Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III. - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-22, 15:20   #931
niunia32
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode pełne uroku, które wychodzą za mąż w 2011 roku - część III.

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Jak to bez? Ja to obowiązkowo na biało, wianek, welon, i metalowe majtki. Żeby mama taty, notabene moja babcia zawału nie dostała kiedyś powiedziała do mnie i kuzynki że panienka musi iść czysta do ślubu, a kuzynka do niej "zapamiętam, wykompę się"
Ja wczoraj gadałam trochę z mamą no i się pytała skąd takie rzeczy wiem, no to mówię "A bo siedzę w pracy na wizażu w necie i dziewczyny mówią"
I jeszcze mi mówiła że lepiej jakbym nie szła do ślubu z brzuchem, no to ja jej że przecież uważam, i jak mi się 5 lat udało to może 2 też przeskoczę

Cytat:
Napisane przez Diana220 Pokaż wiadomość
Ale mialam dzis kolokwium..wrocilam zla jak osa..na tych kolosach zawsze da sie sciagac i pisze sie ze tak powiem troche wspolnie..a tu nam kobieta powiedziala ze jestesmy najlepsza grupa i chce sprawdzic czy to prawda..i nas porozsadzala po calej sali..a ja tak malo sie uczylam..ehh..trudno..cos tak sciglam od kolezanki:P Ale to troche chamskie bylo, bo zawsze dostajemy trudniejsze pytania bo jestesmy ostatnia grupa to jeszcze nas rozsadzila..bezczelna..
Ale juz mam weekend, po poludniu przyjezdza TZ wiec jest mi wszystko jedno:p
Moj Tz ma dzis wyniki z bardzo waznego egzaminu, jak go nie zda to bedzie baaaardzo zle..a u nich na tej uczelni to czesciej sie nie zdaje niz zdaje wiec denerwuje sie chyba bardziej niz on sam..no zobaczymy..
Musze przygotowac jakas dobra kolacyjke na wieczor, jak zda to bedziemy oblewac a jak nie to...przynajmniej zagryziemy jakos te smutki..ehh..
Trzymam za wyniki egzaminów

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
też dziś robie kolacje dla Marcina, tzn sałatke z grilllllowanym kurczakiem, mniam
o której kolacja??

Cytat:
Napisane przez joanwi Pokaż wiadomość
A co to ten kołacz?? jakąś tradycję taką macie czy co??
kołacz to ciasto weselne

Cytat:
Napisane przez cobra115 Pokaż wiadomość
laosa a skąd wiesz że tyle sie liczy?? Bo ja nie bardzo sie znam, ale będę piekła tzn może nie ja sama ale ciotki i znajome:P
A pieska mam małego tzn 2,5 letniego jajnika miniaturkę
no tak, takiego pieska to można trzymać na kolanach. a wyobrażacie sobie takiego pieska trzymać na kolanach?? zdj poniżej

Cytat:
A to info z pewnego źródła?? Bo nam facet od cateringu wyliczył, że na 50 paczek wyjdzie 60 kg ciasta + 20 kg na stoły
Ale w sumie jak piszesz to mi na 100 osób wyszłoby 15 kg, ale jeszcze zobaczę w lipcu u kumpeli, bo też ma od tego samego faceta catering

Jeszcze zapomniałam Wam napisać, że zaczęłam studiować drugi kierunek w ŻAKU, bo się okazało, że dwuletnie studia są tam za darmo, więc sobie skorzystam zapisałam się na Technika obsługi turystycznej
w sumie 80 kg ciasta? o choinka.

gratulacje rozpoczęcia studiów

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
u nas za kawkę i cukier płaci szef
u mnei zwykli pracownicy sami sobie kawę muszą zasponsorować, albo z automatu albo przynieść z domu.

Jola - Wszystkiego najlepszego!!!!

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-22, 15:34   #932
niunia32
Zakorzenienie

Hej dziewczyny!!

Za oknem tak fajnie przyjemnie i ciepło jak na tę porę roku, a ja się czuję taka jakaś dziwna.
spać mi się chce.

bleee...

---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ----------

Cytat:
Napisane przez senira666 Pokaż wiadomość
witam.
mam nadzieje ze jeszcze mnie ktos pamieta...
dawno mnie nie bylo ale zaczely sie etudia i mam teraz od groma roboty... ciagle jakies referaty, eseje, projekty itp... wogole nie mam czasu wolnego...
na szczescie dzisiaj udalo mi sie znalezc wolna chwile wiec nadrabiam.
pewnie, że pamiętamy!

a ja się bawię w naprawianie podpisu, bo przez przypadek zmieniłam suwaczek z zaręczyn i nie mogę teraz do mieć z powrotem

Malinka

Haniusia
Stary 2009-10-22, 15:39   #933
cobra115
Zakorzenienie

Ja tam lubię wszystkie psy tylko z tym trzymaniem na kolanach mogłoby być różnie
Za chwilę musze sie zbierać i zajechac po mamę do pracy, przy okazji jakieś mini zakupy i do apteki - babci po lekarstwa.

Robię porządek w pudle ze starymi zeszystami i nie ze wszystkim moge się rozstać szkoda mi np. dzienniczków (a mieliśmy w technikum takie speszjal for as drukowane) albo zeszytów z polskiego bo takie przepiękne notatki robiłam zawsze
Stary 2009-10-22, 15:41   #934
lasoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość
a ja się bawię w naprawianie podpisu, bo przez przypadek zmieniłam suwaczek z zaręczyn i nie mogę teraz do mieć z powrotem
Masz literowke, wiec poprawiaj dalej, ja czesto mam problemy z podpisem

opowiem Wam cos Jakis rok temu wlasnie narzeczestwo rozwoziło kołacze, jechali szybko, policja ich złapała. Facet poszedł do policjanow, meczył sie 10 minut zeby mandatu mu nie dali, a kobietka poszła dała ciasto i po prawie
lasoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-22, 15:43   #935
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
T'ai podziel się linkiem a myślisz, że jak ktoś z joga nigdy nie miał do czynienia to sobie poradzi??
Cytat:
t'ai rzucaj mi tu stronkę zaraz
ja w liceum ćwiczyłam sama i uważam że jest to możliwe ale potrzeba samozaparcia i cierpliwości, uczyłam się z książki (dokładnie krok po kroku było opisane co robić w jakim tygodniu)
z kolei instruktor wiadomo w razie czego zawsze cię skoryguje
chodziłam rok na jogę z instruktorem więc podstawy mam
stronka http://www.flexyboy.republika.pl/asany.html (trzeba kliknąć w te pozycje)
tu natomiast znalazłam te pozycje opisane http://jogaszkola.republika.pl/poradnik/d9/L09s5.html (po prawej grupy)

proponuję na tych stronach poczytać ogólnie o jodze, do czego służy, jak oddychać itd

Cytat:
Wiecie co, pomyliły mi się godziny zajęcia mam dopiero o 16.30, a ja juz kompa wyłaczyłam, ubrałam się i chciałam iść
moja mama ostatnio była lepsza, połozyła się po południu, wstała po 18 i pyta mnie co robię w domu
po czym poszła do taty i spytała czy mu robić śniadanie

Cytat:
no tak, takiego pieska to można trzymać na kolanach. a wyobrażacie sobie takiego pieska trzymać na kolanach?? zdj poniżej
Piotra ciotka ma boksera podobnych rozmiarów i zawsze do mnie się pcha na kolana, i tyle miejsca zajmuje że całą mnie zasłania wtedy

Cytat:
Hej dziewczyny!!

Za oknem tak fajnie przyjemnie i ciepło jak na tę porę roku, a ja się czuję taka jakaś dziwna.
spać mi się chce.

bleee...
u mnie pochmurno i wilgotno (aż czuję w nadgarstku)
a spać to bym mogła ciągle i chyba zaraz się położę
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-22, 15:43   #936
isabele
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lasoa Pokaż wiadomość

opowiem Wam cos Jakis rok temu wlasnie narzeczestwo rozwoziło kołacze, jechali szybko, policja ich złapała. Facet poszedł do policjanow, meczył sie 10 minut zeby mandatu mu nie dali, a kobietka poszła dała ciasto i po prawie
Hehehe, bo jak sie baba czasami uprze

17.09.2011

Chcieć się razem zestarzeć jest jedynym dowodem wielkiej miłości.
Jonathan Carroll

isabele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-22, 15:44   #937
niunia32
Zakorzenienie

Cytat:
tam nie ma literówki. specjalnie jest zadręczyny.
tylko chciałam zmienić suwaczek na inny, ale wyskakuje mi błąd. trudno, zostanie tak jak jest

Malinka

Haniusia
Stary 2009-10-22, 15:46   #938
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Dobra, teraz naprawdę zmykam na zajęcia

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-22, 15:47   #939
asia665
Wtajemniczenie

Cytat:
asia 665 ja też uwielbiam simsy kiedy tylko moge to pożyczam je od siostry;p
Hehe ja to grałam w I, II, a teraz gram w III część

Cytat:
Napisane przez Diana220 Pokaż wiadomość
Ale mialam dzis kolokwium..wrocilam zla jak osa..na tych kolosach zawsze da sie sciagac i pisze sie ze tak powiem troche wspolnie..a tu nam kobieta powiedziala ze jestesmy najlepsza grupa i chce sprawdzic czy to prawda..i nas porozsadzala po calej sali..a ja tak malo sie uczylam..ehh..trudno..cos tak sciglam od kolezanki:P Ale to troche chamskie bylo, bo zawsze dostajemy trudniejsze pytania bo jestesmy ostatnia grupa to jeszcze nas rozsadzila..bezczelna..
Ale juz mam weekend, po poludniu przyjezdza TZ wiec jest mi wszystko jedno:p
Moj Tz ma dzis wyniki z bardzo waznego egzaminu, jak go nie zda to bedzie baaaardzo zle..a u nich na tej uczelni to czesciej sie nie zdaje niz zdaje wiec denerwuje sie chyba bardziej niz on sam..no zobaczymy..
Musze przygotowac jakas dobra kolacyjke na wieczor, jak zda to bedziemy oblewac a jak nie to...przynajmniej zagryziemy jakos te smutki..ehh..
Oj to trzymam kciuki za Twojego TŻ

Cytat:
Isabele, kochana, z fajkami męczę się od lipca....udawało mi się nie palić parę dni dopóki nie spotykałam osób z którymi zawsze jarałam i mnie namawiały. A siostra Grześka to już tak truła doopę że myślałam że jej do gardła wepcham odpaloną fajkę A teraz po prostu przemyślałam sprawę i nie palę. No i mam grypę więc nawet mi się nie chce Grzesiek zawsze powtarzał że on rzucił palenie a gówniarz (ja) pali

---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------

Ej, czy ja o czymś nie wiem? W króla ciszy się bawimy??
A stosowałaś jakieś wspomagacze by rzucic palenie? Np. te tabletki czy coś?

Cytat:
Powróciłam of coourse bez skierowania, ale za to z jakimś niby lekarstwem

asia,joanwi,lusesita ja też lubię Simsy czekam aż trójka wejdzie na xboxa bo nie mam co na kompie grać, bo za słaby

Kurde, pisze jedną ręką, bo pies siedzi mi na kolanach i karze sie głaskać
Ja gram na kompie w III ale mam troche słaby sprzęt i czasem się wyłącza .

Cytat:
Fotografznajomy robi cały pakiet fotek za 500 zł, więc na razie mam najtaniej na wizażu a może będzie jeszcze taniej
Naukija robiłam w liceum, mój TŻ też robił, ale nie wiem czy mu się nie przedawniło nie bardzo sobie wyobrażam siedzenie po parę godzin z księdzem, którego za bardzo nie lubię

Dziś na szczęście nam wykład i ćwiczenia przepadły i na drugi wykład nie poszłam, ale na 16.30 mam jeszcze ćwiczenia i wykład, a potem idziemy do WDK na film "33 sceny z życia", jest za free na szczęście, bo zostało mi 10 zł na cały tydzień ale przez moją gupotę, bo sobie zapomniałam, że doładowac tel. muszę i źle zaplanowałam wydatki, a jeszcze sobie spódniczkę kupiłam
Ale damy radę
Ooo własnie a o co chodzi z tymi naukami przedmałżeńskimi? To prada ze jak się chodzi w szkole średniej na religie to nie trzeba później chodzić na te spotkania z księdzem itd?

Cytat:
laosa a skąd wiesz że tyle sie liczy?? Bo ja nie bardzo sie znam, ale będę piekła tzn może nie ja sama ale ciotki i znajome:P
Jaki słodziak

Cytat:

Jeszcze zapomniałam Wam napisać, że zaczęłam studiować drugi kierunek w ŻAKU, bo się okazało, że dwuletnie studia są tam za darmo, więc sobie skorzystam zapisałam się na Technika obsługi turystycznej
Uuu jaka ambitna z iebie dziewczyna

Cytat:
Mały
Fajny

Cytat:
No mi też sie tak wydaje, że zależy od pudełka jakie wybierzecie...

A miałam coś napisac o kołaczach bo się ktoś pytał. U nas jest taki zwyczaj że jakiś czas przed ślubem piecze się kołacze (zazwyczaj w jakiejś piekarni, albo z cukierni się zamawia) robi sie takie paczuszki i rozwozi po ludziach nie tylko tych zaproszonych. Są do tego przypięte karteczki "Młoda para kołaczem sie dzieli tralalaaa i nie pamiętam jak to leciało dokładnie" My na pewno będziemy robić. Mama często dostaje od jakichś znajomych czy coś, do któryn np. nie idzie na wesele, bo za daleka rodizna czy coś... Taki zwyczaj P.S. a kołacze wiślańskie sa najlepsze na świecie (tzn. oprócz kołaczy mojej babci) no ale my nie będziemy może mieli typowo wiślańskich ale b.podobne bo to ten sam rejon
Ooo a umnie nie ma takiej tradycji... eh

A o to i kiecka oraz ramiączka

No i drugi problem to co zrobić z tymi hmm sznurkami? Jak zawiązać kokarde?

"...i jesteś już mym świadomym tak wolnym w niewoli."

Jestem mamą

asia665 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-22, 15:49   #940
cobra115
Zakorzenienie

laosa baba tro potrafi
t'ai dzieki za stronki może wrócę do jogi a co do Twojej mamy to sobie wyopbraziłam minę taty

jadę po mami

Edytowane przez cobra115
Czas edycji: 2009-10-22 o 15:51
cobra115 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-22, 15:50   #941
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Robię porządek w pudle ze starymi zeszystami i nie ze wszystkim moge się rozstać szkoda mi np. dzienniczków (a mieliśmy w technikum takie speszjal for as drukowane) albo zeszytów z polskiego bo takie przepiękne notatki robiłam zawsze
ja tam też sentymentalna jestem ale po skończeniu studiów stwierdziłam że nie będę śmietniska w pokoju robić
a jak już pomyślałam że kiedyś i tak od rodziców się wyprowadzę i na pewno nie będę zabierać ze sobą tych notatek to wzięłam w wakacje zrobiłam ognisko i wszystko spłonęło

zostawiłam tylko notatki od magisterki bo za dużo się przy tym namęczyłam zwłaszcza że chyba jako jedna z pierwszych na ten temat pisałam
więc zostawię dla potomności
Stary 2009-10-22, 15:51   #942
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cytat:
Napisane przez asia665 Pokaż wiadomość
H

A stosowałaś jakieś wspomagacze by rzucic palenie? Np. te tabletki czy coś?

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-22, 15:52   #943
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
t'ai dzieki za stronki może wrócę do jogi a co do Twojej mamy to sobie wyopbraziłam minę taty
bezcenna...
Stary 2009-10-22, 15:54   #944
jolkajp
Rozeznanie

Hej! Dziękuje wszystkim za życzonka!

A żeby było weselej- ode mnie:
wodeczka-żeby nie zabrakło,
zakąska moje ukochane ogóraski
drinki sex on the beach (skoro tak dzidzi życzycie)
slodkości
i moje ukochane żelki
a kto na diecie to kawka lub herbatka
Stary 2009-10-22, 16:01   #945
asia665
Wtajemniczenie

Jolu sto lat i wszystkiego co najlepsze

kurcze coś mi szwankuje internet...

Jestem mamą

Stary 2009-10-22, 16:01   #946
bambusiek
Zakorzenienie

Witam Dziewczętowie
Taki już urok drugiej zmiany, że poczytać mogę Was dopiero po 15:30

Dlatego cz. 1:

Cytat:
Napisane przez hecate5 Pokaż wiadomość
Dziekuje Wam wszystkim za pamieć Kochane jesteście.

Na razie jakoś się ułożyło. Zobaczymy jak bedzie dalej. Oby było już tylko lepiej Nadrobiłam wszystko co naprodukowałyscie. A mało nie miałam bo około 40 stron Szalone wy moje
Bardzo się cieszę, że jest lepiej I oby było jeszcze lepiej

Lasoa - podzielam zdanie, że lepiej bez ciasta Finansowo się nie kalkuluje

Lula - miłego pobytu

Asia - też myślę, że najlepiej doszyć ramiączka do sukienki

Cytat:
Isabele, kochana, z fajkami męczę się od lipca....udawało mi się nie palić parę dni dopóki nie spotykałam osób z którymi zawsze jarałam i mnie namawiały. A siostra Grześka to już tak truła doopę że myślałam że jej do gardła wepcham odpaloną fajkę A teraz po prostu przemyślałam sprawę i nie palę. No i mam grypę więc nawet mi się nie chce Grzesiek zawsze powtarzał że on rzucił palenie a gówniarz (ja) pali
Będę trzymaćza Twoje niepalenie, bo to okropny nałóg.

Cytat:
bambusiek znasz jakieś sposoby na zabezpieczenie książek
mam 2 cenne z 1936 i 1961 roku w idealnym stanie i chciałabym żeby przetrwały trochę i nie zostały zjedzone przez mole
a biblioteki kupują od ludzi książki?
Najlepiej dać je do pracowni renowacji ksiązek, gdzie zabezpieczą je jakoś odpowiednio. Za jakiś czas być może będą bardzo cenne, więc warto wydać trochę kasy na ich zabezpieczenie.
Ze swojej strony: chronić przed wilgocią, kurzem, bo papier tego nie lubi.
Co do kupna, to biblioteki raczej wątpię, bo prędzej biorą za darmo w formie daru. Ale może jakieś muzeum, archiwum... Zależy jeszcze co to jest, bo niektóre biblioteki mają działy gromadzenia książek starszych.
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-22, 16:03   #947
niunia32
Zakorzenienie

ja chcę te ciastko!!! i kawę i drinka i i tort i ogórki też mogą być

Malinka

Haniusia
Stary 2009-10-22, 16:11   #948
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
Najlepiej dać je do pracowni renowacji ksiązek, gdzie zabezpieczą je jakoś odpowiednio. Za jakiś czas być może będą bardzo cenne, więc warto wydać trochę kasy na ich zabezpieczenie.
Ze swojej strony: chronić przed wilgocią, kurzem, bo papier tego nie lubi.
Co do kupna, to biblioteki raczej wątpię, bo prędzej biorą za darmo w formie daru. Ale może jakieś muzeum, archiwum... Zależy jeszcze co to jest, bo niektóre biblioteki mają działy gromadzenia książek starszych.
jako daru nie dam, bo jedna kosztowała 90 zł a druga 110 zł
to są pamiętniki naszego polskiego dyplomaty Sokolnickiego (1880-1967) o którym napisałam pracę
cudem je znalazłam, teraz je znaleźć byłoby raczej niemożliwe
takich książek nie wznawiają i wydają mało egzemplarzy
u mnie za małe miasto żeby ktoś renowację robił, ale jak będzie trzeba to pojadę do jakiegoś większego
w każdym bądź razie dzięki
Stary 2009-10-22, 16:27   #949
bambusiek
Zakorzenienie

Cytat:
Ale słodziak

Cytat:
Mały
Też słodziak

Cytat:

Pakiet srebrny 900 zł
Fotografowanie uroczystości ślubno-weselnych od przygotowań do 1 w nocy.
Materiały - płyta CD/DVD w etui ze zdjęciami w zapisie cyfrowym około 400 ujęć (obrobionych),

Pakiet Złoty – 1400 zł(...)
Gdybym miała wybierać to pakiet srebrny + sesja

Cytat:
Napisane przez senira666 Pokaż wiadomość
witam.
mam nadzieje ze jeszcze mnie ktos pamieta...
dawno mnie nie bylo ale zaczely sie etudia i mam teraz od groma roboty... ciagle jakies referaty, eseje, projekty itp... wogole nie mam czasu wolnego...
na szczescie dzisiaj udalo mi sie znalezc wolna chwile wiec nadrabiam.
Pamiętamy oczywiście

Cytat:
jako daru nie dam, bo jedna kosztowała 90 zł a druga 110 zł
to są pamiętniki naszego polskiego dyplomaty Sokolnickiego (1880-1967) o którym napisałam pracę
cudem je znalazłam, teraz je znaleźć byłoby raczej niemożliwe
takich książek nie wznawiają i wydają mało egzemplarzy
u mnie za małe miasto żeby ktoś renowację robił, ale jak będzie trzeba to pojadę do jakiegoś większego
w każdym bądź razie dzięki
U nas dary to często takie perełki, że nie warto ich nawet opracowywać
Jeśli to rzadkie wydanie to tym cenniejsze. Wiem że np. we Wrocławiu mają ogromny dział z takimi "rarkami" i tam je zabezpieczają, robią na ich podstawach odbitki, a potem udostępniają.
Jeśli Ci zależy na ich upłynnieniu to zorientuj się, czy jakaś instytucja nie byłaby zainteresowana kupnem.
No, ale póki co zero wilgoci i kurzu, najlepiej też mało światła. Z tego co pamiętam te wszystkie specyfiki chroniące papier są w takich laboratoriach.

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO JOLKA Z OKAZJI URODZIN!!! DUŻO UŚMIECHU I RADOŚCI ORAZ SZYBKIEGO ZISZCZENIA PLANÓW
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-22, 16:29   #950
lasoa
Zakorzenienie

słyszałyscie turbodynomena z zębęm ?
Stary 2009-10-22, 16:41   #951
Stysik
Zakorzenienie

Jola sto lat! dużo zdrówka i miłości w każdej postaci żeby dzidzi jak najszybciej było

Hecate
witaj z powrotem mam nadzieje że juz na stałe wróciłaś

Joan fajnie się ten festiwal nazywa az chce się iść a co do kołacza to takie ciasto z makiem, serem lub jabłkami i posypką i daje się w niektórych regionach przed ślubem znajomym i rodzinie dalszej i bliższej w cholerę drogo to wychodzi ale zawsze się smacznie czyjeś je u mojego Tomasa to nawet był zwyczaj że jak PM posyłała teściom kołacz to cała impreza była (tzw. "komedyja" zazwyczaj rodzina lub znajomi jechali ale teraz to chyba już tego nie ma za często
Zazdroszczę fotografa
Fajowo z tym Żakiem

Cytat:
Jak to bez? Ja to obowiązkowo na biało, wianek, welon, i metalowe majtki. Żeby mama taty, notabene moja babcia zawału nie dostała kiedyś powiedziała do mnie i kuzynki że panienka musi iść czysta do ślubu, a kuzynka do niej "zapamiętam, wykompę się"
I jeszcze mi mówiła że lepiej jakbym nie szła do ślubu z brzuchem, no to ja jej że przecież uważam, i jak mi się 5 lat udało to może 2 też przeskoczę
ach te kobity

i weź nawet się nie przyznawaj że paliłaś
Cytat:
Napisane przez grunia27 Pokaż wiadomość
Ja chyba po tych wczorajszych zapiekankach co robiłam na kolacje- mnie i Tż boli brzuch dzisiaj i On mi gada że chciałam go otruć i się wkurza na mnie pieron wie o co:/
a jakies zapiekanki robiłaś? jakiś przepisik?

Cytat:
właśnie Piotrek już od jakichś 3 tygodni "umawia się" z orkiestrą
to nic my się od marca umawiamy dobrze że termin zarezerwowany już jest
śliczny kotek

- - -

Witajcie
ja wróciłam z wyprawy do /kato w końcu nawet się udała ja nie wiem czemu piszecie że mało piszecie jak ja musiałam ze 3 strony nadrabiać chciałam jeszcze coś napisać ale mi isę zapomniało co napiszę jak sobie przypomnę

"Granice? Nigdy żadnej nie widziałem.
Ale słyszałem, że istnieją w umysłach niektórych ludzi."

Stysik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-22, 16:47   #952
lusesita23
Zakorzenienie

Niunia o 18, zapraszam
Jolka żelki to moje ulubione słodycze i sex on the beach też
Asia no ja też w 3 ale to sis ma, ja mam tylko 2.chociaz i tak teraz bym nie miała na nie czasu.ale w wakacje grałam non stop
Isabele wiem, że są wymagające.ale przynajmniej miałabym z kim biegać

Spróbuję jeszcze raz z tym zdjęciem...ale wyskakują mi ciągle jakies błędy
Stary 2009-10-22, 16:53   #953
Stysik
Zakorzenienie

Asia ładna sukienka ale te ramiączka jakoś do niej nie pasują a co do kokardy to chyba normalnie zawiąż na dużą kokardę jakby Ci się nie podobało to można poprosić krawcową o usunięcie kokardy a z czarnym paskiem isc ale myślę że ładnie będzie zawiązana ta kokarda wyglądać

"Granice? Nigdy żadnej nie widziałem.
Ale słyszałem, że istnieją w umysłach niektórych ludzi."

Edytowane przez Stysik
Czas edycji: 2009-10-22 o 16:55
Stysik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-22, 16:55   #954
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8
Konto usunięte

asia665 Śliczna sukienka. Ja na Twoim miejscu pomyślałabym nad tymi silikonowymi jednak,bo to sukienka,na bardzo cienkich ramiączkach i będzie Ci widać te ze stanika. Albo tak jak mowie,te cieliste,bo te pierwsze,to zdecydowanie za ciemne. A kokardę? Może z tyłu:P?
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-22, 16:58   #955
cobra115
Zakorzenienie

laosa z tym za go bolała szóstka czy któryśtam
lusesita może za duże są te fotki?? Ja zawsze w paincie zmniejszam
ach aśka świetna sukienka, zawsze chciałam mieć bombkę ale bałam sie ze nie będę umiała jej poprasować z tymi ramiączkami też mam zawsze problem

Edytowane przez cobra115
Czas edycji: 2009-10-22 o 17:00
cobra115 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-22, 17:04   #956
lusesita23
Zakorzenienie

No zmniejszyłam maksymalnie. Dobra później sie z tym pobawię. Ide przygotowywać sałatkę Asia piekna ta sukienka
Stary 2009-10-22, 17:06   #957
lasoa
Zakorzenienie

Cytat:
laosa z tym za go bolała szóstka czy któryśtam
tak, ta

Cytat:
No zmniejszyłam maksymalnie. Dobra później sie z tym pobawię. Ide przygotowywać sałatkę Asia piekna ta sukienka
jaka salatkę ?
Stary 2009-10-22, 17:20   #958
asia665
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość
Asia ładna sukienka ale te ramiączka jakoś do niej nie pasują a co do kokardy to chyba normalnie zawiąż na dużą kokardę jakby Ci się nie podobało to można poprosić krawcową o usunięcie kokardy a z czarnym paskiem isc ale myślę że ładnie będzie zawiązana ta kokarda wyglądać
No tylko że ta kokarda nie wychodzi mi i co ja ją zawiąże to co chwila spada. A np. mozna kupić same ramiączka w kolorze cielistym?Czy trzeba cały stanik?

[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;14865575]asia665 Śliczna sukienka. Ja na Twoim miejscu pomyślałabym nad tymi silikonowymi jednak,bo to sukienka,na bardzo cienkich ramiączkach i będzie Ci widać te ze stanika. Albo tak jak mowie,te cieliste,bo te pierwsze,to zdecydowanie za ciemne. A kokardę? Może z tyłu:P?[/QUOTE]

Dziękuje No właśnie to są cienkie ramiączka no jakoś z kokardą się przemęcze (chyba) .

Cytat:
ach aśka świetna sukienka, zawsze chciałam mieć bombkę ale bałam sie ze nie będę umiała jej poprasować z tymi ramiączkami też mam zawsze problem
Dzięki no ja to dzięki Bogu nie musze swojej prasowac, ewentualnie troszeczke gdzie niegdzie pociągne żelazkiem

Cytat:
Dziękuje

Jestem mamą

Stary 2009-10-22, 17:23   #959
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8
Konto usunięte

asia665 można kupić same takie cieliste chyba,ja przynajmniej widziałam
b80dbfebcb175f5cc16ebc14ca52adc6494c973a_67996f82093b8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-22, 17:24   #960
cobra115
Zakorzenienie

mykam Bo Dawid robi grzane winko dla wszystkich mmmmm jakbym później pisała z błędami to znaczy ze smakowało
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości