|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2071 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
Cytat:
tylko nie to ![]() jak ogladalam w dziecinstwie muminki na dobranocke to mi sie potem Buka snila po nocach albo, ze muminki rozbily namiot w moim pokoju po muminkach mialam wyjatkowo chore sny Certina my chyba jeszcze nie mielismy takiego przypadku, ze druga osoba nie mogla isc (w sumie dziwne, biorac pod uwage, ze jestesmy razem ponad 8 lat )rozgraniczenie na sytuacje przed slubem i po slubie zabawne ![]() depresje? a czemu tak ma? moze cos ja boli?![]() u mnie sielanka kicie radosnie brykaja i sieja spustoszenie Beniu juz nabral zimowych rozmiarow i sie smiejemy ze znow ma ocieplacze na lapki jak przykuca (na pewno wiesz jak ) to mu sie sadelko wylewa i przykrywa lapki a wczoraj wieczorem tak spalo towarzystwo
|
|
|
|
|
#2072 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
Cytat:
![]() Zimno i brzydko jest, ale chyba się ciepło ubiorę i pójdziemy z Tż pooglądać obrączki w dwóch salonach jubilerskich ![]() Póki co nie wiem sama czego chcemy, więc to będzie takie chaotyczne oglądanie P.S co myślicie o biżuterii w załączniku?
|
|
#2073 | |
|
Zakorzenienie
|
Jak przyjdzie co do czego to też chciałam się wybrać na Kijowską..ale mówisz że posucha? I tak pewnie pójdę ale będę wdzięczna za nakreślenie sytuacji
![]() Cytat:
![]() Wszystkim znajomych mamy wspólnych i pójście na spotkanie bez tżta nie jest dla mnie wielkim halo. Jeśli on nie ma ochoty a ja mam to o co kaman? To są NASI wspólni znajomi więc jakoś nie czuję się źle sama w ich towarzystwie...a jeśli tżtowi też to nie przeszkadza (czy też mi żeby on poszedł sam) to w czym problem? Oczywiście takich sytuacji nie ma dużo ale coś tam zawsze się wydarzy. I nigdy nie było mi ani smutno ani źle że tż się dobrze bawi Nie jesteśmy przywiązani do siebie metrowym sznurkiem żeby wszędzie zawsze razem...I teraz tak sobie myślę że 99% moich znajomych myśli tak samo. Znam tylko 1 (JEDNĄ ) parę która zawsze wszędzie razem.
|
|
|
|
|
#2074 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
strasznie ciekawa jestem jak wrażenia po tym będą kiedy masz pierwszy zabieg? bo już zapomniałam![]() Cytat:
chciałam bardzo zmierzyć suknię Annais Shelby ale nie podobało mi się że na materiale z jakiego jest uszyta są takie jakby prążki- nie wiem jak to napisać ale widać strukturę materiału taką paseczkowatą.. niektórym pannom młodym to nie przeszkadza ale mnie taki materiał denerwuje.. wolę taki jednolity. na allegro można sobie zobaczyć Shelby na żywej osobie a mierzyłaś coś w Madonnie czy tylko tak weszłaś tylko pooglądac? Cytat:
ale jeśli się taka sytuacja by zdarzyła to tż najpierw na pewno by się mnie zapytał co o tym sądze i jak ja bym powiedziała że wolę żeby ze mną posiedział to by posiedział, ale też nie trzymam go kurczowo w domu- nie robię żadnych problemów jak tż chce wyjść- chcę żeby czuł tą swobodę i sam wybierał mnie niż imprezy- od początku związku miałam taką 'strategię" że może wychodzić gdzie i kiedy chce i nie ma żadnej smyczy i dzięki temu tżcik sam przybiega do mnie bo wie że ze mną najlepiej spędzi czas
|
|
#2075 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja jestem dumna z mojego tż, bo on potrafi powiedziec koniec i już nie pić FAkt, ze jest wtedy juz mocno zrobiony, ale przestaje pic na takim etapie upojenia alkoholowego, ze nusze się za niego wstydzić![]() Cytat:
Ja w publicznych toaletach zawsze wole korzystac w chusteczek Ja tez nei uzywam, bo nie notuje, ale posiadam![]() Cytat:
A jesli cztery to w kweitniu, więc do slubu na lajcie nie bede należeć do grona typowych homo sapiensCytat:
A jak mi się czasem nie chce iśc to tż mówi, że on sam nie chce i jak to będzie wyglądalo, ze on sam, że on musi byc ze mną i że wszyscy będa pytac co sie stalo, że nie przyszłam i mam iść Ala taka styuacja, że mi się nie chce iśc rzadko się zdarza, wiec takie argumenty słyszałam, że dwa razy póki co A i moja przyjaciółka często chodzi sama na imprezy bez swpjego faceta i z naszej perspektywy to wygląda nieładnie zarówno w stosunku do niej, że ja olewa i do nas, bo nas tez olewa jakby nie bylo
Ślub Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2009-10-20 o 13:31 |
|||||
|
|
|
#2076 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale zgadzam się co do zaufania, to podstawa. jeśli TŻ chce wyjść z kumplami nie widzę problemu, tak samo ja spotykam się z koleżankami. problem by był wtedy gdyby okazało się że wśród tych jego kumpli jest 90-60-90 blondynka z długimi nogami i rzęsami do nieba, wtedy wchodzi zasada---> ufaj i KONTROLUJ!! ![]()
|
|
|
|
|
#2077 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo..odżywka przyszła pocztą właśnie
Zabiorę się w domu za smarowanie i po tygodniu zdam relację z efektów
|
|
|
|
#2078 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=Samoa;14826345]a skąd jesteś?
nie wiem czy będziesz kojarzyć, bo raczej nikt nie kojarzy. okolice trzebini (połowa drogi między krk a katowicami) |
|
|
|
#2079 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trochę mnie odstraszają te siniaki ale bardziej zachęca zabawa
|
|
|
|
|
#2080 | |
|
Zakorzenienie
|
nienaturalnie sie świeca te preły, więc przypuszczam, że sa sztuczne co niestety widać, po za tym nie podoba mi się bizuteria z widocznym użyciem żyłki, bo wyglada bazarowo, kolczyki mają ładny wzór
![]() Cytat:
|
|
#2081 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2082 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a teraz jak byliśmy u kumpla to pokazywał nam recznik jaki dostał od swojej dziewczyny- z wyszytą wielką buką no mysłałam że mu go zabiorę tak mi się podobał- podobno gdzies w necie go zamówiła ![]() ![]() ![]() kurczę nie pamiętam już twojej sukni- wklej suknię i wtedy będzie łatwiej doradzić czy pasuje czy nie ta biżuteria bo ogólnie to biżu bardzo ładna ale to ma pasować do sukni
|
|
#2083 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
normalnie niczym gołota po walce ![]() my też preferujemy właśnei kameralne spotkania ![]() Cytat:
chociaż, jak sobie dziś pomyślałam, ze jutro bedzie równe 10 m-cy do ślubu, to jakiś skurcz w żołądku poczułam ![]() Cytat:
Cytat:
![]() certina4 - my w podobnym przypadku nie idziemy wogóle, tzn najczęściej przepraszamy i przekładamy spotkanie, ale nie ma tak, że umawiamy się ze znajomymi, ja np się rozchoruję, to Tż idzie sam.
|
|
#2084 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Także ta traska jest mi znana
|
|
#2085 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
była taka chwila że miałam ochotę się wybrać, ale jak zobaczyłam koleżankę po powrocie z takiej akcji(ona nie trafiła w nikogo, w nią- wszyscy!!), to stwierdziłam, że chyba najpierw musieliby mnie upić
|
|
|
|
|
#2086 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I jeszcze raz biżu-naszyjnik i kolczyki
|
|
#2087 |
|
Wtajemniczenie
|
dziękuję dziewczyny za odpowiedz.
Aaś My tez nie wiążemy się smyczami, ale jesli są to spotkania samych par ( od stony Tż to zawsze tak wygląda ) to jeśli Ci znajomi właśnie robią tak że nie idą na spotkanie jeśli ich druga połówka nie może czy coś, to nie przychodzą, a od mojego Tż oczekują że ten przyjdzie. ( moim zdaniem to po prostu nie wporządku i nie ładnie, taka obłuda, sami nie przyjdą jak ich kobieta nie chce czy nie może a zachęcają mojego TŻ ) NIgdy nie zdażyło się żeby któreś z naszych znajomych przyszło bez pary, dlatego tak mnie to wkurza, bo TŻ już kilka razy był sam i im to nie przeszkadzało ( no ale to bardziej jego znajomi,niż moi ) że ja jestem chora czy akurat mam msze za kogoś z rodziny tylko namawiali mojego TŻ żeby poszedł. I powiem Wam że jak się siedzi samemu w domu z gorączką czy nie może się pójść bo trzeba się nauczyć na egzamin to mi akurat się przykro robi. Mojemu towarzystwu natomiast nie przeszkadza że mojego TŻ nie ma, bo tam nie przychodzą same pary i jest jakoś tak normalnie, jak Tż nie chce iść to ja ide sama i spoko, a wlasnie Ci znajomi od TŻ zachowują się tak dziwnie, wszędzie z dziewczynami, nigdzie samemu |
|
|
|
#2088 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurczę TO naprawdę zbliża się wielkimi krokami![]() taki sam ścisk w żołądku mam jak patrzę np na Samoy suwaczek ![]() albo na forum Pmek2009 gdzie już nie ma nic do podczytywania...:rolleyes : wtedy to dopiero mnie uczucie dziwne ogarnia że to teraz nasza kolej jejjjj aż znów poczułam dreszczyk emocji
|
|
#2089 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2090 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zgadzam się, komplet ładny ale sztuczny
|
|
|
|
|
#2091 |
|
Zakorzenienie
|
a powiedz jeszcze czym zdobiona jest suknia? też perełkami? bo jak tak to perełki będą pasowały a jak nie to ja bym poszukała jednak czegoś bardziej wyrazistego bo suknia jest prosta i gładka i jakaą bardziej widoczna biżuteria by mi pasowała... albo może taka bardziej z przezroczystych kryształków niż z perełek.. no nie wiem sama..
|
#2092 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
znam b.dużo osób z chrzanowa więc może i Twoją przyjaciółkę. nie wiem czy wypada pytać o nazwisko , a jaki wiek??chilanes - polecam allegro, tam jest najtaniej i jest największy wybór, pod warunkiem, że kupujesz większą ilość, inaczej zjedzą cię koszty wysyłki, mogę ci podać jeszcze ew. namiary na fajne hurtownie w małopolsce |
|
|
|
|
#2093 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) więc nie mamy z tym problemu![]() Trochę obłudni Ci Twoi znajomi...i doskonale Cię rozumiem, że jest ci przykro kiedy masz ochotę iść a nie możesz... |
|
|
|
|
#2094 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2095 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A po nowym roku jak juz będe miała 5 miesięcy to ja nie wiem co będzie Ale faktycznie ten mój suwaczek strasznie szybko ruszyl ostatnio, w sumie juz w czerwcu zaczną nam się na dobre, bo masowo wątkowe śluby, bo we wcześniejszych mieisacach beda pojedyncze PM, więc będziemy sie nimi jarać a od czerwca to co tydzien jakis ślub będzie, więc Tancercia minie Ci ten czas tak szybko, ze dobrze, na widok mojego suwaczka masz stresik![]() Lain wiesz jak jest na UEku z korzystaniem z bilblioteki przez niestudenta UE?Mam na myśli mnie Będe mogła coś wypozyczyć?Maja tam jakieś ebooki?
|
|
#2096 |
|
Adwokat diabła
|
Lain, ona ma depresję bo nic nie widzi i ją to widać draźni, a zaraz potem jak jej przechodzi to siedzi i je i je.. przy czym tyje..
tak wiem, jak to wygląda ![]() Aaś, powiem Ci, że nic na mnie nie leżało tak jak chciałam, widać poszłam w dzień paszteta.. Tancerka mierzyłam, ale byłam sama więc fotek nie mam. Babka nawet nie pozwoliła. Mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu pójdę i nie będę miała dnia paszteta i coś mnie oczaruje.. mariiasia ja mam rodzinę w Chrzanowie
|
|
#2097 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.annaisbridal.pl/pl/kolekcja-2009-june
Toska to chyba coś takiego jak ta twoja biżuteria co właśnie wkleiłaś
21.08.2010 ślub 02.10.2013 Dzidzia ![]() 26.07.2016 Dzidziol ![]() Edytowane przez tancerka212 Czas edycji: 2009-10-20 o 13:51 |
|
|
|
#2098 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesli ja znasz to na pewno wiesz o kogo chodzi Strasznie fajna jest
|
|
#2099 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kolczyki sama poniekąd zaprojektowałam ![]() Cytat:
Tak szczerze to ktoś musiałby się wpatrywać z odległości 15cm, żeby zobaczyć szczegóły tych zdobień ![]() Kolor sukni jest taki pomiędzy złamaną bielą a kremem, taki ciepły odcień.
|
|
#2100 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- Cytat:
![]() u mnie na sukni są cyrkonie i biżuteria też jest z cyrkoniami
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:02.

tylko nie to 

kicie radosnie brykaja i sieja spustoszenie 

) 4 września, ale ze względu na to, że jest wtedy u nas odpust, nie moglibysmy brać ślubu w naszym miejscowym kościele a bardzo nam na tym zależy![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)