|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#391 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III.
karolinusienka też się właśnie nad tym zastanawiałam
|
|
|
|
#392 |
|
Zakorzenienie
|
No ładne te zaproszenia
ja się wstrzymam do czasu rezerwacji godziny mszy w kościele
|
#393 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny właśnie czytam wątek o kiczach i jestem w szoku- te dziewczyny praktycznie wszystko uważają za kicz- to poco wogole chcą robić swoje wesela??to jakaś pomyłka totalna.
np nie uważam podziękowań dla rodziców za licz, czy piosenki ,,cudownych rodziców mam", albo 1 tańca państwa młodych- ja z Tż chcemy zatańczyć walca- i napewno pojdziemy wcześniej na jakiś kurs- ale to tylko dlatego że moje kochanie jest cienki w tańcu a po drugie chce żeby ten taniec był wyjątkowy a nie jakiś zwykły przytulaniec, który równie dobrze można zatańczyć na dyskotece. |
|
|
|
#394 |
|
Zakorzenienie
|
laborek faktycznie bardzo ładne te zaproszenia
![]() Ale my chyba jednak zdecydujemy się na zaproszenia za jakiś rok, bo nawet jescze nie mamy listy gości ![]() ---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- grunia a ja się nie przejmuje, bo byłoby tak jak mówiła mustique że wszystko jest kiczowate. A co tam, to moje wesele i będzie tak jak ja będę chciała.
|
#395 |
|
Zakorzenienie
|
Grunia im chyba chodziło o to żeby ten taniec wyglądał naturalnie bo czasem pary tak się na krokach skupiają że widać że nie mają przyjemności z tego tańca- bez uśmiechu tańczą albo myślą tylko o tym żeby już się ten taniec skończył
a podziękowania myślę że są bardzo subiektywne bo naprawdę czasem jest tak że z rodziną się młodzi ledwo co gadają a potem na weselu podziękowania robią jakby nie wiem co... ja myślę że te wszystkie tzw. kiczowate rzeczy są elementem każdego wesele i nie trzeba się tego wstydzić jeden dzień w życiu możemy sobie pozwolić na to na co mamy ochotę nie oglądając się na to czy to kicz czy nie Tam też pisały że wykupiny są kiczem z czym ja się nie zgadzam bo uważam że to piękna tradycja ale za to plastikowe lalki na aucie u mnie by nie przeszły Właśnie Ma.ko też tak myślę ![]() EDIT: a w ogóle to my się też na kurs tańca wybieram bo ten mój Tomas nie ma pojęcia o prowadzeniu partnerki już jeden zaliczyliśmy a teraz chcemy na następny iść bo tamten nie pomógł
Edytowane przez Stysik Czas edycji: 2009-10-19 o 19:59 |
|
|
|
#396 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziewczyny a jak wyglada sprawa z DJ? Bo nigdy nie bylam na takim weselu, a widze ze duzo par decyduje sie na DJ |
||
|
|
|
#397 |
|
Zakorzenienie
|
Ja lece się dalej wygrzewać. buziaki
|
#398 |
|
Zakorzenienie
|
Lula sto lat!!!
|
|
|
|
#399 |
|
Zakorzenienie
|
|
#400 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam coraz wieksze zaleglosci. moze dzisiaj mi się uda coś nadrobić
|
|
|
|
#401 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#402 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wzro mam w glowce i wersji kartka od drukarki po obronie przeleje go na papier![]() ---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- Cytat:
i zobacze z ktorych materialow mi sie bedzie lepiej robic bo zamawialam z roznych zrodel
|
||
|
|
|
#403 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
Lula przede wszytkim sto lat, zdrówka i usmiechu oraz, oczywiście, owocnych przygotowań do ślubu ![]() ![]() Jolka fotograf w bardzo korzystnej cenie a ja sie nie mogezdecydować bo zależy mi i na pieknych zdjęciach i na filmie![]() MiciaKicia i widzisz niepotrzebne były te stresy;p Lasoa ja nie idę z moim TŻ, bo chcę aby padł na mój widok, oczywiście pozytywnie ![]() Stysik mi się też podoba, a ponad 2 tysie za kamerzyste to dużo?;p Laborek super te zaproszenia ![]() Napisałam do zespołu, czy mogę juz ich rezerwować;p bo ich trudniej zarezerować niż salę ![]() Wymęczona jestem maksymalnie-od rana na uczelni, dopiero wróciłam,zimnooooooooooo: (
Edytowane przez lusesita23 Czas edycji: 2009-10-19 o 20:49 |
|
|
|
#404 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Dopiero wróciłam, jestem padnięta i strasznie mnie bolą nogi, ale za to byliśmy na kolejnym pomiarze i szykuje się nowa robotka
|
|
|
|
#405 |
|
Rozeznanie
|
Lula wszytskiego najlepszego!!!
Martilla urodzilysmy się tego samego dnia i w tym samym roku
|
#406 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to zależy ile macie funduszy w sumie jak by mi zależało na kamerzyście to wolalabym tysiąc więcej zapłacić i wiedzieć że za 5 lat nie będę załować tym bardziej jeśli np w HD filmik oferuje a bardzo ładny ten filmik ![]() my jednego kamerzystę w regionie znaleźliśmy który nagrywa w HD i bierze 2500 ale nie jest taki dobry i teraz nie wiem czy w ogóle się na jakiegoś zdecyduję ![]() a na tym wątku o kiczach widziałam linki do teledysków ślubnych z pleneru i niektóre bardzo mi się podobały ![]() Cytat:
|
|
#407 |
|
Rozeznanie
|
nicolaaa niedługo będziemy świętować
|
|
#408 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Ten co wysłałam link bierze 3 tysie - link Jeszcze tej jest fajny- i bierze 2,5...- link - szczególnie śrdkowy film mi sie podoba... Ciężkie jest życie przyszłej PMki ![]() Dobranoc, bo padam, a jutro o 8:30 seminarium,bleeee.... Pa Laseczki |
|
|
|
|
#409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajne te filmiki ten drugi z przygotowań mi się mroczny wydawał ale to przez pogodę pewnie moje amatorskie oko wielkiej różnicy w jakości między nimi nie widzi także lepiej chyba zaoszczędzić chociaż te 500 zl chyba że na "żywo" będą jakieś różnice ![]() Dobranoc
Edytowane przez Stysik Czas edycji: 2009-10-19 o 22:05 |
|
|
|
|
#410 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
ja już wróciłam od Dawida, zdążyłam zjeść pizzę (domową, babcia robiła ) Dadi musi wyzdrowieć szybko bo w tym tygodniu trzeba jechac podpisać umowę z zespołem a to troszkę drogi jest :/A co do tych weselnych kiczów to wiecie, ile ludzi tyle gustów więc nie ma się co przejmować. Moim zdaniem każda PeeMka stara się zrobić wesele bez tego co ona uważa za kicz Ja na pewno będę miała podziękowania dla rodziców na sali bo wiele im zawdzięczamy ![]() A suknię na pewno nie będę wybierać z TŻ co najwyżej mu opiszę |
|
|
|
#411 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#412 |
|
Raczkowanie
|
Ma.ko - no niby by mogł jakiegos znajomego wziasc, ale niestety zna glownie takich z naszych okolic, a niestety nie ma tu takiego ktory by nam sie jakos strasznie podobal, wiec pokazal mi tych o ktorych wie ze sa dobrzy i wybieralismy razem
![]() Stysik - co my mamy z tymi facetami, moj tez jest Tomek i tez prowadzic w tancu to on nie umie..ehh..niemielismy jeszczejak sie na kurs zapisac, bo troche jestesmy na odleglosc na razie, ale przed slybem to nie ma mowy, musimy na jakis podstawowy kursik pojsc ![]() A co do sukni, to ja na pewno nie pojde jej szukac z Tztem. Tez chce zeby mnie zobaczyl w niej dopiero w dniu slubu, chcialabym go powalic na kolana swoim wygladem:P wydaje mi sie ze tak jest fajniej jakis element zaskoczenia :PCo do kiczu na slubach, to wydaje mi sie ze dla kazdego cos innego jest kiczowate, dla jednych jazda stara Warszawa, a dla innych limuzyna, ile osob tyle gustow, ale wazne zeby parze mlodej sie podobalo, w koncu to ich wielki dzien ![]() Dojechalam do Sosnowca, powinnam isc sie uczyc ale cos mi sie nie chce..ehh..straszny ze mnie leniuszek w tym roku..tylko bym siedziala i o slubach czytala..nie boicie sie ze zglupiejemy przez te dwa lat?
|
|
#413 |
|
Zakorzenienie
|
butki nawet spoko, chociaż mi się nie podoba dół za bardzo, ale cholewka jest rewelacyjna
Ja wpadłam powiedzieć tylko Dobranoc i życzyć wszystkim słodkich snów Jutro napiszę więcej, m. in. o mojej rozmowie kwalifikacyjnej
|
|
|
|
#414 |
|
Zakorzenienie
|
Diana ja też się czasen zastanawiam czy nie zwariuje do dwóch lat
A oglądałyście ostatni odc. Teraz albo nigdy?? Ja by mi się coś takiego działo na ślubie to chyba bym dostała szału ![]() ![]() ![]() joanwi czekamy czekamy na relacje z rozmowy słodkich snów ![]() Przypomniało się mi o tych zaproszeniach co MiciaKicia wklejała tzn link gdzie można zamówić próbki muszę pogrzebac i to znaleść |
|
|
|
#415 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny!!!
Ale jestem zmęczona. Dobrze, że weekend już za nami. W sobotę rano w szkole, na popołudnie do pracy. Ludzi było dosyć dużo. Potem późny wieczór z Tż zjedliśmy pizzę, posiedzieliśmy poszliśmy spać dosyć późno. Pies chciał z nami spać, ale myśmy go nie chcieli w pokoju a rano był zawiedziony, że Adama już nie było. W niedzielę przed szkołą byłam w kościele i potem zajęcia od 8-20. i wieczór z Adamem. Znowu późno poszliśmy spać. Na dodatek dzisiaj miałam na 8 i byłam bardzo nie wyspana. Po pracy sprzątania i prania było sporo. Dzisiaj bym chciała poczytać sporo moich zaległości ale już usypiam. Stysik zdrówka dla babci. Co do dzieci to my zapraszamy razem z dziećmi, ale czy rodzice będą chcieli przyjść z dzieckiem czy bez to już ich będzie sprawa ![]() co do fryzury znalazłam jedną dosyć fajną wg mnie ale wiem że chciałabym coś z kwiatkiem we włosach i koniecznie wszystko pospinane |
|
|
|
#416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#417 |
|
Konto usunięte
|
Dobranoc Laski
![]() !
|
|
|
|
#418 |
|
Zakorzenienie
|
niunia to nie moja wypowiedz zacytowalas;p
---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:55 ---------- koniec przerwy-wracam do nauki ehhhh dobranoc wszystkim
|
|
|
|
#419 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Nadrabianie cz. II
T'ai - co czytasz Cejrowskiego ? Przeczytałam jego 2 książki - są super! A teraz czekam na wypłatę i kupuję nowa książkę M.Wojciechowskiej ![]() Moriam - Witaj Lula177 - śliczne zdjęcia , a podoba mi się 2 fryzurka.Mustique - udanego wypoczynku ![]() Bambusiek - fotka dodana do formularza ![]() Honolinka - podobają mi się fryzury ze zdjęć: 1,2 i 5 ![]() MiciaKicia - Wow! Ale miałaś ładną sukienkę, jak księżniczka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
na 100%, a bynajmniej powinna być zniżka na delegacje.Cytat:
Witaj Edytowane przez JennyAniolek Czas edycji: 2009-10-20 o 00:27 |
|||||||||
|
|
|
#420 |
|
Zakorzenienie
|
No i pięknie znowu nie śpię
Ale przynajmniej wiem że o 9 wstanę bo przyjdzie narzeczona kuzyna poplotkować trochę przed pracą oczywiście o ślubie bo im zostało już nie dużo jakieś 10 miesięcyTeraz siedziałam na necie i szukałam ciekawych rzeczy na ślub ale nie mam kasy więc nie ma co wymyślać jak na raziekarolinusienka to z niecierpliwością czekam na Twoje próbne zaproszenia, bo sama zastanawiam się nad tym czy nie zrobić ale nie mam pojęcia jaki papier będzie najlepszy i czy kupić kartki i zaginać czy gotowe karnety... dobrej nocki
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:17.

ja się wstrzymam do czasu rezerwacji godziny mszy w kościele

a podziękowania myślę że są bardzo subiektywne bo naprawdę czasem jest tak że z rodziną się młodzi ledwo co gadają a potem na weselu podziękowania robią jakby nie wiem co... ja myślę że te wszystkie tzw. kiczowate rzeczy są elementem każdego wesele i nie trzeba się tego wstydzić 

) Dadi musi wyzdrowieć szybko bo w tym tygodniu trzeba jechac podpisać umowę z zespołem a to troszkę drogi jest :/![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Perfect Housewife 
I dla wszystkich buziaki