|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#511 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III.
T'ai: ale przykra historia, ale najbardziej to szkoda tego maleństwa
|
|
#512 |
|
Konto usunięte
|
A my właśnie wczoraj gadaliśmy,że najwyższy czas iść do księdza sobie godzinę zaszachować,żeby nam nikt nie zwinął 16.00:P. No i podpisać umowę na salę
|
|
|
|
#513 | |
|
Zakorzenienie
|
Honolinka zazdroszczę Ci siedzenia w tym ciepełku
Mnie to czeka za ok. godzinę. A Łukasz wrócił już z pracy i robi obiadek - ma za wczoraj ![]() T'ai a ja tak kombinuję Nie wpadłam, że facet grzeje najlepiej I pogratuluj mu od nas pracy ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#514 |
|
Przyczajenie
|
T'ai: No my sale to po wszystkich świętych chcemy jechac zobaczyć, a czym sie kierowałaś przy wyborze sali??? bo nasza jeste bardzo ładna ale nie wiem nic na temat jedzenia tylko tyle co znajomi mi polecali, bo oni tam mieli
|
|
#515 |
|
Konto usunięte
|
ivona84 i dobrze,niech się stara i nadrabia zaufanie
!
|
|
|
|
#516 |
|
Zakorzenienie
|
Najgorsze jest to, że nic nie pamięta
Mógł nie pić tyle
|
|
|
|
#517 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My też na początku nie chcieliśmy kamerzysty, ale teraz chcemy zawsze to będzie dodatkowa pamiątka I pewnie na TŚ się spotkamy Cytat:
, dodatkowe pieniądze na pewno się przydadzą $$$ ![]() Nie, bo nie mam. Używam takiego zwykłego ![]() [QUOTE=elunka88;14825065] Ja tego filmu nie oglądam ale cobra jak to opisała to mogę się domyślać że akcja była niezła [/QUOTEl Też nie oglądałam TaN, ale ostatni odcinek musiał być super, tutaj bardziej obszerny opis => http://terazalbonigdy.plejada.pl/305...nki_detal.html Jesteś niemożliwa Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
... Też tak czasami mówię Piotrkowi, wizaż uzależnia Nieciekawa sytuacja, najbardziej szkoda dziecka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mamy datę, zarezerwowaną salę i zespół wstępnie fotografa, mam namiary na auto (ale jeszcze będziemy się rozglądać), mogę dostać namiary na krawcową, gdybym się zdecydowała szyć, mam linka do stronki ze ślubnymi figurkami na tort. Czekam na Targi Ślubne - chcemy tam poszukać kamerzysty, auta i fontanny czekoladowej (mam namiar na jedną firmę ale są z Wrocławia, może uda się coś bliżej znaleźć).
Edytowane przez JennyAniolek Czas edycji: 2009-10-20 o 14:39 |
|||||||
|
|
|
#518 | ||
|
Zakorzenienie
|
No ładnie zostawić Was na chwile same i co o matko 3 strony do nadrabiania mam.A dopiero co się obudziłam
Tzn brat zadzwonił, gdyby nei to, to pewnie dalej bym spała :ziewa:Cytat:
na pewno pomogą ![]() Cytat:
fajny musiał być, szkoda że nie widziałam ehh. A po drugie fajnei z tą pracą sie składa. A 10 km to chyba nie jest aż tak strasznie dużo. Ale musisz przemyśleć wszystkie za i przeciw
|
|
#519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kierowałam się wyglądem sali (obejrzałam kilka) i opiniami i dvd z wesel na tej sali ja już do domu!! |
|
|
|
|
#520 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- Mustique fajny avatar ![]() ---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- Lece na obiadek, a Wy tu spokojnie :P Bo później znó wskakuję pod kołdrę.
|
|
#521 | |
|
Rozeznanie
|
HEJ DZIEWCZYNY!!!
Cytat:
mutaciatko nie ciekawa ta sytuacja z teściową,ale proponuje odciąć pępowine raz a porządnie, bo wkońcu TŻ będzie całe zycie z toba a nie z mamusią. I mamy zazwyczaj tak lamentuja,że umrą,że padna itd. gdy tylko synusio sie stawiac zaczyna. A najgorzej jest w przypadku jedynaków.... np. mój brat cioteczny-jedyny synus mamusi-potrafi z mamusią gadac codziennie po pare godzin przez telefon...o niczym....a żona co? żona nie ma nic do gadania.... bo mamusii anajwaniiejsza. żebyscie zobaczyły jak to wygląda....maskara. agadają o np.rzeczach typu a co jadłeś,a co synek robi, a kupke zrobił....no masakra.... A co do sali- wstępny objazd zrobiłam z TŻ i moja mamą. Wybraliśmy co nam sie podobało. Mama sie nie wtrącała co do miejsca,ale ja chciałam by zobaczyła odrazu. potem teściów wzięliśmy na objazd znów po tych salach i wybraliśmy to co NAM -MI I TŻ- sie podobało. Mimo tego,że rodzice mieli różne ponysły i oni płacą nam za salę. Gdybym patrzyła,że komus będzie lepiej inna sala pasowała to całe wesele bym zrobić musiąła 100 km od mojego domu i parafii bo rodzine mam z całkiem innych okolic, tylko kilka osób z warszawy. i jakos sie nie martwie,ze nie bedą mieli gdzie spać-u nas sie takich rzeczy nie praktykuje. kazdy martwi sie o siebie. a jesli coś to na podorędziu sa pokoje-ktoś chce to nie bronię-ale we własnym zakresie.. ja bym taką tesciową ustawiac zaczęła. i z tż pogadała poważnie. bo ma być to wasz dzień a nie tesciowej, która synusia nie chce się zbyt pozbyć. A robienie wesela pod siostre,bo jej lepiej by było jest jakąs paranoją. Weż wytłumacz to swojej teściowej,ze wam się podoba tak a nie inaczej i to WASZ dzień- chcesz potem żałować że nie zrobiłaś po swojemu? Ja bym sie nie dała.... najwyżej się mamuśka obrazi,a powiem ci że lepsze nie odzywanie się iż wpierdzielanie się tesciowej codziennie do zycia... a jeżeli rodzice mieli placić za wesele i teście by z obrazy nie chcieli wam sprezentować wesela po części, to najlepiej zostać przy małym przyjęciu-napewno zdążycie odlożyć pieniążki i twoja mam aci pomoże. a jeżeli płacicie sami wszytsko to ja nie rozumiem wpierdzielania sie rodziców. wtedy to bym podpisała wszystkie umowy itd.zaklepała terminy i oznajmiła rodzicom,że ich zapraszamy na nasze wesele -ZAPRASZAMY JAKO GOŚCI A NIE ŻEBY SIE WTRĄCALI.----- A propo tesciowych.... wiecie jak ja swoją oczarowałam....Az moja mama się śmieje,że sterroryzowałam wszystkich ![]() Całe szczęście(narazie) sie nie wtrącają-wszystko załatwione w sumie jest. został tylko ze strony rodziców alkohol (akurat mi to obojętne co na stole bedzie bo ja raczej nie pije. byle by butelka była ładna Zespoł, foto i kam-wybieramy my-bez wtrącania si erodziców-nawet nie chcą słuchac naszych wywodów gdy o zdanie pytamy-nasz ślub i wesele więc zróbmy po swojemu-jak oni robili Dobrze,że mam takich rodziców i teściów przyszłych.
Edytowane przez jolkajp Czas edycji: 2009-10-20 o 14:57 |
|
|
|
|
#522 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też juz do domu lecę
ale najpierw do drogerii bo niestety podklad mi się dzisiaj skończył na amen ![]() ciekawe jak Isabele pewnie już sukces gdzieś opija ![]() EDIT: a ja mma jeszcze inna sytucje z przygotowan ja moim chce poopowiadać gdzie bylismy i co załatwiliśmy a oni nie chcą słuchać i wszystko sami załatwiamy też nawet sali nie widzieli jeszcze... a co do teściów to oni w ogóle nic nie wiedzą :/ tomas za bardzo z nimi nie trzyma i nic im nie mówi a ja niezbyt często z nimi rozmawiam... w sumie to w ogóle jeszcze z teściami o slubie nie rozmawiałam... może jak się rodzice zapoznają to przełamię lody
Edytowane przez Stysik Czas edycji: 2009-10-20 o 14:59 |
|
|
|
#523 |
|
Zakorzenienie
|
t'ai mi się ta
a w ogóle to żartuje of course Ale faktycznie, żal dzieciaczka... Ja często chcę coś komuś powiedzieć i zaczynam " bo ja siedzę czesto na takim forum" mistique to ty w avatarze?? kromcia ja narazie nic pewnego nie mam ale mniej więcej wiem co i jak i jestem w trakcie załatwiania ma.ko nie dziwię sie przy takiej pogodzie to tylko spac można
|
|
|
|
#524 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() A był moze ktos jeszcze na weselu z DJ?
|
|
|
|
#525 |
|
Zakorzenienie
|
Mustique właśnie lepiej sesja w innym dniu, bo to nie fajne tak wychodzić z wesela. My mamy plener w innym dniu
![]() Jola - nieźle teściową ustawiłaś ![]() Cobra ![]() Isabele pewnie opija - a tak za jej obronę Uciekam do domciu |
|
|
|
#526 |
|
Zakorzenienie
|
lasoa, ja byłam gdzie DJ był na poprawinach i tragedia... nie umiał rozruszać towarzystwa, ale wiadomo zalezy od DJ
|
|
|
|
#527 |
|
Konto usunięte
|
A ja z niecierpliwością czekam na Brzydule
!A potem jeszcze fitness...Nie chce mi się,ale trzeba !
|
|
|
|
#528 |
|
Zakorzenienie
|
a jak to wyglada w ogole z DJ? On spiewa? czy co?
|
|
|
|
#529 |
|
Zakorzenienie
|
honolinka fajnie że masz fitness bo jak chcę w domu ćwiczyć to zawsze znajdę sobie coś do roboty, a tak musisz iśc i koniec
![]() laosa DJ puszcza z płytek muzykę tzn orginalne nagrania
|
|
|
|
#530 |
|
Zakorzenienie
|
aha...hmm chcialabym zobaczyc wesele z DJ...
|
|
|
|
#531 |
|
Rozeznanie
|
na rozweselenie
Dwie kobiety przyszły do króla Salomona i przywlekły za sobą młodego człowieka. - Ten młody człowiek zgodził się ożenić z moja córką! - powiedziała jedna. - Nie! Zgodził się ożenić z moją córką! - zakrzyknęła druga. I zaczęły się kłócić, aż król Salomon poprosił o ciszę. - Przynieść mi największy miecz - powiedział - Trzeba przeciąć go na pół. Każda z was dostanie po połowie! - Brzmi nieźle - powiedziała pierwsza kobieta Druga na to: - O, panie, nie przelewaj niewinnej krwi. Niech inna kobieta go poślubi. Mądry król nie wahał się ani chwili: - Facet musi poślubić córkę pierwszej kobiety - zawyrokował. - Ale ona chciała przeciąć go na dwie części! - wykrzyknął dwór króla. - Właśnie dlatego widać - powiedział mądry król Salomon - że to jest prawdziwa teściowa! ---------------------------------- Teściowa do zięcia: - Dziś w radiu puścili przebój mojej młodości! - "Bogurodzicę"?! ---------------------- Młody człowiek podnieconym głosem mówi matce, że zakochał się i się żeni: - Tak dla jaj, przyprowadzę trzy kobiety i spróbujesz zgadnąć, którą z nich zamierzam poślubić. Matka się zgodziła. Następnego dnia przyprowadza trzy piękne kobiety, sadza je na kanapie i rozmawiają chwilę z matką. Potem syn pyta: - Dobrze, mamo, a teraz zgadnij, którą zamierzam poślubić. - Tę w środku ? odpowiada bez wahania. - To zdumiewające, mamo. Zgadza się. Skąd wiedziałaś? - Nie lubię jej. ------------------- Rano w biurze: - Stary, skąd masz takie limo pod okiem?! - A, bo jak się wczoraj wieczorem modliliśmy przy stole i właśnie mówiliśmy "ale zbaw nas ode złego", to niechcący spojrzałem na teściową... ----------------- Wraca mąż ze szpitala gdzie odwiedzał ciężko chorą teściową i zły jak nieszczęście mówi do żony: - Twoja matka jest zdrowa jak koń, niedługo wyjdzie ze szpitala i zamieszka z nami. - Nie rozumiem - mówi żona - wczoraj lekarz powiedział mi, że mama jest umierająca! - Nie wiem co on tobie powiedział ale mnie, kur*a radził przygotować się na najgorsze. ------------------------ Spotyka się dwóch facetów, jeden mówi: - Kurcze, powiedz mi co mam zrobić, mam problem z teściową, wchrzania się do każdej dyskusji, kłócimy się, nie mogę dojść z nią do ładu. - Spoko, kup jej samochód, teraz jest dużo samochodów, wypadki, zabije się gdzieś. - ok. Spotykają się po dwóch tygodniach: - Chryste, aleś mi doradził. - Co się stało? - Posłuchaj, nie dość, ze strąciłem kasę na samochód, ona żyje i prowadzi jak szatan to jeszcze ma 3 kierowców na sumieniu. - A jaki jej samochód kupiłeś???? - No, syrenkę. - Boś głupi, trzeba było jaguara, to by już nie żyła. - o.k. teraz kupie jaguara. Spotykają się po dwóch tygodniach: - Rany Julek, jaki jestem szczęśliwy! - Co, nie żyje? A nie mówiłem? - Uffff, wreszcie nie żyje, a najbardziej mi się podobało, jak jej głowę odgryzał. ------------------------ Przychodzi facet do sklepu: - Poproszę cukier w kostkach, - Przykro mi nie ma, - To po proszę jakąś inną tanią bombonierkę dla teściowej? ------------------------- Ogłoszenie: Zgubiono teściową, znalazcę czekają niesamowite wrażenia. ------------------------ Jakiś facet biegnie za jakąś babą i wali ją dechą po głowie. Inny gość, który to widział mówi do niego: - Co ty robisz? On odpowiada: - To moja teściowa! Tamten krzyczy: - No to kantem ją, kantem!!! ------------------------------- ---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- PS. Ja na weselu z dj byłam raz- nie było żle- dj to tez wodzirej, prowadzi zabawy,zacheca do tanca, prowadzi konkursy. Tak jak i orkiestra tyle,że muzyka puszczana z pyt. i ostatnio oglądałam wesele znajomych to ich dj tańczył z gośćmi, śpiewał też z gośćmi. muzyka z płyt oczywiście ale fajnie to wyglądąło. karaoke tez było.
|
#532 |
|
Konto usunięte
|
cobra115 wiem,że fajnie,tylko jeszcze muszę się zmusić do tej swojej diety.Już trochę schudłam,to znów przybrałam na wadze ostatnio i tak w kółko
![]() jolkajp dobre |
|
|
|
#533 |
|
Zakorzenienie
|
honolinka no zazwyczaj tak jest, że co się schudnie to się wróci efekt jojo i tyle, jedynie sumienne ćwiczenia i przestrzeganie diedy dają jakiś większy cel... Ja chciałam się pozbyc tylko jednej oponki na brzuchu i nie mogę, samej mi się nie chce ćwiczyć jescze nie mam żadnego sprzętu...
Mam przerwę już jakiś czas bo nadgarstek mnie boli nie będę się przemęczać![]() Pozamawiałam trochę tych bezpłatnych próbek zaproszeń, zobaczymy jak to bedzie wyglądać. Bo niby chcę sama robić ale podobają mi się bardzo takie laserowo wycinane jolka niektóre znałam ale ten text o Bogurodzicy mnie rozwalił |
|
|
|
#534 |
|
Konto usunięte
|
Jeśli chodzi o zaproszenia to mnie się podobają takie skromne wręcz ascetyczne
.Sama klasyka .
|
|
|
|
#535 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
![]() wrocilam wkoncu do domku i biore sie za nadrabianie![]()
|
|
|
|
#536 |
|
Zakorzenienie
|
Jolka dzięki za poprawę humoru
![]() Isabele pewnie już opija sukces,ale jej zazdroszczę mutaciatko nie ma innego sposobu jak wreszcie odciąć te pępowine...chociażpewnie będzie ciężko kromcia ja też nic nie mam załatwionego,ale to chyba zależy jaki region ![]() Mustique a może w ramach prezentu by Wam zrobil te zdjęcia.tak chyba też elunka Ci radziła ![]() Martilla u nas rezerwować można dopiero chyba pod koniec 2010- bo siotra kalendarza nie ma na przyszły rok czy jakos tak;p przynajmniej u nas tak jest
|
|
|
|
#537 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
Troszke mnie nie było... Mam nadzieję, że nic ważnego mnie nie ominęło? Bo szczerze mówiac nie chce mi sie nadrabiac![]() Nowe Peemki witam serdecznie ![]() W sumie nic takiego sie nie działo. Wczoraj siedzialam z Kamilkiem, pilismy sobie piwko Mam nadzieje, ze dzisiaj bedzie miło. Mam straszna ochote na pączki z lukrem!! Jak nie zjem pączka to umre chyba... Dlatego K mnie zawiezie do Auchana :P Byłam dzisiaj z kumpelą w Chorzowie i widzialam na tramwajach ogłoszenia, ze są targi slubne w niedziele haaaa mam nadzieje, ze mój da sie na nie namowic. Po mojej szkole szło by jechać ![]() Dzis dostalam @ i widze, ze po zmianie tabletek nic nie czuje to dobrze.. nawet nie poczulam ze dostalam A ostatnio tak sie zwijalam, ze przedawkowalam przecibolowe tabletki ![]() Dopisze jak mi sie cos istotnego wspomni
|
|
#538 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
podejrzewam że takie sprawy jak np szczegółowe dania w menu to zostawię naszym rodzicom bo ja się nawet nie znam Cytat:
podpala bąki ![]() Cytat:
![]() inna sprawa że ludzie też byli jacyś niemrawi lecę do babci miłego wieczorku |
||||
|
|
|
#539 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Na razie tylko tyle, bo mam totalny kataklizm w pracy Odezwę się jak tylko nadrobię te 2 dni
|
#540 | |||||
|
Raczkowanie
|
Jestem i ja
![]() masakra właśnie wróciłam z fitnesu- to było straszne- niemoge się ruszyć, wszystko mnie boli nie myślałam że mam tak słabą kondycje![]() Cytat:
bardzo Ci współczuje tej sytuacji ale niestety wydaje mi się że Twój Tż powinien ostro porozmawiać sobie z mamusia- jeśli teraz ulegniecie to później całe zycie tak będzie- a to jest chora sytuacja i przez teściową Wy będziecie się kłucić. Ta kobieta jest toksyczna i niepozwólcie się platać w jej chore gierki- ja rozumiem że to jest jej synuś, no ale bez przesady.Niestety z teściowymi jest tak, że zawsze umierają na zawał a nigdy tak na serio- tekst mojego ojca- może niezbyt trafny ale mi się podoba- odrazu wiadomo jakie mój tata ma stosunki z moją babcia ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
i powiedział mojej mamie że za 2 lata to już pewnie w nowynm kościele udzieli nam ślubu![]() Cytat:
napisz coś więcej o sobie![]() Ja mam już prawie wszystko- niemam tylko fotografa, tzn mam zaklepany termin , tylko jak pojdziemy do domu to się musimy spotkać i obgadać co i jak
|
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:53.

Ślub: 18.06.2011
Mnie to czeka za ok. godzinę. A Łukasz wrócił już z pracy i robi obiadek - ma za wczoraj 
Nie wpadłam, że facet grzeje najlepiej

, dodatkowe pieniądze na pewno się przydadzą $$$ 

najwyżej się mamuśka obrazi,a powiem ci że lepsze nie odzywanie się iż wpierdzielanie się tesciowej codziennie do zycia... a jeżeli rodzice mieli placić za wesele i teście by z obrazy nie chcieli wam sprezentować wesela po części, to najlepiej zostać przy małym przyjęciu-napewno zdążycie odlożyć pieniążki i twoja mam aci pomoże. a jeżeli płacicie sami wszytsko to ja nie rozumiem wpierdzielania sie rodziców. wtedy to bym podpisała wszystkie umowy itd.zaklepała terminy i oznajmiła rodzicom,że ich zapraszamy na nasze wesele -ZAPRASZAMY JAKO GOŚCI A NIE ŻEBY SIE WTRĄCALI.
Perfect Housewife 

Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)