|
|
#3271 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna VI
idealna! uwielbiam ten kolor! i jak błyszczy! oczywiście nie do adidasów i leginsów
|
|
#3272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) jak bede miec dlugi weekend to na bank sie wezme za to w koncu...zmobilizowałaś mnie że jednak sie da
|
|
|
|
|
#3273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kolor tez zbyt jaskrawy.Czy ja jestem juz stara czy co? podobaja mi sie jak najprostsze rzeczy, w stonowanych, ciemnych barwach. a właśnie! kaasiaczek, ja pomyslalam,ze mamy podobny gust, gdy obejrzalam Twoje najnowsze butki w albumie- świetne, w moim stylu własnie
|
|
|
|
|
#3274 |
|
Moderator
|
A ja z nudów weszłam na minerały i wiem że wpadłam
Kupuję EDM na pewno
|
|
#3275 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
już widzę tę sukienkę na sobie wraz ze szpilami
|
|
|
#3276 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3277 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#3278 | ||
|
Moderator
|
Cytat:
Cytat:
Niestety dopiero w grudniu będę w PL ale może wcześniej zamówię coś z LilyLolo - najpierw muszę jeszcze na mineralnym poczytać.
|
|
|
#3279 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
na początku bałam się, że mi na całą twarz nie wystarczy. próbka przyszła w woreczku foliowym, wysypałam nieco tego pudru na kartkę i okazało się, że jest o wiele wydajniejszy niż się spodziewałam. ale to zmienia faktu, że boję się go używać, bo ciągle się martwię, że go zmarnuję. i tak na przykład jak gdzieś wychodzę, to się nie maluję, bo boję się tego, że nie jest sprawdzony, a jak zostaję w domu, to szkoda mi go marnować na siedzenie przed kompem
|
|
|
#3280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
odcieni bardzo duzo- i super, w koncu kazdy ma szanse cos dobrac idealnie. jak coś moze byc jeszcze lepsze niz nasze pseudominerałki to padnę ![]() Takie tanie Essence u mnie takie cuda działa, ze nie moge sie oprzec tym minerałom. Kocham mineralne podklady
|
|
|
|
|
#3281 | |
|
Moderator
|
Cytat:
Kurcze jakbym była w PL to już bym zamawiała bo na all próbka kosztuje chyba z 2 zł. ichii co do próbek to moim zdaniem jednej się nie opłaca kupować tylko kilka aby właśnie wybrać odcień jaki nam pasuje a wtedy kupić pełnowymiarowe opakowanie. Jak masz kilka kolorków to łatwo sobie porównasz który ci odpowiada. A jeśli kolor ci od razu spasował to nie oszczędzaj próbeczki tylko kup pełen wymiar bo edm nie są drogie.
|
|
|
#3282 |
|
Raczkowanie
|
ech skonczą się teraz procentowe imprezy
pewnie bede driverem na kazdej![]() ![]() kolejka dla wszystkich nie ma sprawy Ja mam nadzieję, że to nasze spotkanie lokalnych WP dojdzie do skutku![]() ![]() Kurcze tak mi sie przypomniało, że też mam maszynę w domu, może też ją odkurzę. Fakt, że materiały są dużo tańsze niż ciuchy, a i zawsze coś oryginalnego i niepowtarzalnego można sobie stworzyć
|
#3283 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a pełnowymiarowe opakowanie- 25 gram! (mega wielkie, nasze essence chyba 5g mają? a są takie wydajne) za 33zł na all widziałam ![]() Kasiu, a takie pytanie: co nakładasz pod makijaz? krem, baza itd. Zawsze wygladasz tak promiennie na zdjeciach ![]() ---------- Dopisano o 00:37 ---------- Poprzedni post napisano o 00:36 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Ojej 4 WP naraz
|
||
|
|
|
#3284 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Edytowane przez ichii Czas edycji: 2009-10-22 o 00:48 |
|
|
|
|
#3285 | |
|
Moderator
|
Cytat:
Pod makijaż ostatnio różnie to bywa. Najczęściej panstik (ale nie na całą buzię a na brodę i nos), czasem bazę z podkładu Superstay Silky a czasem odrobinkę manhattanu (ale też na brodę i nos). Na całość essence. I zauważyłam że dużo lepiej wyglądam jak dodam bronzer i koniecznie rozświetlacz AOH - piękny efekt wtedy wychodzi. Choć na żywo nie jest tak jak na fotkach bo robię je w trybie gładka cera który zjada kolorki. W skrócie essence puder + AOH + kulki brązujące z avonu daje najlepszy efekt Zapomniałam że nakładam też krem - zazwyczaj calme z ziaji
Porównując się z innymi, możesz stać się zgorzkniały lub próżny Zawsze bowiem znajdziesz lepszych lub gorszych od siebie Edytowane przez tylkokasia Czas edycji: 2009-10-22 o 00:55 |
|
|
|
|
#3286 |
|
Zakorzenienie
|
o co chodzi z tymi minerałkami bo tak wychwalacie, że sie zastanawiam czy nie kupić tylko nie wiem co i jak
|
#3287 |
|
Wtajemniczenie
|
z calmy ja mam mleczko do demakijażu - doskonałe
|
|
#3288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jutro bede testowac z kremikiem Calma pod mejkap, ostatnio rzucilam kremy w kat, może Z bedzie jeszcze lepiej ![]() AOH mam, brązer tez.. jutro probuje ![]() Siwa, idz do Natury i kup sobie najpierw puder mineralny essence i pedzel essence kabuki do niego-łączny koszt 20zł. To chyba najprostsza wersja sprawdzenia czy minerały nam podpasują, tani ten puder jak nie wiem, a efekt |
|
|
|
|
#3289 | ||
|
Moderator
|
Cytat:
Cytat:
Ale ja swój kupowałam w Ie więc może inne mają opakowania. I nie pamiętam czy był w kartoniku czy od razu słoiczek. I w ogóle mi się chyba kończy choć pewna nie jestem bo strasznie ścianki są brudne i nie widzę za dobrze Bronzer - robię dzióbek i pod kości policzkowe a AOH tylko na szczyty kości policzkowych. Jak dla mnie to połączenie jest idealne.
Porównując się z innymi, możesz stać się zgorzkniały lub próżny Zawsze bowiem znajdziesz lepszych lub gorszych od siebie Edytowane przez tylkokasia Czas edycji: 2009-10-22 o 01:17 |
||
|
|
|
#3290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
żadnym korektore, mega kryjącym podkładem, tona pudru nie osiagnelam tak idealnej cery jak dziewczyny po minerałach Super! i do teg 'zdrowe'![]() byc może w IE maja inne opakowania, ale na moim waga jest 5g wiec niby mały, a starcza na długo ![]() Kasiu, a używałas kiedys minerałów na mokro? ja na wątku minerałkowym czytałam tez temat "triki i sposoby nakładania minerałów" i etz fajne rady, ale na mokro nie probowalam, nie wiem czy umiem, a ciekawam
|
|
|
|
|
#3291 | |
|
Moderator
|
Cytat:
i dziękuję Ci że to potwierdziłaś A właśnie coś mi mignęło o tym stosowaniu na mokro - że chyba pędzlem popsikanym wodą (nie wiem czy jeszcze są inne metody bo dopiero dziś weszłam na minerałki i dopiero 2 wątki przeczytałam - tego o trikach jeszcze nie), ja nigdy nie próbowałam i w ogóle mi się od razu wydaje że plamy wyjdą (ale kosmosem dla mnie było też nakładanie pudru prasowanego na mokro a spróbowałam i efekt b.fajny). Jedynie co to nakładałam na twarz niedługo po kremie i zaraz po bazie ale to nie to samo co z wodą. Więc w tym temacie nic nie wiem
|
|
|
#3292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moje 2 ulubione podkłady w ostatnim długim czasie ![]() Ja właśnie wertuję ten wątek o trikach jeszcze raz.. czytam i czytam,ale wersja na mokro chyba do mnie nie przemawia. Chociaz.. pewnie kiedys sprobuje ![]() w kazzdym badz razie jutro spróbuje na swiezo nakremowana buzke ![]() Kasiu a widzialas to zdj? http://http://www.wizaz.pl/forum/sho...postcount=3846 kurde.. ja daje duzo wiecej, jutro wysypuje najpierw tak malusko.. ale nie wiem,jakos za mało mi sie to wydaje. |
|
|
|
|
#3293 | |
|
Moderator
|
Cytat:
. Fotki nie widziałam ale też mi się maławo wydaje. Ja używam tak z 2 może 3 (zależy kiedy) takie porcje. Ale też chyba ilość zależy od tego jakie krycie ma produkt i jaką ma się cerę. Bo na taką bez niespodzianek i w jednym kolorze to może i starczy
|
|
|
#3294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a może inne minerały kryją jeszcze lepiej? O mój boże, wpadłam jak sliwka.. w kompot, tragedia, znowu mam zajawke, jeszcze wątek o naturalnej pielegnacji.. siedze tam i notuje tylko, a lista zakupow sie wydluza ahh ![]() Póki co to ja mineralow uzywam tak,ze po prostu nakladam je na pędzel, stempluje na twarzy w kilku miejscach, a potem rozcieram kółeczkami az do porzadanego efektu. a Moze da sie lepiej? ![]() uciekam do łózeczka. jutro o 7 musze wstac.. tzn dzis ![]() Dobranoc |
|
|
|
|
#3295 | |
|
Moderator
|
Cytat:
I właśnie się tak zastanawiałam co ty jeszcze na wizażu robisz o tej godzinie. W pl już 2 ( u mnie1) Ja się wyspałam popołudniu i teraz mi się nie chce. A poza tym śpię do 11 (albo nawet później mogę wstać) Ale mam życie leniwe ![]() ![]()
|
|
|
#3296 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nocny marek jestem, no i malo sypiam ogolnie, ale praca na 3 zmiany zabiera mi czesto posiedzenia w nocy ![]() Dzisiaj tez wstałam po 7, po 22 wrocilam z pracy.. a teraz to ja siedzialam z maseczkami na gebuli i kudełkach i "opalałam: buzke wlasnie ![]() jade na weekend do TZta nie moge go straszyc bladoscia, do opalonego ciała ![]() a teraz juz naprawde uciekam.. bo zanim zasne to bedzie pewnie 3 ![]() branoc!
|
|
|
|
|
#3297 | |
|
Moderator
|
Cytat:
|
|
|
#3298 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() a co to jest AOH?
|
|
|
|
#3299 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Idę po kawunię
|
|
|
|
#3300 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Tygrysko- AOH to rozświetlacz Essene, o ten: http://http://www.wizaz.pl/kosmetyki...wietlajacy.htm super jest, ja go zazwyczaj dawałam pod brwi i na skronie na imprezy, ale sprobuje jakos na dzien. Warto |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:35.

ja chce sie nauczyc szyc bluzki 
już widzę tę sukienkę na sobie wraz ze szpilami 

żadnym korektore, mega kryjącym podkładem, tona pudru nie osiagnelam tak idealnej cery jak dziewczyny po minerałach