Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D - Strona 84 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-21, 15:11   #2491
anesh_
Zakorzenienie

Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

Cytat:
Napisane przez szyszynka Pokaż wiadomość
Wlasnie miałam ci wklejac ten walc. Moj TZ nie zatańczy ze mna walca na bankbo ma dwie lewe nogi do krokow....mi sie mazy jakis taniec z niespodzianka nie jakas szalona ale taka maluśka.
Wczoraj ktoras z was pisala ze jej TZ ja namawia i miala wkleic jakis wygibaniec dla mnie ale nie moge znalezc musze poszukac tego postu jeszcze raz.

To ja miałam wkleić... Zapomniałam, ale już szukam

Mam:
http://www.youtube.com/watch?v=21F7FP3_54M
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 15:15   #2492
szyszynka
Raczkowanie

GG do szyszynka Send a message via Skype™ to szyszynka
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
Ja się nad tym w ogóle jeszcze nie zastanawiałam

A ja tak patrze na te suknie slubne na necie i patrze na niektore fryzury modelek i tak mi przyszlo do głowki

Ok życzcie powodzenia jade zrobic pierwsza rundke po salonach....ciekawe co tam maja ciekawego
pa
szyszynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 15:17   #2493
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez szyszynka Pokaż wiadomość
Dziewczynki a macie jakas stronke z fryzurkami slubnymi bo ja kompletnie nie mam pojecia jak uporac sie z moimi wlosami... najchetniej poszlabym w ropuszczonych ale niestety trza je jakoś upiac. A wy jakie fryzurki bedziecie miały ?
Nie przeglądałam jeszcze stron z fryzuramiślubnymi,jedynie na forach alee ja również mam z tym dylemat bo nie mam żadnej wizji jaką fryzure bym chciała,myślałam nad kwiatkiem przy uchu,albo diadem plus welon.

Cytat:
Napisane przez friday Pokaż wiadomość
Mój Młody malutki jest ale i tak nie zamieniłabym go na żadnego innego ja spadam na razie - dziś wychodzę wcześniej z pracy - być może za parę godzin będę właścielką sukni trzymajcie kciukole! papa
Mój tż ma 180 wzrostu,to tak apropo wzrostu tż-ta.Trzymam kciuki.

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
ale wiesz ja już mam czasem go dosyć
Oj to niedobrze,ale to może stresik przedślubny,albo niekoniecznie.Hm...
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 15:18   #2494
toskaKrk
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzięki bardzo Kobitki Ta druga to Penelope, która obok Czarnego Konia Reese też wchodzi w grę te z cymbeline były dodatkowo strasznie brudne i wiązałyby się z dopasowaniem od 2 do 4 rozmiarów
Mnie się najbardziej w Reese podobasz, po prostu zachwycająco.
Przy takiej figurze niezałożenie takiej sukni to przestępstwo
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 15:20   #2495
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
no to wiesz o czym mówię, a obecnei na tapecie w samochodzie jest Slipknot cholercia jasna i też by wg niebo mógl być a zamiast kwiatów na ślub - piwo dla Tż

a ile ich jest przypomnij?

Trzech, dwóch mężczyzn i jedna młoda kobitka.
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 15:26   #2496
83mika
Raczkowanie

Cytat:
Ha! Udało mi się załadować fotki wreszcie Miszczu jestem to sukienki kótre mierzyłam oprócz Reese - druga to penelope annais bridal, pierwsza też mierzona w salonie Boston, a dwie ostatnie z Cymbeline (z wyprzedaży nawet nie wiem jaka firma i model)
Ta druga gdzies ją juz widziałam, zerkałam co prawda na bukiet, ktory był na tym zdjeciu ale sukienka wpadła mi w okoona ma takie drobne koraiki, tak?
madmuazelle Paula też wchodziła w grę ale jak usłyszałam Zakochanych w wersji naszego zespołu to się zakochałam w tej piosence i musiałam miec ten zespół, posłuchajcie sami http://www.koktajl.eu/ piosenka nr 5
83mika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 15:28   #2497
BlackAngel
Adwokat diabła

tż wrócił z pracy i śpiocha..
a ja myślę co ze sobą zrobić..

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 15:51   #2498
201701300931
Konto usunięte

A ja miałam w miarę luźny dzień, bo zamiast pracy uczelnia. Chociaż mi łapka odpada od pisania, bo nasi wykładowcy przeginają Ale za to jutro cały dzień w pracy bez zajęć ;-)

No i znowu mnie choróbsko dopadło
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 15:59   #2499
lain
Zakorzenienie

Cytat:
no to wiesz o czym mówię, a obecnei na tapecie w samochodzie jest Slipknot cholercia jasna i też by wg niebo mógl być a zamiast kwiatów na ślub - piwo dla Tż
Slipknot to jeszcze lepiej

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
Czyli różnica wzrostu podobna tyle, że ja niewysoka, ale wszerz mi poszło niestety
no, ja wlasnie intensywnie nad soba pracuje

Cytat:
My to od dawna chcieliśmy sie na taki ogólny kurs zapisać bo nawet nie chodzi nam o pierwszy taniec ale o ogólną praktykę w "poruszaniu się" na parkiecie
my w sumie na dancingi nie chodzimy, wiec nie byloby gdzie tak powazniej potanczyc na imprezach czy w klubach nie mamy problemow w poruszaniu sie na parkiecie, a wrecz przeciwnie zmysl taneczny to my mamy i bardzo tanczyc lubimy w dodatku odnajdujemy sie w roznych stylach - zatanczymy i do trance'u i do ciezszego rocka (bo do metalu to juz tylko skaczemy w glanach )
na weselach tez umiemy pohulac po parkiecie
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 16:09   #2500
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
my w sumie na dancingi nie chodzimy, wiec nie byloby gdzie tak powazniej potanczyc na imprezach czy w klubach nie mamy problemow w poruszaniu sie na parkiecie, a wrecz przeciwnie zmysl taneczny to my mamy i bardzo tanczyc lubimy w dodatku odnajdujemy sie w roznych stylach - zatanczymy i do trance'u i do ciezszego rocka (bo do metalu to juz tylko skaczemy w glanach )
na weselach tez umiemy pohulac po parkiecie
ostatni raz słyszałam słowo dancing w podstawówce
muszę zapisać w słowniczku bo uwielbiam słowa które "wyszły" już z użycia

No my też raczej na dancingi nie chodzimy Ale na weselach czasami ciężko jest nam złapać rytm (żeby nie było - tżtowi a nie mi) i w sumie napaliłam się na możliwość nauczenia się walca i tanga

Dancing...no nie moge przestać się śmiać
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 16:17   #2501
lain
Zakorzenienie

Cytat:
ostatni raz słyszałam słowo dancing w podstawówce
muszę zapisać w słowniczku bo uwielbiam słowa które "wyszły" już z użycia

No my też raczej na dancingi nie chodzimy Ale na weselach czasami ciężko jest nam złapać rytm (żeby nie było - tżtowi a nie mi) i w sumie napaliłam się na możliwość nauczenia się walca i tanga

Dancing...no nie moge przestać się śmiać
no nie wiem czy wyszlo z uzycia, bo czesto na miescie widze plakaty z ogloszeniem, ze gdzies organizuja dancingi czyli imprezy gdzie sie nie tanczy jak na takiej mlodziezowej dyskotece tylko raczej srednia wieku jest wyzsza, a i tance powazniejsze - wlasnie takie jakich mozna sie nauczyc na kursach albo takie ktore tanczy sie na weselach nie przychodzi mi do glowy jak inaczej mozna by taka impreze nazwac a Tobie?

u mnie w sumie to slowo nie wywoluje napadow smiechu... takie normalne dla mnie jest moze dlatego, ze w Krk sa organizowane dancingi ale to chyba dobrze - w koncu nie tylko mlodziez ma prawo wyjsc potanczyc do swojej muzyki
Stary 2009-10-21, 16:23   #2502
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
no nie wiem czy wyszlo z uzycia, bo czesto na miescie widze plakaty z ogloszeniem, ze gdzies organizuja dancingi czyli imprezy gdzie sie nie tanczy jak na takiej mlodziezowej dyskotece tylko raczej srednia wieku jest wyzsza, a i tance powazniejsze - wlasnie takie jakich mozna sie nauczyc na kursach albo takie ktore tanczy sie na weselach nie przychodzi mi do glowy jak inaczej mozna by taka impreze nazwac a Tobie?

u mnie w sumie to slowo nie wywoluje napadow smiechu... takie normalne dla mnie jest moze dlatego, ze w Krk sa organizowane dancingi ale to chyba dobrze - w koncu nie tylko mlodziez ma prawo wyjsc potanczyc do swojej muzyki

To ja jestem jakaś dziwna bo ja naprawdę słyszałam to słowo ostatni raz w podstawówce I pewnie dlatego tak mnie rozśmieszyło
Fajnie że są nadal organizowane takie imprezy dla starszych osób. Nawet nie wiedziałam.
Dancing...dzięki za przypomnienie
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 16:24   #2503
onaella
Zakorzenienie

a ja wlaśnie ide improwizowac z obiadem bo pustki w lodówce mamy

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 16:41   #2504
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
U nas wczoraj były pustki w lodówce,więc musieliśmy jechać na zakupy.Pomimo tego,że lodówka pełna i tak niewiem co dzisiaj mam zrobić na obiać. Chyba będzie pizza.

Dancingi kojarza mi się z dawnymi czasami,za czasów moich rodziców,którzy opowiadali że chodzili na dancingi.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 17:01   #2505
kaska87
Zakorzenienie

a my właśnie wróciliśmy z miasta i wylisiłam ofertę praktyk za frajer na miesiąc a po tym najlepszych zostaiwają na 1/2 etatu taaa fajna mi ściema a po tych 4 tygodniach pewnie mi powiedzą nara i dzięki, że za kupę pracowałaś ale chociaż bym miała jakieś doświadczenie w parzeniu kawy

teraz jedziemy odebrać zlecenie od TZ taty

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 17:03   #2506
sjoanna
Zakorzenienie

Dancingi ciągle się organizuje Np w sanatoriach dla kuracjuszy

“Your dresses should be tight enough to show you're a woman
and loose enough to show you're
a LADY.”

Edith Head
sjoanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 17:04   #2507
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
Joł all
Mieszkamy sobie z TZ i musze powiedzieć że no w zasadzie jest ok co prawda mamy pare słow do omówienia wieczorem (po treningu ) ale jest ok.
Onaellko.. jak coś to ja się mogę podzielić zawartością swojej lodówki
Byliśmy w niedziele (stare bezbożniki )na zakupach i akurat na obiad to nakupiłam dużo
Właśnie robię rosół... ciekawe czy choć w małym procencie będzie podobny do rosołu teściówki
Nie chce mi się Was nadrabiac ... ale mam newsa sezonu. W piątek będziemy mieli 8Mb internet
Ide chronić rosół przed kotem baj baj
Stary 2009-10-21, 17:26   #2508
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Ha! Udało mi się załadować fotki wreszcie Miszczu jestem to sukienki kótre mierzyłam oprócz Reese - druga to penelope annais bridal, pierwsza też mierzona w salonie Boston, a dwie ostatnie z Cymbeline (z wyprzedaży nawet nie wiem jaka firma i model)
Penelope jest prześliczna- cudnie w niej wyglądasz naprawdę nie mogę się na ciebie napatrzeć- widziałam ją na żywo bo szwagierka mierzyła i powiem wam dziewczyny że te suknie Annais to chyba na każdym dobrze wyglądają bo one są same w sobie prześliczne

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Friday,widziałam inną wizażanke w tej sukni którą mierzyłaś,wygląda w niej pięknie.
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=190
toż to nasza Merriel- panna młoda 2010- ostatnio rzadziej się tu udziela ale ona to nasz ziom od dawna

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
Joł all
Mieszkamy sobie z TZ i musze powiedzieć że no w zasadzie jest ok co prawda mamy pare słow do omówienia wieczorem (po treningu ) ale jest ok.
hej Ewa czyli jednak zamieszkał z tobą ten twój tżcik- super- strasznie ci zazdroszczę- jak ja bym chciała mieć tżta na codzień
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 17:27   #2509
lain
Zakorzenienie

Cytat:
To ja jestem jakaś dziwna bo ja naprawdę słyszałam to słowo ostatni raz w podstawówce I pewnie dlatego tak mnie rozśmieszyło
Fajnie że są nadal organizowane takie imprezy dla starszych osób. Nawet nie wiedziałam.
Dancing...dzięki za przypomnienie
gdyby nie plakaty na miescie to tez bym nie wiedziala

Cytat:
Napisane przez sjoanna Pokaż wiadomość
Dancingi ciągle się organizuje Np w sanatoriach dla kuracjuszy
takze w domach kultury i klubach seniora i biura matrymonialne tez organizuja dancingi, bo kiedys widzialam plakat w Krk takie bardziej kulturalne kluby rowniez

Cytat:
Nie chce mi się Was nadrabiac ... ale mam newsa sezonu. W piątek będziemy mieli 8Mb internet
ja mam 50Mb

mialyscie moze do czynienia z ktoras z tych konturowek do powiek
-Biotherm Define Eyes
-Lumene Eye Graphics
-Sephora Flashy Liner Waterproof
-Bourjois Regard Effet Metallise

wszystkie maja dobre oceny na KWC i nie wiem na co sie zdecydowac
Stary 2009-10-21, 17:33   #2510
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
mialyscie moze do czynienia z ktoras z tych konturowek do powiek
-Biotherm Define Eyes
-Lumene Eye Graphics
-Sephora Flashy Liner Waterproof
-Bourjois Regard Effet Metallise

wszystkie maja dobre oceny na KWC i nie wiem na co sie zdecydowac
ja niestety nie pomogę bo nie używam takich cudów.. ale skoro wszystkie są ok to weź tą która ma najładniesze opakowanie hehehe- albo użyj kobiecej intuicji- albo po prostu weź najtanszą
Stary 2009-10-21, 17:36   #2511
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
ja niestety nie pomogę bo nie używam takich cudów.. ale skoro wszystkie są ok to weź tą która ma najładniesze opakowanie hehehe- albo użyj kobiecej intuicji- albo po prostu weź najtanszą
do takich krokow sie posune jak juz zadna z Was nie pomoze
jakos tak mam z KWC, ze troche do tych ocen podchodze z dystansem, bo czesto rzeczy, ktore maja wysokie oceny mnie zawodza na calej linii, wiec fajnie by bylo gdyby ktos bardzej znajomy wyrazil swoja opinie (zawsze mialabym ofiare do opieprzenia gdyby trafil sie bubel )
Stary 2009-10-21, 17:50   #2512
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
do takich krokow sie posune jak juz zadna z Was nie pomoze
jakos tak mam z KWC, ze troche do tych ocen podchodze z dystansem, bo czesto rzeczy, ktore maja wysokie oceny mnie zawodza na calej linii, wiec fajnie by bylo gdyby ktos bardzej znajomy wyrazil swoja opinie (zawsze mialabym ofiare do opieprzenia gdyby trafil sie bubel )
no tak na KWC trzeba patrzeć z dystansem.. szczególnie jak sobie zajrzę czasem na dokładne cechy dziewczyny oceniającej i wkurza mnie czasem że jakaś panna zjedzie jakiś kosmetyk do cery tłustej bo ją wysuszył i podrażnił a jak wejdę sobie na jej profil to tam ma napisane że ma cerę normalną albo suchą no to kurdę nie dziwne że na nią tak zadziałał.. i odwrotnie też się zdarzają sytuacje- panna z tłustą cerą kupiła sobie krem jakiś do cery suchej z masą gliceryny i parafiny i się dziwi że ją zapchał.. no luuuudzie.. przyjdzie taka niedoinformowana nastolatka i pisze głupoty...
Stary 2009-10-21, 17:56   #2513
certina4
Wtajemniczenie

Lain to jest taka dieta od dietetyka, mój tata ją dostał jak właśnie się odchudzał w takim jednym instytucie w stolicy, i ta akurat co ja mam to jest taka że się chudnie 3-5kg na tydzień, potem się robi tydzień przerwy i się ją powtarza, no i ogólnie w ciągu tych 3 tyg jak ją stosowałam to schudłam 4,5 kg. np. jutro na śniadanie mam czarną kawę, na obiad 2 jajka na twardo, szpinak gotowany z dodatkiem masła, pomidor, kolacja: 1 duży stek wołowy, smażony na maśle roślinnym lub oleju, sałata. W piątek: śniadanie: czarna kawa, sucharek, obiad: duży stek, sałata, kolacja: 20dkg szynki, jogurt naturalny. itd.
Porcje i dania są bardzo podobne do diety kopenhaskiej, ale mi na niej ciężko te tyg wytrzymać, a tydzień jest do zniesienia, więc najpierw dieta a potem zmiana nawyków żywieniowych No i ja przez kilka m-cy po zastosowaniu tej diety nie przytyłam chociaż jadłam normalnie, więc jeśli by się trzymać jeszcze potem racjonalnych porcji i zasad: zero słodyczy, kolorowych napojów, białego pieczywa, ziemniaków, produków mącznych, sera to efekt na pewno byłby dobry

Cytat:

friday Miszczu mi się w 2 bardzo podobasz. Ta 1 strasznie poszerza Ci bioderka,a 2 ostatnie są (dla mnie) koszmarne

w pełni się zgadzam
Cytat:
Napisane przez 83mika Pokaż wiadomość
Ta druga gdzies ją juz widziałam, zerkałam co prawda na bukiet, ktory był na tym zdjeciu ale sukienka wpadła mi w okoona ma takie drobne koraiki, tak?
madmuazelle Paula też wchodziła w grę ale jak usłyszałam Zakochanych w wersji naszego zespołu to się zakochałam w tej piosence i musiałam miec ten zespół, posłuchajcie sami http://www.koktajl.eu/ piosenka nr 5
piękne wykonanie zakochanych i na walca się nadaje moim zdaniem

Cześć Kubusewa

Tancerka
super ten walc wiedeński do nocy i dni

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 18:02   #2514
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
U nas wczoraj były pustki w lodówce,więc musieliśmy jechać na zakupy.Pomimo tego,że lodówka pełna i tak niewiem co dzisiaj mam zrobić na obiać. Chyba będzie pizza.
u mnie dzis króluje spagetii - w zamrazalce bylo mielone, w szafce 4 puszki pomidorów, bazylia, cebulka wiec pomysł sam sie nasunął

Cytat:
Joł all
Onaellko.. jak coś to ja się mogę podzielić zawartością swojej lodówki
Byliśmy w niedziele (stare bezbożniki )na zakupach i akurat na obiad to nakupiłam dużo
Właśnie robię rosół... ciekawe czy choć w małym procencie będzie podobny do rosołu teściówki
Ide chronić rosół przed kotem baj baj
fajnie się mieszka razerm, co nie

to jak masz mi juz coś podrzucac z lodówki to wez sobie wygospodaruj więcej czasu to kawkę razem wypijemy

jak chcesz to moge sie podzielic kilkoma rewelacyjnymi przepsiami, ktore sama ostatnio wypróbowałam
np. roladki z miesą mielonego nadziewane 3kolorowa papryka i duszone

albo moja wczorajsza wielka improwizacja - pieczeń nadziewana

14.08.2010
baby
Stary 2009-10-21, 18:12   #2515
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
. W piątek: śniadanie: czarna kawa, sucharek,
toż to samobójstwo

Cytat:
np. roladki z miesą mielonego nadziewane 3kolorowa papryka i duszone

albo moja wczorajsza wielka improwizacja - pieczeń nadziewana
matko ale z ciebie kucharka mistrzowska - ja nawet nie wiedziałabym jak się zabrać do takich przykładowych roladek
Stary 2009-10-21, 18:29   #2516
tancerka212
Zakorzenienie

właśnie zachwycam się sukniami Annais- na żywych pannach młodych wyglądają równie pięknie jak na modelkach- jak nie lepiej pokażę wam kilka modeli bo mi się nudzi a może akurat którejś coś wpadnie w oko

na początek model SHELBY- według mnie panna młoda ślicznie w niej wygląda!
Stary 2009-10-21, 18:33   #2517
tancerka212
Zakorzenienie

model LUCY- panna młoda jest w ciąży i suknię ma rozmiaru 40 a według mnie prześlicznie wygląda
Stary 2009-10-21, 18:35   #2518
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość

matko ale z ciebie kucharka mistrzowska - ja nawet nie wiedziałabym jak się zabrać do takich przykładowych roladek
no co Ty, to nic trudnego. Wystarczy trochę pokombinowac z przepsiami a potem juz samo wychodzi

14.08.2010
baby
Stary 2009-10-21, 18:43   #2519
tancerka212
Zakorzenienie

a tu prosze bardzo suknia Dolce- suknia sama w sobie może nie powala ale według mnie panna młoda wygląda w niej ładniej niż modelka
Stary 2009-10-21, 18:49   #2520
tancerka212
Zakorzenienie

ejjj obczajcie jakie pazury ma ta panna młoda jak ona podniosła obrączkę z tacki w Kościele:confus ed::c onfused::confus ed:
to suknia Asina tak btw
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości