|
|
#691 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: American & Polish Girl cz. XII
Cytat:
|
|
|
|
|
#692 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jaki kierunek studiujesz?ale chyba jeszcze bardziej włoski rozjaśniłaś ? Cytat:
Cytat:
Cytat:
najlepiej z jakimiś legginsami albo do spodni
|
||||
|
|
|
#693 |
|
Konto usunięte
|
Może mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi z tą panią Borsuk?
|
|
|
|
#694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale tunika nawet całkiem całkiemtaaa |
|
|
|
|
#695 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
A propos rodziców: Przecież myślisz, że oni o tym wiedzieli? Małolaty wciskały kity o spaniu u koleżanki i tyle O tyle jest jedna różnica- ja bez względu na wiek umiałam się bawić z dystansem i odpowiedzialnością, teraz na imprezach można spotkać zachlane lub roznegliżowane dzieci. Jeszcze kilka lat temu my- dzieci chodzące na tego typu imprezy- nie mieliśmy tyle odwagi co inni mają dzisiaj. Nota bene jest co wspominać z uśmiechem ---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- Co do Poznania- byłam. Lecz nie na balach. Za to odwiedziłam Leszno i Heaven wrażenia niezapomniane Rewelacyjna impreza!
|
||
|
|
|
#696 | |
|
Raczkowanie
|
[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;14854119]Może mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi z tą panią Borsuk?
[/QUOTE]to ta dziewczyna co czesto reklamuje ubrania na allegro i najpierw miala blond wlosy i czarne koncowki a teraz ma czarne.Przez makijaz i fotoshop wyglada jak tranwestyta ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#697 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nawet jak miałam 14 lat to rodzice wiedzieli, że idę do klubu ale zawsze szłam pod opieką osób pełnoletnich
Nigdy nie kłamałam ![]() Czarnula to nie Ty na tej miniaturce? http://www.maxmodels.pl/angel_dust.html nie wiem ale bardzo mi ją przypominasz Ta blondi co obok jest brunetka, tam gdzie jest opis
Edytowane przez neheszta Czas edycji: 2009-10-21 o 22:25 |
|
|
|
#698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie odwazylabym sie odwalic takiego numeru za to w wieku 24-25 lat sie wyszalalam za swoje
Być może Bóg chciał, abyś poznał wielu złych ludzi zanim poznasz tę dobrą, abyś mógł ją rozpoznać kiedy ona się w końcu pojawi Niki Alex Edytowane przez kamciurka Czas edycji: 2009-10-21 o 22:33 |
|
|
|
|
#699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja na imprezy zaczełam chodzić dopiero majac 17 lat, wczesniej mowy nie było
|
|
#700 |
|
Wtajemniczenie
|
Zaraz dokument o Fritzlu na tvp1 musze obejrzeć
![]() Ja imprezowałam od 14,15 roku życia ale mieliśmy tak wielką paczkę że praktycznie raz w miesiącu ktoś miał urodziny, osiemnastkę, albo coś takiego, ale to byly wynajete sale. Jeśli chodzi o kluby to chyba od 16r.ż u nas w klubie przez wakacje i w ciągu ferii było "School party" w pt i soboty, gdzie wpuszczano od 16, ale przychodzili rózni ludzie tez okolo 30stki Za to teraz mam 19 i juz mnie to nie kręci kompletnie, wole bar, piwko albo kino ![]() Dziewczyny czego używacie do prostowania włosów? Ja jeszcze nie trafiłam na ideał, Pro Liss Babyliss mi przetłuszczał i obciążał włosy, pomimo że nadawał świetny połysk
Piękne kobiety wierzą w swoją inteligencję; kobiety inteligentne nie wierzą w swoją urodę.— Pablo Ruiz Picasso Edytowane przez Poison27 Czas edycji: 2009-10-21 o 23:06 |
|
|
|
#701 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
dobre co nie Idę lulu Doobranocka!
|
|
|
|
|
#702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#704 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a studiuje Matematuke na Un Mickiewicza w Pozku;D ---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- jestes z Pozka??
|
|
#705 |
|
Raczkowanie
|
u mnie wychodzi sloneczko moze bedzie jeszcze cieplo![]() unrepeatable podziwiam za ta matematyke jak tam u was na rozowym w ogole?utrzymujecie jeszcze kontakt?renatkapokaz sie w tych rudaskach
|
#706 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ostatnio zaliczyłyśmy bounce w Poznaniu w stylu AG ofc Edytowane przez katia84 Czas edycji: 2009-10-22 o 10:06 |
|
|
|
|
#708 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no wlasnie ty byłas strachliwa A ja znowu na odwrót, pamietam któregoś weekendu mama nie pozwoliła mi nigdzie wychodzić bo miałam kare, a ja musiałam być na baletach bo to dla mnie było bardzo wazne, cały dzień płakałam żeby mnie puscila ale to nic nie skutkowało. To wiesz co zrobiłam? Ustawiłam się z kolezanką ze podjedzie z kolegą pod mój blok i ja rzuce im przez okno w reklamówce moje ciuchy kosmetyki itd... i tak zrobiłam potem kolezanka zadzwoniła domofonem a ja powiedziałam mamie ze wychodze do niej na chwile na klatke pogadać, mama sie zgodzila bo widziala ze jestem w szlafroku, skarpetkacj i bez makijazu hehe nie spodziewala się że jej zwieje! Nie zle sie zdziwiła ;D
|
|
|
|
|
#709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#710 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;14846655]No ja tak czytam i chciałam powiedzieć, że dokładnie z Krakowa nie jestem tylko z okolic.
A wpisane mam Kraków, bo kocham to "moje" miasto i od małego dziecka bardzo dużo tam przebywam. A takich wsi jak te, które pokazują myśle nie jest tak dużo. W każdym razie moja taka nie jest i napewno nie zachowujemy się jak wieśniaki. ![]() ---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- Agusia jak dla mnie lepiej wyglądasz w brązie. O wiele lepiej. [/QUOTE]Nie nie, ta koszulka jest akurat z Tally Weijl, mam jeszcze jakas taka pomaranczowa i ta kupilam w C&A ![]() A legginsy dostalam od przyjaciolki w tamtym roku i w tym kupilam sobie jeszcze jedne ![]() Cytat:
![]() co bylo jak wrocilas?
|
|
|
|
|
#711 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#712 |
|
Raczkowanie
|
Bawiłam się swietnie ! nawet nie myslałam co bedzie na nastepny dzien, impreza się super udała!
Jak wracałam na nastepny dzień do domu pamietam jak dzisiaj jak starsznie sie bałam, jak wchodziłam na gore to serce normlanie miałam w gardle i układałam 100 wersji wydarzen. Jak weszłam do domu to jej nie było, przypomnialo mi sie ze miala wazne sprawy i bedzie dopiero wieczorem, w tym czasie zadzwonila do mnie babcia i dala mi nie zle kazania ;D a ja ulozylam sobie co powiem w ramach przeprosin i zrobiłam jej kolacje i kupiłam wieli bukiet kwiatów, moja mama jak widzi kwiaty to odrazu sie usmiecha, gdy weszla widzialam ze byla wscikla gdy to zobaczyla to widzialam ze nieweidziala co zrobic czy sie na mnie wydrzec czy co az w koncu zeczela sie smiac! ale pozniej odbylysmy powazne rozmowe i poszlysmy na kompromis! |
|
|
|
#713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#714 |
|
BAN stały
|
ale dupppka , mam dzis o 18 ten slub cywilny ale mi sie niiieee chce isc , pogoda sie zmienila ,wlasnie pada , najchetniej bym z lozka nie wyszla
![]() na dodatek jestem b. wkurzona bo California blond wyszedl popielato brazowy , zamiast sloneczny zloty blond , wydawalo mi sie ze powinien ten odcien wpadac w jakis zloty pomarancz wtedy by mi sie ladnie wymieszal z wlosami , jak mogl wyjsc braz ? no jak , malowalam na kolorzee 613 , nic nie rozumiem ale to nauczka bo zawsze tak mam , kupuje farbe loreala , robie probe na pasemku i wychodzi zupelnie inny kolor , nawet nie ciemniejszy , ZUPELNIE INNY . mam juz chyba 5 prawie calych nieruszonych farb . do dupy z tym , wiecej nie kupie ![]() agus widzialam twoj albm , wygladasz lepiej w brazowych wlosach , widac ze te bloond byly upalaczki sianowate troszki , w blondzie blaado tak jakos , lepiej jasny brazik z jakims jasnym cieplym pasemkiem i miodzioo ![]() poison zerknelam na new fotki w albumiku , i jestem w szoku !! wczesniej widzialam jakas fotke z wakacji , i teraz te nowe , gdyby mi je ktos pokazal to bym w zyciu nie powiedziala ze jest na nich ta sama osoba !! w brazie karmelu w ogole SUPER sexy LASKA jest ci dobrze w grzywce , a te z wakacji .. nie wiem jak nie ty sprzed roku , moze giniesz w tym czarnym ? w kazdym razie o niebo pieklo i ziemie lepiej w jasniejszych Edytowane przez ooodeta Czas edycji: 2009-10-22 o 12:14 |
|
|
|
#715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#716 |
|
BAN stały
|
dobra agusia wiem ze sie wyplucze ale pytanie teraz : na jak ?
kolor mial byc jasny zloty cieply mowie wpadajacy w lekki pomranacz blond , a wyszedl brazowy , cos miedzy ciemnym blondem a jasnym brazem , jak sie wypluczze to na pewno nie bedzie taki jak na opakowaniu , jak juz cos to na jasnych wlosach zrobi sie zielono szary (mam juz doswiadczenie ) specjalnie wybieralam taki odcien zeby nie bylo nic zimnego popielatego , aby uniknac ewentualnej zieleni , nie bede nawet ryzykowac , ale jestem zla !!!!!! |
|
|
|
#717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
iostatnio ona i 2 inne dziewczyny byly u mnie w Poznaniu na imprezie za 2 tyg przyjezdza jeszcze jedna ) wiec zaczynamy sie poznawac wszystkie juz "na realu" hahajak dziewczyny sie zgodza to moge po powrocie z uczelmni dodac wam pare fotek
|
|
#719 |
|
Konto usunięte
|
Ja myślałam, że ta blondynka to jej koleżanka, a to jedna i ta sama.
![]() BTW. Tak myślałam, że szkodą, że nie da się zebrać wszystkich AG w jednym miejscu. |
|
|
|
#720 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;14862384]Ja myślałam, że ta blondynka to jej koleżanka, a to jedna i ta sama.
![]() BTW. Tak myślałam, że szkodą, że nie da się zebrać wszystkich AG w jednym miejscu. Borsuczek był kiedys blondynka teraz jest ciemna
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:29.

nie wiem czy to mądra decyzja, ale nie chce znow spedzic sylwestra w domu sama jak w zeszłym roku bo moj facet mnei rzucił dzien wczesniej

o estetyce nie ma mowy...baaaa ona juz po tych obrobkach ledwo czlowieka przypomina
ale golfik fajny tylko nie jako sukienka litości 
(

AKCJA REAKTYWACJA