|
|
#3211 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna VI
dzien dobry
![]() Cytat:
![]() byleby fryzjerce udalo zrobic taki ![]() juz to kiedys widzialam, ja bym chyba goscia zabila za popsucie wszytskiego |
|
|
|
|
#3212 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Siwa rób takie włoski, świetnie ci bedzie
|
|
|
|
#3213 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a poza tym to dzien dobry
|
||
|
|
|
#3214 |
|
Zakorzenienie
|
![]()
|
#3215 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3216 |
|
Wtajemniczenie
|
o, to świetnie, bo czułam się bardzo osamotniona
![]() siwa, mi się bardziej podobasz w tych pierwszych, chociaż wiadomo, że w obydwóch wyglądasz ślicznie ![]() dziś bardzo stresujący dzień przede mną, bo mam zajęcia ze strasznym panem, któremu wiszę jeszcze projekt z poprzedniego semestru. na pewno będzie mi dokuczał
|
|
#3217 |
|
Zakorzenienie
|
Siwa, na pierwszej symulacji kolorek jest prześwietny!!
![]() Na drugiej raczej niekorzystnie wygląda ten kolor moim zdaniem. |
|
|
|
#3218 |
|
Zakorzenienie
|
Rocznica super
![]() udala sie ![]() wczoraj zrobilam sobie kawke irlandzka z Tż'tem ![]() a dzisiaj zwykla z bita smietana uuuwielbiam
|
#3219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja wlasnie pije ulubona kawe- mocna, gorzką ,czarna mm ![]() a ja zostalam zaproszona na slub kuznki, co prawda dopiero za rok w sierpniu.. aleee to pierwsze wesele ne ktore ide od 11 lat! Nikt w tej mojej rodzinie sie nie znei, aka przepasc, teraz zostane tylko ja panna lub bez dzieci haha ![]() juz mysle co wloze, porombało mnie?
|
|
|
|
|
#3220 |
|
Zakorzenienie
|
hehe pierwsza mysl kobiety
![]() ![]() u mnie tez nik nie bierze slubu chyba nastepny u mnie w rodzinie to bedzie moj i Tż'ta
|
#3221 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i bedziesz wygladac booosko
|
|
#3223 |
|
Zakorzenienie
|
ja bede chocbym miala caly dzien jechac
sobie tak mysle,,ze prosta sukienka jest barziej w moim styylu, taka do połowy uda, mega obcisła, uwielbiam wielkie szpile. Nie lubie sukienek typu bombki, zczy z jakimis "udziwnieniami" czulabym sie przebrana ciekawe jaki wtedy bede miala kolor wlosow hehe ale wiem,ze chce grube,rozpuszczone loki.A wlasnie! przy przypływie gotówki zamawiam jakies klipy![]() Kasiu, jestes?!
Edytowane przez Renatka89 Czas edycji: 2009-10-21 o 11:49 |
|
|
|
#3224 | |
|
Moderator
|
Cytat:
Zgłaszam się ![]() Siwa Tobie w każdym kolorku będzie ładnie. Chociaż jak dla mnie ostatnio pokazywałaś taki czerwonawy i on był boski Poziomeczko jak rocznica ![]()
|
|
|
#3225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za rok w sierpniu bede na par dni w Częstochowie, myślę, że wczesniej tez- zapoznac rodzinke,do ktorej jade na slub (bo ja ich nie pamietam,ostatni raz widzialam ich jak mialam 6 lat, na pogrzebie babci), mój tata i brat jego zyją w złych stosunkach, no ale na wesele kuzynki zaproszeni-to jedziemy:PWłasnie do Częstochowy Bede tam i bede myslała cały czas o Tobie
|
|
|
|
|
#3226 | |
|
Moderator
|
Cytat:
![]() A i dodaję mój nowy makijaż Dla chętnych link i tam jest video step by step jak wykonać ten makijaż https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=375244
|
|
|
#3227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a 2: "Częstochowa? Kasia? Niech mnie pomaluje" hehe ![]() mi ostatnio kolezanka tez cos wspominala, ze zna jakies fajne sklepy niefirmowe w częstochowie.. jak bedziesz w PL to chetnie wtedy tam wpadne na zzakupy, a przy okazji zahacze na zapoznawcza kawe z kuzynka
|
|
|
|
|
#3228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i tez juz mysle co by ubrac bylam w Naturze, puder byl tylko nr 2 ![]() kupilam sobie 2 cienie i...... szamponetke brazowa ![]() ciekawe jak wyjdzie ![]() stwierdzilam ze musze cos zmienic i zobaczyc jak wygladam bo inaczej bede caly czas myslec i sie meczyc ![]() ---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ---------- a i tez bardzo dawno nie bylam na zadnym weselu (w sumie to tylko raz jak mialam z 11-12 lat chyba) ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- No i nastepne bedzie moje |
|
|
|
|
#3229 | |
|
Moderator
|
Cytat:
W samym centrum też są ze 3 takie "ryneczki" - najsławniejszy na wałach się zwie. I tam są budki jedna koło drugiej z ciuchami/butami. Dużo udziwnionych fasonów a cenowo jak w sklepach typu orsey. Teraz otwarli nową Galerię Jurajską z masą firmowych sklepów, kinem itp. ale jeszcze tam nie byłam. Jak będę to pomaluję Cię z miłą chęcią. W PL będę na pewno na Święta (2 tyg) ale nie wiem czy cały czas w Częstochowie. A jak jadę na tydzień lub mniej to nigdy nie mam czasu na spotkania bo mam masę spraw zawsze.
|
|
|
#3230 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie numer 2 jest idealny Jakie cienie? Po tej zmianie koloru wlosow zaczelam uzywach kolorow na oczkach, niewiarygodne ![]() Pokaz dokladnie szamponetke, tzn odcien ![]() ja bylam ostatni raz jak miałam 9 lat na weselu.. i to siostry, nawet nie wszystko pamietam, taka mała byłam dlatego sie ciesze na to wesele, chociaz bedzie na maks.70osob.wiec nie bedzie olbrzymie,to jednak..![]() ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- Cytat:
(o ja bezbożna )to może bede przed swietami, jak juz bedziesz w PL to wtedy bedziemy o tym rozmawiac, dla mnie to nie problem przyjechac na weekend bo nie mam az tak daleko (tata mowil,ze autostrada to w 2 godzinki), obskocze sklepu, "zalicze" rodzinke weekendowo, wiec mam co robic ![]() a taki niefirmowe sklepiki ja lubie- naprawde mozna znalezc fajne rzeczy czesto
|
||
|
|
|
#3231 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla mnie chyba 2 za ciemna by byla, bede czekac na 1 ![]() cien jeden granatowy i jeden potrojny odcienie fioletu z my secret a szamponetka to orzechowy braz, ciekawe czy wyjdzie na moich wlosach |
|
|
|
|
#3232 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
teraz mam z palette najlepsza dla mnie ![]() wczoraj myłam włosy i patrze a tu omg woda cała czerwona dodam juz 3 raz je myłam od farbowania
|
|
|
#3233 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3234 |
|
Zakorzenienie
|
zrobie w piatek i oczywiscie pokaze efekt
![]() chyba ze bede plakac i spedze caly weekend myjac wlosy hehe |
|
|
|
#3235 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() dziekuje za opinie, ja juz jestem zdecydowana na kolorek, juz sie nie moge doczekac
|
#3236 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja juz po zajęciach, jutro wolne to moge się obijać ![]() ---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- Cytat:
![]() mam nadzieje ze wstawisz
|
|||
|
|
|
#3237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jaki myslicie, jaki to jest kolor? Ciemny blond?
02.09.2015 dr. L.P Ostrava, Czechy - Żelki! już są 395 ml Sebbin Clasic, Textured Okrągłe Wysoki Profil + korekcja powiek górnych Edytowane przez 1985SiWA Czas edycji: 2009-10-21 o 14:36 |
|
|
|
|
#3238 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3239 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3240 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:25.