|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2581 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
Cytat:
z resztą ja nie chcę żeby przebarwienia mi zbladły- ja chcę żeby ich nie było póki co nazbierałam w różnych aptekach próbek kremów z kwasami i mam darmowe leczenie hehehe mam resztkę acne dermu, resztkę skinorenu, kilka próbek Effaclaru K i małą tubeczkę Lysanelu z SVR i tak sobie smaruję nimi policzki i prawy policzek juz nawet fajnie zaczyna wyglądać ale na lewym dalej wyskakują krosty... wezmę się za nie teraz żelem z antybiotykiem i potem dalej kwasy a na koncu kosmetyczka i oxybrazja
|
|
#2582 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
Cytat:
Za dużo chodzenia. Próbuję oszczędzać tą nogę, ale nie zawsze można. Póki co na L4 nie mogę sobie pozwolić, bo kończę dwa kursy w szkole językowej.Co do włosów, to też bym się nie zdecydowała na rozpuszczone. |
|
|
|
|
#2583 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
U mnie takich typowo ślubnych dekoracji nie będzie, ale sala jest ładna sama w sobie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A tej Pani to bym się zapytała, czy ona aby nie za stara na tą pracę jest ![]() Za samo zwrócenie się do mnie przez "Ty" miałaby nieprzyjemności ![]() Sklepy jak sklepy, ale kupno sukni ślubnej to szczególna kwestia i bardzo ważna. Cytat:
Chciałabym gładko upięte w jakiś kok, ale przy tak cienkich włosach nie wiem czy będzie to ładnie wyglądać
|
|
#2584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie dancingi też normalne słowo, też tak mówię, ale to pewnie od regiony zależy, np. przyjaciółka z południa wielkopolski ma w domu "mikrowelę", zamiast mikrofali... do szkoły dzieciom kupuje "zmienne buty" (czyli takie na zmianę do szkoły- u nas takiego czegoś w ogóle nie ma), a na święta prezenty przynosi im "dzieciątko Jezus", a nie Gwiazdor. A kolega z Warszawy nie wiedział co to jest polter. A Wy wiecie dziewczęta? Bo jestem ciekawa, czy tylko u nas tradycją jest polter. |
|
|
|
|
#2585 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wczoraj lekarz mi sciagnał szwy na dekolcie mam kreske ok 3cm i dwie kropki. miesiac temu mialam szwy miedzy piersiami i uzywam cepanu śmierdzi jak kilo cebuli ze az TZ nie chce sie przytulac ale mam nadzieje ze pomoze a co do tego nowego to moze zaczac smarowac dopiero za miesiac Znacie cos dobrego na blizny |
|
|
|
|
#2586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pytam z ciekawości bo tez kupuję tam mnóstwo rzeczy m.in. chemię, słodycze, alko. ![]() Niedługo mamy z TŻ rocznicę 'naszego razem', 9 lat I TŻ zabiera mnie na romantyczny weekend 'na zachód' ![]() Dziewczyn współczuje problemów z cerą ![]() Ja mam tylko jedną radę, tzn. dwie w sumie : dermatolog i kosmetyczka. Mój brat miał problemy z cerą, leczył i wyleczył. Ja do kosmetyczki chodzę dla przyjemności dwa, trzy razy w roku na oczyszczanie itp. upiększające hahahaa Ale wiem od kosmetyczki że Mój brat sporo wycierpiał, bo te zabiegi przez które Jego buźka przechodziła nie należały do przyjemnych Więc im szybciej zaczniecie tym szybciej się to może skończyć
|
|
#2587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie w piątek idę na polter porzucać butelkami na zdrowie pary młodej a w sobotę na wesele |
|
|
|
|
#2588 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Też chcę się ich pozbyć całkowicie, ale dopóki nie pójdę na oxybrazję to chcę mieć poczucie, że coś w tym kierunku robię i dlatego się tym smaruję i do tego staram się zapobiegać wyskakiwaniu nowych niespodzianek Cytat:
|
|||
|
|
|
#2589 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem jak tam u ciebie bo jak rana jest jeszcze niezagojona to ja nie wiem co można stosować ale ja np na twarz na blizny stosuję kwasy- ale głębokich i starszych przebarwien nie da się usunąć takimi "delikatnymi" sposobami- trzeba pójść do kosmetyczki i złuszczać w tym miejscu regularnie skórę i wtedy będzie git. Cytat:
no ale tak jak mówisz- nie ma na co czekać- ja już zaczęłam walkę- antybiotyk na te krosty, na blizny kwasy, a jak tylko dostanę stypendium to ruszam do kosmetyczki na złuszczanie- do ślubu będę piękna mówię wam
|
|
#2590 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I widzę że ktoś też się Reese zachwycił Ale fajnieA ja się rzadko ostatnio udzielam, bo niestety za dużo roboty - praca, kursy, praca, kursy i tak w kółko.. Nie jest źle, nie narzekam, ale praktycznie w ogóle nie siedzę przy kompie, tyle tylko że pocztę sprawdzę i tyle... Brakuje mi tego naszego gadania.. Aha, w weekend idziemy na nauki przedmałżeńskie trzymajcie kciuki![]() A tak jeszcze w temacie wyglądania młodo - w te wakacje byłam w Kanadzie i do jednego muzeum była zniżka rodzinna dla max dwóch dorosłych i dwójki "młodzieży" do lat 17 Weszłam jako 17stka Dla wyjaśnienia mogę powiedzieć, że nie miałam makijażu i byłam w sportowej kurteczce, ale i tak niezły ubaw mieliśmy z TŻem z tego, jak młodo się prezentuję
Edytowane przez merriel Czas edycji: 2009-10-21 o 21:14 |
|
|
|
|
#2591 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale tak szczerze to nie pamiętam jakie suknie ślubne ma reszta dziewczyn jak się którejś chce to niech mi wklei swoje kiecki dla przypomnienia
|
|
#2592 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja mam juz zagojoną rane lekarz mi pozwolił używać cepan. o tym contratubexie tez mowil. Chcialabym tylko zeby zrobily sie w kolorze skory mojej i tyle bo wiem ze nie znikna tylko zeby nie byly rozowe Mam nadzieje ze do sierpnia takie wlasnie beda bo jak nie to
|
|
|
|
|
#2593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2594 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale mi się milutko zrobiło jak to napisałaś Dziękuję |
|
|
|
|
#2595 |
|
Adwokat diabła
|
A mi gałązki opadają.. nie mogę z tż normalnie pogadać..
zawsze znajdzie coś innego do roboty jak chce po prostu z nim porozmawiać jak z przyjacielem, wyżalić się itp.. zasmuciłam się tym faktem, plus dobiło mnie to, że nie mam again pracy i nie mogę nic znaleść, a jeżeli coś znajdę to zastępstwo na kilka dni, to jest dobre jak ktoś zaczyna szukać pracy.. mnie osobiście to nie bawi więc jestem lekko mówiąc zdołowana..
|
|
#2596 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a może wcale nie trzeba będzie dopasowywac bo będzie idealna oni ci ją do polski przyślą?Cytat:
wywalili cię czy sama zrezygnowałaś? biedulko... może przed snem dorwij tżta w łóżeczku i powiedz że musisz się wygadac- mój tżcik zawsze mnie wysłuchuje- nawet jak mam jakies urojone kłopoty
|
|
#2597 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Też w wakacje nie mogłam znaleźć pracy i powoli w depresję wpadałam. Nie miałam się do kogo odzywać całymi dniami, bo TŻ był w domu dopiero po 17 A teraz mam umowę o pracę tymczasową podpisywaną co miesiąc i też nie wiem, do kiedy ta praca będzie. Bo są zwolnienia grupowe u "normalnego" pracodawcy (ja jestem przez pośrednika) i ludzie tylko do końca grudnia siedzą, a potem podobno chcą wyludnić ten budynek. Więc nic nie wiem i mi źle z tym W każdej chwili mogę zostać bez pracy A z moimi studiami to będzie ciężko coś znaleźć :|
|
|
|
|
|
#2598 | |
|
Adwokat diabła
|
Cytat:
mam nadzieję, że mnie tz wysłucha, bo u niego z wysłuchiwaniem problemów jest problem..
|
|
|
#2599 | |||
|
Zadomowienie
|
No ale to między innymi po to jest ten portal
a że oprócz powiedzenia starym znajomy co u nas słychać (a ślubem i dzieckiem na pewno byśmy się pochwaliłu na spotkaniu po latach) niektórzy wykorzystują tę stronkę do monitorowania innych albo sprzedawania samochodów, czy pokazywania się w dziwnych pozycjach w nowo nabytych fatałaszkach, to już inna kwestia.![]() Heyah banana ![]() To dobrze, że nie na dwóch. Przynajmniej możesz skakać na tej drugiej ![]() ![]() Cytat:
ostatnio mi nawet mówił, że to chyba dziwne, że po 8 latach jeszcze tak na niego działam A Ja nie wiem co w tym dziwnego. Noooo Kurcze, mam nadzieję, że zdążę. Będę szła piechotą, bo nie mam auta. Pójdę wzdłuż autostrady, to będzie szybciej.Cytat:
Cytat:
Ale po przeciwnej stronie w drugim pawilonie też weszłam do jednego sklepu, w którym pani sobie coś czytała. Powiedziałam, że chcę przymierzyć jakieś dwie suknie z wystawy, to mi powiedziała, że się nie zmieszczę. A w innych salonach też mierzyłam rozmiary 38 (mam 42) i to było normalne, bo salony mają zwykle po 1 egzemplarzu z każdej sukni, zwykle w środkowym rozmiarze, żeby się zmieściły PM i te chudsze i grubsze, bo albo się spina suknię, albo po prostu nie wiąże z tyłu. No ale jak się nie chce, to się nie da. Ja jeszcze nie wiem, ale z takich marketowych (w dostępnej jak na weselne ilości cenie), to mi smakowało hiszpańskie El Sol. |
|||
|
|
|
#2600 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
I kto je woła na diecie? Na diecie je sie mięso drobiowe a nie niezdrowe wołowe I w ogóle zero warzyw???Zero produktów pełnoziarnistych? Wg mnie n atakiej diecie mozna co najwyżej wode stracić, bo zdrowa to ona nie jest. Ja miałam diete od dietetyka i było bormalnie pięć posiłków z warzywami, jogurtem naturalnym, kurczakiem, rybami, indykiem a nie kawa z wołem przegryziona sucharkiem z liściem sałaty Jak masz nadwage lepiej idx do dietetyka, który przygotuje dietę zrobiona dla Ciebie.Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
I jest leciutki, nic nie muli, mimo, że mam na nim zainstalowanego Photoshopa i SPSSa i necik hula, super sprawa![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A jeszcz znalazłam zdjęcie Lorny na innej modelce(brzydkiej ) wkleje w załączniku tylko nie wiem kóry to plik to wklejam wszystkie
|
|
#2601 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2602 |
|
Wtajemniczenie
|
Hello
Ja znowu tylko na chwilkę Mama już po operacji i wszystko ok. Chociaż jak się przebudziłą to miała straszne problemy z oddychaniem, no ale juz jest dobrze. A teraz ide spać bo z tych nerwów niewiele spałam i padam na twarz. Dobranoc![]()
|
#2603 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale to tylko takie moje dywagacje
|
|
#2604 |
|
Adwokat diabła
|
administracji, poprzez HR do księgowości..
|
|
#2605 |
|
Raczkowanie
|
Lece spać bo po tym dzisiejszym niewypale z salonami sukien zepsuł mi sie humor
Nie piszcie za duzo co był nadrobiła jutro Trzymajcie sie buziaczki
|
|
|
|
#2606 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Przyślą mi do salonu w Kanadzie, skąd odbierze ją ciocia TŻa, a ona ją wyśle do Pl
|
|
|
|
|
#2607 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz, ze najwygodniej iśc do outsourcingu(o ile macie w Wawie ) ale akurat nie jest to zbyt przyszłosciowe wyjscie. Na pewno cos znajdziesz jak masz taki wybór specjalności![]() Idę od przyszłego tygodnia na fitness - na BPU, pilates i salsę ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- Cytat:
Z resztą może nawet tak jak mówisz nie będzie nic do poprawek A jak chcesz miec włoski, bo nie pamiętam?
|
|
#2608 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja właśnie na takim "wizażuję":P. Zmieści się do torebki, fajne kolorki są. Kosztował 1500 w Pzn, także spoko. ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- Cytat:
Co to jest oxybrazja? |
||
|
|
|
#2609 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pomyślałam sobie, że jak sukienka przyjdzie, to wrzucę swoją fotę w niej i będę was o pomoc prosić![]() Obca7, trzymaj się
|
|
|
|
|
#2610 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:46.

z resztą ja nie chcę żeby przebarwienia mi zbladły- ja chcę żeby ich nie było
póki co nazbierałam w różnych aptekach próbek kremów z kwasami i mam darmowe leczenie hehehe 

Za dużo chodzenia. Próbuję oszczędzać tą nogę, ale nie zawsze można. Póki co na L4 nie mogę sobie pozwolić, bo kończę dwa kursy w szkole językowej.
)

Dziękuję
wywalili cię czy sama zrezygnowałaś? biedulko... może przed snem dorwij tżta w łóżeczku i powiedz że musisz się wygadac- mój tżcik zawsze mnie wysłuchuje- nawet jak mam jakies urojone kłopoty
Też w wakacje nie mogłam znaleźć pracy i powoli w depresję wpadałam. Nie miałam się do kogo odzywać całymi dniami, bo TŻ był w domu dopiero po 17 ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Pomyślałam sobie, że jak sukienka przyjdzie, to wrzucę swoją fotę w niej i będę was o pomoc prosić