|
|
#4351 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar X
|
|
|
|
#4352 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
nie mam , teraz mam wazniejsze sprawy na głowie, ale za tydzień wezmę sie za to- tylko nie wiem jak?
|
|
|
#4353 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4354 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#4355 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
a ja mam mleczne kanapki mojego dziecka
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4356 |
|
Zakorzenienie
|
O Wy paskudnicy. Czy musicie gadać o jedzeniu?
Przez was mam takie "szkockie dudy" w brzuchu ze juz oczami wyobraźni widzę jak mi do drzwi się ktoś dobija strasząc wezwaniem policji za hałasy. A tak serio to mi i tak burczy bo jestem na diecie . Dobry i owocny był mój (letni) urlop szkoda tylko ze również w dodatkowe 8 kg.madziku, gryxiu: Nie ma tak dobrze na dziś to juz miała za dużo wycisków. A tak serio to teraz to śpi, wycałuję ja jutro. Wyściskaj od Nas tych swoich facetów. Dużego jak będziesz chciała za to małego możesz podwójnie .Edit: Chciałam tylko dopisać ze madziku i teziaku macie OBŁĘDNE avki.
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2009-10-19 o 21:38 Powód: dopisek |
|
|
|
#4357 |
|
Zakorzenienie
|
Cieszymy się, że się turlasz z naszego powodu Osobiście muszę stwierdzić, że uwielbiam rozweselać ludzi
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4358 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4359 |
|
Zakorzenienie
|
A Wy znowu o jedzeniu
Ja właśnie zgłodniałam (co mi się rzadko zdarza wieczorem), więc pochłonęłam banana. Ptasie mleczko też mam ale ostatkiem silnej woli go nie ruszyłam Eenax, witaj Polly, jeśli chcesz typowych waniliowo-karmelowych słodziaków to co powiesz na Flowerbomb? Ja preferuję wersję Extreme
|
#4360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zauważyć iż turlam się z niemałym poświeceniem bo jestem po serii brzuszków A6W (szkoda ze nie ma ikonki <ała, boli>).MoniaK:
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2009-10-19 o 21:54 |
|
|
|
|
#4361 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nawet nigdy nie podjęłam tego wyzwania
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#4362 |
|
Zakorzenienie
|
Podjąć się zawsze można
.Wytrwać do końca to natomiast jest dopiero wyzwanie. Z wstydem przyznaje ze mnie się to jeszcze nie udało. Zawsze po drodze mi coś "wypadało" i przerywałam Edit: Kolorowych snów! Idę wymoczyć zwłoki i spać.
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2009-10-19 o 22:30 |
|
|
|
#4363 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
flowerbombe testowałam- ale wydawała mi sie raczej mocno owocowa (wbrew nazwie) Extremalnej nie znam- pojawiła sie moze w sephorach czy dalej niedostępna? skoro sie chwalicie co kto ma to ja powiem: - mam w piekarniku zapiekankę ziemniaczano-bakłazanową z sosem serowym i za pół godziny ją pożrę na kolację, a zaraz potem zwalę do wyra by zadna kaloria sie nie spaliła na marne
|
|
|
#4364 |
|
Zakorzenienie
|
A ja właśnie pochłonęłam jabłko
|
|
|
#4365 | ||||
|
BAN stały
|
Teziak, mógłbyś powtórzyć?
![]() Bardzo śmieszne ![]() Netto... ![]() Cytat:
Cytat:
(musiała mnie chwycić ciężka hipoglikemia ).Cytat:
Ale niech się tylko porządnie wkurzę... ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#4366 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wytrzymałam i upiekłam ciasteczka
|
|
|
#4367 |
|
grozi wypollizowaniem
|
jedno upiekłaś a drugie tylko odgrzałaś
![]() ide jeśc kolacje
|
|
#4368 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4369 |
|
Zakorzenienie
|
a juz mialam mowic, ze nie zdrowo sie objadac na noc
|
#4370 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
chęć do życia wróciła
|
|
|
|
|
#4371 |
|
Zakorzenienie
|
Dla równowagi następnym razem będzie tak Niszowy Suchar, że sobie zęby połamiecie
|
|
|
#4372 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Addict jest dla mnie pawiogenny a Amour le Parfum jest taki : Cytat:
![]() Cytat:
żadnych ćwiczeń tak nie znienawidziłam jak tych brzuszków po tych tygodniach męki a ja gruszkę Polly Twoje kolacje mnie mordują psychicznie smacznego ![]() (BTW odebrałam dziś paczuchę od Ciebie - dzięki http://a6weidera.pl/ - taki dramat na piękny brzuch (ale brzuch po tym jest piękny - to trzeba przyznać) |
||||
|
|
|
#4373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na podforum Fitness jest wątek o a6w już któraś tam części (dziewczyny nawet zdjęcia brzuchów przed i po wklejają, przynajmniej jak ja robiłam to się wklejało )
|
|
|
|
|
#4375 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc wszystkim
|
|
|
#4376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co to jest 8 kg?! 20 kilo nadwagi, to rozumiem (mowa o Dużym)- także nie przejmujcie się. A ja zawsze na zimę chudnę |
|
|
|
|
#4377 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
A tak naprawdę to wcale mi nie jest do śmiechu, chęci do życia też bym nie przeceniał - czuję się o tak ---> ![]() Cytat:
Pan młody zawinął się gdzieś w połowie "wieczoru", prosto z klubu (gdzie znaleźliśmy się jakimś cudem ) ktoś odstawił go do przyszłej żony z powodów do końca mi niejasnych (acz przypuszczam, że... % ).Btw - musieliście przypomnieć mi te nieszczęsne asześćwu?! Od roku chyba mam tę całą "rozpiskę" w ikonce na pulpicie (ale po co, tego już nie pamiętam? Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2009-10-20 o 01:07 Powód: styl ;) |
||
|
|
|
#4378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pamietam, ze cwiczylam codziennie po godzinie, taki ciezki zestaw na miesnie a teraz coz...starosc nie radosc (chociaz stroj aerobikowy juz sobie nabylam i teraz czekam tylko az mi ktos da kopa
|
|
#4379 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Trzeba wedlowskie - kakaowe zajadać ![]() Cytat:
ale niżej się wyjaśniło ![]() Cytat:
Tym co spać nie mogą dobrej książki życzę a Tym co śpią - kolorowych snów
|
|||
|
|
|
#4380 |
|
BAN stały
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:37.

.

zauważyć iż turlam się z niemałym poświeceniem bo jestem po serii brzuszków A6W (szkoda ze nie ma ikonki <ała, boli>).
Ja nawet nigdy nie podjęłam tego wyzwania

Addict jest dla mnie pawiogenny a Amour le Parfum jest taki :