|
|
#481 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura!
Cytat:
a to nie mozecie sobie sami usprawiedliwic?? ![]() Ja tam pisze "uprzejmie prosze o usprawiedliwie mnie z tego i tego";p i przechodzi
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
|
|
|
|
|
#482 |
|
Konto usunięte
|
Dzień dobry ;*;*
dzisiaj tylko 7 lekcji ;] na dodatek pierwszy wf :d no ale cóż ![]() znowu mi się śniły jakieś koszmary ;/ i co chwilę budziłam się w nocy ![]() miłego Dnia sznuróweczki ;* |
|
|
|
#483 |
|
Konto usunięte
|
a ja dziś AŻ 2 lekcje w tym 1 spr... cudnie.
|
|
|
|
#484 |
|
Zadomowienie
|
O prosze
Powodzenia [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14839593]Dzień dobry ;*;* dzisiaj tylko 7 lekcji ;] na dodatek pierwszy wf :d no ale cóż ![]() znowu mi się śniły jakieś koszmary ;/ i co chwilę budziłam się w nocy ![]() miłego Dnia sznuróweczki ;*[/QUOTE] A ja miałam dziś sen piękny... I ten, zaspałam na konsultacje z niemca ![]() Miłego ;-* |
|
|
|
#485 |
|
Raczkowanie
|
noo i po lekcjach
kocham takie dni !
|
|
#486 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też już po szkole
![]() Dostałam 4- z tego sprawdzianu z historii co w pierwszej ławce pisałam Wczoraj miałam kolejny spr z historii i takie bzdury pisałam, że masakra Dała nam pojęcie jedno do wyjaśnienia którego w książce nie było |
|
|
|
#487 | ||
|
Zakorzenienie
|
a wieesz, że zły dotyk boli do końca życia??
![]() nieee no żartuję, dzięki Cytat:
![]() oo tak. Cytat:
![]() dzień dobry;* w końcu w domku, myślałam że dzisiaj nie dotrwam. Ten katar mnie wykończy, nie mogłam się dzisiaj skupić na spr. z WOSu przed niego. Po za tym spr. z WOSu poszedł mi tak sobie. Ale co najważniejsze mam książkę z której ona kseruje sprawdziany. ![]() lecę pod kocyk.
|
|
#488 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Idzie się do wychowawcy i mówi, że się było tam i tam a on usprawiedliwia. Cytat:
Ale tak mi się kojarzy xD. ![]() Wytrwałam na tych lekcjach. Z geo mi się udało, nie zapytała mnie z mapy. Jutro spr z anglika ze słówek, trzeba się wziąć. I z wosu z województw i mniejszości |
||
|
|
|
#489 |
|
Rozeznanie
|
hej
![]() Może ktoś z was posiada repetytorom z geografii matura na 100% lub jakieś z pwn? U mnie jeszcze nie ma w księgarni, siostra ma mi kupić ale mam jutro klasówkę z przemysłu i chciałbym porozwiązywać zadania. Może ktoś z was ma możliwość zeskanowania, tego działu o przemyśle? Jeżeli tak to bardzo proszę o Pw. ![]() Dziękuje z góry.
|
#490 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#491 |
|
Zakorzenienie
|
Kliknęłam w odsubskrybuj przypadkiem
. Ale nie mam zamiaru Was zostawiać. Vademecum i testy przyszły. Zdało by się porozwiązywać. Jak ja kocham chemię
|
|
|
|
#492 | ||
|
Zakorzenienie
|
hej, Lamy ;*
Cytat:
Cytat:
ale słyszałam, że z operonu jest bardzo dobre. (i do tego bardzo drogie. )------------- żjdd, szjdd, jjdd. możecie sobie rozszyfrowywać. nie mam humoru i długo pewnie mieć nie będę. bajos, nie będę Wam smęcić. ---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- to Ty na avatarze?
|
|
|
#493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobra, za naukę trzeba by się wziąć. Pogońcie mnie czy coś
|
|
|
|
|
#494 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Nam dziś oddała testy z WOSu, 5- więc nie narzekam jako tako Aczkolwiek przyznać muszę, że niesprawiedliwe to było - w zadaniach wielokrotnego wyboru trzeba było zaznaczyć wszystko, żeby dostać punkty... w związku z tym albo dostawało się 3/4pkt albo 0 :/Cytat:
![]() Ano jesteś, masz to coś w spojrzeniu :P Cytat:
![]() ![]() _______________ Męczy mnie życie:O Miłego, ponownie ;-* |
||||
|
|
|
#495 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
chodzi mi raczej o zadania.
|
|
#496 |
|
Zadomowienie
|
Właaaśnie bym zapomniała
Ma któraś zbiór zadań do chemii kl.3 z Operonu? Potrzebuję treści 3 zadań z pracy domowej, bo nie było od kogo dziś skserować
|
|
|
|
#497 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
nm tez dzisiaj oddawała spr z WOSu i dostałam 4 :d , kart, pisaliśmy powinna 5 wpaśc ![]() dzień dobry ;*;* na wf miałyśmy areobic ;] a na religi był ksiądz misjonarz z Indonezji dosyc ciekawa lekcja jutro tylko kart. z niemca, ale już nauczyłam się wcześniej i na piątkowa kartkówke z geografii też się już nauczyłam . normalnie jestem z siebie dumna
|
|||
|
|
|
#498 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
miszcz ![]() ja też aż szkoda było się budzić ![]() mnie się udało z angielskiego nie zapytała mnie ze słówek ![]() jak ciebie to mnie też ![]() ---------------------- dzień dobry jak ja kocham środy 5 godzin tylko ![]() sprawdzian z WOSu na 4 więc jest ok A tak w ogóle to ide sobie, bo muszę się pouczyć z angielskiego i chemia mnie woła też ![]() miłego popołudnia |
|
|
|
|
#499 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Przydałby się taki głód wiedzy, oj bardzo by się przydał.Cytat:
![]() ![]() -- Cześć Żbiki ;* Z przykrością muszę stwierdzić, że będę do was rzadziej zaglądać, ponieważ ostatnio mam nawał pracy, coraz więcej nauki i innych obowiązków, a czasu coraz mniej niestety. Mam już tego wszystkiego serdecznie dość Odezwę się jak znajdę trochę czasu. Trzymajcie się
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#500 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() dziękuję. nie dasz rady. 25 osób. aaa, to nie wiem. nie jestem geografem. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- skoro komputer włączyłam to zrobię coś pożytecznego.
|
|
|
#501 | ||
|
Zakorzenienie
|
w sumie to skojarzenie masz dobre.
![]() Cytat:
Cytat:
gdybym wiedziała to wcześniej. Ale już zamówiłam na allegro. też stwierdziłam, że ograniczam wizaz.Za dużo nauki. mam z chemii na jutro izomerię, której nie rozumiem. ![]() siedzę jak głupia i nie wiem co do niej należy. idę.
|
|
#502 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() też mialam dzisiaj sprawdzian, nie uczyłam się nic (kurczę, nie potrafię się zmobilizować w domu!!), ale na jedno pytanie z trzech chyba napisałam w 100% na pozostałe dwa lałam wodę, ale może coś trafiłam :d Jutro robię sobie wolne i idę oddać krew
|
|
|
|
|
#503 |
|
Zakorzenienie
|
A nie szkodzi
I tak bym się nie uczyła bo na obiad czekałam. Bez jedzenia się nie uczę. Ale teraz idę pogłaskać nową książkę do chemii. To pa. Miłego popołudnia dziewczyny ;* |
|
|
|
#504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratulacje
|
|
#505 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14835135] ![]() [/QUOTE] Cytat:
Cytat:
jadę z siostrą samochodem, w radio jakaś piosenka leci.. a ja słyszę Mylovitz.. i zaczęłam się wyginać, szukać skąd to... i się nachylam do głosnika w drzwiach pasażera... i mówię :"ej, z tego głośnika inna piosenka leci..." ta ze mnie brechta,ze to niemożliwe, a później rozgryzłam, że mi się odtwarzać w telefonie włączył.. a miałam go w kurtce... no i jak się nachylałam do głośnika w drzwiach to mialam wrazenie, że to piosenka z głosnika leci dzień dobry ;* idę dziunie się uczyć z matmy. miłego dnia ;*
|
|
#506 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() łucz się łucz ![]() przyszłam ze szkoły i położyłam się spać.. o dziwo teraz jestem bardziej zmęczona i śpiąca niż jak się kładłam ![]() Musze się zabrać za referat na chemie
|
|
|
#507 |
|
Konto usunięte
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#508 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bo ja mam nadmiar czasu... jeszcez o ile z kolezankami damy rade cos nakrecic to zmontowanie tego przerasta nasze mozliwosciJutro 2 lekcje ![]() Spałam uwaga : 12 godz i nadal padam.... Sen zimowy czy śpiączka ![]() W sobote sie chyba podziębiłam, faszeruje sie gripexem, septolete i umieram tutaj.
Edytowane przez aga3304 Czas edycji: 2009-10-21 o 18:57 |
|
|
|
|
#509 |
|
Zakorzenienie
|
włączyłam komputer, żeby wybrać lektury na maturę ustną z polskiego i oczywiście nie omieszkałam wejść na demotywatory. rozwalają mnie.
http://demotywatory.pl/294352/Zyciowe-rozterki http://demotywatory.pl/298536/Jaroslaw-Podyma-13 http://demotywatory.pl/298396/Politechnika http://demotywatory.pl/288693/Paradoks-seksualny idę się łuczyć. ![]() dobranoc, Żbiki
|
|
#510 | |
|
Zakorzenienie
|
że jak?
Cytat:
chyba też się Was doradzę jaką linią jak jeździć ubrana ![]() z tą Politechniką też dobre ;D jendakże, na polit. radomskiej tylko największe tępaki, które ledwo co maturę zdały mogą mieć problemy właśnie wróciłam z ang. i idzie mi coraz lepiej jeśli chodzi o speaking a tak się bałam, że nie umiem gadać a w ogóle to słuchanie to mi babka puszcza z jakiejś książki przygotowującej do jakiegoś tam certyfikatu jeszcze się pokuszę o zdawanie R miałam dzisiaj spr. z fizyki i powiem Wam, że istna masakra :/ nauczyłam się kurde wzorów, wykresów i innych takich.. a dała nam takie zad., że nie dało się wykorzystać żadnego wzoru :| i yntelygentna Katarzyna przy ruchu harmonicznym prędkość liczyła ze wzoru na pr. w ruchum jednostajnym prostoliniowym i jeszcze koleżance to przekazywałam ![]()
konsekwentnie dążyć do celu(ów)..;-) Edytowane przez KaasiaaK Czas edycji: 2009-10-21 o 18:33 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:46.

.
nm tez dzisiaj oddawała spr z WOSu i dostałam 4 :d , kart, pisaliśmy powinna 5 wpaśc
gdybym wiedziała to wcześniej. Ale już zamówiłam na allegro.