Wstydzicie się czasem za swoich rodziców/bliskich? - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-08-11, 05:13   #61
gosik79
Zakorzenienie

Dot.: Wstydzicie się czasem za swoich rodziców/bliskich?

Moja mama, dokładnie tak jak Isy666, uwielbiała wchodzić do mnie do pokoju razem z przybyciem koleżanek i opuszczać go dopiero gdy wychodziły. Nie protestowałabym gdyby przyszła na pół h, godzinę ale ona siedziała z nami cały czas. Zaczeła to robić dopiero gdy miałam 16,17 lat - wtedy przestałam jej mówić wszystko o sobie z naturalnych przyczyn, przecież każdy w tym wieku ma swoje tajemnice, czego ona nie mogła ścierpieć. Doszło do tego, że ustaliłyśmy że w moim domu nie będziemy się spotykać, nie tylko mnie doprowadzało to do szału. Po jakiś 2 latach jej przeszło.

Teraz nie możemy bez siebie żyć, traktuję ją jak najlepszą przyjaciółkę, codziennie do siebie dzwonimy i spotykamy się czasem kilka razy w tygodniu.

Tym niemniej moja mama całkiem niedawno miała fioła na punkcie tego, że nie mam ślubu z TŻ choć spotykamy się 3 lata i razem mieszkamy. Składając mu zyczenia świąteczne nie omieszkiwała życzyć "rychłego ślubu", kiedy przychodził zawsze napomykała o tym, że jestem jego "konkubiną".
Najgorzej było, kiedy zrobiliśmy spotkanie jego rodziców z moimi i mama bez przerwy trajkotała o tym, że nie jestesmy małżeństwem, kiedy ślub, mocno nadużywając wspomnianego konkubenta i konkubinę. Ojciec i matka TZta wkurzyli się ostro (oni są mocno wyluzowani), starałam sie załagodzić sytuację obracając to wszystko w żart ale oczywiście mi nie wyszło.
Potem jego matka powiedziała Adamowi, że nie ma ochoty spotykać się z moja mamą, czemu wcale się jej dziwiłam.
gosik79 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-08-11, 06:39   #62
201607211724
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez dissolved__girl
o gdyby mój chociaz bokserki nosił, on woli zwykłe galotki a w tym roku na BN dostał zielone to powiedział, że jak sie schowa w trawę to go nie znajdziemy

a jeszcze co do wstydu to ojczulek bywa taki troche.."obleśnawy", np czasem beknie w głos albo drapie sie po tyłku dla rodziny i bliższych znajomych to już normalne ale jak przyjdzie ktoś do mnie to zawsze sie boje żeby sie nie popisał ale i tak go kocham

Jak dla mnie genialny starszy, bo dowcipny.
201607211724 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-08-31, 00:24   #63
aalutka
Zadomowienie

Ja czasem wstydziłam się za tatę... Tyle było tych historii... ale chyba głupio mi o nich opowiadać... , bo nie do końca czuję się anonimowa...

aalutka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-28, 13:45   #64
Sniezynka21
Zakorzenienie

Alez sie usmialam

Ps. odkupuje watek
Sniezynka21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-28, 14:06   #65
a55edcd592b5250bfc801a534a15031ff4f0e57e_5ee55a8e308ca
Konto usunięte

To ja Wam opowiem jak mi wczoraj było wstyd Mój TŻ ma urodziny i chciałam upiec mu torcik. Wczoraj upiekłam biszkopt, w planach na dziś miałam kończenie ciacha. Z racji, że mój braciszek jest łakomy na slodycze, miałam stracha, że z pozostawionego biszkoptu nic nie zostanie po powrocie od TŻa. Wracamy do domu- biszkopt jest cały-juppi! Idziemy do mojego pokoju, wraca drugi brat i mówi "ktoś zjadł kawałek ciastka". W szoku zbiagam do kuchni i w krzyk! Że to było dla Niego, że przeciez mówiłam!!! Mój mądry tatusiek sobie ukroił kawałek suchego biszkoptu! Było mi wstyd że mam taką pazerną rodzinę, że nie mogę nic na stole zostawić bo zaraz zniknie. Ale potem było jeszcze lepiej... szykuję się do spania, wychodzę z kąpieli, a tu w kuchni mój braciszek wypija z butelki mleko, którre było na masę do tortu! No szlak mnie trafił! Normalnie wstyd mi za nich wszystkich! Mój TŻ za głowę się złapał ;p
a55edcd592b5250bfc801a534a15031ff4f0e57e_5ee55a8e308ca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-28, 14:39   #66
madzia2306
Zakorzenienie

mnie jest czasem wstyd za mojego tatę bo jak je cokolwiek to tak strasznie głośno mlaska że nawet mój TŻ stwierdził że nie lubi tego słuchać i oglądać co akurat w danej chwili mieli w buzi mój tatusiek

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-28, 15:00   #67
roxi:*
Wtajemniczenie

Może nie tyle się wstydzę za rodziców, co oni mnie zawstydzają. Są bardzo bezpośredni (nawet za bardzo) i nie przejmują się opinią innych.
Kiedy chodziliśmy jeszcze we trójkę po sklepach (teraz tego nie praktykuje) to potrafili stojąc w dwóch końcach sklepu (chodzi mi o butiki) porozumiewać się między sobą (niemalże krzycząc)tak że każdy kto był w tym sklepie wiedział o czym rozmawiają. Robiłam wszystko żeby ludzie nie wiedzieli, że jestem z nimi, nie zawsze się udawało niestety.

Moja mama jest gadatliwa, otwarta i szybko nawiązuje kontakty. Co skutkuje tym, że opowiada niemal każdemu, kto chciałby ją wysłuchać o rodzinnych sprawach. Niestety opowiada też o mnie. Nigdy się jej nie zwierzam, bo wiem, że wszystko co powiem może być wykorzystane przeciwko mnie .

Przypomniała mi się pewna Wigilia, na której moja mama zabłysnęła. To było parę lat temu w gronie dalszej rodziny (z "dzieci" były tam osoby w wieku nastu lat i dwudziestu paru) . Dodam, że część z niej jest bardzo wierząca, więc o pewnych tematach się u nich nie rozmawia, przynajmniej w towarzystwie. Nie pamiętam już dokładnie, o czym była rozmowa, ale toczyła się wokoło związków. Moja mama w pewnym momencie zeszła na temat seksu wśród osób niezamężnych i wypaliła „no przecież wśród nas nie ma żadnych dziewic”. Część rodziny miała nietęgie miny na te rewelacje . A ja spaliłam buraka, tak mi się przynajmniej wydaje, bo czułam jak mi się gorąco robi.

Edytowane przez roxi:*
Czas edycji: 2009-09-28 o 15:04
roxi:* jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-09-28, 15:20   #68
cholernarejestracja
Copyraptor

Generalnie się rodziców nie wstydzę, mój ojciec jest zazwyczaj elegancki ale wyluzowany.

Jeżeli któreś z nich coś "odwala", to mama jej popisowym numerem jest wchodzenie do supermarketu, i gdy robi zakupy a bardzo chce się jej pić - bierze butelkę soku z półki, wypija, a potem podaje Pani w kasie pustą butelkę "bo przecież i tak za to płacę" Rany boskie jak mi za nią czasem jest wstyd. Jakby nie mogła poczekać tych 5 minut, i jeszcze robi to tak ostentacyjnie, mlaskając i zachwycając się, że "OCH JAK MI SIĘ CHCIAŁO PIĆ MUSIAŁAM TO KONIECZNIE ZROBIĆ JUŻ NIE MOGŁAM CZEKAĆ". Nienawidzę tego, więc staram się z nią nie chodzić do supermarketów.

Albo jak wyczytała w jakimś przewodniku, że na wyspach kanaryjskich ludzie często się targują (w domyśle - na targach, w małych sklepikach), to zabierała mnie ze sobą do centrów handlowych/jubilera/sklepów ze skórzaną odzieżą, i ponieważ nie bardzo mówi po angielsku - kazała mi tłumaczyć ale tu już stwierdziłam, że przesadza, i że ja się błaźnić nie będę. I czy w Polsce też by się w supermarkecie targowała o paczkę papieru toaletowego.
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-28, 15:42   #69
sine.ira
BAN stały

Najczęściej ojciec robi mi porządną siarę. Stara się być tak na luzie, że aż całe otoczenie się spina Te jego żarciki, zaczepki, uśmieszki, przezabawne komantarze w stosunku do obcych ludzi. No tylko boki zrywać...I stanowczo za głośno mówi.

Ale i tak go uwielbiam
sine.ira jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-28, 15:43   #70
melunia21
Raczkowanie

witam

Moja mama raz wchodząc ze mna do sklepu po pączka(,którego zobaczyłyśmy na wystawie wyglądał na świeżego , z lukrem )poprosila o niego a pani podała jej pączka z lukrem lecz roztopionym i mama tak niby do mnie niby do siebie , tak pod nosem takim wrednym tonem zaczęła mówić pff a na wystawie takie ładne a ten taki brzydki :|

albo jesteśmy w supermarkecie kupujemy ser żółty, i mama zażyczyła sobie jakiś tam ser, pokrojony i ta Pani mówi ze już go niema, i mama odchodząc od stoiska mówi tak na głos i pokazuje mi ze popatrz tam są te sery a tej Pani się chyba nie chce juz sprzedawac :| ta babka popatrzyła na nas jak na kretynki bo to pewnie nie był ser tylko inny no i było mi wstyd

Edytowane przez melunia21
Czas edycji: 2009-09-28 o 15:45
melunia21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-28, 16:13   #71
rapifen
Zakorzenienie

Mój tata czasem rzuca suche żarty ale ja zawsze się z ich śmieje, bo to miłe że chce mnie rozbawić

rapifen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-02, 20:28   #72
anemeon
Zakorzenienie

a ja się wstydzę za zachowanie mojej babci. Ja rozumiem, że to osoba starsza, ale nie ma jeszcze demencji, żeby przymykać oko na pewne rzeczy. Źle wypowiada się o osobach niewykształconych. Raz powiedziała o kuzynie własnego syna i jego żonie: "Nawet mili to ludzie, chociaż niewykształceni" przy nich. Nadmienię, że sama ma skończoną tylko szkołę podstawową i niecałą klasę liceum, ale uważa się za osobę wielce inteligentną i wykształconą. Jej mąż, mój dziadek, owszem, miał skończone studia i ona całe życie bazowała na tym, że ma takiego męża (odrzuciła amory jakiegoś chłopca kiedyś, bo tylko szkołę podstawową skończył - To taki prostak - stwierdziła). Mojej mamie robi się przykro, bo jest po szkole zawodowej, ojciec ma wykształcenie średnie, ale pracuje "tylko na kopalni, pff" i takie gadanie. Gdyby jeszcze swoje przemyślenia zachowała dla siebie, a nie darzyła nimi "zainteresowanych" :/

Edytowane przez anemeon
Czas edycji: 2009-10-02 o 20:29
anemeon jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-02, 23:04   #73
Paulina8807
Przyczajenie

Ojjjj za moją mamę nie raz się musiałam wstydzić... Kobieta ma to do siebie, że czasami najpierw powie, dopiero potem się zastanowi. Pracowałam kiedyś w firmie ubezpieczeniowej i będąc już w domu po pracy zadzwonił klient, więc wzięłam telefon i wyszłam do drugiego pokoju, żeby mi nikt nie przeszkadzał, bo siedziałam akurat ze wszystkimi i oglądaliśmy jakiś film. W trakcie rozmowy klient zaczął sobie ze mna żartować, więc podłapałam temat i coś się śmieliśmy, kiedy weszła do pokoju moja mama i na cały głos: "Paulina ja chcę zięcia poznać, zaproś Pana jutro na obiad". Mężczyzna ryknął śmiechem i się zapytał na którą ma być i jeszcze poprosił, żebym adres podała. Musiałam mu się tłumaczyć, że mama myślala, że z kim innym rozmawiam. Od tamtej pory za każdym razem jak do mnie dzwonił czy się ze mną widział, to mi kazał teściową pozdrowić

Inna sytuacja parę ładnych lat temu kiedy miałam 18-20 lat wychodząc gdzieś ze znajomymi czy z chłopakiem mama mi mówiła: "Córciu baw się dobrze, tylko się nie upij" Zawsze był wtedy jęk i krzyk: mamo ja nie jestem małą dziewczynką. Na co mama odpowiadała z uśmiechem: "i widzę Cie przed 22 w domu."

Tato też mi czasami potrafi wstydu narobić. Bardzo często kiedy jesteśmy z tatą w jakimś sklepie, kiedy wykładamy już towar na taśmę przy kasie tata na cały głos mówi: "No dobra koniec tych żartów- kieszenie też opróżniaj, żebym nie musiał się za Ciebie wstydzić"
ale ja szybko ten jego dowcip podłapałam i teraz jak jesteśmy przy kasie to kto pierwszy to powie to wygrywa
Ojjj miałam ochotę ich czasami udusić... Ale i tak są najwspanialszymi rodzicami pod słońcem.
Paulina8807 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-02, 23:32   #74
KawaMarcepanowa
Zakorzenienie

Oj wstydzę się czasami, między innymi przez zachowanie mojej mamy nie chodzę z nią na zakupy
Zawsze gdy rozglądam się po sklepie, wezmę np. buty do ręki, bo chcę je z bliska obejrzeć, ona wyje jak syrena alarmowa na cały sklep "no przymierz, przymierz!" choćbym była daleka od lubienia tych butów Wolę sama wybierać, a ona od razu szuka ekspedientki żeby mi pomogła, czego wcale nie oczekuję. Potem mi głupio bo ja chciałam tylko coś zobaczyć, a ekspedientka nade mną stoi
I tak jest za każdym razem, dlatego zakupy już teraz robię sama
KawaMarcepanowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-06, 14:17   #75
voice_of_silence
Zakorzenienie

Aż mi się przypomniało jak kilka lat temu byłam u swojej nieżyjącej już dziś babci. Idziemy sobie chodnikiem, mijamy przystanek autobusowy, na którym stała dziewczyna, o ile dobrze pamiętam, z kolczykiem w brodzie. I komentarz babci: "Matko Boska! Widziałaś? Wariatka! No wariatka!" na "cały regulator".

Babcia zawsze mówiła co myśli, niczego i nikogo się nie wstydziła.

Coco Chanel

Wyzwanie czytelnicze 2019
voice_of_silence jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-06, 14:23   #76
gsk
Zakorzenienie

GG do gsk

hehe widze że prawie wszyscy mówią o babciach ja też za swoja babcie się wstydze jak wychodze czasami z nią gdzieś. Ale widac starość robi swoje.
gsk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-17, 12:09   #77
Magadan
Raczkowanie

GG do Magadan

Ja najczęsciej wstydzę się za tatę. Przez wakacje pracowałam z koleżanką u moich rodziców na działce i tata coś tam do mnie nawijał cały czas,, że jak ktoś go nie zna na tyle, to może stwierdzić, że pijany i głupoty gada. Ale to właśnie cały mój tata i jego poczucie humoru. I wstyd mi jak np. odbiera mnie i moją koleżankę z pracy, cos opowiada i przeklnie .
Mama czasem robi przesłuchanie mojemu TŻ. I to jej "Cześć Piotruś!" po czym następuje szeregt pytań. Raz było tak, że mieliśmy kryzys w związku i dość dawno u mnie nie był, więc oczywiście porzy najbliższej okazji mama nie mogła nie wtrącić "A co tak długo nie przyjeżdżałeś".
Dość czętco wstydziłam się za babcię/dziadka.
Magadan jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-17, 12:30   #78
Cyska
Zakorzenienie

GG do Cyska

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
mnie jest czasem wstyd za mojego tatę bo jak je cokolwiek to tak strasznie głośno mlaska że nawet mój TŻ stwierdził że nie lubi tego słuchać i oglądać co akurat w danej chwili mieli w buzi mój tatusiek
ooooooooooo jeeeżu malusieeńki moi rodzice tak mlaskaają!! Jak jedzą sobie np winogorna albo jabłka i siedzą po obustronach mnie to ja wychodze z pokoju tak mnie to irytuje! Mój brat im zwraca uwagę ale mi jakos głupio. Tzn oni mają niby zamknięte buzie bo sami mnie tego uczyli zawsze zeby zamykać chapkę Ale oni mają jakąś taką akustykę w buzi że normalnie nie da sie wysiedzieć
Stary 2009-10-17, 12:35   #79
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cyska Pokaż wiadomość
ooooooooooo jeeeżu malusieeńki moi rodzice tak mlaskaają!! Jak jedzą sobie np winogorna albo jabłka i siedzą po obustronach mnie to ja wychodze z pokoju tak mnie to irytuje! Mój brat im zwraca uwagę ale mi jakos głupio. Tzn oni mają niby zamknięte buzie bo sami mnie tego uczyli zawsze zeby zamykać chapkę Ale oni mają jakąś taką akustykę w buzi że normalnie nie da sie wysiedzieć
to mój tata je z otwartą buzią... i widzę wszystko co aktualnie przeżuwa

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-17, 12:42   #80
aniko 23
Zakorzenienie

GG do aniko 23

oj wiele razy wstydzilam sie za ojca...mialam ochote chodzic kanalami...az w koncu zauwazylam ze to co jest jego niechlubnym udzialem nie ma wplywu na to jak jestem postrzegana przez innych...ludzie przeciez patrzac na mnie widza mnie, a nie corke XXX, wiec przestalam przepraszac innych za niego i tym ktorzy probowali identyfikowac mnie z nim dalam jasno do zrozumieni ze w tej kwestii nie mam nic do powiedzenia...

a jak mowi moja babcia "wstyd to sie nosi zakryty"
kazdy powinien wstydzic sie za siebie

...noszę twe serce z sobą (noszę je w moim sercu).

aniko 23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-17, 13:26   #81
marrellic
Zakorzenienie

Ja wiem, że mnie zawsze będzie wstyd za moją przyszłą teściową. Już nawet nie wspominam jak mojemu Tż jest wstyd.. za swoją niezadbaną mamusię, która urządza w domu sceny przy jego przyjaciołach i przy mnie że tak powiem "*****ując" i robiąc braciom sceny w stylu że ich wyrzuci z domu itp. Nikt do niego nie chce chodzić bo się czują nieswojo... zresztą ja też.

"jeśli chcesz mieć ciało jak kocica, najpierw musisz się spocić jak świnia".
marrellic jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-17, 14:50   #82
agniesikk
Zakorzenienie

Ja się nie wstydzę moich rodziców.
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-17, 15:28   #83
Meell
Zadomowienie

Raczej się nie wstydzę, czasami jest mi troszkę głupio, kiedy moja Mama bardzo głośno mówi przy rozmawianiu przez telefon, ale wtedy tylko mówię jej: "Mamo, ciszej!" i po sprawie. Ogólnie podchodzę do tego na luzie - przecież rodziców się nie wybiera .
Meell jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

REKLAMA
Stary 2009-10-19, 01:57   #84
wsiowy_gupek
Zakorzenienie

GG do wsiowy_gupek

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
jej popisowym numerem jest wchodzenie do supermarketu, i gdy robi zakupy a bardzo chce się jej pić - bierze butelkę soku z półki, wypija, a potem podaje Pani w kasie pustą butelkę "bo przecież i tak za to płacę" Rany boskie jak mi za nią czasem jest wstyd. Jakby nie mogła poczekać tych 5 minut, i jeszcze robi to tak ostentacyjnie, mlaskając i zachwycając się, że "OCH JAK MI SIĘ CHCIAŁO PIĆ MUSIAŁAM TO KONIECZNIE ZROBIĆ JUŻ NIE MOGŁAM CZEKAĆ". Nienawidzę tego, więc staram się z nią nie chodzić do supermarketów.
To wstyd? Ale jaja, ja robie tak samo, tylko bez tego podniecania się, że ale chciało mi się pić och och
Otwieram butelke i pije pare łyków "i tak płace"
Co prawda nie zdarza mi się to często, ale jednak
Jak robie zakupy to zazwyczaj spędzam w markecie godzinę (lubie przemyślanie zakupy) więc nie chce mi sie zekac aż wyjde, umarłabym z pragnienia.

A co do tematu to nie wstydze sie moich rodziców.

Moja mama to taka smieszna babka, normalnie jest chodzącym obciachem(ale w pozytywnym tego słowa znaczeniu), zawsze cos głupiego zrobi, coś głupiego palnie, ale raczej sie z tego śmieje, bo wdałam się z tym w nią

A mój ocjciec na ogół jest normalny, bez rewelacji.

Tzn wiadomo czasem mi głupio za rodziców, ale nie przed innymi a przed samą sobą.
Np mój ojciec zawsze jak widzi jakiegos murzyna w tv to mówi asfalt, itp. "
Glupio, że ma takie podjeście, ale to jest jego podejście więc nie widz powodu żeby mi było wstyd.

Zapuszczam:
włosy, paznokcie i biust.

Po prostu od urodzenia jestem chora na lenia
Wszystko co robię - robię tak od niechcenia...

Bo wolny czas to jest coś co lubie,
tych co pracują i się uczą nie rozumiem!
wsiowy_gupek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-19, 08:25   #85
Klarissa
Zakorzenienie

Post Dot.: Wstydzicie się czasem za swoich rodziców/bliskich?

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;2464829]Macie też takie krępujące sytuacje przez swoich bliskich?[/QUOTE]

Tak mi przypomniałaś - ja niestety dosyć często wstydzę sią za niektóre osoby z rodziny mojego męża, których kultura osobista sięga dna przy jednoczesnym przekonaniu tych osób, iż jest ona na wysokim poziomie. Mlaskanie, bekanie, pierdzenie przy stole... "bo to ludzkie" - dla mnie są obrzydliwi, szczególnie jeden wujek. Do tego dochodzą niestosowne uwagi. I zdarzyło mi się także kilka razy wstydzić za moich teściów. Nigdy nie wstydziłam się za swoich rodziców (przynajmniej nie mogę sobie przypomnieć) ale zdarzyło mi się wiele razy wstydzić za mojego starszego brata, który miał taki okres w życiu, że nie umiał zachować się na imprezie jak wypił (np. rzucał w innych ludzi jedzeniem gdy był pijany... na prawdę wstyd było z nim gdzieś iść a najgorsze było to, że on uważał to za zabawne...).
Stary 2009-10-19, 08:29   #86
motylek1007
Zakorzenienie

czasami sie wstydzę za rodziców/babcie, ale wszystko im wybaczam

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-19, 13:04   #87
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
Napisane przez wsiowy_gupek Pokaż wiadomość
To wstyd? Ale jaja, ja robie tak samo, tylko bez tego podniecania się, że ale chciało mi się pić och och
Jak robie zakupy to zazwyczaj spędzam w markecie godzinę (lubie przemyślanie zakupy) więc nie chce mi sie zekac aż wyjde, umarłabym z pragnienia.
Gupku, wiesz, że Cię kocham i uwielbiam, ale tak, uważam to za straszny obciach
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

REKLAMA
Stary 2009-10-19, 22:49   #88
Cyska
Zakorzenienie

GG do Cyska

Cytat:
Napisane przez wsiowy_gupek Pokaż wiadomość
A to tak woooolnoo? kurde bo ja zawsze jak mi sie zachcialo pić to lecialam na łeb na szyje do kasy:P
Bo przeciez ktoś sobie moze pic ten sok w kartonie.. i sobie pić i pić a potem tak jakos... mimochodem... zostawić?
Stary 2009-10-19, 23:55   #89
wsiowy_gupek
Zakorzenienie

GG do wsiowy_gupek

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Gupku, wiesz, że Cię kocham i uwielbiam, ale tak, uważam to za straszny obciach
Czyli z wspólnych zakupów nici?
Serio nie wiedziałam, że to obciach, ale jak juz mówiłam jestem obciachowa dość często chyba

Cytat:
Napisane przez Cyska Pokaż wiadomość
A to tak woooolnoo? kurde bo ja zawsze jak mi sie zachcialo pić to lecialam na łeb na szyje do kasy:P
Bo przeciez ktoś sobie moze pic ten sok w kartonie.. i sobie pić i pić a potem tak jakos... mimochodem... zostawić?
Hmm no można można...Ale ja tak nie robie!
SERIO!

Zapuszczam:
włosy, paznokcie i biust.

Po prostu od urodzenia jestem chora na lenia
Wszystko co robię - robię tak od niechcenia...

Bo wolny czas to jest coś co lubie,
tych co pracują i się uczą nie rozumiem!

Edytowane przez wsiowy_gupek
Czas edycji: 2009-10-19 o 23:59
wsiowy_gupek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-20, 07:35   #90
shopaholic
Rozeznanie

Mi jest wstyd za mamę, kiedy wtyka swój nos w nieswoje sprawy czyt. kiedy uaktywnia się w niej plotkarska natura wśród każdego, kto podejmie temat..
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości