|
|
#4321 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar X
Cytat:
Ja się tak latem zdziwiłam. Przyjemne zaskoczenie
|
|
#4322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja za to dzisiaj kupiłam fajne zamszowe kozaczki do kolan, akuratne na takie dni jak dzisiaj ![]() Odnośnie porządków to idę robić drugą część sprzątania w szafach. Jak się z tym uporam i powyrzucam niepotrzebne ciuchy to od razu będzie przejrzyściej
|
|
#4323 | |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam! Witam wszystkich bardzo gorąco w ten zimny wieczór.
Cytat:
Tzn. chciałabym znaleźć kozaki a nie robić porządki. Do porządków to sie dobiero przymierzam i znajac Siebie to przymierzanie potrwa dłuuuuugo.
|
|
#4324 |
|
Zakorzenienie
|
Eenax
![]() W Barze jakiś wolniejszy ruch, widzę. Kuruję się od rana - chociaż coś czuję, że katar będzie nieunikniony. I mam dziwnie zapchane uszy
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4325 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
dobrze,że w końcu z Allegro nie kupiłam
będzie na jakąś flachę perfum
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4326 |
|
Raczkowanie
|
Też chciałabym mieć taką szafę..
|
|
|
|
#4327 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
tez bym tak chciała ![]() wróciłam z ostatniego obchodu kozakowego- nic nie kupilam i jz nie szukam- bede chodzić w starych rozpadających sie i niewygodnych ![]() byłam tez w sephorze i testowałam: jose- lawendowa woda kolońska amour- wanilio-świeżak- bleh amour le parfum- zabijcie mnie ale to bliźniak Addicta- czuję jasmin, różę, rozwodnioną wanilię i dużo roślinnego świazakowatego soku roślinnego- normalnie Addict i koniec
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2009-10-19 o 19:04 |
|
|
|
|
#4328 |
|
Zakorzenienie
|
Polly - ajajajaj.... szukamy dalej słodkiego zapachu for ju
Kurczaczki... na mnie Addict i Amour Le Parfum to dwa różne zapachy - choć podobne klimaty Nigdy bym nie pomyślała......, muszę kiedyś porównać, bo aż mnie zaintrygowałaś .Tak mi się przypomniało - w sobotę testowałam Theoremę (klasyczną). Wiedziałam, że "pierniczek", ale miałam nadzieję, że będzie i trochę kremowości, łagodności. Do końca był tylko piernik i pikantne piernikowe przyprawy. Kremowości i słodkości ani widu ani słychu ani węchu Czasem moja skóra mnie nadal zadziwia
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4330 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Witaj Eenax --- Kończę właśnie pudło ptasiego mleczka, zaczyna mnie mdlić Samopoczucie jak po niedawno przebytej cholerze (tak to sobie przynajmniej wyobrażam ), nie wiem, czy to wina pogody, czy kawalerski mnie jeszcze "trzyma"
|
|||
|
|
|
#4331 |
|
Zakorzenienie
|
MAdzik - a w Troublu kremowość jest? ja biorę w ciemno z opisów, recenzji, ale Ty już wiesz.
|
|
|
|
#4332 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no ja z addictem miałam maje przeboje- przeciez miałam nawet flaszkę - w pierwszych testach była obłędna slodycz, wanilia i kadzidło- potem wylajzło coś co mi przypomina miąższ z liści aloesa.....razem z wanilią tworzy to mieszankę która wyciąga mi żołądek do krtani...ja mam teorię ze Addicta tez zreformułowano .Co to słodziaka- mam 2 nowe typy: Vanille Canelle Vanille Creme Brulle Sephory z zadnym nie miałam jeszcze styczności jak widać ide w stronę zapachów coraz mniej skomplikowanych-ale tak cos czuję ze tego mi teraz trzeba co do theoremy- mam jakąs starą próbkę tez soie przypomnę na dniach - dla mnie to był kompot z suszonych owoców ładny- ale po 10 minutach nic juz nie było czuć
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2009-10-19 o 19:24 |
|
|
|
|
#4333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Polly - boję się już typować, ale Vanille Creme Brulee może ci się spodobać Przetestuj
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-10-19 o 19:23 |
|
|
|
|
#4334 |
|
grozi wypollizowaniem
|
łoj, łoj niebałdzo.....w caravele nie ma ani grama słodyczy....
|
|
#4335 |
|
Zakorzenienie
|
Gryxie no dobrze wiedzieć - kto czym pachniał ale szkoda że Majciochami
( nie znam Mitsouko jeszcze ale wierzę na słowo) tak jakoś padł świeżo postawiony przez koelgę mit. kolejny przykład rzeczy których czasem lepiej nei wiedzieć . Ale ja mu o tym nie powiem. I będziemy wierzyć że pachniał J'Ose. A co. BTW - dzięki za oferowanei próbki L'Instant, ale skoro mieć absolutnie nie muszę to nie będę kłopotać, w ramach samonarkotyzowania się męskimi perfumami oblukam w seforze jak juz będę mieć jakąś przerwę w chorobie, bo końca to ja raczej nie widzę. |
|
|
|
#4336 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
to są tylko takie perfumetki czy większe pojemności tez?
|
|
|
#4337 |
|
Zakorzenienie
|
polly, a gaiaca znasz? na mnie jest ulepkowo - piernikowy
|
|
|
|
#4338 |
|
Zakorzenienie
|
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#4339 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie kremowa jest Cinema EDP - jak herbata Dillmah vaniliowa z mlekiem - ale to juz inny wymiar kremowości, herbaciany
rozumiem ze to nie werter's oryginal - swoją drogą świetny zapach. Albo mleko skondensowane toffi. Nie wiem gdzie to znaleźć w perfumach a tez bym się cieszyła jakby było. |
|
|
|
#4340 |
|
Zakorzenienie
|
Polly - tylko te perfumetki
![]() Może mają jakieś słodziaki z Demter? Te zapachy są takie.... dosłowne
|
|
|
#4341 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#4342 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
w sumie znam, ale nie pamiętam
, gdzies mam próbkęCytat:
|
|
|
#4343 |
|
Zakorzenienie
|
Polly, jak tam Twoje zakupy. Aggie się odezwała?
|
|
|
|
#4344 |
|
Zakorzenienie
|
Karmelowanilia pachnie na mnie jak L-ka Lempickiej, z tym, że nie ma na mnie tej charakterystycznej nuty "tłuszczyku" z ciastek czy pączków. Trochę cytryny na początku, potem czysty karmel i wanilia.
|
|
|
#4345 |
|
grozi wypollizowaniem
|
z zakpów
|
|
#4346 | ||
|
BAN stały
|
Dla mnie Caravelle słodkie nie są, ale nie są też wytrawne (jakby ktoś rzucił szczyptę trzcinowego cukru na przyprawę do pierników firmy Rolnik
Cytat:
![]() Cytat:
Btw - moje pudło ma napisane pod spodem 500 g
|
||
|
|
|
#4347 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4348 |
|
Zakorzenienie
|
Gryx nasz tluscioszku
Jezuuuuu jaki zrabany jestem dzisiaj
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#4349 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#4350 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:23.

czarne,prawie nowe,które kupiłam pod koniec zeszłej zimy na wyprzedaży z przeznaczeniem na tą zimę 

Samopoczucie jak po niedawno przebytej cholerze (tak to sobie przynajmniej wyobrażam