|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#601 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz. VI - zapuszczalskie w akcji!
Znalazłam chyba wszystkie zdjęcia, które tutaj załączałam, troche tego jest
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=3770 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=112 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2095 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1132 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=174 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=187 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=4273 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3868 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1261 Chyba wszystko
|
|
|
|
#602 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Zdradz prosze jak o nie dbasz.. Ty nie masz cieniowanych włosów prawda?? a mimo to masz "v"?Jak to zrobiłaś??Bo ja jak mówie fryzjerce że V bez cieniowania to ona mówi ze musi troche bo mi sie wogole nie bedą układać i zawsze mi sie te włosy wykrę cają na koncach we wszystkie strony a Ty masz je tak zdyscyplinowane...
Długość włosów obecnie: 65-67cm ![]() Upragniona: 75-80cm. ![]() Posiadam na wymianę: zestaw khadi szampon i odzywke wax zagraniczny odzywke fitomed i aussie, tigi melko i miód, i zestaw doliva z oliwa z oliwek Cece-med maska Gdyby kogoś coś interesowało to chetnie sie zamienie |
|
|
|
|
#603 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#604 | ||
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
Cytat:
Wie, co się liczy
|
|
#605 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Myślałam że to z moją pielęgnacją jest coś nie tak no ale wczesniej było świetnie a teraz taka porażka..no cóż dziewczynki musimy sie wspierac i przeczekać ten nędzny czas.. wrrrrrrrrrI zapomniałam dodac jak nie wypadały tak lecą jak szalone..!! ehhhhh
Długość włosów obecnie: 65-67cm ![]() Upragniona: 75-80cm. ![]() Posiadam na wymianę: zestaw khadi szampon i odzywke wax zagraniczny odzywke fitomed i aussie, tigi melko i miód, i zestaw doliva z oliwa z oliwek Cece-med maska Gdyby kogoś coś interesowało to chetnie sie zamienie Edytowane przez Klaudiczka997 Czas edycji: 2009-10-21 o 22:15 |
|
|
|
|
#606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() to sobie prezent świąteczny zrobimy ![]()
|
|
#607 |
|
Zakorzenienie
|
To ja jestem jakaś inna, bo mam cudnie nawilżone, gładziutkie, lejące się, chociaż zaniedbałam olejowanie bardzo mocno. Nawet końcówki mi się jakby naprawiły, bo nie widzę i nie czuję uszkodzeń, no podejrzane
|
|
|
|
#608 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Muszę się zaopatrzyć koniecznie w jakąś wcierkę bo też mi lecą. Grzejniki to zło, strasznie wysuszają mi włosy i skórę a wyłączyć mogę jedynie na chwilę bo zaraz robi mi się zimno
|
|
|
|
|
#609 |
|
Przyczajenie
|
a ja muszę się pochwalić
dodałam do dziennika swoje króciusieńkie włoski :p
|
|
|
|
#610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzieki !!!! swoja droga teraz 5 lat bede to ogladac a w tym czasei moje wlosy zdaza urosnac wlasnei tak dlugie .pzrepiekne sa
|
|
|
|
|
#611 |
|
Rozeznanie
|
O co dzisiaj znalazlam, zdjęcie z mojego ścięcia
29 maja 2009 ![]() Wychodzi na to że juz zapuszczam mniej wiecej 5 miesięcy
|
#612 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ha! dwa razy prawei na sile polozylam. ale jak efekty zobaczyl to sie teraz sam z siebie namaszcza, naoliwia, i tak chodzi po domu - o wiele dluzej niz ja. stweirdzil ostatnio nawet , ze w miejscach , k.tore uznal za stracone - odrastaja mu wlosy ![]() .faktycznie cos sie zageszcza
|
|
|
|
|
#614 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#615 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja nadrobilam i przyszlam powiedziec papa
![]() Prosze mi tam ladnie kciuki trzymac zeby byla dziewczynka
|
#616 | |
|
Zadomowienie
|
dziękuję
nawet nie wiesz jak się ciesze, kocham małe dzieciaczki, a do tego to pierwszy prawdziwy kuzyn (w sensie, że dziecko któregoś z rodzeństwa rodziców) Cytat:
Mi na twarzy skóra tak się wysuszyła, że właśnie zwisają mi z czoła dwa małe 'płatki' suchej skóry. Anariel jesteśmy wszystkie z Tobą ! powodzenia Kochana. Dziewczyny idę spać, pierwszy raz od ok miesiąca tak wcześno i mam zamiar się wyspać, oo. Boję się co tutaj zobaczę jutro ok 15. ![]() Nie produkujcie się tak bardzo ! ![]() Dobranoc
-> wymieniam kosmetyki Edytowane przez desporadka Czas edycji: 2009-10-21 o 22:37 |
|
|
|
|
#617 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#618 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja zauwazylam,ze mi wogole wlosy nie wypadaja... Tzn. normalna ilosc a jak myje glowe czy cos to wypadnie z 5
Moze przez ciaze albo witaminy
|
#619 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#620 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#621 |
|
Zakorzenienie
|
anariel - powodzenia i dawaj znaki jak wrocisz do domu z dzidzia
.co do wlosow - jestem pewna ze to hormony ciazowe - to nawet naukowo udowodnione (ja rowniez ostatni raz jak mialam dlugie wlosy to wyhodowalam je wlasnei w czasei ciazy(pierwszej) i z malej kiteczki wyrosla mi ogromna kita.w kolejnej ciazy to juz nie wiem, bo bylam opitolona na zero prawie ).a swoja droga swietnie ,ze tak dbalas o wloski, bo w razie gdyby mialy zamiar zaswirowac po ciazy - to sa tak zabezpieczone, ze nic im nie bedzie .
|
|
|
|
#622 | |
|
Zakorzenienie
|
Gratulacje
Cytat:
![]() A wlasnie, bo zapomnialam... Wszystkie nowe wlosomaniaczki zapuszczajace witam pieknie .
Edytowane przez szmyrk Czas edycji: 2009-10-21 o 22:58 |
|
|
|
|
#623 |
|
Rozeznanie
|
a używala któraś z was mydŁa siarkowego? podobno dobre na pryszcze, czytalam juz o nim wątek na wizażu, ale jakoś sie z wami zżyŁam i waszych rad najbardziej lubię sŁuchać, bo jeszcze nigdy mnie nie zawiodŁyście
![]() apropo nie wiecie czemu nie dziaŁa mi maŁa literka Ł i wszędzie muszę pisać dużą,bo maŁa w ogole nie wchodzi, tak jakbym nic nie naciskaŁa. Ó ó ź Ź Ż Ż L l Ł i inne dziaŁają a maŁe Ł nie ;| jaka to moze byc przyczyna?;/ Sprawdzalam ustawienia klawiatury język i wszystko niby jest ok.
|
#624 |
|
Zakorzenienie
|
legallybrunette - Ja uzywalam mydla siarkowego i ogolnie je sobie chwalilam. Ma charakterystyczny zapach, ale mi akurat nie przeszkadzal. Jest delikatne, ale dobrze "czysci". Zdarzalo mi sie myc nim nie tylko twarz ale i wlosy, i bylo okej
.A co do klawiatury to nie wiem niestety jak Ci pomoc, bo noga komputerowa ze mnie taka troche .
|
|
|
|
#625 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
oczywiście, ja już zaczynam ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
gdybym była taka odważna.... miałam w liceum matematyczkę, która miała tlenionego jeża to była babka z jajami ![]() Cytat:
już nie mogę się doczekać..... będzie dziewczynka - fifolków nie przyjmujemy ![]() Cytat:
a ja dziś byłam z Tż-em na zakupach w Rossmanie są mleczka L'oreal i toniki przecenione z 20,99 na 10,99 - jakaś cena na dowidzenia a że zawsze tą serię lubiłam, to sobie kupiłam - taka okazja
|
|
#626 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ja uzywalam mydla siarkowego do plecow. Pojawialy mi sie pryszcze. Chodzilam do dermatologa, zalecil mi masci z alko i jedyny efekt ze schodzila mi skora;] zeszla i z powrotem pryszcze. Po mydle siarkowym zniklo po pary tyg. Chociaz lekki wplyw moga miec tabletki anty bo poprawila mi sie cera od nich. Radze kupic jakis dobrze nawilzajacy krem z lekkim skladem, bo mydlo moze lekko wysuszac (ale nie az do luszczenia sie skory )
|
|
#627 |
|
Rozeznanie
|
blondyna789 nie mam nic sprecyzowanego. wiem tylko że chcialabym wymienić ten olej skoro mi nie sluży, czemu mam go wyrzucać jak dalam za niego ok.50 zl
No coż a co by mnie interesowalo? Nie wiem co końca napewno coś nawilżającego i napewno nie olejowego
|
#628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#629 |
|
Rozeznanie
|
oki ale ja o lorysach nic nie wiem wiec musze poczytac
co robią te lorysy?![]() dobra to chcę się dogadać a jakie masz te lorysy bo widze w necie ze są rózne?
Edytowane przez legallybrunette Czas edycji: 2009-10-21 o 23:31 |
|
|
|
#630 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny czy któraś z was używała i czy uważacie za totalne dno szampon Young z kofeiną z Rossmanna?? jedna z osób w wątku gdzie wklejałam swoją kolekcję porównała używanie go do mycia włosów ludwikiem do naczyń
a ja osobiście nic do niego nie mam yhhh
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:00.

W O W!!!

będziemy razem trenować 

Muszę się zaopatrzyć koniecznie w jakąś wcierkę bo też mi lecą. Grzejniki to zło, strasznie wysuszają mi włosy i skórę
dodałam do dziennika swoje króciusieńkie włoski :p

nawet nie wiesz jak się ciesze, kocham małe dzieciaczki, a do tego to pierwszy prawdziwy kuzyn (w sensie, że dziecko któregoś z rodzeństwa rodziców)
za Ciebie i małą Gabrysie