|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#721 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lejdiski- najwspanialsze babeczki pod słońcem cz. 3
Hej,
Nie wiem co ze mną, ale znów mam kiepski humor Wszystko mnie dobija, nic mi się nie chce. Nie wiem czy deprecha mnie nie dopadła ![]() Od paru dni tylko Wam nudzę i nudzę Mam nadzieje, że niedługo nadejdą lepsze dni, bo sama jestem zła na siebie a nic nie potrafię z tym zrobić ![]() Najlepiej nie czytajcie moich postów, bo po co macie sobie psuć humor
|
#722 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratulacje dla Kubusia i szczesliwej mamy ![]() ---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- Cytat:
|
|
|
#723 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Szkoda ze nie jedziesz na Swieta do Polski . W sumie nie wyobrazam sobie nie pojechac tylko tkwic tutaj na tym wygnaniu. A moze ktos do was przylatuje? Ty chyba jestes jedynaczka wiec moze twoi rodzice? Nie pomyslalm o tym, teraz spi wiec nie chce jej budzic, ale poloze ja wyzej nastepnym razem. Dobrze ze rzadki ma ten katarek i moge go odciagac bo inaczej to nie wiem co bym zrobila. Tutaj nie lecza kataru, sam ma przejsc. Super bo jakby jej zatkalo porzadnie nosek to nie wiem jak bym ja karmila .A myslisz ze lepiej bedzie jak poloze ja na brzuchu? Lubi tak spac. Znasz jeszcze jakies sposoby? Cytat:
. Zrazilam sie bo sasiadka ma i ciagle trzepie koce tak ze wszystko leci na moj ogrodek i taras, a tyle razy prosilam zeby tego nie robila. Ciagle musze sprzatac te klaki![]() Cytat:
---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- Cytat:
A teraz idzie zima wiec mozna sie dobic
|
|
#724 |
|
Zakorzenienie
|
Syla Twoja Lenka juz ma dwa miesiace wow
oby szybciutko przeszedl katarek u Was taki klimat, ze pewnie latwo cos zlapacwidze, ze tylko nie ja nie lubie kotow ![]() Vcelka |
|
|
|
#725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmm...czy lepiej ??wiesz co w sumie nie wiem bo Kuba nie lubi spać na brzuszku ale może (choć niekoniecznie) łatwiej jej będzie schodził ten katarek... Ja Ci powiem co ja robiłam jak Kuba miał teraz katar....po pierwsze jak najczęściej wyciągałam żeby mu się zatoki nie zapchały...do spania główka wyżej... smarowałam nosek (nozdrza) maścią majerankową (nie wiem czy u was jest coś takiego.... a na noc gotowałam cały gar wody i wlewałam trochę kropli miętowych (takich normalnych miętowych jak na niestrawność się bierze), tak na oko..nie wiem ile ich wlewałam...bynajmniej tak, że porządnie było czuć ten świeży miętowy zapach...i stawiałam u Kuby w pokoju. Łatwiej się dziecku oddycha |
|
|
|
|
#726 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#727 |
|
Zakorzenienie
|
Ta masc majerankowa na co jeszcze jest?bo moze tez kupie
![]() Ala faktycznie rosna nam kawalerowie na watku kwestia czasu jak zacznie chodzic
|
|
|
|
#728 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
nie no...z tym chodzeniem to myślę, że poczekamy jeszcze ![]() chociaż syla ma rację...ten czas leeecii.... pamiętam jeszcze jak byłam na porodówce a tu Kubek ma prawie 8 miesięcy
|
||
|
|
|
#729 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#730 |
|
Zakorzenienie
|
Chodzi o ten watek
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=347638 To tak dla zabicia nudow ![]() vcelko ja mysle, ze na nasze samopoczucie duzy wplyw ma pogoda, ja np od 2 tyg mam nasilone objawy ZWJ dzis tez boli mnie brzuch i nie ma na to jako tako leku co zrobic... ratuje sie ziolami, ale to tez tak na krotka mete dziala... U mnie to jest to wszytsko ze stresu, ogolnie newowa osoba jestem, ale nie umiem nad tym zapanowac
|
|
|
|
#731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#732 |
|
Zakorzenienie
|
mischoko to wcale nie musi oznaczac problemow z sercem, moze masz nerwice....
|
|
|
|
#733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo nie wiem co mi jest.....
Edytowane przez Mischoko Czas edycji: 2009-10-20 o 13:30 |
|
|
|
|
#734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też mam nieraz tak ale nigdy bym nie rozpatrywała zawału może masz poprostu gorszy dzień ?? no nie wiem...ale mam nadzieję, że przejdzie a swoją drogą ręka to chyba drętwieje jak się ma wylew/udar
|
|
|
|
|
#735 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, pogodzilam sie zz tz. Mam juz nadzierje ze tak zostanie, bo beznapdziejnie jest sie klócic o głupie rzeczy, powie sie cos czego nawet sie nie mysli i nawet jak sie pogodzi to trudno zaponmiec oniektrych sprawach
Vcelko Alkamor, ale masz fajnego synka, cały czas sie śmieje ![]() Syla, Lenka ma już 2 miesiące, ale szybko zleciało, ale biedulka z tym katarem, własnie słyszałam że przerąbane z katarem u takich maluszków
|
#736 |
|
Zakorzenienie
|
alka przy zawale tez dretwieje reka (lewa), a mischka mialas robione EKG ?? Ja mam nerwice zoladkow-jelitowa, to tez nic fajnego, tak moze uprzykrzac zycie, ze szok
![]() Czasem mam ochote wyrwac z siebie te jelita i zakopac jak najdalej od siebie |
|
|
|
#737 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Syla - nie jade do Pl i nikt nie przyjedzie.... zaprosilam rodzicow ale nie chcieli przyjechac chyba najbardziej mama sie boi z tym rozrusznikiem latac..... ale troche smutno....
|
|
|
#739 |
|
Zakorzenienie
|
coś mi się przypomniało. Coprawda to nie u mnie w mieście ale przyjaciółka mojej siostrze mówiła, że u nich teraz afera w mieście. Bo jest taki stary lekarz który aborcje wykonuje...no i poszła do niego dziewczyna 19 lat...a on był pijany (zresztą zawsze był podpity jak robił aborcję ale tym razem chyba przegiął) i tak jej "usuwał" tą ciążę, że przebił jej macicę, podziurawił aż jelita.....dziewczyna zaczęła mu prawie umierać a on sam zadzwonił na pogotowie i policję...koniec końców dziewczyna nadal w ciąży (bo jej nie usunął) i do końca życia będzie chodził z takim "woreczkiem" na kał który odchodzi rurką z jelit na zewnątrz
|
|
|
|
#740 |
|
Zakorzenienie
|
miska w takim razie kontroluj swoje serducho co jakis czas, bedziesz miala pewnosc, ze wszytsko jest ok no i spokojniejsza bedziesz
.... ja pare miesiecy temu mialam sie zdeklarowac czy chce ta kolonoskopie czy nie, chyba narazie sobie podaruje, chcoiaz z drugiej strony mialabym pewnosc, ze nic zlego sie nie dzieje ..... |
|
|
|
#741 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o matko ![]() ![]() wlasciwie...sama jest sobie winna bo chciala usunac dziecko, wiec spotkala ja kara, ale ten lekarz o matkooo![]() ![]() alei tak jej wspolczuje ![]() Misia faktycznie moze to nerwica serca zreszta ze zlapaniem tchu ja Cie doskonale teraz rozumeim, bo mnei to tak wkurza jak nei moge oddychac, ale nic na to nei poradze....i przez to rano chcialam isc spac a nei mogam bo nei moglam oddychac, na kazdym boku bylo mi źle![]() Maść majerankową dopisze do mojej listy
|
|
|
|
|
#742 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A co do kolonoskopii moj maz ma stwerdzony ZJW i poddal sie kolonoskopii. Sam zabieg jak on stwierdzil nie byl jakis straszny i dalo sie przezyc i wcale jakos nie bolalo specjalnie tylko to takie nieprzyjemne uczucie.... Ja koloskopii nie mialam, mialam kolonoterapie czyli plukanie jelit takim specjalnym roztworem ale tez nie bolalo tylko dziwne bylo uczucie jak mi wlewala babeczka to cus do jelit bo to w odwrotnym kierunku, ale ogolnie po doswiadczeniu wiem ze jest ok wszytko u nas obojga w porzadku i wiem ze da sie przezyc. Gdybym miala to jeszcze raz zrobic to bym sie bez problemu zgodzila. Osobiscie gorsza dla mnie byla gastroskopia bo odruch wymiotny mialam jeszcze przez kilka dni..... ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- Cytat:
|
|
|
#743 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- a ta maść kosztuje niecałe 2 zł
|
|
|
|
|
#744 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#746 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
o matko to straszne... straszne!!!!Nadrobiłam po krótce, nie wiem co z moimi wlosami, zobaczę, chyba jednak nie robię całości, przynajmniej nie teraz Boję sie robic eksperymenty na moich długich włosach. ---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#747 |
|
Zakorzenienie
|
zuzia
ja tez nigdy nie robie calosci, wole pasemka, bo tak nie niszcza wlosow ( a moje byly takie popalone juz, ale uzywam olej kokosowy i polecam z calego serca na zniszczone, przesuszone wlosy |
|
|
|
#748 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- Cytat:
|
|
|
#749 |
|
Zakorzenienie
|
Mischka
wlasnie te wzdecia sa najgorsze, czasem po niczym!!! Tez staram sie dietowac, ale niekiedy mam chwile zalamki to pozeram wszystko, bo czy dietuje czy nie sa dolegliwosci, ale np na uczelni gdy jest mega stresik to juz jest jakas masakra Ostatnio biore zioła na lepsze trawienie i uspokojenie, jest troche lepiej A co do wlosow to kokosek tez wplywa na blask wlosow, tylko trzeba uwazac, zeby nie przedobrzyc (szczegolnie przy przetluszczajacych sie wlosach) Edytowane przez garfieldek Czas edycji: 2009-10-20 o 15:12 |
|
|
|
#750 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jaki masz?Bo ja ten z vatiki ![]() Cytat:
no to olejki sa rewelacyne na tego typu sprawy |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:43.

. Zrazilam sie bo sasiadka ma i ciagle trzepie koce tak ze wszystko leci na moj ogrodek i taras, a tyle razy prosilam zeby tego nie robila. Ciagle musze sprzatac te klaki