Powiększanie piersi - cz. 2 - Strona 72 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-21, 13:55   #2131
listopadowa80
Zakorzenienie

Dot.: Powiekszanie piersi - cz. 2

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
Rewelacja
Zreszta mnie bardziej podobają się te "przyduże" ... jest na czym oko zawiesić
Dziękuję, dziękuję

Cytat:
Dziewczyny,
agnes żyje
Wlasnie dostałam sms-ka, ze ma 350 HP (tak jak chciała) , leży, boli ją , ale jak tylko będzie mogla sie ruszyć, to się odezwie
Super. Troszkę poboli, ale za to jaki będzie miała śliczny biust
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 14:40   #2132
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ----------

Dziewczyny,
agnes żyje
Wlasnie dostałam sms-ka, ze ma 350 HP (tak jak chciała) , leży, boli ją , ale jak tylko będzie mogla sie ruszyć, to się odezwie
Swietna wiadomość:jup i: Ja też z nią dziś od rana myślami byłam, pomyślałam że za oknem taka szaruga a ona taki dobry dzień dziś ma.Horo prześlij jej buziaki i ode mnie jeśli możesz, i oczywiście czekamy aż się odezwie

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 14:45   #2133
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Swietna wiadomość:jup i: Ja też z nią dziś od rana myślami byłam, pomyślałam że za oknem taka szaruga a ona taki dobry dzień dziś ma.Horo prześlij jej buziaki i ode mnie jeśli możesz, i oczywiście czekamy aż się odezwie

Mya
,
buziaki przeslane
Biedna stęka z bólu, więc troche poczekamy na relację

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 14:58   #2134
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez listopadowa80;14843796
[COLOR=silver
---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ----------[/COLOR]

Ale 'Krzywuski' to takie pieszczotliwe określenie. Teraz z każdym dniem widzę jak pięknieją w oczach.
Moje cycki przed op. oczywiście nie były idealne - przecież w innym wypadku nie poszłabym pod nóż

---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ----------

Agnelka. Powiem nieskromnie, że teraz uwielbiam na nie patrzeć. Ale był taki okres (gdy wyglądały bardzo nieciekawie), kiedy każde spojrzenie kończyło się łzami w oczach
Dzielna dziewczynkamasz już za sobą ten czas kiedy ten uparciuch się zapierał Zmądrzał, przemyślał sprawę i juz Ci więcej przykrosci nie będzie robił.
I ja też uwielbiam Twoje piersi, i też takie chce

---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ----------

Cytat:
Mya,
buziaki przeslane
Biedna stęka z bólu, więc troche poczekamy na relację
Bardzo Ci dziękuje. Biedactwo pocierpi troszkę ale warto

---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ----------

Cytat:
Napisane przez agnelka.pl Pokaż wiadomość
MayDiva ile Ty bedziesz placic za druga op.??
Ceny u pani dr są niezmienne, i tak z wkładką anatomiczną płacę razem 10500zł , koszt konsultacji 100zł.
Dla porównania za poprzedni zabieg u Sankowskiego zapłaciłam razem z konsultacją 19000zł.
Wczoraj oglądałam wywiad z Mandaryną, która powidziała że będzie miała sesje w CKM, bo skoro tyle wydała na sztuczne piersi to teraz chce ja pokazać i zarobić na nich.Na pytanie ile wydała odpowiedziała 15000zł. Więc ja zapłaciłam więcej niz sama Mandaryna i z całą pewnoscia moje piersi nie nadaja sie do CKM

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2009-10-21, 15:01   #2135
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Wczoraj oglądałam wywiad z Mandaryną, która powidziała że będzie miała sesje w CKM, bo skoro tyle wydała na sztuczne piersi to teraz chce ja pokazać i zarobić na nich.Na pytanie ile wydała odpowiedziała 15000zł. Więc ja zapłaciłam więcej niz sama Mandaryna i z całą pewnoscia moje piersi nie nadaja sie do CKM
To moze moje 11.800 zł + 6.500 zł też by sie nadaly na rozkładówkę

Stary 2009-10-21, 15:43   #2136
AniaaaxDD
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez willma2 Pokaż wiadomość
A miałś już kiedyś jakiś zabieg w narkozie?
Tak .. ale to była krótka narkoza bo zabieg był na migdałach.. Od przedwczoraj niewiem co mam robić.. zalamałam się...

---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ----------

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
Aniu- co dokładnie jest nie tak w twoim serduchu? Dodatkowa struna ścięgnista? W której komorze - czy lewej? Jeśli tak to nie jest to wada zagrażająca życiu - nie wpływa bowiem na czynność i wydolność serca (może jedynie powodować szmery sercowe)! Ale dla pewności powinnaś wykonać szczegółową diagnostykę serca - holter ekg 24-h, próba wysiłkowa, koniecznie echo (najlepiej z dopplerem) i to wszystko u dobrego specjalisty kardiologa!. Jestem dobrej myśli i mam nadzieję, że jeśli tylko to jest twoim sercowym problemem to nie stanowi ono przeciwwskazania do zabiegu pod narkozą. Zresztą w każdej formułce zgody na zabieg znajduje się stwierdzenie, iż jesteś świadoma (zostałaś poinformowana) o ryzyku jakie niesie za sobą narkoza, łącznie z utratą życia - więc nie jest to jakieś nietypowe...
A pani anestezjolog pewnie się wystraszyła (bo w końcu nie jest kardiologiem, choć osobiście uważam, że jakąś wiedzę z tej dziedziny powinna posiadać) i dlatego zareagowała tak a nie inaczej.

Na koniec - gdyby jednak kardiolog, na podstawie przeprowadzonych u ciebie badań, ocenił iż wykonanie u ciebie op. pod narkozą wiąże się ze sporym ryzykiem (zatrzymania krążenia, utraty zdrowia bądź życia) to w takiej sytuacji nie powinnaś decydować się na zabieg

Posiadanie pięknego biustu jest oczywiście fantastyczne itd, ale życie jest ważniejsze!

Ściskam cię mocno i wierzę, że będzie dobrze
Dziękuję za informacje .. W sercu mam jakaś strunę po lewej stronie Ta struna powoduje dodatkowe skurcze... Dwa lub trzy lata temu jak byłam na badaniach nic takiego nie wykryto Doktor powiedział tak, jakby termin mojej operacji był juz wycofany.. Powiedział, ze pracuje z tą anestezjolog tyle lat i bez niej mnie nie zoperują.. Powiedział, ze zycie wazniejsze, dla nich nie licza sie pieniadze.. Ale ja chce ...!!!
Za Twoja radą pojde do innego kardiologa nic mu nie powiem ze wykryto jakas strune, zobaczymy co on wybada.. i powiem zeby napisał oświadczenie czy operacja bylaby w moim przypadku ryzykowna..
Tak się nastawiłam że będe miala operacje.. a teraz jak mysle ze jej nie bedzie to same łzy napływaja do oczu...

---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ----------

Cytat:
Napisane przez willma2 Pokaż wiadomość
Wstawiam moje cycuchy...jeszcze krzywusy..ale Pani dr mówi,że się wyrówna..więc czekam przy nadziei!!!
Nigdy bym nie powiedziała ze masz w sobie zelki- bardzo naturalne

---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ----------

Cytat:
Napisane przez agnes281 Pokaż wiadomość
dziewczyny, ktora z was miala dylemat miedzy 325a 350 pod miesien? Hp Mentor?
Myśle ze jesli doktor zaproponował 325 to zdaj się na niego Miedzy 325 a 350 jest malutka różnia (1-2 mm) także zaufaj lekarzowi
AniaaaxDD jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 16:03   #2137
horo
Zakorzenienie

GG do horo

agnes powoli dochodzi do siebie, ale pisze, ze straaaaasznie ją boli (na otoczce)... ciągnie na morfinie bidulka
Pozdrawia Was wszystkie

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-10-21, 16:33   #2138
KISI_72
Raczkowanie

Cytat:
A to moje krzywuski dzisiaj
Masz absolutnie superancki biuścik. Bardzo ładny. A możecie mi dziewczyny powiedzieć jak rozmiar Listopadowej ma się do McGhana 410MF335? Czy lepiej zrobić MX??? Pomóżcie proszę. Jutro mam zabieg
KISI_72 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 17:22   #2139
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KISI_72 Pokaż wiadomość
Masz absolutnie superancki biuścik. Bardzo ładny. A możecie mi dziewczyny powiedzieć jak rozmiar Listopadowej ma się do McGhana 410MF335? Czy lepiej zrobić MX??? Pomóżcie proszę. Jutro mam zabieg
Hej
Wymiary Twoich wkładeczek 410 MF335g-szer-12,5, wys-11,6, proj-5,1-więc co pierwsze rzuca się w oczy to to, że wkładeczka jest szersza niż wyższa. Nie wiem jaką masz wyjściówkę ale jeśli nie masz dużo własnego gruczołu to może być góra piersi mało wypełniona. Wypelnienie gorą osiągnie sie modelem 410 FX.

Wymiary wkadeczek jakie ma Listopadowa Mentor CPG333 430cc to szer 12, wys 12,5, prof 6,o. Ten model wkadek przy swoich wymiarach jest optymalnie wypeniony z dostepnych na rynku.Allergany mają mniejszą pojemnosc przy tych samych wymiarach , 410 FX 360cc ma szer 12, wys 12,5, proj 5,7.

Stary 2009-10-21, 17:30   #2140
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:

Ceny u pani dr są niezmienne, i tak z wkładką anatomiczną płacę razem 10500zł , koszt konsultacji 100zł.
Dla porównania za poprzedni zabieg u Sankowskiego zapłaciłam razem z konsultacją 19000zł.
Mya - pani dr takie ci cycuchy strzeli, że nie zdziw się, jak ci zaproponują angaż do CKM-u
Stary 2009-10-21, 17:32   #2141
agnelka.pl
Rozeznanie

Cytat:
Rewelacja
Zreszta mnie bardziej podobają się te "przyduże" ... jest na czym oko zawiesić

---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ----------

Dziewczyny,
agnes żyje

Huraaaaaaaaaaa , mamy nastepna cycolinke na forum. Brawo. Teraz to tylko czekac na zdjecia.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-21, 17:41   #2142
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AniaaaxDD Pokaż wiadomość

Dziękuję za informacje .. W sercu mam jakaś strunę po lewej stronie Ta struna powoduje dodatkowe skurcze... Dwa lub trzy lata temu jak byłam na badaniach nic takiego nie wykryto Doktor powiedział tak, jakby termin mojej operacji był juz wycofany.. Powiedział, ze pracuje z tą anestezjolog tyle lat i bez niej mnie nie zoperują.. Powiedział, ze zycie wazniejsze, dla nich nie licza sie pieniadze.. Ale ja chce ...!!!
Za Twoja radą pojde do innego kardiologa nic mu nie powiem ze wykryto jakas strune, zobaczymy co on wybada.. i powiem zeby napisał oświadczenie czy operacja bylaby w moim przypadku ryzykowna..
Tak się nastawiłam że będe miala operacje.. a teraz jak mysle ze jej nie bedzie to same łzy napływaja do oczu...
Aniu - naprawdę uważam, że jeśli to tylko dodatkowa struna ścięgnista, to ta wada (a w zasadzie pewna anomalia anatomiczna) nie będzie stanowiła przeciwwskazania do op. Myślę, że każdy kardiolog da ci 'zielone światło' do zabiegu

Trzymam kciuki i informuj nas na bieżąco. I nie płacz, proszę
Stary 2009-10-21, 17:41   #2143
agnelka.pl
Rozeznanie

Cytat:
Dzielna dziewczynkamasz już za sobą ten czas kiedy ten uparciuch się zapierał Zmądrzał, przemyślał sprawę i juz Ci więcej przykrosci nie będzie robił.
I ja też uwielbiam Twoje piersi, i też takie chce

---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ----------

Bardzo Ci dziękuje. Biedactwo pocierpi troszkę ale warto

---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ----------

To ten Sankowski ma ceny chyba uzaleznione od humoru, bo nie rozumiem dlaczego taka rozbieznasc. Chyby trafilas na jego zly dzien. 19000 to troche duzo.
Stary 2009-10-21, 17:44   #2144
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Moje superanckie przody bardzo dziękują za miłe słowa

A Mya już dokładnie wyjaśniła różnice między moimi żelkami a Allerganami (na których się nie znam), więc się nie wypowiadam w tej kwestii
Stary 2009-10-21, 18:39   #2145
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnelka.pl Pokaż wiadomość
To ten Sankowski ma ceny chyba uzaleznione od humoru, bo nie rozumiem dlaczego taka rozbieznasc. Chyby trafilas na jego zly dzien. 19000 to troche duzo.

Trochę dużo? Za efekty ich pracy to jest jedno wielkie nieporozumienie A ceny to oni mają najwyższe w Polsce, tyle sie płaci za obecność mistrza przy operacji-bo Sankowski już nie operuje.

---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ----------

Cytat:
Mya - pani dr takie ci cycuchy strzeli, że nie zdziw się, jak ci zaproponują angaż do CKM-u
i wygryzę samą mandarynę. Pewnie na grudniową śnieżynkę już się nie wkręce, hm.... ale na króliczka wielkanocnego

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2009-10-21 o 18:40

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-21, 18:53   #2146
agnelka.pl
Rozeznanie

Cytat:
Trochę dużo? Za efekty ich pracy to jest jedno wielkie nieporozumienie A ceny to oni mają najwyższe w Polsce, tyle sie płaci za obecność mistrza przy operacji-bo Sankowski już nie operuje.

---------- Dopisano o 19:39 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ----------

i wygryzę samą mandarynę. Pewnie na grudniową śnieżynkę już się nie wkręce, hm.... ale na króliczka wielkanocnego

Na kroliczka, ale Pleyboya i to tego amerykanskiego

Edytowane przez agnelka.pl
Czas edycji: 2009-10-21 o 18:54
agnelka.pl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 18:53   #2147
AniaaaxDD
Raczkowanie

Cytat:
Aniu - naprawdę uważam, że jeśli to tylko dodatkowa struna ścięgnista, to ta wada (a w zasadzie pewna anomalia anatomiczna) nie będzie stanowiła przeciwwskazania do op. Myślę, że każdy kardiolog da ci 'zielone światło' do zabiegu

Trzymam kciuki i informuj nas na bieżąco. I nie płacz, proszę
Jak mi się milo czyta takie komentarze.. Mam nadzieje ze bedzie to co mowisz.. boje sie tylko ze nawet jak bede miala od kardiologa pozytywna opinie to i tak ta anestezjolog mnie nie weźmie.. a ja juz mam wyznaczony termin, plany, wszystko ustalone łącznie z hotelem.. Eh..
Dlaczego ja mam takie komplikacje
AniaaaxDD jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 19:12   #2148
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Jak mi się milo czyta takie komentarze.. Mam nadzieje ze bedzie to co mowisz.. boje sie tylko ze nawet jak bede miala od kardiologa pozytywna opinie to i tak ta anestezjolog mnie nie weźmie.. a ja juz mam wyznaczony termin, plany, wszystko ustalone łącznie z hotelem.. Eh..
Aneczko - przede wszystkim nie załamuj się. Mimo iż anestezjolog musi posiadać (i zapewne posiada) pewną wiedzę z zakresu chorób serca, to jego główną wiedzę stanowi znieczulanie (wybór odpowiedniego środka, dawka, rodzaje antidotum, itp) oraz postępowanie w nagłych wypadkach (resuscytacja - masaż serca, intubacja itp)... Lekarzem od chorób serca jest kardiolog i to jego opinia jest decydująca!!! Z jednej strony nie dziwię się tej pani anestezjolog - być może z braku wystarczającej wiedzy z zakresu kardiologii boi się znieczulenia w takiej sytuacji i ew. odpowiedzialności. Z drugiej zaś strony jeśli specjalista kardiolog nie widzi w tej sytuacji problemu, to powinna mu zaufać - w końcu to on posiada ogromną wiedzę kardiologiczną!!!
Podsumowując - jeśli kardiolog uzna, że ta wada nie stanowi przeciwwskazania do wykonania zabiegu pod narkozą (zresztą możesz tę opinię zweryfikować u innego kardiologa), a mimo to plastyk i anestezjolog nie zakwalifikują cię do zabiegu to możesz poszukać innego chirurga plastyka, który wykona zabieg.

Ale jak już wcześniej pisałam - dodatkowa struna ścięgnista (mimo iż powoduje osłuchowo szmery) nie ma wpływu na wydolność serca!

---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ----------

Cytat:
A pewnie, że wygryziesz . Bo któż by nie chciał takiego Króliczka na rozkładówce
Stary 2009-10-21, 19:14   #2149
agnelka.pl
Rozeznanie

Cytat:
A moze spojrz na to inczej, bo jezeli faktycznie cos tam masz, co byloby przeciwskazaniem do op., to lepiej, ze to wyszlo teraz. Bo moglabys sie juz nie obudzic.
Stary 2009-10-21, 22:51   #2150
solevita
Raczkowanie

Witam was dziewczyny , jak widze cyolinek do nas dolancza,

Trzymamy za nie kciuki !!!

Hej Listopadowa tylko w Tobie moja nadzieja, cyuszki rewelackja ,

a ja mam znowu dzistakiego malutkiego dola
wczoraj poprosilam kolezanke o zerkniecie na moje perly bo mialam uczucie ze jest mini mini poprawa , powiedziala ze jej sie tez tak wydaje , ale moze sobie to tylko wmawiam zeby sie nie zalamac

Jutro bede dzwonic do lekarza , bo nie wiem czy dostale moje zdjecia czy nie, a latwiej napewno bedzie mu cos powiedziec jezeli sobie na fotki zerknie, niestety nie jest mi latwo sie z nim spotkac bo odemnie do pragi jest 1000 km,

za wszystkie dziewczyny ktore sa przed lub w trakcie trzymym kciuki )))

pozdrawiam
solevita:cmok :
solevita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 23:06   #2151
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez solevita Pokaż wiadomość
Witam was dziewczyny , jak widze cyolinek do nas dolancza,

Trzymamy za nie kciuki !!!

Hej Listopadowa tylko w Tobie moja nadzieja, cyuszki rewelackja ,

a ja mam znowu dzistakiego malutkiego dola
wczoraj poprosilam kolezanke o zerkniecie na moje perly bo mialam uczucie ze jest mini mini poprawa , powiedziala ze jej sie tez tak wydaje , ale moze sobie to tylko wmawiam zeby sie nie zalamac

Jutro bede dzwonic do lekarza , bo nie wiem czy dostale moje zdjecia czy nie, a latwiej napewno bedzie mu cos powiedziec jezeli sobie na fotki zerknie, niestety nie jest mi latwo sie z nim spotkac bo odemnie do pragi jest 1000 km,

za wszystkie dziewczyny ktore sa przed lub w trakcie trzymym kciuki )))

pozdrawiam
solevita:cmok :
Kochana ty tam się nie dołuj, tylko troszeczkę więcej cierpliwości i wiary, że będzie dobrze
Widzisz przecież jak wyglądały moje 'przody' do 3 m-ca po op. - ręce mi opadały, a w oczach zbierały się łzy. Ale pani dr i kochane moje wizażanki kazały czekać i nie marudzić, no i widzisz jaki jest postęp. Ale mówię - moje cycuchy zaczęły pięknieć dopiero po ponad 3 miesiącach od zabiegu, a już samo układanie trwa do roku. Twoje też takie będą - zobaczysz. Daj im trochę czasu, a sama...wrzuć na luz
Niemniej jednak jestem bardzo ciekawa co odpisze ci twój lekarz.
choć na moje oko ewidentnym 'sprawcą' całego zamieszania jest nieposłuszny mięsień

---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ----------

Cytat:
Kisi - dopiero teraz doczytałam, że ty jutro pod skalpel się kładziesz. No to powodzonka

Jakie masz wybrane implanty i kto ciebie 'kroi'
Stary 2009-10-22, 08:17   #2152
TETYDA
BAN stały

jakby sie mialo co robic to by tu malolaty nie siedzialy i nie pisaly o durnotach. ciekawe co na to wasi rodzice?
TETYDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-22, 08:33   #2153
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez TETYDA Pokaż wiadomość
jakby sie mialo co robic to by tu malolaty nie siedzialy i nie pisaly o durnotach. ciekawe co na to wasi rodzice?
Stary 2009-10-22, 08:42   #2154
horo
Zakorzenienie

GG do horo

agnes281 już wyszla z kliniki. Ma staniczek 75D... czyli rozmiarek pewnie z czasem zejścia opuchlizny będzie ok. 70F
Wie od dr, ze piersi sa śliczne i ze będzie zadowolona
Pozostaje nam tylko czekać na fotki

Stary 2009-10-22, 08:52   #2155
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
agnes281 już wyszla z kliniki. Ma staniczek 75D... czyli rozmiarek pewnie z czasem zejścia opuchlizny będzie ok. 70F
Wie od dr, ze piersi sa śliczne i ze będzie zadowolona
Pozostaje nam tylko czekać na fotki
Stary 2009-10-22, 09:07   #2156
Vida S
BAN stały

czesc dziewczynki małolatki. pozdrawiam agnes z nowym nabytkiem. mam nadzieje ze jest zachwycona.
listopadowa cycolki superasne ,niechcesz pozyczyc umnie z 5 kila tłuszczu , oddam za darmo, bo ja juz tyje tylko od zapachu żarcia.. ciągle niemogę za,ładować fotki. bo w wawie mam internet mobilny z plusa, moze przez to?
Vida S jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-22, 09:11   #2157
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez Vida S Pokaż wiadomość
czesc dziewczynki małolatki. pozdrawiam agnes z nowym nabytkiem. mam nadzieje ze jest zachwycona.
listopadowa cycolki superasne ,niechcesz pozyczyc umnie z 5 kila tłuszczu , oddam za darmo, bo ja juz tyje tylko od zapachu żarcia.. ciągle niemogę za,ładować fotki. bo w wawie mam internet mobilny z plusa, moze przez to?
Vida, to nie wąchaj tylko jedz a nie bedziesz tyła

Musisz zmniejszyć format zdjęć i na pewno zaladujesz

Stary 2009-10-22, 09:13   #2158
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuje Ci Vida, moje cycuchy zachwycone komplementem.
A wiesz, że ze 3 kg tłuszczyku to bym od ciebie wzięła, bo mi coś przybieranie na wadze nie wychodzi
Stary 2009-10-22, 09:18   #2159
Vida S
BAN stały

horus bardzo smieszne, (zmniejszyc format) jak ja umiem tylko włączyć i wyłączyć kompa!!! p.s. a ja wam chciałam bilbord z moimi cycami wysłać.
Vida S jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-22, 09:24   #2160
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
horus bardzo smieszne, (zmniejszyc format) jak ja umiem tylko włączyć i wyłączyć kompa!!! p.s. a ja wam chciałam bilbord z moimi cycami wysłać.
prześlij mi na skrzynkę, to wstawie :
horo@autograf.pl

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości