|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#781 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III.
Cytat:
![]() Oby zmądrzał... Cytat:
do jutra ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- Byłam dziś tylko na ćwiczeniach , bo nie chciało mi się czekać 2h na wykład, ale za to w końcu poszłam zanieść konspekty i dziennik praktyk do opiekunki , a w międzyczasie chyba jeszze na pocztę pójdę, albo powiem bratu, może on skoczy Za to jutro znów wycieczka do Katowic - masarka jak ten czas szybko leci. No to tyle. Miłego popołudnia
Edytowane przez JennyAniolek Czas edycji: 2009-10-21 o 16:07 |
||||
|
|
|
#782 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#783 |
|
Zakorzenienie
|
jest tylko jeden plus - jest idealnym kandydatem na męża
oczywiście nie tak na co dzień, ale kiedy jest sam to sprząta, pierze, gotuje (wszystko umie zrobić, a jedzenie to robi lepsze ode mnie )nie muszę się martwić że będę kiedyś sama zaginała z miotłą ![]() wracam do książki i miłego wieczorku, bo ja później do Piotrka lecę
|
|
|
|
#784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
świetnie ![]() a jaka masz datę zabiegu?
|
|
#785 | ||
|
Zakorzenienie
|
GRATULACJE
![]() Cytat:
![]() A do spania mam, bo lubię go czuć Pękł "wrzód" tzn. nazbierało się kilka kwestii drażliwych. Szczegółów zapewne sie domyślacie . Tak mniej więcej... Cytat:
A po tym zabiegu to chyba nie jest jakoś szczególnie długo. Pamiętam, że koleżanka o kulach chodziła kilka tygodni. Poza tym: 1) papier - matowy 2) kurs - zrobimy jeśli się uda w formie weekendowych rekolekcji. -------------------------------------------- U nas dziś na liczniku 556 dni
T. 16.1.12 Z. 30.6.14 A. 7.2.17 G. 9.1O.18 Edytowane przez bambusiek Czas edycji: 2009-10-21 o 16:17 |
||
|
|
|
#786 |
|
Konto usunięte
|
No nieee....
.T'ai widze,że mamy podobnie. Mój Łukasz też potrafi wszystko zrobić-upierze sobie,uprasuje(chodź to już mu gorzej wychodzi,ale jednak daje rade),ugotuje(również lepiej niż ja ),posprząta. Chłopak cud,miód,malina . No,ale cóż.Ja nie ściągam pierścionka,bo jakoś tak mi bez niego dziwnie. No chyba,że robię jakieś ciasto i ugniatam łapskami,to wtedy,ale tak to przenigdy .karolinusienka superaśnie pani magister! Gratuluję ! A nie mówiłam,że się uda !? Jeszcze raz gratuluję i proszę,oto kwiatuszki dla Ciebie .Isabele,któraś z dziewcząt miała dobry pomysł-może weźcie ich na jakąś wypasioną kolację do restauracji ?ivona84 ja bym wzięła błyszczący-bardziej wole zdjęcia na tym papierze .A ja jakaś taka padnięta jestem. Niby nic nie zrobiłam,a jednak. Zostało mi tylko 591 dni... Jeżu malusieńki,dlaczego tak dużo !
Edytowane przez b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8 Czas edycji: 2009-10-21 o 16:32 |
|
|
|
#787 | ||
|
Lena
|
gratuluję.. kolejna magister do naszej wizażowej kolekcji!
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#788 |
|
Zakorzenienie
|
źle zacytowałać bo to Jenny pisała o swoim Piotrku
Ja z Kamilem nie mieszkam. A to skąd jesteś, że masz w Żorach mieszkanie?
|
|
#789 |
|
Zakorzenienie
|
Gratulacje dla Pań Magister!!
![]() ![]() Znów miałam nadrabiania, gaduły jedne ![]() ![]() ale na szczęście koniec edukacji na ten tydzień, moge zająć się pracą ![]() MiciaKicia mój TŻ zmądrzał po pierwszej dość poważnej stłuczce-myśle, że to sporo uczy młodych kierowców. ale oczywiście nie życze Ci takich doświadczeń, bo co sie namartwiłam to moje... Lasoa narzeczeni to w ogole mają przerąbane. ponoć jest przesąd, że jak narzeczeni są razem świadkami to sięrozstaną-i pech chciał, że kumpela, która to mi mówiła i była w takiej sytuacji niedawno sie rozstała ze swoim narzeczonym. ale wątpię, ze to ta siła przesądu... A co do naszych przygotowań...ślub zostaje tak jak jest,ale okazuje się, że finansowo to b.krucho u nas jest więc chyba M. wyjedzie do tej pracy, ale ja jak w czerwcu sie obronią chyba pojadę z Nim. nie wyobrażam sobie rozłaki,a kasa się przyda nie tylko na ślub, ale na własny dom. Na szczęście TŻ ma w Niemczech dobrego przyjaciela, więc propozycje pracy już dawno dostał. Ale czy skorzysta(my) z tego to siedopiero okaże. smutne, że w Polsce o lepszych zarobkach można zapomnieć
Edytowane przez lusesita23 Czas edycji: 2009-10-21 o 16:54 |
|
|
|
#790 |
|
Konto usunięte
|
lusesita23 niestety
. Przykre to,że młodzi ludzie w ogóle nie mają startu w tym kraju,ale cóż .Będzie dobrze,trzeba być dobrej myśli !A ja mam pytanie do tych PM z Kieleckiego-wybieracie się na targi ślubne 6-8 listopada ?
|
|
|
|
#791 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W Zorach bedziemy mieszkac i juz sie urzadzamy, bo nie wszystko na raz, bo moznaby bylo zbankrutować
|
|
|
|
|
#792 |
|
Lena
|
tak z pracą nie jest najlepeij. mój nawet teraz po powrocie do Polski pracował w czeskiej firmie i dojeżdżał. tak samo ja, na słowacji szybciej pracę dostałam niż w Polsce. na szczęście z dojazdem nie jest tak daleko.
no ale po zwolnieniu tezeta i obcinaniu kosztów- czeka nas znowu rozłąka, bo jednak zdecydował sie powrócić do stanów. w Polsce nikt go nie chcaił.! smutne ae prawdziwe!
|
|
#793 |
|
Zakorzenienie
|
Mam nadzieje, ze moj nie wyjedzie...
|
|
#794 |
|
Zakorzenienie
|
nawet nie mowicie o pracy,bo praca mojego TZ mnie strasznie denerwuje, bo konczy sie psychicznie przy niej i przy niemcach (osi)
|
|
|
|
#795 |
|
Zakorzenienie
|
Od3ezwe sie pozniej, teraz mam robote przy nowym laptopiku
|
|
#796 |
|
Zakorzenienie
|
miłej robotki
|
|
|
|
#797 |
|
Lena
|
mój wyjeżdża pod koniec grudnia, i dopiero ma przyjechać na poród. czyli 5 mieisięcy bez niego! a potem dopiero na slub. a kiedy do niego dołączę- n ie wiem. napewno nie pojadę zaraz po weselu. to nawet w rachubę nie wchodzi!
|
|
#798 |
|
Zakorzenienie
|
No wkurza mnie to jak nie wiem-on będzie tam miał dobra pracę, lepszą niż tu i fizycznie i psychicznie-dlaczego tylko tam a nie tu tak jest?? bo co z tego, ze i warunki i atmosfera jest ok, jak chce się żyć w swojej ojczyźnie...niby w grę wchodzi jakiś czas tylko, ale jeśli tam będzie naprawdę ok to boje się, że nie będziemy chcieli wrócić i to też smutne
![]() Ale jesli się chce miec wymarzony ślub, dom z ogrodem, dziecko i psa bernardyna to niestety trzeba mieć pieniądze
|
|
|
|
#799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#800 |
|
Zakorzenienie
|
![]() A Desperadoskiem może ze mną się podzielisz ![]() Asia super, ze się udało z tym kuponem MiciaKicia powiem Ci, że Twój Kamil jest bardzo młody. Mam nadzieję, że w żaden nieprzyjemny sposób nie będzie musiał mądrzec tylko sam zrozumie. Powiem Ci, ze u mnie w mieście jak komuś zabiorą prawo jazdy to potem strasznie męczą na egzaminie i zdaje min. za 5-ym razem. Jenny mamy podobne marzenia z domkiem Udanej imprezy ![]() Bambusiek T'ai Honolinka ja też nie narzekam na Łukasza Ze świecą takiego szukac ![]() Lusesita ja byłam z Łukaszem świadkami i nadal tu jestem ![]() A co do pracy - też powiem niestety Nic Państwo mlodym nie ułatwia życia Tylko sami się chcą nachapac Sporo osób wyjechało i nie wraca - zresztą nie dziwię się, bo nie ma do czego.Honolinka jeszcze nie wiem, ale chyba pójdziemy ![]() Mustique szkoda, ze będziesz sama przez większośc ciąży
|
|
|
|
#801 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety nie ma do czego wracac, ale musimy byc nadziei ze sytuacja w koncu sie poprawi
|
|
|
|
#802 |
|
Konto usunięte
|
Zaraz będzie Brzydula
!ivona84 bo nie zrozumiałam,gdzie pójdziecie ?
|
|
|
|
#803 |
|
Zakorzenienie
|
ide na Brzydule
|
|
|
|
#804 |
|
Zakorzenienie
|
Honolinka pytalas o targi tak - to napisałam, ze chyba pójdziemy
![]() A teraz idę na Brzydulkę |
|
|
|
#805 |
|
Rozeznanie
|
ale miałam do nadrabiania...uffff....pr zeczytałam.
Paniom magister gratuluję!!! oj....mój odkąd ma prawo jazdy- od 18 lat, czyli 7 lat już nic nie zmądrzał w prowadzeniu samochodów, ma takie swoje zasady,które zaobserwowałam: pasy to zbyteczna rzecz, bo uwierają i przeszkadzają. po co linia dzieląca jezdnię?-najlepiej jechac lewą stroną-jak najdalej od prawej (ewentualnie środkiem drogi) Samochód zaczyna jechac dopiero przy 130km/h. Królem szos jestem jednym słowem ![]() PS. Nic nie zmądrzał mimo,ze mial wypadek-sarna na drodze w nocy wyskoczyła i cały samochód do kasacji, złamał się w pół jakby bo w rów wjechał przez sarne,a sarna wstała i poszła w las! A do dzis jest ślad- blizna na nosie -wzdłuż-juz zbladął ale jest. I weź tu bądź mądrym.... Już mu zapowiedziałam,że mu dzieci do samochodu nigdy nie dam! A na jego marzenie o motorze po ślubie odpowiedziałam,że po moim trupie 5 razy przejechanym. Z nim jak z małym dzieckiem!!!! ------ a propo dzidzi.... już myślałam,że i mi się uda wkońcu, bo mi sie okres spóźniał pare dni.... a mam regularne...a tu lipa.... przyszła paskuda @ chyba się popłaczę....... ------- O czym wy tu mówiłyście jeszcze.....a! ![]() Parafia-w mojej parafii bierzemy słub. W innym miejscu ja nie chciałam i koniec ![]() Pierścionek nie zdejmuję go wcale bo nie mogę a jakbym miala zdejmowac do mycia np.włosów to codziennie byym musiała o nim pamiętać,a tak to jest na amen w pacierzu, ale rano jak wstaję to zawsze lukam na rekę-czy czasami nie uciekł z paluchaZdjęcia ja zawsze wybieram błyszczący bo kolory są lepsze. a w empik foto jest taka oferta na zdjęcia ślubne wlaśnie że można wywołac na specjalnym papierze satynowym metalicznym- zdjecia mają tak satynowy połysk śliczny(chyba coś koło 3 zł za zdj 21x15)- ja sobei powywołuje takie zdjecia jak bede robiła album dla rodziców. Zajecia domowe ja uwielbiam gotowac ale Robert bardziej- i mu to wychodzi. jednyna różnica między działaniem w kuchni to taka,że ja po sobie sprzątam! a on nie!!!! Too dobijające! ------- A ja jutro mam solarium za darmoche na ile minut chcę taką urodzinową promocję mają w moim solarium, zawsze korzystam jak mogę najwiecej hehehehe.........-------
|
#806 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo akurat jutro do Kielc nie mogę przyjechać 5 godzin w pociągu ![]() T'ai biedy ten Twój Pioterek ![]() Cytat:
hi hi ![]() To fajnie kolejna PM z naszych okolic to pewnie teraz remontujecie powolutku?Cytat:
no na długo wyjeżdża szkoda ze w tym raciborzu to nie wypalilo ![]() A właśnie gratuluje zakupu a jaki modelek sobie sprawiłaś?![]() Jola ja nie wiem czy bym się odważyła sama jechać z takim piratem :/ chyba pod warunkiem ze to ja poprowadzę może za miesiąc się uda
Edytowane przez Stysik Czas edycji: 2009-10-21 o 18:03 |
|||
|
|
|
#807 |
|
Rozeznanie
|
Stysik ja sie chyba już przyzwyczaiłam, zresztą nie ukrywam....sama lubie szybka jazdę i jestem piratem drogowym z ciężką nogą,ale jak na kobiete przystało-z umiarem
|
#808 | ||||
|
Raczkowanie
|
Uff nadrobiłam wreszcie
![]() Naprawdeeeeee????? Cytat:
ale fajnie ja tez bym już chciała mieć dzieciaczka, ale jeszcze musze poczekać, chyba że samo się coś wyklaruje...![]() Cytat:
![]() kla ski:![]() ![]() k laski: Ale jesteście zdolne dziewczynki![]() Cytat:
Cytat:
Co do zdjęć to ja zawsze wybieram na błyszczącym papierze. Co do kursu tańca to my też idziemy- od przyszłego roku bo teraz mój Tz ma dużo nauki i niebardzo mamy kiedy. Jolka nie martw się- napewno się uda w przyszłym miesiącu ![]() Ufff to chyba wszystko, ale się upisałam |
||||
|
|
|
#809 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A mój TŻ niedługo mnie o gwałty bedzie oskarżał
|
|
#810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:53.

do jutra
A w zimie jak z nim jade to sie cała trzęsę... A co gorsza nie zapina nigdy pasów (tez mial za to mandaty) bo go wkurzają, uciskają i wogole..... ehm
, bo nie chciało mi się czekać 2h na wykład, ale za to w końcu poszłam zanieść konspekty i dziennik praktyk do opiekunki
Za to jutro znów wycieczka do Katowic - masarka jak ten czas szybko leci. No to tyle. Miłego popołudnia 
A lodówkę - jak znajdziemy transport - to do Piotrka na strych zawieziemy 

. Tak mniej więcej... 

Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)

Sporo osób wyjechało i nie wraca - zresztą nie dziwię się, bo nie ma do czego.
kla ski: