Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D - Strona 77 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-20, 20:05   #2281
onaella
Zakorzenienie

Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
a co wy się tak oboje w podłogę patrzycie zamiast tanczyć hehehe
kroki liczylismy

a tak poważnie to pewnie balony (te malutkie z takiego duzego wybuchającego) nam sie plątaly

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 20:09   #2282
201701300931
Konto usunięte

Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

Nasza-klasa czyni cuda ;-)
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 20:10   #2283
metkaa
Zakorzenienie

czesc dziewczynki,
co was napadło z tym pisaniem, takie ilosci, kto to słyszał

bardzo serdecznie witam wszystkie nowe PM,

Prymulkaaa sukienka ładna,

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
a i właśnie ile ostatnio nowych PM na wątku... jejku te Nasze śluby naprawdę się zbliżają a Tosi to już w ogóle zaraz będzie
nawet sobie nie wyobrazacie jak sie tego boje, chociaz nie do konca wiem dlaczego
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 20:17   #2284
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Widziałam, że dyskusja o pazurkach była. Ja dzisiaj zaczęłam kurację NailTekiem i jestem ciekawa, czy się powiedzie. Pomijając to, jak wyglądają moje paznokcie, bo ja ich malować nie umiem Ale doszły do takiego stanu, że jak mi urosną na milimetr, to już się haczą i łamią Nie wiem dlaczego Na pewno ma na to wpływ wydłubywanie zszywek paznockami, bo rozszywacz czasami nie wyjmie do końca, ale to przecież nie wszystkimi pazurkami tak robię. A łamią się wszystkie na potęgę
Bierzesz jakieś witaminki? Polecam Belissę, Vitapil i SilicęA zszywki rozracowuj długopisemManicurzystka polecała mi ten Nail Tek, tylko troche dla mnie podejrzane jest to, ze normalnie kosztuje ok.120 zl a na allegro ok.27 zł, wiec ani jednego ani drugiego nie kupie ze wzgledu na cenę

Cytat:
no to super
to jeszcze mi powiedz ile szafa narożna ma szerokości to znaczy jakie są jej wymiary bo nie mam pojęcia zielonego czy metr na metr czy 90 na 90 czy ile??? masakra jakaś.. potrzebuję jakiegoś fachowca na teraz!!! i od razu mi powiedzcie czy taką szafę naroną to się tobi na wieszaki czy na półki???????????? matko ale ja zielona jestem w tym temacie.. mógłby ktoś to za mnie narysowac..
Ktos z firmy ktora będzie Wam robic projekt powinien Wam doradzićPoza tym własnie zanim zaczna budowac powinni przedstawic wam projekt, żeby póxniej nie było zdziwienia i niespodzianek. Ostatnio przejeżdżalam obok nowopowstałego salonu z melbami na wymiar, o dziwo nie tylko kuchennymi ale tez do sypialni i salonu, ciekawe czy wyjdzie to taniej czy drozej od gotowych mebli

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
super jest

własnie odpoczywamy po obiadku (dziś zrobilam pieczen z mięska mielonego, nadziewaną marchekwą, bekonem i pieczarkami pieczona w jasnym sosie do tego pirre i sałatka z sałaty lodowej, ogórka, papryki, pomidora i kukurydzy ) i leżymy tak sobie każde ze swoim komputerkiem na brzuchu

ale faaaaaaaaajnie jest razem

na Nk dodalam jedno zdjęcie z wesele btara z naszego pierwszego tanca więc jak chcecie zobaczyć to zapraszam
ja nie wchodze na razie, bo mi sie nie chce logowac i odpowiadac na kilka wiadomości, które mamLeniwa świnka ze mnie
Ale sobie ślicznie pomalowałam paznokcieTylko tym razem nie zrobiłam mrocznego prawie czarnego fioletu, tylko nałożyłam jedną wartswę i widać, że to fiolet a nie czarny z fioletowym połyskiem jak przy dwóch warstwach
tz dopiero wyszedl z biura
Stary 2009-10-20, 20:24   #2285
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość

nawet sobie nie wyobrazacie jak sie tego boje, chociaz nie do konca wiem dlaczego
kurczę bo w zasadzie taki ślub to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu- pewnie dotychczas nawet najważniejsze i wszystko w tym dniu jest takie uroczyste i niepowtarzalne i wszystkie oczy są zwrócone na nas- i tego już się nigdy nie powtórzy i w ogóle to taka przysięga na całe życie w Kościele przy tylu ludziach- nie dziwne że stresik jest- bo my jesteśmy jakby główną aktorką w tym całym wystąpieniu

---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
Ktos z firmy ktora będzie Wam robic projekt powinien Wam doradzićPoza tym własnie zanim zaczna budowac powinni przedstawic wam projekt, żeby póxniej nie było zdziwienia i niespodzianek. Ostatnio przejeżdżalam obok nowopowstałego salonu z melbami na wymiar, o dziwo nie tylko kuchennymi ale tez do sypialni i salonu, ciekawe czy wyjdzie to taniej czy drozej od gotowych mebli
no niby powinien nam doradzić ale trochę to ja sama powinnam wiedzieć np ile szaf potrzebuje małżeństwo nie wiem nawet czego chcę bo się na tym nie znam na pewno każde z nas potrzebuje szafy takiej na wiszące rzeczy i każde z nas potrzebuje półek na ubrania.. do tego półki są potrzebne na wszystko- pościel, ręczniki, kurtki zimowe... chciałabym szafę taką do zabudowy ale nie możemy sobie takiej zrobić bo potem jej ze sobą do naszego przyszłego właściwego mieszkania nie zabierzemy... musi być szafa wolnostojąca... mam nadzieję że pan nam coś doradzi... bo tż powiedział że zrobi selekcję moich ubrań i wtedy na pewno sie zmieścimy bo wszystkich na pewno nie potrzebuję.. co fakt to fakt... trzeba będzie zrobić mega gruntowne porządki przy tej przeprowadzce.. no ciekawe ile ja tych szaf potrzebuję...
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 20:26   #2286
metkaa
Zakorzenienie

masz racje tancerka a jeszcze tak sobie mysle ze ja o jestem bardzo z rodzicami i siostra zwiazana,
Stary 2009-10-20, 20:30   #2287
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
masz racje tancerka a jeszcze tak sobie mysle ze ja o jestem bardzo z rodzicami i siostra zwiazana,
no właśnie to też- jest wtedy z nami cała rodzina która się wzrusza bo oddaje nas już na zawsze innemu mężczyźnie i on od tej pory będzie naszą rodziną i zapewne większość z nas już się na stałe z domu wyprowadzi... jakby nie patrzeć to przełom w życiu to taka bardzo niecodzienna uroczystość i w ogóle cała sytuacja do której tyle czasu się przygotowujemy... przed głupim egzaminem się człowiek stresuje jak mu pójdzie a to jest milion razy ważniejsze niż każdy egzamin...
Stary 2009-10-20, 20:32   #2288
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
Bierzesz jakieś witaminki? Polecam Belissę, Vitapil i SilicęA zszywki rozracowuj długopisemManicurzystka polecała mi ten Nail Tek, tylko troche dla mnie podejrzane jest to, ze normalnie kosztuje ok.120 zl a na allegro ok.27 zł, wiec ani jednego ani drugiego nie kupie ze wzgledu na cenę
To dam znać, czy pomogło ;-)
O Belissie słyszałam sporo dobrego i jak znajdę, to kupię. Chociaż przez ten natłok obowiązków, to nie mam kiedy pobuszować sobie po sklepach. A dzisiaj w końcu przeprosiłam się z pokrzywą i skrzypem w tabletkach. No i robię ostatnie podejście do picia pokrzywy - musiałam zaprzestać ze względu na bóle głowy, ale może teraz będzie dobrze

A na ślub i tak zażeluję sobie pazurki, bo kształt mam tragiczny
Stary 2009-10-20, 20:40   #2289
metkaa
Zakorzenienie

własnie jedyny, niepowtarzalny moment naszego zycia nawet sobie nie wyobrazam co bede w tym dniu czuc, bo jak do tej pory to uwazam ze najbardziej stresujacy i emocjonujacy był dla mnie egzamin na prawo jazdy, ale slub pewnie go przebije

ide na tv, miłego wieczorku
Stary 2009-10-20, 20:42   #2290
gosica502
Wtajemniczenie

http://www.bobovita.com.pl/fotogaler...O&sys_id=30234

Dziewczyny jak możecie to zagłosujcie- Dzieci te pochodzą z potrzebującej rodziny więc roczny zapas jedzonka który jest nagrodą przyda im się
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 20:43   #2291
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
własnie jedyny, niepowtarzalny moment naszego zycia nawet sobie nie wyobrazam co bede w tym dniu czuc, bo jak do tej pory to uwazam ze najbardziej stresujacy i emocjonujacy był dla mnie egzamin na prawo jazdy, ale slub pewnie go przebije
dla mnie też najbardziej stresujący był egzamin na prawo jazdy raaaany jak ja się denerwowałam wtedy.. ale to pikuś przy ślubie!!! ojjjj będzie się działo już nie mogę doczekać się waszych ślubnych relacji- bo ja to mam slub duuużo później niż większość dziewczyn hehe
Stary 2009-10-20, 20:45   #2292
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Cześć
Mam dzisiaj 'domowe SPA', właśnie siedzę z maską z alg i nie mogę ruszać ustami a pyszne cappucino patrzy na mnieJeszcze parę minut

O widzę że Kaśka wkradła się na chwilę i mamy nowe Panny Młode-witam serdecznie każdą z osobnaU Nas jest fajnie

Kupiłam dzisiaj piękną pościelCieplutką ale drogą
Musiałam kupić dwie sztuki, bo TŻ nie chce mieć ze mną wspólnej kołdryBo niby się rozpycham
A jak to jest u Was, macie dwie czy jedną wspólną kołdrę?
Mamy jedną My się lubimy przytulać.
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 20:45   #2293
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Te lateksowe?? Czemu ich nie kupisz?
Kupuj, będziesz laseczka mówię Ci
Ja też się nie mogłam przekonać, ale teraz są moim ulubionymi
ja bardzo lubię legginsy, ale do tych lateksowych jakoś się nie mogę przełamać, ale myślę ze jak mi się nadal będą tak podobać to je w końcu kupie, najwyżej będą leżeć w szafie, albo w domu będę w nich śmigać, żeby ludzi swoją pupa nie straszyć

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
Cześć Kasiu, Lusmarija, Madzia ale rzadko zaglądacie terazChociaż bez Kasi i tak masowa produkcja postów odchodzi
jakoś tak ostatnio sporo innych rzeczy mam do zrobienia, a w pracy mam bardzo czasu by Was śledzić

Cytat:
Zrobiłam sobie śliwkowe pazurki z cyrkoniami i teraz lecę się zbierać na tańce Ciekawe czy i dzisiaj będę prowdzić TŻta czy tym razem On mnie
uwielbiam taki kolorek na paznokciach, sama miałam sobie pomalować, ale dwa paznokcie mi sie złamały, a jakoś nie lubię ciemnych lakierów na króciutkich paznokciach więc mam aktualnie perłowo-różowy z fioletowym wzorkiem

Cytat:
a ja kurczę cały tydzień jak jestem daleko od tżta to nie mam motywacji żeby się fajowo ubierac.. mam fajne ciuchy ale wykorzystuję je dopiero w weekend jak spotykam się z moim tżtem a tak to w ciągu tygodnia to najchętniej bym aby sweter zakładała i wiuuu na uczelnię bo tam i tak każdemu zwisa jak wyglądam za to w domu mój tżcik lubi mnie najbardziej w welurowym dresiku bo wtedy mam taką milutką pupę
hahahahaha jakbym siebie słyszała.... jak jestem sama w domu to śmigam w swoim różowym welurowym drechu
a teraz jeszcze dodatkowo mama kupiła mi takie zimowe "bambosze" wełniane i w ogóle wyglądam w nich jak jakiś eskimos

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
Na ile przed ślubem wypada rozdać zaproszenia?
116 dni jeszcze

A my zamówiliśmy dziś obrączki.
Szybka decyzja była, bo wybór ogromny, podobnie z cenami, ale nam się jedne spodobały, takie proste, skromne i niedrogie
Będą gotowe za miesiąc. Tylko jeszcze musimy grawerunek obmyslić
myśle, że już 2-3 miesiące wcześniej można spokojnie zacząć rozdawać zaproszenia
matko to Ty juz niedługo będziesz zapraszać Waszych gości

no i super, że obrączki już są
piszesz to ale do mnie naprawdę to nie dociera, że to już niedługo

Cytat:
Ale doszły do takiego stanu, że jak mi urosną na milimetr, to już się haczą i łamią Nie wiem dlaczego Na pewno ma na to wpływ wydłubywanie zszywek paznockami, bo rozszywacz czasami nie wyjmie do końca, ale to przecież nie wszystkimi pazurkami tak robię. A łamią się wszystkie na potęgę
moze zacznij łykać jakieś witaminki, ja również mogę polecic Belisse i nie katuj tych swoich paznokci tymi zszywkami bo im na pewno tym nie pomagasz

Cytat:
a co wy się tak oboje w podłogę patrzycie zamiast tanczyć hehehe
hehe miałam o to samo zapytać

Cytat:
czesc dziewczynki,
co was napadło z tym pisaniem, takie ilosci, kto to słyszał
to chyba jednak normalne, bo przecież tyle czasu czekamy na ten dzień i chcemy żeby wszystko wypadło dobrze (myślę ze nawet podświadomie trochę ) będziemy w centrum uwagi, każdy będzie na Nas patrzył ( a mnie np bardzo stresują takie sytuacje, nie mówiąc już o samej przysiędze, bo to będzie jakiś niewyobrażalny stres, skoro już teraz sie tym przejmuję) wiec myślę, że trudno być do końca opanowanym i się nie denerwować
ale co tam przecież będzie dobrze nie

byliśmy na naukach... o losie.... wpadliśmy na ostatnią chwilę i co siedzieliśmy na pierwszej ławce 50 cm od Pani z poradni
no ale co chociaż sie dokładnie przyjrzałam tym wszystkim wykresom
ale powiem Wam, że nie wyobrażam sobie spotkania z nią sam na sam... w sensie my we dwójkę contra ona ciekawe jak my to przetrwamy, ale to dopiero gdzieś na wiosnę pójdziemy

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 20:50   #2294
201701300931
Konto usunięte

Ale mnie PKP Intercity rozwścieczyło. Od 2 listopada przemianowują pociągi pospieszne na TLK, co w najbliższej przyszłości będzie wiązało się z dopłatą za miejscówkę. Nie dość, że i tak wydaję pełno kasy na dojazdy na zjazdy i na dodatek mam zawsze zimno w pociągu (dzięki czemu już się dwa razy pochorowałam w ciągu dwóch miesięcy), to jeszcze będą sobie za to życzyć więcej A innej alternatywy dojazdu nie mam, bo osobówek jest mało i nie pasują godziny, a pksy nie jeżdżą...

I już widzę kupowanie biletów z miejscówkami na piątkowe / niedzielne wieczory na trasie Wrocław-Szczecin. Będzie wesoło
Stary 2009-10-20, 20:51   #2295
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
tak ja też polecam tą lekturę ale my tak szybko nadajemy że jakbyś zaczęła to nadrabiać to byś nas chyba nie dogoniła do śłubu

:hah aha:dobre
Stary 2009-10-20, 20:57   #2296
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Ale mnie PKP Intercity rozwścieczyło. Od 2 listopada przemianowują pociągi pospieszne na TLK, co w najbliższej przyszłości będzie wiązało się z dopłatą za miejscówkę. Nie dość, że i tak wydaję pełno kasy na dojazdy na zjazdy i na dodatek mam zawsze zimno w pociągu (dzięki czemu już się dwa razy pochorowałam w ciągu dwóch miesięcy), to jeszcze będą sobie za to życzyć więcej A innej alternatywy dojazdu nie mam, bo osobówek jest mało i nie pasują godziny, a pksy nie jeżdżą...

I już widzę kupowanie biletów z miejscówkami na piątkowe / niedzielne wieczory na trasie Wrocław-Szczecin. Będzie wesoło
I podobno zniżki dla studentów mają zlikwidowaćTo my chyba tymi samymi pociągami jeździmy:d Tylko, że ja na krótkiej trasie Leszno-Poznań
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 20:57   #2297
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:

myśle, że już 2-3 miesiące wcześniej można spokojnie zacząć rozdawać zaproszenia
matko to Ty juz niedługo będziesz zapraszać Waszych gości
no właśnie 2-3 miesiące przed ślubem się rozdaje zaproszenia- szwagier ma 3 miesiące do ślubu i nawet cienia myśli o tym jeszcze farciarz jeden bo mu ksiądz nauki przedmałżeńskie odpuścił ale zaproszeń nikt mu nie odpuści hehehe
chyba muszę pogadać ze szwagierką i trochę ją uświadomić bo ja nie wiem co oni sobie myślą- przecież nikt za nich tego nie zrobi a z resztą jak oni się tym nie przejmują to ja też nie będę...
Stary 2009-10-20, 21:01   #2298
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
I podobno zniżki dla studentów mają zlikwidowaćTo my chyba tymi samymi pociągami jeździmy:d Tylko, że ja na krótkiej trasie Leszno-Poznań
Hmmm ;-) W Poznaniu w soboty jestem o 8:12 albo 9:12 ;-) A wracam z Poznania o 17:35 bądź 18:45 (osobówka)...

A o likwidacji zniżek nie słyszałam i jakoś w to nie wierzę... To byłby naprawdę duży samobój
Stary 2009-10-20, 21:03   #2299
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
a ja kurczę cały tydzień jak jestem daleko od tżta to nie mam motywacji żeby się fajowo ubierac.. mam fajne ciuchy ale wykorzystuję je dopiero w weekend jak spotykam się z moim tżtem a tak to w ciągu tygodnia to najchętniej bym aby sweter zakładała i wiuuu na uczelnię bo tam i tak każdemu zwisa jak wyglądam za to w domu mój tżcik lubi mnie najbardziej w welurowym dresiku bo wtedy mam taką milutką pupę

To tak jak jaaa... Jak TŻta nie ma to mi sie nawet malować nie chce..., bo dla kogo mam się stroić:P
Stary 2009-10-20, 21:06   #2300
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Hmmm ;-) W Poznaniu w soboty jestem o 8:12 albo 9:12 ;-) A wracam z Poznania o 17:35 bądź 18:45 (osobówka)...

A o likwidacji zniżek nie słyszałam i jakoś w to nie wierzę... To byłby naprawdę duży samobój
heh to w soboty jedziemy tym samym pociągiem A w niedziele tak późno juz nie wracam ale na 1 roku o 17.35 bardzo czesto jeździłam

Tż dzisiaj o tych zniżkach w tv słyszał. Ale też uważam, że nie zlikwidują, przeciez tylu studntów jeździ pociągami.
Stary 2009-10-20, 21:08   #2301
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
no właśnie 2-3 miesiące przed ślubem się rozdaje zaproszenia- szwagier ma 3 miesiące do ślubu i nawet cienia myśli o tym jeszcze farciarz jeden bo mu ksiądz nauki przedmałżeńskie odpuścił ale zaproszeń nikt mu nie odpuści hehehe
chyba muszę pogadać ze szwagierką i trochę ją uświadomić bo ja nie wiem co oni sobie myślą- przecież nikt za nich tego nie zrobi a z resztą jak oni się tym nie przejmują to ja też nie będę...
dokładnie, tym bardziej, że to też może tez być różnie bo można sobie zaplanować, że np szykujemy na dany dzień tyle i tyle zaproszeń żeby rozdać a wiadomo, że to różnie bywa... zaraz będzie a wejdźcie chwilkę porozmawiajcie i od słowa do słowa może sie wszystko przeciągać i nie wyjść to co zaplanowaliśmy

Stary 2009-10-20, 21:08   #2302
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
ej nie wiecie czy jak się robi meble na wymiar to koleś zrobi mi szafkę o nietypowych rozmiarach? bo szafki zazwyczaj są 40cm, 60cm i 80cm a mi potrzeba taką 55cm

Chyba zrobi. Jak kuzynka robiła stół i szafkę drewnianą to dostali taką jaką chcieli, zrobili im wszystko co chieli.
Stary 2009-10-20, 21:11   #2303
Martoolka87
Zakorzenienie

Wy chyba oszalałyście. 9 stron od rana
Nie mam siły nadrabiać, bo po całym dniu na uczelni padam na twarz. Jutro rano znów do Poznania jadę, ale jak wrócę, to na pewno doczytam, co tam naskrobałyście (o ile nie naprodukujecie za dużo kolejnych stron )
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 21:12   #2304
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
heh to w soboty jedziemy tym samym pociągiem A w niedziele tak późno juz nie wracam ale na 1 roku o 17.35 bardzo czesto jeździłam
oooo to coś czuję, że będzie pierwsze wizażowe spotkanie skoro razem jeździcie

Stary 2009-10-20, 21:13   #2305
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość

Faktycznie o niczym nie myślą, że trzeba załatwiać?
Na ile przed ślubem wypada rozdać zaproszenia?
Ze trzy miesiące przed.
Stary 2009-10-20, 21:14   #2306
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Wy chyba oszalałyście. 9 stron od rana
no co ty- szaleństwo by było gdybyśmy ponad 20 napisały- w wakacje 15 stron dziennie to był standard
Stary 2009-10-20, 21:15   #2307
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
ej nie wiecie czy jak się robi meble na wymiar to koleś zrobi mi szafkę o nietypowych rozmiarach? bo szafki zazwyczaj są 40cm, 60cm i 80cm a mi potrzeba taką 55cm
Zrobi na pewno W końcu nazywa się to meble na wymiar Kuzynka robi teraz szafe komadora w pokoju dziecinnym i robi ją naroznikową, bo mało miejsca maja. Ja mam skosy w pokoju i tez jakos musieliśmy kombinować, żeby scoś wymyslić, zwłaszcza, ze szafa może być tylko na jednej ścianie
Stary 2009-10-20, 21:16   #2308
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
dziękuję, właśnie o taką sytuację chodzi nauczę Tżta mówić ""
do usług
Stary 2009-10-20, 21:16   #2309
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
oooo to coś czuję, że będzie pierwsze wizażowe spotkanie skoro razem jeździcie
kto wie, ktow ie. Tylko ja strasznie niesmiała jestem i nie wiem czy się odważę
Stary 2009-10-20, 21:18   #2310
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
kto wie, ktow ie. Tylko ja strasznie niesmiała jestem i nie wiem czy się odważę
to najwyżej posiedzicie razem w milczeniu

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości