Offtopowe zapuszczanie cz. VI - zapuszczalskie w akcji! - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-20, 22:25   #421
lilavati007
Wtajemniczenie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz. VI - zapuszczalskie w akcji!

Cytat:
Napisane przez blondyna789 Pokaż wiadomość
no właśnie.. ja nie mam kiedy zużywać moich masek gdyby chociaż nie były wydajne, to bym szybciej zużyła a tak... mam luz z kupowaniem masek co najmniej do kwietnia przyszłego roku (tak obstawiam)
Mnie akurat maski czy szampony tak bardzo nie kuszą, ale oleje.. Te wszystkie amly, vatiki, oleje kokosowe, migdałowe itp. Chciałabym je wszystkie.
lilavati007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 22:26   #422
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lilavati007 Pokaż wiadomość
Wiem, wiem, ale dziewczyny tutaj kuszą tyloma cudeńkami z dobrym składem, że trudno się nie skusić jeśli sie ma pieniądze. Choć to raczej dobrze, ze nie mam wielkich zapasów, bo wtedy nigdy nie zdążyłabym ich wszystkich zużyć, a to wielki włosowy grzech wyrzucać wspaniełe kosmetyki.
Zawsze można sie wymienić na wizazu na coś innego (coś innego do włosów of course )
Stary 2009-10-20, 22:28   #423
lilavati007
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez viki1988 Pokaż wiadomość
Zawsze można sie wymienić na wizazu na coś innego (coś innego do włosów of course )
Tylko, ze za bardzo nie mam się z czego wymieniać, bo przydałoby się by każda włosomaniaczka miała szampon, odżywkę, maskę, wcierkę, olej itp, a jeśli ma sie wszystkiego po 1 sztuce to trudno z czegoś zrezygnować. W okolicy świąt chciałabym sobie zamówić Vatike.
lilavati007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 22:30   #424
San di
Raczkowanie

Cytat:
ja powoli skłaniam się do minimalizmu szukam odżywki i maski idealnej, ale żeby taką znaleźć muszę najpierw większość sprawdzić..... więc jeszcze długa droga przede mną moje włosy pokochały oleje i to jest największy plus olej mogę mieć na włosach cały dzień i całą noc nieodczuwając specjalnie, że go mam

dokładnie tak jak piszesz,żeby dowiedzieć się co dla naszych włosów jest najlepsze musimy wypróbować wiele specyfików.u mnie jest tak,że np jak jakaś odżywka maska czy cokolwiek innego nie daje kompletnie żadnego efektu albo jeszcze gorzej szkodzi to jej więcej nie kupię.co chwilę jednak pojawia się tu coś nowego i kusi kusi kusi zdaję sobie oczywiście sprawę,że przesadzam z ilością i na tą chwilę skupiam się na zużyciu tego co już posiadam

San di jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 22:35   #425
Anariel
Wtajemniczenie

Ja mam tak,ze kupuje i probuje A jak nie pasuje to myje tym wanne i toalete :P Najpierw detergenty a pozniej zeby ladnie pachnialo to szampony albo odzywki ahhahaaa
-Od Lipca 2009 dbam o paznokcie

Anariel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 22:36   #426
pinupgirll
Przyczajenie

Ok ja spadam spać bo z lekka mnie głowa boli a na obolałej głowie napewno szybciej włosy nie rosną :p
pinupgirll jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 22:36   #427
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie akurat maski czy szampony tak bardzo nie kuszą, ale oleje.. Te wszystkie amly, vatiki, oleje kokosowe, migdałowe itp. Chciałabym je wszystkie.
oj tak, oleje też mnie kuszą, ale póki co - jestem twarda
Cytat:
Napisane przez San di Pokaż wiadomość
dokładnie tak jak piszesz,żeby dowiedzieć się co dla naszych włosów jest najlepsze musimy wypróbować wiele specyfików.u mnie jest tak,że np jak jakaś odżywka maska czy cokolwiek innego nie daje kompletnie żadnego efektu albo jeszcze gorzej szkodzi to jej więcej nie kupię.co chwilę jednak pojawia się tu coś nowego i kusi kusi kusi zdaję sobie oczywiście sprawę,że przesadzam z ilością i na tą chwilę skupiam się na zużyciu tego co już posiadam
ja na samym początku wpadłam w manię kupowania wszystkiego do włosów na zapas - teraz to męczę na szczęście większość rzeczy raczej mi służy, więc ze spokojem sobie zużywam, choć moja lista must have się wydłuża.. ale... powoli do celu

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-10-20, 22:48   #428
San di
Raczkowanie

Cytat:
Tylko, ze za bardzo nie mam się z czego wymieniać, bo przydałoby się by każda włosomaniaczka miała szampon, odżywkę, maskę, wcierkę, olej itp, a jeśli ma sie wszystkiego po 1 sztuce to trudno z czegoś zrezygnować. W okolicy świąt chciałabym sobie zamówić Vatike.

a ja Cię podziwiam,że zachowałaś rozsądek będąc włosomaniaczką i troszcząc się o swoje włoski z głową.
u mnie doszło do tego,że każdą wolną kase ostatnio wydawałam na włosy,ale jako że zgromadziłam już tego sporo,to teraz mogę/muszę przystopować

---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ----------

Cytat:
Napisane przez Anariel Pokaż wiadomość
Ja mam tak,ze kupuje i probuje A jak nie pasuje to myje tym wanne i toalete :P Najpierw detergenty a pozniej zeby ladnie pachnialo to szampony albo odzywki ahhahaaa

hahah jak sprytnie

---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ----------

oleje są chyba pożądane obecnie przez większość jak nie wszystkie włosomaniaczki robią z włosami cuda

---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ----------

dobrej nocy wszystkim

San di jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-20, 22:52   #429
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
jaka cwaniara fajny pomysł na odżywkę można jeszcze np. golić nogi
Stary 2009-10-21, 05:48   #430
desporadka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mente Pokaż wiadomość
I ja dołączam się do zapuszczania. Aktualna długość: 31 cm. Na razie wystarczy mi 50 :P
cześć

Cytat:
Napisane przez piotrkowalolitka Pokaż wiadomość
ok ujawniam sie dodalam zdjecie do albumu. Kto chce niech zaglada i mnie zaprasza bo bardzo chcialabym was zobaczyc a nie chce sie narzucac...
zapraszam do przyjaciół, też chcę Cię zobaczyć

Cytat:
Napisane przez pinupgirll Pokaż wiadomość
Zacznę od tego(może troszkę nie na temat z góry przepraszam ) że jestem fryzjerką która z oczywistych przyczyn zawodowych cierpi na chorobliwe kombinowanie z włosami :p mam w tej chwili włosy ścięte prawie na chłopaka i wbrew powszechnemu mitowi że takie włosy są szpecące i mało kobiece mi jest całkiem ładnie :p ale wymyśliłam sobie posiadanie pięknych długich włosów Już parę razy zabierałam się do tego ale nie macie pojęcia jak ciężko jest zapuszczać włosy mając strzyżenia u 4 fenomenalnych fryzjerek zupełnie za darmo...Ale trafiłam na wasze forum i oświeciło mnie że pisanie na tym forum może być super motywacją! Myślę że nie ma lepszego sposobu niż doczepienie włosów i czekanie aż swoje odrosną ( sprawdzałam, naprawdę byłam w szoku po ściągnięciu doczepianych włosów jak bardzo urosły moje) ale niestety na chwile obecną mam za krótkieNikt nie wierzy w moje plany POTRZEBUJE WSPARCIA!:p rosi:
cześć, przyda się tutaj fryzjerka

Cytat:
matko, nadrobiłam Was
witam nowe włosomaniaczki offtopowe zapuszczanie to magia - nawet takiemu leniowi jak ja zawróciło w głowie i teraz dbam o włoski

miałam dzień masakrę - od dłuższego czasu przeczuwałam (od jakiegoś 1,5 tyg), że pokłócę się z Tż-em, ale to, co dziś przerobiliśmy to był już szczyt wszystkiego. nie będę Wam opowiadać, bo tyle tego było, że po prostu sama nie jestem w stanie tego ogarnąć. otarliśmy się o rozstanie, a przynajmniej separację no ale skończyło się pomyślnie i mimo, że Tż miał do mnie o wszystko pretensje, żale i podejrzenia, to na koniec mnie przepraszał.. masakra jakaś - jesień to nie jest dobry czas dla związków. głowa mnie boli od tego wszystkiego.. jestem pewna, że to się powtórzy, a wtedy chyba nie będę już chciała nic naprawiać.. mimo, że bardzo go kocham.. cholera, miałam nie pisać, a tak się rozpisałam..

cały dzień mam naolejowane włosy olejem ryżowym i jak tak patrzę na naturalne włosy m.in. Miki i Narka, to myślę, by wrócić do swoich ale ja zawsze tak dużo gadam
eh. też pokłóciłam się z TŻ.
Dość skomplikowana sprawa, ale ogólnie sprawił mi przykrość swoim zachowaniem i zawiodłam się trochę na nim Z tą różnicą, że nie pogodziliśmy się i nie wiem kiedy on wyciągnie rękę (pierwsza tego napewno nie zrobię). Od paru dni mam jakąś jesienną depresje, tzn. straszny humor i właśnie TŻ jakoś poprawił mi sposób patrzenia na wszystko, a dzisiaj mam taki ciężki dzień, a z nim nie za fajnie
Musiałam chociaż troszkę się wyżalić

Cytat:
witam wszystkie włosomaniaczki jako,że przez kilka ostatnich części regularnie podczytuję wątek,który bardzo mnie wciągnął i zaraził postanowieniem zapuszczania włosów i dbania o nie,postanowiłam się ujawnić i dołączyć do Waszego wspaniałego grona,jeśli oczywiście nie macie nic przeciwko
ale nas tu już dużo
Cytat:
ja czekam aż mi włoski wyschną i też spadam spać.w między czasie porobiłam fotki i wrzuciłam swoją kolekcję włosową na wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=189386&page=44

Cytat:
na odżywkę można jeszcze np. golić nogi
o tak, rewelacja !!
Stary 2009-10-21, 07:01   #431
motylek1007
Zakorzenienie

Nadrobilam Was

Pani_jesien gratuluje stażu udanego

widze nowe włosomaniaczki - tez witam

nie piszcie za duzo, bo zaraz uciekam i do konca dnia mnie juz nie będzie....wiec jutro w pracy bede nadrabiala

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-21, 07:05   #432
dymka
Zakorzenienie

Dobrze, ze tak wcześnie wstałam to mam czas ponadrabiać
Po pierwsze gratuluję Pani Jesień stażu i witam nowe Włosomaniaczki

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Heh, dziękuję czuję się onieśmielona
Aczkolwiek tak naprawdę to ja zwykła użytkowniczka jestem - tak zaczynałam na wizażu i niewiele się właściwie zmieniło...
Ostatnio nie miałam niestety zbyt wiele czasu na pisanie [ech, obowiązki ], acz wcześniej udzielałam się częściej w poprzednich odcinkach
Dziś swobodniejszy wieczór
Ja jestem dopiero od 3 częsci, ale wiem że czasem się pojawiasz, doradzisz coś - a wiadomo że włosową wiedzę masz niesamowitą więc koniecznie odpuść sobie obowiązki (ktoś inny pogrozi palcem i każe korzystać z wyszukiwarki) i przyjdź do nas na ploteczki

Cytat:
Hehehe, bo kotki wiedzą co dobre
Mój też zawsze szuka jakiejś puszystej podkładki - kocyk, poduszka czy też kawałek ręcznika nieopatrznie porzuconego w łazience [uwielbia asystować podczas kąpieli ]
Moje dodatkowo mają upodobania do rzeczy jasnych, prawie białych i pachnących właścicielkami, a więc pościele, szlafroki - czarny kocur ostatnio śpi na moim puszystym białym swetrze

Cytat:
ja czekam aż mi włoski wyschną i też spadam spać.w między czasie porobiłam fotki i wrzuciłam swoją kolekcję włosową na wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=189386&page=44
Piękna kolekcja

Cytat:
Do mnie jutro przyjadą amla i vatika z tego sklepu litlle india

Cytat:
Napisane przez desporadka Pokaż wiadomość
Dość skomplikowana sprawa, ale ogólnie sprawił mi przykrość swoim zachowaniem i zawiodłam się trochę na nim Z tą różnicą, że nie pogodziliśmy się i nie wiem kiedy on wyciągnie rękę (pierwsza tego napewno nie zrobię). Od paru dni mam jakąś jesienną depresje, tzn. straszny humor i właśnie TŻ jakoś poprawił mi sposób patrzenia na wszystko, a dzisiaj mam taki ciężki dzień, a z nim nie za fajnie
Biedactwo faceci czasem emocjonalnie zachowują się jak słonie w składzie porcelany i uparcie twierdzą, że przecież nic się nie stało. Ale przemyśli, zmądrzeje i napewno przybiegnie mocno Cię przytulić
Stary 2009-10-21, 07:06   #433
19agusia91
Zakorzenienie

Dzień Bry

Wczoraj na noc namasowałam włoski Hippem, dziś zmyłam Petrole i na to Gloria na 30 minut. chną, ale coś czuję, ze będą śliczne dziś

Kupiłam ostatnio odżywkę nową - elseve nutri blask light
Hula Hop
440/5000 minut

Edytowane przez 19agusia91
Czas edycji: 2009-10-21 o 07:08
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 07:08   #434
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
Dzień Bry

Wczoraj na noc namasowałam włoski Hippem, dziś zmyłam Petrole i na to Gloria na 30 minut. chną, ale coś czuję, ze będą śliczne dziś
Ja zaraz oleje pójdę zmywać: himalayę i kokosa, jeszcze jakaś maska, a jak podeschną to świderki, żeby się ładnie zakręciły
Stary 2009-10-21, 07:15   #435
desporadka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dymka Pokaż wiadomość
Do mnie jutro przyjadą amla i vatika z tego sklepu litlle india

amlaa

Cytat:

Biedactwo faceci czasem emocjonalnie zachowują się jak słonie w składzie porcelany i uparcie twierdzą, że przecież nic się nie stało. Ale przemyśli, zmądrzeje i napewno przybiegnie mocno Cię przytulić
taką mam nadzieje, chociaż z tą ich głupią dumą to nigdy nic nie wiadomo...
dziękuję za wsparcie, kochana jesteś

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
Cytat:
Ja zaraz oleje pójdę zmywać: himalayę i kokosa, jeszcze jakaś maska, a jak podeschną to świderki, żeby się ładnie zakręciły
szalejecie dziewczyny, szalejecie
Ja dziś mam na później do szkoły więc zdążyłam umyć włosy, buchnęłam mamie szmapon Garnier Nutri Gładki. Jak on obłędnie pachnie tak owocowo
I włosy były po nim cudowne, nie była konieczna nawet odżywka (ale oczywiście nałożyłam); takie śliskie, gładkie. Cudo
Muszę kupić odżywkę (wiem, że zachwalana)
Stary 2009-10-21, 07:29   #436
dymka
Zakorzenienie

Cytat:

taką mam nadzieje, chociaż z tą ich głupią dumą to nigdy nic nie wiadomo...
dziękuję za wsparcie, kochana jesteś

Ja dziś mam na później do szkoły więc zdążyłam umyć włosy, buchnęłam mamie szmapon Garnier Nutri Gładki. Jak on obłędnie pachnie tak owocowo
I włosy były po nim cudowne, nie była konieczna nawet odżywka (ale oczywiście nałożyłam); takie śliskie, gładkie. Cudo
Muszę kupić odżywkę (wiem, że zachwalana)
Po to jesteśmy, żeby się wspierać
Daj TŻtowi dzień, dwa na przemyślenia i zrób w tym czasie coś tylko dla siebie - na pewno wszystko będzie dobrze
Miałam z tej serii maskę kiedyś - fajna była
muszę sobie kupić coś szybkiego i bezczepkowego - może właśnie garniera
Stary 2009-10-21, 07:46   #437
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Dzień dobry Wszystkim

Cytat:
Zacznę od tego(może troszkę nie na temat z góry przepraszam ) że jestem fryzjerką która z oczywistych przyczyn zawodowych cierpi na chorobliwe kombinowanie z włosami :p mam w tej chwili włosy ścięte prawie na chłopaka i wbrew powszechnemu mitowi że takie włosy są szpecące i mało kobiece mi jest całkiem ładnie :p ale wymyśliłam sobie posiadanie pięknych długich włosów Już parę razy zabierałam się do tego ale nie macie pojęcia jak ciężko jest zapuszczać włosy mając strzyżenia u 4 fenomenalnych fryzjerek zupełnie za darmo...Ale trafiłam na wasze forum i oświeciło mnie że pisanie na tym forum może być super motywacją! Myślę że nie ma lepszego sposobu niż doczepienie włosów i czekanie aż swoje odrosną ( sprawdzałam, naprawdę byłam w szoku po ściągnięciu doczepianych włosów jak bardzo urosły moje) ale niestety na chwile obecną mam za krótkieNikt nie wierzy w moje plany POTRZEBUJE WSPARCIA!:p rosi:
Witaj
Koniecznie wrzuć fotki do "dziennika zapuszczania"
Cytat:
Napisane przez pani-jesień Pokaż wiadomość
Nie no, dziewczyny, ja wymiękam po prostu, jesteście strasznie szybkie Billki
Nie nadążę za Wami, choćbym nawet stanęła na rzęsach

Wpadłam tylko na chwilkę powiedzieć, że od poniedziałku mam nową pracę (staż właściwie) w Wydziale Ochrony Środowiska pewnego urzędu (ale nie napiszę jakiego, bo nie wiadomo, kto to czyta ) i jestem naprawdę zadowolona
Gratulacje

Cytat:
miałam dzień masakrę - od dłuższego czasu przeczuwałam (od jakiegoś 1,5 tyg), że pokłócę się z Tż-em, ale to, co dziś przerobiliśmy to był już szczyt wszystkiego. nie będę Wam opowiadać, bo tyle tego było, że po prostu sama nie jestem w stanie tego ogarnąć. otarliśmy się o rozstanie, a przynajmniej separację no ale skończyło się pomyślnie i mimo, że Tż miał do mnie o wszystko pretensje, żale i podejrzenia, to na koniec mnie przepraszał.. masakra jakaś - jesień to nie jest dobry czas dla związków. głowa mnie boli od tego wszystkiego.. jestem pewna, że to się powtórzy, a wtedy chyba nie będę już chciała nic naprawiać.. mimo, że bardzo go kocham.. cholera, miałam nie pisać, a tak się rozpisałam..

Cytat:
witam wszystkie włosomaniaczki jako,że przez kilka ostatnich części regularnie podczytuję wątek,który bardzo mnie wciągnął i zaraził postanowieniem zapuszczania włosów i dbania o nie,postanowiłam się ujawnić i dołączyć do Waszego wspaniałego grona,jeśli oczywiście nie macie nic przeciwko
Witamy
Cytat:
Ja tam stety/niestety nie mam pieniędzy na tyle żeby kupować wszystko na co mam ochotę i jestem zmuszona propagować włosowy minimalizm, czyli zwykle wszystkiego mam po jednej sztuce (maski, odżywki, wcierki, oleje itp.) choć czasami zdarza się mieć więcej.
Ja od września nic włosowego nie kupiłam, muszę wreszcie zużyć zapasy, których znowu nazbierałam jak dzika
Tylko jak sie powstrzymać, kiedy wokół widzę same okazje...
Cytat:

Cytat:
Ja jestem dopiero od 3 częsci, ale wiem że czasem się pojawiasz, doradzisz coś - a wiadomo że włosową wiedzę masz niesamowitą więc koniecznie odpuść sobie obowiązki (ktoś inny pogrozi palcem i każe korzystać z wyszukiwarki) i przyjdź do nas na ploteczki

Jak tylko czas pozwoli... bo dwa ostatnie miesiące tego roku zapowiadają się niezwykle intensywnie, dużo zmian, dużo planów, w związku z czym wizażowanie będę musiała mocno ograniczyć
Ale i tak pewnie poświęcę mu każdą wolną chwilę

Cytat:
Moje dodatkowo mają upodobania do rzeczy jasnych, prawie białych i pachnących właścicielkami, a więc pościele, szlafroki - czarny kocur ostatnio śpi na moim puszystym białym swetrze
Ooooo tak czasem bywa tak, że na krótką chwilę wstanę z zajmowanego miejsca, a za moment kocisko już wygrzewa się na moim miejscu sekundy dosłownie...

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 07:58   #438
dymka
Zakorzenienie

Cytat:

Jak tylko czas pozwoli... bo dwa ostatnie miesiące tego roku zapowiadają się niezwykle intensywnie, dużo zmian, dużo planów, w związku z czym wizażowanie będę musiała mocno ograniczyć
Ale i tak pewnie poświęcę mu każdą wolną chwilę
Na stresujące okresy wizaż najlepszy uspokaja, rozśmiesza i podnosi na duchu
Cytat:
Ooooo tak czasem bywa tak, że na krótką chwilę wstanę z zajmowanego miejsca, a za moment kocisko już wygrzewa się na moim miejscu sekundy dosłownie...
Oj tak - często to się zdarza nawet wczoraj wstałam obiad nałożyć, wracam i nie mam gdzie usiąść aż cud, że żaden kotek przez nieuwagę nie został jeszcze przygnieciony przez dymkowe 4 litery

Estelle - można gdzieś popodziwiać Twojego futrzaka?
Stary 2009-10-21, 08:07   #439
astra85
Zakorzenienie

witajcie
od poniedzialku koniec harowy 12 godzinnej i bedzie ludzkie 8godzin nareszczie

niewyspana jestem b wczoraj do 2 siedzialam u kolegi,masakra o malo nie doszlo do zdrady,oczywiscie chlopak nic niewie
astra85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 08:19   #440
Bejjka
Zakorzenienie

cześć Dziewczynki
ufff, udało mi się Was nadrobić
witam nowe Wizażanki

Cytat:
ja na samym początku wpadłam w manię kupowania wszystkiego do włosów na zapas - teraz to męczę na szczęście większość rzeczy raczej mi służy, więc ze spokojem sobie zużywam, choć moja lista must have się wydłuża.. ale... powoli do celu
ja też wpadłam w błędne koło kupowania kosmetyków na zapas, nie tylko do włosów. dorobiłam się paru szuflad pełnych różnych buteleczek, fiolek i pudełek. podczas przeprowadzki okazało się, że niektóre z nich straciły już swoją ważność i np kremu do twarzy za ponad 200 zł używałam do stóp, bo szoda było mi wyrzucać. choć zapasów jeszcze nie zużyłam to gromadzeniu mówię stanowczo NIE !

---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ----------

Cytat:
Cytat:
Oj tak - często to się zdarza nawet wczoraj wstałam obiad nałożyć, wracam i nie mam gdzie usiąść aż cud, że żaden kotek przez nieuwagę nie został jeszcze przygnieciony przez dymkowe 4 litery
kocia bezczelność nie zna granic naszych kotów też wszędzie pełno. wystarczy, że któreś z nas wstanie w nocy to na bank po chwili znajdzie na swojej poduszce rozłożonego sierściucha, który jeszcze strzela fochy, że się wpycha ktoś na jego miejsce
śpicie ze swoimi kotami? my tak
Bejjka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 08:22   #441
pinupgirll
Przyczajenie

Witaj

GDZIE JEST TEN DZIENNIK TO WRZUCE :P
pinupgirll jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 08:23   #442
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez astra85 Pokaż wiadomość
witajcie
wreszcie będziesz miała trochę wolnego czasu :

Cytat:
Napisane przez Bejjka Pokaż wiadomość
ja też wpadłam w błędne koło kupowania kosmetyków na zapas, nie tylko do włosów. dorobiłam się paru szuflad pełnych różnych buteleczek, fiolek i pudełek. podczas przeprowadzki okazało się, że niektóre z nich straciły już swoją ważność i np kremu do twarzy za ponad 200 zł używałam do stóp, bo szoda było mi wyrzucać. choć zapasów jeszcze nie zużyłam to gromadzeniu mówię stanowczo NIE !

---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ----------

kocia bezczelność nie zna granic naszych kotów też wszędzie pełno. wystarczy, że któreś z nas wstanie w nocy to na bank po chwili znajdzie na swojej poduszce rozłożonego sierściucha, który jeszcze strzela fochy, że się wpycha ktoś na jego miejsce
Ja śpię - z jednym, dwoma, a moja mama z trzecim

Mnie okresowo dopada mania kupowania pewnych określonych mazideł np. maseł do ciała, ale po miesiącu przestaję kupować i dzielnie zużywam. Teraz mam tylko zapasy włosowe i balsamów do ust
Stary 2009-10-21, 08:26   #443
Benek23
Zakorzenienie

Melduję się w nowej części - ma się ten refleks...

Cytat:
Jas mam tak samo
Cytat:
A mi jak odżywka nie przypasuje to potem używam jej do golenia nóg
Cytat:
Napisane przez astra85 Pokaż wiadomość
witajcie

niewyspana jestem b wczoraj do 2 siedzialam u kolegi,masakra o malo nie doszlo do zdrady,oczywiscie chlopak nic niewie
Fajnie, że będziesz miała więcej luzu

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post26092774
Benek23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 08:28   #444
Aniaaa PlayMate
Zakorzenienie

Witam po pierwsze gratulacje dla Pani_jesień! dostałas bardzo fajny kierunek. Witam Pani moderator 'Estelle' kurcze teraz trzeba uważać co się pisze śnił mi się ten malutki kotek (tak jak mówiłam) że zignoł pod torami! . Dzisiaj siedzę cały dzień w domu i nic nie robie dzisiaj z nimi. Nałożyłam vatike i zmyje dopiero jutro rano multicytowanie mi nie działa!! nie piszcie za dużo!
Stary 2009-10-21, 08:28   #445
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja śpię - z jednym, dwoma, a moja mama z trzecim
oooooooo, myślałam, że masz dwa koty, przynajmniej tak wywnioskowałam ze zdjęć które załączyłaś w jakimś poście. posiadanie trezch kotów jest jeszcze fajniejsze niż dwóch

Zapuszczalskie chce kupić sobie oleje amla i vatika. czy polecacie jakiś konkretny?
Stary 2009-10-21, 08:46   #446
dymka
Zakorzenienie

Cytat:

oooooooo, myślałam, że masz dwa koty, przynajmniej tak wywnioskowałam ze zdjęć które załączyłaś w jakimś poście. posiadanie trezch kotów jest jeszcze fajniejsze niż dwóch

Zapuszczalskie chce kupić sobie oleje amla i vatika. czy polecacie jakiś konkretny?
Rzeczywiście tylko zdjęcia kocurów wstawiałam, bo kotka w Avie Ja bym jeszcze rudzielca chciała drugą kotkę, żeby moja krowiasta nie była w mniejszości ale już przy 3 jest sporo roboty, nie mówiąc o tym ile one zjeść potrafią - a puszek nie lubią
Co do Amli i Vatiki - chyba najpopularniejsze są firmy Dabur, ale nie wiem czy najlepsze, bo jutro pierwszy raz znajdą się w moich łapkach
Stary 2009-10-21, 08:54   #447
Klaudiczka997
Rozeznanie

uooo matko 11 stron..

---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ----------

Cytat:
Rzeczywiście tylko zdjęcia kocurów wstawiałam, bo kotka w Avie Ja bym jeszcze rudzielca chciała drugą kotkę, żeby moja krowiasta nie była w mniejszości ale już przy 3 jest sporo roboty, nie mówiąc o tym ile one zjeść potrafią - a puszek nie lubią
Co do Amli i Vatiki - chyba najpopularniejsze są firmy Dabur, ale nie wiem czy najlepsze, bo jutro pierwszy raz znajdą się w moich łapkach
Ja mam rudzielca (raczej teściowa) i chętnie go oddam za darmo...

Upragniona: 75-80cm.

Posiadam na wymianę:
zestaw khadi szampon i odzywke
wax zagraniczny
odzywke fitomed i aussie,
tigi melko i miód,
i zestaw doliva z oliwa z oliwek
Cece-med maska

Gdyby kogoś coś interesowało to chetnie sie zamienie
Klaudiczka997 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 09:00   #448
Bejjka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja bym jeszcze rudzielca chciała drugą kotkę, żeby moja krowiasta nie była w mniejszości ale już przy 3 jest sporo roboty, nie mówiąc o tym ile one zjeść potrafią - a puszek nie lubią
Dymka też mam kotkę i dwa kocury a czy Twoje kocury też spuszczają kotce manto co jakiś czas? nie wiem co mam z tym zrobić, ale strasznie mi jej szkoda jak ją gryzą za nic
ja już więcej kotów nie chce, zwłaszcza, że jeden zachorował i musimy je karmić bardzo drogą weterynaryjną karmą.
pochwalę się swoimi, szara to kotka
Stary 2009-10-21, 09:14   #449
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Cytat:
Na stresujące okresy wizaż najlepszy uspokaja, rozśmiesza i podnosi na duchu

Mi zdarzyło się ze dwa razy... ale to dlatego, że kotek lubi sie zakopywać pod kocem albo kołderką i wtedy ni widu, ni słychu...

Cytat:
Estelle - można gdzieś popodziwiać Twojego futrzaka?
Na chwilę obecną nie
Wieczorem może uda mi się zgrać zdjęcia z komórki, to założę album.
Kabelek muszę dorwać
Cytat:
Poniekąd śpimy
Mój kot preferuje fotel stojący obok łóżka [nota bene stała miejscówka TŻ'ta], gdy nadchodzi pora spoczynku, zaczyna czatować, aż mój mężczyzna zwolni miejsce
Czasem jednak w nocy zmieni zdanie i wtedy kładzie się w nogach
A nad ranem przychodzi się przymilać i najchętniej kładzie się wtedy na klatce piersiowej i ostro mruczy

Cytat:
Witaj

GDZIE JEST TEN DZIENNIK TO WRZUCE :P
A tutaj https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=304096

Cytat:
Mnie okresowo dopada mania kupowania pewnych określonych mazideł np. maseł do ciała, ale po miesiącu przestaję kupować i dzielnie zużywam. Teraz mam tylko zapasy włosowe i balsamów do ust
Ja mam problem ze zużywaniem balsamów, bo zawsze po kąpieli mam strasznego lenia i odkładam ten zabieg... a potem też mam lenia
Na razie jednak nie mam jakiegos strasznego zapasu, więc może uda mi się zużyć je przed terminem

Cytat:
Napisane przez Aniaaa PlayMate Pokaż wiadomość
Witam po pierwsze gratulacje dla Pani_jesień! dostałas bardzo fajny kierunek. Witam Pani moderator 'Estelle' kurcze teraz trzeba uważać co się pisze
Spokojnie, nie aki diabeł straszny
Byle zgodnie z regulaminem

Cytat:
śnił mi się ten malutki kotek (tak jak mówiłam) że zignoł pod torami! .
Straszne
A wiadomo, co się stało z tym maleństwem o którym pisałaś?

Cytat:
nie piszcie za dużo!
Jestem za
Ja już jestem do tyłu...

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 09:16   #450
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
Dymka też mam kotkę i dwa kocury a czy Twoje kocury też spuszczają kotce manto co jakiś czas? nie wiem co mam z tym zrobić, ale strasznie mi jej szkoda jak ją gryzą za nic
ja już więcej kotów nie chce, zwłaszcza, że jeden zachorował i musimy je karmić bardzo drogą weterynaryjną karmą.
pochwalę się swoimi, szara to kotka
Jakie słodkości:lov e:
U mnie kocury też mają lepszy kontakt, ale jakoś kotki nie maltretują stary czasem ją pogoni, ale swojemu bratu to raczej ona łapą potrafi przyłożyć, a jak chce ją pogonić, to się od razu stawia i syk i wrzask ale dużo częściej się liżą niż gonią, więc praktycznie nie musimy ingerować w kocie stosunki
Zal mi Twojej kotki, ale nie wiem co Ci poradzić

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości