|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1951 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
Cytat:
Suknie naprawde śliczna...inna i podkreslajaca figurke. jesli chodzi o wspomaganie to moja kolezanka ma jak to mowia z tylu i z plecy. dostala takie silikonowe wkladki i na zdjeciach wygladala pieknie ( zanzaczam ze miala przod w stylu j'lo wiec wyciete bardzo ) Czy teraz dobrze z cytowanie..... mam laptopa z czulym touchpadem i czesem przeskakuje z linijki na linijke wiec czesto mi sie wymazuje cos tez |
|
|
|
|
#1952 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
Cytat:
Ja leniuch jestem i nie chciało mi się szukać kto pisał to co cytowałaś Człowiek na starość wygodny się robi
|
|
#1953 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1954 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no więc jak dla mnie zdecydowanie za wolne do walca... no i 5 minut tanczyc walca to też trochę wyczyn ![]() szana wyślę ci coś na priva Cytat:
![]() ![]() klaski:![]() wow a jednak cud ![]() Cytat:
|
|
#1955 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to dopiero początek, a mnie już ciarki oblatują jak damy radę z tymi przygotowaniami (mnie z 10 godzin minimum nie ma w domu..) dobrze byłoby choć sukienkę mieć "z głowy"
|
|
|
|
|
#1956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do stanika to pewnie przydałoby się ci coś takiego: http://www.allegro.pl/item772801223_...m_b_12_10.html Od razu zaznaczam że nie wiem jak z trwałością i czy w ogóle to jest coś warte ale chyba innego wyjścia nie masz...
|
|
|
|
|
#1958 | |
|
Zakorzenienie
|
ja tez najchetniej Redsika pije
zoltego ![]() a w knajpie jak piwo to z sokiem malinowym ![]() Cytat:
robicie wesele w Krk czy gdzie indziej ?![]() suknia jest piekna juz ja dokladnie ogladnelysmy na Merriel ![]() w ktorym to salonie Ci pozwolili zrobic fotke? ![]() a ja sobie dlubie w mojej magisterce, bo wypadaloby juz oddac te ksiazki i wypozyczyc co nieco do licencjata zeby i to zaczac pisac zdecydowanie powinni mi zwiekszyc limit wypozyczen, bo 14 ksiazek to zdecydowanie za malo do pisania 2 prac na raz, a przeciez nie bede tyle kserowac
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-10-19 o 15:02 |
|
|
|
|
#1959 |
|
BAN stały
|
Cześć
![]() Wow,pare stron miałam do nadrobienia.I niewiem od czego zacząć pisać,najlepiej będzie jak zaczne od początku. ![]() Witam nowe PMK--2010,czyli szyszynke i Friday. :jupi ![]() Pytałam się wczoraj o kupno napoi gazowanych,bo my nie mamy wliczonego w cene alkoholu,soków itp.Za to w cene mamy wliczone ciasta i tort.A i u nas podziałów jako tako nie będzie raczej. ![]() Miałam dzisiaj/wczoraj w nocy jakiś senny "koszmar" ślubny,a raczej dziwny był to sen.Najpierw śniło mi się,że poszłam do szkoły,nauczycielką od muzyki była Ania Wyszkoni ( Lzy ) noi dałam jej kartke,aby podpisała że będzie u nas grać na weselu.Noi wyszłam radosna z klasy,że na weselu będzie Anka śpiewać. OMG,ja niewiem skąd i dlaczego takie bzdury mi się śnią. |
|
|
|
#1960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
świetny sen |
|
|
|
|
#1961 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() otóż nie pozwolili - byłam z przyjaciółką-zbrodniarką, która wysłała sprzedawczynię po bolerko " żeby zobaczyć czym można zakryć plecy w tej sukience w kościele", a w międzyczasie zrobiła fotkę "z przyczajki" - nie tylko tej reese, ale jeszcze 3 innych (salon Boston). Bez problemu pozwolili robić fotki w Cymbeline - mierzyłam tam 3 kiecki - z wieszaka są teraz do kupienia za 1000 zł (przeróbki salonowego egzemplarza na miejscu- nie zamawiają) - problem tylko, że już strasznie przebrane, a nowa kolekcja będzie po 3 listopada. z kolei jakbym chciała tą reese, to powinnam zamówić do końca października (to wg sprzedawczyni ostateczny termin, żeby suknia na 100% była gotowa przed ślubem + poprawki). i bądź tu mądrym ![]() ja obecnie udaję, że pracuję cóż poniedziałek ....
|
|
|
|
|
#1962 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to troszkę przesada.. a kiedy wy ślub bierzecie bo mi umknęło
|
|
#1963 |
|
Raczkowanie
|
12 czerwca 2010 - więc to kurcze już tylko 7 mieciący
|
|
|
|
#1964 |
|
Zakorzenienie
|
a biorąc pod uwagę to że suknia powinna jakiś miesiąc wcześniej do salonu przyjechać zeby przymiarki zrobić i dopasowanie sukni to bardzo możliwe że pani nie kłamała.. ale lepiej kupić teraz suknię niż tak jak moja szwagierka- miała 4 miesiące do ślubu jak poszłyśmy suknie mierzyć i nam panie w jednym salonie podziękowały bo na suknię się czekało z 5 miesięcy... dlatego uważam że za to trzeba się właśnie wcześniej zabrać żeby nie było takich przygód..
|
#1965 | |||
|
Zadomowienie
|
super
![]() Cytat:
![]() ta suknia jest piękna,a Ty masz świetna figurkę do niej! bardzo Ci pasuje a co do biustu to są takie silikonowe biustonosze,może taki sobie zakup?trochę z przodu podtrzymują piersi(tak się je jakby nakleja na biust) i wygląda,że ma się trochę więcej też jestem posiadaczką małego rozmiaru![]() a nauk się nie przerażaj,pochodzicie,poz bieracie podpisy i już ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1966 |
|
Zakorzenienie
|
heh tak czytam o waszych wyprawach po suknię dziewczynki i normalnie mam wrażenie że ja sto lat temu po moją kieckę byłam
jakoś już o tym zapomniałam hehe i dobrze mi z tym
|
#1967 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
też już bym chciała mieć zamówioną kieckę a tak to teraz myślę i myślę i nie wiem co chcę czy koronki white one,czy może uszyć sobie na wzór Cherlotte MS czy może taką z tiulowym dołem
|
|
|
|
|
#1968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ty nie myśl tylko idź do salonu i jeszcze raz zmierz tiulową i taką dopasowaną koronkową i wszystko będzie jasne ![]() ja jestem za taką tiulkową hehe bo jest fajnie "ślubna" a taką dopasowaną elegancką koronkową uszyj sobie na poprawiny albo w ogóle sobie uszyj na inne wesela np siostry
|
|
#1969 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Więcej nie jem przed snem. ![]() Wow malutko Ci zostało. A co dopiero Tośka?,ma 4 miesiące do slubu.
|
|
|
|
|
#1970 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.annaisbridal.pl/pl/kolekcja-2010-charlotte Szana ta jest ładna i taka pasująca do ciebie
![]() http://www.annaisbridal.pl/pl/kolekcja-2010-carla i jeszcze taka- nawet ta bardziej ![]() i jeśli masz jeszcze możliwość zmierzenia Glenn z kolekcji 2009 to koniecznie zmierz a mile się zaskoczysz- ona chyba na każdym doobrze wygląda a jak się mieni o jaaaa mówię ci
21.08.2010 ślub 02.10.2013 Dzidzia ![]() 26.07.2016 Dzidziol ![]() Edytowane przez tancerka212 Czas edycji: 2009-10-19 o 16:03 |
|
|
|
#1971 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale jak się znajdzie już tą jedyną to od razu się człowiek rozpromienia i cała reszta już nieważna więc bilans mierzenia sukien zawsze powinien wyjść dodatni- tak z księgowego punktu widzenia hehehe inaczej będzie kiszka![]() spadam na uczelnię pa
|
|
#1973 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) to czemu nie? Mi moja szyła już dwóm koleżankom i wyszło jej świetnie! Cytat:
|
||
|
|
|
#1974 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja miałam odwrotnie i tylko z ciekawości pytałam ![]() Cytat:
![]() Super Cytat:
Suknia piękna, taka delikatna, a Ty w niej wyglądzasz super Masz wpaniałą figurę Salon Boston to na mojej ulicy Nie znalazłaby się u Ciebie praca albo staż? Nic znaleźć nie mogę
|
|
#1975 |
|
Zakorzenienie
|
ja o dziwo tez nie
na razie nie mam weny, wiec nie ide, bo bym szybko byla tym znuzona i kupilabym nawet cokolwiek dla swietego spokoju zeby zapomniec o temacie jak poczuje, ze jestem gotowa, ze slub juz niebawem i ze rzeczywiscie chce mi sie mierzyc to dopiero pojde i bede tak dlugo mierzyc az znajde cos w czym wygladam jak czlowiek moze nawet mi sie to spodoba (choc po tym co pisza dziewczyny zaczynam w to powatpiewac i mam nadzieje, ze trafie na kompetentne panie sprzedawczynie z reszta jak zobacze, ze cos jest ewidentnym brzydactwem to nawet nie bede tego na siebie wkladac i powiem pani zeby sie nawet nie wyglupiala ![]() zmykam, bo TZ nadciaga z pracy oglosil przez telefon, ze ma ochote na frytki... dobrze, ze mi sie jesc nie chce to dam rade milego wieczoru
|
|
|
|
#1976 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jazz dałaś czasu ![]() no to teraz ![]() Cytat:
to oczywiście nie tyczy się tych ruskich za 10zł, ale to moim zdaniem nie powinno się w ogóle nazywać szampanem Ja polecam Martini Asti, koszt ok. 40zł, więc to chyba nie drogo, a jest wyśmienity, NO i jaki dobry kir royale wychodzi ![]() Witam nowe PM Cytat:
![]() Cytat:
Annais ![]() ---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ---------- Chilanes dziękuje za maila, będzie Ci bardzo ładnie w tej sukience, ta i jeszcze taka co w gorsecie materiał podchodził pod biust, najbardziej mi sie podobały. |
||||
|
|
|
#1977 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć
![]() mam gorączkę i w ogóle chora jestem... przyznać sie bez bicia która mnie zaraziła????? witam nowe PM Jazzzzzz super, gratuluję zdolniacho więcej nie pamiętam co chciałam powiedzieć
|
#1978 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() (wiem, wiem wy nikogo nie namawiacie, ale jak 3 razy dziennie czytam, że kolejna z Was kupiła suknie to w głowie mam mętlik i zaczynam myśleć, czy przypadkiem ja też już nie powinnam biec po suknienkę)
|
|
|
#1979 |
|
BAN stały
|
lusmarija,ja napewno Cię nie zaraziłam,bo jestem zdrowa ( odpukac )
I zdrowia życze. No tak zapomniałam o szampanie,że trzeba kupić bo potrzeba na powitanie.
|
|
|
|
#1980 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przepraszam za brak niektórych polskich znaków ale mi komp świruje ![]() Jazz ja również gratuluje
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:34.

Melduję się jako ślubująca 12.06.2010 - liczę, że mogę się przyłączyć ?
). Zaręczyliśmy się w zeszłym roku w grudniu (dla mnie szok kompletny). Obecnie mieszkamy w Krakowie - mój miły studiuje (jest ode mnie młodszy o 5 lat), a ja realziuje się zawodowo. W tą sobotę odbyłam rundkę po salonach i chyba zdecyduję się na Reese Maggie Sottero (załączam fotkę). Jedyna obawa - czy wszyją mi jakieś "wspomaganie", jakoże mój biust to raczej jego brak (zgodnie z powiedzeniem - mam cycki, ale ich nie noszę 
ale może Ty mi coś doradzisz?

klaski:
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

ale to troszkę przesada.. a kiedy wy ślub bierzecie bo mi umknęło
Więcej nie jem przed snem.