![]() |
#4651 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Facet poznany na necie - co o tym myślicie?
Cytat:
![]() Rozmowa na jaki temat? Przecież takich rzeczy się nie "wyjaśnia" - spotykacie się, jest fajnie, znajomość się rozkręca i wszystko jest jasne ![]()
![]() |
#4652 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ajć rozmowa na temat bycia razem... wiem wiem zamotałam... chodzi o to, że kiedyś zaczął mówić, że mu na mnie zależy a ja wtedy głupia spanikowałam i zmieniłam temat... no i teraz mamy właśnie dokończyć tą rozmowę... i ja się boję zaangażować a jednocześnie chcę z nim być... tak to ze mną jest... ;/;/;/
Małżeństwo to diament szlifowany całe życie... 20.04.2013 ![]() Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko, a ja... Twoja mama ![]() 12.09.2014 ![]() 20.02.2017 ![]() czekamy.... 13.10.2021 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4653 |
Zakorzenienie
|
sluchajcie dziewczyny ja mam okropny problem - nie wiem naprawde co robic
![]() chlopak wyznal mi, ze jest mna zauroczony, on tez nie jest mi obojetny, tylko nie wiemy, czy czasem nie powiedziec sobie stop od razu - on wraca do polski za miesiac i to tylko na pare dni, potem wyjezdza znow na 2 miesiace. i ja, i on, mamy watpliwosci, czy to ma w ogole sens ;( |
![]() ![]() |
![]() |
#4654 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Jejku jak ja bym chciała, żeby M. chciał być ze mną na poważnie. Jak na razie się nie zapowiada ![]() Ja już po spotkaniu, było cudownie, ale jakoś to jedno pragnienie pozostaje. Jak myślicie po jakim czasie można zacząć temat bycia razem na poważnie?
![]() |
#4655 |
Konto usunięte
|
Hej
![]() ![]() ![]() a więc. Był u mnie mateusz. Ten co pisałam wczoraj. Wczoraj się z nim poznałam i przyjechał do mnie dziś. 100km ponad miał. Pojechał z godz temu. Chłopak z wyglądu kompletnie inny niż emil. Nie mogę nie porównać. Coś w sobie ma, fajny ale te włosy jakieś takie hehe w trakcie zapuszczania jest hehe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4656 |
Raczkowanie
|
w jeden dzień można sie zauroczyć? coś mi tu nie pasuje ale możliwe że pewnie tak ja zecie czyli po czym bo nie rozumiem :P,ale z tego co piszesz jest konkretny wie czego chce
|
![]() ![]() |
![]() |
#4657 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Samam nie wiem ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4658 |
Konto usunięte
|
No myślę że można się w jeden dzień zauroczyc do tego nie potrzeba wiele jak coś strzeli cię czasem heh.... E. Na skype siedzi a nic nie pisze więc.... Sorry no mam czekać na jego łaskę aż się odezwie łaskawie tak 3dni nie raczy odpisać. Eh. Ciężko. Czekać za 'wirtualnym' zauróczeniem do e. Choć nie wiem czy by to miało sens w realu bo się nawet nie spotkaliśmy. Czy spróbować z kolesiem który jest ciepły i uczuciowy i mogę go mieć jeśli tylko powiem że chce. Ciężka sprawa.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4659 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bolało....troszkę jeszcze boli.... Nie wiem... musze się ogarnąć, bo właściwie nie wiem czego ja chcę od pana nr 1 ;/ Niby mi zależy ale..... nie ma takiego boom jak o nim myślę... ![]() Kasieńko, widzę, że masz ten sam dylemat, który ja miałam jeszcze 2 miesiące temu... Olej E. Myślę, że ten drugi jest naprawdę godzien Twojej uwagi, choć nie wiem jak sprawy się u Was układają. Daj mu szansę... Ja dałam.... z tym, że niepotrzebnie wspominałam mu o innym... nawet na spotkaniu ![]() Teraz nie jest pewien swoich uczuć.... ech! ps. już masz ZALICZENIA????? czy kolokwium? ![]()
Ain't No Mountain High Enough ![]() ![]() ![]() Edytowane przez myszeczka00 Czas edycji: 2009-10-19 o 07:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4660 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() To moze sprobuj sie spotkac pare razy z tym mateuszem i sam zobaczysz trzymam kicuki za slowka... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4661 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja z sąsiadem nie przeprowadzałam żadnej rozmowy, a w sobote się dowiedziałam, że jestem jego dziewczyna (tak mnie przedstawił swoim znajomym gdy przyjechaliśmy do nich do domu) ![]() Jedyną rozmowę jaką mamy za sobą, to to, że: - on niecały rok temu rozstał sie z dziewczyną po 9 latach związku, byli zaręczeni i że od tego czasu dopiero przy mnie czuje się wspaniale, uśmiecha się szczerze i że nie sądził, że to będzie jeszcze możliwe - ja 3 miesiące temu rozstałam się z facetem i że też nie sądziłam, że będe potrafiła zapomnieć o tym co było, o bólu, rozczarowaniu i smutku Stara się "trafić do mnie" i mu się to udaje coraz bardziej ![]() Cytat:
Ja z moim ExEx byliśmy w podobnej sytuacji, z tym, że znaliśmy się 4 czy 5 przed jego powrotem do Anglii. Nie zastanawialismy się tylko podeszlismy z załozeniem: "zobaczymy jak sie ułozy". Po miesiącu poleciałam do niego na tydzień, potem on był w PL więc pojechałam do niego (w PL mieszka ok 300 km od mojego miasta) i tak się odwiedzaliśmy. Po 2 latach się skończylo, ale przynajmniej byłam kilka razy w UK ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4662 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A w nawiązywaniu kontaktu chyba nie jestem dobra ![]() Cytat:
![]() No i jak u Ciebie? JA powiem Ci zę też tak mam...i chciałabym i boję się... ![]()
![]() |
#4663 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
no więc u mnie tak: byłam wczoraj na spotkaniu z kolegą i wyszło podczas szczerej rozmowy, że obojgu nam na sobie zależy ale z niczym się nie spieszymy tzn deklaracje itd... poza tym przytulil, pocałował i dał mi wiele ciepłych słów.... nooo jest słodki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Małżeństwo to diament szlifowany całe życie... 20.04.2013 ![]() Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko, a ja... Twoja mama ![]() 12.09.2014 ![]() 20.02.2017 ![]() czekamy.... 13.10.2021 ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4664 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A ja sobie pisze z P. i jest oki.. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4665 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny ile macie lat? JA 23 i obawiam się, że jestem najstarsza w tym wątku ![]()
![]() |
#4666 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam 26 (mój sąsiad 27 ![]() ![]()
![]() |
#4667 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja mam 24 ;P JENNY wooow ![]() ![]()
![]() |
#4668 |
Zakorzenienie
|
Aha... Nie wiedziałam...
![]() Ciekawe kiedy w końcu zacznie mi się układać ![]()
#4669 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
U mnie też nie jest kolorowo... ;/ Mój to jakaś taka ciapa .... ble
![]() |
#4671 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
drugiej czesci wypowiedzi nie moge zrozumiec - skladnia jakos pomieszana, a ja malo domyslna baba jestem ![]() ![]() jenny ![]() ![]() i zzera mnie zazdrość ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4672 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4673 |
Raczkowanie
|
heh to teraz ja wam przedstawię moja sytuacje
poznałam na portalu chłopaka,świetnie nam się piszę tylko mieszka trochę daleko bo jakieś 3h autem. On studiuje w wawie i jest tam w weekendy a mi sie akurat wymsknęło że bede w wawie u siostry w ten weekend wiec on od razu zaproponował spotkanie, nie miałam sie już jak migać więc się zgodziłam. No ale teraz mam pełno problemów. Chłopak do wawy jeździ autem wiec wszedzie je ciągnie, ja nei znam miasta i na dodatek on konczy zajęcia o 20 więc spotkanie może się zacząć po 20 to trochę późno, umówilismy sie na starówce bo umiem tam tarfić tylko potem hmmm to jego auto, wyszlo na to ze po spacerze na starówce pojedziemy gdzieś (jego autem) i chyba sie boję. Teoretycznie wiem gdzie mieszka i jak się nazywa, Informacje są prawdziwe, podczas rozmowy nigdy nie wydal mi się dziwny wręcz przeciwnie bardz w porządku chłopak, ale już sama nie wiem. Ja wawy nei znam nei mam pojęcia jak inaczej ustawić to spotkanie żeby nie trzeba było z nim jeździć nigdzie. Macie jakieś pomysły ? Bo przeciez po 20 zimno będzie i nie moge z nim spacerować cały czas.
#4674 |
Zakorzenienie
|
A Ty ile masz lat?
Ubierz się ciepło i nie będzie Ci zimno ![]() ![]()
#4675 |
Raczkowanie
|
ja 18 on 22, problem tylko taki, że on nie chce tego samochodu zostawiać bo się boi ehh
tylko kurcze on się na serio wydaję w porządku, we mnie siedzi tylko takie przeświadczenie, ze jak z neta to może zboczeniec;p wsiadłybyście ? od razu uprzedzam, ze nie wsiądę z nim do auta tak od razu jak mi sie dziwny choć trochę wyda to zwiewam, no ale jak będzie fajny? nie chce też z siebie robić idiotki i mówić że nie wsiądę z nim, bo to trochę jak bym go oskarżała, ze na bank zaraz mnie wywiezie i zabije no a nawet jak bym poszla na długi spacer, to jakoś muszę do siostry wrócić i on się od razu zaoferował mnie odwieźć hehe znów to auto
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=367759 targowisko-książki Edytowane przez candy1991 Czas edycji: 2009-10-20 o 15:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#4676 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mogłabyś mu powiedzieć np., że umówiłyście się jeszcze na zakupy i będzie czekać na Ciebie na przystanku (i rzeczywiście by czekała)
![]() |
#4677 |
Zakorzenienie
|
candy 1991
ja niestety albo stety wsiadłam do samochodu faceta poznanego z internetu - propozycja w sumie wyszla z mojej strony :P skonczylo sie to stluczka, ale to inna historia:P uwazam, ze to nie jest madre zachowanie, ale wiem tez, ze on by mi nic nie zrobil, bo po prostu jakos tak czulam, ze nic zlego mi sie nie stanie ![]() zrobilam to pierwszy i ostatni raz ![]() a Tobie radzę tak - jeśli jest to konieczne, to spytaj sie moze najpierw go, dokad jedziecie, moze niech siostra bedzie z Wami, zeby ktos wiedzial, gdzie jestes i z kim - na wszelki wypadek. poza tym ja bym zaproponowala spacer - starowka jest sliczna, po co zmieniac miejscowę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4678 |
Raczkowanie
|
hehe ja się z nim spotkam po 20 więc zakładając, że spotkanie potrwa chociaż dwie h to gdzie iść na zakupy po 22
![]() co do siostry to ne chciałam jej angażować, jak ona po mnie przyjdzie to wyjdzie tak jak by mi mnie mamusia z randki odbierała;p hehe hmm szczerze to ja nie wiem co na tej starówce robić, byłam tam raz ;p jest tam gdzie usiąść itp? no a poza tym on jakoś tak wpadł na pomysł, zeby mi pokazać wawy kawalek, więc on pewnie będzie chciał to auto uruchomić hehe tak najszczerzej to powiem wam, że za bardzo się go nie boje bo jak by cos głupiego planował to by mi nie podał prawdziwego nazwiska i miejsca zamieszkania ![]() jejku zaraz zwariuje ehh nie wiem, wsiądę chyba jak by co, ale spisze i wysle siostrze rejestrację auta smsem na wszelki wypadek i kupie gaz pieprzowy ![]()
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=367759 targowisko-książki Edytowane przez candy1991 Czas edycji: 2009-10-20 o 16:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#4679 |
Zakorzenienie
|
warszawe mozna pokazywac na 'chodzaco' : )
|
![]() ![]() |
![]() |
#4680 |
Raczkowanie
|
no ale dalej pozostaje kwestia odwiezienia mnie do domu
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:21.