|
|
#2221 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Króliczek Miniaturka IV
martwie sie o moje stworki, bo juz seniorow mam troche
![]() ech, zycie....
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#2222 |
|
Zakorzenienie
|
Groszku, oj nie myśl tak, na pewno zwierzaki jeszcze długo pożyją
Jeszcze mam jednego gratisa tylko nie wiem czy rosmana macie u siebie ![]() trzeba się zarejestrować na stronce Rossnet.pl ( wpisac w dane płeć, wiek i tel. może być zmyślony oraz pozapisywać sie na newslettery ) i można dostać za darmo w rosmanie mini produkty ( próbki ). Stronka http://www.rossnet.pl/prezentyW tamtym miesiącu był świetny mały krem nivea w metalowym pudełku i mydełko Dove; oryginalne niemieckie ja ma blisko domku dwa ross i sobie dwa prezenciki odebrałam
|
|
|
|
#2223 |
|
Zakorzenienie
|
wczoraj mieliśmy wieczorem problem, ciepłej wody nie było
chyba piec w piwnicy padł.czekałam na cud, żeby się wykapać i leżałam sobie z tż na łózku i Zamsz do nas przyszedł, tak się zaczął wpychać do nas, lizać nas po dłoniach, wkładał mi głowę pod ręce, do rękawa, kopał między nami i tak się domagał czułości i zabaw, nasz kochany koperkojad no i jak to zawsze bywa w takich chwilach, pomyślałam sobie co będzie jak tej naszej gadzinki zabraknie chyba mi serce pęknie.Zamsz z nami jest tak długo, od 30.12.2005
|
#2224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mysle, bo widze, sie psy postarzaly, Funia akurat dzis konczy 14 lat i sika mi juz nieraz w domu ![]() Maks cos ostatnio tez zaczyna i krolik, zaraz bedzie mial 7 lat i juz taki jest widac
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
|
#2225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widziałam w gazetce Ross info o tych prezentach-próbkach, ale jestem tak leniwa, że mi się nie chciało nigdy logować
|
|
#2226 |
|
Wtajemniczenie
|
nie lubie zimy
zimno zmarzlam w nogi a juz dzis mialam plaszczyk zimowy bo tak zimno oh dobrze ze moj kroliczek nie musi wychodzic z domciu
|
#2227 |
|
Zakorzenienie
|
zobaczcie jaki śliczny
http://www.allegro.pl/item777181020_...ka_poznan.html to chyba karzełek a nie miniaturka ma takie maleńkie te uszka
|
|
|
|
#2228 |
|
Raczkowanie
|
Witam Was jestem nowa na tym forum i musze pochwalic sie naszym nowym domownikiem dzieci i Ja pokochalismy Go od pierwszej chwili jak go zobaczylismy w sklepie i od razu zdecydowalismy sie go kupic .Mamy Kazika (bo tak sie nazywa od) trzech miesiecy
|
|
|
|
#2229 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
||
|
|
|
#2230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
śliczny króliś ![]() a ja przeważnie na czarno się ubieram ![]() bym go zabrała tylko daleko mam
Edytowane przez Ismenkusia Czas edycji: 2009-10-16 o 15:11 |
|
|
|
|
#2231 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kolejny biedak na all Cytat:
![]() zależy też jeszcze, ile dzieci mają lat.
|
|
#2232 |
|
Raczkowanie
|
Wiem ze zwierzeta to nie zabawki ale mam juz dzieciaki odpowiednie 11lat i 8lat dbaja o klatke, nigdy Go nie zamykamy fika sobie po mieszkaniu teraz siedzi w salonie i slucha radia
|
|
|
|
#2233 |
|
Zakorzenienie
|
albo to jakaś ściema, że ma pól roku, on mi wygląda na 3 miesiące
![]() trzeba doglądać żeby dzieciaczki nie męczyły króliczka |
|
|
|
#2234 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Ismenkusia;14765755]albo to jakaś ściema, że ma pól roku, on mi wygląda na 3 miesiące
![]() Masz racje na zdjeciu ma trzy miesiace ale nadal jest sliczny . |
|
|
|
#2235 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=bilika;14766096]
Cytat:
![]() dziewczyny kupiłybyście dla królików różowy transporter ? odcień różu dający mocno po oczach
Edytowane przez Ismenkusia Czas edycji: 2009-10-18 o 09:48 |
|
|
|
|
#2236 |
|
Zakorzenienie
|
a u mnie znow tragedia
odszedl w sobote Czarnulek, nie dozyl 7 lat, nagle tak sie posunal, w 1 dzien prawie nie chodzil, ale jadl do konca i bylam przy nim do konca .... ulozylam dla niego wierszyk, jutro wpisze....
|
|
|
#2237 |
|
Zakorzenienie
|
oj przykro
na pewno miał u Ciebie mały raj na ziemi dla znajomej królika pogorszył się stan zdrowia
|
|
|
|
#2238 |
|
Zakorzenienie
|
licze tak sobie i chyba juz z 10 kroliczkow pochowalam i cierpialam z nimi
![]() musze chyba avek zmienic , bo za duzo juz tych aniolkow , a za maly avek
|
|
|
#2239 |
|
Zadomowienie
|
Groszku, tak mi przykro
To takie okropne...
|
|
|
|
#2240 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
moja dzis przegryzla mi kabel od ladowarki
|
|
#2241 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2242 |
|
Zakorzenienie
|
oto dla mojego Czarnulka wierszyk powstal
( w sumie dla wszytskich.... )Był z nami prawie 7 lat nasz królek, ten kochany , słodki, mój Czarnulek. Tak mi teraz Go brakuje, a ma dusza znów wariuje. bo tydzień temu odeszła najstarsza świnka to w tak krotkim czasie nastepna kruszynka ![]() Jedyne tylko pocieszenie w tym, ze nie męczył się i tylko serce straciło rym Biega teraz za Teczowym Mostem tam już zielona trawka, nikt nie poczęstuje ostem. Będzie już na wieki ze swoimi braćmi i beda sobie zyli szczęsliwie, jak w baśni. I ja kiedyś tam do nich dołaczę i też na wieki z nimi połaczę. Spotkam tam wszystkie swoje kochania i wierzę w to bardzo, bom groszkowa Ania.
|
|
|
#2243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale mi suszki szybko się kończą |
|
|
|
|
#2244 |
|
Zakorzenienie
|
no widzisz, sklep niedlugo sama otworzysz
|
|
|
#2245 |
|
Zakorzenienie
|
Groszku, bardzo mi przykro z powodu Czarnulka
to strasznie boli..
|
|
|
|
#2246 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje
![]() a co z Wami sie dzieje? Mnie tez boli, ze tylko tak sie odzywasz..., napisz cos kasiu, co u Ciebie u krolkow
|
|
|
#2247 |
|
Zakorzenienie
|
Groszku, u moich uszolinków na szczęście w porządku, już od długiego czasu żyją w parach w osobnych pomieszczeniach i jest super. Ze zdrowiem też nie najgorzej, a to najważniejsze.
Jestem natomiast emocjonalnie wykończona tymczasami, te rozstania za bardzo na mnie wpływają, ale z drugiej strony inaczej nie potrafię do tego podchodzić ![]() W piątek umarł króliczek, którego we wtorek odbierałam ze schroniska. Od początku nie jadł ani się nie załatwiał, karmiliśmy go strzykawką do pysia, ale bardzo mało tego udało mu się wciskać, a bobków ani siusiów i tak nie było w piątek rano pojechałam do weta, bo królasek dostał drgawek, 3 godziny był podłączony pod kroplówkę, zrobiliśmy mu RTG, wydawało się, że już jest lepiej, ale nagle zaczął się wyginać i mieć problemy z łapaniem powietrza. Wetka zrobiła mu masaż serca, ale ono przestało bić bardzo to przeżyłam, bo król nie zaznał szczęścia w swoim życiu, a był taki kochany, wszystko dawał sobie spokojnie robić, miał całą pupę zaklejoną kupami jak go odbierałam, bez problemu udało nam się to powycinać, ale on się poddał i nie walczył najgorsze, że mam cały czas w głowie te obrazy jak odchodził i do dzisiaj jestem w niezbyt dobrej formie.. do tego mój ukochany tymczasowicz, którego kocham całym sercem jest ponownie oddany do adopcji No i tak jak pisze Ismenka, królinka naszej wspólnej znajomej też walczy teraz o życie także ogólnie dolina i nie ma w sumie o czym pisać, żeby nie psuć atmosfery...
|
|
|
|
#2248 |
|
Zadomowienie
|
Bardzo mi Kasiu przykro
![]() U mnie też wszystko się wali... Musiałam się przenieść do nowej szkoły, w starej zostawiłam moich przyjaciół... Ludzie z obecnej klasy już są ze sobą zżyci, każdy się dobrze zna, a ja taka obca... Bardzo źle się z tym czuje, że nie mam z kim pogadać na przerwie, czy nawet ćwiczyć na WFie... Po szkole wszyscy razem gdzieś idą, a mnie cóż - nikt nie zaprasza. I tak bardzo za moją starą klasą tęsknię Dół mnie chwycił jakiś miesiąc temu i trzyma do dzisiaj, przeniesienie do nowej szkoły jeszcze to wszystko pogłębiło. Wracając do domu siadam na łóżku i beczę, bo już tego wszystkiego nie ogarniam, a jak beczę to znowu powraca koszmar z 9 czerwca... Z królikami na szczęście wszystko ok, rozrabiają zbóje małe, jakoś im się chyba znudziło robienie do kuwety Bo po nocy łobuzowania cały pokój mam w bobkach. Szkoda, że nie udało mi się przekonać mamy do DT, bo by bardzo chciała jakiegoś uszaka wziąc na tymczas. No cóż - muszę poczekać na własny dowodzik ![]() Na koniach jeżdżę, co tydzień chodzę na jazdy, ostatnio już sama po padoku jeździłam, bez lonży |
|
|
|
#2249 |
|
Rozeznanie
|
Przykro mi Kasiu i Groszku z powodu śmierci uszatków
![]() Zawsze jak coś takiego czytam to wiem, że kiedyś będę musiała przeżyć coś takiego sama ![]() Kukis, doskonale Cię rozumiem, bo sama niedawno znalazłam się w takiej sytuacji. Myślę jednak, że minie trochę czasu i uda się zgrać z grupą ![]() Jestem w szoku, złożyłam wczoraj zamówienie na animalii i dziś już je wysłali. Jeszcze nigdy tak szybko nie było skompletowane
|
|
|
|
#2250 | ||
|
Wtajemniczenie
|
juz mi naprawil kabelek i dziala
Cytat:
Cytat:
biedny kroliczek...
![]() |
Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:37.

) i można dostać za darmo w rosmanie mini produkty ( próbki ). Stronka
chyba piec w piwnicy padł.
no i jak to zawsze bywa w takich chwilach, pomyślałam sobie co będzie jak tej naszej gadzinki zabraknie 

Bo po nocy łobuzowania cały pokój mam w bobkach.