|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1981 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
Powróciłam do świata żywych ;-) Miałam świetne zajęcia w weekend z komunikacji. O używaniu słówek NIE, ALE i SPRÓBUJ w rozmowach. Ciekawych rzeczy się dowiedziałam i teraz manipuluję słówkami, żeby uzyskać od TŻ to, co chcę i to działa
|
|
|
|
#1982 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
Cześć Dziewczyny
To i ja się u Was zamelduję. Nasz ślub 21.08.2010 ![]() A suknię zamówiłam w zeszłym tygodniu. Będzie się szyła dopiero od stycznia, więc gdyby mi się odwidziało to mogę sobie zmienić model .. ale raczej mi się nie odwidzi, bo jak zmierzyłam tę suknię, to od razu zapaliła mi się lampka, że to właśnie tej szukam ..... |
|
|
|
#1983 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To pokaz nam te suknie Tak czytam te wasze posty i kurcze widze ze jak ja mam slub 7.08 to juz tez powinnam sie wybrac chociaz na pierwsza jazde po salonach tyle ze w mojej miescinie to malo tych salonow jest...w jednym duzym zakladaja ci worek na glowe zeby nie pobrudzic i pani jest podobno bardzo nie mila jak zobaczy kogos kto jej sie nie spodoba to odrazu mowi ze nic na mnie nie bedzie takze zobaczymywezme jutro siostre TZ i tesciowa do salonu
|
|
|
|
|
#1984 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() chyba mnie jakieś choróbsko bierze bo coś niewyraźnie się czuję.. właśnie oglądam sobie szaliczki na allegro bo chciałabym Tżtowi na imieninki kupic.. oprócz soczewek to jeszcze nic przez allegro nie zamawiałam i się obawiam czy aby taki szalik jak na zdjęciu przyjdzie
|
|
|
|
#1985 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wklej linka to zobacze moze cos doradze.. soczewek nie kupowałam bo ja zawsze donosze do konca soczewki i musze miec odrazu ze sklepu bo inaczej to chodze jak slepa i wpadam w słupy |
|
|
|
|
#1986 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ogólnie to my sobie nie robimy jakiś większych prezentów tylko cos takiego skromnego ![]() ja soczeki kupiłam z allegro i bardziej mi one pasują niż te co dał mi okulista. ogólnie noszę j&j. wymieniam je co miesiąc, chociaż po miesiacu wszystko widzę chociaż czytałam na wizazu że niektórzy to 5 miesięcy noszą te same soczewki te co ja naosze są niby 2 tygodniowe ale okulistka mówiła że miesiac spokojnie można nosić no i z all mi się bardziej opłaca tak samo z płynami do soczewek![]() teraz jak będę zamawiać to chce spróbowac jakiś kolorowych . z natury mam niby zielone ale nie do końca takie pomieszane rózne kolorki i chciałabym sobie kupić zielone i może brązowe.. niebieskie mi się nie podobają z tego podobają mi się kolor 13 i 22 http://www.allegro.pl/item780257060_..._23kolory.html a z tego nr 3 http://www.allegro.pl/item789256897_...ne_kolory.html chciałam mu kupić jakis jasniejszy, ale Tz żadnych pomarańczy, brązów to nie lubi.. lubi niebieski ale te co patrzyłam to były całe niebieskie i za niebieskie ![]() ładnie TŻ wygląda w zielonym kolorku ale ostatnio ubiera się abrdziej elegandzko więc chyba ciemniejszy
Edytowane przez can't be perfect Czas edycji: 2009-10-19 o 19:37 |
|
|
|
|
#1987 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Czyli uczyłaś się o asertywności. ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1988 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam swoje takie zielonawe oczy a nosze roznokolorowe niebieskie blekitne morskie zielone brazowe ost nawet czarne mialam wszystkie sa super i wszystkie kocham zastanawiam sie czy ubrac na slub jakies i jakie
|
|
|
|
|
#1989 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1990 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a nic się z oczami nie dzieje złego? moja kolezanka coś mi mówiła że odkąd nosi kolorowe to nie może chodzić na basen, bo oczy ma wrażliwe na chlor czy cuś?? a jaki szlaiczek wam się podoba ja nie moge się zdecydować
|
|
|
|
|
#1991 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1992 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ide chyba z laptopem pod kołderke,bo jestem jakaś zamulona. Tzn laptop będzie na kołderce.
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2009-10-19 o 19:55 |
|
|
|
|
#1993 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Slubujesz tydzień przede mną
|
|
#1994 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja nosze kolorowe jakies dwa lata i plywam na basenie i wszedzie i nic mi nie jest ![]() najlepsze sa takie podkreslajace kolor fresh look albo acu ve |
|
|
|
|
#1995 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a szaliczki można powiększyć jak sie kliknie.. chyba wybiorę ten 3 majatku aż takiego to nie kosztuje więc chyba zarezykuję, najwyżej bratu dam
|
|
|
|
|
#1996 |
|
Wtajemniczenie
|
dzięki dziewczyny, zaraz zmykam się wygrzać bo jutro na naukach przedmałżeńskich nie będę mogła sie skupić co Pani do Nas mądrego mówi
Agawoo witaj szczególnie ciepło bo ślubujemy tego samego dnia Szyszynka a powiedz mi jak wyglądają te czarne soczewki bo jestem ciekawa jak to "na żywo" wygląda, bardzo się rzucają w oczy???
|
#1997 |
|
Wtajemniczenie
|
hmm troszkę drogie te soczewki.. a trzeba miec jakis specjalny płym do nich czy może byc taki od zwykłych soczewek??
|
|
|
|
#1998 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Cytat:
Spokojnie zwykly plyn to sa normalne soczewki wiec nie ma jakis szczegolnych roznic jedyne co to czy bedzie ci widac spod spodu twoj kolor a jesli tak to w jakim stopniu JA kiedys mialam fresh looki to masakra ludzie mnie zaczepiali bo mialam taki piekny blekit ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Cytat:
haha szaliczki a ja przeczytalam szlaczki i pomyslalam o soczewkach dlatego napisalam ze kijowo widac w nich pokaz te szaliczki jeszcze raz bo nie moge znalezc linka )![]() ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#1999 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja nigdy nie nosiłam (nawet okularów nie noszę póki co ) wiec zapytałam z czystej ciekawości
|
|
#2000 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I nie sa drogie ja za te co teraz kupuje to daje 20zl za sztuke wiec para wychodzi 40zl na miesiac (znajdz salon TWOJE SOCZEWKI)te fresh look kosztuja 75zl za pare ale jak kupisz 3 pary to placisz tylko za dwie wiec wychodzi ci 150zl za 3 pary i mozesz kupic 3 rozne kolory zawsze tak robilam sa tez takie ktore kupowalam u nich ale robily sie dziury w nich po paru dniach jakies felerne byly. Ale tak to jestem zadowolona Skupialam duzo uwagi na sobie )) bo kazdy byl ciekawy jaki kolor mam dzis na sobie
|
|
|
|
|
#2001 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A martini asti jest pyszny. mniam mniam. a ja mam dzisiaj wesoło Siostra przyjechała z siostrzenicą i cały tydzien u nas będą Mama jutro idzie do szpitala i ktoś musi brata do szkoły oddelegować no i padło na siostrę Mały łobuziak już broi hehehe
Edytowane przez obca7 Czas edycji: 2009-10-19 o 21:47 |
|
|
|
|
#2002 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2003 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
pochwalisz się swoją?dziewczyny szlag mnie trafił.. odwołali nam czwartkowe wolne a zrobili wolne jutro na uczelni.. po cholere mi jutro wolne??? miałam w srodę jechać do domku a tu jedna wielka dupa zła jestem... i musiałam się pocieszyć serkiem- Turek Camembert z ziołami a teraz już się wykąpałam i przyszłam do was
|
|
#2004 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja to bym omijła taki salon szerokim łukiem nawet jakby mieli najpiekniejsze suknie...no sorry...![]() Cytat:
szyszynka wklej proszę jakiegoś linka z all jaki rodzaj tych kolorowych kupujesz bo ja kiedyś sobie kupiłam (zielone) i były do kitu
|
||
|
|
|
#2005 |
|
Konto usunięte
|
Ja jestem szczęśliwa, bo rodzice TŻ nareszcie dali się przekonać i pod koniec listopada robimy u mnie wielkie rodzinne spotkanie
|
|
|
|
#2006 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
My będziemy mieli około 30 butelek wina. I chyba białe tylko, bo tylko takie pijemy, albo 25 białego i 5 czerwonego Nie wiem jak to zrobimy ale raczej samo białe kupimy
Edytowane przez obca7 Czas edycji: 2009-10-19 o 21:56 |
|
|
|
|
#2007 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2008 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
takze bardzo mi przykro ja mam zielone i niektore mi nie przykrywaly
|
|
|
|
|
#2009 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zostanę przy normalnych Dzięki |
|
|
|
|
#2010 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Myślałam że tu masowa produkcja odchodzi tak jak w dzien a tu proszę, raz dwa i wszystko nadrobiłam. Chciałam powiedzieć że moje dzisiejsze poszukiwania pracy niestety były nieudane, nikt nawet nie chciał mojego CV Idę się pocieszyć i obejrzeć chirurgów zaległych
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:51.

te co ja naosze są niby 2 tygodniowe ale okulistka mówiła że miesiac spokojnie można nosić 

Tzn laptop będzie na kołderce. 
miałam w srodę jechać do domku a tu jedna wielka dupa
zła jestem... i musiałam się pocieszyć serkiem- Turek Camembert z ziołami
a teraz już się wykąpałam i przyszłam do was