Sposoby na przyspieszenie porostu w³osów- czê¶æ III - Strona 148 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury > Pielêgnacja w³osów

Notka

Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2009-10-14, 18:34   #4411
Anariel
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 470
Dot.: Sposoby na przyspieszenie porostu w³osów- czê¶æ III

Czarnula204 minely dopiero 3 tygodnie, nie na wszystkich bedzie to dobrze dzialac. Musisz znalezc cos co bedzie odpowiednie dla Ciebie Trzymam kciuki
-Od Lipca 2009 dbam o paznokcie

Anariel jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-10-14, 18:55   #4412
oleczka1122
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 3

Ja u¿ywam Ha-Pantoten classic ( 2 razy dziennie po 2 tabletki). Narazie nie widze widocznych efektów ale za¿ywam je dopiero 8 dni, wiêc nie mogê jeszcze nic na ten temat powiedzieæ... Mam nadziejê, ¿e po 3 miesi±cach zobaczê ró¿nicê w kondycji moich w³osów
oleczka1122 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-10-14, 20:07   #4413
socialite
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 337

Mi pozostalo jako¶ ok 5 cm do ty³ka, do pasa ju¿ praktycznie dosz³y
Jako¶ dopiero na pocz±tku roku dopiero je podetne, mimo ¿e koñcówki s± jak miote³ki, to nie dam ¶ci±æ Od 2 lat zapuszczam wlosy od 2 cm za podbrodek, do teraz, u¿ywa³am wiele rzeczy, nisim fast, seboradiny, wszystkie waxy ( maski i spraye ) , glorie, wiele suplementow, ampulki seboradin i radical, mgielke radical ...
I szczerze mogê poleciæ stosowanie ampulek: 2 opakowania seboradinu i 2 opakowania radicalu w ciagu 2 miesiecy u mnie rownalo sie ponad 3 cm do tego henna treatment wax co 3-4 dni (zdarzalo siê co 2) i wax moc natury + gloria (tez czasem na skalp) = dlugie i miekkie wlosy

Navien, na wypadanie polecam wax moc natury do wypadajacych, taki sam spray, ampulki radical i mgielka + suplementy

Mnie po nisimie fast tak wlosy lecialy, wlasnie tak je poratowalam, przy czym mialam przyspieszony wzrost wlosow bez ich utraty
Chanel and lipgloss,it's about being
a role model,standing out and being
beautiful on the inside.

http://ubierziumaluj.blogspot.com/

Edytowane przez socialite
Czas edycji: 2009-10-14 o 20:08
socialite jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-10-14, 20:16   #4414
Navien
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 395

Cytat:
Napisane przez socialite Poka¿ wiadomo¶æ
Jako¶ dopiero na pocz±tku roku dopiero je podetne, mimo ¿e koñcówki s± jak miote³ki, to nie dam ¶ci±æ Od 2 lat zapuszczam wlosy od 2 cm za podbrodek, do teraz, u¿ywa³am wiele rzeczy, nisim fast, seboradiny, wszystkie waxy ( maski i spraye ) , glorie, wiele suplementow, ampulki seboradin i radical, mgielke radical ...
I szczerze mogê poleciæ stosowanie ampulek: 2 opakowania seboradinu i 2 opakowania radicalu w ciagu 2 miesiecy u mnie rownalo sie ponad 3 cm do tego henna treatment wax co 3-4 dni (zdarzalo siê co 2) i wax moc natury + gloria (tez czasem na skalp) = dlugie i miekkie wlosy

Navien, na wypadanie polecam wax moc natury do wypadajacych, taki sam spray, ampulki radical i mgielka + suplementy

Mnie po nisimie fast tak wlosy lecialy, wlasnie tak je poratowalam, przy czym mialam przyspieszony wzrost wlosow bez ich utraty
to Ty na avatarze jeste¶? Ale ¶liczna! a w³osy! achhh!

Wax stosujê zagraniczny, ale powoli mi siê koñczy, wiêc kupiê tym razem polsk± odmianê, bo wszyscy j± polecaj±, a ja od lat mam waxa tamtego. ampu³ki radical? A dostanê je w zwyk³ej aptece czy tylko na allegro muszê szukaæ? A mgie³kê radicala te¿ skombinujê, chocia¿ akurat z takich zewnêtrznych, to uwielbiam jedwab, p³ynn± keratynê i gliss kura ¿ó³tego.
Stary 2009-10-14, 20:36   #4415
socialite
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Navien Poka¿ wiadomo¶æ
to Ty na avatarze jeste¶? Ale ¶liczna! a w³osy! achhh!

Wax stosujê zagraniczny, ale powoli mi siê koñczy, wiêc kupiê tym razem polsk± odmianê, bo wszyscy j± polecaj±, a ja od lat mam waxa tamtego. ampu³ki radical? A dostanê je w zwyk³ej aptece czy tylko na allegro muszê szukaæ? A mgie³kê radicala te¿ skombinujê, chocia¿ akurat z takich zewnêtrznych, to uwielbiam jedwab, p³ynn± keratynê i gliss kura ¿ó³tego.
ampulki radical glownie w aptece ale na all tez chyba sa mgielka radical w rossmanie nawet jest, na koncowki jesli juz o radicalu mowa, to polece jeszcze serum i koncenrat, boski keratyna tez fajna, osobiscie mam w rybkach ja uzywam na zmiane jedwab joanny i chi, aktualnie quick wax do suchych i zniszczonych oraz latte, no i czasem tez gliss kur zolty z olejkami dwufazowy na av to nie ja, to kim kardashian, ale jestem podobno podobna i tez mam ciemnobrazowe dlugie wlosy, tyle ze z grzywka pocieniowana na bok moze niedlugo wstawie jakies aktualne zdjecie znow na wizaz
beautiful on the inside.

Stary 2009-10-14, 20:43   #4416
Navien
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 395

Cytat:
ampulki radical glownie w aptece ale na all tez chyba sa mgielka radical w rossmanie nawet jest, na koncowki jesli juz o radicalu mowa, to polece jeszcze serum i koncenrat, boski keratyna tez fajna, osobiscie mam w rybkach ja uzywam na zmiane jedwab joanny i chi, aktualnie quick wax do suchych i zniszczonych oraz latte, no i czasem tez gliss kur zolty z olejkami dwufazowy na av to nie ja, to kim kardashian, ale jestem podobno podobna i tez mam ciemnobrazowe dlugie wlosy, tyle ze z grzywka pocieniowana na bok moze niedlugo wstawie jakies aktualne zdjecie znow na wizaz
to Kim? o kurcze, zupe³nie do siebie nie podobna
ja w³a¶nie mam fryzurê identyczn± jak ona, ale oczy niebie¶ciuchne, a chcia³abym mieæ br±zowe
ale btw, w³a¶nie chodzi mi o to, ¿eby móc kupiæ wszystkie takie specja³y osobi¶cie w sklepach/aptekach. Nie chce mi siê bawiæ w zamawianie na razie.

Wiêc waxa i ampu³ki radicala kupiê w aptece, a mgie³kê w rossmanie. Chocia¿ bêdê musia³a odwiedziæ allegro i kupiæ jedwab i keratynê, bo mi siê koñcz±, a bez nich nie wyobra¿am sobie ¿ycia!

jeszcze napisa³a¶, ¿e w³osy wypada³y Ci po stosowaniu nisim fast? a ja tak siê przymierzam, ¿eby go kupiæ, no, ale nie bêdê ryzykowaæ utraty sterty w³osów! Wolê poczekaæ spokojnie rok, dbaj±c o fryzurkê i same urosn± mi. Mo¿e nawet doczekam siê takich do pasa

Edytowane przez Navien
Czas edycji: 2009-10-14 o 20:45
Navien jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-10-14, 21:08   #4417
socialite
Zakorzenienie

Cytat:
to Kim? o kurcze, zupe³nie do siebie nie podobna
ja w³a¶nie mam fryzurê identyczn± jak ona, ale oczy niebie¶ciuchne, a chcia³abym mieæ br±zowe
ale btw, w³a¶nie chodzi mi o to, ¿eby móc kupiæ wszystkie takie specja³y osobi¶cie w sklepach/aptekach. Nie chce mi siê bawiæ w zamawianie na razie.

Wiêc waxa i ampu³ki radicala kupiê w aptece, a mgie³kê w rossmanie. Chocia¿ bêdê musia³a odwiedziæ allegro i kupiæ jedwab i keratynê, bo mi siê koñcz±, a bez nich nie wyobra¿am sobie ¿ycia!

jeszcze napisa³a¶, ¿e w³osy wypada³y Ci po stosowaniu nisim fast? a ja tak siê przymierzam, ¿eby go kupiæ, no, ale nie bêdê ryzykowaæ utraty sterty w³osów! Wolê poczekaæ spokojnie rok, dbaj±c o fryzurkê i same urosn± mi. Mo¿e nawet doczekam siê takich do pasa
niestety, wypadalo mi nawet 30-40 wlosow dziennie, urosly, ale za duzo ich wypadlo
beautiful on the inside.

Stary 2009-10-14, 21:53   #4418
szpilka666
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 350

Cytat:

A stosowa³a¶ mo¿e Garnier Neril - tonik?? Je¶li tak to co wg Ciebie jest lepsze?? Ampu³ki Radical ?? Bo przymierzam siê do kupna jednej z tych rzeczy ¿eby wzmocnic wlosy i przyspieszyc porost. Z góry dziêkuje
Stary 2009-10-14, 22:23   #4419
socialite
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szpilka666 Poka¿ wiadomo¶æ
A stosowa³a¶ mo¿e Garnier Neril - tonik?? Je¶li tak to co wg Ciebie jest lepsze?? Ampu³ki Radical ?? Bo przymierzam siê do kupna jednej z tych rzeczy ¿eby wzmocnic wlosy i przyspieszyc porost. Z góry dziêkuje
po nerilu czesto wypadaja wlosy, radical hamuje wypadanie, wolê ampulki radical

Cytat:
o, to fajnie, bêdê stosowaæ na ca³e w³osy. Ale pewnie jedna ampu³ka nie wystarczy na ca³± d³ugo¶æ? I rozumiem, ¿e mogê co drugi dzieñ to nak³adaæ, bo codziennie w³osów nie myjê, co 2 dni.
zaleca sie stosowania codziennie
beautiful on the inside.

Stary 2009-10-15, 12:50   #4420
'Estelle'
The Pink Power Mo³derajtor

Wiadomo¶ci: 10 704

Przesunê³am czê¶æ dyskusji na w±tek o w³osach wypadaj±cych, bo zrobi³y¶cie totalnego off topa. Proszê o trzymanie siê g³ównego tematu.

'Estelle' jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-10-15, 17:21   #4421
szpilka666
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 350

Cytat:
po nerilu czesto wypadaja wlosy, radical hamuje wypadanie, wolê ampulki radical
Dziêkuje w takim razie kupiê te ampu³ki jak bede miala doplyw gotówki i zrobie miesieczna kuracje.
Stary 2009-10-16, 13:07   #4422
paulina black
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 3
Talking szybki porost w³osow

Mo¿e to glupie ale przed wyjazdem do Polski na urlop farbowa³am w³osy .. 2 tygodnie mine³y i nic zero odrostu ... tu w anglii po 2 tygodniach mam centymetrowy odrost .. jak to mo¿liwe??? My¶le ¿e jedynym racjonalnym wyt³umaczeniem s± inne od¿ywki i szampony Wiêc jak by¶cie czasami byli w Anglii to kupujcie wiadrami haha pozdro
paulina black jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-10-16, 21:45   #4423
azure
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 791
GG do azure

Która z poni¿szych wcierek bêdzie lepsza na wzmocnienie i porost?
Proszê o pomoc

Farmona, Jantar, Od¿ywka do w³osów i skóry g³owy
Sk³ad: Aqua, Propylene Glycol, Glucose, Calendula Officinalis Extract, Chamomilla Recutita Extract, Rosmarinus Officinalis Extract, Salvia Officinalis Extract, Pinus Sylvestris Extract, Arnica Montana Extract, Arctium Majus Extract, Citrus Medica Limonum Extract, Hedera Helix Extract, Tropaeolum Majus Extract, Nasturtium Officinale Extract, Amber Extract, Disodium Cystinyl Disuccinate, Panax Ginseng, Arginine, Acetyl Tyrosine, Hydrolyzed Soy Protein, Polyquaternium-11, Peg-12 Dimethicone, Calcium Pantothenate, Zinc Gluconate, Niacinamide, Ornithine Hci, Citrulline, Glucosamine HCI, Biotin, Panthenol, Polysorbate 20, Retinyl Palmitate, Tocopherol, Linoleic Acid, PABA, Triethanolamine, Carbomer, Parfum, 2-Bromo-2-Nitropropane-1,3-Diol, Methyldibomo Glutaronitrile, Dipropylene Glycol, Limonene, Linalool

Farmona, Saponics, Kompleks od¿ywczy stymuluj±cy wzrost w³osów
Sk³ad: Sk³ad: aqua, cetyl alkohol, cetearyl alkohol, stearalkonium chloride, PEG-20 stearate, ceteareth 20, cetrimonium chloride, equisetum arvense extract, cera alba, propylene glycol, calendula officinalis flower extract, chamomilla, recutica flower extract, rosmarinus officinalis leaf extract, salvia officinalis leaf exract, pinus silvestris bud extract, arnica montana flower extract, arctium majus root extract, citrus medica limonum peel extract, hedera helix extract, tropaeolum majus extract, nasturtium officinale extract, polysorbate 20, retinyl palmitate, tocopherol, linoleic acid, PABA, parfum, DMDM hydantoin, methylisothiazolinone, methylchloroisothiazolino ne, hexyl cinnamal, buthylphenyl methypropional, citronellol, linalool
azure jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-10-21, 11:44   #4424
Agatau88
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 995

Dziewczyny a jaki jest taki przecietny wzrost wlosa w ciagu mca? Ja od jakis 2 tygodni zaczynam intensywnie przyspieszac porost wlosow i tak sie zastanbawiam kiedy mozna mowic ze wlosy szybko rosna, przy jakim poroscie miesiacznym?
Agatau88 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-10-21, 13:54   #4425
Anariel
Wtajemniczenie

Zalezy ile Ci rosly bez przyspieszaczy. Przecietnie rosna 1-1,5 na miesiac, ja mialam po stosowaniu roznych preparatow ponad 4cm na miesiac.

Stary 2009-10-21, 14:01   #4426
Marcia1984
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 181

Anariel po jakich preparatach?
Marcia1984 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-10-21, 14:04   #4427
Anariel
Wtajemniczenie

Wejdz na mojego bloga na wizazu

Stary 2009-10-21, 14:18   #4428
Marcia1984
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 181

Troszke tego uzywasz
Zastanawiam sie nad tym Nisim...Warto?
Marcia1984 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-10-21, 16:25   #4429
jodi
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 75

ja wkoñcu jestem szczê¶liwa!! Jak ju¿ wcze¶niej pisa³am gdzie¶ tam kilka dni temu- zmieni³am witaminy merz na silice i dla mnie te witaminy s± extra!!!!! W³osy jako¶ ruszy³y nie wspominaj±c o paznokciach!! Biore je 12 dni a efekty s±.
Ja nale¿e do tych osób na które raczej nic nie dzia³a dopiero silica!!! Nawet Fast nie da³ sobie rady. Dlatego polecam wam na jesieñ Silice!! Jeszcze chcê powróciæ do nafty.

---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ----------

Cytat:
Napisane przez jyyli Poka¿ wiadomo¶æ
Ja jad³am przez jaki¶ czas codziennie jajecznicê z dwóch jajek i ros³y ³adnie
Dziêkuje za odp!
jodi jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-10-21, 17:17   #4430
Agatau88
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 995

Kurcze przyrost 4 cm na miesiac to jakas magia
Agatau88 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-10-21, 19:20   #4431
trojka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 084

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Poka¿ wiadomo¶æ
Kurcze przyrost 4 cm na miesiac to jakas magia
Z pewno¶ci±
eh ta Anariel to niez³a czaruje te w³oski i czaruje,
chyba oszala³abym ze szczê¶cia maj±c taki przyrost

Nie dotykajcie ich telefonów!
Nie czytajcie komunikatorów, maili.
Nie szukajcie na si³ê problemów!
S³odka niewiedza i szacunek to spokój w zwi±zku.
trojka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-10-21, 21:54   #4432
Anariel
Wtajemniczenie

Musze przyznac,ze teraz im blizej porodu to zaniedbalam to wszytsko. Teraz stosuje tylko olejki,wax i dabur vatika hot oil treatment. No i juz dawno nie mierzylam przyrostu...

Co do Nisim Fast to jak dla mnie warto, no ale na mnie podzialal

Stary 2009-10-21, 22:48   #4433
anka.d
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 640

witam. moj pierwszy post, bo i zapuszczania poczatek. szczerze mowiac bladego pojecia nie mam jak szybko rosn± mi w³osy. nie farbuje, a ¿e w³osy siê krêc± to ciê¿ko oceniæ po wygl±dzie, bo przyrost gubi siê w skrêcie.

dzis przyszla moja pierwsza paczka z mazide³ i na jutro planujê pierwsz± wcierkê - i tu pojawia siê moja pro¶ba o pomoc.
plan jest taki:
eclipta (100%), d-pantenol (0,5%), ekstrakt z guarany 22% (4%), cococin (5%)
(procenty w nawiasie to maksymalna ilo¶æ sk³adnika w preparacie zalecana przez mazid³a)
wszystkie te sk³adniki s± rozpuszczalne tylko w wodzie (pantenol rowniez w alkoholach, ale tego nie zamierzam dodawac)
wczoraj olejowa³am, wiec nie wiem czy chce znowu to robiæ przed kolejnym myciem. ale jesli polecacie dodaæ do tej mieszanki jeszcze jakis olej to moze jojoba?

pe³na lista pó³produktów i produktów, którymi dysponujê jest w dzienniku - klik - post jest d³ugi - lista na samym koncu.

z góry bardzo dziêkujê za porady
anka.d jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-10-22, 01:14   #4434
viki1988
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 8 851

anka.d, generalnie olejów nie dodaje sie do wcorek, je¶li ju¿ to jakie¶ eteryczne i to w ma³ej ilo¶ci bo inaczej mo¿e zat³u¶ciæ ³epek z eclipta uwa¿aj bo jet upierdliwa przy rozpuszczaniu, a co do listy to mo¿esz do wcierki jeszcze nicynamid dodaæ
Stary 2009-10-22, 01:32   #4435
anka.d
Wtajemniczenie

dziekuje bardzo

z olejków eterycznych mam pomarancze z mazide³ i odnaleziony gdzies w domu cynamonowy (stosowany zazwyczaj do inhalacji przy katarze). cynamonowy ma ostrzezenia o podraznieniach i alergiach, wiec jesli w ogole to dodam pomaranczke.
Stary 2009-10-22, 02:03   #4436
trojka
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 084

Cytat:
Napisane przez viki1988 Poka¿ wiadomo¶æ
anka.d, generalnie olejów nie dodaje sie do wcorek, je¶li ju¿ to jakie¶ eteryczne i to w ma³ej ilo¶ci bo inaczej mo¿e zat³u¶ciæ ³epek z eclipta uwa¿aj bo jet upierdliwa przy rozpuszczaniu, a co do listy to mo¿esz do wcierki jeszcze nicynamid dodaæ
Hmmm... to ja stosujê wy³±cznie olejowe wcierki, które s± polecane na Wiza¿u i na LU
w nich przewa¿aj± w³a¶nie oleje wszelakie,
w³a¶nie przed chwilk± zmy³am wcierkê z rycyny, gliceryny i oleju z ró¿y damasceñskiej i w³osy s± genialnie jedwabiste

Nie dotykajcie ich telefonów!
Nie czytajcie komunikatorów, maili.
Nie szukajcie na si³ê problemów!
S³odka niewiedza i szacunek to spokój w zwi±zku.
trojka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-10-22, 09:18   #4437
'Estelle'
The Pink Power Mo³derajtor

Wiadomo¶ci: 10 704

Cytat:
Napisane przez trojka Poka¿ wiadomo¶æ
Hmmm... to ja stosujê wy³±cznie olejowe wcierki, które s± polecane na Wiza¿u i na LU
w nich przewa¿aj± w³a¶nie oleje wszelakie,
w³a¶nie przed chwilk± zmy³am wcierkê z rycyny, gliceryny i oleju z ró¿y damasceñskiej i w³osy s± genialnie jedwabiste
Ale wcierasz to w skórê? Czy bardziej skupiasz siê na olejowaniu d³ugo¶ci?
Bo mam wra¿enie, ¿e troszeczkê rozmijasz siê z Viki w definiowaniu pojêcia "wcierka"[jako mikstura stricte do wcierania w skalp].

Oleje, owszem, równie¿ mo¿na wcieraæ w skalp, ale musz± byæ one raczej odpowiednio przygotowane [macerat], aby wch³onê³y dobroczynne sk³adniki. Mo¿na te¿ zastosowaæ gotowe mieszanki, typu Himalaya.

'Estelle' jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-10-22, 10:00   #4438
dodeczka84
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 299

Tracê motywacjê, ratunku ... to ju¿ kolejny raz siê dzieje. Poprzednio skoñczy³o siê na strzy¿eniu u fryzjera, jak teraz sie temu oprzeæ jak fryzura ju¿ porz±dnie traci kszta³t... A tu idzie nowy sezon jesienno-zimowy i nowe trendy ... Nie lubiê chodziæ taka niezadbana;/
dodeczka84 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-10-22, 10:07   #4439
anka.d
Wtajemniczenie

trojka ja slowow "wcierka" rozumiem tak jak to napisala Estelle.
z reszta w±tek jest o poroscie w³osów, wiec wcieranie czegokolwiek w cokolwiek poza skalpem chyba nie bardzo pomo¿e na porost?
kondycjonowanie w³osów tych juz wyrosnietych to co innego i tu tez uzywam olei.
Stary 2009-10-22, 11:12   #4440
DagmaraRose2000
Perfumoholik z wyboru

Wiadomo¶ci: 3 761

Ja tez mam kryzys... jakas szaro bura sie czuje i bez charakteru, mam ochote sciac sie na chlopczyce

"Don't you know there ain't no devil, there's just God when he's drunk."
DagmaraRose2000 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:50.

© 2000 - 2026 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.