Mamusie Majowo- Czerwcowe 2010 !!! (: - Strona 84 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-20, 12:55   #2491
kitty241
Raczkowanie

GG do kitty241
Dot.: Mamusie Majowo- Czerwcowe 2010 !!! (:

Dziewczyny...wczoraj to ja myślałam, ze umrę...musiałam wypłacić kasę z konta oszczędnościowego bo mój jechał w delegację a z tego konta to tylko osobiście można, więc z rana wybraliśmy sie do jedynego oddziału mojego banku w 3mieście...jechaliśmy busem, wytrzęsło jak ziemniaki.wysiedliśmy z busa i jakoś tak mi się gorąco zrobiło ale myślę, że ruszyłam sie trochę, krewka zaczęła szybciej krążyć to i ciepełko mnie ogarnęło.Kawałeczek mieliśmy jeszcze do przejścia, jakieś 150 metrów..i tak mi się słabo trochę zrobiło ale idę dalej.za przejściem dla pieszych jak mnie dorwało.....nie wiem co to było-słabo, wymiotnie i taki gorąc nagły.musiałam kucnąć na środku chodnika(żadnej ławeczki w pobliżu), mój mnie przytrzymał...pooddychała m lekko mroźnym powietrzem i po jakichś 5 minutach przeszło...a w banku, jak rozmawiałam z panią to taka jakaś pijana jakby byłam.wiecie co to mogło być?

wg tego suwaczka to mamy więcej tyg niż doktor przepowiedział...nieprawd opodobne
kitty241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 13:00   #2492
Engelchen
Raczkowanie

kasiaaX i Marta1122 to jestesmy w tym samym klubie
u mnie wlasnie wczoraj minal miesiac od slubu a ciaza poczatek 5 tyg.
pamietam ze w poprawiny odwiedzila mnie po raz ostatni @.
Engelchen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 13:07   #2493
Marta1122
Rozeznanie

super!! witamy nową mamuśke

niunia jest z nami!:confuse d:

8.08.2009 10 rocznica znajomości i nasz ślub
Marta1122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 13:07   #2494
araczki
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Edzia400 Pokaż wiadomość
tez mam takie dni to normalne czasem mam ochote walnąc u mnie w domu kogos czymś wydzieram sie ze mnie pol kamienicy słyszy ( a mam donosny i piskliwy głos ) denerwuje mnie nawet nitka z bluzki ze ktos cos do mnie mówi masakra
nawet siedzac sama i wkurzajac sie na nie wiem co czesto sobie poplacze troche przechodzi
dziekuje fajnie, ze nie jestem sama z tym koszmarem
tez sie wydzieram, caly czas paplam geba na meza. Nie wiem jak on to wytrzymuje

Cytat:
Napisane przez kitty241 Pokaż wiadomość
Dziewczyny...wczoraj to ja myślałam, ze umrę...musiałam wypłacić kasę z konta oszczędnościowego bo mój jechał w delegację a z tego konta to tylko osobiście można, więc z rana wybraliśmy sie do jedynego oddziału mojego banku w 3mieście...jechaliśmy busem, wytrzęsło jak ziemniaki.wysiedliśmy z busa i jakoś tak mi się gorąco zrobiło ale myślę, że ruszyłam sie trochę, krewka zaczęła szybciej krążyć to i ciepełko mnie ogarnęło.Kawałeczek mieliśmy jeszcze do przejścia, jakieś 150 metrów..i tak mi się słabo trochę zrobiło ale idę dalej.za przejściem dla pieszych jak mnie dorwało.....nie wiem co to było-słabo, wymiotnie i taki gorąc nagły.musiałam kucnąć na środku chodnika(żadnej ławeczki w pobliżu), mój mnie przytrzymał...pooddychała m lekko mroźnym powietrzem i po jakichś 5 minutach przeszło...a w banku, jak rozmawiałam z panią to taka jakaś pijana jakby byłam.wiecie co to mogło być?
Rany. Moze raptownie wsatalas z autobusu, roznica cisnien albo przemeczenie, oslabienie Cie zlapalo. Chyba w naszym stanie o to latwo.
Jak sie powtorzy to idz do lekarza.

körö körö kirkkoon
araczki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 13:13   #2495
kardashi
Zakorzenienie

JA tez nie chodzę w ciązowych ciuchach
i nie planuje kupowac typowo ciążowych bo własnie są droższe, a teraz w sklepach jest pełno takich luźniejszych ciuszków. Noo jedynie ze spodniami bedzie problem bo już mnie denerwują.. w pasie są za ścisłe co powoduje że mi się zsuwają i tak wiszą na tej dupinie.

Moja ciąża nie była planowana. Ale jak najbardziej chciana i kochana mimo, że jestem młoda.. to sie ciesze z dzidziusia..
Tylko kurczę... martwią mnie te przeciwciała. Dziewczyny.. czy te przeciwciała zagrażają bardzo Kruszynie ?

10.11.12 - zapuszczam włosy

kardashi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 13:19   #2496
Mania09
Raczkowanie

Wiecie co dziewczyny ja chyba zaczynam wariować bo już nie wiem jak to wytłumaczyć. Tak czytam o Waszych dolegliwościach i o tym jak sobie z tym radzicie i zaczynam się zastanawiać nad moim stanem.
Mi poza koniecznością zmiany stanika kompletnie nic nie dolega i sama już nie wiem czy powinnam się spodziewać czegoś więcej w 6tym miesiącu. Z jednej strony się cieszę bo przeboje widzę macie straszne ale z drugiej zastanawiam się czy ze mną wszytko O.K.
Wiem że jutro u gina wszystko się wyjaśni i mam nadzieję że nie zakują mnie w kaftan do tej pory.

A ciuszki przednie
Mania09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 13:35   #2497
aa2
Zakorzenienie

ja też nie mam żadnych objawów, oprócz rosnacego brzuszka , bolących piersi i czasem bóle pleców...nawet powiedziałam ostatnio lekarzowi że czuje się jak ufoludek i mnie wysmiał
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 13:36   #2498
problemind
Przyczajenie

Mnie tez nic nie dolega, no oprocz wrazliwosci na zapachy. I to tez jest norma w ciazy)
problemind jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 13:39   #2499
Mania09
Raczkowanie

U mnie brzuszek jeszcze nie ruszył

Ale skoro nie jestem jedyną szczęściarą bez dotychczasowych zwrotów to spokojnie poczekam do jutra do 15.15
Stary 2009-10-20, 13:44   #2500
aneczka555
Zadomowienie

czesc kobietki,przyszlam teraz wam troszke pomarudzic
jestem w 6 tyg 3 dniu ciazy.... robilam badania na toxo i wyszly 2 minusy tzn nigdy nie mialam z tym stycznosci,lecz nadal sie boje bo mam 2 koty w domu(podworkowe) kuwet na szczescie w domu nie ma...boje sie ze i tak moge to swinstwo zlapac.... co zrobic aby przestac sie schizowac?

aneczka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 13:49   #2501
pearl4
Raczkowanie

Witam, jestem tu nowa. Według lekarza nosze w sobie 8 tygodniową kruszynkę, zatem termin 30.05.2010. Strasznie duzo juz tu postów wiec jak przejde przez wszystkie to napisze cos wiecej.
Jesli chodzi o mnie to biore 3 opakowanie duphastonu ze wzgledu na silne bole brzucha. Jestem bardzo oslabiona wiec lekarz wypisal mi L4 na miesiac, mozliwe ze tak juz bedzie do konca. Pozatym nudnosci, sennosc, brak energii. Mam nadzieje ze wszystko zmieni sie po I trymestrze
pearl4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 13:50   #2502
kasiaaX
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Engelchen Pokaż wiadomość
kasiaaX i Marta1122 to jestesmy w tym samym klubie
u mnie wlasnie wczoraj minal miesiac od slubu a ciaza poczatek 5 tyg.
pamietam ze w poprawiny odwiedzila mnie po raz ostatni @.
Witamy tak skromniutko, bo sama sie jeszcze dobrze tu nie zadomowiłam...

Cytat:
Napisane przez Mania09 Pokaż wiadomość
Wiecie co dziewczyny ja chyba zaczynam wariować bo już nie wiem jak to wytłumaczyć. Tak czytam o Waszych dolegliwościach i o tym jak sobie z tym radzicie i zaczynam się zastanawiać nad moim stanem.
Mi poza koniecznością zmiany stanika kompletnie nic nie dolega i sama już nie wiem czy powinnam się spodziewać czegoś więcej w 6tym miesiącu. Z jednej strony się cieszę bo przeboje widzę macie straszne ale z drugiej zastanawiam się czy ze mną wszytko O.K.
Wiem że jutro u gina wszystko się wyjaśni i mam nadzieję że nie zakują mnie w kaftan do tej pory.
w 6tym miesiącu czy tygodniu? bo ja tez w 6tym, ale tygodniu i nie ma mdłosci ani nic... i tez tylko piersi mi urosły...
Stary 2009-10-20, 14:05   #2503
araczki
Zadomowienie

Cytat:

A ciuszki przednie
Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
ja też nie mam żadnych objawów, oprócz rosnacego brzuszka , bolących piersi i czasem bóle pleców...nawet powiedziałam ostatnio lekarzowi że czuje się jak ufoludek i mnie wysmiał
Cytat:
Napisane przez problemind Pokaż wiadomość
Mnie tez nic nie dolega, no oprocz wrazliwosci na zapachy. I to tez jest norma w ciazy)
No to powinnyscie sie cieszyc tylko Ja dostalam mulenia i mdlosci okolo 7 -8 tygodnia. Bylo naprawde tak sobie. Wiec cieszyc sie tylko nalezy

Cytat:
Napisane przez pearl4 Pokaż wiadomość
Witam, jestem tu nowa. Według lekarza nosze w sobie 8 tygodniową kruszynkę, zatem termin 30.05.2010. Strasznie duzo juz tu postów wiec jak przejde przez wszystkie to napisze cos wiecej.
Jesli chodzi o mnie to biore 3 opakowanie duphastonu ze wzgledu na silne bole brzucha. Jestem bardzo oslabiona wiec lekarz wypisal mi L4 na miesiac, mozliwe ze tak juz bedzie do konca. Pozatym nudnosci, sennosc, brak energii. Mam nadzieje ze wszystko zmieni sie po I trymestrze
Witaj I odpoczywaj

körö körö kirkkoon
araczki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 14:24   #2504
Mania09
Raczkowanie

No i widzicie co się dzieje z moją koncentracją KasiaaX oczywiście,że 6 tydzień Ale i tak cieszę się,że nie jestem jedyna...aaaa tak w ogóle to spaciuniu poszłabym teraz

Pearl witamy serdecznie chyba jestem najmłodsza według wieku ciąży a to się okaże jutro po ginie
Stary 2009-10-20, 14:32   #2505
kardashi
Zakorzenienie

A ja tam właśnie idę się przespac bo padam

10.11.12 - zapuszczam włosy

kardashi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 14:36   #2506
DAnia
Zadomowienie

GG do DAnia

Cześć Dziewczyny
Chyba trzeba się przyzwyczaić, że tak zasuwacie z tymi postami - co zajrzę, to 3 strony zapisane

Witam nowe mamusie Fajnie, że nas przybywa

Lea fajne ciuszki - moje typy to fiolerowa tunika i czerwony sweter Czapeczka fajna i ładnie Ci w niej. A figury zazdroszczę

KasiaaX, Yolanda odetchnęłam troszkę, jak przeczytałam Wasze posty - już myślałam, że tu same chudzinki są A ja też startuję z nieco wyższej wagi (przy małym wzroście...) i wolę nie myśleć, ile będę ważyć i jak wyglądać za kilka miesięcy TŻ już mnie nazywa Misią Kuleczką, a co będzie wtedy?

Ja właśnie usiłuję się zmobilizować do pracy, obiecałam, że do piątku zrobię to co mam, a tu z weną jakoś średnio... Strasznie się rozleniwiłam tym siedzeniem w domu
DAnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 15:05   #2507
38c1d5d45cddcf54e3786f1c4160e951215d24cd_5ff109160b8e8
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez kropka75 Pokaż wiadomość
Ja za 1ym razem też miałam szybko.
Za 2 gim upomniałam się po tygodniu, przyszło, ale jedna bluzka była nie taka... Odesłałam.
Po 3 tyg. upomniałam się o właściwą i pani poinformowała mnie, że nie dostali zwrotu. Zadzwoniłam sobie na ich pocztę i dowiedziałam się, że odebrali zwrot już dawno temu. Zadzwoniłam do nich znowu, podałam datę. Obiecali szukać.
Ktoś przyjął i zapomniał o reszcie...
W końcu towar przyszedł, w sumie zajęło im to 1,5 miesiąca.
Za 3 tym razem dostałam towar po 10 dniach, właściwy.
kobieto, ale Ty masz cierpliwość!!

Cytat:
zgadzam sie z kropka do twarzy ci w tych ubraniach ale ze spodniami bedzie problem ja juz do zadnych jeansow sie nie mieszcze nie moge zapiąc guzika i zamka do konca hihi dlatego nosze długie swetry zeby nie podpaśc

wzrost 167 waga wyjsciowa 54 kg
te spodnie mam zamiar do końca ciąży nosić, bo teraz mi są ciut za luźne w pasie, a one mają bardzo niski pas, i taki bardzo szeroki, taki jakby karczek, że tak fajnie cały do przodu odejdzie jak brzusio się powiększy.

Cytat:
Napisane przez pearl4 Pokaż wiadomość
witaj! w końcu ktoś bliżej mnie. ja mieszkam 35km od cz-wy.
38c1d5d45cddcf54e3786f1c4160e951215d24cd_5ff109160b8e8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 15:27   #2508
luthien79
Raczkowanie

Serdecznie witam wszytkie nowe mamusie Prawie codziennie nas na tym forum przybywa, prawdziwy baby boom! Już sobie wyobrażam jak te wszystkie dzieciaczki wyskoczą w maju i czerwcu na słoneczko Pozdrawiam i trzymam kciuki żebyśmy w tym składzie dotrwały do końca wiosny i żeby wszystkie majowo-czercowe maleństwa były silne i zdrowe
luthien79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 15:34   #2509
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Cytat:
Kitty ja tak miałam ost w kościele... Do kazania wytrwalam na nogach, potem zaczeło mi się robić gorąco, duszno, niczym jakbym miala zemdleć... Wyszłam z J z kościoła i kucnęłam... Po kilku min wróciłam do "siebie"... Teraz już tylko będę śmigać do kościola i szybko zajmować miejsce inaczej nie wystoje, chyba, że będę sać na świeżym powietrzu...

Witam nowe kobitki

Lea niezłe zakupy Figurka godna pozazdroszczenia

Choć mamy szczuplutkie mamuśki na wątku dobrze, że sama nie jestem z wyższą wagą startową

zgadnij_MS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 15:47   #2510
Puma13
Zadomowienie

Witam nowe mamusie
Engelchen, ja miałam pierwsze usg w 4t 5d i było widać pęcherzyk, ciałko żółte i kropeczkę, jak ziarnko piasku.

Mania, ja też nie mam kompletnie żadnych dolegliwości. Na samym początku tylko drażniły mnie zapach, poza tym nic, zmieniło się tylko moje menu. Ciesz się, bo ja nie wyobrażam sobie tego, co dziewczyny piszą. Mój lekarz mi mówi, że jeszcze wszystko sie może pojawić, ale ja wiem, że nie wykracze mi tego, tak samo jak w pierwszej ciąży mu się nie udało.

A z wagą nie wiem jak jest u mnie, bo nie mam. Ale chyba nie podskoczyła, bo cały czas chodzę w swoich jeansach. Startowałam z 53kg 166cm. W planach mam przytyć 8-10kg (marzenia pewnie)

Nadia 06.05.2010
Puma13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 15:48   #2511
kitty241
Raczkowanie

GG do kitty241

Jak Was tu śledzę i analizuję wasze wagi no to Wam powiem, przyznam się...Rekordzistką chyba jestem....65kg przy 165cm...źle to nie wygląda wizualnie- tak mi mówiło przynajmniej "otoczenie" a i ja sama xle się z tym nie czułam...rozmiar nosiłam 38 więc chyba tragedii nie ma...w tej chwili mamy początek 12 tygodnia i przybyło nam 3 kilo a brzunio tak urósł, że Mamcia moja oddała mi swoje spodnie, w które ona się nie mieści a dla mnie są tyci przyluźne...rozmiar
42

wg tego suwaczka to mamy więcej tyg niż doktor przepowiedział...nieprawd opodobne
kitty241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 16:01   #2512
luthien79
Raczkowanie

Cytat:
Nie martw sie mnie tak ssało ale 2 dni temu troche mi dało spokoj jedynie co mi zostało to naciaganie na szczescie nie wymiotuje nie ten zapach albo jak rano nie zjem szybko kanapki ja w nocy wstawałam piłam ciepla herbate i podjadałam wafle pomagało potem były banany , teraz do ust ich nie wezme za to przyszedł smak na zupy chinskie ( zurki barszcz czerwony z makaronem ) kocham rosołki zupy jarzynowo warzywne placki ziemniaczane mieso niekoniecznie
No właśnie, to ssanie najgrosze Ja też na szczęście nie wymiotuję, ale całe czas mnie cuś muli I non stop przejadam, a po przejedzeniu na chwile jest dobrze, a potem znowu muli. I tak w koło Macieju Trochę pomagają właśnie zupki chińskie i gorące kubki, ale nie chcę żeby to był główny składnik diety mojej fasolci Placki ziemniaczane, mniam Ja już dzisiaj o 3 po pierwszym śniadanku, drugim, śniadanku, starterze (bagietka czosnkowa z pomidorem i połowa kartonu soku pomidorowego) i daniu głównym - końskiej porcji sałatki cezara z kurczakiem. Mój mężuś już się cieszy że się zaokrąglam, mówi, że jest się przynajmniej do czego przytulić. A ja wiem, ze najbardziej go cieszą dodatkowe cm w obwodzie klatki piersiowejSzkoda tylko, ze zadnego z nich nie ma pożytku, bo na przytulanki u mnie baardzo mała ochota, tak ssie. A, ciekawe czy Wy też pochłaniacie wszystko co pomidorowe tak jak ja?
Stary 2009-10-20, 16:08   #2513
Puma13
Zadomowienie

Kitty, bo waga chyba nie jest najwazniejsza. Skoro, inni ci tak mówią i ty się z tym dobrze czujesz, to wszystko jest ok. Ja jak sie kiedyś odchodzałam, to tylko z centymetrów, nigdy z wagi.

Nadia 06.05.2010
Stary 2009-10-20, 16:09   #2514
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez luthien79 Pokaż wiadomość
A, ciekawe czy Wy też pochłaniacie wszystko co pomidorowe tak jak ja?
moja dieta wygląda bardzo podobnie- śniadanie kanapka z czymkolwiek zagryziona pomidorem, drugie śniadanie to samo, obiad- najlepiej pomidorowa, barszcz, żurek, kapuśniaczek, ogórkowa..., drugie dania mi nie wchodzą, kolacja- to co na śniadanie. A między posiłkami nabiał- jogurty w każdej postaci, i jabłka.
38c1d5d45cddcf54e3786f1c4160e951215d24cd_5ff109160b8e8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 16:11   #2515
Puma13
Zadomowienie

Luthien, ja z pomidorowych to pochłaniam ketchup. Zawsze go lubiłam, ale teraz to litrami, nawet do ziemniaków

Nadia 06.05.2010
Stary 2009-10-20, 16:20   #2516
luthien79
Raczkowanie

Cytat:

A Ty bulinek, co nosisz do tych sukienek? Mnie wszystkie rajtki przeszkadzają w pasie. Nie wiem co będę nosić zimą, bober mi wymarznie, bo każda gumka mnie wkurza...
Ja niestety muszę codziennie do pracy biegać w sukienkach lub bardzo eleganckich spodniach. W spodniach coraz ciaśniej, a guma w rajtkach doprowadza mnie do szewskiej pasji Od jakiegos tygodnia noszę pończochy samonośne, przynajmniej nic brzusia nie uciska, ale też bez rewelacji, chodzę i podciągam te gumy, wszyscy juz chyba zauważyli, i myślą, że chcę seksownie wyglądać, taka rycząca trzydziestka Żeby oni wiedzieli, he he. Dowiedzą się dopiero pod koniec I trymestru, jak wszystko dobrze pójdzie, czego i Wam i sobie życzę

---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ----------

[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;14829332]moja dieta wygląda bardzo podobnie- śniadanie kanapka z czymkolwiek zagryziona pomidorem, drugie śniadanie to samo, obiad- najlepiej pomidorowa, barszcz, żurek, kapuśniaczek, ogórkowa..., drugie dania mi nie wchodzą, kolacja- to co na śniadanie. A między posiłkami nabiał- jogurty w każdej postaci, i jabłka. [/QUOTE]

Wymieniłaś wszystkie moje ulubione zupki. Drugie dania też tylko jakieś delikatne, sałatki, dania z ryżem, mięsko bezzapachowe Kefir, maślanka i jogurt, o każdej porze dnia i nocy. Cieszę się, że przestałam pochłaniać słodycze, mam nadziję, że na długo, bo przed ciążą to był mój główny składnik pożywienia, a teraz na widok batoników

---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ----------

Cytat:
Napisane przez Puma13 Pokaż wiadomość
Luthien, ja z pomidorowych to pochłaniam ketchup. Zawsze go lubiłam, ale teraz to litrami, nawet do ziemniaków
Ja też. Dobry, bo pomidorowy
Chyba po nim utrzymujesz taką ładną figurkę

Edytowane przez luthien79
Czas edycji: 2009-10-21 o 12:42
Stary 2009-10-20, 16:24   #2517
kasiaaX
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez luthien79 Pokaż wiadomość
Serdecznie witam wszytkie nowe mamusie Prawie codziennie nas na tym forum przybywa, prawdziwy baby boom! Już sobie wyobrażam jak te wszystkie dzieciaczki wyskoczą w maju i czerwcu na słoneczko Pozdrawiam i trzymam kciuki żebyśmy w tym składzie dotrwały do końca wiosny i żeby wszystkie majowo-czercowe maleństwa były silne i zdrowe
A jakże -dotrwamy
Stary 2009-10-20, 16:31   #2518
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:
U mnie brzuszek jeszcze nie ruszył

Ale skoro nie jestem jedyną szczęściarą bez dotychczasowych zwrotów to spokojnie poczekam do jutra do 15.15
A nie jedyną Ja też nie mam, jakby to nasze prapraprababki rzekły, womitów Jedyne objawy to okropna senność (dzisiaj byłam z dzieciakami w planetarium na seansie i usnęłam tyle, że nie byłam sama. Ale obciach :/ Za to mój podopieczny obiecał mi, że zaśpiewa mi kołysankę Drugi objaw to rosnące i bolące piersi.

Cytat:
Jak Was tu śledzę i analizuję wasze wagi no to Wam powiem, przyznam się...Rekordzistką chyba jestem....65kg przy 165cm...źle to nie wygląda wizualnie- tak mi mówiło przynajmniej "otoczenie" a i ja sama xle się z tym nie czułam...rozmiar nosiłam 38 więc chyba tragedii nie ma...w tej chwili mamy początek 12 tygodnia i przybyło nam 3 kilo a brzunio tak urósł, że Mamcia moja oddała mi swoje spodnie, w które ona się nie mieści a dla mnie są tyci przyluźne...rozmiar
42
Słonko, a co powiesz na 156cm i 54kg wagi początkowej? Ale ponoć nie widać tego po mnie, bo taka nabita jestem dość, ze sporym biustem.

[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;14829332]moja dieta wygląda bardzo podobnie- śniadanie kanapka z czymkolwiek zagryziona pomidorem, drugie śniadanie to samo, obiad- najlepiej pomidorowa, barszcz, żurek, kapuśniaczek, ogórkowa..., drugie dania mi nie wchodzą, kolacja- to co na śniadanie. A między posiłkami nabiał- jogurty w każdej postaci, i jabłka. [/QUOTE]

A mnie właśnie drugie bez problemu, i zdecydowanie muszę zmusić się do nabiału bardziej :/

Pojutrze 2 usg, ciekawa jestem, co będzie widać A we wtorek prenatalne, trzymajcie kciuki
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 16:36   #2519
Puma13
Zadomowienie

Luthien, Nie wiem czy ketchup, ja jestem szczęściarą z szybką przemianą materii. Przed ciążą jedna czekolada dziennie to minimum teraz mi już tak nie wchodzi, raz na kilka dni nachodzi mnie na milkę marcepanową

Szajajaba, kciuki zaciśnięte

Nadia 06.05.2010
Stary 2009-10-20, 16:38   #2520
Konto usunięte

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;14829710]
Pojutrze 2 usg, ciekawa jestem, co będzie widać A we wtorek prenatalne, trzymajcie kciuki [/QUOTE]
kciuki mocno zaciśnięte,

zmykam do domu.
jutro muszę wpaść do pracy na kilka godzin, bo mam projekty do skończenia, więc zajrzę. pa.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości