|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4321 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi
Cytat:
|
|
|
|
|
#4322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:47 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- No to mam problem, bo żaden nie działa...chyba na naszym forum nie będzie to działać, bo pisze tam że to się wkleja na strone www, kurde nie doczytałam a kodu html to ja niestety aż tak nie znam żeby to zmodyfikowac zaraz jeszcze pokombinuje...No i kicha, nie dam rady tego zrobić, może któras z Was sobie poradzi?? ehhh narobiłam Wam zamieszania niepotrzebnie wybaczcie...
♥♥♥ Olusia Filipek Adaś A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it. ღ Edytowane przez Carol77 Czas edycji: 2009-10-20 o 19:00 |
|
|
|
|
#4323 |
|
Wtajemniczenie
|
heheh narobiłaś smaka bo naprawdę piekne te suwacfzki. i fajnie czas odliczają
![]() poczekam może ktos coć wykombinuje
|
|
|
|
#4324 |
|
Zakorzenienie
|
o mamciu, Carol właśnie przejrzałam stronkę z twoimi wypiekami, aż mi ślinka leci, już upatrzyłam co będę pichcić
|
|
#4325 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- Cytat:
a co sobie upatrzyłaś ??
|
|
#4326 |
|
Zakorzenienie
|
roladę z bananami, kurczaczka z brzoskwiniami , przekładańca z masą budyniową, karmelową i bitą śmietaną
i te ptysie serowe może jeszcze mniaaaaaaaaam![]() ---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- heh to chyba "ta" godzina w której mężowie domagają się kolacji dlatego tak pusto i cicho się zrobiło
|
|
#4327 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i wypróbowane ja musze ciacho balowe zrobić dla Olci i ciasto bananowe, bo jej do szkoły daje z chlebkiem ALe trafiłaś my właśnie zjedliśmy
|
|
#4328 |
|
Wtajemniczenie
|
ja sobie przepisałam ten przepis na ciasto bananowe. przyjaciółka ma przyjść to zrobie
|
|
|
|
#4329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4330 |
|
Wtajemniczenie
|
uwielbiam proste i szybkie przepisy
wczoraj robiłam rogaliki z czekoladą z ciasta francuskiego ale kiepski przepis. napisano żeby do środka włożyc 2 kostki czekolady. może i to było dobre. dopóki rogaliki nie wystygły a wraz z nimi czekolada która teraz jest niedobra zamiast miekka i słodka ![]() musze na spokojnie przejrzeć te twoje przepisy kuchareczko
|
|
|
|
#4331 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
musze tez zrobić ja wlaśnie wstawiłam kolejne ciacho orzechowiec, tez pycha
|
|
#4332 |
|
Wtajemniczenie
|
czesc kochane moje
nie mialam disi czasu na nci ehh ![]() teraz mam troszke wiec do was zajrzalam poki tz nie mia:Platko glowa do groy!!!!! dziewczyny juz cie tutaj napawaly otymizmem i ja sie do nich dolaczam!!!! ja czekam na @ powinna byc w nocy albo jutro jakos... mialam dzis jazde ale jakos nie chcialo mi sie zbytnio hezdzic chyba przez ta pogode wiec po godz juz nie jezdzilam..
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
#4333 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4334 |
|
Wtajemniczenie
|
no widzisz a wtym przepisie pisało że normalną... i wyszły jakie wyszły eh
![]() ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- ide już sbie kolorowych snów wam życzę kochane |
|
|
|
#4335 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja dopier z cholernwj pracy wróciłam
Laseczki mam pytanie. Od rzekomej owulacji, czyli od mniej więcej 15dc boli mnie brzuszek jak na @ i nie wiem o co kaman! Dziś 21 dc i dalej boli... może to coś???? Miała tak któraś? |
|
|
|
#4336 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tak mam i trwa to aż do dziś,a mam 30 dzień cyklu.Ale zrobiłam dzisiaj test i wyszła bledziutka kreseczka,więc możliwe,że to właśnie dlatego
Ja jeszcze nie do końca mu ufam i powtórze jutro albo pojutrze jeśli wytrzymam
|
|
|
|
#4337 |
|
Zadomowienie
|
Jestem
![]() Stwierdzam ze ostatnio winko wchodzi mi jak soczek (to chyba zly znak ). U kolezanki bylo po prostu super. Usmialysmy sie za wszystkie czasy (pokazywala mi zdjecia ze swojej szkoly sredniej itp, komedia). No i tz... tak kolo 21 zwiekszyla sie czestotliwosc wiadomosci ktore do mnie wysylal. Upieral sie ze po mnie przyjedzie bo ciemno, bo niebezpiecznie itd itp wiec LASKAWIE ![]() ![]() . I jak wam mija wieczor? Widze ze rozmowa zeszla na wypieki . Ja jestem najlepsza w ich kupowaniu Dzieki Hani jestem dzisiaj baaardzo pozytywnie nastawiona ze w tym miesiacu nam wszystkim sie uda zafasolkowac i wspolnymi silami rozpracujemi wszystkie suwaczki w sieci . Zycze tego nam wszystkim!!!
Edytowane przez Kasia_Dublin Czas edycji: 2009-10-20 o 23:36 |
|
|
|
#4338 |
|
Wtajemniczenie
|
Moim zdaniem (jeśli u mnie nic się nie zmieni,odpukać w niemalowane) to forum zadziałało magicznie.Ledwie dołączyłam do Waszego wątku i już zupełnie niespodziewanie zobaczyłam 2 kreseczki
Oby tylko wszystko poszło dobrze,bo strasznie się boję
|
|
|
|
#4339 |
|
Wtajemniczenie
|
Też miałas tak jak ja???
|
|
|
|
#4340 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu super że już się na siebie nie gniewacie
ciężko znieść taką atmosfere w domku , co do winka to ja bardzo lubię no ale teraz ani kropelki przez długi czas,no ale nie narzekam![]() Farminka
|
|
|
|
#4341 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4342 |
|
Wtajemniczenie
|
A poza tym cos innego dziwnego?
|
|
|
|
#4343 |
|
Wtajemniczenie
|
Zrobiło mi się niedobrze po gumie orbit
A poza tym ból piersi,ale to też tłumaczyłam zbliżającą się @.W sumie to żadnych objawów nie mam jeszcze
|
|
|
|
#4344 |
|
Wtajemniczenie
|
W takim razie pozostaje mi Tobie pogratulować!!!
U mnie na razie ból brzuszka, nic więcej... świr normalnie!! |
|
|
|
#4345 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tym razem wcale się nie spodziewałam.Wcześniej miałam pełno urojonych objawów,a tym razem nic i niespodzianka
Trzymam kciuki żeby u Ciebie też się tak skończyło
|
|
|
|
#4346 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() To juz 2 fasolka w tym tygodniu ![]() ![]() ![]() Ha! W koncu pierwsza jestem TZ juz do pracy pojechal Zapomnialam Wam napisac ze w poniedzialek z wieczora nie wytrzymal przy mnie i bzyknal I caly w skowronkach poszedl do pracy Kasiu, fajnie ze Twoj wymiekl w koncu Szczerze mowiac, to nie byl zbyt wytrwaly Moj, jak sie klocimy i ja sie nie odzywam to sie tak wscieka ze normalnie mu para z uszu leci I zazwyczaj sie godzimy, a w sumie czesto okazuje sie ze sie nawet nie klocilismy My mamy problem z ogolna komunikacja, ja jestem jak facet w kwestii problemow- wole sie zamknac w sobie, porozmyslac, pokombinowac co zrobic i jak to zrobic, on z kolei jak ma problem to gada o tym jak baba... W ogole wczoraj stwierdzil ze nie chce miec blizniakow. Ja juz za nim nie nadazam Powiedzial, ze ogladal program dokumentalny na ten temat i ze to nie jest dobre. Bo zaleznie kiedy jajeczko sie podzieli, moze wytworzyc sie jedno lub dwa lozyska, jesli jest tylko jedno dla dwojki to jedno dziecko zazwyczaj rodzi sie niedostatecznie rozwiniete badz moze umrzec I ze on nie chce znowu dziecka tracic, wiec bedziemy uwazac po tabletkach (on nie rozumie ze zeby mozna bylo trafic 2 gole naraz to trzeba dlugie lata brac hormony). Chyba ja w tym zwiazku nosze spodnie ![]() ---------- Dopisano o 06:55 ---------- Poprzedni post napisano o 06:53 ---------- Wlasnie, dziwne ze jak nie jest sie w ciazy, a bardzo chce sie juz w niej byc, to psychika plata figle i nagle mamy same ciazowe objawy, a jak juz sie w tej ukochanej ciazy jest to objawow praktycznie brak Hania tez tak miala hihiNo nic, tylko teraz zyczyc zdrowiutkich dzieciaczkow ! ![]() ---------- Dopisano o 07:27 ---------- Poprzedni post napisano o 06:55 ---------- Cytat:
O dziwo czekolada nie byla pozniej twarda |
||
|
|
|
#4347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żeby wszystko było ok ![]() Mój TŻ też wymiękł i mam w domu sielankę to teraz nic tylko czekać na koniec @ i bierzemy się do roboty
|
|
|
|
|
#4348 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4349 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Gratuluje jeszcze raz i życzę duuuuuuużo zdrówka dla Ciebie i dzidzi. Witajcie kochane Znowu jesienny szry i mokry dzień. Cały czas mam doła, nic mi się nie chce i wogóle bleee. Nie chce już wam marudzić i truć takich smętów bo macie tu wiele dobrych wiadomości. Ja nadal za wszystkie trzymam . Dzękuje wam za miłe słowa Karolinko dziś chyba wydrukuje sobie przepis na Twoje cisto orzechowe i mam zamiar zrobić, maż przyniósł dużo orzechów no i trzeba coś z nimi zrobić
|
||
|
|
|
#4350 |
|
Zakorzenienie
|
latko słońce Ty nasze, na pewno nie jest łatwo, ale musisz sie uśmiechnąć i tak troszkę z optymizmem spojrzeć w przyszłość. Strach na pewno będzie, ale spójrz tu na dziewczyny, prawie wszystkie go mają, na początku czy wszystko ok, później czy dzidzia się rusza. Nie możemy dać się zwariować, musi być dobrze i tego musimy sie trzymać.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:56.

zaraz jeszcze pokombinuje...

. Dzękuje wam za miłe słowa