![]() |
#1561 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - częsc XIII ;)Witam
Cytat:
![]() ratatamm-dziękuję Kochanie ![]() na sekundkę jestem u Was ;d sharlen-dzięki ![]() ![]() kee-ten długi mój jest, nie oddam ! ![]() nawet kiedy słońce przestanie świecić, kiedy nie będzie komórek, nk zniknie, ja i tak będę Cię kochać. a nawet niech mnie piorun pier.dolnie. wyrzucam ten papierkowy uśmiech do kosza, pokazuję prawdziwą siebie. wiesz, że ja mam uczucia !? To, że Ty ich nie masz, nie znaczy, że inni też! masz serce, nie powiem, że nie, bo żyjesz. ale nie wiesz co to miłość, szczęście, ból. tyle mam po Tobie. kocham Cię, chociaż nieziemsko mnie zraniłeś. byłam z Tobą szczęśliwa niesamowicie. a boli, bo..bo nigdy mnie nie kochałeś, nie byłeś ze mną szczęśliwy..zależało Ci tylko na cholernym seksie ! nie dałam Ci go, to nara...zostawiłeś mi wielkie chmury deszczowe, tyle, że moje oczy tu chmury! powstają przez parowanie łez. jestem najlepszym przykładem obiegu wody w przyrodzie.. ![]()
zostaje ślad, nie można tego nie przeżywać, można ukrywać fakt, ale w snach to przepływa. Edytowane przez NieZTejBajki Czas edycji: 2009-10-20 o 14:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1562 |
Rozeznanie
|
zabiorę ze sobą wspomnienia trzech spacerów o północy. Gestów nie zakazanych. Kubek kawy by obudzić poranek. Bukiet słów by duszę nakarmić. Kilka dźwięków by serce odżyło. Gdy zatęsknię powrócę. Przywiozę wiersze o Tobie. Tysiąc chwil w kadrze zatrzymanych. Zapach fiordów we włosach. Serce wciąż zakochane. Po sobie zostawię garstkę piór . . Może ktoś uwierzy w błękitne anioły.
"(...)Czasami brak mi powietrza i wtedy wiem, że na chwilę o mnie zapomniałaś." — Jacek Podsiadło ▼◄ ► ▼ ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ► ▼ Edytowane przez ciiri Czas edycji: 2009-10-20 o 14:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#1563 |
Raczkowanie
|
chodź, usiądź obok mnie. ja też jestem smutna.
popatrzeć za siebie i zrozumieć to wszystko. - głowa mi pęka przez tą miłość. - tak? a mi serce. Ty i ja bylibyśmy idealną kombinacją. gdy Cie widzę rumienię się jak owoc. dawaj mi tyle radości co Śmiej Żelki. brak weny?
#1564 |
Raczkowanie
|
Ona-zakochana
On - ma ją w dupie. Rzeczywistość każdej kobiety.
![]() |
#1565 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkie ;]]] ;*
13" moja ukochana liczbaaa <33 ![]() kilka opisów na początek ![]() W razie potrzeby Nieco uwagi Nie wiem kim jestem Tylko wiesz, co mi się nie podoba [...] Ból. Musisz go pokonać, bo prawda jest taka, że nie da się go ominąć. Nie goń kogoś kto udaje że ucieka ![]() Ale znowu tam jest to spojrzenie W Twoich oczach Mówiące, że jest Ci przykro Um sorriso brincando no olhar Me fascina com seu jeito de ser// Bawiący się w spojrzeniu uśmiech Fascynuje mnie swoim sposobem bycia ![]() ![]()
#1566 |
Rozeznanie
|
oj ;* ktoś tu słucha Jorrgus - mama Ci mówiła ; D fajna jest ta piosenka xd _________________ Będę czekać, aż przyjedziesz, powiesz ` Kocham Cię ` Każdego dnia upajała się nadzieją, że gdzieś go zobaczy. Ubierała jego ulubione bluzki i buty, tylko po to, bo może akurat go spotka i pokocha ją wreszcie... cztery ściany , pusty pokój - wewnątrz serca samotność , szum telewizora kreujący na życie horoskop .. do góry ręce ! - to napad na serce .
#1567 |
Rozeznanie
|
my biggest mistake, I'm blinded by Your eyes.
Moim największym błędem jest to, że jestem oślepiona Twoimi oczami.
#1568 |
Zakorzenienie
|
dziękuję
![]() zakończenia zawsze są smutne, nawet jeśli oznaczają początek czegoś nowego . introwertyczna ekshibicjonistka ze szpilkami pod paznokciem. dla mnie zawsze będziesz człowiekiem marki NIC. wezmę każdą dawkę Ciebie. na jakiś czas straciłam wątek. straciłam też wątki poboczne, scenariusz, ścieżkę dźwiękową, przerwę, torbę z prażoną kukurydzą i napisy końcowe.
#1569 |
Zakorzenienie
|
Wymiana protez osobowości w pokoju obok.
![]() Człowiek, który nie ma pasji, w moim prywatnym rankingu, jest trochę jak inwalida drugiej grupy. W wannie potrafię przeczytać Dziennik Bridget Jones, zaśmiewając się do łez i zalewając sąsiadów. Ja jestem jednoosobową fabryką spreparowanych życiorysów, kłamcą lustracyjnym i medialnym, dlatego, że uważam, że mój świat, moja prywatność, moja mama, mój brat, moja dziewczyna, mój chłopak, ktokolwiek jest mój, to jest mój bardzo prywatny secret garden i do niego nie wpuszczam. Jestem wrażliwcem, który czasem desperacko goni za miłością. Lubię samotność kontrolowaną. Lubię włóczyć się po mieście. Nie boję się, że przyjdę do pustego mieszkania i sam położę się do łóżka. Boję się, że nie będę miał za kim tęsknić, kogo kochać. Potrzebuję ciepła i bliskości. Myślę, że samotność jest gorsza niż śmierć, bo śmierć jest aktem, na który nie mamy wpływu, choć bardzo boli, jest poza nami, a samotność jest rozdrapywaniem. Człowiek zastanawia się wtedy, kim jest. Kim jest dla kogoś i kim jest dla siebie, dlaczego inni go nie akceptują? Nie ma nic gorszego niż fałszywa nadzieja, tak samo w sztuce jak i miłości. To najlepsza droga do pękających serc. Im bardziej jestem wymagający tym mniejsza szansa na strzaskane złudzenia.
#1570 |
Konto usunięte
|
kaszlę Tobą, najprawdziwiej.
zrywam kartki z kalendarza licząc na to, że na kolejnej Ciebie już nie będzie. żeby być szczęśliwym, trzeba ściskać czyjąś dłoń, prawda? |
![]() ![]() |
![]() |
#1571 |
Zakorzenienie
|
a w myślach chodź tu do mnie szybko ściągaj spodnie
![]()
![]() |
#1572 |
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() Kee- zabieram wszystkie ![]() Każda myśl jak mój włos- zakręcony, pogmatwany, inny. Uważaj na niego...
Blog o życiu w Walii z przymrużeniem oka: #23. Cieszę się ze złej pogody i wrzucam moje motywujące linki! http://blondiewales.blogspot.co.uk/ |
![]() ![]() |
![]() |
#1573 |
Zakorzenienie
|
dziękuję za pochwały. ; *
--------------------- spalić za sobą wszystkie mosty. brać z ciebie przykład bezsensowny. krucha jak płatek śniegu roztopiłam się w twoich dłoniach. wybacz, że nie potrafię jeszcze nauczyć się twojej nieobecności we śnie. horoskop mówi, że dziś odkryję miłość. więc może jednak się skuszę. coraz mniej wspomnień zamykam pod powieką. |
![]() ![]() |
![]() |
#1574 |
Raczkowanie
|
Nienawiść można uleczyć tylko miłością.
silny, cichy umysł, spokojna uroda,, bezinteresowna dusza... Nigdy nie powinnam myśleć, Co jest w Twoim sercu. Pięć minut szczerej rozmowy z życzliwą osobą jest nieraz jak balsam dla duszy... zapewne wariat ![]() ~był mi Aniołem...znikał skoro świt ![]()
#1575 |
Rozeznanie
|
z pierwszym uśmiechem słońca zrzucę z siebie nocną koszulę.
Boso zatańczę w ogrodzie. Chłód rosy rozbudzi zmysły. Pachnąca letnim porankiem przylgnę do Ciebie śpiącego. I nim otworzysz oczy wraz ze śniadaniem do łóżka . . Dostaniesz ode mnie spełnienie.
#1576 |
Przyczajenie
|
Za każdy dzień, za piękny sen, nawet za łzy
Za to co mam, że nadal trwam Dziękuję dziś! ; *
#1577 |
Raczkowanie
|
Issuee - dziękuję ![]() ![]() ~~~ Wjakiej parafii chrzczą takich skur.wieli?!
Przyglądam się jak przechodzisz z nią obok, zastanawiam się, czy podejść, czy przypier.dolić Tobie czy jej ?.! Bo ona, ona imiona różne ma, jedni wołają ją szczęście a inni Pani na K. !!
#1578 |
Przyczajenie
|
Cześć.. dodawałam kiedyś parę opisów..ale to daaawno temu było... wasze opisy są genialne..
![]() Może komuś się spodoba.. Pani Samotność Była, jest..nie wiem czy będzie Zawsze pokazuje że jest... Nie liczą się uczucia, marzenia i chęci, Nie liczą się słowa, czyny i gesty, Nie liczy się nic.. Ona zawsze ma przewagę. Wie, że jest silna, Wie, że boli, Wie, że zawsze wygra, Wie wszystko... Nie chce żeby przy mnie była, a ona ciągle trwa.. Bezustannie, nieuchronnie i stanowczo... Niszczy wszystko! niszczy wszystko! Niszczy sny i marzenia, Niszczy złudzenia i pragnienia, Niszczy całą mnie! |
![]() ![]() |
![]() |
#1579 |
Rozeznanie
|
You tell me that you need me Then you go and cut me down * Take a shot for you And I need you like a heart needs a beat * |
![]() ![]() |
![]() |
#1580 |
Zadomowienie
|
Boję się Twojego spojrzenia chociaż tak bardzo go pragnę...
Śniłeś mi się dziś w nocy. To nie był piękny sen. Miałam rzucić Ci się w ramiona a Ty znów zrobiłeś tą swoją minę "czego Ty ode mnie chcesz"...
#1581 |
Zadomowienie
|
ciiri, agattee, Guziki xD, One for all, z innej bajki, dontlookdown, Toriaa, TiS, caroline2324, CukrowaPanna, xxgroszek07xx, misjaaaa. - <3
![]() ____________ - Co robisz? - Hmm. nic. nudzę się, siedzę nad kubkiem kakao. Myślę o niczym.czasem tylko o Tobie. ale tylko czasami, dokładnie to 60 razy na minute. - a dlaczego kakao? - bo przypomina mi kolor Twoich oczu. Zabawne.. jak jedna chwila zmienia wszystko.. Widziałeś kiedyś tęsknotę...? Chciałabym być Twoją ulubioną dziewczyną, chciałabym byś myślał, że jestem powodem, dla którego żyjesz tutaj, na tym świecie i chciałabym, aby mój uśmiech był Twoim ulubionym rodzajem uśmiechu, a sposób w jaki się ubieram, najbardziej Ci się podobał. Chciałabym, abyś mnie nie pojmował, a jednak wiedział doskonale, jaka jestem. Chciałabym, byś trzymał mnie za rękę, kiedy jestem zdenerwowana i zła i chciałabym, abyś zawsze pamiętał jak wyglądałam, kiedy pierwszy raz Cie ujrzałam, ale przede wszystkim chciałabym, abyś mnie kochał, abyś mnie potrzebował i abyś wiedział, że kiedy mówię, że chce 2 kostki cukru, tak naprawdę mam na myśli 3 i chce, abyś beze mnie czuł się niekompletny i żeby beze mnie Twoje serce było złamane i abyś beze mnie spędził wszystkie noce bezsennie, abyś beze mnie nie mógł jeść i żeby myśl o mnie była ostatnią myślą przed Twoim snem ponieważ, tak naprawdę jesteś najlepsza rzeczą jaka mi się w życiu przytrafiła...
#1582 |
Raczkowanie
|
mam prośbę...
![]() ![]() ![]() Soory że się tak zwierzam..ale nie mam głowy do takich opisów, musiałam przedstawić całą sytuację by było łatwiej ![]() ![]() ![]() ![]()
#1583 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() _________________________ _______________________ Daj skołatanym myślom odpocząć. Już pora.. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1584 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
uwielbiam i okradam moją Miodową Monisię. <3 z resztą Ty wiesz. ![]() kocham cię kropka znak mniejszości trzy
....... -ahh! te motyle w brzuchu. -tak na ciebie działam? -chciałbyś. tak na mnie działa kartkówka z chemii. ....... i nie proś mnie, bym przestała Cię kochać. wymagasz rzeczy, których nie jestem w stanie spełnić.
"Nie jest najważniejsze, byś był lepszy od innych. Najważniejsze jest, byś był lepszy od samego siebie z dnia wczorajszego." ![]() Edytowane przez misjaaaa Czas edycji: 2009-10-20 o 15:55 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1585 |
Zakorzenienie
|
Dziś już wiem...
Będziesz zawsze blisko mnie... I wierzę w dobry czas, ból odejdzie sam... ---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- Znowu myślę tylko o nim Mało śpię i niewiele jem Myśli plączą się w mojej głowie Niedaleko poza mną umarł dzień Gwiazdy patrzą coraz senniej W mym pokoju żegluje zmierzch A wierzyłam: będzie jeszcze piękniej, Że gdy tylko zechcę mogę przestać kochać cię Ale teraz wiem... Ty kochasz ją, nie mnie I nie wiesz jak to rani mnie W sercu chowam żal wiedząc, że Kochasz ją, nie mnie / urszula - anioł wie |
![]() ![]() |
![]() |
#1586 |
Raczkowanie
|
ratatamm , dziękuuuje ;*
matko boska , m4dziar4 dziękuję nie spodziewałam się! Issuee , weź bo się rumienię ;-p blondii69 , łojezu , dzięki! ![]() ________ i wcale nie jestem taka silna jak Ci się wydaje! przyjdź o trzeciej w nocy i nakarm moje zmysły. wypełnij moją przestrzeń , swoją pustką.
#1587 |
Zadomowienie
|
a bierz
![]() ![]() ![]() Tak samo jak i ty ![]() ![]() ...........
Kiedyś wierzyłam w wieczne szczęście. Myślałam, że jeśli znajdę ukochaną osobę, oddam jej swoją miłość, a co więcej moje własne jedyne serce będę szczęśliwa.. Osobę znalazłam,serce oddałam a szczęśliwa nie jestem.. ![]()
![]() |
#1588 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
_________________ ~'Because toonight will be the night that I will fal for you...' ~Powiedz Mi A Zapomnę...Pokaż Mi A Zapamiętam...Pozwól Mi Zrobić A Zrozumiem... ~Miłość bez wzajemności zawsze jest najsilniejsza ~walczę o swoją duszę.wygram! muszę! ~Nielegalne zauroczenie
![]() |
#1589 |
Zakorzenienie
|
red daisy widzę happysad ;d. <ich nowa płyta tez przypadła mi do gustu :p>.
Kiedy jestem z Tobą wszystko ma sens, łączy nas taka niewidzialna więź... |
![]() ![]() |
![]() |
#1590 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
haha... ![]() ![]() ![]() ------------------------------- kee, Tis - <3 ------------------------------- cause when I leave for the night, I ain`t comin` back . /bo kiedy wychodzę, na noc nie wracam./ who the lover, what the lover ? /jaki kochanek, co za kochanek?/ even if I leave u now and it breaks my heart . /nawet jeśli cię teraz zostawię i to złamie moje serce./ u've become a piece of me . /stałeś się cząstką mnie./ it makes me sick to even think of mornings wakin` up alone . /przyprawia mnie o mdłości, gdy tylko pomyślę o tych porankach, gdy budziłam się sama./ I searchin` for u in my sheets ./szukam Ciebie w moim prześcieradle./ molekuły emocji . kiedy chwila miała wiecznością się stać . jak nie wiesz, że czegoś ci brakuje, to za tym nie tęsknisz . moje uczucie do Ciebie to trochę tak jak patrzenie w ciemność . widzisz coś po ciemku ? wszystkie moje pragnienia w jego jednym spojrzeniu . .
minęło pół roku... nauczyłam się spokojnie oddychać, wcześniej zasypiać, normalnie funkcjonować. Czasami tylko spotykam Ciebie i wtedy uczę się tego wszystkiego od nowa . Edytowane przez KaMa2704 Czas edycji: 2009-10-20 o 16:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:08.