![]() |
#4711 |
Konto usunięte
|
Dot.: Facet poznany na necie - co o tym myślicie?
a dlugo z nim piszesz?
ja mysle czy nie powiedziec Matiemu w weekend ze chce sprobowac nim byc..wiem ze normalnie ze szczescia by pod sufit skakal hehe ![]() ...ale w sumie bylam z klesiem 2 lata i wyszlo ze tez go tak naprawde nie znalam bo odstawil mi n koniec szopke ze sie bym nigdy nie spodziewala...wiec czemu by nie zaryzykowac... |
![]() ![]() |
![]() |
#4712 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Moim zdaniem nic nie tracisz, owszem późńiej możesz żałować, ale lepiej żałować, że się czegoś spróbowało, niż póżnie, że się nie spróbowało ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4713 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Poza tym, nie znasz go, on Ciebie zresztą też nie, skąd możecie wiedzieć już teraz, czy chcecie być ze sobą czy nie? Ja bym była za spokojnym rozkręcaniem znajomości ![]() ![]() Gdyby mnei sasiad na pierwszy, drugim czy nawet trzecim spotkaniu zapytał czy chciałabym z nim byc, to bym mu sie roześmiała w twarz - bo skąd ja bym miała wiedziec, skoro się nie znaliśmy ![]() ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-10-21 o 18:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4714 | |
Raczkowanie
|
Specjalnie sprawdziłam: od 9 września
![]() Ale na żywo poznaliśmy się dopiero tydzień temu. A on jeszcze przed spotkaniem pisał że się we mnie zakochał ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4715 |
Konto usunięte
|
Trohę nie do tematu, wiecie jak można zmienić nick??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4716 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() A u mnie dziewczynki czekam az P. wroci do domku i poagdam z nim przez koma... ![]() ![]() ![]() sie zobaczy..... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4718 |
Konto usunięte
|
Nie, nie hosenka źle mnie zrozumiałas. Nie że pyta czy chcesz że mną chodzić to głupie by było on nie ma pięć lat tylko 22
![]() ![]() motyliacaja a ty z P. Się czemu nie spotkasz wreszcie jestem ciekawa jak by to było ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4719 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a już się bałam, że u mnie coś nie tak jest... heheh między mną a kolegą też nie ma jakiś deklaracji... tzn tak jak mówię obojgu nam zależy i będziemy chcieli rozwinąc znajomość w kierunku bycia razem... a jakiś pytan typu ... chcesz ze mna chodzic?.... nie bylo spotykamy sie i wszystko..pocałunki, przytulenia wychodzą z czasem same z siebie i myślę, że tak powinno być... także kachaaa spotykaj sie z matim i poznawaj go a dalej zobaczysz czy chcesz z nim być ![]() pozdro laski
Małżeństwo to diament szlifowany całe życie... 20.04.2013 ![]() Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko, a ja... Twoja mama ![]() 12.09.2014 ![]() 20.02.2017 ![]() czekamy.... 13.10.2021 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4720 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi chodziło o to co napisałas, że powiesz mu że "spróbujesz z nim być". Poza tym, to troszkę niefajnie brzmi, tak jakbyś robiła mu łaskę i to był wielki zaszczyt. Z tego co piszesz ("właśnie chce na którymś spotkaniu by to wyszło"), to nadal wydaje mi się, że chcecie się w jakiś sposób "deklarować" ("chcesz ze mną chodzić" było z przymrużeniem oka napisane, miałam na myśli ogólnie sens, a nie dokładne słowa). Wiek faceta 22 lata o niczym nie świadczy. Męźczyźni przed 30 rokiem życia nie dorastają ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4721 | |
BAN stały
|
![]() ![]() Cytat:
![]() Pozatym on nie ma za duzo kaski zeby do krk przyjechac.,..i ma noge w gipsie.. ![]() gadlam dzis z nim cale 1h i 18 minut..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() On ma takie teksty ze mnie rozbrajaja ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4722 |
Konto usunięte
|
Motylica to szkoda
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4723 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4724 | ||
Zakorzenienie
|
No proszę
![]() Cytat:
Chyba nie można mówić o tym od pierwszego spotkania bo wtedy się raczej jeszcze nie znamy prawda? Cytat:
![]() Chociaz powiem wam, że po pierwszym spotkaniu chłopak (5 lat starszy) powiedział mi, ze chciałby się ze mną spotykać! Szybko, prawda? A ja mu odp, że jeszcze nie wiem no bo 1 spotkanie to dla mnie za malo, żeby ocenić człowieka...Myślę, że mam rację... Czuję, że z tym G.nic nie wyjdzie... Widzę, że stara sie o mnie ale...jak już pisałam wcześniej mamy dość utrudniony kontakt... W tygodniu on pracuje na zmiany, ja teraz też idę do pracy prawdopodobnie...I on nie ma wtedy jak do mnie dojechać... Bo mało autobusów jeździ a auta nie ma ![]() ![]() Pasują mu tylko niektóre niedziele, wtedy jak ja nie mam szkoły... Wiem, że są jeszcze telefony i internet... Ale wydaje mi się, że to za mało... Co to za związek, żeby od czasu do czasu się spotykać i to tylko na jakieś 2-3 godzinki? ![]() Może lepiej teraz powiedziec mu, że to nie ma sensu?
![]() |
#4725 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wydaje mi się, że w większości przypadków liczą od jakiegoś "przełomowego" wydarzenia - np. znają się długo, ale zawsze spotykają sie w większym gronie, więc czas mogą liczyć od pierwszej randki "sam na sam", może pierwszy pocałunek, seks. No chyba, że faktycznie sprawa została postawiona i określona jasno. Nie wiem, tak mi sie wydaje ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-10-22 o 10:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4726 |
Zakorzenienie
|
No chyba, że tak
![]() Widzę, że ile osób tyle teorii na ten temat ![]()
#4727 |
Zakorzenienie
|
Ta, tylko, ze z tym pocalunkiem, to tez moze tak nie byc do konca. Bo to moze byc pod wplywem chwili, a na nastepnym spotkaniu wogole o tym "nie pamietamy". wiecie o co mi chodzi?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4728 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie z sexem tez tak się zdarza. Generalnie chodzi mi o to, że "to się czuje, wie". Żeby nie było - nie "potępiam" jasnego deklarowania się, tylko ... po co? Zresztą to przeciez tez nie jest tak, że z chwilą gdy sytuacja zostaje jasno określona. Ale wiecie, ja stara jestem, więc mogę mieć inne poglądy ![]()
![]() |
#4729 |
Raczkowanie
|
![]() On 28, potomek na oko z 3. Nie rozmawialam z nim na ten temat, ale o potomku wiem i on wie że ja wiem. ![]() Właśnie... To się wie.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4730 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4731 |
BAN stały
|
Co tu taka cisza!!????
Halooo>>>> |
![]() ![]() |
![]() |
#4732 |
Wtajemniczenie
|
Jejku....
Ale jestem wsciekla na tego mojego.. Piszemy ze soba 8 miesiecy!!!! Widzielismy sie raptem 2 razy.... Chcialam skonczyc to widywanie sie... to on... ze cos ciagnie go do mnie... ze mu sie podobam, ze takie tam bzdety... Ale jak przychodzi do spotkania to.... ja nie moge w tygodniu on zazwyczaj zawala weekendy... Chyba sobie odpuszcze goscia... ;/ Wrr...
#4733 | ||
Konto usunięte
|
bo ja jestem inna
![]() nie nowosc ![]() u mnie Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ja jutro sie z Matim widze hehe ![]() mamusia urodziny ma ale nie ma sily, on przyjezdza hehe gadamy czesto przez tel i o kilka godzin ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4734 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() A u mnie wczoraj mnie P. zaskoczyl... Pisalam wczoraj z P. na gg i mi sie pyta czy chcialabym byc jego? A ja na to ze pewnie...a ten" to fajnie bo chcialbym miec taka dziewczyne jak ty ![]() ![]() Wiec...nie rozbie sobie nadzieji...ale fajnie by bylo.... ![]() Ojj jak za nim tesknie...a do tego koma ma zablokowanego..i smskow nie moze wysylac..wiec dopiero po 20...bede miec z nim kontakt ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4735 |
Zakorzenienie
|
a u mnie na razie wszystko ok
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4736 |
Konto usunięte
|
Motylica widzę też cię wzięło
![]() marynka dobrze że powiedziałas tak bys miała wrażenie że go oklamujesz. A jak mądry chłopak to przeszkadzać mu nie będzie bo aparat nic złego przecież |
![]() ![]() |
![]() |
#4737 |
Zakorzenienie
|
a ja mam pytanie - jesli wysylamy smsy za granice - czy jest to mozliwe bez jakis zwiekszonych kosztow itd? czy pojawia sie info jakies ze sms idzie za granice itp?"
Edytowane przez marynka42 Czas edycji: 2009-10-23 o 17:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#4738 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiecie napisal do mnie nowy chłopak ![]() Gadamy wlasnie na gg ![]()
![]() |
#4739 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
noo ślicznie... myślę, że jeśli pojawił się ktoś interesujący to spróbuj z nim się zapoznać... popisz z nim... wyczuj jaki jest i jak będzie spoko to szykuje się kolejne spotkanko... ślicznie dziewczynoo ślicznie... trzymam kciuki ![]() a jeśli czujesz, że z tym wcześniejszym co ma kilka kilometrów do ciebie nic nie wyjdzie to pamiętaj nic na siłe ![]() ![]() ![]()
Małżeństwo to diament szlifowany całe życie... 20.04.2013 ![]() Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko, a ja... Twoja mama ![]() 12.09.2014 ![]() 20.02.2017 ![]() czekamy.... 13.10.2021 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4740 |
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() ![]() Ten wcześniejszy G.ma do mnie az 50 km ![]() A ten nowy kilka minut spacerkiem ![]() Zaproponowal spotkanko, żeby było spontanicznie ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:48.