Zelixa, cz. II - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > W krzywym zwierciadle odchudzania

Notka

W krzywym zwierciadle odchudzania
Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
  • Jest to forum stworzone dla osób, które chcą zwalczać wszystkie choroby powiązane z zaburzeniem łaknienia (anoreksja, bulimia, kompulsywne objadanie się) oraz dla osób, które pragną takim osobom radzić, pomagać i wspierać.
  • Na tym forum nie można namawiać do drastycznych metod zrzucania wagi, lecz można pisać o terapii przy ED.
  • Jedynie na tym forum osoby z zaburzeniami łaknienia mogą tworzyć swoje grupy wsparcia.
  • Forum to nie zastępuje psychologa ani profesjonalnej terapii.
  • Redakcja nie bierze odpowiedzialności za udzielane tutaj porady, natomiast z pełną stanowczością będziemy tępić wszelkie wątki "pro-ana".
  • Na forum obowiązuje dodatek do regulaminu, zapoznaj się z nim zanim weźmiesz udział w dyskusji.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-10-19, 23:28   #391
elizabeth758
Raczkowanie

Unhappy Dot.: Zelixa, cz. II

dziewczyny jak ja wam zazdroszcze,ze po zelixie spada wam waga!!! dzisiaj jestem na 59 tabletce i na wadze moze ze dwa kilogramy mniej,zalamka totalna,dobrze ze chociaz kolezanka z pracy zauwazyla ze troszke schudlam,jestem zalamana
elizabeth758 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-20, 09:16   #392
milalee
Przyczajenie

Dot.: Zelixa, cz. II

Cytat:
Napisane przez elizabeth758 Pokaż wiadomość
dziewczyny jak ja wam zazdroszcze,ze po zelixie spada wam waga!!! dzisiaj jestem na 59 tabletce i na wadze moze ze dwa kilogramy mniej,zalamka totalna,dobrze ze chociaz kolezanka z pracy zauwazyla ze troszke schudlam,jestem zalamana
kurcze, ja biorę Zelixę od czwartku, pól tabletki dziennie, i jestem ponad dwa kilo na minusie... Może masz jakieś problemy hormonalne, że tak powoli działa?
Tzn. u ciebie Zelixa w ogóle hamuje łaknienie?
Ja zjadłam dziś pierwszy raz od czwartku słodką bułeczkę z jabłkiem (mama kupiła rano ) na śniadanie i zrobiło mi się niedobrze.
milalee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-20, 10:40   #393
kasiaso
Raczkowanie

GG do kasiaso

Cytat:
Napisane przez milalee Pokaż wiadomość
kurcze, ja biorę Zelixę od czwartku, pól tabletki dziennie, i jestem ponad dwa kilo na minusie... Może masz jakieś problemy hormonalne, że tak powoli działa?
Tzn. u ciebie Zelixa w ogóle hamuje łaknienie?
Ja zjadłam dziś pierwszy raz od czwartku słodką bułeczkę z jabłkiem (mama kupiła rano ) na śniadanie i zrobiło mi się niedobrze.
nie mozesz nie jesc biorac zelixe, no chyba ze potem chcesz przytyc 2 razy tyle
Stary 2009-10-20, 11:06   #394
elizabeth758
Raczkowanie

Unhappy Dot.: Zelixa, cz. II

kurcze mam mniejszy apetyt, z poczatku tez moglam wogole nie jesc ale sie zawzielam i jadlam choc po troszku,no ale ciagle jak wchodze na wage widze jedna i te sama liczbe no chyba ze waga jest popsuta
elizabeth758 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-20, 12:29   #395
lesia84
Raczkowanie

Witajcie!!

Jetem tu nowa...otóż również mam problem z nadwagą, a raczej otyłością.Przy 163 ważę 80kg.
Moja historia jest taka....
Cztery lata temu schudłam 17kg przy diecie i dużym wysiłku fiz. Tylko że wtedy miałam na to czas byłam panną i nie miałam dziecka.
Po utracie tej wagi zaszłam od razu w ciążę. Przytyłam jakieś 30kg...dziecko ma teraz 3 lata a ja nadal nie mogę dać sobie rady z wagą...były diety ćwiczenia itp...i nic
Staram się o drugie dziecko ale mam pco zespół jajników policystycznych.
Pani dr powiedziała Proszę schudnąć a na pewno wszystko się ureguluję. Zaznaczę , że leczyłam pco bez skutków w postaci ciąży.
Postanowiłam zacząć leczenie zelixą 15mg
Dziś wzięłam 1 tab. trochę boję się skutków ubocznych...muszę przestać o tym myśleć bo psycha mi siądzie.
Będę pisała na bieżąco o wynikach i obserwacjach. Cieszę się że jest to forum. Pozdrawiam i życzę efektów w odchudzaniu.

AA mam pytanie bo tak się zastanawiam po jakim czasie od kuracji można się zacząć starać o dziecko ?? żeby tabletki nie miały wpływu na płód??
lesia84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-20, 15:21   #396
Agucha79
Przyczajenie

Cześć dziewczyny

Może któraś z was mogłaby udzielić mi odpowiedzi co jest grane?
Dopiero zaczynam"przygodę" z zeli, dziś wzięłam 5 tabletkę i nadal nie odczuwam uczucia"sytości" tzn. jem tak samo często jak przed braniem leku,porcje też nie są mniejsze .Skutków ubocznych nie odczuwam żadnych.Czy możliwe żeby na mnie nie działała,czy może zacznie np po 10 tabletce? Dodam, że mam 164 cm i ważę 85 kg
Agucha79 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-20, 16:49   #397
lesia84
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Agucha79 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny

Może któraś z was mogłaby udzielić mi odpowiedzi co jest grane?
Dopiero zaczynam"przygodę" z zeli, dziś wzięłam 5 tabletkę i nadal nie odczuwam uczucia"sytości" tzn. jem tak samo często jak przed braniem leku,porcje też nie są mniejsze .Skutków ubocznych nie odczuwam żadnych.Czy możliwe żeby na mnie nie działała,czy może zacznie np po 10 tabletce? Dodam, że mam 164 cm i ważę 85 kg
Agucha79

ja wzięłam dziś pierwszą tabletkę rano i zjadłam pół bułki, jabłko i filet z kurczaka i zjadłam to z rozsądku i o dziwo ja w ogóle nie byłam głodna. Co normalnie zjadłabym konia z kopytami.
Ja co do skutków to może wytwórnia mojej psychiki ale było mi dziś jakoś tak zimno w ustach...hehe nie wiem czy zrozumiesz ale nie wiem jak to opisać!!
Stary 2009-10-20, 18:36   #398
monata
Przyczajenie

Dziś jest juz moj 13 dzień z zelixa a zjadłabym konia z kopytami po 3 tabletce zmineijszylo mi sie łaknie w sumie to mogłam wogole nie jeść a dzis masakra.... rano płatki z mlekiem potem bułka razowa z szynką, serem i sałatą a na obiad spagetii(troche mniejsza porcja niż zwylke) i mam ochote na słodkie! Moze tabletki przestały działać?? Nie wiem juz sama.
monata jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-20, 19:11   #399
Agucha79
Przyczajenie

O jakiej porze bierzecie zeli ? Ja po śniadaniu około 9-10 ale już o 12 czuje głód Czytając tu wypowiedzi dziewczyn byłam zachwycona i pełna nadzieji, że w końcu odzyskam dawną wagę 60 kg niestety coraz mniej we mnie optymizmu.Mam nadzieję że wkońcu zadziała i dołączę do grona szczęsliwych "chudzielców"

lesia84 trzymam kciuki obyś dalej nie czuła łaknienia i uzyskała wymarzoną wage.Co do uczucia zimna w ustach...hmmm,chyba wiem co masz na mysli.Powodzenia

Edytowane przez Agucha79
Czas edycji: 2009-10-20 o 19:15
Stary 2009-10-20, 20:01   #400
monata
Przyczajenie

Na samym początku zelkę brałam zaraz po obudzieniu wiec o 6 do śniadania się zmuszłam do drugiego ok. godz. 10 też się zmuszałam ale po połudiun po powrocie z pracy ok. 17 dopadał mnie wilczy głód który opanowywałam coprawda ale bylo naprawde ciezko. Dlatego przesunełam godzinę brania zelki na 11 ale i tak jestem głodna tyle że mniej... ale suma sumarum jest taka że chyba lepij bylo jak brałam zelkę zaraz po przebudzeniu, wiec od jutra znowu tak zacznę.
Na początku tez byłam pełna nadzieji moja koleżnaka po tych tabletkach słudła 30 kg i jest naprawde teraz super laska wiec myślałam że mi też się uda eeeee.. szkoda gadać te opakowanie i tak skończę w czwartek albo w piątek staję na wadzę i zobaczymy jakie są rezultaty.

---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ----------

lesia 84 co do uczycia zimna to też nie wiem co masz na myśli ja odczuwam tylko suchość w ustach ale to dobrze bo przyjmuję więcej płynów
Stary 2009-10-20, 22:56   #401
1969joanita
Raczkowanie

KOCHANE DZEWCZYNY!!!
Zelixa jest tabletką która ma wam pomóc zwalczyc głod ale wy same od siebie też musicie cos dac. Sprobujcie brac tabletke o god. 12. Ja jestem prowadzona pezez profesora endokrynologa i on mi kazał o 12 brac tabletke i powiem wam że to działa,mam problemy z hormonami a za 3 mce zeszło mi 14 kg ale ja nie mysle cały dzien o tym czy jestem głodna czy nie, jem 3-4 posiłki , basen aerobik 3x w tyg. a w domu co 2 dzien 1,5 god. rowerek stacjonarny. Sniadanie jem obfite o 10 o 12 zela 15 obiad,kolacja 18.30-19 i na 20 ide na basen. Jak mam smak na cos słodkiego to też troche zjem np.małe princepolo. Na wage wchodze raz w tygodniu.Dziewczyny głowa do gory zelixa wam pomoże jesli wy jej też pomożecie dobrze na wasz organizm działac.Pozdrawiam gorąco
1969joanita jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-20, 23:24   #402
kasiaso
Raczkowanie

GG do kasiaso

Cytat:
Napisane przez 1969joanita Pokaż wiadomość
KOCHANE DZEWCZYNY!!!
Zelixa jest tabletką która ma wam pomóc zwalczyc głod ale wy same od siebie też musicie cos dac. Sprobujcie brac tabletke o god. 12. Ja jestem prowadzona pezez profesora endokrynologa i on mi kazał o 12 brac tabletke i powiem wam że to działa,mam problemy z hormonami a za 3 mce zeszło mi 14 kg ale ja nie mysle cały dzien o tym czy jestem głodna czy nie, jem 3-4 posiłki , basen aerobik 3x w tyg. a w domu co 2 dzien 1,5 god. rowerek stacjonarny. Sniadanie jem obfite o 10 o 12 zela 15 obiad,kolacja 18.30-19 i na 20 ide na basen. Jak mam smak na cos słodkiego to też troche zjem np.małe princepolo. Na wage wchodze raz w tygodniu.Dziewczyny głowa do gory zelixa wam pomoże jesli wy jej też pomożecie dobrze na wasz organizm działac.Pozdrawiam gorąco
świeta racja ja biore o 13, jem kilka małych posiłków, czaasem cos słodkiego (mmmmmm lody bakaliowe moja miłosc) i cos tam z wagi leci
Stary 2009-10-21, 08:55   #403
lesia84
Raczkowanie

hej
hmmm no to mogę spokojnie napisać, że dopadła mnie bezsenność....masakra nie spałam do 5 rano...wrrrr...czy to minie i kiedy??

Miłego dzionka
Stary 2009-10-21, 09:50   #404
andzia909090
Przyczajenie

cześć jestem pierwszy raz tutaj ja też biorę zelixe 15 i dobrze się po niej czuje lekarz mi odradzał kupna 10 bu t strata kasy biore już tydzień i czuje się dobrze nic nie musze jeść bo mi się nie chce tylko pije wode niewiem po ile wy kupujecie zelixe ale mi się udało znaleść apteke gdzie ksztuje 39.90

---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ----------

Cytat:
Napisane przez monata Pokaż wiadomość
Dziś jest juz moj 13 dzień z zelixa a zjadłabym konia z kopytami po 3 tabletce zmineijszylo mi sie łaknie w sumie to mogłam wogole nie jeść a dzis masakra.... rano płatki z mlekiem potem bułka razowa z szynką, serem i sałatą a na obiad spagetii(troche mniejsza porcja niż zwylke) i mam ochote na słodkie! Moze tabletki przestały działać?? Nie wiem juz sama.
ja też tak miałam to przez 2 dni brałam po dwie
andzia909090 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-21, 10:18   #405
Agucha79
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez andzia909090 Pokaż wiadomość
cześć jestem pierwszy raz tutaj ja też biorę zelixe 15 i dobrze się po niej czuje lekarz mi odradzał kupna 10 bu t strata kasy biore już tydzień i czuje się dobrze nic nie musze jeść bo mi się nie chce tylko pije wode niewiem po ile wy kupujecie zelixe ale mi się udało znaleść apteke gdzie ksztuje 39.90

---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ----------

ja też tak miałam to przez 2 dni brałam po dwie

Kochana 39.90 ? chyba po kupno następnego opakowania uśmiechne się do Ciebie Ja zapłaciłam 74 zł za 30 szt Ja wogóle nie czuję większego pragnienia... Dostosuję się do rady 1969joanita i zaczne brac zeli o 12 może wtedy unikne wiecznego głodu.Aha od wczoraj zaczęłam intensywnie ćwiczyć.Trzymajcie za mnie kciuki żebym wytrwała,bo straszny ze mnie leniuch
Stary 2009-10-21, 11:06   #406
no to co
Przyczajenie

Biore zelke juz 2 tygodnie wazylam sie dzisiaj i z 88 kilo zeszlam na 84 czyli tylko 4 kilo?? mam okres wiec moze troche mi dodalo do wagi...ale 4kg w 2 tyg to duzo czy malo?? mi sie wydaje ze troche malo
Stary 2009-10-21, 11:45   #407
1969joanita
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lesia84 Pokaż wiadomość
hej
hmmm no to mogę spokojnie napisać, że dopadła mnie bezsenność....masakra nie spałam do 5 rano...wrrrr...czy to minie i kiedy??

Miłego dzionka
Po zelixe możesz miec kłopoty ze snem. O ktorej godzinie ją połykasz? Tak jak pisałam już wczesniej najlepsza pora w południe 11-maksymalnie13. Jesli połykasz w tym czasie i nie umiesz spac to polecam szklaneczke melisy przed snem. Ja mam też problemy ze snem i melisa mi pomaga. Pozdrawiam.

---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ----------

Cytat:
Napisane przez no to co Pokaż wiadomość
Biore zelke juz 2 tygodnie wazylam sie dzisiaj i z 88 kilo zeszlam na 84 czyli tylko 4 kilo?? mam okres wiec moze troche mi dodalo do wagi...ale 4kg w 2 tyg to duzo czy malo?? mi sie wydaje ze troche malo
4 kg. w 2 tyg. to bardzo dużo. Pamiętaj szybkie odchudzanie lubi wracac. Doswiadczyłam tego i teraz znowu walcze i jest ciężej a na dodatek problemy z hormonami po operacji tarczycy

---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------

Ja kupuje zelixe 30 tab. 32 zł. U mnie jest dużo aptek i w jednej jest za 72 zł a w następnej za tak niską cene. Nie wiem od czego to zależy. Prawdopodobnie w Katowicach na dworcu PKP jest apteka w ktorej jest jeszcze taniej,nie mam daleko ale nie lubię dworca
Stary 2009-10-21, 11:47   #408
justynka333
Wtajemniczenie

GG do justynka333

Cytat:
Napisane przez Agucha79 Pokaż wiadomość
Kochana 39.90 ? chyba po kupno następnego opakowania uśmiechne się do Ciebie Ja zapłaciłam 74 zł za 30 szt Ja wogóle nie czuję większego pragnienia... Dostosuję się do rady 1969joanita i zaczne brac zeli o 12 może wtedy unikne wiecznego głodu.Aha od wczoraj zaczęłam intensywnie ćwiczyć.Trzymajcie za mnie kciuki żebym wytrwała,bo straszny ze mnie leniuch
Ja za 15 60 sztuk zapłaciłam 59zł.No i łykam ją o 7 rano wogóle mi się nie chce jeść.Po 30 tabletkach 10 i 15 tabletkach 15 schudłam 11 kilo Plus dieta od Pani dietetyczki i godzina ćwiczeń.Moja waga wyjściowa to 105
justynka333 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-21, 12:08   #409
lesia84
Raczkowanie

1969joanita zelkę biorę około 9 rano....całą noc nie spałam, a teraz nawet mi się nawet nie ziewa...Powiedz czy to z czasem przejdzie czy tak będzie już cały czas??
Dziś wypiję meliskę. To chyba nie zaszkodzi.
Ja kupiłam 15mg 60tab za 53 zł to chyba w miarę dobra cena.
Ja na wagę wskoczę po 1 listku nie chcę się dołować...Pozdrawiam
Stary 2009-10-21, 12:18   #410
Dermoza
Raczkowanie

Witam, ja mam przykre doswiadczenia z zeli, a wzielam tylko 3 tabletki. Mialam wszystikie skutki uboczne dodatkowo bylam oslabiona, wpadlam w gleboki dol, ogromne hustawki nastrojow, raz smiech, raz placz, a nawet i agresja, wszytsko mnie draznilo, ale juz na szczescie przeszlo. Wiec zeli mowie NIE! pOZDRAWIAM

W trakcie zmian
Dermoza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-21, 12:44   #411
lesia84
Raczkowanie

ja na razie się nie poddaję!! zobaczymy...
Stary 2009-10-21, 14:06   #412
no to co
Przyczajenie

1969joanita dziekuje ze mnie pocieszylas...wiem ze kilogramy lubia wracac i to podwójnie ale nie dopuszcze do tego przedemna jeszcze 24 kg do zrzucenia...chce wrócic do 60 kg. jem normalnie i tyle ile moj organizm potrzebuje, fakt ze nie jadam bialego pieczywka ale to nie dieta tylko moj sposob odzywiania a odżywiam sie zdrowo tylko ze jadalam sporo a i ta tusza po sterydach nie chciala za nic zejsc...teraz widze postepy i to jest bardzo budujace...3 dni temu pojawily mi sie jakies dusznosci jakby za klatke piersiowa mnie ktos sciskal...nie wiem co to...
Stary 2009-10-21, 14:17   #413
lesia84
Raczkowanie

no to co
ojjj to może odstaw na 1 lub 2 dni zelkę to 1 z wielu skutków ubocznych albo skonsultuj się z lekarzem...
3maj się

ja też walczę ze swoim organizmem który nie chce spać
Stary 2009-10-21, 15:03   #414
justynka333
Wtajemniczenie

GG do justynka333

Cytat:
Napisane przez Dermoza Pokaż wiadomość
Witam, ja mam przykre doswiadczenia z zeli, a wzielam tylko 3 tabletki. Mialam wszystikie skutki uboczne dodatkowo bylam oslabiona, wpadlam w gleboki dol, ogromne hustawki nastrojow, raz smiech, raz placz, a nawet i agresja, wszytsko mnie draznilo, ale juz na szczescie przeszlo. Wiec zeli mowie NIE! pOZDRAWIAM
No a mi Pani doktor mówiła że jeżeli ktoś ma dużo skutków ubocznych to zela będzie słabo działała.Ja odpukać nie mam żadnych poza mega dawką energii dosłownie w miejscu nie usiedzę.
justynka333 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-21, 15:33   #415
1969joanita
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lesia84 Pokaż wiadomość
1969joanita zelkę biorę około 9 rano....całą noc nie spałam, a teraz nawet mi się nawet nie ziewa...Powiedz czy to z czasem przejdzie czy tak będzie już cały czas??
Dziś wypiję meliskę. To chyba nie zaszkodzi.
Ja kupiłam 15mg 60tab za 53 zł to chyba w miarę dobra cena.
Ja na wagę wskoczę po 1 listku nie chcę się dołować...Pozdrawiam
Wydaje mi się że to minie,jestem 2 raz na zelixe,za pierwszym razem zaczynałam od zelixy 10 dopiero po 2 m-cach lekarz przepisał mi 15 i nie miałam skutków ubocznych od samego początku a teraz jak po operacji tarczycy przytyłam bardzo dużo to zaczełam od zelixy 15 i przez pierwszy tydzien nie za dobrze się czułam ale to mineło,teraz jest ok. Tylko to spanie mnie troche dobija ale u mnie to może by po operacyjne,melisa mi pomaga i mysle że tobie też pomoże. Jest to twoja pierwsza kuracja odchudzająca? Ja walcze z moimi kilogramami całe życie,poprzednie odchudzanie z zelixa kierowało mnie już na dobrą droge w pozbywaniu sie kilogramów ale dopadła mnie choroba tarczycy i załamałam sie a u mnie stres robi dziure w żołądku moge jesc bez opamiętania,jak pogodziłam się z tym że muszę poddac się operacji to wyskoczyły problemy z hormonami po operacyjne. Ale teraz jestem na dobrej drodze do pozbycia sie kilogramów Pozdrawiam.
Stary 2009-10-21, 16:03   #416
marzena19791979
Przyczajenie

Witajcie.
Jestem na zelixie 3 miesiac i jakos nie odczułam skutków ubocznych a efekty...hmm... moge śmialo napisac ze jestem z siebie dumna bo powolutku lece z wagi,a jak do tej pory przez 6 lat nie moglam sie pozbyc zbednych kilogramow

---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ----------

Dodam ,że w grudniu 2008 wazyłam 84 kg,a dziś 66kg przy wzroscie 162cm.
marzena19791979 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-21, 18:28   #417
lesia84
Raczkowanie

Red face Dot.: Zelixa, cz. II

Cytat:
Napisane przez 1969joanita Pokaż wiadomość
Wydaje mi się że to minie,jestem 2 raz na zelixe,za pierwszym razem zaczynałam od zelixy 10 dopiero po 2 m-cach lekarz przepisał mi 15 i nie miałam skutków ubocznych od samego początku a teraz jak po operacji tarczycy przytyłam bardzo dużo to zaczełam od zelixy 15 i przez pierwszy tydzien nie za dobrze się czułam ale to mineło,teraz jest ok. Tylko to spanie mnie troche dobija ale u mnie to może by po operacyjne,melisa mi pomaga i mysle że tobie też pomoże. Jest to twoja pierwsza kuracja odchudzająca? Ja walcze z moimi kilogramami całe życie,poprzednie odchudzanie z zelixa kierowało mnie już na dobrą droge w pozbywaniu sie kilogramów ale dopadła mnie choroba tarczycy i załamałam sie a u mnie stres robi dziure w żołądku moge jesc bez opamiętania,jak pogodziłam się z tym że muszę poddac się operacji to wyskoczyły problemy z hormonami po operacyjne. Ale teraz jestem na dobrej drodze do pozbycia sie kilogramów Pozdrawiam.

Pierwszy raz zażywam zelixę. Wcześniej brałam bio cla i piłam chińską herbatkę. Cały opis mojej historii jest ze 3 str dalej...
A u Ciebie jak długo trwa bezsenność?? Aż się boję nocy....
Cieszę się że u was waga drgnęła...pozdrawionka: D
Stary 2009-10-21, 18:53   #418
witaaminkaa
Przyczajenie

Moja wiara we własne siły powoli powraca.
Wczoraj mój kochany mąż wrobił mnie w robienie schabowych, siedziałam 3 godziny w kuchni (45 kotletów- zapas na pół roku). Oczywiście nie wytrzymałam zjadłam jednego, średniego. Żołądek strasznie mnie rozbolał, myśle że z wyrzutów sumienia.
Dzis rano weszłam na wage i o dziwo 99,600 Wow poniżej setki a dopiero dwa tygodnie za mną i już 7.400 mniej. Zmieniłam godzine przyjmowania zeli bo gdy wracam do domu za często coś przegryzam.. Jeszcze tylko 30kg.

Dziewczyny damy radę Będą z nas takie lasencje, że wszyscy faceci będą sie za nami oglądali.

Bużka
BMI - 35,34

107, 99, 94, 93, 92,91,90, ............ 70
witaaminkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-21, 21:16   #419
monata
Przyczajenie

Hej! Nie no dziewczyny nie wiem jak wy to robicie?! moje gratulacje mam nadzieje że z każdym dniem będzie ubywać wiecej kilogramow!
Stary 2009-10-22, 10:42   #420
marzena19791979
Przyczajenie

Mnie to się wydaje,że dużą rolę odgrywa też podejście psychiczne i nastawienie.Fakt,tabletki pomagają i to bardzo,ale przede wszystkim trzeba bardzo chcieć i wierzyć,że da się radę. Moja przyjaciółka zaczęła brać Zelixe i po 2 tygodniach się zniechęciła,bo nie było jeszcze żadnych efektów
marzena19791979 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości