|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#331 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III.
Diana 3000 zł - sporo, ale warto
Elunka nie mogłaś się od razu pochwalić? T'ai - właśnie jest taka ustawa. Poniżej 16 st. chyba można już nie przychodzić MiciaKicia - za co ten mandat? Już wiem ![]() Kurczę tak myślę - wizażowe kciuki się przydają - wysłałam smsa dziś do rmf fm, bo jest 110 tys. do wygrania - trzymajcie kciuki, żeby zadzwonili
Edytowane przez ivona84 Czas edycji: 2009-10-19 o 14:47 |
|
|
|
#332 |
|
Zakorzenienie
|
może poproszę zamiast kakao herbatę? nie lubię mleka, ale dzięki za dobre chęci
|
|
|
|
#333 |
|
Zakorzenienie
|
nie mogłam bo bym nie wiedziała czy mówicie ze ładne bo Wam się podobają czy żeby mnie pocieszyć
------- a w ogóle to się dowiedziałam przed chwilą jakie mam zajęcia w ten weekend, dziewczyny załamałam się
Mikołajek 26.02.2014 Obudził mnie trzepot skrzydeł Wyjrzałam przez okno Na parapecie zostało Białe piórko - Pamiątka po Tobie Mój Aniołku 01.12.2012 [*] Edytowane przez elunka88 Czas edycji: 2009-10-19 o 15:05 |
|
|
|
#334 |
|
Konto usunięte
|
Jessssssssssssssssstem
!Oczywiście wizażowe kciukasy się przydały,zajęcia zaliczyłam ! Dzięki dla trzymających !Sama ostatnio myślalam,jak tam hecate5. Mam nadzieję,że u niej się wyklarowało wszystko... T'ai a co sądzisz o tej trzeciej wklejonej przeze mnie:P? MiciaKicia nie warto było się tak martwić .lula177 wszystkiego co najlepsze-zdrówka,szczęścia,pomyśln ości,radości i miłości,ale przede wszystkim spełnienia najskrytszych marzeń ![]() !
|
|
|
|
#335 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Dziewczyny nurtuje mnie ostatnio jedna sprawa, nie wyobrazam sobie wybrac suknie slubna bez TZ, zawsze wszystko razem kupowalismy. Czy ktoras wybiera sukienke z TZ? |
|||
|
|
|
#336 |
|
Rozeznanie
|
Lula sto lat sto lat!
---------- Diana troszke drogi foto. ale jak warto to bierz a co tam, ślub ma się raz . ja jakoś w tym względzie i innych wydatkach stwierdzam,że nie szalejemy z takimi dodatkami aż tak. Fotograf nas wyniesie 1450 zł (w tym reportaż do oczepin, plener w innym dniu, album 100 zdj 15x21 cm, i jedno zdjęcie portretowe jakies duże 20x30 cm chyba?,i cały materiął na płycie gotowe do wywoływania). i z płytki która nam da fotograf sobie dowywołujemy odbitki,żeby zrobić prezent rodzicom i babciom. I mi starczy. A teraz w empik'u jest oferta,że zdjecia wywołuja na takim papierze foto metalicznym do zdjęć ślubnych używanym i format 15x21 chyba 3 zł kosztuje,więc z tamtąd sobie powywołujemy. i już po sprawie ![]() Pan fotograf mój: http://www.malowanieswiatlem.pl/ -------------- a kamerzysta nam powiedziął 1700-1900 więc znośnie to wyjdzie wszystko. tylko ciągle nam cos wypada,żeby umowy podpisąc i w listopadzie pozałatwaimy dopiero kam-foto. a kamerzyste bede miała aż z Wyszogrodu. Przypadkiem znaleziony, bo zespół muzyczny dal nam płytke z wesela z ich udziałem,i kamera świetna była i się zakochałam w sposobie nagrania a przeważnie jakości i "stabilizatorowi obrazu"-można był wpaść na kamerę a obraz nie drgnie prawie, a nie raz sama wlecę na kamerzyste na weselu taka jestem zgrabna więc kawałek mam drogi,ale sie uparłam i .... sterroryzowąłam narzeczonego cały słub po mojemu ma być a tak to ma tylko TZ ----------- a co do mojej siostry ciotecznej co urodziła, oni wracają do Polski w kwietniu dopiero jak mała sie lekko odchowa teraz zdjecia tylko i telefony zostają całej rodzinie a dzidzia jest pewnei piękna bo rodzice śliczni-ciemne karnacje,oczy i włosy. no to dzidzia laseczka bedzie.
|
#337 |
|
Zakorzenienie
|
jejku Wy juz wiecie ceny fotografow?
A macie zamowiona juz date? |
|
|
|
#338 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale pod tym względem mój szef jest ok. Jak ktoś się chce zwolnić, to nie ma problemu. Tyle, że u nas zawsze jkest ktoś kto może nas zastąpić. No prawie zawsze. Cytat:
. Ja usłyszałam, że nie mogę dostać podwyżki, bo jestem inaczej finansowana i nie wiedomo czy te pieniądze bedą za rok itp. Ale ma głupie tłumaczenie, przecież ja wiem jak jest heh.Cytat:
|
|
#339 |
|
Konto usunięte
|
lasoa z jednej strony to dobrze,bo im wcześniej podpiszesz umowę tym lepiej,masz już podaną cenę i ona Ci się nie zmieni
. Ewentualnie w umowie może być podpunkt o ile może wzrosnąć cena,ale na pewno nie zmieni się to drastycznie![]() ma.ko Słonko,kuruj się ![]() !
|
|
|
|
#340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj biedactwo, faktycznie cięzki weekend się szykuje ![]() [1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;14810847]Jessssssssssssssssstem !Oczywiście wizażowe kciukasy się przydały,zajęcia zaliczyłam ! Dzięki dla trzymających !Sama ostatnio myślalam,jak tam hecate5. Mam nadzieję,że u niej się wyklarowało wszystko... [/QUOTE]
|
|
#341 |
|
Zakorzenienie
|
Jolka super ten Twoj fotograf! Skad on jest?
|
|
|
|
#342 |
|
Raczkowanie
|
jolkajp - no u mnie z fotografem nie jest łatwo, bo moj TZ tej jest fotografem slubnym i nie przejdzie byle co, bo ona ma dosc duze wymagania..hehe..i tak ciesze sie ze na takiej kwocie prawdopodobnie skonczymy, bo juz sie balam ze bedzie chcial kogos jeszcze lepszego..
Lece zjesc obiadek i uciekam na pociag..ehh..jak ja uwielbiam te podroze :/
|
|
#343 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się już zdrzemnęłam, zjadłam obiadek i idę dalej spać
a Później czeka mnie przepisywanie notatek do Pana Bruliona ---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- Jolka świetny fotograf
|
#344 |
|
Zakorzenienie
|
ma.ko - mój dziadek z anatomii też był dobry, bo z każdych zajęć kazał na następnych pokazywać notatki, musiały być ręczne, parę dobrych stron a4 i rysunki.
|
#345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#346 |
|
Konto usunięte
|
ma.ko to się nie obijaj tylko kaligrafuj
|
|
|
|
#347 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- [1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;14811388]ma.ko to się nie obijaj tylko kaligrafuj No właśnie zaraz się wezmę za pisanie ehh. A najlepsze jest to, że wyglądał jakby zabrał komuś notatki i dyktował nam, bo sam nie wiedział o co chodzi ![]() ---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- Cytat:
mam jecsze jednego mega dziadka, który dyktuje a właściwie każe studentom wyktować historię swojego życia. ---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- Dobra ja uciekam pod kołderkę
|
|
#348 |
|
Rozeznanie
|
jolkajp świetny ten wasz fotograf i w przystępnej cenie. Chyba jesteśmy z tej samej części Warszawy patrząc po lokalizacji sali weselnej i fotografa
Be Fit Edytowane przez Martilla Czas edycji: 2009-10-19 o 15:56 |
|
|
|
#349 |
|
Wtajemniczenie
|
STO LAT STO LAT LULA
![]() ![]() Witam dziewczyny ![]() Przepraszam,że mnie tak długo nie było ,ale mam w szkole tyle nauki że już nie ogarniam tego chyba mam jakąs depresje bo mam wszystkiego dość... najchętniej to bym siedziała w pokoju i słuchałam muzyki.A no i własnie się dowiedziałam że zostalam laureatką konkursu organizoanego tutaj na portalu , -chodziło o bielizne atlantica. No i przyszedł mi kupon do odebrania bielizny ja się ciesze a tu... buuummm. W mojej okolicy nie ma sklepu które oni wymienili na stronie. Tzn oni podali sklepy gdzie można wymienić kupon, a ja do nich mam ponad 200km, za to 15-20 km ode mnie też jest sklep atlantica... tyle że go nie ma na stronie wymienionego. No i dzwoniłam na ich infolinie powiedziałam co i jak, no i mają oddzwonić, kupon jest wazny do końca listopada ale jak nie będę mogła odebrac bielizny to się wściekne...
|
#350 |
|
Zakorzenienie
|
A ja uciekam do domu, do jutra Dziubaski
Za 2 godz będę oglądać Brzydulę ![]() A potem muszę się zmotywować do nauki ![]() papapa
|
#351 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;14810847]Jessssssssssssssssstem
!Oczywiście wizażowe kciukasy się przydały,zajęcia zaliczyłam ! Dzięki dla trzymających !T'ai a co sądzisz o tej trzeciej wklejonej przeze mnie:P? [/QUOTE] coś mi nie pasi w tej 3, jakoś te kwiaty mi niezbyt wyglądają, wolę 1, ale wiadomo każdy ma inny gust za zaliczenie Cytat:
Cytat:
![]() kuruj się tam kochana i miłego spania mi już troszkę cieplej, aż stóp nie czułam jak weszłam do domu zaraz pod kocyk wejdę i będę czytać Cejrowskiego a po brzyduli do Piotrka, tam już na pewno się wygrzeję
|
||
|
|
|
#352 |
|
Zakorzenienie
|
zdjęcie do formularza
|
|
|
|
#353 | |
|
Lena
|
Cytat:
a jesli chodzi o wybór sukienki?! wiecie jakie draństwo dziaisja mi kuzynka powiedziała?! ?! była szukać na swoje wesele sukienki i w tym sklepie cio wybrała- mianowicie jeden w mieście- po przymierzeniu sukienek i kreacji nie pozwolili robić zdjęcia! masakra. czy wyscie też sie z czymś takim spotkały?? czy tylko w tym sklepei wydziwiają??!
|
|
|
#354 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Natomiast moj TZ powiedział, ze nie wyobraża sobie sytuacji ze pierwszy raz zobaczy mnie w dniu slubu w sukni |
|
|
|
|
#355 |
|
Wtajemniczenie
|
Lasoa- ja ide beż TŻ ponieważ chce by chociaż raz zobaczył mnie w czymś czego wcześniej nie widział i nie pomagał mi wybierać.
|
#356 |
|
Zakorzenienie
|
a mnie TZ powiedzial ze jak wybiore sukienke ktora mu sie nie spodoba to bede sie przebierac nawet w dniu slubu
|
|
|
|
#357 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale tam to pewnie żadna projektantka nie chciała by ktoś skopiował jej suknię czy coś Cytat:
a czemu nie może cię zobaczyć w dniu ślubu? ---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- dziwnie, dla niego powinnaś we wszystkim pięknie wyglądać i chyba nie sądzi że wybierzesz coś w czym ci nie będzie ładnie |
||
|
|
|
#358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie no nie sadze aby tak myslał, ale mimo wszystko widze ze mu mega ciezko z tym, ze nie bedziemy jej razem kupowac, przymierzać itp... |
|
|
|
|
#359 |
|
Rozeznanie
|
Z Otwocka pod Warszawą.
A cene mi podał odrazu na 2011,że zwiekszy sie o 100 zł. i tyle,więc wole miec zaklepane i z głowy nasze pierwsze przygotowania. Diana fajnie mieć fotografa profesjonaliste na podoredziu -zazdroszczę Martilla ja jestem z pragi Mustique z tymi zdjęciami to tak jest,że nie pozwalaja robić. chyba że się uda ukradkiem. lipa troche z tymi zakazami,jakk spamietać tyle kreacji i która najlepsza. pozostaje albo dogadac się z e sprzedawczynią albo robic po kryjomu
|
#360 |
|
Zakorzenienie
|
Pogipsowałam, jutro musze jeszcze 2 warstwę, pojutrze szlifowanie (blllleeee najgorsza robota) i potem tylko malowanko. Jadę teraz TŻ odwiedzic, bo ciągle chory, ale był w pracy... i teraz ma gorączkę:/
asia a może masz jakichś znajomych w tych miastach gdzie można to wymienić i wyślesz im kupon i powiesz co chcesz ![]() Dobra zmykam
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:01.

=> 55 

.
cały słub po mojemu ma być

. Ja usłyszałam, że nie mogę dostać podwyżki, bo jestem inaczej finansowana i nie wiedomo czy te pieniądze bedą za rok itp. Ale ma głupie tłumaczenie, przecież ja wiem jak jest heh.

za zaliczenie 

Perfect Housewife