![]() |
#2131 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Inglot
Cytat:
![]()
![]() |
#2132 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2133 |
BAN stały
|
Weszłam do Galerii Kazimierz w Krakowie pooglądać sobie i dowiedzieć się o paletki. Pani poopowiadała mi co i jak i mówi, że akurat teraz mają kilka na promocji po 30 zł. Były 2 rodzaje zieleni (jeden z czernią, a drugi z brązami), paletka w odcieniach niebieskiego oraz multikolorowy zestaw składający się z róży, fioletów i zieleni. Wzięłam zieleń z oliwką, szarościami i czernią.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2134 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzis tez odwiedzialam inglota i przy okazji zakupu zelowego linera kupilam dwie paletki z promocji. Paletki sa przecenione ze 120 pln na 30 pln, wszystkie maja po 6 kolorow. Moje maja wszystkie wklady okragle po 1,8 g. Jedna paletke mialam z fioletami i rozami, a druga z czernia, czerwienia i odcieniami brzoskwini(pisze mialam bo juz sobie pozamienialam wklady z moimi pro 5 zeby bylo bardziej kolorystycznie poukladane). W Magnolii byl spory wybor paletek, chyba z 15 ogladalam, a drugie tyle bylo z odcieniami neutralnymi i brazu ktorych nie chcialam ogladac, bo mam za duzo takich kolorow. Poza tym na wystawie wszedzie widzialam paletki z kwadratowymi cieniami i jak spytalam dlaczego taka promocjia to Pani odpowiedziala ze wycofuja sie z takiej formy paletek i mozliwe ze rezygnuja juz z okraglych wkladow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2135 |
Zakorzenienie
|
a ja dzis kupilam sobie paletke trojeczke... jeszcze nie mialam okazji sie przygladac zadnym nowosciom bo bylam na prawie 2letnim odwyku od inglota...
wsadzilam sobie w nia cielista szmineczke, wosk do brwi i korektor... jestem w ciezkim szoku... dawno nie bylam tak zadowolona ze wszystkiego... obawiam sie, ze przypomnialo mi sie czem bylam na tym odwyku... a i dokupiłam sobie jeszcze wysuwany pedzelek... za 5.5zł z wloskow sobola... bardzo fajny!!! Axaxax - w saloniku Inglota w ktorym dzis bylam tez lezalo sporo paletek na ladzie co mnie zdziwilo ale dzieki Bogu nie zapytalam czy to jakas promocja... bo napewno bym z jakas wyszlam a ja mam grubo ponad 100inglotow... jak nie wiecej :P
Edytowane przez smileofangel Czas edycji: 2009-10-19 o 20:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#2136 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2137 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy jest tutaj jakaś poznanianka, która potrafi powiedzieć, czy w którymś Inglocie w Poznaniu jest ta wyprzedaż paletek? Bo byłam 2 tygodnie temu w Plazie i żadnej promocji na paletki tam nie było
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2139 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2141 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2142 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2143 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2144 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Oto co zrobilam z paletkami po wyjeciu przegrodek. Wszystkie okragle cienie inglota, ktore mam dalo sie podzielic na dwie nowe paletki ![]() Cienie ponizej podpisane na szybko dlugopisem, jedno zdjecie troche nieostre ale chyba widac numerki. Bez swatchy, bo ostatnio troche zajeta jestem nauka, ale moze po swietach pomysle. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2145 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny powiedzcie mi jak to jest z tymi paletami. Ja tez taka chce! Czy ktoras z Was jest z Lublina? Ile taka paletka kosztuje w promocji/bez promocji, ile jest w niej cieni i czy cienie moge sobie wybierac dowolnie? alemi apeytu narobilyscie, takie cudaaa!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2146 |
Crazy turtle lady
|
Edyt, czym sie rozni 62 amc od 65 ? Ładnie ciemniuszki
![]() U nas Młoda nimo nic ![]() Ja kupilam dzisiaj sobie zielona kredke korygującą ![]() A w ramach tego ze odwyk kosmetyczne idzie mi tak "pieknie" to jeszcze se baze pod cienie kupilam ![]() ![]()
#2147 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Moze niedlugo i do was promocja dotrze, sadzac po wyborze we Wrocku tez dopiero sie zaczela. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2148 | |
Crazy turtle lady
|
Cytat:
![]() ![]() Bede monitorowac na bierzaca czy jest jakas promocja...sek w tym ze Panie w Inglocie nie ułatwiaja mi sprawy, zawsze mowia ze o promocjach dowiaduja sie od klientek, albo poprostu z rana przy otwarciu sklepu. Nikt mi niepowie z góry co jest przecenione...a szkoda ![]()
![]() |
#2149 |
Raczkowanie
|
a ja swoje promocyjne paletki (brazy, beze) kupilam juz jakis miesiac temu wiec nie wiem jak to jest :P moze co miasto to inaczej ? naprawde okazja.. 30 zl zamiasto 70 :P narazie jeste biedna studentka i nie moge sobie pozowlic na nic nowego
![]() ![]()
![]() |
#2150 |
Zadomowienie
|
Wieści z Plazy w Poznaniu
![]() Została im tylko jedna paletka, były tam bodajże jakieś szarości i na pewno żółć. Zupełnie nie moja kolory więc nie przyglądałam się. Podobno promocja byla już od jakiegoś czasu... Pytałam czy te jakby kwadratowe paletki nie będą już w ofercie, ale Panie mi powiedziały, że nie mają takich informacji więc chyba zostaje po staremu. Te promocyjne plateki są zrobione z tych cieni jeszcze w starej formule.
#2151 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, a jaki polecacie pędzel do pudru, zastanawiam się między 1SS* a 15BJF* i nie wiem, który wybrać.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2152 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Natomiast 15BJF moze byc bardziej uniwersalny i bedzie sie nadawal rowniez do rozu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2153 |
Ona przychodzi nocą ;)
|
Jak sytuacja z promocyjnymi paletkami w Krakowie
![]() Podoba mi się ta zamieszczona przez Axaxax ![]() ![]()
![]() |
#2154 |
BAN stały
|
No ja wzięłam ostatnią w tej kolorystyce, ale to było w Galerii Kazimierz. Mieli jeszcze zielenie, ale składające się z odrobinę żywszych kolorów. Nie wiem jak z pozostałymi Inglotami w Krakowie. Może warto by było zaglądnąć do tego na Alejach Pokoju?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2155 | |
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
Ja znałam tylko ten w Galerii Krakowskiej. No i w M1 jeszcze. To to ![]() Myślisz, że mogę zadzwonić i zapytać, czy te paletki są dostępne ![]() ![]()
![]() |
#2156 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2157 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2158 |
BAN stały
|
Zakupiłam dzisiaj dwa lip pencile (takie grube czarne kredki) i teraz mam pytanko... Czy je się jakoś struga? Albo wysuwa?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2160 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:21.