|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - II
Gratuluje kolejnych zuzyc tym bardziej kolorowkowych!!!!
Cytat:
|
|
|
|
|
#3992 |
|
Zakorzenienie
|
shpilcia powiesz mi jakie filmiki z neta są fajne do ćwiczeń?chodzi mi o jakieś zestawy z pilatesa,na nogi,brzuch, pupe...napisz mi na PW
|
#3993 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja lada dzien bede miala 4 zuzycia, takze juz napisze jakie:
blubel czerwony do kapieli szampon syoss mgielka Avon czeresnia i galka jedwab do walosow Provit ---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- Cytat:
|
|
#3994 |
|
Zakorzenienie
|
magdolena: dziękuje
|
#3995 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pilates ściągałam emule mam nagrane na płytach programy jak chcesz mogę poszukać ich i przesłać Ci nazwyCytat:
dziękujemy za pomoc |
||
|
|
|
#3996 |
|
Zakorzenienie
|
Na pewno zamowie hydrolaty z mazidel. Chcialabym tez jakis krem sobie zrobic na dzien-znalazlam tam fajny, ale podliczajac wszystkie skladniki, akcesoria itp wyszlo by z 80zl!!
|
#3997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3998 |
|
Raczkowanie
|
Palermo: bawiłam się kiedyś w ten peeling kawowy, jakieś 5 lat temu, ale już mi sie nie chce babrać
Poza tym ja leń jestem i muszę mieć gotowe [/QUOTE]Rzeczywiscie jest troche balaganu, najlepiej zastosowac pod prysznicem Troche wysilku, ale efekt jest super i balsamow mniej! ![]() Zuzylam gleboko oczyszczajace chusteczki do demakijazu PURE ![]() |
|
|
|
#3999 |
|
Raczkowanie
|
Gratuluję zużyć
![]() Ja mówię |
|
|
|
#4000 |
|
Zakorzenienie
|
Ja robiłam ostatnio peeling kawowy z kawy i żelu pod prysznic jogurtowego z Avonu- wanilia i mleczko sojowe- zapach był obłędny, jak capuccino!
|
#4001 |
|
Konto usunięte
|
A ja za kilka dni nie będę miała neta do połowy listopada... Raport złożę Wam później, jak podłączą mi go z powrotem, nadal będę prowadzić całą moją dokumentację
|
|
|
|
#4002 |
|
Zadomowienie
|
zetafon dzięki za odpowiedź, pewnie też się wybiorę na te targi
|
#4003 |
|
Zakorzenienie
|
Przyszłam się pochwalić że zużyłam oliwkowy szampon do włosów Dobrze idzie mi to zużywanie. Ale listopad na pewno będzie momentem krytycznym, planuję się obłowić w różne różności, no ale chyba mogę po taaakich zużyciach jak obecnie ![]() Orlica, tylko nie daj się skusić na zbyt wiele podczas tej przerwy i szybko do nas wracaj ![]() Ale boli mnie głowa, idę po jakieś proszki bo nie wytrzymam
|
#4004 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4005 |
|
Konto usunięte
|
Jak znam siebie i swoje zdrowie to połowę tego czasu spędzę w wyrze, a połowę starając się nadrobić szkolne zaległości
Nie mogę się doczekać, kiedy dostanę te 3 zamówione z BU rzeczy, strasznie ich ciekawa jestem. A na listopad niestety zapowiadają się zakupy konieczne, bo kilka rzeczy mi się skończy z kategorii, z których nie mam zapasów, choćby antycellulit czy żel pod oczy...
|
|
|
|
#4006 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;14832588]A ja za kilka dni nie będę miała neta do połowy listopada... Raport złożę Wam później, jak podłączą mi go z powrotem, nadal będę prowadzić całą moją dokumentację
[/QUOTE]Będziemy czekać niecierpliwie na Twój powrót i raport o sukcesach Dziewczynki, gratuluję zużyć Rozpędzacie się coś ostatnio ![]() Gratisy z Rossmana odebrane
|
|
|
|
#4007 |
|
Zakorzenienie
|
Wlasnie podziwiam ten zel ujedrniajacy greckie morza avon! ale fajnie pachnie! no i bede miala super buteleczke na inne balsamy potem
|
|
|
|
#4008 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Siedzę sobie teraz z maseczką witaminową z Avonu, jest ewenementem... W słoiczku pachnie ślicznie, na twarzy niby zapach ten sam, ale od razu słabo mi się od niego robi Nie nałożyłam jej teraz pod nosem ![]() Mam dylemat czy cytrusowy żel pod prysznic używać teraz czy wziąć się już za te zimowe zapachy, a ten zostawić na następny sezon - olśnijcie mnie
|
|
|
|
|
#4009 |
|
Zakorzenienie
|
a kiedy mu sie konczy waznosc?
|
|
|
|
#4010 |
|
Konto usunięte
|
2011, więc spokoooojnie
Biorę się za pomarańczową Ziaję, o!A na następny sezon odkładam żel cytrusowy i dopasowany mus do ciała Farmony. Czy tylko ja mam takiego hopsa, że żel i balsam muszą do siebie zapachowo pasować?
|
|
|
|
#4011 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja zużyłam balsam do ciała, od razu mi lepiej po tych wszystkich zakupach
|
|
#4012 |
|
Zadomowienie
|
tak Orlico tylko Ty masz takiego hopsa
![]() a wiecie że ja w ogóle nie lubię w kosmetykach zapachów typowo słodkich typu wanilia czy cynamon? jakbym się czymś takim wysmarowała to bym się czuła jak oblepiona jedzeniem ze spożywczych zapachów uznaję tylko owoce i kawę najbardziej za to lubię zapachy świeże, takie czyste
|
#4013 |
|
Zakorzenienie
|
Parsifal tez lubie swieze zapachy.
Orlico tylko nie zapomnij do nas wrocic. Mi smutno ze All that jazz u nas nie pisze... A wpisywalam sie jej w profilu(nie tylko ja ). Byla na Wizazu, wiec mogla cokolwiek skrobnac, nie uwazacie??Zuzylam maseczke kleopatre dermaglin i jedwab.
|
#4014 |
|
Zakorzenienie
|
I jak to mydlo Protex? Nie wysusza? Ja postanowilam ze bede mmyc buzie chusteczkami nawilzonymi lub mleczkiem do demakijazu+tonik+krem a tylko czasem np co drugi dzien bede myla zelem. Zauwazylam ze jak stosuje mleczko+tonik+krem to mam o wiele mniej problemow z cera niz przy stosowaniu zelu antybakteryjnego lub do skory tradzikowej. Po prostu twarz sie mniej wysusza i nie naruszam warstwy ochronnej.
|
#4015 |
|
Zadomowienie
|
Orlico a dlaczego nie będziesz miała Internetu? może skrobniesz coś do nas czasami od TŻta albo jakoś
(przynajmniej Wizaż Cię nie skusi do nowych zakupów kosmetycznych no mi też smutno że All_that_jazz tak nas zostawiła bez pożegnania...
|
#4016 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie na jaki pomysl wpadlam? Bylam dzis w DN i chcialam kupic cos ze starej mydlarni po nizszej cenie ale nic nie bylo, szkoda... i oczywiscie przyssalam sie do standu Sensique i Essence. Chcialam kupic cienie w kredce oliwkowe i turkus no i cienie z Essence fioletowe i już już witałam się z gąską jak to się mówi aż tu nagle przyszedł mi do głowy pomysł i głos wewnętrzny powiedział KUPISZ COŚ NOWEGO Z KOLORÓWKI JAK ZUŻYJESZ COŚ STAREGO. No i postanowilam ze tak zrobie. Najpierw musze skonczyc cos z kolorówki (kredkę, blyszczyk,cień, tusz itp) żeby móc kupić coś nowego. Sprawiedliwie będzie i dla odwyku i dla portfela.
![]() ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Ja tez bylabym zainteresowana. Mam juz zestaw shape i jak wroce do domu to chce zaczac cwiczyc, nigdy nie cwiczylam z plyta ale jestem bardzo ciekawa.
|
#4017 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A ja nie będę miała, bo przepisujemy Neostradę z firmy na osobę prywatną
|
|
|
|
|
#4018 |
|
BAN stały
|
Parsifal obiecałam, ze dam znac jak sprawuje sie ten podklad pharmaceris F. No wiec u mnie twarz sie nie swiecila w ogole, no ale ja zawsze na podklad nakladam puder w kamieniu, wiec moze dlatego. Kryje niezle, ale bez rewelacji. Dla mnie to takie samo krycie jak Lirene przeciwzmarszczkowego. Jesli chodzi o odcien to mam Ivory, wygladam zaraz po posmarowaniu jak trup
Nie wiem, moze odcien ciemniejszy sand lepiej kryje? No coz, to tylko moje odczucia, kazdy moze miec inne
|
|
|
|
#4019 |
|
Raczkowanie
|
gratuluję wszystkim zużyć
![]() obdarowałam przyjaciółkę nowiutkim błyszczykiem clinique z moich zapasów chyba będę musiała spróbować tego peelingu kawowego, tak go cały wizaż zachwala łączenie z Wami. ale to zostawię sobie na weekend
|
#4020 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szkoda tylko, że ta kolorówka tak długo schodzi. Jeżeli ma się spory zbiór to można tak czekać całymi miesiącami, by nie rzecz, że latami - jak u mnie |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:27.

pilates ściągałam emule mam nagrane na płytach programy jak chcesz mogę poszukać ich i przesłać Ci nazwy

Rozpędzacie się coś ostatnio 

(przynajmniej Wizaż Cię nie skusi do nowych zakupów kosmetycznych
Nie wiem, moze odcien ciemniejszy sand lepiej kryje? No coz, to tylko moje odczucia, kazdy moze miec inne