![]() |
#2911 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia X
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Groszku, ja straszny łobuz byłam, sie nie zdziwie, ze niebawem sie dowiem jak to jest sie czuc jak moja wlasna matka ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2912 | |
Zakorzenienie
|
szukam teraz czegos ciekawego, ale mam problem
![]() ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- na watku kroliczym tez sie poryczalam, bo mnie bardziej doluje, jak ktos ma dola i jak przeczytam takie cos: wracam do domu, siadam na lozku i rycze, to ja tez rycze z ta osoba ![]() ech, niedobrze.... nie chce mi sie nawet batozyc, a teraz jak szukam jakies foty i tego do niej kawalka piosenki, to chyba w ogole sie rozkleje ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2913 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja ostatnio u niej byłam, to płaciłam za pasemka 90 zł,jako długie włosy (bo ja mam w sumie za łopatki, to już są długie),ale żeby za obcięcie 45 zł. Mogę dać góra 25 zł...A jak nie to idę gdzie indziej, chociaż ona tak fajnie mnie obcina... Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A za to zdanie, dostaniesz po pupie jak się zobaczymy! Owszem, różne rzeczy się zdarzają,ale nie w Twoim przypadku ![]() I pamiętaj o smsach! Bo ja już od dziś na igłach będę siedzieć. I choćby trzeba było to sobie konto doładuję. No ![]() ![]() ![]() I love You Moniś ![]() Cytat:
![]() Ty wiesz co dobre ![]() ![]() Dzień dobry ![]() Ja muszę zacząć chyba o 21 chodzić spać, bo normalnie co 20 minut się budzę od 5,ale wstać nie umiem i dopiero 30 minut temu wstałam. Jakaś masakra. Może dlatego,że budzik od mamy mnie o 5 budzi,a potem 2 raz dzwoni, to muszę wstać i go wyłączyć ![]() No ale jestem z Wami,aż do 12:30 ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2914 | |||||||||
PIP.
|
Cytat:
![]() na psychologie bym nie szla, bo tam w wiekszosci ludzie, ktorzy sami maja ze soba problemy.. i w dodatku potem tacy ludzie nieumieja spojrzec normalnie na 2 czlowieka.. moja kumpela z podstawowki poszla i teraz taka "ĄĘ" [jak Ędward Ącki ![]() ![]() filologia super, ale pochlania tyyyyyyyyyyyle czasu... mam przyjaciolke konczaca filologie japonska - masakra. pierwsze 3 lata studiow mialam z nia kontakt tylko smsowy ![]() ![]() i zastanawiam sie nad tym czy nie zrobic podyplomowki z edukacji artystycznej przedszkolnej, totalnie w bok od mojej pracy teraz, ale wiem, ze mam predyspozycje do tego ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja tez jestem z Ciebie dumna ![]() ![]() teraz widzialam jak to jest studiowac cos, co sie kocha - jak na podyplomowce z grafiki moglam godzinami czytac, robic projekty, niestraszne byly mi zajecia 12 h w weekendy [po tym jak od pon do pt pracuje, nastepnie 4,5 godzin jazdy na uczelnie, zajecia zajecia 2 dni, 4,5 godzin jazdy do domu, a w pon do pracy ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Majkol - ja chetna na wszystko ![]() ale mi dzisiaj dluuugo szlo to nadrabianie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2915 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pamiętaj...złote zasady! <jak portki Majkola ![]() 1. możesz pisać o każdej porze dnia i nocy 2. wszystkie tryzmamy za Ciebie kciuki i bedziemy z Tobą myślami 3. przesyłamy Ci dobrą energię - a NIC nie może jej zniszczyć, więc wszystko sie uda i będzie DOBRZE 4. Majkol na pewno też Cię wesprze na duchu 5. no i jeden smut...będziemy tęsknić ![]() ![]() ![]() Ja rzadko zmeiniam avy, poprzedni miałam3 lata gdzies ![]() ![]() ![]() Dzień dobry ![]() Ciutę mi dziś lepiej, ale coś tam się wykluwa w mym cielsku, ale aż tak zimno mi nie ejst jak wczoraj, chociaz gardło mnei zaczęło troche boleć, ale moze spiewalam w nocy ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2916 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fajowo, ze posiedzisz ![]() no strasznie ![]() ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Cytat:
![]() ja sie boje, zeby sie nie rozchorowala na kino i sie boje ![]() ![]() o tak avek bedzie dluuuuugo ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2917 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Następna w ciąży z Majkolem ? ![]() ![]()
![]() |
#2918 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A druga spawa to jest prawda, że tam ida ludzię, którzy sami bywaja nie-halo. Mam w grupie koleżankę, która jest na ostatnim roku właśnie psychologii...i doprawdy nie wiem jak ona ma pomagać ludziom w przyszłości. Ma tak strasznie stereotypowe myślenie i w ogóle ![]() Co mi moje studia dadza to nei wiem (zdrowie publiczne), ale jakby co myslę troche o doktoracie badź chociaz podyplomówce jakiejś...moja mam ostatnio mi mówi (jak cyztam mą Majkelową ksiązke), ze sie minelam z powolaniem i powinnam zostac tlumaczem ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- Cytat:
![]() O matko ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2919 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2920 |
Zakorzenienie
|
kamuha,
z goraczka tak, ale katar bylby gorszy ![]() a czyje to dziecko by bylo, masz jakiegos przyjaciela ![]() ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi Edytowane przez groszek75 Czas edycji: 2009-10-21 o 10:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#2921 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I podobnie jak Kamorka zmieniłam dopiero po 25...
![]() |
#2922 | |
PIP.
|
Cytat:
![]() akurat dzis od rana taki kociol, ze ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2923 |
Zakorzenienie
|
dobra :
GroszkuuuuuuuuuuuuuuuuZałącznik 2598512 szybko, popraw mi wlosyZałącznik 2598513, zobacz co mam na glowie no dobra dziewczynka, Załącznik 2598514teraz lepiej ale poczekaj, grzebien ten sam byl? ,Załącznik 2598523 bo cos mnie swedzi kurde Załącznik 2598524, a co to jest ![]() ale nie martw sie kocham wszelkie stworzonka Załącznik 2598525i przesle je innym ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2924 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2925 |
Zakorzenienie
|
U mnie podobnie, niby dobrze, że jest. A szczerze jej nienawidzę. A wydawałoby się - praca marzenie...
#2926 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2927 | ||
PIP.
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() na szczescie zwykle w pracy mam spokoj, wiec moge sobie z Wami tu siedziec ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2928 |
Zakorzenienie
|
DLA HISTORJON
"Będę siedział przy Twym łózku w mej pięknej piżamce" Załącznik 2598534 "Przyniosę jakiś obraz, żeby nie było tak smutno w tym szpitalu" Załącznik 2598535 "Będę Cię rozśmieszał..." Załącznik 2598536 "Przyniosę coś dobrego do jedzenia..." Załącznik 2598542 "Bedzie trzeba to wlezę na stolik i zatańczę" Załącznik 2598546 "Codziennie będzie buziaczek ![]() Załącznik 2598570 A od Ciebie chcę tylko jednego ![]() ![]() Załącznik 2598571 |
![]() ![]() |
![]() |
#2929 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2930 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niedobrze, jak tak jest, ze nie chce sie do pracy chodzic, ale trzymama kciuki, zeby bylo lepiej ![]() sama jestem w szoku, jak ladnie to przypasowalo ![]() Cytat:
![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#2931 |
Zakorzenienie
|
A teraz parrzcie na to!
Majkol-Grubas ![]() Załącznik 2598573 |
![]() ![]() |
![]() |
#2932 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Ty pracujesz tak jakby hurtowo ![]()
![]() |
#2933 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2934 |
Zakorzenienie
|
nie, nie, to juz moja robota
![]() poszukam mieciutkiej szczoteczki i bedzie wlosek za wloskiem, a on bedzie siedzial mi miedzy kolanami i myslal ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2935 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cześć wszystkim ![]()
![]() |
#2936 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale one nigdy sie nie lubily, bo inne poglady i te czasy wtedy, ale co mamie napsula krwi, to masakra ![]() ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- czesc ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2937 | |||
PIP.
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ale moja sis jak pracowala w wakacje w sklepie z bizuteria i torebkami to tam mialy masakre.. to jest sklep Parfois - taka portugalska firma i ich szefow nie bylo wiecznie w kraju, wiec zainstalowali kamery i wysylali tajniakow, zeby sprawdzac czy pracuja ciezko. i nawet jak np w srodku tygodnia o 11 rano bylo zero ruchu nie mogly sobie posiedziec ani pogadac ze spokojem - caly czas musialy cos robic! sprowadzalo sie to do tego, ze chodzily kolo torebek, przesuwaly je o 5 mm w prawo, ze chwile szly z powrotem - i poprawialy je w lewo... zeby bylo, ze caly czas cos robia, bo jak szef stwierdzal, ze ktoras zbedna - to miala awanture i ciecie po pensji... masakra... wiec ja nie narzekam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2938 |
Zakorzenienie
|
kamuha Załącznik 2598615
nie zabieraj fuchy groszkowi niech chociaz ma dziewczyna takie zajecie, a dla Ciebie co bym mial Załącznik 2598617 niech pomysle a Ty mozesz mi gacie prac i maja byc takie czysciutkie Załącznik 2598616 ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2939 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2940 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() To się nazywa Adobe Creative Suite3 Web Premium (Design Premium,ale akurat jak kupowałam to nie było dostępne). I mam PS 3, Dreamweaver itd. ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:57.