Offtopowe zapuszczanie cz. VI - zapuszczalskie w akcji! - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-20, 21:40   #391
lilavati007
Wtajemniczenie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz. VI - zapuszczalskie w akcji!

Cytat:
Napisane przez pinupgirll Pokaż wiadomość
Zacznę od tego(może troszkę nie na temat z góry przepraszam ) że jestem fryzjerką która z oczywistych przyczyn zawodowych cierpi na chorobliwe kombinowanie z włosami :p mam w tej chwili włosy ścięte prawie na chłopaka i wbrew powszechnemu mitowi że takie włosy są szpecące i mało kobiece mi jest całkiem ładnie :p ale wymyśliłam sobie posiadanie pięknych długich włosów Już parę razy zabierałam się do tego ale nie macie pojęcia jak ciężko jest zapuszczać włosy mając strzyżenia u 4 fenomenalnych fryzjerek zupełnie za darmo...Ale trafiłam na wasze forum i oświeciło mnie że pisanie na tym forum może być super motywacją! Myślę że nie ma lepszego sposobu niż doczepienie włosów i czekanie aż swoje odrosną ( sprawdzałam, naprawdę byłam w szoku po ściągnięciu doczepianych włosów jak bardzo urosły moje) ale niestety na chwile obecną mam za krótkieNikt nie wierzy w moje plany POTRZEBUJE WSPARCIA!:p rosi:
Witaj. My w Ciebie wierzymy i będziemy trzymać kciuki za powodzenie Twojego planu. Zapewniam, że włosy dziewczyn na wątku są naprawde motywujące.

Cytat:
Napisane przez pani-jesień Pokaż wiadomość
Nie no, dziewczyny, ja wymiękam po prostu, jesteście strasznie szybkie Billki
Nie nadążę za Wami, choćbym nawet stanęła na rzęsach

Wpadłam tylko na chwilkę powiedzieć, że od poniedziałku mam nową pracę (staż właściwie) w Wydziale Ochrony Środowiska pewnego urzędu (ale nie napiszę jakiego, bo nie wiadomo, kto to czyta ) i jestem naprawdę zadowolona
Brawo!!!

Ja za chwilę zmykam spać. Dobranoc
lilavati007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 21:42   #392
blondyna789
Zakorzenienie

matko, nadrobiłam Was
witam nowe włosomaniaczki offtopowe zapuszczanie to magia - nawet takiemu leniowi jak ja zawróciło w głowie i teraz dbam o włoski

miałam dzień masakrę - od dłuższego czasu przeczuwałam (od jakiegoś 1,5 tyg), że pokłócę się z Tż-em, ale to, co dziś przerobiliśmy to był już szczyt wszystkiego. nie będę Wam opowiadać, bo tyle tego było, że po prostu sama nie jestem w stanie tego ogarnąć. otarliśmy się o rozstanie, a przynajmniej separację no ale skończyło się pomyślnie i mimo, że Tż miał do mnie o wszystko pretensje, żale i podejrzenia, to na koniec mnie przepraszał.. masakra jakaś - jesień to nie jest dobry czas dla związków. głowa mnie boli od tego wszystkiego.. jestem pewna, że to się powtórzy, a wtedy chyba nie będę już chciała nic naprawiać.. mimo, że bardzo go kocham.. cholera, miałam nie pisać, a tak się rozpisałam..

cały dzień mam naolejowane włosy olejem ryżowym i jak tak patrzę na naturalne włosy m.in. Miki i Narka, to myślę, by wrócić do swoich ale ja zawsze tak dużo gadam
Stary 2009-10-20, 21:45   #393
San di
Raczkowanie

witam wszystkie włosomaniaczki jako,że przez kilka ostatnich części regularnie podczytuję wątek,który bardzo mnie wciągnął i zaraził postanowieniem zapuszczania włosów i dbania o nie,postanowiłam się ujawnić i dołączyć do Waszego wspaniałego grona,jeśli oczywiście nie macie nic przeciwko

San di jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 21:47   #394
lilavati007
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez San di Pokaż wiadomość
witam wszystkie włosomaniaczki jako,że przez kilka ostatnich części regularnie podczytuję wątek,który bardzo mnie wciągnął i zaraził postanowieniem zapuszczania włosów i dbania o nie,postanowiłam się ujawnić i dołączyć do Waszego wspaniałego grona,jeśli oczywiście nie macie nic przeciwko
Witaj
Coś ostatnio dużo nowych wizazanek przybylo. Namnozyły się jak grzyby po deszczu.
Stary 2009-10-20, 21:49   #395
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blondyna789 Pokaż wiadomość
matko, nadrobiłam Was
witam nowe włosomaniaczki offtopowe zapuszczanie to magia - nawet takiemu leniowi jak ja zawróciło w głowie i teraz dbam o włoski

miałam dzień masakrę - od dłuższego czasu przeczuwałam (od jakiegoś 1,5 tyg), że pokłócę się z Tż-em, ale to, co dziś przerobiliśmy to był już szczyt wszystkiego. nie będę Wam opowiadać, bo tyle tego było, że po prostu sama nie jestem w stanie tego ogarnąć. otarliśmy się o rozstanie, a przynajmniej separację no ale skończyło się pomyślnie i mimo, że Tż miał do mnie o wszystko pretensje, żale i podejrzenia, to na koniec mnie przepraszał.. masakra jakaś - jesień to nie jest dobry czas dla związków. głowa mnie boli od tego wszystkiego.. jestem pewna, że to się powtórzy, a wtedy chyba nie będę już chciała nic naprawiać.. mimo, że bardzo go kocham.. cholera, miałam nie pisać, a tak się rozpisałam..
spóbujcie pogadać na spokojnie i sie spróbować zrozumieć nawzajem, spojrzec obiektywnie na wszystko , trzymam kciukasy za Was

A od siebie powiem że sobie ostatnio b.fajnie randkuje z takim tam jednym może coś miłego z tego wyjdzie.... wiec może jesień to wcale nie zła pora na związki

laudik,opaska wymiata
Stary 2009-10-20, 21:50   #396
Anariel
Wtajemniczenie

No ja juz jestem Wizyta trwala ponad dwie godziny, oczywiscie nie obeszlo sie bez strachu bo jak mnie zmierzyli to powiedzieli,iz mam za maly brzuch itd. Wiec trzeba wszystko dokladnie zbadac. Zrobiono mi USG i na szczescie wszystko ok. Mam byc w szpitalu w czwartek o 7:45. Jesli bedzie ok to wypuszcza mnie po dwoch dniach. Wiec w niedziele bylabym juz w domciu

Widzialam,ze o tesciach rozmawialiscie: ja mialam kiedys ze swoimi problem a teraz juz jest ok. I powiem szczerze,ze bardzo lubie sobie z nimi usiasc, napic sie wodeczki, pogadac itd

A co do wstawania i robienia M kanapek itd... to nie wstaje Moze i jestem be ale kiedys rozmawialismy,ze nie ma sensu zebym wstawala o 6 rano i robila mu kanapki skoro maly jeszcze spi itd...
-Od Lipca 2009 dbam o paznokcie

Anariel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 21:50   #397
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
Witam kolejna fanka True Blood(avatar)??
Stary 2009-10-20, 21:50   #398
lilavati007
Wtajemniczenie

Cytat:
matko, nadrobiłam Was

cały dzień mam naolejowane włosy olejem ryżowym i jak tak patrzę na naturalne włosy m.in. Miki i Narka, to myślę, by wrócić do swoich ale ja zawsze tak dużo gadam
będzie dobrze, pogoda jest troche dolująca, więc może stąd wzieły się wasze złe nastroje.

Cytat:
Napisane przez viki1988 Pokaż wiadomość
spóbujcie pogadać na spokojnie i sie spróbować zrozumieć nawzajem, spojrzec obiektywnie na wszystko , trzymam kciukasy za Was

A od siebie powiem że sobie ostatnio b.fajnie randkuje z takim tam jednym może coś miłego z tego wyjdzie.... wiec może jesień to wcale nie zła pora na związki
Każda pora jest dobra na związki. Trzymam za Was
Stary 2009-10-20, 21:52   #399
San di
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lilavati007 Pokaż wiadomość
Witaj
Coś ostatnio dużo nowych wizazanek przybylo. Namnozyły się jak grzyby po deszczu.

to świadczy o tym,że wątek ma powodzenie,no i miła atmosfera,która jest zasługą zakorzenionych tu włosomaniaczek też robi swoje

Stary 2009-10-20, 21:53   #400
lilavati007
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Anariel Pokaż wiadomość
No ja juz jestem Wizyta trwala ponad dwie godziny, oczywiscie nie obeszlo sie bez strachu bo jak mnie zmierzyli to powiedzieli,iz mam za maly brzuch itd. Wiec trzeba wszystko dokladnie zbadac. Zrobiono mi USG i na szczescie wszystko ok. Mam byc w szpitalu w czwartek o 7:45. Jesli bedzie ok to wypuszcza mnie po dwoch dniach. Wiec w niedziele bylabym juz w domciu

Widzialam,ze o tesciach rozmawialiscie: ja mialam kiedys ze swoimi problem a teraz juz jest ok. I powiem szczerze,ze bardzo lubie sobie z nimi usiasc, napic sie wodeczki, pogadac itd

A co do wstawania i robienia M kanapek itd... to nie wstaje Moze i jestem be ale kiedys rozmawialismy,ze nie ma sensu zebym wstawala o 6 rano i robila mu kanapki skoro maly jeszcze spi itd...
To w czartek będę wizażową ciocią?
Małe bobasy są fajne i ślicznie pachną.
Stary 2009-10-20, 21:53   #401
pinupgirll
Przyczajenie

Cytat:
Witaj
Mam cichą nadzieje że to nic złego? Bo ja od dziś jestem jedną z tych które się namnozyły hehehe
pinupgirll jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-20, 21:54   #402
San di
Raczkowanie

Cytat:
Witam kolejna fanka True Blood(avatar)??

tak się składa,że kocham wszystko co związane z wampirami

Stary 2009-10-20, 21:54   #403
lilavati007
Wtajemniczenie

Cytat:
to świadczy o tym,że wątek ma powodzenie,no i miła atmosfera,która jest zasługą zakorzenionych tu włosomaniaczek też robi swoje
Wiem, wiem. Mnie też ona przyciągnęła jak magnes i cóż... jestem już chyba uzależniena, miałam iść spać, ale nie chce mi się wstać od komputera i wizazu.
Stary 2009-10-20, 21:55   #404
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Cytat:
Napisane przez dymka Pokaż wiadomość
No niestety moje koty mimo całej swej inteligencji i wyuczenia pewnych zachowań nie rozumieją, że znoszenie myszy czy krwawiącego ptaka na jasnobeżowy dywan nie jest w dobrym tonie - mimo krzyków i tupania, które w innych sytuacjach działa w 100%. Taki ich urok - cóż zrobić
Ano niewiele da się zrobić, instynkt jest silniejszy
W dodatku, jak wiadomo, koty lubią byc 'niezależne'

Cytat:
A w ogóle Estelle miło Cię widzieć tak intensywnie piszącą w wątku
czuję się taka ważna...plotkuję z Panią Moderator o kotach
Heh, dziękuję czuję się onieśmielona
Aczkolwiek tak naprawdę to ja zwykła użytkowniczka jestem - tak zaczynałam na wizażu i niewiele się właściwie zmieniło...
Ostatnio nie miałam niestety zbyt wiele czasu na pisanie [ech, obowiązki ], acz wcześniej udzielałam się częściej w poprzednich odcinkach
Dziś swobodniejszy wieczór

Cytat:
My sobie w zeszłym roku kupiłyśmy - niewielkie, puszyste, umieszczone w strategicznych miejscach, żeby ciepło i miło było w stópki. I koty je uwielbiają...aż za bardzo
Hehehe, bo kotki wiedzą co dobre
Mój też zawsze szuka jakiejś puszystej podkładki - kocyk, poduszka czy też kawałek ręcznika nieopatrznie porzuconego w łazience [uwielbia asystować podczas kąpieli ]

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 21:56   #405
lilavati007
Wtajemniczenie

Cytat:
Mam cichą nadzieje że to nic złego? Bo ja od dziś jestem jedną z tych które się namnozyły hehehe
Oczywiście, że nie. Im więcej nas tym lepiej i weselej, i tym szybciej będziemy powtarzać większe liczby rzymskie przy zakładaniu kolejnych wątków.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-20, 21:56   #406
blondyna789
Zakorzenienie

witaj Anariel będzie dobrze i szybko do nas wrócisz już z małą Gabi

już z Tż-em mamy wszystko wyjaśnione; powodem tych dymów jest jego straszna (!!!) zazdrość.. zresztą - macie racje - jutro pogadamy jeszcze, bo już ochłonęłam i mam mu jednak jeszcze coś do powiedzenia...

ale dużo włosomaniaczek czyta wątek
Stary 2009-10-20, 21:58   #407
lilavati007
Wtajemniczenie

Cytat:
witaj Anariel będzie dobrze i szybko do nas wrócisz już z małą Gabi

już z Tż-em mamy wszystko wyjaśnione; powodem tych dymów jest jego straszna (!!!) zazdrość.. zresztą - macie racje - jutro pogadamy jeszcze, bo już ochłonęłam i mam mu jednak jeszcze coś do powiedzenia...

ale dużo włosomaniaczek czyta wątek
To dobrze, ze sobie wszystko wyjaśniliście.
Stary 2009-10-20, 22:00   #408
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
tak się składa,że kocham wszystko co związane z wampirami
hah ja też jestem zupełnie nienormalna pod tym względem a tym serialem z jyyliześmy sie zachwycały chyba jakoś na 4 i 5 stronie tego wątku (właściwie to bardziej Erikiem ale to tam szczegóły) i mam pytanie - także do jyyli - oglądałyście taki serialik Kindred: the Embraces?

---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ----------

Włosomaniactwo rozprzestrzenia się niczym mocno zakaźna choroba
Stary 2009-10-20, 22:00   #409
San di
Raczkowanie

Cytat:
Wiem, wiem. Mnie też ona przyciągnęła jak magnes i cóż... jestem już chyba uzależniena, miałam iść spać, ale nie chce mi się wstać od komputera i wizazu.
ja czekam aż mi włoski wyschną i też spadam spać.w między czasie porobiłam fotki i wrzuciłam swoją kolekcję włosową na wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=189386&page=44

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-20, 22:01   #410
blondyna789
Zakorzenienie

zgadza się ale rzeczywiście im nas tu więcej, to będzie więcej do nadrabiania podczas ewentualnej niemożności śledzenia wątku na bieżąco
Stary 2009-10-20, 22:05   #411
lilavati007
Wtajemniczenie

Cytat:
[/COLOR]Włosomaniactwo rozprzestrzenia się niczym mocno zakaźna choroba
Tak, grozi nam epidemia, a może i nawet pandemia.

---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ----------

San di boska kolekcja naprawde Chciałabym z niej wszystko, moja przy niej wydaję się tak skromna...
Stary 2009-10-20, 22:11   #412
San di
Raczkowanie

Cytat:
hah ja też jestem zupełnie nienormalna pod tym względem a tym serialem z jyyliześmy sie zachwycały chyba jakoś na 4 i 5 stronie tego wątku (właściwie to bardziej Erikiem ale to tam szczegóły) i mam pytanie - także do jyyli - oglądałyście taki serialik Kindred: the Embraces?

---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ----------

Włosomaniactwo rozprzestrzenia się niczym mocno zakaźna choroba
ja niestety nie znam.a gdzie ten serial leci/leciał? czy też była jakaś fascynująca postać jak Erik z True Blood?

---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ----------

Cytat:
Tak, grozi nam epidemia, a może i nawet pandemia.

---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ----------

San di boska kolekcja naprawde Chciałabym z niej wszystko, moja przy niej wydaję się tak skromna...
hmmm uzależnienie zrobiło swoje,co Wy tu nowego nie wymyślicie to mnie kusi niemiłosiernie żeby to mieć gorzej jest ze zużyciem tych zapasów nawet przy codziennym myciu tak jak w moim przypadku... a marzy mi się jeszcze wiele np. te duże maski Vatiki,jakieś oleje i inne cudeńka

Stary 2009-10-20, 22:12   #413
pinupgirll
Przyczajenie

Cytat:
zgadza się ale rzeczywiście im nas tu więcej, to będzie więcej do nadrabiania podczas ewentualnej niemożności śledzenia wątku na bieżąco
No ja niestety już się gubie i to mocno hehehehe za szybko piszecie miłe panie :p
Stary 2009-10-20, 22:14   #414
lilavati007
Wtajemniczenie

Cytat:
hmmm uzależnienie zrobiło swoje,co Wy tu nowego nie wymyślicie to mnie kusi niemiłosiernie żeby to mieć gorzej jest ze zużyciem tych zapasów nawet przy codziennym myciu tak jak w moim przypadku... a marzy mi się jeszcze wiele np. te duże maski Vatiki,jakieś oleje i inne cudeńka
Ja tam stety/niestety nie mam pieniędzy na tyle żeby kupować wszystko na co mam ochotę i jestem zmuszona propagować włosowy minimalizm, czyli zwykle wszystkiego mam po jednej sztuce (maski, odżywki, wcierki, oleje itp.) choć czasami zdarza się mieć więcej.
Stary 2009-10-20, 22:17   #415
pinupgirll
Przyczajenie

Cytat:
Ja tam stety/niestety nie mam pieniędzy na tyle żeby kupować wszystko na co mam ochotę i jestem zmuszona propagować włosowy minimalizm, czyli zwykle wszystkiego mam po jednej sztuce (maski, odżywki, wcierki, oleje itp.) choć czasami zdarza się mieć więcej.
Liczy się jakość a nie ilość! Nie będe was tu namawiała jak jechowa to mojej ulubionej marki ale jakość a nie ilość!
Stary 2009-10-20, 22:18   #416
blondyna789
Zakorzenienie

ja powoli skłaniam się do minimalizmu szukam odżywki i maski idealnej, ale żeby taką znaleźć muszę najpierw większość sprawdzić..... więc jeszcze długa droga przede mną moje włosy pokochały oleje i to jest największy plus olej mogę mieć na włosach cały dzień i całą noc nieodczuwając specjalnie, że go mam
Stary 2009-10-20, 22:20   #417
lilavati007
Wtajemniczenie

Cytat:
No ja niestety już się gubie i to mocno hehehehe za szybko piszecie miłe panie :p
Cytat:
Liczy się jakość a nie ilość! Nie będe was tu namawiała jak jechowa to mojej ulubionej marki ale jakość a nie ilość!
Wiem, wiem, ale dziewczyny tutaj kuszą tyloma cudeńkami z dobrym składem, że trudno się nie skusić jeśli sie ma pieniądze. Choć to raczej dobrze, ze nie mam wielkich zapasów, bo wtedy nigdy nie zdążyłabym ich wszystkich zużyć, a to wielki włosowy grzech wyrzucać wspaniełe kosmetyki.
Stary 2009-10-20, 22:23   #418
blondyna789
Zakorzenienie

no właśnie.. ja nie mam kiedy zużywać moich masek gdyby chociaż nie były wydajne, to bym szybciej zużyła a tak... mam luz z kupowaniem masek co najmniej do kwietnia przyszłego roku (tak obstawiam)
Stary 2009-10-20, 22:25   #419
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
ja powoli skłaniam się do minimalizmu szukam odżywki i maski idealnej, ale żeby taką znaleźć muszę najpierw większość sprawdzić..... więc jeszcze długa droga przede mną moje włosy pokochały oleje i to jest największy plus olej mogę mieć na włosach cały dzień i całą noc nieodczuwając specjalnie, że go mam
oj tak oleje rządzą, a Vatika to już ogólnie wymiata
Cytat:
ja niestety nie znam.a gdzie ten serial leci/leciał? czy też była jakaś fascynująca postać jak Erik z True Blood?[COLOR="Silver"]
heheh nie za bardzo w sumie , to serial z 1996 roku zrobiony na podstawie Wampir : Maskarada, naprawdę polecam, ale dostępny chyba tylko do ściągnięcia z neta
a swoja drogą to w True Blood Królowa ma świetny kolor włosów (załącznik )
Stary 2009-10-20, 22:25   #420
pinupgirll
Przyczajenie

Z super zabiegów regeneracyjnych na włosy polecam 4 kroki joico niestety wykonuje się ją tylko w salonach właśnie firmy joico których jest mało w Polsce koszt ok. 60 zł ale luuuuudzie jest szał!:p kondycja włosów jest nie porównywalna do niczego innego jak u malutkiego dziecka naprawde to najlepsza rzecz z jaka sie spotkałam na rynku fryzjerskim
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości