![]() |
#151 | |||
Organizatorka
|
Dot.: Minerałoholiczki - wątek plotkowy nie tylko o minerałach część V
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a, no i - ....Kevin Bacon na niszowych ciachach? ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ja bym za Wami strasznie tęskniła ![]() ![]() I też myślałam, ze pedałować nie dam rady dłużej niz kilka dni, ale wiesz co? To wciąga ![]() ![]() Moja mama wpadła do mnie właśnie na szybkie farbowanie włosów. No, a że wszędzie akurat narozstawiane pełno pudełek (bo zbiorowe przyszło i przepakowuję), to spojrzała się na mnie z pełnym politowania spojrzeniem i chyba nie uwierzyła, gdy powiedziałam, ze to przecież nie moje wszystko ![]() Edytowane przez cathy Czas edycji: 2009-10-21 o 20:25 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#152 |
Zadomowienie
|
Może i odmiauczeć, ale musi się przyznać do błędu. Jeszcze zmuszę ją, żeby przyrzekła, że więcej nie będzie się nabijać z moich, zwariowanych czasem, ale zazwyczaj ciekawych, pomysłów. Uwierz, że sie zagotowało we mnie jak w samowarze.
KAT-TUN <- so proud to be HYPHEN!!! /Girigiri de itsumo ikite itai kara.../ /Bo zawsze chciałam żyć na krawędzi.../ <Real Face by KAT-TUN> 1. Oszczędzam 2. Nie wydaję 3. Odkładam 4. I pojadę, zobaczycie! |
![]() ![]() |
![]() |
#153 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czasem mam "lżejszą Niszę". Poza tym on się tak niszowo zestarzał ![]() ![]() Pewnie nie napiszę nic odkrywczego, ale uwielbiam twój blog. Jestem pełna podziwu dla wyczerpujących, dokładnych opisów, testów, świetnych zdjęć. Pełen komofort dla czytających i profesjonalna robota autorki ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#154 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() Selenko zrobimy duuuużo zdjęć i wstawimy tutaj ![]() ![]() ja chyba uciekam spać... padam na twarz... dobranoc ![]() Edytowane przez angel of sadness Czas edycji: 2009-10-21 o 20:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#155 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
to może zainwestuję w figurę, myślałam o orbitreku (fergusson chwaliła) ale ja niestety trochę miewam słomiany zapał .. na pilates się zapisałam i od połowy września 2 razy byłam, bo mi zawsze we wtorek wieczorem coś wypada ![]() ja już mamie nie pokazuję, wszystkich kosmetyków, tylko wybrane (a kiedyś każdy zakup jej pokazywałam i wręcz konsultowałam) czy to zły objaw jak dyskretnie chowam część zamówień przed mamą i TZ? a teraz mam trudniej bo na jej adres pozamawiałam, bo mój jeszcze niesprawdzony, nie wiem gdzie mam pocztę - wiem to wstyd dla mineralocholiczki i nawet skrzynki nie mam, a u mamy miły oswojony listonosz ---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Cytat:
nie to żeby jej użyła, ale pochwaliła moją cerę, mimo że wcześniej twierdziła, ze to "wydziwianie" to jest fatalne dla mojej skory - już coś
![]() |
#156 |
Zakorzenienie
|
Dziekuje wszystkim, nie sadzilam, ze bedzie taki odzew
![]() Cathy, sama sie zdziwilam, ze tak poszlo ale grunt zeby sie dalo utrzymac. Postanowilam sie wziasc ostro, bo jak lekko podchodzilam do sprawy, to nic z tego nie wychodzilo. Jem to samo co przedtem, tylko ze mniejsze porcje (po tygodniu zoladek sie przyzwyczaja i nie wola o dokladke), nie podjadam miedzy posilkami (zadych frykasow przed kompem i tv), zero slodyczy (najtrudniejsze ale cera mi sie od razu poprawila mimo, ze przed@) i ostatni posilek zjadam o 18:00-18:30. Jak sie idzie spac na lekkim glodniaku to rano gwarantowane 20-30 dkg mniej na wadze - sprawdzone ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#157 |
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#158 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, gratuluję wam sukcesów, ale błagam, uważajcie z tym odchudzaniem. Przerabiałam już to w wersji ekstremalnej i po tamtym doświadczeniu wiem, że lepiej być grubą niż żyć ogarnięta chorą obsesją. Wolę siebie z kilogramami in plus i nie mam w tym momencie na myśli wyglądu, ale psychikę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#159 | |
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#160 |
Zakorzenienie
|
I juz 6 stron.. dziewczyny opanujcie sie
![]() Lepiej jakby ktos tu wklepał skrypt na czat ![]() Częstujcie się:
#161 |
Zadomowienie
|
Anecka, czy to prochami malowane?
![]()
![]() |
#162 |
Zakorzenienie
|
Miciel - ![]() ![]() Anecko - jaaaakie ciasto ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#163 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
KAT-TUN <- so proud to be HYPHEN!!! /Girigiri de itsumo ikite itai kara.../ /Bo zawsze chciałam żyć na krawędzi.../ <Real Face by KAT-TUN> 1. Oszczędzam 2. Nie wydaję 3. Odkładam 4. I pojadę, zobaczycie! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#164 | |||||
Organizatorka
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a moja z kolei narzeka "no po co ci tyle tego wszystkiego, no po co?" ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Z tym, że ja nie pragnę desperacko wcisnąć się znowu w rozmiar 34-36 ![]() ![]() Uciekam do mojego serialu ![]() Anecka - to powinno być zabronione ![]() ![]() Edytowane przez cathy Czas edycji: 2009-10-21 o 21:17 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#165 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=kamilawu;14853733
Będziemy o tobie myśleć ![]() ![]() Hehe...to na pewno ![]() ![]() ![]() ![]() wreszcie sie wykąpałam, umyłam włosy..i wyciagnełam kilka garści włosów..aż sie rozryczałam , bo w zyciu tyle włosów na raz nie wyciągnęłam, nigdy tak nie miałam ,a mama TŻa nie wiedziała co powiedzieć.Czy to możliwe ,że przez znieczulenie ogólne ???
#166 |
skacze bryka i wiruje ...
|
Anecko masz urodziny???!!!
#167 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#168 |
Zakorzenienie
|
aaaaaaa wlasnie na tvp2 mowili o jakims watku na wizaz.pl
![]() Przepis jest dosc prosty czkolwiek nie mamy w Polsce żelów spożywczych, a szkoda :/ Przez ten watek plotkowy nie mam czasy na czytanie innych :P dzis musze nadrobic troche i do 23 poczytac inne zaległe.
#169 |
Zakorzenienie
|
A co Ty na to?
![]() ![]() powiedziałas mu o swoich obawach? ![]()
![]() |
#170 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#171 |
Wtajemniczenie
|
Hmmm, zastanówmy się... Dlaczego poszłam do banku po własną osobistą kartę kredytową?
![]() ![]() Selenko, słyszałam, że po znieczuleniu ogólnym włosy wypadają. Ale z drugiej strony zakładam, że przez kilka dni nie myłaś włosów, może to być szok, ale przecież normalnie codziennie wypada co najmniej kilkadziesiąt włosów - mogło sie skumulować. Nic się nie martw ![]()
(o.o ) (> < ) Edytowane przez fanka_fiorda Czas edycji: 2009-10-21 o 21:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#172 |
Zadomowienie
|
A wiesz, kumpel mnie zabrał do knajpy, napoił piwem i wyznał, że jest gejem. Od tego czasu jesteśmy najlepszymi przyjaciółmi. Sama trochę go kryję, wspieram, jest moim przyjacielem, któremu mogę opowiedzieć naprawdę wiele - są pewne aspekty w moim życiu, o których wiemy tylko my...
![]() ![]() |
![]() |
#173 |
Zakorzenienie
|
To by się chłopak zdziwił jakby na jego zwierzenie padła odpowiedź- Dzięki Bogu!!!
Mojej mamie zmarł kiedys podopieczny , lekarz przyjechał stwierdzic zgon, mam weszła do domu pacjenta, lekarz jej oznajmai że ten nie żyje, a moja mama na to z ulgą -Dzięki Bogu!!!Dopiero jak sie lekarz się na nią spojrzał ja na wariatkę zorientowała sie co powiedziała . Ten ktoś juz od dawna bardzo cierpiał , w wielkich bólach i moja mama bardzo to przezywała. Co myslicie dziewczyny o eutanazji??? Ja bym chciała decydować o swoim życiu gdybym była ciężko chora i miała umierac kilka miesięcy w cięzkich bólach..
#174 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() To raz, a dwa że odchudzając się nie wolno dopuścić do uczucia głodu, bo wtedy organizm spowalnia przemianę materii niejako "ze strachu", że długo nie dostanie jeść i "postanawia" trzymać swoje zapasy energetyczne. Pięć REGULARNYCH posiłków to podstawa. Wiem na temat odchudzania sporo, bo moja mama dwa razy odchudzała się pod opieką lekarza - ostatnio 2 lata temu. A jak słyszę opinie typu "ostatni posiłek o 18:00" ![]() ![]() ![]() Selene - ja mam tak, że im dłużej włosów nie myję, tym więcej mi ich w ręku zostaje podczas mycia (czasem jak nie muszę nigdzie wychodzić / jestem chora funduję im terapię przetłuszczaniem). Może to to po prostu? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#175 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Selene, eutanazji mówię nie, ale mówię nie także uporczywej terapii. Jestem też przeciwniczką kary śmierci. Edytowane przez kamilawu Czas edycji: 2009-10-21 o 21:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#176 |
Wpisz tu zomzing
|
ja osobiście jestem za, ale ja to w ogóle nie poważam cielska, jeśli tłamsi ono ducha
|
![]() ![]() |
![]() |
#177 | |
Zakorzenienie
|
Też słyszałam przed chwilą
![]() a przy okazji nasłuchałam się, ile konsekwencji zdrowotnych niesie za sobą zażywanie pigułek... chyba zwątpię ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Ja również, z prostego względu. Uważam, że jeśli ktoś zasłużył na najwyższy wymiar kary, to powinien swój uczynek odcierpieć, odczuć boleśnie i długotrwale (są tacy, których z dziką przyjemnością wsadziłabym do więzienia składającego się z pomieszczeń metr na metr, goły beton, woda po kostki i łyżka ryżu dziennie + praca w kamieniołomie, kopalni, co by społeczeństwu odkupić stratę, a uczciwi górnicy niech by sobie bezpiecznie żyli). Co po karze śmierci, kiedy zwyrodnialec szybko odchodzi ze świata i żałować nie zdąży... Wrrr... |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#178 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A wy dziewczęta, macie jakieś doświadczenia w sprawie znajomych homogenizowanych? Bo ja jak weszłam w to środowisko to byłam zafascynowana jak dziecko, a potem nauczyłam się, ze u nich jest praktycznie tak samo jak u nas, jeśli chodzi o związki - tylko częściej zdarza się, że ktoś ze znajomych jest z kimś z naszych byłych - małe srodowisko...
|
![]() ![]() |
![]() |
#179 |
Zakorzenienie
|
Naprawde potraficie pocieszyć dziewczyny-rzeczywiście nie myłam 6 dni , a tak myje codziennie
![]() ![]() ![]()
#180 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gabs, byłam pierwszą osobą w naszym środowisku, której powiedział. Był w mega dołku, właśnie przypadkowo dowiedziała się o sprawie jego rodzina, miał poważne kłopoty, bo zerwali z nim kontakty. Myślę, że po prostu szukał wsparcia. Z jakichś względów wybrał mnie. Wśród dalszych znajomych też mam kilku "tęczowych", ale to były przypadki, że "od zawsze" było wiadomo, nawet jeśli nie mówiło się o tym głośno. Wszyscy mają jeden punkt wspólny - osobliwe poczucie estetyki. Edytowane przez kamilawu Czas edycji: 2009-10-21 o 21:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:26.