|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#811 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Lejdiski- najwspanialsze babeczki pod słońcem cz. 3
A ja już sama nie wiem czy mi się podoba
bo M się nie podoba choc się do tego nie przyznał...idę spać głowa mnie boli... straciłam nastrój przez te włosy... ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- Cytat:
życie jest nie sprawiedliwe nawet nie wiem jak pocieszyć
|
|
|
|
|
#813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie wiem co Ci mam powiedziec, bo najgorzej jest chyba pocieszac takim osobom jak ja ale rozumiem jak sie mozesz czuc, taki bol, ze az sie serce krajeale wszystko sie uda!zobaczysz, to tylko kwestia czasu a duzo szans jest przed Wami |
|
|
|
|
#814 |
|
Konto usunięte
|
Alunia....
tak mi przykro Kochanie... Pomodlę się dziś o Ciebie |
|
|
|
#815 |
|
Wtajemniczenie
|
Ala - ja wiem, ze sie uda ... tylko cierpliwosci potrzeba...tak jak i u mnie ..ale musi byc dobrze innej opcji nie ma...
|
#816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko powiedzcie mi jedno.. dlaczego tak jest, że te które nie chcą zachodzą a te które pragną muszą długo czekać... kurcze gdyby nie rola różnych czynników wszystko było by ok... można mieć pretensję do całego świata..dlaczego akurat 'ja'.. dla Ciebie czy innych dziewczyn to trudny temat.. ale wierzę, że i Tobie i innym się uda.. życzę tego z całego serduszka..
|
|
#817 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzia, ja mam tak zawsze że jak od fryzjera wyjdę to się muszę przyzwyczaić. NAm sie podoba
![]() Alusia,my tu wszystkie trzymamy mocno kciukie, najważniejsze pozytywne myślenie, kochana nie możesz się przecież poddawać. Korzystaj z szans jakie masz
|
#818 |
|
Konto usunięte
|
Gusiak a tak nawiasem mówiąc, to Ty sprzedajesz tą swoją biżuterię?
![]() Bo podoba mi się trochę rzeczy ![]() Kurde... Ten małomówny chłopak posłał mi taką wiadomość : "Mam nadzieję, że uda Ci się ukończyć książkę, no i z sukcesem ją wydać (choć to w końcu konkurencja). No i życzę Ci powodzenia w dalszych poszukiwaniach (mam nadzieję, że trafisz na kogoś ciekawszego, no i przede wszystkim śmielszego). A ja? No cóż po tylu latach prób trzeba chyba spojrzeć prawdzie w oczy i dać za wygraną. Jeszcze raz przepraszam Cię za to całe "zamieszanie". trzymaj się Adam " Głupio mi Lubię Go przecież
|
|
|
|
#819 |
|
Zakorzenienie
|
hej
nie chcę Was zadręczać moimi problemami ale napiszę w skrócie byliśmy u lekarza i Filip ma podejrzenie skazy białkowej od jakiś 3 tygodni non stop ma wysypkę głównie na buźce, czasem na nóżkach i czole. Raz lekarka dała nam syropek, wapno i kazała młodego w krochmalu kąpać, ale nie pomaga. Dziś dała nam maść i przepisała Bebilon Pepti, okropne mleko, Filipowi nie smakuje i dziś zjadl na noc zaledwie 30 ml biedak będzie głodował ale po rozmowach z koleżanką na wątku zaczęłam kombinować i łączyć fakty i podejrzewam, że winowajcą może nie być białko mleka krowiego a zwykły glupi rumianek, który był w oliwce, herbatce i żelu na ząbkowanie faszerowałam nim moje dziecko codziennie po odstawieniu oliwki była mała poprawa, ale cóż jak dalej podawałam herbatkę i czasem smarowałam dziąsełka żelem teraz modlę się, żeby to rumianek uczulał bo mi dziecko głodować będzie zanim przyzwyczai się do tego okropnego mleka
|
#820 | ||
|
Zakorzenienie
|
Aguś mam pytanko.. Ty na allegro zamawiasz koraliki itp. do prac swoich..? Chyba zacznę się w to bawić..
Nie wiem sama.. ale kiedyś chciałam i przestałam o tym myśleć..a myślę, że mogłabym to polubić..![]() ---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- Cytat:
|
|
#822 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Naprawde....Znam pare co im nie wychodzilo dzidzi i odpuscili sobie staranka wogole na roczek zajeli sie praca oboje i po 6 miesiacach zaszla w ciaze dziewczyna a pozniej o terminie urodzila synka...I tego tez ci zycze.... Cytat:
Oby Filipek nie mial skazy bialkowej.... Ja ide luluac bo dzisiaj duzo emocji bylo.... Jutro dopero bede po 17.00 bo ide do Gaby od 7.do 15 a u Gaby nie ma netu.... buzka dziewczyny |
||
|
|
|
#823 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wszystko jestn mozliwe PAMIETAJ Buziak ;*
|
|
#824 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie wybieram swoje pierwsze koraliki
![]() tak patrzę że na qnszcie taniej wychodzą te koraliki nawet ![]() ---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ---------- Dobranoc Motylku
Dla Ciebie moje serce bije tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło... PAWEŁEK 12.04.2013 R. Edytowane przez eluśka87 Czas edycji: 2009-10-21 o 00:36 |
|
|
|
#825 |
|
Zakorzenienie
|
Laski co to za spanie?
Wstawać! ![]() witam z rana
|
#826 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zapodaj potem zdjecia z imprezki....Cytat:
Ale masz racje wyobrazamy sobie cos i niekoniecznie to musi byc prawda, mam jednak nadzieje ze Kachaaa w konuc znajdzie ksiecia gdziekolwiek on jest....Cytat:
nawet wiecej niz na NK A co do powyzszego tematu aborcji zgadzam sie podobnie jak z wczesniejsza opinia Alkamor. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja nie spie od 4:00 ![]() Zuzia nie moge w pracy otworzyc zdjecia, ale na prewno bosko wygladasz jak zawsze![]() I na koniec ![]() Cytat:
Edytowane przez Mischoko Czas edycji: 2009-10-21 o 08:40 |
|||||||
|
|
|
#827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Misia , Ala ja soost humor mam do A tak wogóle to hejka Edytowane przez blondynkapoznan Czas edycji: 2009-10-21 o 08:46 |
|
|
|
|
#828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co znowu tesciowie?? wspolczuje naprawde....
|
|
|
#829 |
|
Zakorzenienie
|
wcześniej pil Nan3
ale w nocy wstał około 1.00 i wciągnął 210ml z kaszką a potem o 7.00 znowu 210 ml czyli powoli do przodu hehe rumianek nie daje mi spokoju bo jest w mojej oliwce, herbatce i żelu a wszędzie słyszę, że rumianek bardzo często uczula oby to byl rumianek czekam na efekty
|
#830 |
|
Konto usunięte
|
Hej laski...
Mam nadzieję że będzie na tyle ciepło dziś że założę swoje śliczne wiązane półbuciki, bo mam randkę z Panem Numer Dwa Wzięłam dziś pierwsze pół dawki leku, dała mi tyroksynę, i muszę wam powiedzieć że nawet nieźle się czuję. Nie jestem już senna, obudziłam się szybko ![]() Jeszcze tylko czekam aż nieco się ociepli i lecę zapisać się do NZSu Nie wiem czemu, ale jestem jakaś nieśmiała do obcych jak już kogoś poznam, to tak... Ale na pierwszy kontakt to mam jakieś opory...
|
|
|
|
#831 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak trzymac Paola
|
|
|
#832 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=eluśka87;14838938]Właśnie wybieram swoje pierwsze koraliki
![]() tak patrzę że na qnszcie taniej wychodzą te koraliki nawet Fajnie, to nie jest takie trudne. Pokaż co zamówiłaś ![]() ja nie spałam tylko w pracy byłam, ale już po jestem i zaraz biorę sie za pisanie Cytat:
|
|
#833 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wydaje się taki fajny że za żadne skarby nie chcę tego zepsuć a ostatnio mam do tego talent Edytowane przez 201608251020 Czas edycji: 2009-10-21 o 09:59 |
|
|
|
|
#834 |
|
BAN stały
|
Kurde nie wiem co się dzieje, wieczorem jak się połozyłam, ból podbrzusza i jajników jakby, taki jakby mnie coś ciągnęło
![]() teraz ok, tylko delikatnie boli... spać nie mogłam, nie wiedziałam jak się ulokować ![]() ja nie chcę być znowu chora ![]() zaczynam się martwić.. ![]() dziewczyny nie podobam się sobie, wyglądam beznadziejnie, całą górę włosów mam rudą Do tego głowa mnie swędzi po tym farbowaniu. Odczekam trochę i idę do swojej fryzjerki niech mi coś z tym zrobi, bo fatalnie sie czuje z rudymi reszta włosów ok ale 3 cm od głowy.. maaaaaasakraaaaaa!!! ![]() ale jestem zła na siebie
|
|
|
|
#835 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
to jaka ta wanienka była ?? mój Kubek urodził się 59 cm i dopiero teraz przestałam go w wanience kąpać a jest spory bo pod koniec sierpnia miał 80 cm![]() lecę do mamy |
||
|
|
|
#836 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#837 |
|
BAN stały
|
Ty to Ty, a ja to ja... ja nienawidzę rudości na swojej głowie
![]() a tak w ogóle współczuje kolejnych badań jeszcze ta cukrzyca.... ![]() Paulina a wiesz że my w nast tyg się widzimy hehehehehe myślę że w piątek bo można się spotkać
|
|
|
|
#838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak będziesz kogoś udawać to będzie sztucznie wyglądało. Podejdź z dystansem Wiem że trudno bo z tego co widzę to Ty uczuciowa jesteś bardzo ,ale spróbuj.Zuzia, po kilku myciach farba sie troszkę zmyje. A przecież na początku byłaś zadowolona. Mnie sie podoba na prawdę.
|
|
#840 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Ale ja głupia wrrrr ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- Cytat:
![]() rano... marchewa... dobra juz nie ptzynudzam |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:57.

bo M się nie podoba choc się do tego nie przyznał...

ja nie wiem co Ci mam powiedziec, bo najgorzej jest chyba pocieszac takim osobom jak ja

kurcze gdyby nie rola różnych czynników wszystko było by ok... można mieć pretensję do całego świata..dlaczego akurat 'ja'.. dla Ciebie czy innych dziewczyn to trudny temat.. ale wierzę, że i Tobie i innym się uda.. życzę tego z całego serduszka..

Co do zmiany pracy, ja szukam, byłam na kilku rozmowach, ale też sobie myślę, że w sumie idę w listopadzie na laparo, w grudniu pewnie in vitro, wiec zmiana pracy nie na rękę mi w tej chwili. No ale z drugiej strony obiecałam sobie kiedyś, że nigdy nie będę układac sobie życia "pod ciążę".
jak już kogoś poznam, to tak... Ale na pierwszy kontakt to mam jakieś opory...