|
|
#811 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. III
a u mnie zaczął sie remont bloku
masakra no i nie obyło sie już bez szkód - moje drzwi wejściowe ciut ucierpiały oczywiście "soczyście" upomniałam robotników no i udało mi się zakleic drzwi folią aby dalej ich nie rozwaliliehh szkoda słów jeszcze na dobre nie zaczęli remontu a ja już mam dośc pogoda dzisiaj była znośna no ale niestety musieliśmy siedziec w domu bo nie było jak wyjść wrrrrrr rozwalali luksfery na klatce więc wszystko sypało sie na głowe oby jutro było lepiej |
|
|
|
#812 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jutro seminarium, ratunku!!
|
|
#813 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() kretencja no to rozwiałaś moje wątpliwości pójdę do gina jakoś w przyszłym roku pewnie dopiero bo takie terminy i powiem o co chodzi , pewnie zaproponuje to co w wakacje czyli 2 dni w szpitalu i komplet badań.. no ale placić nie będę chociaż. lenka a co to takiego ? narzekałam ,że nie mam gdzie z psem pobiegać i połazić a tu proszę , 15 min. i piękny las
|
|
|
|
#814 |
|
Zakorzenienie
|
witam babolki
![]() wpadłam tylko żeby wam powiedzieć, że byłam wczoraj na usg połówkowym, wszystkie paramerty eleganckie, i będę miała DZIEWCZYNKĘ z czego się niezmiernie cieszę Wszyscy dookoła (absolutnie wszyscy) mi mówili że na pewno będzie chłopak, w co juz sama zaczęłam wierzyć. A mój mąż spokojnie odpowiadał mi na to, że wszyscy są głupi i bedziemy mieć córeczkę. I miał rację . Nie zrozumcie mnie źle, z synka też bym się cieszyła, ale nie ukrywam że zawsze marzyłam o córeczcze. Tym bardziej, że raczej nie planuję więcej dzieci.Termin mam na 4.03 (wg miesiączki, bo wg usg różnie wychodzi). Teraz jestem w 21 tc. Jeśli chodzi o imię to będzie LENA (chyba, że nam się coś odwidzi) (można uzupełnić listę)
|
|
#815 |
|
Zakorzenienie
|
marthinisa powodzenia na obronie, oby jezyk był gietki...
![]() Awenturyn pisałaś tez, ze jak bedą remontować to nie będziesz miała netu, ale póki jesteś to dobrze ![]() evitka gratuluje dziewczynki ![]() Jakoś nie wiem co pisać. Zadowolona jestem po weekendzie i warsztatach, ciągle coś nucę Ale poza tym fakt bezrobocia w naszym małzeństwie jest przytłaczający i niestety nie widać szans na znalezienie roboty w tym roku, bo każdy mówi, ze na koniec roku to ciężko. Nie ma pracy, nie bedzie staran, nie bedzie dzidzi
|
#816 |
|
Zakorzenienie
|
evitka gratuluję LENKI
a termin na marzec masz super wg mnie też bym chciała w marcu , ale może na wiosnę
|
|
|
|
#817 |
|
Zakorzenienie
|
abz, oliwka dziękuję
![]() jeśli chodzi o termin to mój mąż ma urodziny 6.03 i mamy cichą nadzieję, że niunia będzie chciała zrobić tatusiowi prezent..... (a u nas w rodzinie tak się zdarza: męża brat i mama są z tego samego dnia (ja mam urodziny zaraz obok nich) , szwagierka i teśćiu też się w tym samym dniu urodzili, tylko mąż nie ma "pary".... no teraz już bedzie miał, zobaczymy tylko czy w miarę "blisko" swoich urodzin. abz, w sprawie tego braku roboty, to wiem o czym piszzesz, mój mąż ponad pół roku był bez pracy, choć ma zarówno kwalifikacje jak i bogate doświadczenie. Teraz od lutego pracuje, praca jest zarobkowo taka sobie, ale choć bezstresowa. Zobaczysz dla was też zaświeci "zawodowe słońce" <tu powinna być ikonka ze słoneczkiem> Trzymaj się kochana
Edytowane przez evitka21 Czas edycji: 2009-10-20 o 09:53 |
|
|
|
#818 |
|
Rozeznanie
|
witajcie
dzisiaj od 8 rano znowu mam hałas - ekipa wlazła na dach wrrrrrrrrr po wczorajszym dniu juz mi obrzydł ten remont no ale zobaczymy jak bedzie dalej jak nie osiwieje to bedzie sukces ![]() evitka to wspaniałe wieści ehhh jak ja ci zazdroszcze tez mi się marzy dziewczynka bo ........... u mnie w rodzinie same chłopaki abz tak tak ale zaczęłi od dachu więc jak narazie moge cieszyc sie netkiem no i głowa do góry moja droga wierze w to ide zjeśc jakieś sniadanko bo zaczyna burczeć w brzuszku ![]() mam ochote na cis słodkiego
|
|
|
|
#819 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
evitka, to gratuluję, też chcę dziewczynkę!!!! a Lenka to śliczne imię ![]() abc, a ja myślę, że w każdej chwili może się wszystko odmienić, niektóre rzeczy przychodzą tak niespodzianie.. Główka do góry Awenturyn, a masz coś dobrego?
|
|
#820 |
|
Zakorzenienie
|
Gusia fantastyczna wiadomosc, gratuluje !!!!!
Lindsley to niezle, bo ja mam 90 ( na czczo), a brzuchol jaki wielki Co do ZUZu to rzeczywiscie moga sie przyczepic i pewnie wysla mu kontrol Kretencja Olliwko to zalezy w ktorej fazie cyklu.No i jak sie zdecydujesz na badania, to tez musisz wiedziec kiedy dokladnie, co zbadac.Zeby miec wiarygodny obraz calego cyklu, to robi sie badanie hormonu, w kazdej fazie Tez mowie z piesem, albo psies ![]() Tity kciukasy za wizyte Marthinisa jak milo, ze sie odezwalas.Fajnie, ze dalas rade z magisterkami.Oczywiscie powodzenia w srode i daj znac jak poszlo Evitka gratuluje coreczki Awenturyn a jak sprawy z TZ, wszystko ok ? |
|
|
|
#821 |
|
Zakorzenienie
|
choćby na tym forum widac jakie życie robi niespodzianki (miłe), ale wiadomo jak sie jest w złej sytuacji czy formie to ciężko o optymizm. Modle sie a mężowi też mówie, ze życie robi niespodzianki i na pewno bedzie dobrze...
|
#822 |
|
Zakorzenienie
|
Evitko
|
#823 |
|
Zakorzenienie
|
lenka spacerki zdazysz nadrobić
przy dziecku |
|
|
|
#824 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć, ja króciutko, bo nic nie widzę i się strasznie męczę. Byłam na wizycie,nie jest źle, ale muszę za miesiąc jeszcze raz pojechać bo mi się od soczewek trochę rogówka pofałdowała i trzeba ją wyprostować. Tak, więc siedzę w za słabych okularach, nie wiem jak ja na zajęcia pojadę...Do tego męczą mnie hemoroidy, nie mogę siedzieć, tylko leżeć i nie wiem co ze sobą zrobić...
|
|
|
|
#825 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Sama sobie to wszystko na głowę zwaliłam - szczególnie z tymi dwiema magisterkami na raz, bo z studia w Polsce skończone 2 lata temu, tylko jakoś tak nigdy nie było czasu by napisać pracę i ją obronić. A teraz to wszystko tak na wariata. Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:57 ---------- Cytat:
|
|
|
#826 |
|
Zakorzenienie
|
Witam!
Zapisuje sie do waszego watku jak mamusia planujaca z mezuskiem czwartego dzieciaczka-nie nie zwariowalam czwartego |
|
|
|
#827 |
|
Zakorzenienie
|
Monika witaj
wow 4 dzieciaczek...![]() Marthinisa jeszcze tydzien i Twoje zycie znacznie sie uspokoi, odpadnie Ci duzo stresow, bardziej sie wyluzujesz psychicznie, wiec i o dzidziolka wtedy latwiej Tity ale co powiedziala lekarka, kwalifikujesz sie do tej operacji
|
|
|
|
#828 |
|
Zakorzenienie
|
Przeczytałam ale nie mam siły odpisywać każdej z osobna. Dziś zaraz po pracy byliśmy na dużych zakupach, na poczcie, i na stacji(gdzie też trochę zeszło) i tak wróciłam do domu prawie o 19 zjadłam coś i dopiero co usiadłam. Zwariowany dzień w pracy tyle zamieszania, dyskusje z szefem i do tego wszystkiego boli mnie głowa...
Padam normalnie ![]() Pozdrawiam cieplutko bo u mnie dziś w nocy ma być zimno...
|
#829 |
|
Zakorzenienie
|
pochwale sie wam co wychaczylam
|
|
|
|
#830 |
|
Rozeznanie
|
Lenka a kupiłam sobie dzisiaj napoleonke
aldii narazie z moim TZ jest ok,czekam do piątku bo zażyczyłam sobie wykwintną kolacje przy świecach - on ma gotować a ja mam tylko kupic jakieś winko - zapowiada się ciekawy wieczór weekendowy kretencja to akurat na rocznice ![]() Tity MONIKA witaj elcia cuper ciuszki |
|
|
|
#831 |
|
Zakorzenienie
|
No, Evitka na naszą rocznicę urodzi
|
#832 |
|
Zakorzenienie
|
Awenturyn to ciekawe jakie beda owoce tej kolacji
Dziewczyny, czy ktoras moze wie, czy BordAna jest w ciazy ?? Bo wrzucila dzis na nk fotke malutkich butkow i cos mi sie wydaje..... |
|
|
|
#833 |
|
Zakorzenienie
|
evitko gratuluję córeczki
![]() MONIKA witaj Strasznie zazdroszczę trójki dzieciaczków i kolejnego Też zawsze chciałam mieć dużą rodzinę. Kibicuję Ci w realizacji zadania Myślę, że skoro 3 już masz to z 4 nie będzie problemu ![]() aldii raczej się kwalifikuję, ale ona chce zobaczyć co się z okiem będzie działo bez noszenia soczewek i wtedy mi da ostateczną odowiedź, chociaż powiedziała coś takiego, że na siłę można by teraz robić operację. Mam trochę cienką rogówkę i powiedziała, że będą dużo "ucinać", ale jedyną konsekwencją tego będzie to, że nie będę mogła rodzić naturalnie, na co i tak byłam nastawiona bo mam wadę serca. Także właściwie mogę się chyba powoli cieszyć. Ale przez ten miesiąc będę wykluczona z życia, bo ani ludzi na ulicy nie poznam, ani samochodem nigdzie nie pojadę. Do pracy też nie będę chodzić, bo przy kompie też za dużo nie wysiedzę. Bolą mnie oczy w okularach. Dużo gorzej w nich widzę, chociaż to tylko jedna dioptria różnicy. Ciężko mi będzie, już dzisiaj mi ciężko, a tu do 17 listopada muszę wytrzymać...Jeszcze tylko czekam na @. Jak przyjdzie to starania o dziecko będą na jakiś czas zawieszone. elcia ostatnie ubranko super ![]() Aha aldii dopiero zobaczyłam zdjęcie na nk. Pięknie wyglądasz i śliczną kobietą jesteś I brzusiu uroczy
Edytowane przez Tity Czas edycji: 2009-10-20 o 20:16 |
|
|
|
#835 |
|
Zakorzenienie
|
aldii rano widziałam zdjęcie Bordany na nk i też zastanawiałam się czy jest w ciąży , nie wiem
jak tak to gratuluję ![]() Twój album oglądnelam , śliczne fotki brzuszka tity dasz rade , zresztą musisz i za operacje kciuki będę 3 mała awenturko jak ja lubie wieczorki z winkiem
|
|
|
|
#836 |
|
Zakorzenienie
|
aldii no wlasnie tez na nk widzialam buciki u Bordany i zastanawiam sie czy jest w ciazy
bo dawno sie nie odzywala
|
|
|
|
#837 |
|
Zadomowienie
|
Elcia, piękne ciuszki
![]() Awenturyn, tiramisu to bym zjadła Tity, to trzymam kciuki, żebyś dała radę i żeby było ok Cześć Monika ![]() Mam nadzieję ![]() Ja już po pracy, a rano wstaję na zajęcia. Dobrej nocki
|
#838 |
|
Zakorzenienie
|
Tity czy to tak zdrowo chodzić w zbyt słabych okularach?? Wiedziałam, ze cos jest w tej operacji, nie można rodzic naturalnie, w moim przypadku odpada, nie dam sie pokroić, chcę naturalnie rodzić.
Monika witaj lindsley to zabiegany dzień. Ale czy ty przypadkiem nie obiecałaś nam jakichś zdjec kiedyś... ![]() elcia fajne ciuszki, pamiętam jak byłam w Anglii i tam takie buciki i ciuszki wydawały sie tak tanie (jak sie zarabiało funty oczywiscie). Siostrzeńcowi wtedy jedynie mogłam kupować. Hmmm a ja zdjecia BordAny nie widziałam, może już usunęła?? No mogłaby sie odezwać. Kiedys pisałam do niej na nk, ale jak widać nie wróciła do nas
|
#839 |
|
Zakorzenienie
|
Monika, witaj
![]() U mnie dziś spokojnie. Pogoda wredna za oknem, ale na szczęście nie muszę raczej nigdzie wychodzić. Za to powinnam pozmywać, kuchnię ogarnąć i doszlifować scenariusz, bo jutro mam zajęcia hospitowane Ale chyba trochę na wyrost się tremuję (to moje pierwsze), bo pani dyrektor jest naprawdę spoko babką. Wczoraj mi powiedziała, żebym się tak nie stresowała wszystkim, skoro myślę o dziecku, bo od tego prolaktyna skacze i są problemy No racja w sumie
|
#840 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Dzieki za mile przyjecie mnie do swojego grona Teraz chcemy synka dla rownowagi ile w tym prawdy?Ktoz to wie-chinski a wiecie jak to w tych Chinach same baby prawie wiec nie ma co sie nim za duzo kierowac![]() Z ta iloscia dzieci to wiecie co zdania sa rozne-niektorzy chca tylko jedno i pukaja sie w glowe jak mowisz ze planujesz czwarte |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:11.

no i udało mi się zakleic drzwi folią aby dalej ich nie rozwalili

a szkoda bo już sobie rozkminiłam że miałabym poród w lipcu i nie musiałabym całe lato z brzusiem wielkim latać a poza tym dzidzia by miała ciepło. 

Ale chyba trochę na wyrost się tremuję (to moje pierwsze), bo pani dyrektor jest naprawdę spoko babką. Wczoraj mi powiedziała, żebym się tak nie stresowała wszystkim, skoro myślę o dziecku, bo od tego prolaktyna skacze i są problemy
No racja w sumie