Wielbicielki Piękna VI - Strona 110 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-21, 23:47   #3271
ichii
Wtajemniczenie

Dot.: Wielbicielki Piękna VI

idealna! uwielbiam ten kolor! i jak błyszczy! oczywiście nie do adidasów i leginsów
Stary 2009-10-21, 23:58   #3272
RedApple
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 1985SiWA Pokaż wiadomość
to ja wyciagnij i do dzieła, fajnie sie szyje ja chce sie nauczyc szyc bluzki bo sa piekne materiały w sklepach
kiedyś jak byłam mniejsza szyłam ubranka dla lalek (z pomoca babci )
jak bede miec dlugi weekend to na bank sie wezme za to w koncu...zmobilizowałaś mnie że jednak sie da
RedApple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-22, 00:00   #3273
Renatka89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ichii Pokaż wiadomość
idealna! uwielbiam ten kolor! i jak błyszczy! oczywiście nie do adidasów i leginsów
nie, za błyszcząca jak dla mnie kolor tez zbyt jaskrawy.
Czy ja jestem juz stara czy co? podobaja mi sie jak najprostsze rzeczy, w stonowanych, ciemnych barwach.

a właśnie!
kaasiaczek, ja pomyslalam,ze mamy podobny gust, gdy obejrzalam Twoje najnowsze butki w albumie- świetne, w moim stylu własnie
Renatka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-22, 00:05   #3274
tylkokasia
Moderator

A ja z nudów weszłam na minerały i wiem że wpadłam
Kupuję EDM na pewno

Porównując się z innymi, możesz stać się zgorzkniały lub próżny
Zawsze bowiem znajdziesz lepszych lub gorszych od siebie

tylkokasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-22, 00:07   #3275
ichii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Renatka89 Pokaż wiadomość
nie, za błyszcząca jak dla mnie kolor tez zbyt jaskrawy.
Czy ja jestem juz stara czy co? podobaja mi sie jak najprostsze rzeczy, w stonowanych, ciemnych barwach.

a właśnie!
kaasiaczek, ja pomyslalam,ze mamy podobny gust, gdy obejrzalam Twoje najnowsze butki w albumie- świetne, w moim stylu własnie
jak dla mnie, to im coś bardziej błyszczy, tym jest lepsze już widzę tę sukienkę na sobie wraz ze szpilami
Stary 2009-10-22, 00:08   #3276
Renatka89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tylkokasia Pokaż wiadomość
Kupuję EDM na pewno
to tak jak ja. łatwo mnie czymś skusić
Ale kupie chyba na all, podkład, róże i korektorki, a co
Stary 2009-10-22, 00:08   #3277
ichii
Wtajemniczenie

Cytat:
Kupuję EDM na pewno
gdzie, na all? ja zamówiłam na all dawno temu, ale jakoś nie mam natchnienia, by tego używać
Stary 2009-10-22, 00:13   #3278
tylkokasia
Moderator

Cytat:
to tak jak ja. łatwo mnie czymś skusić
Ale kupie chyba na all, podkład, róże i korektorki, a co
Cytat:
Napisane przez ichii Pokaż wiadomość
gdzie, na all? ja zamówiłam na all dawno temu, ale jakoś nie mam natchnienia, by tego używać
Na allegro mam zamiar - chciałam na ebayu ale tam nic nie ma. Ja kupię najpierw próbki kilku kolorków a później pełny wymiar bo strasznie dużo tych odcieni jest.
Niestety dopiero w grudniu będę w PL ale może wcześniej zamówię coś z LilyLolo - najpierw muszę jeszcze na mineralnym poczytać.

Stary 2009-10-22, 00:20   #3279
ichii
Wtajemniczenie

Cytat:
Na allegro mam zamiar - chciałam na ebayu ale tam nic nie ma. Ja kupię najpierw próbki kilku kolorków a później pełny wymiar bo strasznie dużo tych odcieni jest.
Niestety dopiero w grudniu będę w PL ale może wcześniej zamówię coś z LilyLolo - najpierw muszę jeszcze na mineralnym poczytać.
ja zamówiłam próbkę i teraz żałuję... bo ona jest malutka, naprawdę.
na początku bałam się, że mi na całą twarz nie wystarczy. próbka przyszła w woreczku foliowym, wysypałam nieco tego pudru na kartkę i okazało się, że jest o wiele wydajniejszy niż się spodziewałam. ale to zmienia faktu, że boję się go używać, bo ciągle się martwię, że go zmarnuję.
i tak na przykład jak gdzieś wychodzę, to się nie maluję, bo boję się tego, że nie jest sprawdzony, a jak zostaję w domu, to szkoda mi go marnować na siedzenie przed kompem
Stary 2009-10-22, 00:23   #3280
Renatka89
Zakorzenienie

Cytat:
Oj strasznie dużojest tych firm.. tez sie w to jeszcze przed zamowieniem zgłebie, ale EDM tez zamowie na bank.
odcieni bardzo duzo- i super, w koncu kazdy ma szanse cos dobrac idealnie.

jak coś moze byc jeszcze lepsze niz nasze pseudominerałki to padnę
Takie tanie Essence u mnie takie cuda działa, ze nie moge sie oprzec tym minerałom.
Kocham mineralne podklady
Stary 2009-10-22, 00:28   #3281
tylkokasia
Moderator

Cytat:
Oj strasznie dużojest tych firm.. tez sie w to jeszcze przed zamowieniem zgłebie, ale EDM tez zamowie na bank.
odcieni bardzo duzo- i super, w koncu kazdy ma szanse cos dobrac idealnie.

jak coś moze byc jeszcze lepsze niz nasze pseudominerałki to padnę
Takie tanie Essence u mnie takie cuda działa, ze nie moge sie oprzec tym minerałom.
Kocham mineralne podklady
Renatko nasze essence to nie pseudo a mnierałki. Tylko w sumie ubogie w składzie bo mają tylko mikę. A te inne mają jeszcze inne cuda pododawane.
Kurcze jakbym była w PL to już bym zamawiała bo na all próbka kosztuje chyba z 2 zł.
ichii co do próbek to moim zdaniem jednej się nie opłaca kupować tylko kilka aby właśnie wybrać odcień jaki nam pasuje a wtedy kupić pełnowymiarowe opakowanie. Jak masz kilka kolorków to łatwo sobie porównasz który ci odpowiada.
A jeśli kolor ci od razu spasował to nie oszczędzaj próbeczki tylko kup pełen wymiar bo edm nie są drogie.

Stary 2009-10-22, 00:35   #3282
icebaby21
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez neheszta Pokaż wiadomość
Zrobiła się kierowcą i już chce być pijana
ech skonczą się teraz procentowe imprezy pewnie bede driverem na kazdej

Cytat:
Napisane przez kasiaaczek Pokaż wiadomość
Gratuluje trzeba uczcić
kolejka dla wszystkich

Cytat:

aaaale fajnie
nie pij sama, weź mnie
nie ma sprawy Ja mam nadzieję, że to nasze spotkanie lokalnych WP dojdzie do skutku

Kurcze tak mi sie przypomniało, że też mam maszynę w domu, może też ją odkurzę. Fakt, że materiały są dużo tańsze niż ciuchy, a i zawsze coś oryginalnego i niepowtarzalnego można sobie stworzyć
Stary 2009-10-22, 00:37   #3283
Renatka89
Zakorzenienie

Cytat:
Renatko nasze essence to nie pseudo a mnierałki. Tylko w sumie ubogie w składzie bo mają tylko mikę. A te inne mają jeszcze inne cuda pododawane.
Kurcze jakbym była w PL to już bym zamawiała bo na all próbka kosztuje chyba z 2 zł.
ichii co do próbek to moim zdaniem jednej się nie opłaca kupować tylko kilka aby właśnie wybrać odcień jaki nam pasuje a wtedy kupić pełnowymiarowe opakowanie. Jak masz kilka kolorków to łatwo sobie porównasz który ci odpowiada.
A jeśli kolor ci od razu spasował to nie oszczędzaj próbeczki tylko kup pełen wymiar bo edm nie są drogie.
a ja widzialam tez wieksze probeczki, nie w woreczkach a w mini-pudełeczkach ja bym pewnie te wolała.

a pełnowymiarowe opakowanie- 25 gram! (mega wielkie, nasze essence chyba 5g mają? a są takie wydajne) za 33zł na all widziałam

Kasiu, a takie pytanie: co nakładasz pod makijaz? krem, baza itd. Zawsze wygladasz tak promiennie na zdjeciach

---------- Dopisano o 00:37 ---------- Poprzedni post napisano o 00:36 ----------

Cytat:
Napisane przez icebaby21 Pokaż wiadomość
ech skonczą się teraz procentowe imprezy pewnie bede driverem na kazdej

kolejka dla wszystkich

nie ma sprawy Ja mam nadzieję, że to nasze spotkanie lokalnych WP dojdzie do skutku

Kurcze tak mi sie przypomniało, że też mam maszynę w domu, może też ją odkurzę. Fakt, że materiały są dużo tańsze niż ciuchy, a i zawsze coś oryginalnego i niepowtarzalnego można sobie stworzyć
ja bardzo chetnie, co 2 tygodnie mam szkołe w weekendy, ale w reszte weekendów moge byc Wasza
Ojej 4 WP naraz
Stary 2009-10-22, 00:47   #3284
ichii
Wtajemniczenie

Cytat:
a ja widzialam tez wieksze probeczki, nie w woreczkach a w mini-pudełeczkach ja bym pewnie te wolała.

a pełnowymiarowe opakowanie- 25 gram! (mega wielkie, nasze essence chyba 5g mają? a są takie wydajne) za 33zł na all widziałam

Kasiu, a takie pytanie: co nakładasz pod makijaz? krem, baza itd. Zawsze wygladasz tak promiennie na zdjeciach

---------- Dopisano o 00:37 ---------- Poprzedni post napisano o 00:36 ----------

ja bardzo chetnie, co 2 tygodnie mam szkołe w weekendy, ale w reszte weekendów moge byc Wasza
Ojej 4 WP naraz
ja też jestem ciekawa!

Edytowane przez ichii
Czas edycji: 2009-10-22 o 00:48
ichii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-22, 00:54   #3285
tylkokasia
Moderator

Cytat:

Właśnie nie wiem ile ma essence bo właśnie chciałam sprawdzić bo widziałam że na allegro próbki EDM mają po 1 gramie. A na essence na opakowaniu ani na stronce nie ma info ile tam tego jest.
Pod makijaż ostatnio różnie to bywa. Najczęściej panstik (ale nie na całą buzię a na brodę i nos), czasem bazę z podkładu Superstay Silky a czasem odrobinkę manhattanu (ale też na brodę i nos). Na całość essence. I zauważyłam że dużo lepiej wyglądam jak dodam bronzer i koniecznie rozświetlacz AOH - piękny efekt wtedy wychodzi. Choć na żywo nie jest tak jak na fotkach bo robię je w trybie gładka cera który zjada kolorki.
W skrócie essence puder + AOH + kulki brązujące z avonu daje najlepszy efekt

Zapomniałam że nakładam też krem - zazwyczaj calme z ziaji

Edytowane przez tylkokasia
Czas edycji: 2009-10-22 o 00:55
Stary 2009-10-22, 00:56   #3286
1985SiWA
Zakorzenienie

o co chodzi z tymi minerałkami bo tak wychwalacie, że sie zastanawiam czy nie kupić tylko nie wiem co i jak
Stary 2009-10-22, 00:57   #3287
ichii
Wtajemniczenie

z calmy ja mam mleczko do demakijażu - doskonałe
Stary 2009-10-22, 01:00   #3288
Renatka89
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie nie wiem ile ma essence bo właśnie chciałam sprawdzić bo widziałam że na allegro próbki EDM mają po 1 gramie. A na essence na opakowaniu ani na stronce nie ma info ile tam tego jest.
Pod makijaż ostatnio różnie to bywa. Najczęściej panstik (ale nie na całą buzię a na brodę i nos), czasem bazę z podkładu Superstay Silky a czasem odrobinkę manhattanu (ale też na brodę i nos). Na całość essence. I zauważyłam że dużo lepiej wyglądam jak dodam bronzer i koniecznie rozświetlacz AOH - piękny efekt wtedy wychodzi. Choć na żywo nie jest tak jak na fotkach bo robię je w trybie gładka cera który zjada kolorki.
W skrócie essence puder + AOH + kulki brązujące z avonu daje najlepszy efekt

Zapomniałam że nakładam też krem - zazwyczaj calme z ziaji
Kasiu na essence jest waga, na nakretce: 0.1 oz/5g

jutro bede testowac z kremikiem Calma pod mejkap, ostatnio rzucilam kremy w kat, może Z bedzie jeszcze lepiej
AOH mam, brązer tez.. jutro probuje

Siwa, idz do Natury i kup sobie najpierw puder mineralny essence i pedzel essence kabuki do niego-łączny koszt 20zł.
To chyba najprostsza wersja sprawdzenia czy minerały nam podpasują, tani ten puder jak nie wiem, a efekt
Stary 2009-10-22, 01:11   #3289
tylkokasia
Moderator

Cytat:
Napisane przez 1985SiWA Pokaż wiadomość
o co chodzi z tymi minerałkami bo tak wychwalacie, że sie zastanawiam czy nie kupić tylko nie wiem co i jak
Siwa to są tak najproście mówiąc podkłady kryjące w formie pudrów sypkich (nie płynne). Kryją mocno jak podkłady. Chyba najpierw były produkowane dla osób po operacjach plastycznych twarzy bo mocno kryją i leczą skórę. Oczywiście mamy na myśli prawdziwe minerały a nie pseudo typu loreal (na marginesie bardzo fajny) czy płynne rimmel itp. Najtańszy i mineralny dostępny jest essence. Trzeba do nich mieć specjalne pędzle - kabuki. Wejdź na forum mineralne na wątek przed i po. Ja dziś zobaczyłam i w szoku jestem bo niektóre dziewczyny mają cerę bardzoooo problemową a po minerałkach jak z PS.

Cytat:
Kasiu na essence jest waga, na nakretce: 0.1 oz/5g

jutro bede testowac z kremikiem Calma pod mejkap, ostatnio rzucilam kremy w kat, może Z bedzie jeszcze lepiej
AOH mam, brązer tez.. jutro probuje

Siwa, idz do Natury i kup sobie najpierw puder mineralny essence i pedzel essence kabuki do niego-łączny koszt 20zł.
To chyba najprostsza wersja sprawdzenia czy minerały nam podpasują, tani ten puder jak nie wiem, a efekt
Renatko na moim nie ma wagi. Ani na nakrętce ani na opakowaniu na naklejkach. Jedyne liczby to kod kreskowy, odcień podkładu 01, data ważności 12m i 100% mineralny Ale ja swój kupowałam w Ie więc może inne mają opakowania. I nie pamiętam czy był w kartoniku czy od razu słoiczek. I w ogóle mi się chyba kończy choć pewna nie jestem bo strasznie ścianki są brudne i nie widzę za dobrze
Bronzer - robię dzióbek i pod kości policzkowe a AOH tylko na szczyty kości policzkowych. Jak dla mnie to połączenie jest idealne.

Edytowane przez tylkokasia
Czas edycji: 2009-10-22 o 01:17
Stary 2009-10-22, 01:18   #3290
Renatka89
Zakorzenienie

Cytat:
Siwa to są tak najproście mówiąc podkłady kryjące w formie pudrów sypkich (nie płynne). Kryją mocno jak podkłady. Chyba najpierw były produkowane dla osób po operacjach plastycznych twarzy bo mocno kryją i leczą skórę. Oczywiście mamy na myśli prawdziwe minerały a nie pseudo typu loreal (na marginesie bardzo fajny) czy płynne rimmel itp. Najtańszy i mineralny dostępny jest essence. Trzeba do nich mieć specjalne pędzle - kabuki. Wejdź na forum mineralne na wątek przed i po. Ja dziś zobaczyłam i w szoku jestem bo niektóre dziewczyny mają cerę bardzoooo problemową a po minerałkach ja z PS.

Renatko na moim nie ma wagi. Ani na nakrętce ani na opakowaniu na naklejkach. Jedyne liczy to kod kreskowy, odcień podkładu 01, data ważności 12m i 100% mineralny Ale ja swój kupowałam w Ie więc może inne mają opakowania. I nie pamiętam czy był w kartoniku czy od razu słoiczek. I w ogóle mi się chyba kończy choć pewna nie jestem bo strasznie ścianki są brudne i nie widzę za dobrze
Bronzer - robię dzióbek i pod kości policzkowe a AOH tylko na szczyty kości policzkowych. Jak dla mnie to połączenie jest idealne.
na wątku przed i po zrobiłam taaaaakie oczy żadnym korektore, mega kryjącym podkładem, tona pudru nie osiagnelam tak idealnej cery jak dziewczyny po minerałach Super! i do teg 'zdrowe'

byc może w IE maja inne opakowania, ale na moim waga jest 5g wiec niby mały, a starcza na długo

Kasiu, a używałas kiedys minerałów na mokro?
ja na wątku minerałkowym czytałam tez temat "triki i sposoby nakładania minerałów" i etz fajne rady, ale na mokro nie probowalam, nie wiem czy umiem, a ciekawam
Stary 2009-10-22, 01:27   #3291
tylkokasia
Moderator

Cytat:
na wątku przed i po zrobiłam taaaaakie oczy żadnym korektore, mega kryjącym podkładem, tona pudru nie osiagnelam tak idealnej cery jak dziewczyny po minerałach Super! i do teg 'zdrowe'

byc może w IE maja inne opakowania, ale na moim waga jest 5g wiec niby mały, a starcza na długo

Kasiu, a używałas kiedys minerałów na mokro?
ja na wątku minerałkowym czytałam tez temat "triki i sposoby nakładania minerałów" i etz fajne rady, ale na mokro nie probowalam, nie wiem czy umiem, a ciekawam
TZ mi właśnie powiedział ze ma z 5 właśnie i dziękuję Ci że to potwierdziłaś
A właśnie coś mi mignęło o tym stosowaniu na mokro - że chyba pędzlem popsikanym wodą (nie wiem czy jeszcze są inne metody bo dopiero dziś weszłam na minerałki i dopiero 2 wątki przeczytałam - tego o trikach jeszcze nie), ja nigdy nie próbowałam i w ogóle mi się od razu wydaje że plamy wyjdą (ale kosmosem dla mnie było też nakładanie pudru prasowanego na mokro a spróbowałam i efekt b.fajny). Jedynie co to nakładałam na twarz niedługo po kremie i zaraz po bazie ale to nie to samo co z wodą.
Więc w tym temacie nic nie wiem

Stary 2009-10-22, 01:38   #3292
Renatka89
Zakorzenienie

Cytat:
TZ mi właśnie powiedział ze ma z 5 właśnie i dziękuję Ci że to potwierdziłaś
A właśnie coś mi mignęło o tym stosowaniu na mokro - że chyba pędzlem popsikanym wodą (nie wiem czy jeszcze są inne metody bo dopiero dziś weszłam na minerałki i dopiero 2 wątki przeczytałam - tego o trikach jeszcze nie), ja nigdy nie próbowałam i w ogóle mi się od razu wydaje że plamy wyjdą (ale kosmosem dla mnie było też nakładanie pudru prasowanego na mokro a spróbowałam i efekt b.fajny). Jedynie co to nakładałam na twarz niedługo po kremie i zaraz po bazie ale to nie to samo co z wodą.
Więc w tym temacie nic nie wiem
noł problem, Loreal ma 10g
Moje 2 ulubione podkłady w ostatnim długim czasie

Ja właśnie wertuję ten wątek o trikach jeszcze raz.. czytam i czytam,ale wersja na mokro chyba do mnie nie przemawia.
Chociaz.. pewnie kiedys sprobuje
w kazzdym badz razie jutro spróbuje na swiezo nakremowana buzke

Kasiu a widzialas to zdj?
http://http://www.wizaz.pl/forum/sho...postcount=3846

kurde.. ja daje duzo wiecej, jutro wysypuje najpierw tak malusko.. ale nie wiem,jakos za mało mi sie to wydaje.
Stary 2009-10-22, 01:43   #3293
tylkokasia
Moderator

Cytat:
noł problem, Loreal ma 10g
Moje 2 ulubione podkłady w ostatnim długim czasie

Ja właśnie wertuję ten wątek o trikach jeszcze raz.. czytam i czytam,ale wersja na mokro chyba do mnie nie przemawia.
Chociaz.. pewnie kiedys sprobuje
w kazzdym badz razie jutro spróbuje na swiezo nakremowana buzke

Kasiu a widzialas to zdj?
http://http://www.wizaz.pl/forum/sho...postcount=3846

kurde.. ja daje duzo wiecej, jutro wysypuje najpierw tak malusko.. ale nie wiem,jakos za mało mi sie to wydaje.
No ja właśnie mam zamiar te triki poczytać ale weszłam na watek o edm . Fotki nie widziałam ale też mi się maławo wydaje. Ja używam tak z 2 może 3 (zależy kiedy) takie porcje. Ale też chyba ilość zależy od tego jakie krycie ma produkt i jaką ma się cerę. Bo na taką bez niespodzianek i w jednym kolorze to może i starczy

Stary 2009-10-22, 01:47   #3294
Renatka89
Zakorzenienie

Cytat:
No ja właśnie mam zamiar te triki poczytać ale weszłam na watek o edm . Fotki nie widziałam ale też mi się maławo wydaje. Ja używam tak z 2 może 3 (zależy kiedy) takie porcje. Ale też chyba ilość zależy od tego jakie krycie ma produkt i jaką ma się cerę. Bo na taką bez niespodzianek i w jednym kolorze to może i starczy
a moje przebarwienia i inne plamki coś ukryc musi

a może inne minerały kryją jeszcze lepiej?
O mój boże, wpadłam jak sliwka.. w kompot, tragedia, znowu mam zajawke, jeszcze wątek o naturalnej pielegnacji.. siedze tam i notuje tylko, a lista zakupow sie wydluza ahh

Póki co to ja mineralow uzywam tak,ze po prostu nakladam je na pędzel, stempluje na twarzy w kilku miejscach, a potem rozcieram kółeczkami az do porzadanego efektu.
a Moze da sie lepiej?

uciekam do łózeczka. jutro o 7 musze wstac.. tzn dzis
Dobranoc
Stary 2009-10-22, 01:55   #3295
tylkokasia
Moderator

Cytat:
a moje przebarwienia i inne plamki coś ukryc musi

a może inne minerały kryją jeszcze lepiej?
O mój boże, wpadłam jak sliwka.. w kompot, tragedia, znowu mam zajawke, jeszcze wątek o naturalnej pielegnacji.. siedze tam i notuje tylko, a lista zakupow sie wydluza ahh

Póki co to ja mineralow uzywam tak,ze po prostu nakladam je na pędzel, stempluje na twarzy w kilku miejscach, a potem rozcieram kółeczkami az do porzadanego efektu.
a Moze da sie lepiej?

uciekam do łózeczka. jutro o 7 musze wstac.. tzn dzis
Dobranoc
Ja od razu robię ruchy kuliste.
I właśnie się tak zastanawiałam co ty jeszcze na wizażu robisz o tej godzinie. W pl już 2 ( u mnie1) Ja się wyspałam popołudniu i teraz mi się nie chce. A poza tym śpię do 11 (albo nawet później mogę wstać)
Ale mam życie leniwe

Stary 2009-10-22, 02:00   #3296
Renatka89
Zakorzenienie

Cytat:
Ja od razu robię ruchy kuliste.
I właśnie się tak zastanawiałam co ty jeszcze na wizażu robisz o tej godzinie. W pl już 2 ( u mnie1) Ja się wyspałam popołudniu i teraz mi się nie chce. A poza tym śpię do 11 (albo nawet później mogę wstać)
Ale mam życie leniwe
a no 2, do 7rano to bedzie akurat 5godzin snu u mnie norma i najlepsza dawka, czue sie wtedy lepiej niz gdybym pospała z 10godzin.
Ja nocny marek jestem, no i malo sypiam ogolnie, ale praca na 3 zmiany zabiera mi czesto posiedzenia w nocy

Dzisiaj tez wstałam po 7, po 22 wrocilam z pracy.. a teraz to ja siedzialam z maseczkami na gebuli i kudełkach i "opalałam: buzke wlasnie
jade na weekend do TZta nie moge go straszyc bladoscia, do opalonego ciała

a teraz juz naprawde uciekam.. bo zanim zasne to bedzie pewnie 3

branoc!
Stary 2009-10-22, 02:03   #3297
tylkokasia
Moderator

Cytat:
a no 2, do 7rano to bedzie akurat 5godzin snu u mnie norma i najlepsza dawka, czue sie wtedy lepiej niz gdybym pospała z 10godzin.
Ja nocny marek jestem, no i malo sypiam ogolnie, ale praca na 3 zmiany zabiera mi czesto posiedzenia w nocy

Dzisiaj tez wstałam po 7, po 22 wrocilam z pracy.. a teraz to ja siedzialam z maseczkami na gebuli i kudełkach i "opalałam: buzke wlasnie
jade na weekend do TZta nie moge go straszyc bladoscia, do opalonego ciała

a teraz juz naprawde uciekam.. bo zanim zasne to bedzie pewnie 3

branoc!
Słodkich snów - do jutra

Stary 2009-10-22, 06:46   #3298
Tygrryska
Zakorzenienie

dzien dobry

a co to jest AOH?
Tygrryska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-22, 08:21   #3299
Airish88
Zakorzenienie

Dzień dobry

Idę po kawunię
Stary 2009-10-22, 09:12   #3300
Renatka89
Zakorzenienie

Dzien dobry

Tygrysko- AOH to rozświetlacz Essene, o ten: http://http://www.wizaz.pl/kosmetyki...wietlajacy.htm

super jest, ja go zazwyczaj dawałam pod brwi i na skronie na imprezy, ale sprobuje jakos na dzien. Warto
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości