|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#841 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III.
asia665 no takie w kolorze skóry-dużo jest teraz właśnie takich figów,stringów i biustonoszy w tym kolorze. I one się zupelnie nie rzucają,bo są właśnie jak skóra
. Pomyśl nad tym . I pochwal się kiecą !
|
|
|
|
#842 |
|
Zakorzenienie
|
mam pytanie, czy ktoras z Was bedzie kupowała ciasto na własna reke? Ile liczyliscie na osobe?
|
|
|
|
#843 |
|
Konto usunięte
|
lasoa my będziemy mieli pieczone ciasto,a ile to nie wiem. Ja to nie wiem,jak się to liczy:P.
|
|
|
|
#844 |
|
Zakorzenienie
|
a ile placicie? Bo zastanawiam sie dziewczyny co bardziej sie oplaca menu za 130 zł bez ciasta czy za 150 zł z ciastem ?
|
|
|
|
#845 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;14850994]grunia27 ja tez mam taką ciotkę,tylko jej dzieci są jeszcze małe. To jest żona,mojego ojca-brata. Jej rodzina jest najlepsza. Wesela w jej rodzinie są najlepsze,a w tej to kicha. I w ogóle taki fotograf i kamerzysta jak my wzięliśmy to jest bez sensu,ale z jej rodziny taka jedna miała fajnego. I sukienkę miała piękna. Bull shit! Była w 6 miesiącu ciąży i wyglądała ohydnie! Miała zielone włosy,bo jej fryzjerja zrąbała,kamerzysta nie znał się nic na tym co robił,a sukienka tak jej odstawała od cycków,że jej stanik było widac i miała krzywo skróconą. Ale jak to mówią: "U siebie w oku belki się nie widzi,ale u kogoś to się drzazgę zobaczy". Debilka![/QUOTE] Nie denerwuj się słonko ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() wpadłam powiedzieć ładnie DOBRANOC ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- [1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;14851178]lula177 tylko bądźcie grzeczni [/QUOTE]Marzenia ściętej głowy
|
|
#846 |
|
Konto usunięte
|
Dobra,ja też umykam. Jak mi się uda przeczytać takie coś to pójdę rano na zajęcia,a jak nie,to nie
. O! Dobranoc !
|
|
|
|
#847 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Faktycznie jak chodziłam zimą regularnie, to nie bolały aż tak.Cytat:
Cytat:
![]() szczęściara :P Cytat:
![]() Cytat:
Oj nie mam pojęcie, u nas ciasto i tort jest już wliczone.
|
|
#848 |
|
Zakorzenienie
|
no ale Elunka ty to chyba we wianku nie pójdziesz? Ja jeszcze nad ciastem się nie zastanawiałam, bo w sumie to my mamy z sali ale oprócz tego będziemy zamawiać ale chyba kołacz muszę jeszcze nad tym pomyśleć
|
#849 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dziś wkońcu zobaczyłam się z Tż
I zeszyt mu kupiłam, żeby ładnie notatki robił na zajęciach hehe A teraz ide spać, bo jutro już cały dzień w pracy mnie czeka i jakieś głupie szkolenie. A jecsze się dzisiaj w kurzyłam. przychodze rano do pracy i koleżanka mówi do mnie "wiesz, że zostałyśmy wytypowane na ochotnika do szkolenia" no ładnie nawet mnie nie było i jestem wytypowana na ochotnika Ehh sorry,a le musiałam się wykrzyczeć. ---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- Jenny wiem, że jescze 668 dni ale w porównaniu do 556 bambusiek to masa czasu. Dobranoc
|
#850 |
|
Zakorzenienie
|
Ma.ko to nieładnie postąpili
Asertywności u nas Elunka i T'ai uczą
|
#851 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba się do nich zgłoszę
Chociaż ostatnio uczę się w pracy wredoty.A ta księgowa, to tylko wszystkim na około roboty szuka i robi zamęt o nic. Panikara jedna. A wiesz jak uzasadniła to, że mnie typuje na szkolenie? "Bo ja jestem mądra, inteligentna, szybko się uczę i nie boję się komputerów". Już nieraz informatyka zastępowałam, wystarczy. Qrcze jednak trzeba jak najszybciej te pracę zmienić ---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ---------- Ok, ide już serio spać :P kolorowych snooof
|
#852 |
|
Zakorzenienie
|
Ma.ko to Ty powinnaś tam wszystkimi rządzić
no księgowa wie jak człowieka podejść komplemetami ![]() Dobranoc Dziewczyny
|
#853 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja dzisiaj nie miałam pół dnia internetu i jak siedziałam na kompie to grałam w glupiego Pająka ![]() no ale przynajmniej przepisałam wykład ![]() śpiąca coś dzisiaj jestem, chyba pójdę spać zaraz. a co do nauk przedmałżeńskich to my będziemy robić w 2011 przed świętami Wielkanocnymi. mamy jeden dzień nauk, a potem na dzień skupienia do innej parafii. ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- ma.ko nie ładnie w pracy zrobili. a u mnie do ślubu 675. Jenny, ma.ko uważajcie, niedługo szatańska liczba dni do ślubu |
|||
|
|
|
#854 |
|
Zakorzenienie
|
Niunia a jak Ci się udało tylko jeden dzień nauk załatwić? matko, kumpela moja to chyba z miesiąc chodziła, a klęła jak szewc
![]() O cieście sie nie wypowiadam, bo aż tak daleko moje plany nie sięgają ale bardziej chyba sie opłaca oddzielnie, tak słyszałamMa.ko księgowe są najgorsze, wiem coś o tym jak pracowałam w biurze (bo teraz pracuje w domu ze względu na bardziej napięty plan) to zawsze mnie jakims komplementem obdarował,ale nigdy bezinteresownie. i wypłat często nie dostawałam na czas, bo ona "bardzo przeprasza,ale zapomniała" wrrrr...a powiedz:też jest stara i gruba? bo moja taka była(jest)-na szczęście nie musze juz znosic jej widoku![]() Ja też idę spać, bo jakoś niedospana chodzę.ale na szczęscie mam juz weekend ![]() Dziś TŻ rozwalił mnie swoim SMSem - bo ja teraz już nic nie mówię o ślubie, chce żeby sam zaczął-i pisze mi, że w pracy rozmawiał z kolega, który się żenił niedawno i M. był w takim szoku, że salę "ogarniali JUŻ rok wcześniej" i "ja nie wiedziałem, że takie kolejki są" ![]() Nie będe się na noc dołować... Dobranoc dziewczyny Edytowane przez lusesita23 Czas edycji: 2009-10-21 o 22:15 |
|
|
|
#855 |
|
Zakorzenienie
|
Faaaajny był ten Kac Vegas, ale Dawid stwierdził, ze też chce taki kawalerski
Oglądam na jedynce fajny film o nastoletnich rodzicach |
|
|
|
#856 |
|
Zakorzenienie
|
Lusesita u mnie w parafii zawsze w jeden dzień są. rozmowa z księdzem, z kobieta z poradni. jeszcze chyba cos. nie pamietam
i to jeszcze w sobotę albo niedzielę, tak by wszyscy mogli być ![]() aaa pisałyście coś do pracy, Adam wspominał ostatnio, że chciałby pojechać za granicę do pracy. |
|
|
|
#857 |
|
Zakorzenienie
|
O to fajnie masz z tymi naukami
![]() Widzę, że nie jestem sama z "problemem" pracy za granicą. Kurczę nie wiem nadal co o tym mysleć, jesli nie będę mogła jechać to pojedzie sam-wiadomo,ale...ufam mu, to raczej oczywiste po 9 latach w związku, ale chyba jestem mało pewna siebie skoro pierwsza mysl, która przychodzi mi do głowy to to, ze nie wróci, ze wciągnie go coś/ktoś i tam zostanie.absurd-wiem.tym bardziej, ze to na razie tylko luźne pomysły, nie żadne plany,ale myśli juz są,ech... Cobra moja mama właśnie ogląda ten film na jedynce. a ja po kapieli juz i i de spać. dobranoc Edytowane przez lusesita23 Czas edycji: 2009-10-21 o 22:42 |
|
|
|
#858 |
|
Raczkowanie
|
No to dlugo sie pouczylam, raptem godzine..ehh..chyba bede musial jutro jakiegos zurawia zapuscic do kolezanek na tym tescie, bo z mojej wiedzy to nic nie wydobede..
jolkjp - u mnie chociaz mieszkam w malej miejscowosci nikt nie zwraca uwagi na welon, moja siostra tez brala slub jak bylo w 4 miesiacu ciazy i miala biala sukienke z welonem i nikt nic nie mowil, nawet nie wiedzialam ze sa takie zwyczaje.. lasoa - wydaje mi sie ze 130 bez plackow bardziej sie oplaca, no chyba ze masz tam juz wliczone placki ktore dajesz goscia w paczuszkach..bo tak na prawde bardzo malo sie je plackow na weselu i nie wiele ich trzeba, mojej siostrze po weselu bardzo duzo zostalo, musielismy to zamarazac zeby sie nie zmarnowaly.. grunia27 - ja tez mam taka dalsza ciotek co to ona i jej coreczki to cale zycie swiete i wogole najlepsze pod kazdym wzgledem, a tu nagle okazuje sie ze jedna z nich nagle bierze slub, najlepsze ze nigdy wczxesniej nie slyszalam zeby nawet jakiegos faceta miala, no i zaraz po slubie pojawil sie dzidzius i wszyscy wiedzili ze oni sobie wpadli, a one calemu swiatu wmawaiaja ze on jest wczesniakiem i ze ma 4 miesaice mniej niz w rzeczywistosci, a jak to dziecko sie urodzilo to ona z domu nie wychodzila wogole zeby nikt sie nie skapl ze ona juz urodzila..normalnie masakra jakas..ja to sie tak z tego smieje za kazdym razem jak one taki kit pociskaja..ze on taki duzy a ma dopiero tyle miesiecy..hehe..nie wiem jaki to ma cel.. niunia32 - u mnie te nauki przedmalzenskie sa masakryczne, chodzi sie kilka razy i do ksiedza i do babek z poradni, a oni tam o takie rzeczy wypytuja..ze glowa boli..az mnie odrzuca jak mysle ze mam na to isc i odpowiadac ksiedzu czy tym babkom na intymne pytania..i rysowanie wykresikow..maskra, nie wiem jaki to ma cel..ja mysle ze wystarczajaco wiem na temat antykoncepcji a ich uswiadamianie jest troszke zalosne..ale coz nie da sie tego przeskoczyc.. Ide spac, bo mialm dzis ciezki dzien, caly na uczelni..ale jutro moj TZ do mnie przyjezdza i zostaje do piatku jak milo spedzic chociaz jeden dzien caly razem![]() Slodkich snow
|
|
#859 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;14842465]ivona84 no my się jednak na tę fotoksięgę zdecydowaliśmy. Po pierwsze jest to trwalsze,a po drugie,nikt mi nie będzie wyciągał zdjęć z albumu,bo wiem,że takie sytuacje się zdarzają,na co uczulił nas pan Wojtuś . Poza tym do tej fotoksięgi wchodzi mnóstwo zdjęć i na końcu jest papirus z datą,naszymi imionami i nazwiskami,świadków,rodzi ców,rodziców chrzestnych,a jak się ma małą liczbę gości to się jeszcze gości wypisuje,ale u nas niestety nie da rady,bo ponad 240 osób będzie wiec.. [/QUOTE]Honolinka gratuluje nie bedziecie załować. taka fotoksiazka to naprawde super sprawa. Ja tez cos takiego chce.Cytat:
Jakos nie zauwazyłam zeby gapił sie na inne baby ale nawet jesliby to nie miałabym pretensji wiem ze skonczyłoby sie tylko na gapieniu a zreszta ja sama nie raz mowie do niego jak lookne fajnego faceta "zobacz jakie ciacho" :diabel ek: ale on wtedy mi zawsze mowi ze na fantazji musi sie skonczyc i ze musi mi wystarczyc bo sie nie bedzie dzieliłPo za tym jego była dziewczyna go zdradziła i strasznie to przeżył dlatego ja bym mu tego nie zrobiła. Cytat:
Mimo ze jest niewierzący to zna bardzo dobrze Pismo Świete i zawsze sei z kazdym ksiedzem kłóci. W ogole to ciekawa jestem jak załatwi kwestie spowiedzi
|
|
#860 |
|
Raczkowanie
|
Gratuluje
![]() ![]() ![]() Isabele tobie również Kochana gratuluje ![]() ![]() ![]() ja zakladam go tylko jak wychodze a jak wracam sciagam i wkładam do pudełeczka. Nie lubie w domu w nim chodzic bo zachaczam o wszystko.
|
#861 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#862 |
|
Raczkowanie
|
Dobranoc kobietki spijcie slodko
|
|
|
|
#863 |
|
Raczkowanie
|
Z góry przepraszam za 4 posty pod rząd ale miałam sporo do nadrobienia.
Dziekuje Wam wszystkim za pamieć Na razie jakoś się ułożyło. Zobaczymy jak bedzie dalej. Oby było już tylko lepiej Nadrobiłam wszystko co naprodukowałyscie. A mało nie miałam bo około 40 stronDiana chciałam jeszcze ciebie spytać w jakim miejscu w krk chciałabyś plener???
"Gdy ktoś kocha różę, której jedyny okaz znajduje się na jednej z milionów gwiazd, wystarczy mu na nie spojrzeć, aby być szczęśliwym. Mówi sobie: „Na którejś z nich jest moja róża...”. Edytowane przez hecate5 Czas edycji: 2009-10-21 o 23:14 |
|
|
|
#864 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję
Cytat:
Cytat:
![]() Hecate dziękuję za gratulację i cieszę się, że ułożyło się między Tobą a Michałem
|
|
#865 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
: oklaski:![]() Ehh, dziewczyny ale pędzicie, co przeczytam stronę to już nowa jest, a ja dopiero na 25 jestem, ale idę już spać, bo jutro na 8.00 mam ![]() Dziś nie miałam jak wcześniej wejść, bo robiłyśmy remont w naszym pokoiku i mamy teraz takie ładne ściany - zielone i żółte i jest przytulniej, ale ile żeśmy się nagłowiły jak dobrze wykorzystać przydział farby to szok, bo dostałyśmy z akademika może po 2,5 l zielonej i białej farby, a to trochę mało jest, a jeszcze przez cały tydzień trzebabyło chodzić i prosić ![]() Ale na szczęście już wszystko ok jest Jutro może koło południa nadrobię resztę, bo całe popołudnie mam zajęcia, a wieczorem idziemy na film z koleżankami, bo jest w Rzeszowie Festiwal Filmów Optymistycznych ![]() Dobranoc i słodkich senków |
||||
|
|
|
#866 |
|
Zakorzenienie
|
Wpadłam tylko na chwilę. Spędziliśmy dziś miło dzień
pogadaliśmy trochę, próbowaliśmy szukać kamerzysty, ale nic ciekawego na necie nie znalazłam, zrobiliśmy razem gyros i oglądaliśmy film "Pakt milczenia" , a teraz zmykam poczytać trochę Martynę albo od razu spać, bo jutro wycieczka do Katowic i pobudka ok 7:00 Dobranoc
|
|
|
|
#867 |
|
Konto usunięte
|
Dzień dobry leniuszki
!Wstawać,wstawać !hecate5 cieszę się,że jesteś... ![]()
|
|
|
|
#868 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień doberek
![]() Jolka Lasoa zazdroszczę tego mieszkanka Ciasto piecze nam kucharka i z 10 blach ciocie i mama upieką I tak liczę ok. blachę na 10 osób, ale jeszcze z kucharką o tym nie rozmawiałam. Ale na Twoim miejscu decydowałabym się na wersję bez ciasta, bo 20 zł to dużo - nikt tyle ciasta nie zje na weselu Lula do poniedziałku Asia dziewczyny Ci dobrze radzą najlepiej doszyć ramiączka do sukienki. I wydaje mi się, że lepiej będą wyglądały ciemniejsze, choć lepiej by było jakbyś fotkę rzuciła sukienki i ramiączek. A jak chcesz mniejsze piersi to daj mi trochę ![]() Karolinusienka jak po świętowaniu? Lusesita pod suknię ślubną na pewno będę chciała coś wypychająco - podnoszącego, bo niewielki mam biust Ale jak wybiorę suknię to dopiero będę się zastanawiać Czasem w salonie wszywają takie wkładki, które ładnie modelują biust. Czytałam wypowiedzi dziewczyn z małym biustem i były zadowolone, więc jak mi zaproponują coś takiego to się chyba zgodzę ![]() Widzisz jak koledzy TŻa robią za Ciebie całą robotę w urabianiu TŻa ![]() A praca za granicą - czasem to niestety konieczność ![]() Ma.ko na ochotnika Nie ładnie się zachowali Schorowaną kobietę tak obarczać ![]() Hecate wróciłaś ![]() Miłego dnia ![]() My dziś świętujemy 57 miesiecy razem |
|
|
|
#869 |
|
Konto usunięte
|
Ja zmykam na zajęcia,odezwę się po południu
.Tylko tu nie produkować dużo ![]()
|
|
|
|
#870 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedyś powiedziała do mnie i kuzynki że panienka musi iść czysta do ślubu, a kuzynka do niej "zapamiętam, wykompę się" Cytat:
dasz radę ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
swoich!Tęskniłyśmy! [1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;14857407]Ja zmykam na zajęcia,odezwę się po południu .Tylko tu nie produkować dużo ![]() [/QUOTE]Papapa ----------------------- Ja wczoraj gadałam trochę z mamą no i się pytała skąd takie rzeczy wiem, no to mówię "A bo siedzę w pracy na wizażu w necie i dziewczyny mówią" ![]() I jeszcze mi mówiła że lepiej jakbym nie szła do ślubu z brzuchem, no to ja jej że przecież uważam, i jak mi się 5 lat udało to może 2 też przeskoczę ![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:39.

. Pomyśl nad tym
!

ale teraz to chyba prawie wszystkie dziewczyny w sukniach innych niż białe i bez welonu musialyby do ołtarza iść

Asertywności u nas Elunka i T'ai uczą 

Perfect Housewife 

:diabel ek: ale on wtedy mi zawsze mowi ze na fantazji musi sie skonczyc i ze musi mi wystarczyc bo sie nie bedzie dzielił

i oglądaliśmy film "Pakt milczenia"
Nie ładnie się zachowali
Schorowaną kobietę tak obarczać