|
|
#2461 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia X
Cytat:
|
|
|
|
|
#2462 |
|
Zakorzenienie
|
UWAGA!
Przesyłam pozdrowienia od Ash!
|
#2463 |
|
Zakorzenienie
|
Katrina ja się idę teraz umyć a ty mi poradź w tym czasie kilka piosenek Hey bo słabo ich znam a ty chyba lubisz.
|
|
#2464 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja juz je dzisiaj rezerwowalam...
|
|
#2465 |
|
Zakorzenienie
|
WTF
![]() Załącznik 2596255 Buziaki dla Ash |
|
|
|
#2466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo chętnie. A więc... polecam Ci.. wszystkie!!! ![]() I to serio mówię ![]() Ale wybiorę Ci kilka kawałków bardzo chętnie W ogóle polecam Ci całą płytę "Nosowka/ Osiecka" ---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- Ale za 20 min będzie jutro Więc zamawiam je na jutroNie bij
|
|
#2467 | |
|
Zakorzenienie
|
tenkju
))jeeee ale masz fajnego majkola w podpisie BLUE ![]() ---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ---------- Cytat:
|
|
#2468 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A raczej Jego tyły
|
|
#2469 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ---------- Kasiu, chyba zrozumiałaś przesłanie zdjęcia? ![]() Bo mi nie chodziło o jego tyłu za bardzo
|
|
#2471 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No więc szczerze mówiąc... to obserwowałam tylko tyły Teraz dopiero jak napisałaś zauważyłam, że jestem bardzo płytka i patrzyłam na zadek Majkola zamiast myśleć nad przesłaniem
|
|
#2472 |
|
Zakorzenienie
|
Tak patrze na to i myślę Załącznik 2596308... że dobrze, że podpisali foto
|
#2473 |
|
Zakorzenienie
|
ej ja też popatrzyłam na zadek - on by się biedny załamał
|
#2474 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc babeczki
idem nynać
|
#2475 |
|
Zakorzenienie
|
ja też tylko obczaje Janet na 4 funie
Branoc |
|
|
|
#2476 |
|
Zakorzenienie
|
Gluuuuuuuuuuuuuuuuuuuutna jt
|
#2477 |
|
Zakorzenienie
|
Kolorowych
|
#2478 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też już spadam spać
![]() Dobranoc
|
#2479 |
|
Zakorzenienie
|
Agulinada zostałyśmy same idziemy spać?
Chyba jednak sama zostałam.To dobranoc. Choć Michael idziemy Załącznik 2596359
Michael Jackson told me "Just call my name and I'll be there knocking at your door"-I used to call many times. Edytowane przez historjon Czas edycji: 2009-10-20 o 00:34 |
|
|
|
#2480 | |||||||||||||||
|
PIP.
|
ja jak zwykle najpierw nadrabiam...
Cytat:
o, Groszek, Girl, Blue - nowe avy ![]() Cytat:
![]() wtedy my tez musialybysmy tam byc - w strojach kapielowych.. tylko, ze to zmieniloby raczej grono potencjalnych odbiorcow tego kalendarza ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() moja kumpela mowila, ze w Japonii maja tak, ze japonki sie strasznie wstydza tego, ze ktos moglby uslyszec jak sikaja w publicznym wc, wiec w takich publicznych sa takie konsolki muzyczne i mozna wlaczyc szum wodospadu albo cos innego, zeby zagluszalo moglas zaczac spiewac albo co ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a w domu mi net ukradli i remont robia Cytat:
"szanowni czytajacy to panowie [i panie] z FBI, my tu jestesmy niepoczytalne i nie wiemy co bredzimy, to z Majkiem to tylko zal, absolutnie nie ma go w Polsce [zreszta nie wiecie nawet gdzie to jest, prawda? mniej wiecej tam, gdzie zyja niedzwiedzie polarne?], a juz na pewno nie w Otłosku czy pod Poznaniem [jak w moim snie]. to tylko nasza wyobraznia, zreszta obejrzyjcie kilka naszych fotostory, a upewnicie sie, ze troszke szalone jestesmy ![]() z powazaniem Majkelomaniaczki" ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale daj znac jak sie Psorce spodobalo opowiadanie Majkowe ![]() Cytat:
Pisarko, 3 kierunki to juz chyba troche duzo... dla nas juz czasu bys nie miala no chyba, ze Majkologie chcesz? a co bys jeszcze chciala?ja tez ![]() Cytat:
![]() Cytat:
no i wszystko jasne... a ja sie zastanawiam czemu ciagle mam takie migreny.... i wszystko jasne!Cytat:
no kazdy wie, ze Majkol zawsze lubil dziewczyny w bialych dresikach ej, no on wyglada jakby ktos majkola walcem przejechal... tak ze 3 razy...Cytat:
suuuper kolejna osoba nawrocona ja mam WBSS ![]() Cytat:
![]() i dzien dobry
|
|
|
#2481 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2482 |
|
PIP.
|
ivre hej
![]() rany, ogladam sobie ta strone "sobowtora" Majkola i umarlam ze smiechu ![]() występy sceniczne -> koncert live ma tam zloty stroj, w stylu takiego, jaki Majk nosi, by podkreslic Olka [ ] i tam NIC nie ma ![]() ---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- jakbym miala byc na jego wystepie to chyba z kompletem pomidorow
|
|
#2483 | |
|
Zakorzenienie
|
Heloł
Zyje po nocy ale rano nie umialam sie podnieść z łóżka Wczoraj mlodemu ciachnęłam grzywke i dziś mi się podoba okrutnie jego mała japa jeszcze jak rozciągnie usta w uśmiech i pokaże na dole dwa ząbki to umieram z miłości do mojego syna ![]() Muszę go dziś ufocić Ilios ja wczoraj uśmiałam się z tej stronki pana sobowtóra, a najbardziej mnie wkurzyło, jak sie śmie nazywać Majkel Dżekson.. No i zdjęcie koncertowe jak ukazuje gołą klatę położyło mnie na łopatki i wezbrały we mnie mdłości ![]() Idę umyć mój kubek i zrobić sobie kawkę ![]() Dzień dobry Groszku, Justynko i Moniś (szczelam )---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ---------- Cytat:
|
|
#2484 |
|
PIP.
|
o nie.. no i spojrzalam na fote z klata
![]() a wlasnie mialam jesc sniadanie. na razie sobie odpuszcze chyba... ---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- bede miala koszmary teraz Załącznik 2596421 - antidotum
Edytowane przez ilios Czas edycji: 2009-10-20 o 09:02 |
|
|
|
#2485 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2486 |
|
Zakorzenienie
|
Witajta
Wczoraj musiałam Majka wygonić,bo po nałozeniu maseczki na twarz i przetrzymaniu jej troszke dłużej niż powinnam (jakies 25 min ) moja twarz po trzykrotnym myciu i pillingu nadal była zielona-zresztą dalej jeszcze jest Tak ze jestem zmuszona do podwójnego pillingu z rana![]() Ale najpierw duuuza kawka i Majkuś
|
|
#2487 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2488 |
|
PIP.
|
http://www.youtube.com/watch?v=TwaW_...eature=channel
umarlam ze smiechu po raz kolejny ![]() i ten sobowtor z panienkami tanecznymi przy tym stole z kawa i ciastkiem oooo moj brzuch ---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- ten koles sie nawet za miejsce gdzie powinien byc Olek nie umie zlapac juz ja to lepiej umiem ![]() http://www.youtube.com/watch?gl=PL&h...eature=related
|
|
#2489 | |
|
Rozeznanie
|
zaraz musze isc do szkoly ale bym z wami chciala zostac ;d chce piatek!
![]() ---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2490 |
|
PIP.
|
ja tez chce piatek
![]() no ale ja przynajmniej nie musze nigdzie isc i moge tu siedziec i jeszcze mi za to placa
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:54.

i patrzyłam na zadek Majkola zamiast myśleć nad przesłaniem

no chyba, ze Majkologie chcesz?
suuuper
)
Tak ze jestem zmuszona do podwójnego pillingu z rana