|
|
#571 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: American & Polish Girl cz. XII
Mój Tż powiedział mi dzisiaj, że mam skrajnie małe piersi, a raczej ich zanik i czy nie wybrałabym się z tym do lekarza
niech spada kurde.. kiedyś przy jakimś badaniu wyszło mi, że nie mam tkanki piersiowej czy coś takiego.. ahh i jak tu być AG jak jakiejś fajnej bluzki z dekolcikiem nie włoże.. Ps. Ale mnie zdołował ![]() ![]() ![]()
|
#572 |
|
Rozeznanie
|
Teraz jest podobnie on chce wrocic, ale juz odkryłam czego potzrbuje od faceta. Troche rozsądku cierpliwości odpowiedzialności i kompromisów. i wiecie co?? dałam mu szansę( w tajemnicy przed wszystkimi) aale on nic nie robi siedzi w tej małej miescinie i uwaza ze ma prace zespół, disko gwiazdor. A jak z nim rozmaiwm o pracy o odpowiedzialnosci to mowi ze bedzie pracował jak skonczy studia ( zaoczne!!) twierdzi ze jak chce faceta z kasą to zebym poszukała ale to wogole nie chodzi o kase tylko o pracowitość, odpowiedzialność. żadne argumenty do niego nei przemawiają. Ja też nei wiem co mam robic czy brnąć w to dalej?? teraz jest taka różnica że wiem że poradze sobie bez niego.
Do 22:00 muszę zdecydować czy jade na sylwestra w góry bez niego (on nie może bo ma granie i pewnie bedzie miał mi to za złe) wogole denerwuje mnie to że ciagle tylko zespół zespół impreza impreza fanki a dla mnie nie ma miejsca. Co mam robić jechać w góry? byc egoistka i spełniac swoje marzenia bez niego??
Edytowane przez marlenkarr Czas edycji: 2009-10-20 o 18:41 Powód: reszta w blogu na profilu |
|
|
|
#573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#574 |
|
Zadomowienie
|
Marlenka. Tak, weź mnie ze sobą.
|
#575 |
|
Konto usunięte
|
To tylko ja, jej, ja bym chyba strzeliła fochem na faceta.
Jak tak Ci może mówić? ![]() Marlenka wiesz może pora zakonczyć tą znajomość raz, a dobrze. Zająć się właśnie swoim życiem, swoimi marzeniami i poczekać na miłość, w której się będziesz dobrze czuła i nie miała żądnych wątpliwości. Myślę, że za dużo między Wami zdarzyło się przykrych sytuacji, za dużo zamieszania i powinnaś to zakończyć i odetchnąć. Zacząć nowy rozdział w swoim życiu. Jedź na tego Sylwestra. Ja Was opuszczam na trochę, idę się kąpać. |
|
|
|
#576 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Na mnie jedyny stanik jaki byłby dobry to zerówka.. Chociaż widziałam kiedyś w housie takie malutkie push upki, ale nie pomyślałam żeby kupić. Może jak zaczne brać anty to się powiększą.. Zresztą też chce powiększyć do jakiegoś małego C i będzie fajnie
|
|
#577 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A mi się operacja i tak marzy.
|
|
|
|
|
#578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze to moje 65 pod biustem to juz wogóle ![]() [1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;14833236]SiWa ja mam jakies takie dość duże B, niby dość sporo bo takie w sumie przez C, ale dla mnie to za mało, zazdroszczę dziewczyną z większym biustem, ale TŻ zawsze mi mówi, że takie mam super, a jak mówię mu o operacji to mówi, że sztucznych nie będzie dotykał. A mi się operacja i tak marzy. [/QUOTE]nie no ja jakbym miała B to bym nic nie robiła
|
|
#579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiec nosze 70A, ale mi nie przeszkadza ze sa male, kiedys mialam kompleksy ale polubilam je
|
|
|
|
|
#581 |
|
BAN stały
|
o boze.. nie wiedzialabym co zrobic...ale z moim Tżtem nie jest az tak zle jak z Twoim.. moj po prostu ma ciezki charakter i to chyba wszystko
Edytowane przez Gwiazdeczka90 Czas edycji: 2009-10-20 o 18:57 |
|
|
|
#582 |
|
Zakorzenienie
|
Powiedz mu, że powiekszysz sobie biust jak on powiekszy sobie interes
ja bym tak serio powiedziała, oni sa czuli na tym punkcie, niech poczuje jak to miło Mów mu " kochanie mógłbyś zrobić cos z tym rozmiarem bo szału nie ma"
|
#583 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ty masz A, a chcesz mieć B, ja mam B i chcę mieć C. Nam się nie dogodzi. |
|
|
|
|
#584 |
|
Zadomowienie
|
Siwa a gdzie takowe kupujesz? też chce takiego cyca
ale kiedyś myślałam, że jak dużego push upka bede miała to jak chłopak stanik zdejmie to się zdziwi ![]() Tż czasem dla żartu łapie mnie za stanik i krzyczy O JAKA FAJNA PODUSZKA [ma się rozumieć, że wiecej gąbki niż ciała ]
|
#585 |
|
Konto usunięte
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#586 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#587 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;14833560]A widzisz, jak to z nami jest.
Ty masz A, a chcesz mieć B, ja mam B i chcę mieć C. Nam się nie dogodzi. Ja mam A a chce C hehehe jak juz bede robic to wolałabym C.Cytat:
Chamowaty ten Twój TŻ za pzreproszeniem i bez urazy. U mnie w zwiazku to ja żartuje na temat moich piersi i nawet wczoraj mówiłam do mojego TŻ zeby sie po pdusi przytulił hehehe a on zawsze kreci głowa i mówi że głupia jestem.
02.09.2015 dr. L.P Ostrava, Czechy - Żelki! już są 395 ml Sebbin Clasic, Textured Okrągłe Wysoki Profil + korekcja powiek górnych Edytowane przez 1985SiWA Czas edycji: 2009-10-20 o 18:54 |
|
|
|
|
#588 |
|
Zadomowienie
|
no jak popatrzyłam na allegro jake są rozmiary A to bym chyba musiała sobie ten stanik na głowe nakładać zeby był dobry
|
#589 |
|
Zakorzenienie
|
No niestety
ale te co ja kupuje sa genialne i naprawde mikroskopijne a powiekszaja chyba z rozmiar hehe
|
#590 |
|
Zadomowienie
|
mam u siebie cały chiński pawilon, jutro się wybiorę i nakupuję
|
#591 |
|
Zakorzenienie
|
powinny być.
|
#592 |
|
Zakorzenienie
|
Hejj;D Postaniowilam sie wkoncu z wmai przywitac bo i tak wchodze tu kilka razy dziennie ogladac foty a jeszcze ani razu sie nei przywitalam;D
ale kogo ja tu widze dziewczynki ze "starego" watku ..Mini Pushit Lily ..gwiazdeczka o ile pamietam tez pisala na poprzednim;p;p;***
|
#593 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuje Ci bardzo dobra forumowa duszyczko i moja zbawicielko
|
#594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#595 |
|
BAN stały
|
ja mam B- malutkie C
Ale chcę mieć DużeD !!!! Moje marzenia się póki co spełniają oby wszystko poszło w dobrym kierunku ![]() ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- A jesli chodzi o te marne 5 kg... to jest to dopiero rozgrzewka... niestety czeka mnie jeszcze kolejne tyle samo.... lub +3-5 kg... Nie jestem typową chudzinką, a prawda jest taka, że natura nie obdarzyła mnie extra kobiecymi kształtami, także wszystko osadza mi się na brzuszku... Aby mieć płaski muszę jeszczę trochę potyrać... Odnosnie: Nie jadłam- słodyczy, po 17, tłustych mięs, skrobii, węglowodanów takich jak pieczywo, piję napoje z zawartością substancji słodzącej
|
|
|
|
#596 |
|
BAN stały
|
hejj kochane i wrocilam z zakupow
gwiazdeczka kiepska sprawa z TZ , co innego nie moc znalesc pracy a co innego w ogole jej nie chciec szukac , musisz przemyslec sprawe i pogadac z chlopakiem ze tak daleko nie zajedzie , w sumie ty masz 19 a on 21 lat , nikt sie nie bedzie zenil ale wiesz sa rozne sytuacje , nie daj boze jakas wpadka czy cos .. i co wtedy ? a do rodzicow nie powinnas miec zalu ze tak mysla , martwia sie o ciebie , a widzac ze chlopak jest nierobem i prozniakiem , sa jeszcze bardziej zaniepokojeni o twoja przyszlosc , ja to rozumiem , bo moja siostra ma 18 lat a pare miesiecy temu znalazla se chlopaka 21 l , tez nic nie robi , nie skonczyl nawet liceum , tylko gimnazjum , jest okropny , przemadrzaly , antypatyczny poklocil sie nawet z moja mama , nikt nie moze go zniesc , a moja siostra bardzo zakochana , mama jest zrozpaczona bo sie o nia po prostu boi .. a ja zakupilam buty , podklad Chanel Vitalumiere rozjasniajaco witalizjujacy (cokolwiek to moze znaczyc ) ehh a mialam sie przerzucic na mineraly , stanik (tez u jakiegos marokinczyka ale jest sliczny ) siwa nie jestes wiec sama , ja zeby nie wygladac calkiem plasko musze kupowac jakies pompowane wypychane staniki hihii :p majciochy , balsam brazujacy (aby nie zblednac calkiem ) oraz i co najwazniejsze FARBE !! haa tak wiec mam juz californa blonde teraz tylko pytanie , malowac jutro czy w piatek , bo w czw mam ten slub cywilny , jak cos mi nie wyjdzie to jak pojde ?
Edytowane przez ooodeta Czas edycji: 2009-10-20 o 19:54 |
|
|
|
#597 |
|
Rozeznanie
|
a ja zawsze powtarzałam jak miałam duże C że wolałabym mieć mniejszy biust zeby mieć tylko okrągły tyłeczek
szukam tanich majtek z wkładkami sylikonowymi!!!
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#598 |
|
BAN stały
|
Ach no i mamy ten sam problem.. ja też mam 75 B ewentualnie C... i lipa z pusz apem... a jak już znajdę to w Atlanticu czy jakimś tam srajewie za 150 zł... bożesz
|
|
|
|
#599 |
|
Zadomowienie
|
ma któraś z Was nr buta 39=40? bo mam fajne butki dośc wysokie, fioletowe jakby platformy ale na mnie za duze a nie zalozylam jeszcze watku swojego wymianowego :P
|
#600 |
|
Wtajemniczenie
|
Dawno sie nie odzywałam
![]() Widze, że ciągle kombinujecie z włoskami, u mnie ciągle czerń ![]() Co do piersi to mam B, po prostu B nie małe nie duże i też kupuje staniki chińskie a co ![]() niby czytałam że zawierają one substancje rakotwórcze no i kupujac je popieramy prace dzieci ale nie stać mnie na stanik za 100zł, szkoda mi na to kasy a te chińskie mają całkiem fajne modele. Tylko często w obwodzie są za duże albo się rozciągają Ja najczęsciej kupuje rozmiar 34/75 albo 36/80. Też kiedyś napomknełam do TŻ o operacji takie C/D a on że nie nie, że będzie w nim tkwila świadomość że to sztuczne np w intmynych momentach
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:21.

niech spada kurde.. kiedyś przy jakimś badaniu wyszło mi, że nie mam tkanki piersiowej czy coś takiego.. ahh i jak tu być AG jak jakiejś fajnej bluzki z dekolcikiem nie włoże..

cz.II ( BP)

Ja najczęsciej kupuje rozmiar 34/75 albo 36/80. Też kiedyś napomknełam do TŻ o operacji takie C/D a on że nie nie, że będzie w nim tkwila świadomość że to sztuczne np w intmynych momentach