|
|
#271 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Minerałoholiczki - wątek plotkowy nie tylko o minerałach część V
Wrodzone? Dużo spać
Nabyte? mocny korektor. I dużo spać ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#272 | |
|
Wtajemniczenie
|
Mnie zawsze pomagał Falvit, ale nie jest dedykowany paznokciom, raczej ogółowi, ale paznokcie zawsze miałam mocniejsze po nim. Ostatnio kumpela mi poleciła na cerę i paznokcie Merz Spezial (czeka, aż Falvit skończę
).I mi! I mi! Wprawdzie sądzę, że takich, jak Sel, nie mam, ale cienie pod oczami to moja zmora ![]() Cytat:
To samo maść z wit. A ![]() Edit: dużo snu u mnie nic nie zmienia
(o.o ) (> < ) Edytowane przez fanka_fiorda Czas edycji: 2009-10-22 o 13:53 |
|
|
|
|
#273 |
|
Zakorzenienie
|
Kamilko..olej rycynowy, nawet nie mieszaj z woda , delikatnie podgrzej odrobinke i masuj pazurki
Działa Korektor mam , aczkolwiek moja skóra jest jak oblana woskiem , tłusta śiweci się i jeszcze na dodatek łuszczy. Czym oni mnie smarowali....Podejrzewam że żaden makijaż nie będzie z tym współgrał
|
#274 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#275 |
|
Zakorzenienie
|
Fanko...mi dziewczyny poradziły na sińce pod oczami żel ze swietlikiem z Flos Leku. dokupiłam do tego z tej samej serii ze świetlikiem i arniką- naprawdę była duża poprawa
|
#276 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nie rozumiem kompletnie sprzeciwianiu się zapłodnieniu in vitro. Nie każdy ma możliwość zajścia w ciążę w sposób naturalny, a uważam, że na siłę nie można możliwości posiadania własnego dziecka kobiecie odbierać. I gwarantuję, że większość osób przeciwko in vitro urodziła pewnie naturalnie więc problemu bezpłodności nie zna. |
|
|
|
|
#277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do dyskusji powyzej, rowniez zgadzam sie z kazdym slowem Hexx - przede wszystkim licze sie ja, moje zdrowie i moje zycie, a nie gdybanie nad istota, ktorej jeszcze nie ma na swiecie. Aborcja powinna byc ogolnie dostepna bez wielkiego halo i nie wierze, ze ta dostepnosc w masowy sposob uczynilaby z tego zabiegu metode antykoncepcyjna. Umowmy sie - tabletki, spirala, prezerwatywy, plastry, etc. sa jednak tansze i bezpieczniejsze. |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#278 |
|
Zadomowienie
|
Mam wieelka prosbe, ktos sie chwalil ze zna niemiecki (Viol
) ?? Czy moglabys rzucic okiem na ten tekst i jesli sie da to przetlumaczyc? "Leider mussen wir Ihnen mitteilen, dass die Karten fur das von Ihnen gewunschte Spiel bereits restlos vergriffen sind. Aufgrund der sehr hohen Nachfrage unserer Mitlieder und Kunden reicht das zur Verfugung stehendeKontingent leider bei weitem nicht aus, um Ihre Bestellung zu berucksichtigen . Es tut uns leid, dass wir Ihnen fur dieses Spiel keine Eintrittskarten zur Verfugung stellen konnen, wurden uns jedoch freuen, wenn wir Sie bei einem anderen Spiel unserer Mannschaft begrusen konnen. Aus Sicherheist - und Datenschutzgrunden werden Ihre Bestellunterlagen von uns vernichtet. Die aktuelle Ticketsituation konnen Sie unserer Homepage .... |
|
|
|
#279 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
rozmiawiałam z aptekarką, poleciła Belissę jako tańszy zamiennik ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#280 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o, zapamniałam dodać ze jestem jak najbardzej za in vitro, i żeby jeszcze było refundowane na paznokcie to takie kapsułki z gala wcieram, Dominika polecała na brwi, a że tam idzie kapka, to resztę w paznokcie wcieram ![]() a na włosy to nie wiem co, bo mi garściami wychodzą
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#282 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- które wypowiedzi? |
|
|
|
|
#283 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#284 |
|
Wpisz tu zomzing
|
tego nie zauważyłam, żeby poczuła się urażona, zresztą uważam, ze taka wolna platforma wymiany myśli to nie miejsce ani na urażenia, ani na lansowanie swoich jedynych-i-słusznych-poglądów, a tylko wolna wymiana myśli: ktoś uważa tak, ktoś inny dokładnie odwrotnie, i to jest właśnie to
|
|
|
|
#285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na sińce pod oczami to nie wiem - nie mam problemu tego.... |
|
|
|
|
#287 |
|
Zakorzenienie
|
Kamilko Ja tez narzekałam na paznokcie niedawno- przez ten stres i wydarzenia o nich zapomniałam, za to włosy mi zaczeły wyłazić..hihiih. Nie można mieć wszystkiego kochana
Ty będziesz miała piekne włosy a ja paznokcie a co u renifera słychac?
|
#288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
). I piszą, że z pewnością Twoje zamówienie zostanie zniszczone (chodzi o ochronę danych zapewne). Akutalną sytuację biletową możesz sprawdzić na stronie internetowej.matko aż się zgrzałam. Mogłam coś poprzekręcać ale sens jest taki jak napisałam.
|
|
|
|
|
#289 |
|
Zakorzenienie
|
Hexx paczka dotarla, dziekuje
Aha, nie polecam olejku rycynowego na brwi i rzesy, stasznie zapycha pory i potem wyskakuje drobna kaszka, brr... Wrocilam wlasnie z mikrodermabrazji diamentowej, buzie mam gladka jak silikon albo guma ![]() Co do dyskusji - kazdy ma prawo pisac co chce, pod warunkiem, ze nie rzuca bluzgami. Jasne jest, ze mamy odmienne zdania ale to nie znaczy, ze jedni maja czuc sie urazeni pogladami innych i wycofywac z rozmowy, prosze bronic swojego stanowiska, a nie wycofywac sie. Nadinterpretacja, zla rzecz, wiec umowmy sie, ze nikt tu swiadomie nie atakuje nikogo osobiscie ale broni swoich racji. Za konstruktywna polemika jestem zawsze |
|
|
|
#290 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dzieki jeszcze raz |
|
|
|
|
#291 |
|
skacze bryka i wiruje ...
|
Mi rycynowy krzywdy nie zrobił, ale na brwi wolę Gal. Naprawdę mam wielką różnicę po tych niebieskich rybkach
Tylko na rzęsy te rybki są słabe, bo mają olejek herbaciany i szczypie niestety. Muszę wypróbować ten Hipp do demakijażu, może mi rzęsy urosną ![]() A Nail Tek II na paznokcie jest świetny, ja nawet lubiłam bez tej wierzchniej błyszczącej warstwy, ten mat podkładu mi się podobał
|
#292 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie olejek nie uczynił żadnej krzywdy. A masz może jakiś swój patent do wcierania w brwi / paznokcie? Jakiś olej z mazideł czy coś? ![]() Bea - nie ma sprawy cieszę się, że mogłam pomóc.Hehe Dominiko, no mat też dobry jest ja tej błyszczącej prawie nie używam z tego względu, że nie mogę się oderwać od ukochanego Inglota nr 82 (coś jakby ecru?). Kładę matowy podkład, a na to 2-3 warstwy Inglota i miodzio choć żeby kuracja przynosiła super efekt, to powinno się malować tym błyszczącym na mat, codziennie jedną warstewkę dodawać.
Edytowane przez Viollet87 Czas edycji: 2009-10-22 o 15:45 |
|
|
|
|
#293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do mikrodermabrazji diamentowej
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#294 |
|
Zakorzenienie
|
Szczesciary, a ja mialam taki wysyp po olejku rycynowym
![]() Osobiscie zauwazylam, ze sciemnialy mi i szybciej odrastaja brwi po odzywce Lancome Brow Expert - mam kolor Taupe i uzywam jej do makijazu, wcale nie traktowalam jej jak kuracji, a prosze, cos tam jednak robi. Medyczna z Pierre Rene chyba tez cos tam dziala, tylko slabo "trzyma" brwi w ryzach. Na rzesy stosowalam Mavale ale mialam wrazenie, ze po niej jeszcze bardziej mi rzesy wypadaly, odstawilam i jest lepiej, wiec boje sie ponawiac kuracje. Na skorki wokol paznokci nie mam patentu, ciagle mam suche zadziory
|
|
|
|
#295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję, wszystko dobrze |
|
|
|
|
#296 | |
|
Rzabbocop
|
Cytat:
Ostatnio znowu zauwazam poprawe wlosow po MSM ale wyraznie mniej wypadaja ![]() Brwi i rzesy ciagle slabo
|
|
|
|
|
#297 |
|
Zakorzenienie
|
A możesz rozwinąc skrót MSM ??? Kamilko..Ty masz piekne włosy..kiedyś pisałaś juz co uzywasz ale byłam na etapie minerałów więc nie zapisałam...
|
|
#298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lecę spotkać się z Angel. Do cukierni na ciastko
|
|
|
|
|
#299 |
|
Zakorzenienie
|
Kamila - ja mam swojego Nail Tek II z Allegro.
Selene - gdzie av? ![]() Rzaba ---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ---------- No wiecie co... ręce i piersi opadają! Właśnie się dowiedziałam, że moja najbliższa kuzynka, lat 30, mieszkająca 2 km ode mnie, z którą ostatnio dość często się spotykam (niestety na mszach za jej tatę a mojego wujka, który zmarł w lipcu, zawsze pod kościołem zamieniamy parę słów) jest w szóstym miesiącu ciąży Nosz kurna, powiedzcie mi jak można najbliższej rodzinie nie powiedzieć, nie pochwalić się Jej mama to samo, dosłownie wczoraj u nas była i pary z ust nie puściła (a jak problem mają to pierwsze do nas lecą, nie wymawiając...). Ja nie wiem, czy to dziecko to jakiś powód do wstydu czy co? Nic tylko siąść i płakać jaka ciąża?"
Edytowane przez Viollet87 Czas edycji: 2009-10-22 o 16:49 |
|
|
|
#300 | ||
|
Rzabbocop
|
Cytat:
![]() ale na podstawie tego http://www.msmsupplement.com/ znajdziesz wiecej informacji ---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- Cytat:
Ja w 6 m-cu ciazy wzielam slub i wyjechalam z kraju a o ciazy i slubie wiedzieli tylko rodzice (zreszta swiadkami byli)
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kosmetyki mineralne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:21.

???
do miseczki wlej trochę ciepłej wody, wkrop kilka(naście) kropelek olejku (do kupienia w aptece) i mocz paznokcie kilka minut
ten olejek działa też super na brwi i rzęsy (polecam na noc).

) ??
rozmiawiałam z aptekarką, poleciła Belissę jako tańszy zamiennik
klik!
dzieeekuuuujeee

jaka ciąża?"