|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#931 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących - cz. V
Ja 2 miesiące miałam tipsy i nigdy więcej-paznokcie zrobiły mi się po tym takie miękkie jak nigdy
![]() ![]() Contax-ja mam w domu Vanille Exquise. ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#932 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
o to, to, ![]() Cytat:
I co, efekty som ![]() Cytat:
Winterku, ja kcem tylko kapkę do testów ![]() ![]()
![]() |
#933 |
Zakorzenienie
|
Słuchajcie, dziewczęta, pamiętacie ten cudowny stan odurzenia, radości, wyczekiwania zakończonego spełnieniem?
To właśnie dla takich chwil węszę i szukam, tym razem dzięki paczuszce od kochanej Szachownicy. ![]() ![]() Rzadko kiedy na 10 zapachów wszystkie mogłabym nosić, a tak się właśnie stało, a wśród nich- perełka- Je Reviens, które, na dodatek, są na All. Globalnie nie mogę przetestować, bo mam na sobie OCZYWIŚCIE Nocturnes od Nasturcji ![]() A jeszcze na dodatek sprawdzony gostek sprzedaje 30stkę Nocturnusów, co dało mi komfort obfitego używania (bo, jak widać, co jakiś czas się pojawiają). I skończyłam obrazek z wodnym kotem (bo niebiesko- zielony), a Gutek nawet zaczął chodzić do tyłu ![]() I jakby tego było mało, jutro jadę nad morze. Koto, moja obecność na pewno dobrze Ci zrobi na zdrówko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#934 |
Zakorzenienie
|
A co, co masz, ode Szachownicy
czyzby Cabocharda? ![]() bo Un juz u mnie byl na zapasie ![]() Justyno moja ( jak to brzmi ![]() mysle, ze ma ze cztery lata, moze mniej jakis czas temu wyplynely nowe wersje, udoskonalone hm hm ![]() pozbyly sie w tym udoskonalaniu retro nuty, ktora wielu ( trza przyznac ) meczy dzieki temu udoskonaleniu weksmitowalam min Nuit De Noel bo to nowe, to juz nie bylo to, co w starej buteleczce na dnie Jak bedziesz szperac za kolejna szukaj dokladnie tej samej szaty graficznej. W przypadku Nocturnes. poza tem, znamy, znamy ten stan choc sa i przestoje otrzymany tydzien temu Statkus dalej w foli nurzam sie w Mahorze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#935 |
niecnotliwa dziewica
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#936 |
Zakorzenienie
|
a wiecie co, ja moze bluznie
ale w przypadku wielu pachnacych gerlankow ( zwlaszcza starej juz daty ) im one strasze ( na pobycie ), tym lepsze ![]() o Mahorze to tez bylo ![]() ---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- czterech gosci sie nurza z nami Mahora, przybadz i powiedz, co Ty na to ![]() alaliz, czy mozna, czy juz ( w czterech ) nie wypada ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#937 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ![]() testuję Le Labo Patchouli 24-ależ dziwny i jednocześnie pociągający zapach.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2009-10-22 o 14:26 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#938 |
niecnotliwa dziewica
|
Winterku, może ja się wstrzymam z wysyłką do jutra i dopakuję Ci do paczuszki puste fiolki po BU?Co prawda one bez atomizera, ale na testy się nadadzą, a zostało ich u mnie tego trochę....
|
![]() ![]() |
![]() |
#939 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ![]() a ja swoje kiedyś wyrzuciłam,nie pomyślałam,że się mogą przydać do takich celów ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#940 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#941 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a co do paznokci - mam okropne ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#942 |
Zakorzenienie
|
Justyno, ale Ci dobrze
ja kolekcjonuję takie dni ![]() cały dzień przeorganizowałam tak, żeby zrobić dziś zupę z dyni ![]() i zrobiłam jest pyszna ![]() dodałam jeszcze serek topiony, żeby było badziej niezdrowo ![]() bo jest niezdrowo - musiałam nasypać strasznie dużo soli, żeby zupa nie była taka słodka ale co tam, w poównaiu z pizzą jest bardzo zdrowa ![]() dynia tafiła mi się bardzo twarda, soczysta i słodka surowa smakuje jak coś pomiędzy mango, awokado i marchewką jako gratis do zupy mam wydrążoną dynię i zrobię z niej lampion ![]() o odkryłam, że mój Świniak lubi dynię ![]() a teraz znowu do pracy <buuu> |
![]() ![]() |
![]() |
#943 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Muszę się z Wami podzielić moim nowym odkryciem. Nazywa się Turtle Vetiver ![]() przepraszam za oftop ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#944 | |
Piers do przodu
|
Cytat:
Ja tam wracam z tarczą - look zachwycił lekarza, flaszka wina przyda mu się do odbudowy relacji z małą żonką podczas rozpoczynającego się jutro urlopu ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ---------- Rawito - zaciekawiłaś mnie ![]() ![]()
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2009-10-22 o 16:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#945 |
Zakorzenienie
|
Zrobię poka - poka, jak dolecą.
![]() Wymyśliłam rzecz następującą ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A ja nie mam zupy dyniowej, ale zaraz zamierzam popełnić szarlotkę. Czy mimo braku dyniówki, mogę dziś pisać, kochany wątku? ![]() ![]() Czy ja Was już dzisiaj cmokałam? ![]() Chyba nie... ![]() No to ![]()
Edytowane przez sasia73 Czas edycji: 2009-10-22 o 16:28 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#946 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tak w ogóle to ja z offtopem chciałam wskoczyć, a testowałaś jowito może "gypsy water", bo mi się kojarzy nieco z "let mi play the lion" przez co zaraz o tobie pomyślałam ![]() współczuję wszystkim chorującym i szybkiego powrotu do zdrowia życzę, a przeziębienia wszystkie prundem należy potraktować ![]() i kasi san spóźnienie gratulacje pożycia ślę ![]() ![]() i zwoje mi tak w pracy wymarzają, że nic mi się nie chce mnieć, nawet oszczędzać mi się nie chce, niedobrze ze mną ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#947 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja też nie mam zupy z dyni,ale chcę TAKIEGO torta
![]() też mam w planach jakieś ciasto z jabłkami,ale to w sobotę zrobię. aha-i chciałam napisać,że ten tusz Essence co polecałam to robi mi za☠☠☠iste rzęsy ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2009-10-22 o 16:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#948 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#949 |
Zakorzenienie
|
Nu, Kuleżanki, dawajcież wyciągajem baciki i zgodnym ruchem na trzy jedna drugą i ta druga trzecią:
![]() Niekolektywneśmy, niekolektywne. ![]() Choć Tymena nieco lepsza jest, bo chęć przynajmniej miała, tylko ją czynniki obiektywne powstrzymały ![]()
#950 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja mam dynię w słoiku,marynowaną
![]() może jakieś ciasto da się z tego zrobić ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#951 |
rude jest piękne:)
|
Ja tyz nie mam zupy dyniowej ,ale mam boczus Margotkowy i ciasto z jablkami na maslance i duszone zeberka
![]() Sasinie gratuluje dzinsow ,a Magdulence flakonika a i nie mam takich rzesinek jak Tymena ,nie mam tuszu diorszola ani tego co ma Winterka,buuuuu nic nie mam ![]()
#952 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Za to masz flaszkę J'Ose,czego szczerze zazdroszczę ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#953 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#954 |
Zakorzenienie
|
A, to przepraszam
![]() Zuzinko, gratuluję Ci flaszki ![]() ![]()
#955 |
Piers do przodu
|
U mnie też dziś nie było zupy dynniowej tylko kluseczki-rureczki z pastą serowo-pomidorową i chudziutkimi paróweczkami
![]() Dynia czeka na swoje 5 minut w spiżarni ![]() Tymenowa Kasiu - a nie mogłaś kupić kawałka dyni ?? ![]() Mam nawet przepis na ciasto z dyni ale nie marynowanej wcześniej ![]() ![]() ![]()
#956 |
rude jest piękne:)
|
Dziekuje ,dziekuje
![]() ![]()
#957 | |
Piers do przodu
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#958 | |
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
![]() I czy skoro Essence taki tani, to nie niszczy rzęs? I gdzie go się kupuje? Ja myślę nad rozbiorem J'Ose we wspólnozakupowym, ale to narazie tylko myśli ![]() Wróciłam od dietetyczki i jestem wielce zdziwiona. Obżerałam się od kilku dni słodyczami, straciwszy nadzieję na chudnięcie (bo kilkanaście dni waga mi stała w miejscu) i oczekiwałam kilku cm więcej w obwodzie oraz więcej tłuszczu. A tu suprajs. Tłuszcz spadł o 2%, a obwód się zmniejszył znowu o jakieśtam centymentry. Od początku diety (2 miechy czy więcej?) spadło mi 10cm w brzuszku. A dlatego waga nie leci, bo mięśnie dużo ważą, a przybyło ich, o dziwo (choć dużo ćwiczę ostatnio ![]() Także jest okkej i nie mam się co martwić i mam się wyleczyć, bo zalegający śluz (mam zatkany nos i flegma zalega na płucach po niewyleczonym zapaleniu oskrzeli i dlatego się duszę) też trochę waży. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#959 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na początku jest taka świdrująca nuta charakterystyczna dla lion, a potem dołączają takie kremowo-śmietankowe nutki i do tego odrobina drzewa i kwiatów, niesamowite ![]() mam tylko 5ml i chyba szybko je wykończę ![]() Edytowane przez shachownica Czas edycji: 2009-10-22 o 17:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#960 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Z tych tuszy,które podałaś to miałam tylko Max Factora i to dawno,więc nie pamiętam.Mam w domu Clinique,Rimmel i Benefit i ten jest najlepszy-ładnie wydłuża,rozdziela,podkręc a.Nie pogrubia zbytnio,ale to raczej przez to,że ja mam rzadkie rzęsy.Mam nadzieję,że nie wysycha,chociaż za tą cenę to mogę go kupować co 2 miesiące ![]() Co do J'Ose to jakby co,to jestem chętna na większą ilość ![]() A wytrwałości w diecie gratuluję ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:02.