Scent Bar X - Strona 153 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-21, 19:54   #4561
Polly_
grozi wypollizowaniem

Dot.: Scent Bar X

nie oglądam tez filmów sensacyjnych i innych "gangsterskich" bo jak to ujmję "nie rozumiem motywów postepowania bohaterów"- nigdy nie kapuje kto jest z kim i dlaczego. i dlaczego jak ten zrobił cos to inny zrobił costam i np ten pierwszy sie wkurzył- ciagle pytam-"ale o co chodzi?!"

---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ----------

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
lepiej bym tego nie ujęła - w porównaniu z pracą w gimnazjum to chyba jest rajem nawet, ja niestety zdecydowałam się nie zdechnąć z głodu i żałuję, - a na życie też nie starcza więc rachunek jest prosty - szukam innej pracy albo czeka mnie piekło - choć uważam że w nagrode powinnam zostać conajmniej święta i mieć takie przywileje jak np straszenie ich z zaświatów itp

osobiście nie znam gorszego zawodu, nauczyciel przebija wszystko, jest to zawód bezkonkurencyjny w swojej KLASIE
mój TZ jest nauczycielem i sobie dośc chwali a uczy kilka klas "bandytów"
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 19:54   #4562
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez LouLou25 Pokaż wiadomość
najurodziwsza jest w "Memory remains" Metallici , gdzie gra babe z katarynka ------> klik

a tak btw to dla mnie chyba ich najlepszy kawalas
Widziałam, teledysk znam

Gryksiu - ty mi nic o lodach nie pisz! Zjadłabym konia z kopytami plus furę czegoś słodkiego. Ćwiczę silną wolę

Ogólnie z przerażeniem stwierdziłam, że w ciągu kilku miesięcy przybyło mi ok 4-5kg I staram się obiektywnie stwierdzić z czego. Ruchu mam nie za wiele, ale prównując z zeszłym rokiem, to i tak wychodzi na to, że zapylałam jak Pan Samochodzik. A w zeszłym roku nie przytyłam ani kilograma mimo to Grzeszę jedzeniowo bardzo okazjonalnie i zaczęłam główkować czy to nie ten Duphaston. Jutro umawiam się na wizytę do gina.

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 20:00   #4563
envy07
Rozeznanie

właśnie przybył kamyczek Czarnej Koszmary....już wiem z kim z czym śpię w nocy
Stary 2009-10-21, 20:07   #4564
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ----------

[/COLOR]

mój TZ jest nauczycielem i sobie dośc chwali a uczy kilka klas "bandytów"
tak jak wiem że ludzie sobie chwalą, znam takich znam ich motywy. To jak z tą Madonną dla jednych boska dla innych wręcz przeciwnie, każdy wie co mu leży najbardziej i Amen.
Ja po prostu jestem jednym z tych co nie chwalą i chwała bogu że to wiem i się wypisuję. Nie lubię półśrodków i nie mam się nad czym zastanawiać albo wóz albo przewóz.

a wzięłam pracę bo coś w stylu "zdychania pod płotem" czyt podbramkowej sytuacji było - teraz też będzie bo kryzys itp ale no trudno, nie mogę wiecznie "zdychać pod płotem" - piękny idiom tak BTW.

---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ----------

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Widziałam, teledysk znam

Gryksiu - ty mi nic o lodach nie pisz! Zjadłabym konia z kopytami plus furę czegoś słodkiego. Ćwiczę silną wolę

Ogólnie z przerażeniem stwierdziłam, że w ciągu kilku miesięcy przybyło mi ok 4-5kg I staram się obiektywnie stwierdzić z czego. Ruchu mam nie za wiele, ale prównując z zeszłym rokiem, to i tak wychodzi na to, że zapylałam jak Pan Samochodzik. A w zeszłym roku nie przytyłam ani kilograma mimo to Grzeszę jedzeniowo bardzo okazjonalnie i zaczęłam główkować czy to nie ten Duphaston. Jutro umawiam się na wizytę do gina.

ja jestem przekonana że to hormony - regulacja gospodarki hormonalnej, sterydowe leki to nas rozpulchnia, wiem po sobie ale nie brałam tego co ty wiec nie chce porównywać ale idź idź, niech się profesjonalista wypowie.

A nie tam od razu szukanie winy w sobie.
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 20:11   #4565
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
a ja jak ten debil zawsze pytam mojego- ale kto jest dobry a kto zły?
a on mi mówi- jezu...sam jeszcze nie wiem
a ja- jak to nie wiesz!? to jak ja mam to oglądać-przeciez nic nie zrozumiem
mam to samo! czasami się czuję jak ta blondynka z kawałów albo oglądając mecze zawsze pytam którzy to nasi

Cytat:
nie oglądam tez filmów sensacyjnych i innych "gangsterskich" bo jak to ujmję "nie rozumiem motywów postepowania bohaterów"- nigdy nie kapuje kto jest z kim i dlaczego. i dlaczego jak ten zrobił cos to inny zrobił costam i np ten pierwszy sie wkurzył- ciagle pytam-"ale o co chodzi?!"
a ja mimo wszystko uwielbiam filmy gangsterskie i sensacyjne Jak już się wciągnę to jest ok

Rachel, ja myślę że dobrze iż zdajesz sobie sprawę z tego że nie widzisz się w tym zawodzie i chcesz pracować gdzie indziej. Nie ma to jak sfrustrowany nauczyciel
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 20:14   #4566
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
ja jestem przekonana że to hormony - regulacja gospodarki hormonalnej, sterydowe leki to nas rozpulchnia, wiem po sobie ale nie brałam tego co ty wiec nie chce porównywać ale idź idź, niech się profesjonalista wypowie.
A nie tam od razu szukanie winy w sobie.
Nie szukam, ale staram się też być wobec siebie szczera Pójdę do lekarza, może coś zaradzi Jeżeli to to

W kwestii bycia nauczycielem - wszystkie moje koleżanki z roku były zdzwione, że nie robię kursu pedagogicznego. A ja przemyślałam na spokojnie wszyskie za i przeciw. Z jedenej strony, myśląc tak wyrachowanie, miałabym "papier", który mógłby mi się przydać, ale z drugiej - znam siebie, wiem jaka jestem. Nie wytrzymałabym nerwowo w sytuacjach, kiedy jestem uziemiona, nie mogę zrobić nic, a trafiam na przykładowe stadko "bandytów" i mam związane ręce, bo np. takie stadko nie reaguje na prośby, groźby, a ja jako nauczyciel mam ograniczone "środki" wychowawcze. Skończyłabym niechybnie w szpitalu psychiatrycznym, albo na ostrym dyżurze z jakimś zawałem czy wrzodami

Frank Zappa

Edytowane przez madziczka
Czas edycji: 2009-10-21 o 20:20
Stary 2009-10-21, 20:15   #4567
Mendosita
Zakorzenienie

GG do Mendosita

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość

Z Fahrenheit'em mam najmilsze skojarzenia ze wszystkich męskich zapachów. I u mnie zaczęło się w tym samym wieku.
Wiedziałam, że jest nas więcej

Cytat:
z cyklu baba herod - to jest Kathy Bates ale nie wiem czy to taka półka ale mam ciary jak ją widzę więc chyba nie pasuje do ogółu
Uwielbiam Kathy Bates

Cytat:
Napisane przez Eenax Pokaż wiadomość
------------

Eeee Agata B zupełnie mi się nie podoba
Za każdym razem jak się uśmiecha nie wiem czemu mam ochotę zatrudnić ja do produkcji perforowanego papieru biurowego.
Pewnie dlatego, że ma takie piękne uzębienie

Cytat:
Napisane przez LouLou25 Pokaż wiadomość

duzo pysznych babeczek mi przychodzi do glowy z tych najpyszniejszych: Juliette Lewis, PJ Harvey, zona Romana P. , Fanny Ardant, Jeanne Moreau (to dopiero jest niszowa babka ), Edith Piaf, Ludivine Sagnier, Debbie Harry, Agnieszka Osiecka, V. Westwood i Marianne Faithfull
Juliette Lewis kocham, jest piękna i cudowna. Madzik- dodaj ją koniecznie, proooszę.

Ja ze swej strony chcę zgłosić kandydaturę Dominiki Ostałowskiej (najlepiej z czasów "Wojaczka", nie "M jak miłość")
Mendosita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 20:30   #4568
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
mam to samo! czasami się czuję jak ta blondynka z kawałów albo oglądając mecze zawsze pytam którzy to nasi

a ja mimo wszystko uwielbiam filmy gangsterskie i sensacyjne Jak już się wciągnę to jest ok

Rachel, ja myślę że dobrze iż zdajesz sobie sprawę z tego że nie widzisz się w tym zawodzie i chcesz pracować gdzie indziej. Nie ma to jak sfrustrowany nauczyciel

zgadzam sie, lepszy zaden niz sfrustrowany, ale u mnie akurat tego co mna powoduje nie mozna nazwac frustracja, a jedynie czyms co sie nie nadaje na to forum, młodzi ludzie maja na to zgrabne skróty myślowe,
ogólne zdziwienie w stylu o co kaman do jasnej anielki.

---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ----------

Cytat:
Nie szukam, ale staram się też być wobec siebie szczera Pójdę do lekarza, może coś zaradzi Jeżeli to to

W kwestii bycia nauczycielem - wszystkie moje koleżanki z roku były zdzwione, że nie robię kursu pedagogicznego. A ja przemyślałam na spokojnie wszyskie za i przeciw. Z jedenej strony, myśląc tak wyrachowanie, miałabym "papier", który mógłby mi się przydać, ale z drugiej - znam siebie, wiem jaka jestem. Nie wytrzymałabym nerwowo w sytuacjach, kiedy jestem uziemiona, nie mogę zrobić nic, a trafiam na przykładowe stadko "bandytów" i mam związane ręce, bo np. takie stadko nie reaguje na prośby, groźby, a ja jako nauczyciel mam ograniczone "środki" wychowawcze. Skończyłabym niechybnie w szpitalu psychiatrycznym, albo na ostrym dyżurze z jakimś zawałem czy wrzodami

Magdo - gdzie ty byłaś jak cię nie było - gdyby kotś mi otworzył oczka to by moje życie wyglądało inaczej in plus, ale ja stwierdziłam a co tam, co mnie nie zabije to mnie wzmocni, a co! ja tam ząbki zacisnę i dam radę, jak nie dam jak dam, milion piećset sto dziewiećset doradców że no przecież robota marzenie. I wiem po fakcie, na szczescie nie nazbyt długim epizodzie, że słucham już tylko i wyłącznie swojej głebokiej intucji. Nie mówie o rozumku bo z zewnatrz nie wiadomo dla żółtodzioba co się kryje jak się ma takich "życzliwych " doradców to juz w ogóle się wierzy w gruszki na wierzbie.
nie ma to jak własne zdanie. Zazdraszczam że wyrobiłaś je sobie wcześniej.

no ale ja już kończę "karierę" więc nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem. Ale niestety ci co "zostają" to niekoniecznie zawsze z pobudek pedagogicznych, sami twierdzą to co ja, a mimo wszystko grzęzną w tym, bo państwowa robota. Ale kto am dzieci ten wie, zresztą w każdym zawodzie jest gro ludzi nei na swoim miejscu, znów żadna tam ameryka odkryta.

Juliette Lewis - tak tak też kocham, zawsze nią chciałam byc jako nastolatka

ja jestem bardzo ciekawa czy pojawi się pewne nazwisko niszowe hmmm ale poczekamy zobaczymy, obstawiam że się pojawi ( skoro tu tak tajemniczosć trendy to i ja się postaram )

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2009-10-21 o 20:32
Stary 2009-10-21, 20:46   #4569
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Rachell -. Pamiętam, że krótki czas żałowałam, ale jak usłyszałam co pikantniejsze przygody koleżanek, które zaczęły praktyki, to przestałam żałować. Oczywiście wiem, że takie bandyckie zachowania wśród uczniów, to nie reguła, ale zaczęłam się wtedy zastanawiać, jakbym zachowała się na miejscu takiej koleżanki, w sytuacji typu, kiedy koleżanka prosi ucznia o przeczytanie fragmentu tekstu, a słyszy "cmoknij mnie w d...". I doszłam do wniosku, że może coś mnie omija, ale nie żałuję swojego postanowienia.

Frank Zappa

Czas edycji: 2009-10-21 o 20:49
Stary 2009-10-21, 21:19   #4570
rachell111
Zakorzenienie

kończąc temat - bo nie jest wart żadnej dyskusji -
widzę że znasz temat od kuchni i "wiadra pomyj" - i nic już nie muszę dodawac ( choć byłoby co ! ale po co)
szkoda tylko jednego ze z tymi Papierami NIGDZIE indziej nie mogę znaleźć pracy - a nie mierzę na początek wysoko, chcę gdziekolwiek no ale rynek wypełniony, czy tam nasycony, więc rzeźnia - a ja bym mogła nawet najnudniejszą pracę dostać - ba! najnudniejszą to bym chyba ściała -( w mojej nie mogę się nawet wysikać o śniadaniu nie wspominając,)

Ale na pocieszenie strzeliłam sobie tą Cinemę - no wczoraj było ostateczne testowe zlanei się do pępka - i wprawia mnei w należyty anstrój - spokojny ale nie rozleniwiony, optymistyczny, negatywy łagodnieją ach ! (drastyczna próba skończenia tematu nawet nie kamuflowana )
Stary 2009-10-21, 21:28   #4571
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Widzę tu mały "trend" na Cinemę Kurczaczki, pamiętam, że miałam kilka próbek ale szału, jak dla mnie, nie było.

Może je sobie przypomnieć....?:rolleyes : Ciepły, waniliowy, powiadasz?

Frank Zappa

Stary 2009-10-21, 21:35   #4572
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Widzę tu mały "trend" na Cinemę Kurczaczki, pamiętam, że miałam kilka próbek ale szału, jak dla mnie, nie było.

Może je sobie przypomnieć....?:rolleyes : Ciepły, waniliowy, powiadasz?
nie trendu nie ma - ja jestem monotematyczna, ale szału nie ma dalej
serio, ona jest właśnie taka zwyczajna, klasyczna, i spokojna - taka na okazje - " bez szału" wycisza mnei i waniliowo lekko osładza, ale tak leciusieńko - jest migdałowe ciasteczko, jest herbata ale to wszystko jest tak spokojne że zgodzę się z tymi ze nudnawe - ale są momenty ze tego właśnie chcę - an przekór własnej naturze uspokajacza w spreju - ten perfum nie zawróci w głowie, kariery nie zrobi - latem pachniała na mnie jak leniwy letni wieczór na huśtawce w ogrodzie - sprawiający ze wszystkie złe sprawy bledły - teraz - pachnei ajk herbaciarnia, ale nic orientalnego - taka w angielskim stylu bardziej? herbaciarnia w oranżerii o ! bo te kwiatki w takeij dawce minimum że akurat ich nie mogę znielubić

przy perfumach dających kopa - muszę mieć azyl bezpieczny dla mnie i wszystkich innych

Czas edycji: 2009-10-21 o 21:37
Stary 2009-10-21, 21:39   #4573
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

No właśnie zapamiętałam Cinemę jako bezpieczną, ciepłą, bez szału Ale jak gdzieś mi wpadnie w łapki, to przetestuję ponownie - co mi szkodzi

Frank Zappa

Stary 2009-10-21, 21:44   #4574
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez Mendosita Pokaż wiadomość

Ja ze swej strony chcę zgłosić kandydaturę Dominiki Ostałowskiej (najlepiej z czasów "Wojaczka", nie "M jak miłość")

tak a propos- co sie stało z tym aktorem co grał Wojaczka?

co do nauczycieli-mój TZ uczy polskiego, literatura jest jego konikiem. W dodatku jest mocny w gebie i inteligentny-świetnie sobie daje rade z trudną młodzieżą (uczy w normalnym technikum i w niezbyt normalnym gimnazjum dla dorosłycg). Chociaz początki były trudne

---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ----------

porusze jeszcze jedną sprawe ktora niby błacha, ale spędza mi sen z powiek-
dziewczyny! jakiego uzywacie płynu do płukania ubrań zeby nie miały niepożadanej woni i nie gryzły sie z perfumami? Kpuje coraz to inne płyny i co jeden to gorszy- ostatnio TZ kpił jakąś różę z czymśtam-myslałam ze go utłukę ze będziemy różą wonieć- ale po praniu okazało sie ze ubrania mają wyjątkowo intensywną won mydła szary jeleń- myslałam ze haftnę w pracy- normalnie ten zapach mi zagłusza perfumy. Czy są jakieś bezwonne płyny do płukania?
Stary 2009-10-21, 21:44   #4575
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Hmmm..... mam zagwozdkę. Dla mnie to piękny "rudzielec" ale nie wiem, czy niszowy Muszę stoczyć wewnętrzną walkę Póki co mam tyle kandydatek, że nie wyrobię z pieczeniem chyba
ja bym brała na Twoim miejscu
myślę ze całkiem niszowa jest
BTW gratuluję nowej piekarni

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Aleś pojechała po bandzie. Rodzica, oczywiście. Nauczycielem zostałabym dopiero w sytuacji gdybym zdychała z głodu pod płotem. Chociaż... W porównaniu z praca w podstawówce śmierć nie wydaje się szczególnie złym wyjściem...

Cytat:
Nie szukam, ale staram się też być wobec siebie

ee, no tak, zawsze podejrzewałam ze jestem dziwna, bo aj to całkiem bym chciała być nauczycielką jedynie "niszowość" mojej dziedziny i związane z tym dramatycznie niskie zarobki (no bo ile za ćwierć etatu można dostać ) mnie zniechęciły
ale ja mam zboczenie rodzinne (złe geny ) bo moja mama, połowa ciotek i tyleż samo kuzynek są nauczycielkami

zjadłam dziś pół pizzy z ananasem, brzoskwiniami, bananami i sosem czosnkowym () i mój żołądek właśnie mi próbuje przekazać ze jestem nienormalna (rozsadzając się od środka )

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 21:49   #4576
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

co do nauczycieli-mój TZ uczy polskiego, literatura jest jego konikiem. W dodatku jest mocny w gebie i inteligentny-świetnie sobie daje rade z trudną młodzieżą (uczy w normalnym technikum i w niezbyt normalnym gimnazjum dla dorosłycg). Chociaz początki były trudne
moim konikiem jest literatura amerykańska troszkę brytyjskiej ale tego nie mam szans tam uczyć

rozumeim, choć moze komuś się wydawać ze nie, a jednak. Ale ja sobie nie chce dawać rady - już nie, mnie ta forma ani nie odpowiada ani nie interesuje - koniki sobie praktykuję w domu, a może gdzieś po drodze język wykorzystam na tym poziomie na którym lubię, zresztą już zdążyłąm to zrobić ale niestety nie w szkole, trzeba mieć w sobie pedagoda żeby chcieć tym żyć, i chcieć się tym dzielić, są tacy, mam takich przyjaciół, i baaardzo się szanujemy i rozumiemy że każdy ma swojego hopla

---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
ja bym brała na Twoim miejscu
myślę ze całkiem niszowa jest
BTW gratuluję nowej piekarni :
Ewusiu to brzmi jak komentarz do " weryfikacja aukcji"
świetne !
Stary 2009-10-21, 21:50   #4577
Polly_
grozi wypollizowaniem

nadszedł wieczór-wiec temat jedzenia powraca

jem właśnie wczesną kolację- zapiekanki tradycyjne- chlebek, pieczarki i serek prosto z piekarnika
Stary 2009-10-21, 21:50   #4578
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Ewusiu - dziękuję

Polly - u mnie od wielu,wielu lat używa się płynu "K" - białego. Ma najmniej inwazyjny zapach (praktycznie ledwo co). Mama nie znosi intensywnie pachnących ubrań (od płynu) i wszelakich perfumowanych cudów, więc od lat kupujemy i używamy właśnie tego.

Idę sobie stąd - nic tylko o jedzeniu tu się mówi

Frank Zappa

Czas edycji: 2009-10-21 o 21:51
Stary 2009-10-21, 21:51   #4579
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
t

[/COLOR]porusze jeszcze jedną sprawe ktora niby błacha, ale spędza mi sen z powiek-
dziewczyny! jakiego uzywacie płynu do płukania ubrań zeby nie miały niepożadanej woni i nie gryzły sie z perfumami? Kpuje coraz to inne płyny i co jeden to gorszy- ostatnio TZ kpił jakąś różę z czymśtam-myslałam ze go utłukę ze będziemy różą wonieć- ale po praniu okazało sie ze ubrania mają wyjątkowo intensywną won mydła szary jeleń- myslałam ze haftnę w pracy- normalnie ten zapach mi zagłusza perfumy. Czy są jakieś bezwonne płyny do płukania?
silan natural Almond Milk & Aloe Vera - nic a nic nie narzuca się, delikates
Stary 2009-10-21, 21:54   #4580
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Rachell - posłałam ci maila

Frank Zappa

Stary 2009-10-21, 21:55   #4581
Mendosita
Zakorzenienie

GG do Mendosita

Cytat:

To nie jest aktor, ale poeta- Krzysztof Siwczyk się nazywa. Wydał kilka tomików, z tego, co się orientuję, to wciąż tworzy i pracuje w Instytucie Rafała Wojaczka w Mikołowie. Całkiem niedawno okazało się, że to szkolny kolega mojej koleżanki z pracy, opowiedziała mi kilka fajnych historii
Mendosita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 21:57   #4582
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

Ewusiu to brzmi jak komentarz do " weryfikacja aukcji"
świetne !

---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ----------

Cytat:
nadszedł wieczór-wiec temat jedzenia powraca

jem właśnie wczesną kolację- zapiekanki tradycyjne- chlebek, pieczarki i serek prosto z piekarnika
no jak na Ciebie to całkiem wczesna kolacja

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 21:58   #4583
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Ewusiu - dziękuję

Polly - u mnie od wielu,wielu lat używa się płynu "K" - białego. Ma najmniej inwazyjny zapach (praktycznie ledwo co). Mama nie znosi intensywnie pachnących ubrań (od płynu) i wszelakich perfumowanych cudów, więc od lat kupujemy i używamy właśnie tego.

Idę sobie stąd - nic tylko o jedzeniu tu się mówi

madzik dzięki wylukałam ze ten biały to ten co pisze na nim Świeży?
te Silany mnie do grobu wpedzą
Stary 2009-10-21, 21:58   #4584
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Polly, ten. Niebieski (górski) też nie należy do upierdliwych.

Frank Zappa

Czas edycji: 2009-10-21 o 21:59
Stary 2009-10-21, 22:02   #4585
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez Mendosita Pokaż wiadomość
To nie jest aktor, ale poeta- Krzysztof Siwczyk się nazywa. Wydał kilka tomików, z tego, co się orientuję, to wciąż tworzy i pracuje w Instytucie Rafała Wojaczka w Mikołowie. Całkiem niedawno okazało się, że to szkolny kolega mojej koleżanki z pracy, opowiedziała mi kilka fajnych historii
aaa..fakt-przypomniałam sobie
ale fajnie,ze znajomy A wiesz może czy w domu Wojaczka w Mikołowie (to tam jest ten instytut?) jest coś do odglądania- w sensie czy mozna wejść i pozwiedzac? Wojaczek ma fajny nagrobek,ze tak zagaję z innej beczki a film był cudowny wizualnie- każdy kadr mogłabym oprawić w ramki i powiesic na ścianie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ----------

no jak na Ciebie to całkiem wczesna kolacja
mam nadzieje ze to ostatnia kolacja na dziś bo bede niedługo wyglądała jak pewna kandydatka do ciastkarni

Edytowane przez Polly_
Czas edycji: 2009-10-21 o 22:04
Stary 2009-10-21, 22:07   #4586
vesenka
Zakorzenienie

Aleście naprodukowali
Nadrobię jutro. A teraz zmykam spać.Dobranoc wszystkim
vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 22:14   #4587
rachell111
Zakorzenienie

Polly - widzę że i ty uważasz ze największy przyjaciel w kuchni kobiety to piekarnik

co jest nie tak z silanem białym toż to on zdetronizował u nas białe "K " po tym jak zaczął rodzicom pachnieć ten K nagle - bo ma nie pachnieć w sensie nie drażnić
Stary 2009-10-21, 22:19   #4588
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Polly - widzę że i ty uważasz ze największy przyjaciel w kuchni kobiety to piekarnik

co jest nie tak z silanem białym toż to on zdetronizował u nas białe "K " po tym jak zaczął rodzicom pachnieć ten K nagle - bo ma nie pachnieć w sensie nie drażnić
białego nie miałam , miałam złoty,czarny, niebiweski ,i o tych pisałam
ale ten złoty jest przeokrutny-nie wiem co zrobić wszystko mi cuchnie niby jest orchid&roses a wali białym jeleniem i to potwornie intensywnie

a piekarnik to magiczne urządzenie- wrzucasz byle co i wychodzi cos pysznego

Edytowane przez Polly_
Czas edycji: 2009-10-21 o 22:20
Stary 2009-10-21, 22:22   #4589
edytapa68
Zakorzenienie

Cytat:
[B]

I
Też nie cierpię mocnych zapachów płynów do płukania Obecnie używam tych z nazwą Sensitive delikatnych, dla dzieci. Lenor albo Silan Sensitive.
edytapa68 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 22:23   #4590
rachell111
Zakorzenienie

piekarnik - exactly

no złoty silan - to jak złote nie wiem co ale w markecie wąchałam - i tak się skrzywiłam że obsługa spojrzałą na mnie zbulwersowana jakbym popełniła przestępstwo antyreklamy - skrzywiłam się jak dzieci się krzywią na widok spzinaku tudzież zupek itp dla nich śmeirdzioszków o brukselek !!! choć śmierdział czym innym - chemiaaaaaaaaaaaa

a z piekarnika to nawet brukselka jest niczego sobie - ja nie wiem jak on to robi ale robi to za mnei i to się liczy

Czas edycji: 2009-10-21 o 22:24
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości