Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now! - Strona 40 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-19, 15:18   #1171
Niuniuska
Wtajemniczenie

Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!

Na wstępie moje kochane, wybaczcie długość mojego posta, ale starałam się uważnie nadrobić ostatnie 2 dni

No to jedziemy....

olciu, też jestem zadania, że porządne zakupowe/kosmetyczkowe/fryzjerskie szaleństwo jest lekiem na zły nastrój i różne bolączki. Pewnie wyglądasz jak powalająca na nogi gwiazda

Fiolusiek, oj tam od razu skąpy Pan M.? Może to taki typ faceta, o którym pisała Ineska. Też jestem zdania, że faceci dzielą się na a). romantyków, którzy dają kobiecie prezenty bez okazji i b). tych, którzy nie mają tego we krwi. ;P Poza tym, faceci wolą konkrety i nie są zbyt domyślni ;P – zatem, jeśli chcesz kwiatka lub inny bajer od swojego M., po prostu delikatnie mu o tym przypomnij, powiedz, że bardzo lubisz dostawać kwiaty itp. Jeśli zrozumie ten prosty przekaz, to kupi i będziesz zadowolona
A co do tego, że będziesz jego towarzyszką na wielu imprezach. Hm... może odbierz to nie jako pieska do towarzystwa, a raczej jako fakt, że chce przedstawić wielu ludziom swoją dziewczynę i pochwalić się wszystkim, że jest z Tobą?

Ines, jestem z Ciebie strasznie dumna, że odważyłaś się pośmigać autkiem! Widzisz, nie taki diabeł straszny.... Jestem pewna, że teraz raz dwa oswoisz się z nowym nabytkiem i wyrośniesz nam na małego Kubicę.
A co do Twoich dołków, już tam nie smutaj się kochana

Tysiu, kochana moja, Twój Sławuś oprócz tego, że jest przystojny i dobrze ubrany, relaksuje się przy „Klanie”, oglądając dr Lubicza i ciocię Stasię itd. ? Z tego wynika, że baby nie ma bo jakby miał, to by raczej zajmował się innymi rozrywkami. Stąd wniosek, że powinnaś na niego zapolować, o!
A co do Chirurgów, nie płakusiaj z powodu dżordżyka Piękny i boski szepard żyje? Ten to dopiero jest..... amrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrr
No a ten zastój wagi, dziewczyny mądrze mówią, ja również mówiłam Ci już ze sto razy, że to normalne. Nie łam się i działaj dalej Wiesz, że wierzę w Ciebie!

Mamrotko, nasza Gabi rośnie jak na drożdżach, superowo ;] Jak ten czas szybko leci, to już 35 tc... Nie mogę się doczekać szczęśliwego rozwiązania i naszej pierwszej wizażowej dzidzi!!
Gotowałaś golonkę? Wow, dla mnie to czarna magia ;p
A co do pytania o tusze do rzęs: mój zdecydowany numer jeden od dawna, to ten Maybelline Lash Stylist z fajnym grzebyczkiem https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-13475-opis-Maybelline-Lash-Stylist-Mascara-tusz-wydluzajacy-pogrubiajacy-i-modelujacy.htm Chociaż lubię eksperymentować z tuszami i nieustannie kupuję nowe... np. ostatni nabytek, z którego również jestem bardzo zadowolona to Astor 3 style http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...or-3-Style.htm Świetnie wydłuża rzęsy!

mkarlinko, przykro mi z powodu wujka...

Virginio, gratki z okazji spadku wagi!!! 0,5 kg to też ogromny sukces!!!

Anielllko, cieszę się, że z fasolką i Tobą wszystko ok!!! Na pewno rośnie nam zdrowy, wizażowy zuch! ;]

Kosteczko, kusisz tym tagine i lodami... aaaaaaaaa... zaśliniłam się ;/ Miłego dzisiejszego babskiego spotkania!

Malinn, a Ty kusisz pizzą? Bosszzzzzzzzzzzzzzzz, teraz to już w ogóle padłam i tarzam się w swojej ślinie ;P A co do zakupów w lumpkach, niestety też nie umiem w nich nic znaleźć a innym babeczkom zazdroszczę, że mają ten „zmysł” :/

Limonko, świetnie wyglądasz! A te rękawiczki superowe!!!

Aliczko, nie doczytałam cóż to za dietę sobie znalazłaś, ale życzę powodzenia i trzymam kciuki! Odwzajemniam pocałunki i również cmokam Cię gorąco, ssąco i namiętnie hehehe O boszzzz, co na to Twój mąąąż?

Ufffffff, zdobione nadrobione ;D Teraz troszkę o mnie...

Otóż moje kochane, nici z tortu, zła jestem na siebie wrrrrr . Niestety, nie zdążyłam go zrobić bo cały dzień byłam zalatana. Szprycę do kremów kupiłam, zatem w niedalekiej przyszłości będę szaleć z wypiekami. Tżtowi na pewno też się coś dostanie;] Dzisiaj za to mam zamiar się na niego rzucić, jak tylko go zobaczę Mówię Wam, znów czuję te motylki w brzuchu iiiiiiii nie mogę się doczekać spotkania, heh, jakby czas cofnął się o 5 lat ;P Dogadujemy się, na imprezie też nie mogliśmy się od siebie odkleić i ogólnie to cud miód i orzeszki (tfu, tfu żeby nie zapeszyć!). Także, zachwyconam tyryryryryr! A co do imprezki, faaajnie było, facet mojej sister kupił chyba z 20 wielkich i małych balonów wypełnionych helem i udekorował nimi całą chatkę Fantastycznie to wyglądało! A wczoraj zdychałyśmy we dwie pół dnia w łóżkach, wyjadając zapasy lodówkowe - takie życie na kacu ;P Dopiero dzisiaj odżyłam i wracam do żywych

Zmykam wszamać chociaż kilka pieczonych ziemniaczków mojej mami, które uuuwieeelbiaaam

Niuniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 15:57   #1172
fiolusiek
Zakorzenienie

limonka gratuluje

Virginia slicznie wygladasz

brakuje mi tego impulsu do odchudzania
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 18:02   #1173
mkarlinka
Raczkowanie

Hej lasencje

A ja dziś dogorywam po weselu, spać mi się chce jak cholera i od wczoraj nic nie jem, jak widzę jedzenie to mi niedobrze, nawet jak były poprawiny to nic nie mogłam wziąśc do ust...więc dieta przymusowa.Ogólnie wybawiłam się na weselu, nogi mnie bolą do dziś.
Ogólnie to nic ciekawego juz sie nie działo.
Niuniuśka dzięki
Limonka Gratulacje klask i:, super bardzo się cieszę, ze masz juz ten egzamin za sobą.
Idę w kimę, bo ledwo patrzę na oczy.Buziaki.Paaa.
W tym cel zycia".

Start: 83 kg8 2...81....80..79-będzie kiedyś....
Meta: 65, a jak sie da to 56 ;-)).
mkarlinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 18:12   #1174
ines85
Zadomowienie

LIMONKO przyjmij równiez ode mnie szczere gratulacje !!!

Virgiono slicznie wyglądasz.... z reszta jak zawsze
Ja też dziś byłam w jednym lumpku ale wszystko było już przebrane, dziś był chyba ostatni dzień przed nową dostawą Z reszta jak ja już ide na tego typu zakupy to nigdy w dzień dostawy...może i można znaleźc fajne rzeczy ale cena za kg za takie używane ciuszki, wg mie jest zbyt wygórowana i te tłumy kobiet mnie irytują

makarlinka super że wesele sie udało idz kochana odespij i wracaj do nasz szybciutko

fiolusiek mi tez właśnie brakuje tego jednego impulsu

Niuniuska eee jeszcze nie jedną bedziesz miała okazje upiec swojemu ukochanemu coś pysznego więc główka do góry

mamrotko no ja w sumie też jeszcze nie natrafiłam na superowy tusz do rzęs ale w sumie tez nigdy za bardzo sie do tego nie przykładałam .... ja ostatnio używam z Ofrimlame, taki w granatowym opakowaniu super ma szczoteczkę, dobrze rozczesuje i nie skleja rzęs

kamakama89 mam bardzo podobne wymiary i całą resztę do Ciebie więc rozumiem co czujesz patrząc na siebie w lustrze

Tysia jak dieta ? trzymasz się ????

U mnie wieje nudą ...więc uciekam i Was nie zanudzam ................... .

Edytowane przez ines85
Czas edycji: 2009-10-19 o 18:17
ines85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 19:13   #1175
virginia
Zakorzenienie

Gdzie zagląda Virginia zaraz po powrocie do domu? Na wizaż, oczywiście!!

Cytat:
Napisane przez Limonka1987 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, chwalę się!!!!!

Jestem już LICENCJONOWANĄ Limonką
Jupi!!!!!!!!!! Gratulacje!!!!!!!!

Cytat:
Napisane przez Niuniuska Pokaż wiadomość
Oj, niechcący mi umknęło:
virginio, super prezentujesz się w ciuszkach!
Dziękuję .

Cytat:
....a tak w ogóle to kocham miłością wielką Twoje włosy!!!
Dzięki!! Choć akurat tutaj każdy sterczał w inną stronę po przymierzaniu nowych nabytków. Nie wspominając już o tym, że czeka je niedługo wizyta u fryzjera i farbowanie.

Cytat:
Napisane przez mamrotka Pokaż wiadomość
a tak w ogole to pomyslalam ze watki pomylilam bo wchodze a tu jakies pokazy, Limonciu cudnie wygladasz, virginio i ty rowniez .
Dzięki!!

Cytat:
a ja z pytaniem do was jak zawsze no wiec jakie tusze do rzes uzywacie/polecacie? musze sobie cos kupic ale nie wiem jaki . chcialabym w koncu trafic na ten jedyny .
Ja w sumie też jeszcze szukam tego idealnego ale maybelline define a lash był całkiem dobry .

Cytat:
Bardzo fajne łowy Zwłaszcza nietoperek. Limonka lubić nietoperki
Dzięki!! Jestem bardzo zadowolona ze sweterków. Na jesienną/zimową aurę uwielbiam wtulić się w jakieś milusi plusi-plusi . Zdjęcia niestety nie oddają uroku sweterków, mało co widać, że to nietoperek, a ten drugi brązowy ma takie fajne sznureczki po bokach, jak się je zwiąże to właściwie też robi się z niego takie nietoperkowe poncho. I co najważniejsze - są super milusie i cieplusie .

Cytat:
Mówię Wam, znów czuję te motylki w brzuchu iiiiiiii nie mogę się doczekać spotkania, heh, jakby czas cofnął się o 5 lat ;P Dogadujemy się, na imprezie też nie mogliśmy się od siebie odkleić i ogólnie to cud miód i orzeszki (tfu, tfu żeby nie zapeszyć!). Także, zachwyconam tyryryryryr!
Ale fajnie! Jak dobrze widzieć Cię taką zakochaną i szczęśliwą!!!

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
Virginia slicznie wygladasz
Dziękuję !

Wróciłam właśnie z kursów i biorę się chyba za książkę. Miłego wieczorku!!
I'll be dreaming my dreams with you..
virginia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 20:41   #1176
Tysia1907
Zadomowienie

Cytat:
Tysiu, kochana moja, Twój Sławuś oprócz tego, że jest przystojny i dobrze ubrany, relaksuje się przy „Klanie”, oglądając dr Lubicza i ciocię Stasię itd. ? Z tego wynika, że baby nie ma bo jakby miał, to by raczej zajmował się innymi rozrywkami. Stąd wniosek, że powinnaś na niego zapolować, o!
A co do Chirurgów, nie płakusiaj z powodu dżordżyka Piękny i boski szepard żyje? Ten to dopiero jest..... amrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrr
No a ten zastój wagi, dziewczyny mądrze mówią, ja również mówiłam Ci już ze sto razy, że to normalne. Nie łam się i działaj dalej Wiesz, że wierzę w Ciebie!
Sławuś jest idealny w każdym calu;p dowcipny, a zarazem madry i przystojny, czego chciec wiecej;D
Szeperd zyje i ma sie dobrze
ale duze zmiany w szpitalu, oj duze;/

Cytat:
Napisane przez ines85 Pokaż wiadomość
Tysia jak dieta ? trzymasz się ????
no wlasnei kiespko ostanimi dniami:/

a mianowaici, dziewczyny ogarnał mnei jakis mega glod!!!!!
ja nei wiem co jest!!!
wczoraj i dzis poprostu bez przerwy jestem glodna! caly czas chce jesc slodyczE!!!
walcze ale nie wygrywam;/
zjadalm wczoraj slodycze i dzissiaj zjadalm i do tego bulke miała i madafaka;/
co jest to jakas kolejna faza.....o nazwie smoczy apetyt czy jak;/;/;/;/

weźcie ratujcie bo madafaka!
Stary 2009-10-19, 21:27   #1177
JoyceSky
Zadomowienie

GG do JoyceSky

Hej Kochane!
Ja właśnie wróciłam z wizyty u przyszłych teściów, więc dopiero nadrobiłam co napłodziłyście, a napłodziłyście strasznie dużo
No więc, po pierwsze:
Limonko, gratulacje!!!!!
Wiedziałam, że obronisz się bez problemu. Może opiszesz jakieś szczegóły?
Aha i co do zdjęć, to jesteś mega laska! I te ciuszki! Mniam mniam mniam!
Virginia - Ty też wyglądasz świetnie! Super elegancko - mój typ to sweterek nietoperz. Wyglądasz w nim bosko!
Tysiu - ja też mam od wczoraj tasiemca i nie mogę przestać jeść
Niunius - bardzo się cieszę, że tak wam się teraz świetnie układa z Tżem! Oby tak dalej
Aliczka - dawaj regularnie znać jak Ci z dietą idzie

Kostko, Malinn - nie mogę się doczekać jutra godz. 11 Spotykamy się przy żabie na Stawowej, right?

A co do mnie to myśli mi teraz krążą głównie wokół przeprowadzki. Do soboty chcę mieć wszystko popakowane i być gotową na wyjazd, a jak tylko mój tata ustali kiedy może przyjechać to we're out. Ale jak na razie mamy jeszcze sporo do załatwienia. Oprócz spraw formalnych musimy też odwiedzic jeszcze 3 kumpele, bo im obiecaliśmy już dawno, a teraz ostatni tydzień na zrealizowanie tych wizyt
Ogólnie czytam teraz "Wilgotne miejsca". Nie wiem czy słyszałyście o tej książce. Rzeczywiście jest szokująca i chociaż mnie zazwyczaj nie wzrusza pisanie o wiadomych częściach ciała i różnych aberacjach seksualnych to w tej książce naprawdę przełamywane są chyba już ostatnie tabu. Poziom literacki tej książki nie zachwyca, ale mimo wszystko czyta się lekko i dobrze.
Dziewczyny, a o jakiej wy książce mówiłyście kilka postów wyżej, bo mimo, że czytałam Wasze posty, to jakoś mi umknęło.
Miłej nocy wszystkim!

http://www.maxmodels.pl/joycesky.html
JoyceSky jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-10-19, 21:55   #1178
Marei
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, chwalę się!!!!!

Jestem już LICENCJONOWANĄ Limonką

GRATULACJE!!!!!!
: cmok::c mok::cm ok:

czytam, czy tam, ale nie mam kiedy odpisać, a jak już odpisuję to... net mi się zawiesza i post znika :/ przez ostatnie kilka dni mam strrrrraszny net ;(

Odpowiem w skrócie, nawet nie ma kiedy dokładnie poodpowiadać

Limonko, ja kochałam ruuuuuude włosy :P Ale w takich też Ci pięknie
Virginio, super ubranka a te Twoje loooki D

ja biegam i biegam, na nic czasu, na jedzenie też, przynamniej mniej grzeszę a bardziej staram się jeść odpowiednio jutro się zważę i zacznę tabelkę od nowa, jak bylam chora to jadlam i jadlam i jadlam że szok, później na szczęście prestałam

Dobranoc
Stary 2009-10-19, 22:32   #1179
Kostka09
Zakorzenienie

Wrocilam przeczytalam i ,....jutro odpisze nie mam sily tylko..
nasza licencjonowana limonko gratulacje

jutro bede o 11 pod zabą a co do tuszow to ja tez szukam ulubionego virginio sliczne ciuszki ja bylam dzisiaj w lumpku ale nic nie znalazlam u weta bylam po leki dla Lecha na oczy a skonczylo sie na tym, ze mam 3 zaszczyki do zaaplikowania osłonowo

na spotkanku bylo superowo, szczegolnie zdjecia kumpeli z wyprawy do indonezji mnie powalily...ja tez chce

ide spac kochane padam, moja dieta dzisiaj tez byl makaron carbonara z kurkami, szynka, boczkiem...

w lidlu w koncu z kuchni angielskiej kupilam pieczoną fasole w sosie pomidorowym i herbatki teekane

dobranoc
Kostka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 05:06   #1180
Limonka1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malinn Pokaż wiadomość
LIMONKO GRATUUUUUUUUUUULACJE
Dziękuję

Cytat:
Limonko, świetnie wyglądasz! A te rękawiczki superowe!!!
Dziękuję

Cytat:
Odwzajemniam pocałunki i również cmokam Cię gorąco, ssąco i namiętnie hehehe O boszzzz, co na to Twój mąąąż?
Niunia, Ali mąż to facet. Jak znam życie będzie zachwycony, bo pewnie dwie całujące się panie to jego najskrytsza fantazja erotyczna
(Żartuję, Alunia )

Cytat:
Mówię Wam, znów czuję te motylki w brzuchu iiiiiiii nie mogę się doczekać spotkania, heh, jakby czas cofnął się o 5 lat ;P Dogadujemy się, na imprezie też nie mogliśmy się od siebie odkleić i ogólnie to cud miód i orzeszki (tfu, tfu żeby nie zapeszyć!). Także, zachwyconam tyryryryryr!
Jak słodko!!! Widzisz- nie ma tego złego... Koniec końców okazało się, że ta kłótnia to najlepsze co Wam się mogło przydarzyć.

Cytat:
limonka gratuluje
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez mkarlinka Pokaż wiadomość
Limonka Gratulacje , super bardzo się cieszę, ze masz juz ten egzamin za sobą.
Dziękuję

Cytat:
LIMONKO przyjmij równiez ode mnie szczere gratulacje !!!
Dzięki, skarbie

Cytat:
Napisane przez virginia Pokaż wiadomość

Jupi!!!!!!!!!! Gratulacje!!!!!!!!
Dziękuję, słońce

Cytat:
Napisane przez Tysia1907 Pokaż wiadomość
ja nei wiem co jest!!!
wczoraj i dzis poprostu bez przerwy jestem glodna! caly czas chce jesc slodyczE!!!

Tysia, nie daj się głodowi! Może po prostu za mało jesz przed południem i później organizm upomina się o swoje?
Jestem z Tobą i jestem przekonana, że pokonasz tą chwilową słabość. Już udowodniłaś, że kto jak kto,ale TY masz wyjątkowo silną wolę

Cytat:
Napisane przez JoyceSky Pokaż wiadomość
Limonko, gratulacje!!!!!
Wiedziałam, że obronisz się bez problemu. Może opiszesz jakieś szczegóły?
Dziękuję
Co do obrony jako takiej... Powiem Wam, że wbrew temu co mi wszyscy mówili ani nie była to tylko formalność ani nie będę jej miło wspominać... Ale najważniejsze, że się obroniłam I to na piąteczkę

Cytat:
Aha i co do zdjęć, to jesteś mega laska! I te ciuszki! Mniam mniam mniam!
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez Marei Pokaż wiadomość
GRATULACJE!!!!!!

Limonko, ja kochałam ruuuuuude włosy :P Ale w takich też Ci pięknie
Dziękować Za gratulacje i komplementy

Cytat:
Napisane przez Kostka09 Pokaż wiadomość
nasza licencjonowana limonko gratulacje
Dzięki

Chyba muszę po pracy pofatygować się do lekarza, bo kaszlę już jak stary gruźlik... Tak więc dziś mogę być tu dopiero późnym wieczorem.

Trzymajcie się, robaczki! Miłego dnia!
Stary 2009-10-20, 07:15   #1181
fiolusiek
Zakorzenienie

Kostka09 a co to za herbatki teekane widzialam juz je gdzies
Stary 2009-10-20, 07:27   #1182
Kostka09
Zakorzenienie

Cytat:
Kostka09 a co to za herbatki teekane widzialam juz je gdzies
ja kupilam zwykla czarną 100szt/7.99 i Irisch Cream 25szt/2,99 a jest jeszcze rumowa
Stary 2009-10-20, 07:50   #1183
Malinn
Zakorzenienie

dzien dobry i do zobaczenia

---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ----------

Stary 2009-10-20, 08:08   #1184
Kostka09
Zakorzenienie

Cytat:
dzien dobry i do zobaczenia

---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ----------

Stary 2009-10-20, 08:23   #1185
ines85
Zadomowienie

Dzien dobry

Dziewczyny zazdroszcze Wam tego spotkanie bawcie sie dobrze i nie obgadujcie reszty hihi
WEŹCIE KONIECZNIE APARAT I ZDJECIA PORÓBCIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ale paskudna pogoda-deszcz pada

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-20, 08:43   #1186
kamakama89
Raczkowanie

Dzień dobry

Limonko GRATULUJE!!!! Mądra dziewczynka
Ines jesteśmy jakie jesteśmy ale z takim wsparciem na pewno uda nam się zrzucić kilogramy których nie potrzebujemy

aaa dziewczyny co to za spotkanie??? Spotykacie się dziś???? Jak FAJNIE!!! Koniecznie zdjęcia poróbcie. Jejku ale super

Wczoraj kupiłam sobie tylko buty takie adidaski, dzisiaj mam zamiar poszukać jeszcze jakiś kozaczków A z płaszczykiem chyba dam sobie spokój, bo nie wiem gdzie ta kaska mi się rozpłynęła i chyba mnie już na płaszczyk nie stać buuuuuu

Dobra laseczki ja na razie spadam zrobić zadanie domowe z rachunkowości a potem na 11:30 na uczelnie także do usłyszenia wieczorkiem buziaki
Kochane ja na razie spadam zrobić zadanie
kamakama89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 08:58   #1187
Anielllka
Wtajemniczenie

Heja

Limonko gratulacje

Mamrotko termin mam na 14/16 czerwiec - mój tż sie cieszy bo on jest 8 czerwiec
a jak ty się czujesz? znów zapomniąłam na kiedy masz termin:/
ja sie musze wziac za siebie bo sie przeraziłasm dziś jak weszłam na wage - jak tak dalej pójdzie to do setki dojde pod koniec ciąży

dziewczyny udanego spatkania - bawcie sie dobrze i prosimy o fotorelacje

poćwiczyłam nawet dziś 20 minut - ufff
pozdrawiam
Stary 2009-10-20, 10:02   #1188
virginia
Zakorzenienie

Dzień dobry!

Cytat:
Virginia - Ty też wyglądasz świetnie! Super elegancko - mój typ to sweterek nietoperz. Wyglądasz w nim bosko!
Dziękuję!

Cytat:
A co do mnie to myśli mi teraz krążą głównie wokół przeprowadzki. Do soboty chcę mieć wszystko popakowane i być gotową na wyjazd, a jak tylko mój tata ustali kiedy może przyjechać to we're out. Ale jak na razie mamy jeszcze sporo do załatwienia. Oprócz spraw formalnych musimy też odwiedzic jeszcze 3 kumpele, bo im obiecaliśmy już dawno, a teraz ostatni tydzień na zrealizowanie tych wizyt
Trzymam kciuki, żeby wszystko ułożyło się po Waszej myśli w nowym miejscu!!

Cytat:
Ogólnie czytam teraz "Wilgotne miejsca". Nie wiem czy słyszałyście o tej książce.
Słyszałam, słyszałam, ale nie wiem czy mam ochotę to czytać. Obawiam się, że to kolejna książka, której jedyną zaletą ma być szokowanie wszechobecnym seksem.

Cytat:
Virginio, super ubranka a te Twoje loooki D
Dzięki!!

Cytat:
ja biegam i biegam, na nic czasu, na jedzenie też, przynamniej mniej grzeszę a bardziej staram się jeść odpowiednio jutro się zważę i zacznę tabelkę od nowa
I jak wypadły pomiary?

Cytat:
virginio sliczne ciuszki ja bylam dzisiaj w lumpku ale nic nie znalazlam
Dzięki! Ciuszki z lumpka, ale ceny zupełnie nie lumpkowe. Ale rzeczy są nowe, z kompletem metek itd. więc się skusiłam .

Cytat:
u weta bylam po leki dla Lecha na oczy a skonczylo sie na tym, ze mam 3 zaszczyki do zaaplikowania osłonowo
Biedny kotek. Ja ostatnio myślę o tym, żeby odwiedzić moje psiaki.

Cytat:
Chyba muszę po pracy pofatygować się do lekarza, bo kaszlę już jak stary gruźlik... Tak więc dziś mogę być tu dopiero późnym wieczorem.
Zdrowiej nam szybko, Limonko!

Cytat:
Dziewczyny zazdroszcze Wam tego spotkanie bawcie sie dobrze i nie obgadujcie reszty hihi
Otóż to, otóż to!!! Tym razem Wam nie odpuścimy!!!

A ja właśnie siedzę z maseczką na buźce, którą wcześniej potraktowałam jeszcze peelingiem enzymatycznym. Ostatnio moje lica były jakieś szare i zmęczone więc przyda im się mała rewitalizacja .
Dzwoniłam też, żeby umówić się do swojego doktorka (miałam się zgłosić po 2 tyg. brania leków). Umówić się do niego to nie lada wyczyn. Zwłaszcza jeśli chce się tam pójść razem z TŻetem. Ponieważ on pracuje w dzień a ja po południu, musiał wziąć wolne, żebyśmy się zgrali. A tu się okazuje, że mój doktorek ma od jutra urlop.... Trudno, musiałam zapisać się do innego, bo w tym tempie nigdy na niego nie trafimy...
Zaraz będzie moja mama. Potem czeka mnie pranie, zmywanie, prasowanie, obiad (dziś fasolka po bretońsku) i od 14 korki.

Miłego dnia, lejdis!
I'll be dreaming my dreams with you..
virginia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 10:11   #1189
Niuniuska
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja też dziś byłam w jednym lumpku ale wszystko było już przebrane, dziś był chyba ostatni dzień przed nową dostawą Z reszta jak ja już ide na tego typu zakupy to nigdy w dzień dostawy...może i można znaleźc fajne rzeczy ale cena za kg za takie używane ciuszki, wg mie jest zbyt wygórowana i te tłumy kobiet mnie irytują
Mnie z kolei denerwuje to, że bardzo często ceny używanych ciuszków dorównują cenom nowych, sklepowych ubrań. Przynajmniej ja trafiam przeważnie na takie "ciucholandy";/

Cytat:
Gdzie zagląda Virginia zaraz po powrocie do domu? Na wizaż, oczywiście!!
Prawidłowy odruch bezwarunkowy

Cytat:
Dzięki!! Choć akurat tutaj każdy sterczał w inną stronę po przymierzaniu nowych nabytków. Nie wspominając już o tym, że czeka je niedługo wizyta u fryzjera i farbowanie.
Eeeeee, loki masz fantastyczne! Zresztą loczki przeważnie mają to do siebie, że sterczą w każdą stronę, przynajmniej moje często tak mają ;P Co nie zmienia faktu, że i tak kocham Twoje, ich kolor również!

Cytat:
Napisane przez Tysia1907 Pokaż wiadomość
no wlasnei kiespko ostanimi dniami:/
ja nei wiem co jest!!!
Hmm, może @ Ci się zbliża? Ja wtedy też walczę z potwornym apetytem i lodówką. No, ale co by to nie było, Tysiaku kochany nie daj się! Tyle już osiągnęłaś, że nie warto znów zapuszczać żurawia w słodycze! WAAAALCZ o super seksi figurkę! Jesteś fantastyczna, masz silną wolę więc działaj!

Cytat:
Oj, to dużo macie teraz na głowie. Trzymam kciuki by wszystko ułożyło się po Waszej myśli i przeprowadzka poszła gładko

Cytat:
ja biegam i biegam, na nic czasu, na jedzenie też, przynamniej mniej grzeszę a bardziej staram się jeść odpowiednio jutro się zważę i zacznę tabelkę od nowa, jak bylam chora to jadlam i jadlam i jadlam że szok, później na szczęście prestałam
A jak zdrówko, już wszystko ok?

Cytat:
na spotkanku bylo superowo, szczegolnie zdjecia kumpeli z wyprawy do indonezji mnie powalily...ja tez chce
i ja, i jaaa!

Cytat:
Niunia, Ali mąż to facet. Jak znam życie będzie zachwycony, bo pewnie dwie całujące się panie to jego najskrytsza fantazja erotyczna
(Żartuję, Alunia )
No fakinszit, nawet ja nie pomyślałam o tym w ten sposób!

Cytat:
Przeczytałam "stary guzik" Rozsądna decyzja, leć do lekarza, niech przepisze Ci jakieś leki

Cytat:
O taaaaaaaaaaak, właśnie!

Cytat:
Napisane przez Anielllka Pokaż wiadomość

Niunia, tylko nie forsuj się zbytnio

Stary 2009-10-20, 10:21   #1190
fiolusiek
Zakorzenienie

hello wpadlam tylko na chwile by sie przywitac i zaraz lece przygotowac jakis obiadek. mam podly nastroj i dobrze ze dzis jade do m przy nim przynajmniej potrafie odpoczac, nie krytykuje mnie ani nic z tych rzeczy, dobrze mi z nim po prostu dobra juz nie narzekam i znikam
Stary 2009-10-20, 12:42   #1191
mamrotka
Wtajemniczenie

hej lalki

Cytat:
Napisane przez Anielllka Pokaż wiadomość
Heja

Limonko gratulacje

Mamrotko termin mam na 14/16 czerwiec - mój tż sie cieszy bo on jest 8 czerwiec
a jak ty się czujesz? znów zapomniąłam na kiedy masz termin:/
ja sie musze wziac za siebie bo sie przeraziłasm dziś jak weszłam na wage - jak tak dalej pójdzie to do setki dojde pod koniec ciąży

dziewczyny udanego spatkania - bawcie sie dobrze i prosimy o fotorelacje

pozdrawiam
26.11.09
co do wagi to u mnie bylo tak ze od 6tc do 16tc meczyly mnie nudnosci i wymioty, bez torebki jednorazowki to nigdzie sie nie ruszalam, nawet pic nic nie moglam i zlecialo mi 5kg w dol ale spokojnie zeby nie bylo tak rozowo to oczywiscie wszystko nadrobilam a teraz to w ogole nie chce na wage wchodzic bo cos czuje ze odrazu zaczne rodzic

a w pierwszej ciazy ile przybralas na wadze?
ja tez chcialabym urodzic na lato ale coz zrobic jest jak jest
no i nie szalej z abardzo z cwiczeniami

czekam na fotorelacje ze spotkanka
Stary 2009-10-20, 14:27   #1192
JoyceSky
Zadomowienie

GG do JoyceSky

Hej słonka!
Ja już wróciłam ze spotkanka. Oczywiście było superowo, temat przewodni to jedzenie Na początku grzecznie piłyśmy tylko kawkę, ale po dwóch godzinach gadania o jedzeniu tak zgłodniałyśmy, że..... poszłyśmy na pizze! Wiem, wiem, baty dla nas
Aha i co najważniejsze: Mamy zdjęcia!!! Kostka kochana wzięła aparat i robiłyśmy sobie sesje Zdjęcia niedługo powinny się pojawić na naszej skrzynce.

Stary 2009-10-20, 14:40   #1193
mamrotka
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej słonka!
Ja już wróciłam ze spotkanka. Oczywiście było superowo, temat przewodni to jedzenie Na początku grzecznie piłyśmy tylko kawkę, ale po dwóch godzinach gadania o jedzeniu tak zgłodniałyśmy, że..... poszłyśmy na pizze! Wiem, wiem, baty dla nas
Aha i co najważniejsze: Mamy zdjęcia!!! Kostka kochana wzięła aparat i robiłyśmy sobie sesje Zdjęcia niedługo powinny się pojawić na naszej skrzynce.

to czekam na zdjecia ale wam zazdroszcze tego spotkanka
dobra chociaz ta pizza byla, warta grzechu?
Stary 2009-10-20, 14:56   #1194
Malinn
Zakorzenienie

byla pyszna

zeby bylo malo...wchodze do domu i co na obiad?

pizza

spotkanko przeudane
Stary 2009-10-20, 15:08   #1195
Kostka09
Zakorzenienie

i ja dotarłam.. dziewczyny są przesympatyczne i usmiechniete i bylo bardzo, bardzo miło i oczywiscie poszłysmy....reszte juz znacie

malinn to dzisiaj zaszalejesz..

dzieki dziewczyny bylo przemiło
a wogole to planujemy zbiorowe spotkanko w koncu gdzies...moze w centralnej polsce co by wszyscy mieli jednakowo daleko
Stary 2009-10-20, 15:10   #1196
Niuniuska
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzwoniłam też, żeby umówić się do swojego doktorka (miałam się zgłosić po 2 tyg. brania leków). Umówić się do niego to nie lada wyczyn. Zwłaszcza jeśli chce się tam pójść razem z TŻetem. Ponieważ on pracuje w dzień a ja po południu, musiał wziąć wolne, żebyśmy się zgrali. A tu się okazuje, że mój doktorek ma od jutra urlop.... Trudno, musiałam zapisać się do innego, bo w tym tempie nigdy na niego nie trafimy...
Zaraz będzie moja mama. Potem czeka mnie pranie, zmywanie, prasowanie, obiad (dziś fasolka po bretońsku) i od 14 korki.
To kiedy wizytka?
Miłego dnia kochana

Cytat:
hello wpadlam tylko na chwile by sie przywitac i zaraz lece przygotowac jakis obiadek. mam podly nastroj i dobrze ze dzis jade do m przy nim przynajmniej potrafie odpoczac, nie krytykuje mnie ani nic z tych rzeczy, dobrze mi z nim po prostu dobra juz nie narzekam i znikam
No świetny chłopak

Cytat:
co do wagi to u mnie bylo tak ze od 6tc do 16tc meczyly mnie nudnosci i wymioty, bez torebki jednorazowki to nigdzie sie nie ruszalam, nawet pic nic nie moglam i zlecialo mi 5kg w dol ale spokojnie zeby nie bylo tak rozowo to oczywiscie wszystko nadrobilam a teraz to w ogole nie chce na wage wchodzic bo cos czuje ze odrazu zaczne rodzic
ooo jaaaaaa, że tak powiem: tyle czasu haftowanka? O maj gattt, bidulko musiałaś się nieźle namęczyć Oj ta "nasza" Gabi...

Cytat:
Hej słonka!
PIZZA? <ślinotok>
Super, że są fotki ze spotkanka! Czekamy niecierpliwie na fotorelację!

Cytat:
pizza
Mogę się do Ciebie przeprowadzić ? ;P

Jeny laski, jaki ja mam dzisiaj głód przeogromny :/ Wrrrrr! Narazie nic złego nie zjadłam, zapycham się dietetycznym jedzonkiem i wodą... Oj ciężkie te życie, ciężkie... no... idę na obiados

Stary 2009-10-20, 15:16   #1197
Kostka09
Zakorzenienie

Cytat:

Miłego dnia, lejdis!
ja też zrobiłam dzisiaj fasolkę ale po tej pizzy to chyba juz nie dam rady

zdjecia wysle wieczorkiem bo lece teraz na basen i zakupy
milej reszty dnia skarbki
Stary 2009-10-20, 15:34   #1198
ines85
Zadomowienie

Cytat:
Mnie z kolei denerwuje to, że bardzo często ceny używanych ciuszków dorównują cenom nowych, sklepowych ubrań. Przynajmniej ja trafiam przeważnie na takie "ciucholandy";/
Mnie tez to właśnie denerwuje, albo cena za 1 kg 56 zł, mi sie wydaje że to lekka przesada Ale i tak lubie grzebac w takich sklepach, a dawniej to omijałam je szerokim łukiem

Cytat:
dwa zakochańce

Cytat:
Hej słonka!
super że spotkanko się wam udało, z resztą nie mogło byc innaczej

Cytat:
pizza

Cytat:
a wogole to planujemy zbiorowe spotkanko w koncu gdzies...moze w centralnej polsce co by wszyscy mieli jednakowo daleko
Jestem za będe miała blisko
Stary 2009-10-20, 15:51   #1199
JoyceSky
Zadomowienie

GG do JoyceSky

Cytat:
byla pyszna

pizza

spotkanko przeudane
Pizza na obiad, no to dzisiaj szalejesz
I serio, dziewczyny, na wiosnę spotykamy się Wawie i tyle!

Aha, i Limonka kiedyś pytała, czy nie mogłabym pokazać jakiegoś make-upu, więc na pocztę wysyłam 2 zdjęcia z sesji jednej - taki tam zwyklak na koleżance, nie chcę publikować na MM, bo nie wiem czy dostanę zgodę modelki i fotografa. Ale na pocztę naszą wysyłam

Stary 2009-10-20, 16:06   #1200
mamrotka
Wtajemniczenie

Cytat:
ooo jaaaaaa, że tak powiem: tyle czasu haftowanka? O maj gattt, bidulko musiałaś się nieźle namęczyć Oj ta "nasza" Gabi...
no troche to trwalo

Cytat:
Mnie tez to właśnie denerwuje, albo cena za 1 kg 56 zł, mi sie wydaje że to lekka przesada Ale i tak lubie grzebac w takich sklepach, a dawniej to omijałam je szerokim łukiem
ja nie umiem niczego fajnego znalesc w lumpku kiedys bylamz ciocia i ona znal;azla kilka fajnych rzeczy dla mnie ale ja sama to nic nie moge znalesc

Cytat:
Pizza na obiad, no to dzisiaj szalejesz
I serio, dziewczyny, na wiosnę spotykamy się Wawie i tyle!

Aha, i Limonka kiedyś pytała, czy nie mogłabym pokazać jakiegoś make-upu, więc na pocztę wysyłam 2 zdjęcia z sesji jednej - taki tam zwyklak na koleżance, nie chcę publikować na MM, bo nie wiem czy dostanę zgodę modelki i fotografa. Ale na pocztę naszą wysyłam
no,no zdolna bestia z ciebie, bardzo fany makijaz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości