American & Polish Girl cz. XII - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-21, 21:31   #691
9ae544c8ed618748ef1b3bf710ce6405c703bba9_5d8e948b3a8b4
Konto usunięte

Dot.: American & Polish Girl cz. XII

Cytat:
Napisane przez marlenkarr Pokaż wiadomość
jade nie wiem czy to mądra decyzja, ale nie chce znow spedzic sylwestra w domu sama jak w zeszłym roku bo moj facet mnei rzucił dzien wczesniej

smiało

super!! a ja za rok bedę druchną u rodzonej siostry ajjjjjjjjjjj

ja włąsnie z takiej miescinki jestem, wszyscy sie znają i panienki chca byc lepsze od drugich, wojny miedzy liceami itp a w clubie same 16 ;/ bo studentów nie ma to wouszczaja takowe

oj jest jest w lubelskim są troche kiedys jezdziłam z chloapkiem na imprezy i sa tam starsze osoby dosłownie jak z serialu

ona zagrała kiedys w teledysku liroya dupka na wieszchu i jazda a fuuj
No to ja na szczęście nie mam styczności z takimi. U mnie naokoło nigdzie nie ma takich zacofanych wsi i ludzi.
9ae544c8ed618748ef1b3bf710ce6405c703bba9_5d8e948b3a8b4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 21:36   #692
Dualstar
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez unrepeatable Pokaż wiadomość
Dulstar hej jako jedyna mnie zaluwazylas;P;P haha tak bardziej na barbie wtedy pisalam;D a z wloskami hmmm troche sa skrocone i niema juz clipow...ale czekam tylko na troche kaski ( bo ja od tego roku biedna studentka jestem)n i kupuje spowrotem)) wiec wszystko bedzie po staremu;P
jaki kierunek studiujesz?
ale chyba jeszcze bardziej włoski rozjaśniłaś ?
Cytat:
Napisane przez Carmen12 Pokaż wiadomość
Wiesz ja myśle że osoba która naprawde mocno kocha chyba by takiego czegoś nie powiedziała bo jak sie kocha to sie akceptuje wszystko w drugiej osobie! Prawda?

---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ----------

Dualstar- dzięki za fotki )
nie ma za co
Cytat:
Napisane przez tweetka Pokaż wiadomość
przegladam wlasnie all i doznalam szoku...

http://allegro.pl/item778085205_g_zj...golf_cudo.html
oczywiscie mowa o slawnej pani borsuk o estetyce nie ma mowy...baaaa ona juz po tych obrobkach ledwo czlowieka przypomina
heheh słynna pani borsuk
Cytat:
Napisane przez Poison27 Pokaż wiadomość
ehh ale golfik fajny tylko nie jako sukienka litości

Dziś poćwiczyłam sobie i od razu lepiej się czuje z taką swiadomością że coś robię dla figurki A od jutra żegnamy się z TŻtem bo w pon lub wtorek wyjeżdza (
no golfik fajny najlepiej z jakimiś legginsami albo do spodni
Dualstar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 21:39   #693
Konto usunięte

Może mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi z tą panią Borsuk?
9ae544c8ed618748ef1b3bf710ce6405c703bba9_5d8e948b3a8b4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 21:57   #694
neheszta
Zakorzenienie

Cytat:

oczywiscie mowa o slawnej pani borsuk o estetyce nie ma mowy...baaaa ona juz po tych obrobkach ledwo czlowieka przypomina
Ona to nie wypał
ale tunika nawet całkiem całkiem
Cytat:
Napisane przez unrepeatable Pokaż wiadomość
, ale i tak clubbing w Poznaniu wygrywa;P
taaa
neheszta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 22:09   #695
Czarnuleczkaaa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kamciurka Pokaż wiadomość
jej jak tak czytam, że wy w wieku 15-16 lat latałyście po takich baletach to w szoku jestem, ja troszke starsza jestem od was i nie wiem czy to juz inne pokolenie ale mnie tam ojciec na balety takie prawdziwe puścił jak miałam 18 lat i to pod bacznym okiem ówczesnego chłopaka szczerze powiem, że sama nie wiem co lepsze, ale jak tak patrzę na to co sie tam dzieje, to nijak mi to nie pasuje do 15 letnich podlotków

Cytat:
no ja w wieku 15 a nawet 14 lat chodzilam prawie na wszystkie balety w Szcz hehe ale wtedy mi sie wydawalo ze jestem wielce dorosla teraz sie z tego smieje.

---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ----------

AAaa;D to super w ten weekend albo nastepny sie wybiore
Ja również się teraz z tego śmieje A propos rodziców: Przecież myślisz, że oni o tym wiedzieli? Małolaty wciskały kity o spaniu u koleżanki i tyle O tyle jest jedna różnica- ja bez względu na wiek umiałam się bawić z dystansem i odpowiedzialnością, teraz na imprezach można spotkać zachlane lub roznegliżowane dzieci. Jeszcze kilka lat temu my- dzieci chodzące na tego typu imprezy- nie mieliśmy tyle odwagi co inni mają dzisiaj.
Nota bene jest co wspominać z uśmiechem

---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ----------

Co do Poznania- byłam. Lecz nie na balach. Za to odwiedziłam Leszno i Heaven wrażenia niezapomniane Rewelacyjna impreza!
Czarnuleczkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 22:11   #696
Carmen12
Raczkowanie

[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;14854119]Może mi ktoś wytłumaczyć o co chodzi z tą panią Borsuk? [/QUOTE]

to ta dziewczyna co czesto reklamuje ubrania na allegro i najpierw miala blond wlosy i czarne koncowki a teraz ma czarne.Przez makijaz i fotoshop wyglada jak tranwestyta

---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ----------

Cytat:
Napisane przez Czarnuleczkaaa Pokaż wiadomość
Ja również się teraz z tego śmieje A propos rodziców: Przecież myślisz, że oni o tym wiedzieli? Małolaty wciskały kity o spaniu u koleżanki i tyle O tyle jest jedna różnica- ja bez względu na wiek umiałam się bawić z dystansem i odpowiedzialnością, teraz na imprezach można spotkać zachlane lub roznegliżowane dzieci. Jeszcze kilka lat temu my- dzieci chodzące na tego typu imprezy- nie mieliśmy tyle odwagi co inni mają dzisiaj.
Nota bene jest co wspominać z uśmiechem

---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ----------

Co do Poznania- byłam. Lecz nie na balach. Za to odwiedziłam Leszno i Heaven wrażenia niezapomniane Rewelacyjna impreza!
Hhehe ja pamietam jak mamie mowilam ze spie u kolezanki a ona ze u mnie potem na zebraniu nasze mamy sie zgadaly i troche glupio wyszlo heheh....a co Heaven ja bylam tam raz i bylo super szkoda ze tak daleko mieszkam to wrazenia tez byly niezapomniane!
Carmen12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 22:19   #697
neheszta
Zakorzenienie

Ja nawet jak miałam 14 lat to rodzice wiedzieli, że idę do klubu ale zawsze szłam pod opieką osób pełnoletnich
Nigdy nie kłamałam

Czarnula to nie Ty na tej miniaturce? http://www.maxmodels.pl/angel_dust.html
nie wiem ale bardzo mi ją przypominasz Ta blondi co obok jest brunetka, tam gdzie jest opis

Edytowane przez neheszta
Czas edycji: 2009-10-21 o 22:25
neheszta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 22:25   #698
kamciurka
Zakorzenienie

Cytat:
to ta dziewczyna co czesto reklamuje ubrania na allegro i najpierw miala blond wlosy i czarne koncowki a teraz ma czarne.Przez makijaz i fotoshop wyglada jak tranwestyta

---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ----------

Hhehe ja pamietam jak mamie mowilam ze spie u kolezanki a ona ze u mnie potem na zebraniu nasze mamy sie zgadaly i troche glupio wyszlo heheh....a co Heaven ja bylam tam raz i bylo super szkoda ze tak daleko mieszkam to wrazenia tez byly niezapomniane!
heheh no tak ja tam takich przyjemnosci nie mialam, w domu musialam byc najpozniej o 22.00 w wieku 17-18 lat, a o spaniu u kolezanek moglam zapomniec, no chyba, że u jakichś znajomych rodziców, swoją drogą ja jakaś taka chyba nad wyraz strachliwa bylam nie odwazylabym sie odwalic takiego numeru za to w wieku 24-25 lat sie wyszalalam za swoje

Niki

Alex

Edytowane przez kamciurka
Czas edycji: 2009-10-21 o 22:33
kamciurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 22:50   #699
1985SiWA
Zakorzenienie

Cytat:

Kij tam z Pania Borsuk, boska tuniczka
Ja na imprezy zaczełam chodzić dopiero majac 17 lat, wczesniej mowy nie było nawet nie pytałam hehe za to świetne akcje robilismy z dawna paczką, ajjj jest co wspominać
Stary 2009-10-21, 23:04   #700
Poison27
Wtajemniczenie

GG do Poison27

Zaraz dokument o Fritzlu na tvp1 musze obejrzeć

Ja imprezowałam od 14,15 roku życia ale mieliśmy tak wielką paczkę że praktycznie raz w miesiącu ktoś miał urodziny, osiemnastkę, albo coś takiego, ale to byly wynajete sale. Jeśli chodzi o kluby to chyba od 16r.ż u nas w klubie przez wakacje i w ciągu ferii było "School party" w pt i soboty, gdzie wpuszczano od 16, ale przychodzili rózni ludzie tez okolo 30stki Za to teraz mam 19 i juz mnie to nie kręci kompletnie, wole bar, piwko albo kino

Dziewczyny czego używacie do prostowania włosów? Ja jeszcze nie trafiłam na ideał, Pro Liss Babyliss mi przetłuszczał i obciążał włosy, pomimo że nadawał świetny połysk ale co z tego skoro po kilku godzinach miałam tłuste włosy, balsam z Avonu wątpie żeby naprawdę chronil wlosy przed temp a Hot Liss z L'oreala sklejał mi wlosy i matowił

Edytowane przez Poison27
Czas edycji: 2009-10-21 o 23:06
Poison27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-21, 23:13   #701
Czarnuleczkaaa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez neheszta Pokaż wiadomość
Ja nawet jak miałam 14 lat to rodzice wiedzieli, że idę do klubu ale zawsze szłam pod opieką osób pełnoletnich
Nigdy nie kłamałam

Czarnula to nie Ty na tej miniaturce? http://www.maxmodels.pl/angel_dust.html
nie wiem ale bardzo mi ją przypominasz Ta blondi co obok jest brunetka, tam gdzie jest opis
haha a no, ostatnio ktoś powrzucał moje fotki z kwietnia z sesji VIP (very important plastic) na neta. Ktoś musi kolekcjonować moje zdjęcia, bo jak mówię nk już dawno nie mam a zdjęcia miałam w kwietniu dobre co nie
Idę lulu Doobranocka!
Czarnuleczkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-22, 00:59   #702
1985SiWA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czarnuleczkaaa Pokaż wiadomość
Tam od 21 wstęp?

---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ----------

Ja mam jakieś uprzedzenia co do Sz-n. po drugie jeśli chodzi o wstęp to nie lubię sterszczeć jak kołek pod lokalem bo "nie wpuszczają" Głupota, tym bardziej, że jestem osobą pełnoletnią
A tak na marginesie to zauważyłam, że coraz więcej lokali próbuje na siłę się "zamerykanizować" stosując (lub nie) motyw 21 lat
ja jestem jak najbardziej ZA.
Stary 2009-10-22, 07:59   #703
kamciurka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Poison27 Pokaż wiadomość
Zaraz dokument o Fritzlu na tvp1 musze obejrzeć

Ja imprezowałam od 14,15 roku życia ale mieliśmy tak wielką paczkę że praktycznie raz w miesiącu ktoś miał urodziny, osiemnastkę, albo coś takiego, ale to byly wynajete sale. Jeśli chodzi o kluby to chyba od 16r.ż u nas w klubie przez wakacje i w ciągu ferii było "School party" w pt i soboty, gdzie wpuszczano od 16, ale przychodzili rózni ludzie tez okolo 30stki Za to teraz mam 19 i juz mnie to nie kręci kompletnie, wole bar, piwko albo kino

Dziewczyny czego używacie do prostowania włosów? Ja jeszcze nie trafiłam na ideał, Pro Liss Babyliss mi przetłuszczał i obciążał włosy, pomimo że nadawał świetny połysk ale co z tego skoro po kilku godzinach miałam tłuste włosy, balsam z Avonu wątpie żeby naprawdę chronil wlosy przed temp a Hot Liss z L'oreala sklejał mi wlosy i matowił
ja też używałam Bablissa ale ostatnio spróbowałam Dove ten czerwony i jest nawet niezły

Niki

Alex
Stary 2009-10-22, 09:08   #704
unrepeatable
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dualstar Pokaż wiadomość
jaki kierunek studiujesz?
ale chyba jeszcze bardziej włoski rozjaśniłaś ?
i
hmm zalezy z ktorego okresu mnie pamietasz ale tak teraz mam najasniejsze w zyciu;D;D;
a studiuje Matematuke na Un Mickiewicza w Pozku;D

---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ----------

Cytat:
Napisane przez neheszta Pokaż wiadomość
taaa
jestes z Pozka??

http://www.fashiolista.com/style/unrepeatable/

http://instagram.com/gosiaduma

unrepeatable jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-22, 09:37   #705
tweetka
Raczkowanie

u mnie wychodzi sloneczko moze bedzie jeszcze cieplo

unrepeatable podziwiam za ta matematyke jak tam u was na rozowym w ogole?utrzymujecie jeszcze kontakt?

renatkapokaz sie w tych rudaskach

tweetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-22, 09:42   #706
Renatka89
Zakorzenienie

Cytat:

unrepeatable podziwiam za ta matematyke jak tam u was na rozowym w ogole?utrzymujecie jeszcze kontakt?

jak dorwe gdzied u kogos normalny aparat, bo z komórki to wychodzi blond
Renatka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-22, 10:04   #707
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

Cytat:

u nas na różowym cięgle różowo

ostatnio zaliczyłyśmy bounce w Poznaniu
w stylu AG ofc

Edytowane przez katia84
Czas edycji: 2009-10-22 o 10:06
katia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-22, 10:39   #708
Carmen12
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kamciurka Pokaż wiadomość
heheh no tak ja tam takich przyjemnosci nie mialam, w domu musialam byc najpozniej o 22.00 w wieku 17-18 lat, a o spaniu u kolezanek moglam zapomniec, no chyba, że u jakichś znajomych rodziców, swoją drogą ja jakaś taka chyba nad wyraz strachliwa bylam nie odwazylabym sie odwalic takiego numeru za to w wieku 24-25 lat sie wyszalalam za swoje

no wlasnie ty byłas strachliwa A ja znowu na odwrót, pamietam któregoś weekendu mama nie pozwoliła mi nigdzie wychodzić bo miałam kare, a ja musiałam być na baletach bo to dla mnie było bardzo wazne, cały dzień płakałam żeby mnie puscila ale to nic nie skutkowało. To wiesz co zrobiłam? Ustawiłam się z kolezanką ze podjedzie z kolegą pod mój blok i ja rzuce im przez okno w reklamówce moje ciuchy kosmetyki itd... i tak zrobiłam potem kolezanka zadzwoniła domofonem a ja powiedziałam mamie ze wychodze do niej na chwile na klatke pogadać, mama sie zgodzila bo widziala ze jestem w szlafroku, skarpetkacj i bez makijazu hehe nie spodziewala się że jej zwieje! Nie zle sie zdziwiła ;D
Stary 2009-10-22, 10:58   #709
kamciurka
Zakorzenienie

Cytat:
no wlasnie ty byłas strachliwa A ja znowu na odwrót, pamietam któregoś weekendu mama nie pozwoliła mi nigdzie wychodzić bo miałam kare, a ja musiałam być na baletach bo to dla mnie było bardzo wazne, cały dzień płakałam żeby mnie puscila ale to nic nie skutkowało. To wiesz co zrobiłam? Ustawiłam się z kolezanką ze podjedzie z kolegą pod mój blok i ja rzuce im przez okno w reklamówce moje ciuchy kosmetyki itd... i tak zrobiłam potem kolezanka zadzwoniła domofonem a ja powiedziałam mamie ze wychodze do niej na chwile na klatke pogadać, mama sie zgodzila bo widziala ze jestem w szlafroku, skarpetkacj i bez makijazu hehe nie spodziewala się że jej zwieje! Nie zle sie zdziwiła ;D
he he he nieźle i jak się bawiłaś? bo ja to bym umarła ze strachu i co jej powiedziałaś jak wróciłaś? nie mogę heheheheh

Niki

Alex

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-22, 11:17   #710
aagusiaa88
Zakorzenienie

[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;14846655]No ja tak czytam i chciałam powiedzieć, że dokładnie z Krakowa nie jestem tylko z okolic. A wpisane mam Kraków, bo kocham to "moje" miasto i od małego dziecka bardzo dużo tam przebywam. A że mieszkam na wsi nie znaczy, że zachowuję się jak wieśniak. Niestety w tv jak pokazują to tylko takie zacofane wsie (Ranczo, Zlotopolscy) i potem ludzie mają nieprzychylne opinie. A takich wsi jak te, które pokazują myśle nie jest tak dużo. W każdym razie moja taka nie jest i napewno nie zachowujemy się jak wieśniaki.

---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ----------

Agusia jak dla mnie lepiej wyglądasz w brązie. O wiele lepiej. A ta różowa, koronkowa bokserka to przypadkiem nie z all? Ja chciałam taką tylko, że czarną. A no i widzę, że też masz lateksowe leginsy, lateksowe czy podobne do lateksu. [/QUOTE]

Nie nie, ta koszulka jest akurat z Tally Weijl, mam jeszcze jakas taka pomaranczowa i ta kupilam w C&A
A legginsy dostalam od przyjaciolki w tamtym roku i w tym kupilam sobie jeszcze jedne

Cytat:
Niezla artystka bylas co bylo jak wrocilas?
aagusiaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-22, 11:34   #711
tweetka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Renatka89 Pokaż wiadomość
jak dorwe gdzied u kogos normalny aparat, bo z komórki to wychodzi blond
ok. czekam
Cytat:
Napisane przez katia84 Pokaż wiadomość
u nas na różowym cięgle różowo

ostatnio zaliczyłyśmy bounce w Poznaniu
w stylu AG ofc
hehe fajnie to musialo wyladac,tyle slicznotek razem
Cytat:
dobre ja az tak nie szalalambyly rozne sciemy typu nocowanie u kolezanki itp.wlasnie lepiej mow co bylo jak wrocilas

tweetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-22, 11:35   #712
Carmen12
Raczkowanie

Bawiłam się swietnie ! nawet nie myslałam co bedzie na nastepny dzien, impreza się super udała!

Jak wracałam na nastepny dzień do domu pamietam jak dzisiaj jak starsznie sie bałam, jak wchodziłam na gore to serce normlanie miałam w gardle i układałam 100 wersji wydarzen. Jak weszłam do domu to jej nie było, przypomnialo mi sie ze miala wazne sprawy i bedzie dopiero wieczorem, w tym czasie zadzwonila do mnie babcia i dala mi nie zle kazania ;D a ja ulozylam sobie co powiem w ramach przeprosin i zrobiłam jej kolacje i kupiłam wieli bukiet kwiatów, moja mama jak widzi kwiaty to odrazu sie usmiecha, gdy weszla widzialam ze byla wscikla gdy to zobaczyla to widzialam ze nieweidziala co zrobic czy sie na mnie wydrzec czy co az w koncu zeczela sie smiac! ale pozniej odbylysmy powazne rozmowe i poszlysmy na kompromis!
Stary 2009-10-22, 11:42   #713
aagusiaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Bawiłam się swietnie ! nawet nie myslałam co bedzie na nastepny dzien, impreza się super udała!

Jak wracałam na nastepny dzień do domu pamietam jak dzisiaj jak starsznie sie bałam, jak wchodziłam na gore to serce normlanie miałam w gardle i układałam 100 wersji wydarzen. Jak weszłam do domu to jej nie było, przypomnialo mi sie ze miala wazne sprawy i bedzie dopiero wieczorem, w tym czasie zadzwonila do mnie babcia i dala mi nie zle kazania ;D a ja ulozylam sobie co powiem w ramach przeprosin i zrobiłam jej kolacje i kupiłam wieli bukiet kwiatów, moja mama jak widzi kwiaty to odrazu sie usmiecha, gdy weszla widzialam ze byla wscikla gdy to zobaczyla to widzialam ze nieweidziala co zrobic czy sie na mnie wydrzec czy co az w koncu zeczela sie smiac! ale pozniej odbylysmy powazne rozmowe i poszlysmy na kompromis!
Fajna mama. U mnie zawsze ojciec byl ten najgorszy i to jego trzeba sie bylo bac :P
Stary 2009-10-22, 11:46   #714
ooodeta
BAN stały

GG do ooodeta

ale dupppka , mam dzis o 18 ten slub cywilny ale mi sie niiieee chce isc , pogoda sie zmienila ,wlasnie pada , najchetniej bym z lozka nie wyszla
na dodatek jestem b. wkurzona bo California blond wyszedl popielato brazowy , zamiast sloneczny zloty blond , wydawalo mi sie ze powinien ten odcien wpadac w jakis zloty pomarancz wtedy by mi sie ladnie wymieszal z wlosami , jak mogl wyjsc braz ? no jak , malowalam na kolorzee 613 , nic nie rozumiem ale to nauczka bo zawsze tak mam , kupuje farbe loreala , robie probe na pasemku i wychodzi zupelnie inny kolor , nawet nie ciemniejszy , ZUPELNIE INNY . mam juz chyba 5 prawie calych nieruszonych farb . do dupy z tym , wiecej nie kupie

agus widzialam twoj albm , wygladasz lepiej w brazowych wlosach , widac ze te bloond byly upalaczki sianowate troszki , w blondzie blaado tak jakos , lepiej jasny brazik z jakims jasnym cieplym pasemkiem i miodzioo

poison zerknelam na new fotki w albumiku , i jestem w szoku !! wczesniej widzialam jakas fotke z wakacji , i teraz te nowe , gdyby mi je ktos pokazal to bym w zyciu nie powiedziala ze jest na nich ta sama osoba !! w brazie karmelu w ogole SUPER sexy LASKA jest ci dobrze w grzywce , a te z wakacji .. nie wiem jak nie ty sprzed roku , moze giniesz w tym czarnym ? w kazdym razie o niebo pieklo i ziemie lepiej w jasniejszych

Edytowane przez ooodeta
Czas edycji: 2009-10-22 o 12:14
ooodeta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-22, 11:48   #715
aagusiaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ooodeta Pokaż wiadomość
ale dupppka , mam dzis o 18 ten slub cywilny ale mi sie niiieee chce isc , pogoda sie zmienila ,wlasnie pada , najchetniej bym z lozka nie wyszla
na dodatek jestem b. wkurzona bo California blond wyszedl popielato brazowy , zamiast sloneczny zloty blond , wydawalo mi sie ze powinien ten odcien wpadac w jakis zloty pomarancz wtedy by mi sie ladnie wymieszal z wlosami , jak mogl wyjsc braz ? no jak , malowalam na kolorzee 613 , nic nie rozumiem ale to nauczka bo zawsze tak mam , kupuje farbe loreala , robie probe na pasemku i wychodzi zupelnie inny kolor , nawet nie ciemniejszy , ZUPELNIE INNY . mam juz chyba 5 prawie calych nieruszonych farb . do dupy z tym , wiecej nie kupie
Ale ona sie po ktoryms tam myciu wyplucze. Przynajmniej tak powinno byc. Mi sie ta czern juz wyplukala i mam ciemno brazowe.
Stary 2009-10-22, 11:59   #716
ooodeta
BAN stały

GG do ooodeta

dobra agusia wiem ze sie wyplucze ale pytanie teraz : na jak ?
kolor mial byc jasny zloty cieply mowie wpadajacy w lekki pomranacz blond , a wyszedl brazowy , cos miedzy ciemnym blondem a jasnym brazem , jak sie wypluczze to na pewno nie bedzie taki jak na opakowaniu , jak juz cos to na jasnych wlosach zrobi sie zielono szary (mam juz doswiadczenie ) specjalnie wybieralam taki odcien zeby nie bylo nic zimnego popielatego , aby uniknac ewentualnej zieleni , nie bede nawet ryzykowac , ale jestem zla !!!!!!
ooodeta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-22, 12:04   #717
aagusiaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ooodeta Pokaż wiadomość
dobra agusia wiem ze sie wyplucze ale pytanie teraz : na jak ?
kolor mial byc jasny zloty cieply mowie wpadajacy w lekki pomranacz blond , a wyszedl brazowy , cos miedzy ciemnym blondem a jasnym brazem , jak sie wypluczze to na pewno nie bedzie taki jak na opakowaniu , jak juz cos to na jasnych wlosach zrobi sie zielono szary (mam juz doswiadczenie ) specjalnie wybieralam taki odcien zeby nie bylo nic zimnego popielatego , aby uniknac ewentualnej zieleni , nie bede nawet ryzykowac , ale jestem zla !!!!!!
Nie wiem, nie mam doswiadczenia :P jak robilam na jasne, to rozjasniaczem. kiedys polozylam farbe i mi sie zrobil ten taki popielaty z pasemkami, co mam na zdjeciu w rozowej koszulce. a potem juz chyba sobie zrobilam ciemniejsze i dalej nie kombinowalam
Stary 2009-10-22, 12:56   #718
unrepeatable
Zakorzenienie

Cytat:

tak ajk napisala Katia nadal tzryamamy sie razem iostatnio ona i 2 inne dziewczyny byly u mnie w Poznaniu na imprezie za 2 tyg przyjezdza jeszcze jedna ) wiec zaczynamy sie poznawac wszystkie juz "na realu" haha
jak dziewczyny sie zgodza to moge po powrocie z uczelmni dodac wam pare fotek

http://www.fashiolista.com/style/unrepeatable/

http://instagram.com/gosiaduma

unrepeatable jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-22, 13:59   #719
Konto usunięte

Ja myślałam, że ta blondynka to jej koleżanka, a to jedna i ta sama.

BTW. Tak myślałam, że szkodą, że nie da się zebrać wszystkich AG w jednym miejscu.
Stary 2009-10-22, 14:56   #720
1985SiWA
Zakorzenienie

[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;14862384]Ja myślałam, że ta blondynka to jej koleżanka, a to jedna i ta sama.

BTW. Tak myślałam, że szkodą, że nie da się zebrać wszystkich AG w jednym miejscu. [/QUOTE]

Borsuczek był kiedys blondynka teraz jest ciemna
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości