|
|
#4501 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar X
Czarna babeczka- Grace Jones
Biała babeczka- Agata Buzek |
|
|
|
#4502 |
|
Zakorzenienie
|
Grace Jones jak najbardziej
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4503 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4504 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Juz jest jutro a ja zdjęć nie widzę A bardzo bym chciała bo lubię oglądać błyskotki.--------------------------------------- Przeciwko Do(u)nateli to ja protestuje w końcu to ma być cukiernia a nie karczma z pyzami (z skwarkami). ---------------------------------------- Eeee Agata B zupełnie mi się nie podoba ![]() Za każdym razem jak się uśmiecha nie wiem czemu mam ochotę zatrudnić ja do produkcji perforowanego papieru biurowego. -------------------------------------------- Po dzisiejszym dniu mam nieodparta ochote zainwestować w gumofilce (bez filcu). Zmoczyłam doszczętnie 2 pary w tym ponoć 1 miała nie przemakać. Niech mi ktoś powie ze czarne oliwki są bardzo dietetyczne bo wpyliłam cała miska i dręczy mnie sumienie (czyt. Mocne Postanowienie robi wyrzuty).
|
|
#4506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co z Tina Turner?
|
|
#4507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
KLIK
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4508 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#4509 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wow szalejesz Madzik, szalejesz Cytat:
ale uprzedzam że jestem nieobiektywna bo je uwielbiam i też mogłabym wcinać miskami ![]() Dziś pocieszam się ptasim mleczkiem kakaowym, słodkie toto jak cholera ![]() Cytat:
|
|
#4510 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A w ogóle to gratuluję kolejnej firmy! Świetny pomysł ![]() W takim razie zgłaszam Meryl Streep (chyba, że nie doczytałam i jej kandydatura już się pojawiła? ) oraz Glenn Close.Cytat:
---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ---------- Jeżeli ptasie mleczko ty tylko Wedla i tylko waniliowe
|
||
|
|
|
#4511 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Nie kusić Ptasim Mleczkiem
właśnie złożyłam zamówienie w BU,więc Sephorę i smsa muszę zignorować
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4512 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do Buzkowej zgadzam się . Donatella jednak ma cos w sobie. Cytat:
|
|
#4513 | |
|
Zakorzenienie
|
Ptasie mleczko Wedla ale kakaowe
Pierwszy raz je jem Cytat:
mogę odstąpić ![]() Co zamówiłaś na BU?
|
|
#4514 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A co zamówiłaś? Bo ja juz wiem, ze nie nadaje sie do rozrabiania i mieszania od 2 miesiecy lezy ta maseczka i żel ? Nawet juz nie pamietam co zamowilam. Za to hydrolat geraniowy jest super, tak jak i olejek Monoi |
|
|
|
|
#4515 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Tonik mleczno-różany,nowy puder i żel hialuronowy 5 %.I koleżanka ma mi podesłać na wypróbowanie serum flavo-C.
Tylko tego toniku to strasznie mało jest.Mam nadzieję,że te pudry to nie bielą twarzy
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4516 |
|
Zadomowienie
|
To koniecznie zdaj relację, bo nad pudrem też się zastanawiam. Miała, któraś peeling od nich?
Aaaa... i poproszę o szybki (i przystępny) kurs robienia <klików>. Bo zazdroszczę tym, co potrafią tak wyrafinowanie podsyłać zamaskowane (pod dowolnym słowem) linki . A ja tylko taką siermiężną metodę znam (kopiuj wklej pasek adresowy )
|
|
|
|
#4517 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja mam TEN peeling-niestety zajeżdża mi za mocno drożdżami,a nie ananasem,więc używam go sporadycznie
![]() Za to serum na blizny polecam-b.ładnie wygoiło mi przebarwienia i ślady po krostkach
|
|
|
#4518 |
|
Rozeznanie
|
witam
![]() ![]() ![]() ![]() Madziczko......a Cher?????????do babeczek........to też nisza tylko insza nisza.szaaaa...... ![]() nie Szapcia ![]() ![]() Winter ![]() ![]() ![]() Jak synek ![]() ja staczam walkę z mopem co drugi dzień i i Zyrtec na noc małemu![]() ale nosek zapchany jeszcze jest ...Z maużem szukaliśmy juz nowej rzeczy do spania dla maluszka ![]() ![]() i padło na kupno czegoś w Ikea....ale![]() ![]() ![]() tu mieliśmy zgrzyt...ja wybrałam łoze małżeńskie sosnowe a mauz takam jednoosobową........bo ja tak zauwazyłam u moich dzieci ze one często spią rozwalone na całą szerokość łózka.....To tak śpi delikatnie i niewinnie wyglądająca córka a synek jak na razie wtula się w człowieka .ale i on niedługo zacznie spać na szerokość łózka.....ja chcę duże spanie dla dziecka![]() .poza tym...mimo wszystko czasem fajnie poprzytulać się a na takim małym jednoosobówka to sie nie zmieścimy.......ale łoże maużeńskie u dziecka? 160/2000..........hm niemondra jezdem.....![]()
Pod słońce...... Edytowane przez envy07 Czas edycji: 2009-10-21 o 19:07 |
|
|
|
#4519 |
|
Zadomowienie
|
Winterko Ty się ze mną nie drażnij, ale podziel się wiedzą
Ja też chcę ukrywać linki Edit: no to sobie chyba odpuszczę tego pseudo ananasa, ale zastanowie się nad tym serum (tylko, ze maziać trzeba ... )
Edytowane przez danaida Czas edycji: 2009-10-21 o 19:04 |
|
|
|
#4520 | ||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
) Po prostu to były jedyne w danej chwili glany w rozmiarze 36 w sklepie Podeszwa z przodu ma niecałe 3 cm, obcas 3,5 cm, jeden but waży 0,7 kg ![]() Mozna mnie molestowac do woli Przepaszam, że odpowiadam tak późno, ale po prostu nie miałam czasu siąść do neta przez ostatnich kilka dni ![]() Cytat:
Bądź dzielna ![]() Paczuszka przyszła, dziękuję ![]() Cytat:
Cytat:
Silikon. Dużo silikonu Ja proponuję Daiane Conterato, Lily Cole i Tanyę Dziahilevą
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||
|
|
|
#4521 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() TU post 3821,Betty tłumaczyła-poćwicz ![]() a zrobienie serum jest naprawdę łatwe
|
|
|
|
#4522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Danaido, może spróbuje.... 1. zaznaczasz tekst który ma stać się hiperłączem 2. klikasz ikonke "wstaw hiperłącze" , patrz obrazek 3. wklejasz w pole adres do którego chcesz odesłać i klikasz OK
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2009-10-21 o 19:11 |
|
|
|
|
#4523 |
|
Zadomowienie
|
Dzika Truskaweczko ta 3 jest zwyczajnie śliczna, żadna tam nisza
.A ostatnia ma niesamowitą urodę, ale już niszową (według mojego skromnego zdania )
|
|
|
|
#4524 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Pluszaki poprane,nawet te grające Nasz dostaje Singular,katar ma ciągle,kaszel poranny,ale odpukać nic poza tym.Co do spania-Łukasz ma duże łózko i "lata" po nim w nocy,ale to raczej kwestia instyktu samozachowawczego-wie,że ma dużo miejsca to i się po nim przewala.Jak np w ciągu dnia zdrzemnie sie na złożonym to śpi grzecznie i nie szaleje.
|
|
|
|
#4525 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Kupuj w ciemno A tak serio - wszystko powyższe to oczywiście prawda, ale mogę nie być obiektywny, bo mam "stosunek emocjonalny" do tych perfum Dla mnie to taki lekki, świetlisty orient z kolońskimi nutami, zapach uniwersalny i trwały Przepraszam, ale to silniejsze ode mnie ![]() Nie tym tonem, pulpecie wstrętny To było takie suotkie z Twojej strony ![]() Ile by nie zadawali, dla mnie zawsze i tak za dużo Cytat:
--- Kebaba bym spożył. I coś słodkiego też
|
||||
|
|
|
#4526 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
- Lily Cole
|
|
#4527 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4528 |
|
Rozeznanie
|
Winter....zapchany nos i katar to podstawa...ja jeszcze nie wszystko poprałam co chciałam bo mieliśmy ostatno zimno w domu ... wysiadł nam piec co(1700zł )na 2 rodziny...u mnie te większe porządki potrawają jeszcze troszkę koce czekaja na pranie....pluszaki odstawione na bok czekają na pranie
....ale duże łozko dla maluszka ..... ....może mnie ktoś poprze w tej decyzji![]() ![]() Prosze o głośs)![]() Mam koleżankę ona ma dzieci rok po roku i ma piętrowe łózko i nie chce nigdy więcej ze względu na dostęp do dziecka w chorobie....
|
#4529 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Tylko na trzecim zdjęciu chyba wylaszczona na jakąś galę.Wstawianie klików i plików jest objasnione w wątku do którego link mam w podpisie. Co do niszowych babeczek to jeszcze mi się Devon Aoki przypomniała. I Rumer Willis.
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#4530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Proste, nie...?
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:12.

Ale i tak lubię 

Należy uwolnić ją od cudzysłowia i skierować w jeden, właściwy cel
sam sie nie znasz