|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#841 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących - cz. V
|
|
|
|
#842 |
|
Zakorzenienie
|
O szal zakupowy trwa
A ja nic ino se nie kupilam A cosik bym chciala tylko nie wiem, czy flaszke [kolejna ], czy butki czy bialawe meteorki, a i jeszcze jakies sweterki by wypadalo kupic nowe ..... Margocie, ten sprzedawca od bialaskow ciagle zmienia cene a startowal od relatywnie niskiej, bodajze jakis 150,00 ...
Edytowane przez Contax Czas edycji: 2009-10-21 o 19:23 Powód: lit. |
|
|
|
#843 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#844 |
|
Zakorzenienie
|
o zapoznaniu mowie
w tej przenosni ![]() a Pani o czem?
|
|
|
|
#845 |
|
Zakorzenienie
|
mialam przyjsc, posiedziec, poczytac, zlapac relaksa ...
ale ide stad, precz szczyty ciecze tfu! zwyrodnialcewy i wyzboczency! |
|
|
|
#846 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
ja intelektualnie się rozwinęłam i myślę wielotorowo
![]() co kto chce i lubi niech spuszcza ![]() ---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- Cytat:
dla ciała i ducha ![]() zapraszamy
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#847 | |
|
rude jest piękne:)
|
Cytat:
|
|
#848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zuzia w komnatach
|
|
|
|
|
#849 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ześta naprodukowały, nie odniese sie do kazdej osoby z osobna. Dziękuję zbiorowo za komplimenty pod adresem mojego ava
![]() Zuziku , grzywka i światło!, czyli złuszczać sie, nawilżać, odzywiac i chronić. Grzywka jest fajna,bomi skraca jajowata facjate i widzę dziewczyne, a nie babe.Tymciu,tam sa takie małe kutasiki, swietnie masują ![]() w załaczniku mozna sobie obejrzeć łobustronna szczotkę, wielofunkcyjną ![]() BigMamciu, patrz nizej, una ta szczotka swietnie masuje ciało. Uwaga, masować sie kutasikami i szorowac szczotką na sucho przez conajmniej 5 minut rano i wieczorem, przed kapiela. Rano fajnie takie szorowanie (delikatnie z polotem)pobudza ciało, oczyszcza z toksyn, raduje bo czuje sie od czubków palców aż po czubek głowy przyjemne mrowienie ![]() Taka Telimena wiedziałaby o co chodzi ![]() ![]() Zreszta nasza Margot tez by wiedziała ![]() i wiedziałaby tez Rawita ![]() wieczorem, po całodziennej bieganinie, takie zabiegi ukołyszaa skołowaciałe zmysły do snu A jaką sie ma później pikną i błyszcząca skórę, miękką jak aksamit, jędrna skóre Cytat:
![]() Cytat:
, a czy ja moge sie zdzierac? smaruje sie serum z retinolem.--- Czytałam,ze dobroczynnie działa picie przez miesiąc szklanki wody z 5łyzkami octu winnego na czczo. Taka kuracja rozjasnia lico i ciemne obwódki pod oczami. No to pije ![]() Cytat:
edit. a szczytowały ![]() Sasiu Edytowane przez Córka D'artagnana Czas edycji: 2009-10-21 o 19:22 Powód: załącznik;) |
|||
|
|
|
#850 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
.... miałam napisać, że kiszka,
ale to kaszanka cała się narobiła ... stara jezdem - nawrzucam do tego obserwowanego na alegrze, nawrzucam i , chaliera, zapominam, że nawrzucałam ![]() czy to znaczy, że mi nie trza ? tego nawrzucanego ? pewnie tak ... ale jak tu żyć bez potrzeb ![]() nudno i smutno i nijako zjadła bym kaszanki ![]() .... i jak Kasia Contaxowa tyż sweterków pragnę, ale wszędy takie badziewie, takie badziewie i nielogiczne jakieś te sweterki som .... ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- już nie bendem zamarudzać wontka ![]()
Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2009-10-21 o 19:32 |
|
|
|
#851 |
|
Zakorzenienie
|
Salvete!
Jako, ze doczolgalam sie do komputera, to sie melduje Wciaz czuje sie: ![]() i zeby nie bylo za slodko to jeszcze:![]() Dlatemu lepiej stad zmiatam, bo nie nadaje sie do wymiatania |
|
|
|
#852 | |
|
Zakorzenienie
|
Jeden gościów nie potrzebuje
![]() Cytat:
Witaj Katt Witam wieczornie Szczytujęce Intelektualnie |
|
|
|
|
#853 |
|
Zakorzenienie
|
Witojcie, u mnie jeszzce gorzej, ale stał sie cud- jutro nie idę do pracy-dostałam jakos urlop na żądanie- może się podkuruję, na razie charczę i prycham. Oraz siedzę w kocu pomarańczowym frędzlowym.
Pozdrawiam wszystkich i zjawioną Kattarinę.
|
#854 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
po szczytowaniu wszyscy odpoczywają
![]() wontek umarł
|
|
|
#855 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Raju, wy zbereźnice, okadzić Was to za mało
![]() Cytat:
![]() Jak go używasz? ja tyż mam ale leży sobie ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Kasieńko Jeden z gościów już pewnie je ma i się tam myzia w ukryciu Kotowata, no to kuruj się
Edytowane przez tymena Czas edycji: 2009-10-21 o 21:24 |
||||
|
|
|
#856 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Nie umarł tylko odpoczywa po tej zbiorowej orgii
![]() Melduję posłusznie, ze nie nalezy mnie wypuszczać w poblize sklepów wszelakich, w przypadku gdy posiadam przy sobie jakiekolwiek ilości środków płatniczych. Nabyłam sweterek (czarny, gładki, z Bialconu) i kolejną parę kolczyków. A, i pończochy. Sweterek fioletowy, tyn co mnie siem podobał, gryzł. Nie wiem, czemu, moze mu jesc nie dali, ale byl wyraźnie jadowity. Zielonych sweterków w Szałasach natomiast nie uświadczysz - a w kazdym razie nie takich, które bym chciała nosić, a wczesniej za nie płacić. Co do masowania kutasikami natomiast - i owszem, działają bezbłędnie, z tym, że ja mam na to czas jedynie wieczorem - za to mini nosze nadal i nóg się latem pokazac nie wstydze, jeszcze mi się nic nie trzęsie
|
|
|
|
#857 |
|
Zakorzenienie
|
Ojoj, nie wykropkowało mnie...
---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- Margot, pokapoka
|
|
|
|
#858 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Tymeno, poka-poka może być rano, domowy antyk jest niekompatybilny z aparatem
![]() Pudru diamentowego używam normalnie, jako sypkiego - ale tylko na te partie, które maja tendencję do szybszego świecenia, głównie czoło. Zamachuję do Kattariny i zdrówka życzę
|
|
|
|
#859 |
|
Piers do przodu
|
Kattarino
Uuuu ominęło mnie wspólne intelektualne i nie tylko szczytowanie - muszę nadrobić zaraz zabieram się za robotę ![]() Gratuluję wszystkim wspólnoakupującym ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- Aaa i zupa z dyni to od roku mój gwóźdź programowy
|
#860 |
|
Zakorzenienie
|
Kattarino
i życzę Ci lepszego samopoczucia takoż i Kocie Koto, lecz się wykorzystaj ten jutrzejszy dzień na nicnierobienie w pomrańczwym kocu z frędzlami ![]() Rawito, KasiuSan- poproszę o przepisy na zupę z dyni edit najazd Gości- sztuk 7 Edytowane przez taka taka Czas edycji: 2009-10-21 o 21:37 |
|
|
|
#861 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Tylu gości
a ja taka nieuczesana
|
|
|
#862 |
|
Piers do przodu
|
Moja zupa prosta jak drut
![]() Bierzesz głęboki rondel, oliwujesz oliwą z oliwek, wrzucasz 2-3 ząbki czosnku siekanego lub przeciśniętego przez wyciskaczkę i dużą poszatkowaną cebulę. Podsmażasz aż cebulka się szklisto przyrumieni. Potem wrzucasz pokrojoną w kostkę dynię, zioła (ja tymianek i cząber a mogą być zioła prowansalskie), podsmażasz chwilkę i zalewasz bulionem z kostki tak, aby dynia była tylko co pokryta. Gotujesz jakie 15 min aż dynia zmięknie, dorzucasz 1 szklankę mleka, czekasz chwilkę aż się zagotuje, zdejmujesz z ognia, przecierasz malakserem lub czym tam masz, doprawiasz do smaku solą i pieprzem, wlewasz do talerzy (można udekorować łyżką gęstej śmietany) i zapodajesz z groszkiem ptysiowym, grzankami czosnkowymi, sucharkami (do wyboru). W sumie czas przygotowania to sporo poniżej godziny a jaki rarytas ![]() ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- Goście zjechali na regenerującą zupę z dyni po szczytowaniu
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2009-10-21 o 21:45 |
|
|
|
#863 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dla Kattariny i Koty moc
Cytat:
Wtedy tez testowałam zapach li tylko na papierku, ale na szczęscie go nie wyrzuciłam. Następnego dnia wokól tego papierka roztaczał sie tak cudowny, czarowny zapach, przestrzenny, ale ciepły i nie przesłodzony,ze w te pendy do Sephory i wypróbowac go juz na sobie i trochę ponosic za nim wydam ostateczny osąd. zapach mnie oczarował![]() Cytat:
![]() A ze nogi masz piekne, zgrabne(i bez tych zabiegów) w to nie wątpie ![]() Niektórzy tak maja od urodzenia, a inni musza sie starac ![]() Cytat:
[QUOTE=Katty_p13;14853906].... Uuuu ominęło mnie wspólne intelektualne i nie tylko szczytowanie - muszę nadrobić zaraz zabieram się za robotę ...Aaa i zupa z dyni to od roku mój gwóźdź programowy ![]() ...łono do łona, aż bedę czerwona to ide powymiatac na mężowskim łonie ![]() w dyni jest sam seks, tez poproszę edit. huraaaa, jutro zrobie zupe z dyni
Edytowane przez Córka D'artagnana Czas edycji: 2009-10-21 o 22:01 |
|||
|
|
|
#864 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#865 |
|
Piers do przodu
|
Dziewczyny - smacznego. Nie może się nie udać
![]() Ja jutro robię próbę generalną nowonabytego Diorshowa - idę na wizytę do mojego kardiologa i musi widzieć, że łącznie z sercem mam wszystko na swoim miejscu
|
#866 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrej nocy!
|
|
|
|
#867 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Katt Koto- kuruj sie Margotko- gratuluje zakupow, pokapoka kolczyki i bialconowy sweterek. Tez dorwe jutro dynie ![]() A dzisiaj zrobilam powidla sliwkowe, ale te wegierki to nie sa te wegierki, co to kiedys byly ![]() Aha, zaapomnialoam, pytanie meteorkowe padlo- ja, ja zuzylam bezsziki prawie cale. Niebeziecznie malo sie tych kulasow zrobilo, na wykonczeniu sa! Da sie dziadzy zuzyc ![]() Pora na nastepne. Tylko nie wiem, czy znow bezsziki brac czy moze mythic? Te nowe mnie nie biora - jakies takie choinkowe sie zdaja, a ja na cala twarz je chce. Edytowane przez mskladaczek Czas edycji: 2009-10-21 o 23:12 |
|
|
|
#868 |
|
Zadomowienie
|
Sasiu
Widzę Cię, więc się wreszcie dopycham i gratuluję Talentu |
|
|
|
#869 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Katty - gratuluję tuszu
![]() Co do meteorytów to ja mam Beige Chic i też nie wiem czy się kiedykolwiek skończą Czaję się teraz na prasowane BC oraz Mythic.Skończyłam właśnie oglądać film Orphan (Sierota) z tego roku. Ma-sa-kra. Jako thriller świetny, ale nie chciałabym go jeszcze raz oglądnąć, bo mi teraz źle i smutno. Dobranoc. |
|
|
|
#870 |
|
Zakorzenienie
|
Koto, Katt zdrowia życzę
Margot, Kasiu-San gratuluję zakupów ![]() Miłego dnia |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:53.

tylko nie wiem, czy flaszke [kolejna 

, grzywka i światło!, czyli złuszczać sie, nawilżać, odzywiac i chronić. Grzywka jest fajna,bomi skraca jajowata facjate

i zeby nie bylo za slodko to jeszcze:

zaraz zabieram się za robotę 
...