Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D - Strona 68 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-19, 22:31   #2011
tancerka212
Zakorzenienie

Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

ale się wkurzyłam.. wczoraj zarejestrowałam się przez interneto do dermatologa z NFZtu na jakiś nieokreślony termin bo wszyscy mówili że to z miesiąc się na kolejkę czeka no to myslę sobie że zajmę sobie kolejkę i właśnie dostałam maila zwrotnego że jutro wizyta... ale niestety nie mogę na nią iść bo nie mam ze sobą na stancji ani książeczki ubezpieczeniowej ani nawet książeczki zdrowia co za pech.. i wizyta przepadnie

Edytowane przez tancerka212
Czas edycji: 2009-10-19 o 22:33
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 22:39   #2012
anesh_
Zakorzenienie

Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

A mi TŻ oznajmił, że nasz pierwszy taniec będzie wyglądał tak:
http://www.youtube.com/watch?v=21F7FP3_54M
Po prostu można zwariować... albo się powiesić .
Nie wiem jak mu wyperswadować ten pomysł z głowy... bo on jest tak samo uparty jak ja...
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 23:08   #2013
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
Nie wiem jak mu wyperswadować ten pomysł z głowy... bo on jest tak samo uparty jak ja...
No mi też na pierwszy taniec to się średnio podoba...

Co innego zrobić jakąś taką niespodziankę z większą grupą znajomych np. po oczepinach
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 00:05   #2014
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
Widzę, że wszystkie optujecie za pierwszymi
Ja najpierw wypatrzyłam te drugie, bo kwiatuszki mi się podobają, ale jak znalazłam pierwsze, to jakoś one mi bardziej podeszły.
Bo podobają mi się ręcznie robione, z jakimiś wypukłymi ozdobami (tu wstążka), a jednocześnie delikatne

No i cena nieco bardziej korzystna (2zł), a teściowie stwierdzili, że dla kilku zł oszczędności nie mam już kombinować, więc i zawieszki i winietki byłyby w jednym stylu jak w załączniku.
Ja też za pierwszymi.

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
A ile u Was będzie lub było u Waszych znajomych i ile "poszło" itd.?
Ja też jestem w rozterce alkoholowo-ilościowej, bo co jakiś czas słyszę inną wersję - raz, że poszła tylko połowa zakupionej wódki, a raz że poszło prawie wszystko zwykle znajomi kupowali 0,5 na głowę + trochę dodatkowych na bramy i na wszelki wypadek, żeby nie zabrakło.

Cytat:
Napisane przez szyszynka Pokaż wiadomość
Dziewczyny a co myslicie o tej... nie o taka mi chodzilo ale wpadla mi w oko
http://www.biancaneve.com.pl/moja/Ga...8.html#joomimg
Nawet gdybym miała mniejszy biust, to bym się bała wywijania w tańcu, bo taka jest powycinana dość.

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Aaa no i jest jeszcze taka sprawa, że mi najbardziej smakuje ten "ruski" i najchętniej bym go kupiła, bo te dorato i takie tam mi nie smakują, ale nie wiem, czy nie wyjdzie wiocha jak kupię ruski
Ale jak ludzie będą na wejściu dostawać kieliszki z sowieckoje igristoje, to nie będą widzieli nazwy poza tym Ja idąc na polskie wesele nawet nie spodziewam się szampana z Szampanii, a jak ktoś nie ma ochoty na wino musujące, to przecież nie musi tego pić. Może wznieść toast sokiem.

Cytat:
Gratulacje. Ja też trzymałam kciuki a buziaka nie dostałam
: cmok: BUZIAKI DLA WSZYSTKICH : cmok: jak szaleć, to szaleć.

A teraz oblewamy :dzie kuje:

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
a ja sobie dlubie w mojej magisterce, bo wypadaloby juz oddac te ksiazki i wypozyczyc co nieco do licencjata zeby i to zaczac pisac zdecydowanie powinni mi zwiekszyc limit wypozyczen, bo 14 ksiazek to zdecydowanie za malo do pisania 2 prac na raz, a przeciez nie bede tyle kserowac
To Ja miałam gorzej, bo tylko 10. I kserówek mam tyle, że byłoby w lecie niezłe ognisko w weekend będę robić czystki w pokoju

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
Myślałam że tu masowa produkcja odchodzi tak jak w dzien a tu proszę, raz dwa i wszystko nadrobiłam.
Chciałam powiedzieć że moje dzisiejsze poszukiwania pracy niestety były nieudane, nikt nawet nie chciał mojego CV
główka do góry i nie poddawaj się, trzeba pukać do wszystkich drzwi, a gdzieś się w końcu coś znajdzie.
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 00:54   #2015
madmuazelle
BAN stały

Przeglądam sobie allegro,ślubne sprawy ale jakoś zapałau do tego zbytnio nie mam.No nic,trza iść spać.
dobranoc.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 00:58   #2016
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość

główka do góry i nie poddawaj się, trzeba pukać do wszystkich drzwi, a gdzieś się w końcu coś znajdzie.
ehh już tylko nie pukałam do tych gdzie musze 50km pojechać
Jakoś to będzie, a Ty idź świętować a nie na wizazu siedzisz

dzisiaj na pocieszenie kupiłam sobie chociaż buty na jesien za 99zł na jeden sezon i dobrze bo pewnie za jakiś czas mi się znudzą więc nie widze sensu wydawać wiecej pieniędzy. Za to wkurzam się bo ponoć w sklepach już kolekcje zimowe a ja żadnych ciepłych zimowych butów nie widziałam, tzn nie chodzi o jakieś futerkowe, ale sensowne skórzane buty. Jakoś do tej pory udawało mi się dostać a to z Gabora a to z ryłko a w tym roku ani sensownej kurteczki/ płaszcza/ kożucha nie widziałam na zimę ani butów.

---------- Dopisano o 00:58 ---------- Poprzedni post napisano o 00:58 ----------

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Przeglądam sobie allegro,ślubne sprawy ale jakoś zapałau do tego zbytnio nie mam.No nic,trza iść spać.
dobranoc.

to tak jak ja
Dobrej nocy

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 07:43   #2017
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez friday Pokaż wiadomość
Witam wszystkie PM2010 Melduję się jako ślubująca 12.06.2010 - liczę, że mogę się przyłączyć ?
Witam Śliczna sukienka

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Miałam dzisiaj/wczoraj w nocy jakiś senny "koszmar" ślubny,a raczej dziwny był to sen.Najpierw śniło mi się,że poszłam do szkoły,nauczycielką od muzyki była Ania Wyszkoni ( Lzy ) noi dałam jej kartke,aby podpisała że będzie u nas grać na weselu.Noi wyszłam radosna z klasy,że na weselu będzie Anka śpiewać. Potem widziałam slub,nasz ślub,z tym że ja miałam jakąś krótką sukienke,a PM nie był moim tż-tem a kolegą z naprzeciwka z bloku. Przedslubem powiedzial,że niewie czy dobrze robi ale mam nadzieje że nie będzie żalował.
OMG,ja niewiem skąd i dlaczego takie bzdury mi się śnią.

Cytat:
wszyscy mowia, ze to najprzyjemniejszy moment przygotowan, a tu wszystkie chcialyby to miec za soba no to jak to w koncu jest?
To jest bardzo przyjemne, ale jak się ciągle o tym myśli, to można zbzikować I dlatego lepiej już mieć to za sobą, bo się na niczym innym skupić nie można

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny
To i ja się u Was zamelduję. Nasz ślub 21.08.2010
A suknię zamówiłam w zeszłym tygodniu. Będzie się szyła dopiero od stycznia, więc gdyby mi się odwidziało to mogę sobie zmienić model .. ale raczej mi się nie odwidzi, bo jak zmierzyłam tę suknię, to od razu zapaliła mi się lampka, że to właśnie tej szukam .....
Witam

A tak w ogóle to dzień dobry.
nie chce mi się na tą uczelnię jechać
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 07:58   #2018
ultraradiola
Wtajemniczenie

Witam dziewczyny

Cytat:
I nie sa drogie

ja za te co teraz kupuje to daje 20zl za sztuke wiec para wychodzi 40zl na miesiac (znajdz salon TWOJE SOCZEWKI)te fresh look kosztuja 75zl za pare ale jak kupisz 3 pary to placisz tylko za dwie wiec wychodzi ci 150zl za 3 pary i mozesz kupic 3 rozne kolory zawsze tak robilam
sa tez takie ktore kupowalam u nich ale robily sie dziury w nich po paru dniach jakies felerne byly.
Ale tak to jestem zadowolona
Skupialam duzo uwagi na sobie )) bo kazdy byl ciekawy jaki kolor mam dzis na sobie
a pytanie czy te soczewki można nosić z wada wzroku (tzn czy maja skale np: -2,0 -3,0 itd) czy są to typowe soczewki ozdobne ? zawsze chciałam zmienić sobie kolor na ciemny brąz ale słyszałam ze nie ma takich soczewek i tak na codzien chodzę w soczewkach wiec jak bym se dopłaciła do kolorku te 20-30 zł to by było super

Poleccie jakies dobre winko na wesele. Znam jedno bardzo dobre ale siostra jej juz miała i nie wiem czy to by głupio nie wyglądało :conf used:

Ale pogoda straszna i na dodatek jakaś angina mnie łapie strasznie boli mnie gardełko i ślinę ciężko przełknąć i do tego TZ pojechał rano na delegacje jest mi smutno dzisiaj

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 08:38   #2019
dziubassskia
Raczkowanie

Witam wszystkie Panny Młode 2010... Pragnę się również przyłączyć... data moje cudownego dnia to 26.06.2010
dziubassskia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 09:20   #2020
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Chodziło mi oczywiście o wino musujące. Takim burżujem nie jestem, żeby prawdziwego szampana kupować Chodziło mi o ten pierwszy toast, który się wznosi "szampanem", a nie szampanem No i nie wiem ile właśnie na ten pierwszy toast trzeba liczyć.
Aaa no i jest jeszcze taka sprawa, że mi najbardziej smakuje ten "ruski" i najchętniej bym go kupiła, bo te dorato i takie tam mi nie smakują, ale nie wiem, czy nie wyjdzie wiocha jak kupię ruski
policz sobie, że w kieliszku jest ok. 100 ml razy liczbe gości i Ci wyjdzie ile trzeba. Ja mam szampana na przywitanie w cenie.
Ja bym ruskiego na stół nie postawiła, w ogóle nie stawialabym szampana na stół na wesele, bo się można ultraszybko nim zrobić.

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
Powiem ci ze teraz widziałam na weselu ze tylko jak pierwsze butelki postawili na stole wszystkie kobiety sobie na pamiątkę zabrały takie zawieszki wiec obawiam się ze wszystkie by na kuchnie nie wrócily, ale te 50-80zł w porównaniu do całego wesela to nie zaden majatek
a po co mają wracać "na kuchnię"?przeciez nikt za bradzo sie tymi zawieszkami nie przejmuje i wg mnie wystarczy, że będa na pierwszej serii a po co przekładać? O oszczędności mi wcale nie chodzi, bo wielkich nie zrobie jak sama zauwazylaś, ale jakoś uważam to za zbędną rzecz, chociaz zobaczymy. A nawet jakby to mi się podobaja droższe zawieszki za ok. 2 zł i więcej, więc to jest co najmniej 280 zł w moim przypadku

Cytat:
Witam wszystkie PM2010 Melduję się jako ślubująca 12.06.2010 - liczę, że mogę się przyłączyć ? Od pewnego czasu zaglądam na ten i inne ślubne wątki - widzę, że naprawdę mnóstwo tu informacji od symaptycznych osóbek. Uprzedzając pytanie o nas - jesteśmy razem od dwóch lat - poznaliśmy się na weselu brata mojego teżecika (byłam wówczas szefową brata ). Zaręczyliśmy się w zeszłym roku w grudniu (dla mnie szok kompletny). Obecnie mieszkamy w Krakowie - mój miły studiuje (jest ode mnie młodszy o 5 lat), a ja realziuje się zawodowo. W tą sobotę odbyłam rundkę po salonach i chyba zdecyduję się na Reese Maggie Sottero (załączam fotkę). Jedyna obawa - czy wszyją mi jakieś "wspomaganie", jakoże mój biust to raczej jego brak (zgodnie z powiedzeniem - mam cycki, ale ich nie noszę ), jako że krój sukienki wyklucza jakikolwiek stanik (proszę o szczere opinie).
co do pozostałych rzeczy - mamy na razie zespół i salę; planujemy teraz odbycie nauk (które powodują u mnie lekkie przerażenie).
Z góry dzięki za opinie.
czesc. Suknia super, ale faktycznie cos tam musisz wykombinować

Cytat:
12 czerwca 2010 - więc to kurcze już tylko 7 mieciący
bardziej 8 niz 7

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
jakby panie sprzedawczynie były bardziej kompetentne i przynosiły ci do przymierzalni to co ci pasuje a nie byle co to by fajniej było i nie traciłoby się nerwów na oglądanie siebie w jakiś szmatach które na bal przebierańców by się bardziej nadawały
no to ja trafiłam na salon gdzie pani mi przynosila tylko odpowiednie suknie, więc akurat z ta opinia sie nie zgadzam w końcu kupiłam suknię, która przyniosła mi pani z salonu, tak samo moja przyjaciółka kupiła taka nie ze swojej listy a przyniesiona przez panią. Także w wg nas obsług a wMadonnie jest pierwsza klasa

Cytat:
"prawdziwy" szampan jest rodzajem wina musującego to oczywiście nie tyczy się tych ruskich za 10zł, ale to moim zdaniem nie powinno się w ogóle nazywać szampanem
ja nigdzie nei napisalam, ze nie jest, pisalam o winie musującym za 10 zl. Dla mnie szampan to szampan i ja bym zadnego pseudoszapmana na stół nie postawiła

Cytat:
Napisane przez anesh_ Pokaż wiadomość
Ty sie na serio tym przejmujesz?Wygląda to jakby Twój tz byl tyranem i miałby Cie do tego zmusićPrzecież nie chcesz=nie musisz

Umówiłam sie na przyszly tydzień depilacjęI moja pani promotor powiedziała, że mam super konspekt, więc zaczynam pisac pracę, bo wiem co i jak ma wygladać(jak mi się wreszcie zachce pisać). Na podyplomowych było super, jestem strasznie zadowlona, że poszłam na te studiaI napisze sobie magisterke szybciutko a później zajmę się tylko pracą dyplomową na podyplomA teraz spadam na rowerek

Edytowane przez Samoa
Czas edycji: 2009-10-20 o 09:22
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 09:24   #2021
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Witam dziewczyny

a pytanie czy te soczewki można nosić z wada wzroku (tzn czy maja skale np: -2,0 -3,0 itd) czy są to typowe soczewki ozdobne ? zawsze chciałam zmienić sobie kolor na ciemny brąz ale słyszałam ze nie ma takich soczewek i tak na codzien chodzę w soczewkach wiec jak bym se dopłaciła do kolorku te 20-30 zł to by było super

Poleccie jakies dobre winko na wesele. Znam jedno bardzo dobre ale siostra jej juz miała i nie wiem czy to by głupio nie wyglądało :conf used:

Ale pogoda straszna i na dodatek jakaś angina mnie łapie strasznie boli mnie gardełko i ślinę ciężko przełknąć i do tego TZ pojechał rano na delegacje jest mi smutno dzisiaj
Kolorowe też mają różne moce więc jeśli masz jasniejsze oczy (nie to co ja ) to kupuj śmiało

Co do wina to ja zawsze będę polecać Carlo Rossi. Mi smakuje

Cytat:
Napisane przez dziubassskia Pokaż wiadomość
Witam wszystkie Panny Młode 2010... Pragnę się również przyłączyć... data moje cudownego dnia to 26.06.2010
Witamy!

A w ogóle to dzień dobry

Edytowane przez Aaś
Czas edycji: 2009-10-20 o 09:26
Stary 2009-10-20, 09:36   #2022
lain
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:
hehe dla mnie to Kate 2 i Kate 3 Annais
dla mnie tez
ciekawe czy jest roznica w cenie pomiedzy tymi sukniami, a ta z Annais
tak sobie mysle, ze bardzo podobaja mi sie takie wiazane z tylu suknie i chyba to nawet bezpieczniejsze niz zamek, bo jak sie schudnie to mozna mocniej scisnac

Cytat:
kochana to super trafilas ja nosze tylko kolorowe
Mam swoje takie zielonawe oczy a nosze roznokolorowe niebieskie blekitne morskie zielone brazowe ost nawet czarne mialam wszystkie sa super i wszystkie kocham
zastanawiam sie czy ubrac na slub jakies i jakie
oo a nosisz takie korekcyjne czy takie zerowki?
ja bym chciala takie zieloniutkie (oczy mam zielone, ale chcialabym jeszcze bardziej zielone ), tylko nie mam wady wzroku i troche nie wyobrazam sobie grzebania codziennie w oku
a to najpierw sie zaklada soczewke, a potem sie robi make up tak? a jak sie zmywa make up to jak?

jak bylam niedawno na takie imprezie we Wroclawiu to jeden gosciu mial biale soczewki... brr przerazajaco to wygladalo

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
To Ja miałam gorzej, bo tylko 10. I kserówek mam tyle, że byłoby w lecie niezłe ognisko w weekend będę robić czystki w pokoju

no ja mam 10 w jednej bibliotece, a 4 w drugiej przydaloby sie jeszcze zapisac do jakiejs, ale nie przychodzi mi do glowy zadna w ktorej moglyby byc takie ksiazki
a kserowki oddaj na makulature - bardziej ekologicznie ja sie zastanawiam co zrobie ze wszystkimi notatkami i kserowkami jak skoncze studia. jest tego chyba z 8 pudel... chyba co bardziej przydatne zostawie sobie, a reszte na makulature wlasnie chyba, ze zorganizuje handel wsrod mlodszych rocznikow

Cytat:
To jest bardzo przyjemne, ale jak się ciągle o tym myśli, to można zbzikować I dlatego lepiej już mieć to za sobą, bo się na niczym innym skupić nie można
dlatego trzeba zachowac dystans i podchodzic do tego na chlodno pomierzyc sobie, ale az tak tego nie przezywac

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
Umówiłam sie na przyszly tydzień depilacjęI
oo super ciekawe w ilu zabiegach ci sie to zamknie a ile ci licza za pierwszy zabieg i kolejne? bylas juz na konsultacji z lekarzem?

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
fuj fuj jakosc nijak ma sie do ceny moim zdaniem to juz lepszy Tokaj albo Tempranillo z Lidla
ja bym z bialych chciala u siebie jakiegos rieslinga... fajnie orzezwia
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 09:45   #2023
szyszynka
Raczkowanie

GG do szyszynka Send a message via Skype™ to szyszynka

Cytat:
witaj, pokaż sukienkę

Myślałam że tu masowa produkcja odchodzi tak jak w dzien a tu proszę, raz dwa i wszystko nadrobiłam.
Chciałam powiedzieć że moje dzisiejsze poszukiwania pracy niestety były nieudane, nikt nawet nie chciał mojego CV

Idę się pocieszyć i obejrzeć chirurgów zaległych
Tez szukam pracy i nic wyslalam mase cv i kiszka siedze juz w domu 3 tydzien i umieram z nudów ;/

---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ----------

Cytat:
Cześć

ja bym chciala takie zieloniutkie (oczy mam zielone, ale chcialabym jeszcze bardziej zielone ), tylko nie mam wady wzroku i troche nie wyobrazam sobie grzebania codziennie w oku
a to najpierw sie zaklada soczewke, a potem sie robi make up tak? a jak sie zmywa make up to jak?

jak bylam niedawno na takie imprezie we Wroclawiu to jeden gosciu mial biale soczewki... brr przerazajaco to wygladalo
korekcyjne niestety nosze ;/ nosze okularki na zmiane z soczewkami
Tez mam zielone oczka i ubieram takie poglebiajace kolor nazywa sie sea green i jest sliczny mam wtedy takie zieloniutkie oczka fajnie
SPokojnie z zakladaniem nie ma problemu pare pierwszych razy zaklada sie jakies 15 min ale potem juz idzie gladko make up robie zawsze po a zmywam normalnie , plywam w nich na basenie kapie sie bo inaczej nie ogole sobie nozek porzadnie kiedys tez mialam biale ale wygladaly okropnie wiecej nie bede probowac zadnych takich dziwacznych
szyszynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 09:51   #2024
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:

Najpierw soczewki -> potem makijaż
To samo wieczorem: soczewki -> demakijaż
Do grzebania w oku można się bardzo szybko przyzwyczaić

Też widziałam kiedyś kolesia z białymi...obrzydlistwo

Cytat:
fuj fuj jakosc nijak ma sie do ceny moim zdaniem to juz lepszy Tokaj albo Tempranillo z Lidla
Wiem wiem Mało ludzi lubi carlo rossi a ja uwielbiam
Jeszcze takie jedno wino z biedronki jest dobre...tylko muszę sie zapytać tżta jak ono się zwało...
Stary 2009-10-20, 10:22   #2025
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
no to ja trafiłam na salon gdzie pani mi przynosila tylko odpowiednie suknie, więc akurat z ta opinia sie nie zgadzam w końcu kupiłam suknię, która przyniosła mi pani z salonu, tak samo moja przyjaciółka kupiła taka nie ze swojej listy a przyniesiona przez panią. Także w wg nas obsług a wMadonnie jest pierwsza klasa
w sumie ty byłaś tylko w jednym salonie mierzyć suknie i to w bardzo porządnym więc rzeczywiście nie masz co narzekac ja chodziłam po różnych salonach - i takich "no name" i firmowych i rzeczywiście w tych markowych panie znają się na rzeczy i im nic zarzucić nie mogę za to wszystkie salony typu "Halinka", "Grażynka", "Celinka" to niech idą się schować- bo suknie wołają o pomstę do nieba i kompetencja pań też jakbym miała jeszcze raz szukać sukni to poszłabym teraz do max 3 salonów a pozostałymi 20-toma bym sobie w ogóle głowy nie zawracała...

a ja dopiero wstalam dziś mam wolne na uczelni więc pospałam sobie za wszystkie czasy i dziś urządzam dzień domowego salonu piękności
Stary 2009-10-20, 10:33   #2026
szyszynka
Raczkowanie

Woooo hooooo !!!
Mam jutro rozmowe o prace )) W firmie konkurencyjnej od tej ktora mnie zwolnila dopiero co ))) Juz ja im pokaze
Stary 2009-10-20, 10:40   #2027
pati1920
Raczkowanie

Cytat:
. W tą sobotę odbyłam rundkę po salonach i chyba zdecyduję się na Reese Maggie Sottero (załączam fotkę). Jedyna obawa - czy wszyją mi jakieś "wspomaganie", jakoże mój biust to raczej jego brak (zgodnie z powiedzeniem - mam cycki, ale ich nie noszę ), jako że krój sukienki wyklucza jakikolwiek stanik (proszę o szczere opinie).
witaj Suknia jest prześliczna! Te plecy-boskie Ja też jestem cierpiąca na niedobór biustu i na taką sukienkę bym się nie zdecydowała. wolę coś bardziej zakrywającego i pogrubiającego Ale jeśli się w niej dobrze czujesz, to nie ma się co zastanawiać, bo suknia piękna!
pati1920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 10:45   #2028
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Woooo hooooo !!!
Mam jutro rozmowe o prace )) W firmie konkurencyjnej od tej ktora mnie zwolnila dopiero co ))) Juz ja im pokaze
nooooooo to super- daj czadu

Friday ja bym dodatkowo do tej sukni Reese zakupiła sobie taśmę samoprzylepną do ciała i ten materiał przy biuście lekko bym sobie do ciała przykleiła bo bym się bała że podczas pląsów mi cycki wyskoczą... a ten biustonosz samoprzylepny co jej wklejałyście to nie wiem czy da radę bo suknia jest bardzo głęboko wycięta i nie wiem czy wystawać nie będzie..
Stary 2009-10-20, 10:58   #2029
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
nie lubie takich marek marketowych, ale tak czy inaczej Carlo Rossi wypiję

Cytat:
no ja mam 10 w jednej bibliotece, a 4 w drugiej przydaloby sie jeszcze zapisac do jakiejs, ale nie przychodzi mi do glowy zadna w ktorej moglyby byc takie ksiazki
a kserowki oddaj na makulature - bardziej ekologicznie ja sie zastanawiam co zrobie ze wszystkimi notatkami i kserowkami jak skoncze studia. jest tego chyba z 8 pudel... chyba co bardziej przydatne zostawie sobie, a reszte na makulature wlasnie chyba, ze zorganizuje handel wsrod mlodszych rocznikow
ja segreguję smieci w domu, wiec niepotrzebne notatki oddaje do recyclingu Ale teraz i tak malo wyrzucam, bo sa rzeczy, które moga mi sie jeszcze przydać i tez sie zastanawiam ile tego bedzie po studiach, bo większą część wyrzucę. Jak mieszkałam w Krk i zobaczyłam koło smietnika jakiegos pana zbierającego makulature to go pytałam czy chce stare książki i notatki i taki pan zawsze chciał i czekał
a ja mu znosiłam, bo mialam sporo, bo tak skladowałam takie niepotrzebne rzeczy w szafie i jak sie trafił jakiś pan zbierający to dopiero wtedy to wynosilam, więc parę kg tego było

Cytat:
oo super ciekawe w ilu zabiegach ci sie to zamknie a ile ci licza za pierwszy zabieg i kolejne? bylas juz na konsultacji z lekarzem?
zobacze co bedzie po trzech zabiegach, bo powinno wystarczyc jak cos zrobię 4(ale liczę, że skoro sa trzy fazy wzrostu wlosa to się akurat wstrzelę tak, że za kazdym razem usunie mi 33%). Na konsultacje z lekarzem umówiłam sie przed samym zabiegiem, żeby dwa razy nie chodzić i mam nie depilować przez 4 dni, zeby lekarz zobaczył: mad: I tak sobie pomyślałam, ze jednak to będzie krępujące a co dopiero bikiniAle moze do bikini juz nie będe potrzebowała konsultacji z lekarzem to mi nie każą zapuszczac Serio to będzie troche traumatyczne przeżycieCena za jeden zabieg to 360 zł ale teraz jest 30% zniżki dla studentów i ten rabat ma dotyczyć całej serii(dlatego sie zdecydowałam, bo rabat spory), więc za jedną serię zapłacę 252 zł a za trzy 756 zł. W trakcie podpytam jak wyglada bikini od strony technicznej i czy babka jest w stanie zrobic mi to co chcę

Cytat:
w sumie ty byłaś tylko w jednym salonie mierzyć suknie i to w bardzo porządnym więc rzeczywiście nie masz co narzekac ja chodziłam po różnych salonach - i takich "no name" i firmowych i rzeczywiście w tych markowych panie znają się na rzeczy i im nic zarzucić nie mogę za to wszystkie salony typu "Halinka", "Grażynka", "Celinka" to niech idą się schować- bo suknie wołają o pomstę do nieba i kompetencja pań też jakbym miała jeszcze raz szukać sukni to poszłabym teraz do max 3 salonów a pozostałymi 20-toma bym sobie w ogóle głowy nie zawracała...
w dwóch Madonnach byłam, na Florianskiej i na Grodzkiej i na Floriańskiej lepiej mnie pani obsłużyła. Byłam tez w Bostonie(nie mierzyłam tylko ogladałam), ale tam babka w ogóle powiedziala, ze z moją figurą nie będzie mi dobrze w dopasowanej sukni tylko w AA akurat w A wygladam tragicznie a w dopasowanych super, więc sie babka nie popisała. A w Madonnie od razu jak mnie babka zpobaczyła powiedziała, że w dopasowanej będzie powalająco.
Stary 2009-10-20, 10:58   #2030
szyszynka
Raczkowanie

Ok dziewczynki spadam na sciaganie szwów mam nadzieje ze nie bedzie wielkiej blizny ;/
Stary 2009-10-20, 10:59   #2031
chilanes
Zakorzenienie

witam wszyskie nowe PM u mnie szaro za oknem, mgła się utrzymuje, to nic, ze wg prognoz pogodowych u mnie miało jej nie być
Stary 2009-10-20, 11:10   #2032
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Ok dziewczynki spadam na sciaganie szwów mam nadzieje ze nie bedzie wielkiej blizny ;/
o rany a co ci się stało ze masz szwy??

a ja jeszcze z łóżka nie wyszłam w weekend z tżcikiem kupiliśmy mi piżamkę i jest taaaka milutka że wcale nie mam ochoty jej ściągać no ale na jakieś śniadanie to byscie mogły mnie wypędzić
Stary 2009-10-20, 11:12   #2033
ultraradiola
Wtajemniczenie

Cytat:
Kolorowe też mają różne moce więc jeśli masz jasniejsze oczy (nie to co ja ) to kupuj śmiało
Witam
To muszę się tym zainteresować i wypróbować dzięki wielkie za informacje

Carlo Rossi nie piłam za nie długo stanę się smakoszem win w wyborze na wesele

Cytat:

Do soczewek idzie sie szybko przyzwyczaić załozenie ich rano zajmuje mi 15 sekund. Jeden minus jesli w nich usnę moje oczy robią sie bardzo suche i szczypia potem. A tak robie w nich wszystko kąpie się, pływam na basenie, robie maseczki, i 1000 innych rzeczy aaaa i przede wszystkim moim śmiesznym marzeniem jest chodzenie w okularach słonecznch bez soczewek mogłabym tylko o tym pomarzyć

Tego wina Tempranillo nie piłam moze sie pokuszę Wczoraj w domku z Tż wypilismy sobie Kadarke czerwoną - całkiem całkiem

Cytat:
policz sobie, że w kieliszku jest ok. 100 ml razy liczbe gości i Ci wyjdzie ile trzeba. Ja mam szampana na przywitanie w cenie.
Ja bym ruskiego na stół nie postawiła, w ogóle nie stawialabym szampana na stół na wesele, bo się można ultraszybko nim zrobić.

a po co mają wracać "na kuchnię"?przeciez nikt za bradzo sie tymi zawieszkami nie przejmuje i wg mnie wystarczy, że będa na pierwszej serii a po co przekładać? O oszczędności mi wcale nie chodzi, bo wielkich nie zrobie jak sama zauwazylaś, ale jakoś uważam to za zbędną rzecz, chociaz zobaczymy. A nawet jakby to mi się podobaja droższe zawieszki za ok. 2 zł i więcej, więc to jest co najmniej 280 zł w moim przypadku

Coś o tym ultraszybkim zrobieniu sie po szampanie cos wiem ale lepiej nie wspominać

Co do zawieszek moze nie masz takie potrzeby ich mieć ale w kazdym razie tak uroczyscie to wygląda i podoba mi sie to Kazdy ma swoje gusta i guściki prawda

No tak salon Madonna to mi sie kojarzy z salonem chyba na najwyzszym poziomie no i ceny tez takie. Rok temu byłam tam z siostra na mierzeniu i obsługa na prawde super. Suknie równiez takie delikatne dokładnie zrobionę na prawde super jest taka jedna co mi sie podoba ale chyba moge tylko o niej pomarzyc

Cytat:
Woooo hooooo !!!
Dokop im niech wiedza co traca

Cytat:

Friday ja bym dodatkowo do tej sukni Reese zakupiła sobie taśmę samoprzylepną do ciała i ten materiał przy biuście lekko bym sobie do ciała przykleiła bo bym się bała że podczas pląsów mi cycki wyskoczą... a ten biustonosz samoprzylepny co jej wklejałyście to nie wiem czy da radę bo suknia jest bardzo głęboko wycięta i nie wiem czy wystawać nie będzie..
Te biustonosze silikonowe są świetne sama takie miałam na weselu u siostry i można było robić wszystko skakać biegać a one ani rusz jak sie przykleiły tak potem ciężko je było ściągnąć Świetna sprawa

Jutro mam wolne wielki podbój salonów juz nie mogę sie doczekac niach niach

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

Stary 2009-10-20, 11:18   #2034
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:

Te biustonosze silikonowe są świetne sama takie miałam na weselu u siostry i można było robić wszystko skakać biegać a one ani rusz jak sie przykleiły tak potem ciężko je było ściągnąć Świetna sprawa
słyszałam już od wielu osób że są super co nie zmienia faktu że suknia Friday jest bardzo wycięta i może jej wystawać i to już będzie lipa jak jej gumowy stanik wyjdzie na wierzch spod sukni..

Masz jakieś modele na oku jakie chciałabyś zmierzyc? pochwal się
Stary 2009-10-20, 11:29   #2035
ultraradiola
Wtajemniczenie

Cytat:
słyszałam już od wielu osób że są super co nie zmienia faktu że suknia Friday jest bardzo wycięta i może jej wystawać i to już będzie lipa jak jej gumowy stanik wyjdzie na wierzch spod sukni..

Masz jakieś modele na oku jakie chciałabyś zmierzyc? pochwal się
Tak tak masz rację co do wyciecia sukni ja tylko wyraziłam opinie na temat tych silikonowych biustonoszy moze komuś bedzie to pomocne

A co do moich typów hmmmm nie mam takiego okreslonego :roll eyes: musi miec to cos ta sukienka. Na internecie moze byc nie ciekawa a w salonie całkiem całkiem. Ogladałam na necie i pare mi sie hmmm spodobało ? A moze ty masz w zbiorze swoim cos do polecenia na fason A ?

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

Stary 2009-10-20, 11:36   #2036
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dziubassskia Pokaż wiadomość
witaj napisz coś o WAs

Cytat:
Woooo hooooo !!!

no to super

witajcie w ten pochmurny jesienny dzień,dzisiaj mam leniwca, miałam jechać na angielski, pouczyć trochę ale przełożyła babka zajęcia na jutro w sumie to nawet mi na rękę, bo nie chce mi sie za bardzo wychodzić z domu, chociaż i tak muszę zrobić przegląd samochodu bo do dzisiaj mam ważny. A wieczorem kurs tańca.

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 11:41   #2037
friday
Raczkowanie

GG do friday

Cytat:

problem w tym, że nie ma za bardzo co wyskakiwać...jutro idę do salonu - docelowo z zamiarem zakupu, to się wszystkiego dowiem (na temat "wspomagania"). Z bólem serca zrezygnowałabym z tej sukienki - ale z drugiej strony nie zamierzam cały TEN dzień martwić się jak wygląda góra
wklejam jeszcze inne suknienki poglądowo - żadna mnie nie zachwyciła - dwie to annais (ciężkie dość), pozostałe z salonu cymbeline, ale nie pamiętam jakiej firmy (z wyprzedaży salonowe modele - trudno orzec jaki kolor i ile osób je mierzyło
w tych z załącznika czułam się przebrana a nie ubrana - stanowczo nie pasuje mi nadmierna ilość krysztłków, koronek, falbanek, halek i innych ozdóbek... kurcze - a przez dwa dni byłam cała happy, że problem z głowy - tym bardziej, że nie mam czasu za bardzo na latanie po salonach
nie da rady na razie załadować zdjęć
friday jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 11:51   #2038
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
problem w tym, że nie ma za bardzo co wyskakiwać...jutro idę do salonu - docelowo z zamiarem zakupu, to się wszystkiego dowiem (na temat "wspomagania"). Z bólem serca zrezygnowałabym z tej sukienki - ale z drugiej strony nie zamierzam cały TEN dzień martwić się jak wygląda góra
wklejam jeszcze inne suknienki poglądowo - żadna mnie nie zachwyciła - dwie to annais (ciężkie dość), pozostałe z salonu cymbeline, ale nie pamiętam jakiej firmy (z wyprzedaży salonowe modele - trudno orzec jaki kolor i ile osób je mierzyło
w tych z załącznika czułam się przebrana a nie ubrana - stanowczo nie pasuje mi nadmierna ilość krysztłków, koronek, falbanek, halek i innych ozdóbek... kurcze - a przez dwa dni byłam cała happy, że problem z głowy - tym bardziej, że nie mam czasu za bardzo na latanie po salonach
a byłas w Madonnie?W kolekcji 2010 jest dużo w tym stylu co Reese. Jak nie da się załadowac zdjęc to chociaz wklej linki albo nazwy

Mogłabym juz ten ślub mieć...Ostatnio tz rozmawiał z klientem o giełdzie i klient coś tam się śmiał, żeby tz zainwestował kasę w jakis mega lewar to zabierze narzeczona na Malediwy w podróż poślubną a jego żona dopiero wtedy przyszla i powiedziała, ze własnie się zastanawiała dlaczego taki fajny chłopak nie ma jeszcze obrączki na palcu a już wie, że zajęty Chciałabym, zebysmy obydwoje juz mieli, bo mi sie to strasznie podoba
Stary 2009-10-20, 11:55   #2039
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Tak tak masz rację co do wyciecia sukni ja tylko wyraziłam opinie na temat tych silikonowych biustonoszy moze komuś bedzie to pomocne

A co do moich typów hmmmm nie mam takiego okreslonego :roll eyes: musi miec to cos ta sukienka. Na internecie moze byc nie ciekawa a w salonie całkiem całkiem. Ogladałam na necie i pare mi sie hmmm spodobało ? A moze ty masz w zbiorze swoim cos do polecenia na fason A ?
wiesz powiem ci szczerze że ja zbierałam swego czasu sukienki ale odkąd zamówiłam swoją jedyną to wywaliłam większość z dysku.. ale zaraz zerknę i zobaczę co mi tam zostało.. z tym że to mogą być suknie ze starych kolekcji bo ja już od 2888 roku je sobie zapisywałam więc niektóre mogą być nawet z 2007 roku!!

Cytat:
spokojnie kochana nie masz się czym martwić powiem ci że ja też nie mam prawie biustu ALE pomogę ci go "zrobić" hehe otóż parę lat tańczyłam w zespole tańca towarzyskiego gdzie ubranka były hmmm dość skąpe i jakoś dałam radę po pierwsze w pasmanteriach są do ku[pienia takie miseczki które się wszywa do sukni- takie jakbyś sobie same miseczki od push-upa wszywała do sukienki- kup sobie w mniej więcej rozmiarze odpowiadającym rozmiarowi twojemu rozmiarowi i kłopot z głowy do tego kup sobie taśmę samoprzylepną do ciała i naklej sobie przy dekolcie i baw się kochana do rana w swojej wymarzonej sukni

---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ----------

Cytat:
Mogłabym juz ten ślub mieć...Ostatnio tz rozmawiał z klientem o giełdzie i klient coś tam się śmiał, żeby tz zainwestował kasę w jakis mega lewar to zabierze narzeczona na Malediwy w podróż poślubną a jego żona dopiero wtedy przyszla i powiedziała, ze własnie się zastanawiała dlaczego taki fajny chłopak nie ma jeszcze obrączki na palcu a już wie, że zajęty Chciałabym, zebysmy obydwoje juz mieli, bo mi sie to strasznie podoba
mi też się obrączki na palcu strasznie podobają i rajcuje mnie strasznie fakt że tż będzie ją nosił ja nie wiem może to jakieś zboczenie ale myśl o tżcie w obrączce wręcz mnie podnieca bo moja to będzie taka kolejna biżuteria do noszenia z tym że taka fajna ale tżcik mmmmmmmmmmmmmmm
Stary 2009-10-20, 11:58   #2040
tancerka212
Zakorzenienie

dla Ultradioli suknie o fasonie litery A
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości