|
|
#4471 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar X
Teziak będzie zasmucony tą informacją
![]() Jest nijaka
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4472 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4473 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Należy uwolnić ją od cudzysłowia i skierować w jeden, właściwy cel ![]() Cytat:
i nie ma dla mnie lepszej herbaty niz czarna Pamiętam tylko, że Petersburska była... Ktoś pił taką może???_________ Dla tych co jeszcze nie śpią klik |
||
|
|
|
#4474 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Można te 8 minut oczywiście rozciągać wedle upodobań. U mnie osiągały one nawet 25 minut- więcej powtórzeń każdego z ćwiczeń. Ale 8 minut to punkt wyjścia, a ćwiczenia są tak opracowane, żeby pracowały wszystkie partie mięśni. Komu się nie chce iść do pracy? |
|
|
|
|
#4475 | ||
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
Ale jest megatrwały... Cytat:
Jest nadal ładny, ale ma taką tłustą nutę ![]() Pomęczę go ale już więcej nie kupię miniaturki bez atomizera.
|
|
#4476 |
|
Rozeznanie
|
A co powiedziałabyś na Barbrę Streisand no i Tori...? Edytowane przez asiula1000 Czas edycji: 2009-10-21 o 08:22 Powód: barbra to nie facet ;-) |
|
|
|
#4477 | |||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Co do twojego nowego trybu życia. Yyyy... ma wrażenie, że musisz przywyknąć. Nie wiem, czego ty się tak uczysz. ![]() A w kwestii wykładów - skoro nie łapiesz treści, czytaj książki przed wykładem, nie po. wówczas wykład ładnie Ci wiedzę ułoży w główce. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Streisand będzie. Już się Madzik zgodziła. I nawet nie musiałam namawiać. ![]() Jeśli zaś chodzi o Tatou, to jakranykota, wolałabym Donatellę. Przynajmniej jest JAKAŚ.
|
|
#4478 |
|
BAN stały
|
No właśnie wcale się nie uczę. Póki co tylko odrabiam prace domowe, których codziennie mam mnóstwo.
|
|
|
|
#4479 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Do nowej Ciastkarni proponuję Bjork
![]() Mnie się nie chce iść do pracy,więc nie idę piję kawkę i jem eklerka
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4480 |
|
Zakorzenienie
|
Barbra będzie - "pozycja" obowiązkowa
.I ciągle myślę nad Niszowym Sucharem ![]() ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- Trzeba będzie.Mam Niszowego Suchara Co tam jeden - będą dwa!
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-10-21 o 09:37 |
|
|
|
#4481 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
a no fakt
przeciez w Amou le parfum czuje wyraźnie jaśmin Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Troche panikujesz, ale Twoje panikarstwo będzie miało dobre strony- przed każdym egzaminem będzie Ci sie wydawało ze nie umiesz co najmniej połowy materiału i na pewno nie zdasz, a będziesz dostawała 5 - i wspomnisz moje słowa po pierwszej sesji
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2009-10-21 o 09:46 |
|||
|
|
|
#4483 |
|
grozi wypollizowaniem
|
kurcze...nie wiem gdzie sie podziac z moimi rozterkami- wiec u pisze- co powiecie o męskim Contradiction?-
nie bijcie pliz....ale musze TZ wyposazyc ,a wsród męskich zapachów czuje sie jak w kompletnej ciemności
|
|
#4484 | |
|
Zakorzenienie
|
Co mi skype'a podczytujesz? ![]() Ja dostałam obietnicę porannego kłucia. Objawy hipoglikemii mam już od bardzo dawna, ale nasiliły się... Cukru nie badałam od ponad 5 lat. Listopad będzie moim miesiącem przeglądu medycznego. Cytat:
![]() Madzik, gratuluję nowego bloga. Zapowiada się ciekawie. Idę robić drugą kawę... ![]() Asiu, link do zdjęć Kate Bush nie działa
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2009-10-21 o 10:47 |
|
|
|
|
#4485 |
|
Rozeznanie
|
to daję cały:
http://images.google.com/images?q=ka...ed=0CCcQsAQwAw przynajmniej nic nie poknocę |
|
|
|
#4486 |
|
Zakorzenienie
|
A ja w pracy,i sie nudze
a pozatym zaczelo mnie bolec serce od jakis 2godzin:| nie wiem co sie ze mna dzieje ostatnio.Chyba sie sypie...I najwyzszy czas udac sie do lekarza na jakis przeglad techniczny.Bo jakos nie chcem wykitowacGryxiu tluscioszku sam sie nie znaszMadzik ukradlas moj pomysl z niszowymi babeczkami
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#4487 |
|
Zakorzenienie
|
Przepraszam, jaki TWÓJ?
![]() Nie nazywaj mojego męża, tłuścioszkiem
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4488 |
|
Zakorzenienie
|
Bo co mi zrobisz
![]() Nie zapominaj ze mam zdjecia rozwodowe
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#4489 |
|
Zakorzenienie
|
Teziaczku - do "prawdziwych" zdjęć rozwodowych to im baaardzo daleko
Spaaaaać
|
|
|
#4490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak zwal tak zwal.Ale nie zawacham sie ich uzyc
|
|
|
|
#4491 |
|
Zakorzenienie
|
Szczerze odradzam
![]()
|
|
|
#4492 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#4493 |
|
Rozeznanie
|
Jaka dziś piękna pogoda za oknem! Wyjątkowo za 15 min. wychodzę z pracy, a tymczasem jeszcze przegryzam suchary z "mamuta" - i nad sucharami Madziku myślę - czym Ty nas zaskoczysz
Edytowane przez asiula1000 Czas edycji: 2009-10-21 o 14:28 Powód: " " |
|
|
|
#4494 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4495 |
|
Zakorzenienie
|
Edyto, w "Fortepianie" grała Holly Hunter
W "Pianistce" rzeczywiście Isabelle Huppert![]() Piękna pogoda i u mnie Byłam na spacerze ale nadal jestem "przymulona" .Asiu - zobaczycie ![]() Swoją drogą myślę, że "Nie miała baba kłopotu, to sobie dwie cukiernie założyła". Zostanę Biznesłuman Roku
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-10-21 o 14:37 |
|
|
|
#4496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4497 |
|
Zakorzenienie
|
Tilda dla mnie osobiście rzondzi - ona po prostu jest przyciągająca, uwielbiam patrzeć na jej grę, ale
skromna kandydatura -Susan Sarandon nie wiem jak z twojego punktu widzenia wygląda jej niszowość, moze nie jest to suchar nad sucharami ale też babeczka z jajami ewidentnie |
|
|
|
#4498 |
|
Zakorzenienie
|
Uciesze cię - Sarandon też będzie
|
|
|
#4499 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4500 | ||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
No i z pewnością jest o pięć klas ładniejsza od Allena. ![]() Idę na wywiadówkę. Uwielbiam to.
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:48.

Należy uwolnić ją od cudzysłowia i skierować w jeden, właściwy cel
Pamiętam tylko, że Petersburska była... Ktoś pił taką może???

Link w podpisie
(doskonalenie kompetencji komunikacyjnych), które są po prostu na zaliczenie. Oprócz nich mam bardziej teoretyczne wykłady np. z fonetyki i fonologii, psychologii, wstępu do językoznawstwa, z których (i tylko z nich) będą w pierwszej sesji egzaminy. Na takich wykładach jak wiadomo się zamula, a nawet jak próbuje się skupić, to i tak nic się nie rozumie. Więc wypadałoby po każdym takim wykładzie przynajmniej skrypt przeczytać, żeby mieć na bieżąco jakiekolwiek pojęcie, o co chodzi, bo jak nagle przyjdzie do egzaminu, to nie ogarnę na raz 15 czy 20 wykładów x 3 przedmioty. Ale niestety na naukę z tego na bieżąco nie mam już czasu. A może da się wszystkiego nauczyć dopiero przed egzaminem, a ja panikuję? 

a pozatym zaczelo mnie bolec serce od jakis 2godzin:| nie wiem co sie ze mna dzieje ostatnio.Chyba sie sypie...I najwyzszy czas udac sie do lekarza na jakis przeglad techniczny.Bo jakos nie chcem wykitowac
bo cie potraktuje Iris Silver Mistem