Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D - Strona 82 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-21, 12:40   #2431
onaella
Zakorzenienie

Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
nie czytaj takich rzeczy smutnych bo jeszcze spanikujesz

Tancerka chyba Cię jeszcze dobrze nie poznali i nie wiedzą o twoich mlodzieńczych motylkach w brzuchu na widok Tz-a

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 12:46   #2432
mariiasia
Zadomowienie

Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
a właściwie to jak to jest z tymi dokumentami bo szczerze mówiąc to ja nie mam pojęcia.. gdzie mam najpierw pójść? do urzędu stanu cywilnego? do Kościoła? wiem że to jeszcze nie teraz bo dokumenty mają 3 miesiące ważności ale tak włąściwie to ja nie wiem co ja mam załatwić i gdzie... jakie dokumenty z urzędu jakie z Koscioła??
znajomi, ktorym ostatnio robilam zaproszenia na slub, zrobili mi cala sciage co kiedy i jak, ale nie wiem gdzie ją mam jak znajde, to wrzuce tutaj.
moj tż pracuje i ja też pracuję, a dodatkowo jak już wcześniej pisalam robie dekoracje, zaproszenia itp,a i jeszcze chodzę na zaoczne, wiec musimy sie obowiązkami podzielić, ale i tak wiem ze ja bede koordynatorem, bo dla tż sprawy urzedowe dzialaja jak plachta na byka

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ----------

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość

Tancerka chyba Cię jeszcze dobrze nie poznali i nie wiedzą o twoich mlodzieńczych motylkach w brzuchu na widok Tz-a
się dopiero wdrażam, proszę o zrozumienie

mój mały wielki cud

72--65--->62

mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 12:47   #2433
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość

no tak więc dla wszystkich nowoprzybyłych panien młodych chciałam dać ogłoszenia parafialne otóż chcę powiedzieć że ja mniej więcej co tydzień zakochuję się w moim tżcie na nowo i w ogóle kocham go i uwielbiam mimo że jesteśmy już razem 7 lat i ciągle to tu piszę że już się wszyscy ze mnie śmieją że takie słodkie teksty bez przerwy na jego temat pisze ale on o mnie to samo mówi hehe ostatnio szwagierka go chciała podejść pokazując mu jakieś baby w gazecie ładne a on ją opierniczył że co ona mu pokazuje jakieś brzydkie baby jak najpiękniejszą kobietą dla niego jestem JA dodam tylko że szwagier nie zdał tego egzaminu i pokazał jakąś czarnulkę która mu się spodobała w tej gazecie:h ahaha::ha haha: no i mnie przy tym nie było oczywiście żeby nie było ze to jakaś presja była na tżta:lo ve::lov e:
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 12:49   #2434
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
no tak więc dla wszystkich nowoprzybyłych panien młodych chciałam dać ogłoszenia parafialne otóż chcę powiedzieć że ja mniej więcej co tydzień zakochuję się w moim tżcie na nowo i w ogóle kocham go i uwielbiam mimo że jesteśmy już razem 7 lat i ciągle to tu piszę że już się wszyscy ze mnie śmieją że takie słodkie teksty bez przerwy na jego temat pisze ale on o mnie to samo mówi hehe ostatnio szwagierka go chciała podejść pokazując mu jakieś baby w gazecie ładne a on ją opierniczył że co ona mu pokazuje jakieś brzydkie baby jak najpiękniejszą kobietą dla niego jestem JA dodam tylko że szwagier nie zdał tego egzaminu i pokazał jakąś czarnulkę która mu się spodobała w tej gazecie:h ahaha::ha haha: no i mnie przy tym nie było oczywiście żeby nie było ze to jakaś presja była na tżta:lo ve::lov e:
W imieniu (mniej lub bardziej) nowo przybyłych dziękuję za wyjaśnienie
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 12:50   #2435
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
kurcze, dziewczyny , na to nie wpadlam, swietny pomysl! raz ze taniej, a dwa obraczki zyskalyby wiecej wartosci takiej hmm sentymentalno-pamiatkowej
ale ja nie chce z tego złota robic obraczek, bo obrączki chcemy te http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,1,,1882
chce po prostu z pozytkiem pozbyc sie stert zlota i srebra, których nie noszę

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
No to na pewno mam skrzywione spojrzenie
To nie była praca moich marzeń, fakt ale za pieniądze i bardzo mi się potem przydała w kolejnej pracy

No ale abstrahując od branż - nie sądzicie że takie bezpłatne praktyki to jednak jest jakaś paranoja?? Gdziekolwiek??
uważam, że w wielu przypadkach to niesprawiedliwe i jest to po prostu wykorzystywanie chyba że na praktykach faktycznie czegoś ucza praktykanta i np. jeden pracownik musi go cały czas nadzorować. Byłam ostatnio na praktykach, ktore dużo mnie nauczyły, szłam na nie z myslą, że sa bezpłatne ale w trakcie okazało się, ze jednak ta firma mi zapłaci, bo jak juz mi pokazali co jak sie robi to to robiłam, więc zapłata mi sie należala

Cytat:
właśnie weszłam sobie podczytać wątek panien młodych 2009 a raczej już żon i jedna już się chce rozwodzić... mam nadzieję że u nas wszystkie panienki będą szczęśliwe w małżeństwie aż do końca świata... aż mi się smutno zrobiło jak tamto przeczytałam
o gruboide poczytac
Stary 2009-10-21, 12:50   #2436
mariiasia
Zadomowienie

jaaaaaa, tancerka jak pięknie
teraz juz jestem w temacie, thx za ogloszenie parafialne

mój mały wielki cud

72--65--->62

Stary 2009-10-21, 12:53   #2437
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
uważam, że w wielu przypadkach to niesprawiedliwe i jest to po prostu wykorzystywanie chyba że na praktykach faktycznie czegoś ucza praktykanta i np. jeden pracownik musi go cały czas nadzorować. Byłam ostatnio na praktykach, ktore dużo mnie nauczyły, szłam na nie z myslą, że sa bezpłatne ale w trakcie okazało się, ze jednak ta firma mi zapłaci, bo jak juz mi pokazali co jak sie robi to to robiłam, więc zapłata mi sie należala
Ale chyba mało jest takich firm nie?

Podczytałam trochę wątek z pmka która chce się rozwieść...smutno..nie chcę tam się wypowiadać tak ni z tego ni z owego ale strasznie jej współczuję...
Stary 2009-10-21, 12:53   #2438
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
ostatnio moj TZ jak sie dowiedzial ile zalatwiania takieo papierkowego jest o az oslabl biedaczek. cos czuje ze wszystko na mojej glowie bedzie. ale ja tam sobie rade dam
ale i tak do USC musicie iść razem, by złożyć oświadczenie i Ty narzeczonego aktu urodzenia też nie wyjmiesz, tylko co najwyżej jego rodzice
Cytat:
a właściwie to jak to jest z tymi dokumentami bo szczerze mówiąc to ja nie mam pojęcia.. gdzie mam najpierw pójść? do urzędu stanu cywilnego? do Kościoła? wiem że to jeszcze nie teraz bo dokumenty mają 3 miesiące ważności ale tak włąściwie to ja nie wiem co ja mam załatwić i gdzie... jakie dokumenty z urzędu jakie z Koscioła??
Dokumenty muszą mieć mniej niż 3 m-ce od daty ślubu, najlepiej, by jeszcze tydzien, dwa po ślubie nie przekroczyły tych 3m-cy.

Do urzędu najpierw po "Ośw. o braku przeciwskazań do zawarcia małżeństwa", trzeba zabrać:
- dowody osobiste,
- dowód wpłaty 84zł za sporządzenie aktów małżeństwa;
płąci się to na konto urzędu, który wystawiać będzie akt ślubu, u nas jest to USC nie ten, w którym bedziemy składać dokumenty,a ten z miejscowości w której odbędzie sie sam ślub
- odpisy aktów urodzenia z opłatami skarbowymiz a każdy 22zł (stawka ogólnopolska)

Po złożeniu tych dokumentów urzędnikowi w USC dostaniemy dokument, który należy zanieść księdzu i wtedy od razu można dać/pokazać księdzu:
- dowód osobisty,
- akty chrztu z adnotacją o bierzmowaniu i komunii,
- zaś. o odbytych naukach i poradni,
- to zaśw. co dostalismy w USC,
- świadectwo z katechezy szkolnej,
- zaśw. o odbyciu nauk w szkole jeśli ktoś miał
- np dane świadków

Otrzymamy kartki na zapowiedzi, po odbyciu ich trzeba będzie podbite kartki zwrócić do kancelarii, na koniec donieść zaśw. o odbyciu spowiedzi przedślubnych (druga i ostatnia spowiedź na dzień przed lub w dzień ślubu się odbywa, dlatego najczęściej oddaje się to przed samym ślubem)

Po ślubie ksiądz ma obowiazek do USC przesłać podpisany przez nas w czasie ślubu akt ślubu, by zarejestrowano nas jako małżeństwo. Tyle się dowiedziałam

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2009-10-21 o 12:55
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 12:53   #2439
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:
ale ja nie chce z tego złota robic obraczek, bo obrączki chcemy te http://www.apart.pl/pl/obraczki,c,1,,1882
uhm, chyba ze tak. ale tak czy siak podtrzymuje ze pomysl fajny

mój mały wielki cud

72--65--->62

Stary 2009-10-21, 12:54   #2440
certina4
Wtajemniczenie

czesć dziewczynki

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Certi biedny króliczek. A co do herbaty anty stresowej,hm czy pomoga chyba świadomość że ją pije to mnie uspakaja.
już mu lepiej dzięki dzisiaj rano też miał przykrą niespodziankę, dlatego dzisiaj dłuższy czas zostawię go na suszkach, wodzie i granulacie. W piątek idziemy do weta podcinać ząbki on tego tak nie lubi bardzo sie boi tego i jazdy samochodem a w poczekalni zazwyczaj dużo różnych zwierząt a mój uszatek to tchórz no nic nie poradzę bo już 2 m-ce nie miał podcinanych ząbków więc trzeba iść

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Jestem przyjaciółka pozwoliła mi sobie zainstalować playa na lapie póki co śmiga, bo ona ma troszkę zmulony komp i się bałam, że on taki zmulony, ale na naszym chodzi super

będę dzisiaj z Wami bo mam wolne
Cześć Kasiu, w końcu się dorwałaś do internetu

Cytat:

Samoa wczoraj mi powiedział, że się mylił mówiąc, że sex nie jest ważny....i foch, że 3 miesiące nic
Kasia ja też kiedyś miałam tego typu problemy, ale duzo zależy od nastawienia i działania Twoich plastrów. Ja też uważam że seks jest ważny, chociaż nie należę do tych osób dla których jest jedną z najważniejszych rzeczy w związku

Cytat:

Certina chyba Ty wczoraj pisałas o Martini Asti a ja dzis wchodzę do spiżarni(tam mamy barek) i po kilku miesiącach zwrocilam uwagę, że mam Martini AstiW takim złotym kartonieAż otworzyłam, żeby zobaczyc czy jest w takiej butelce jak szampan i jest, więc przy najbliższej okazji spróbujęDobrze, że mi powiedziałaś, bo ja nawet nie wiedziałam co to, jakoś to ignorowałam, bo nie lubie Martini i myślałam, ze to normalne tyle, że w jakiejś jubileuszowej edycji W ogole mam tyle wypaśnych alkoholi w barku(których nikt nie pije), że spokojnie mogę z jego zawartosci zrobić stolik na wesele i jeszcze zostanieI chyba tak zrobię

tak ja pisałam, spróbuj koniecznie, bo to wg mnie najlepszy szampan z tych "tańszych" oczywiście
Z tego co pamiętam, bo już go dawno nie piłam to własnie w takim kartonie go sprzedają

Chilanes ja tez uważam że przyjaciele powinni sie zjawić na ślubie, sama nie wyobrażam sobie urczystości i potem wesela bez osób które bardzo dużo dla mnie znaczą i są częścią mojego życia, wprawdzie nie wiem czy mogę o swoich mówić przyjaciele, ale mam 3 bardzo dobre koleżanki, na których obecności bardzo mi zależy więc już zapowiedziałam, że tylko wizyta w szpitalu może je usprawiedliwic od nieobecności na moim ślubie

Cytat:
hej laseczki! jak sie wczoraj zdeklarowalam tak dzis oto jestem!! cieszycie sie prawda?? co prawda zlapalo mnie grypsko,ale laptopa mozna przeciez do lozka zabrac
cieszę się

Cytat:
a co do przyjaciol z zagranicy to fakt faktem nie kazdy ma taka prace, zeby mogl przyjechac i to tez trzeba zrozumiec, ale jesli sie zaprosi gosci odpowiednio wczesniej to mysle ze PRZYJACIELE zrobia wszystko zeby sie pojawic. sama bylam za granica wiec wiem jak to jest. urlop trzeba bylo planowac z 4-5 miesiecznym wyprzedzeniem!!:pala :wiec jesli moge cos doradzic, to gosci z zagranicy zproscie wczesniej, zeby mieli czas wszystko sobie zorganizowac
w pełni się zgadzam, moja mama już od kilku miesięcy planowała przyjazd w grudniu na święta, ale jeśli Ci przyjaciele Chilanes TŻ wiedzą od zaręczyn o ślubie to nie widze przeszkód żeby się pojawili

Cytat:
właśnie weszłam sobie podczytać wątek panien młodych 2009 a raczej już żon i jedna już się chce rozwodzić... mam nadzieję że u nas wszystkie panienki będą szczęśliwe w małżeństwie aż do końca świata... aż mi się smutno zrobiło jak tamto przeczytałam

to przykre

Jadę zaraz na zakupy bo wieczorem koleżanka przychodzi, a jutro na dietę idę tą tygodniową o której pisałam i do fryzjera.

Kurcze po wczorajszych tańcach mam zakwasy w jednej nodze

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 12:55   #2441
friday
Raczkowanie

GG do friday

Ja również się wdrażam

Tancerka pięknie ciekawe jak ja będę patrzeć na mojego Młodego po 7 latach - na razie mam podobne widzenie jak Ty, ale u nas to dopiero 2,5 roku

friday jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 13:05   #2442
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Ale chyba mało jest takich firm nie?

Podczytałam trochę wątek z pmka która chce się rozwieść...smutno..nie chcę tam się wypowiadać tak ni z tego ni z owego ale strasznie jej współczuję...
malo, ja trafiłam na szczęście tylko na jedno, w której siedziałam calkiem za free Tez przeczytałm, spodziewałam się, że to o tą dziewczyne chodzi, bo już kiedys czytałam, ze miala jakies jazdy z teściową. Szkoda, że w ogóle brała ten ślub

Cytat:
Napisane przez friday Pokaż wiadomość
Ja również się wdrażam

Tancerka pięknie ciekawe jak ja będę patrzeć na mojego Młodego po 7 latach - na razie mam podobne widzenie jak Ty, ale u nas to dopiero 2,5 roku
ja mam podobne podejście jak Tancercia tylko bez takich ochów io achów Po ponad 8 latach, w sumie juz bliżej 8,5 roku Co jakiś czas mam taki mega przypływ milości do tż, że masakra

Ale fajnie, że słoneczko świeci
Stary 2009-10-21, 13:08   #2443
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:
malo, ja trafiłam na szczęście tylko na jedno, w której siedziałam calkiem za free Tez przeczytałm, spodziewałam się, że to o tą dziewczyne chodzi, bo już kiedys czytałam, ze miala jakies jazdy z teściową. Szkoda, że w ogóle brała ten ślub

ja mam podobne podejście jak Tancercia tylko bez takich ochów io achów Po ponad 8 latach, w sumie juz bliżej 8,5 roku Co jakiś czas mam taki mega przypływ milości do tż, że masakra

Ale fajnie, że słoneczko świeci
uhm

mój mały wielki cud

72--65--->62

Stary 2009-10-21, 13:10   #2444
tancerka212
Zakorzenienie

Chilanes bardzo ci dziekuję za ten harmonogram na pewno sie przyda jako takie ogólne pojęcie co trzeba zrobić/mieć.

Cytat:
no ja to co roku jestem coraz bardziej zakochana i naprawdę tak czuję a nie tylko sobie gadam tak słodko
Stary 2009-10-21, 13:11   #2445
friday
Raczkowanie

GG do friday

A ja sprawdzę czy mi podpis działa z suwaczkiem (z którego wynika, że jeszcze 7 miesięcy i 3 tygodnie

friday jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 13:13   #2446
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
mierzyliśmy je ale bez rewelacji
Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
Kasia ja też kiedyś miałam tego typu problemy, ale duzo zależy od nastawienia i działania Twoich plastrów. Ja też uważam że seks jest ważny, chociaż nie należę do tych osób dla których jest jedną z najważniejszych rzeczy w związku
no w końcu mnie ktoś rozumie

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 13:15   #2447
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
A ja sprawdzę czy mi podpis działa z suwaczkiem (z którego wynika, że jeszcze 7 miesięcy i 3 tygodnie
Działa działa

A ja właśnie zapisałam Nas na kurs tańca towarzyskiego
Stary 2009-10-21, 13:18   #2448
tancerka212
Zakorzenienie

a ja właśnie dostałam @ i mnie brzuch boli bleeeeeeeeeeeeeeeeeee ale lepiej że ta ciocia jest niż żeby jej nie było hehe
tylko kto za mnie ruszy dupe na zajęcia za godzinę
Stary 2009-10-21, 13:20   #2449
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
mierzyliśmy je ale bez rewelacji

no w końcu mnie ktoś rozumie
a mi sie podobaja najbardziej ze wszystkich Kasia fajnie, że nie jesteś sama ze swoim probleme, ale to nie zmienia faktu, ze to jest problem i do niczego dobrego nie prowadzi, jak kto problem

Cytat:
Działa działa

A ja właśnie zapisałam Nas na kurs tańca towarzyskiego
łałJa zobacze oferte szkół tańca i może tez posmigamy z tż, chociaz wolałabym po nowym roku.
Stary 2009-10-21, 13:25   #2450
mariiasia
Zadomowienie

ja zmykam dziewczynki, ide sie polozyc bo cos czuje ze znow mnie goraczka bierze jak sie troszke zdrzemne to was znow odwiedze, bo jestem tu krotko a juz sie uzaleznilam

mój mały wielki cud

72--65--->62

Stary 2009-10-21, 13:26   #2451
tancerka212
Zakorzenienie

przydałby mi się filmik jakiegoś walca wiedeńskiego na pierwszy taniec żebym poatrzyła sobie jakie figury są wykorzystane i bym tego nauczyła tżta.. Samoa nagrasz swojego przyszłego walca wiedenskiego? chociaż mój tz i tak pewnie nie będzie chciał zatanczyc... szkoda... no ale zmuszać też go nie będę bo nie chcę sztucznego wytuptanego niedbale walca...

---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ----------

Cytat:
ja zmykam dziewczynki, ide sie polozyc bo cos czuje ze znow mnie goraczka bierze jak sie troszke zdrzemne to was znow odwiedze, bo jestem tu krotko a juz sie uzaleznilam
prawidłowa reakcja wszystko jest w porządku hehehe
Stary 2009-10-21, 13:32   #2452
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
przydałby mi się filmik jakiegoś walca wiedeńskiego na pierwszy taniec żebym poatrzyła sobie jakie figury są wykorzystane i bym tego nauczyła tżta.. Samoa nagrasz swojego przyszłego walca wiedenskiego? chociaż mój tz i tak pewnie nie będzie chciał zatanczyc... szkoda... no ale zmuszać też go nie będę bo nie chcę sztucznego wytuptanego niedbale walca...
To mój tz zgodził sie na walca ale żadna piosenka mu się nie podoba, którą wybiorę
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 13:37   #2453
tancerka212
Zakorzenienie

czy wy tez marzycie tak o weekendzie jak ja??
Stary 2009-10-21, 13:39   #2454
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
I tak i nie. Tak bo zobaczę się z Tztem, nie bo do szkoły ide
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 13:41   #2455
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
ja też

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 13:42   #2456
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
nagram o ile cos z tego wyjdzie Bo jak nie to nie będziemy tego tańczyć. Będe miała płyte ze ślubu przed Twoim weselem to jakby cos zapraszam na oglądanie

Cytat:
ja marze o dzisiejszym wieczorze i całym piatku z tż, no i całym weekendzie, wprawdzie ma zajęcia na podyplomowych, ale sa superfajne, więc na nie tez sie cieszęA wieczorem tzcik
Stary 2009-10-21, 13:44   #2457
szyszynka
Raczkowanie

GG do szyszynka Send a message via Skype™ to szyszynka

Cytat:
kurcze, dziewczyny , na to nie wpadlam, swietny pomysl! raz ze taniej, a dwa obraczki zyskalyby wiecej wartosci takiej hmm sentymentalno-pamiatkowej
Hej ja w tej sprawie odwiedziłam, wczoraj dwoch złotników. Do pierwszego do którego trafiłam powiedział mi tak. Jak Pani chce to moze dac swoje złoto i mozna przerobic ale obraczki wygladaja marnie i nie da sie zrobic ładnej obraczki. mozna zrobic tylko takie zwykle. A ja sobie pomyslalam ze przeciez co to za roznica czy robia z mojego złota czy z ich. przeciez tak samo robia wiec poszlam do drugiego i BARDZO miłe dwie panie powiedziały ze nie ma problemu i obie beda kosztowaly do 500zl; a jesli z brylancikiem czy cos to od kazdej sztuki 200zl takze my sie chyba na to wlasnie zdecydujemy bo mamy duzo zlota od rodzicow i babci
Czy ktoras z was ma tak robione obraczki?
szyszynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 13:47   #2458
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:

ja też chce już piątek godz. 16:55
Stary 2009-10-21, 13:51   #2459
tancerka212
Zakorzenienie

ja już mam weekend od jutra od 13 więc już dziś się spakuję i jutro normalnie popędzę jak dzikuska do tżta chyba w ogóle z rodzicami do niego pojedziemy to rodzice zobaczą mieszkanko nasze jak się ładnie zrobiło i ten koleś od mebli mam nadzieję że przyjdzie- a nie to się winko postawi na stół i będzie dżampreza
Stary 2009-10-21, 13:53   #2460
szyszynka
Raczkowanie

GG do szyszynka Send a message via Skype™ to szyszynka

Cytat:

---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ----------

prawidłowa reakcja wszystko jest w porządku hehehe
tu masz jeden taniec z walcem
http://www.youtube.com/watch?v=dnrzvbK04Tg
szyszynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości