Scent Bar X - Strona 155 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-22, 16:12   #4621
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar X

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Dowiedziałam się ostatecznie ile będzie mnie kosztował bilet miesięczny - 270 zł. Prawie zeszłam przy kasie i tchu mi brakło
rozumiem ze środek transportu ten zawiera rozkładane fotele, pozłacane klamki i serwują tam darmowe posiłki oraz sampana?

Cytat:
Betty, ja już jestem za "stara" na mieszkanie w pokoju, w mieszkaniu studenckim
nie przypominam sobie żeby jakieś ograniczenia wiekowe w takich mieszkaniach występowały ;>

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość

W liceum fakt lubiłąm ten kontakt z ludźmi młodymi i vice versa też ale jednak mimo wszystko no nie wpasuje sie w pewne ramy systemu, który uważam że jest nie tylko dla mnie krzywdzący ale dla uczniów. Nie chce się podpisywać pod czymś co uważam za krzywdzące i żenujące wobec nich. Nie chce być tego reprezentatem i egzekwować od nich rzeczy beznadziejnych ( patrz kryteria dzisiejszej oceny matury - którą zdałby mój kot podejrzewam jakby umiał trzymać długopis). Upokarzające.
true

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-22, 16:18   #4622
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
rozumiem ze środek transportu ten zawiera rozkładane fotele, pozłacane klamki i serwują tam darmowe posiłki oraz sampana?
to ja w takim razie sprzedaje auto - nawet jesli nie robią masazu karku w jeździe powrotnej.
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-22, 16:19   #4623
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
No, ja mam nadzieję Kurka nadala nie mogę uwierzyć - bilety do Londynu, dla dwóch osób były mniej więcej w tej cenie,gdy je zamawiałam

Co do mieszkań "studenckich" - pewnie nie ma. Miałam na myśli "starość" mentalną. Nie wyobrażam sobie, gdybym trafiła na jakąś koszmarną grupę, która non stop hałasuje, imprezuje i wszędzie zostawia syf. To już nie na moje nerwy

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-22, 16:32   #4624
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
No, ja mam nadzieję Kurka nadala nie mogę uwierzyć - bilety do Londynu, dla dwóch osób były mniej więcej w tej cenie,gdy je zamawiałam

Co do mieszkań "studenckich" - pewnie nie ma. Miałam na myśli "starość" mentalną. Nie wyobrażam sobie, gdybym trafiła na jakąś koszmarną grupę, która non stop hałasuje, imprezuje i wszędzie zostawia syf. To już nie na moje nerwy
ja bym chętnie wróciła się do przeszłości pomieszkała trochę bardziej imprezowym życiem, ale jednak - oni się kładą spać jak my do roboty wstajemy więc na dłuższą metę nie obyłoby się bez ofiar
Stary 2009-10-22, 16:37   #4625
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
ja bym chętnie wróciła się do przeszłości pomieszkała trochę bardziej imprezowym życiem, ale jednak - oni się kładą spać jak my do roboty wstajemy więc na dłuższą metę nie obyłoby się bez ofiar
Dokładnie

Frank Zappa

Stary 2009-10-22, 16:49   #4626
rachell111
Zakorzenienie

zrodziła się w mojej głowie myśl szalona - "czy ja chcę Poison ?" - sama przyszła, weszła i się zrodziła, a oczka mi w perfumerii już któryś raz zatrzymały się na flakonie ale aniołek na prawym ramieniu powiedział nieeeee, nie potrzebujesz tego, a diabełek powieział: następnym razem niuchaj. I kto jest zły?
Stary 2009-10-22, 17:05   #4627
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Kinga Preis by się nadawała

Kurczę właśnie myślę, czy nie podpiąć się pod jakąś zniżkę na przejazdy:haha ha:Ale niestety żadna nie dla mnie
widzę jedną szansę- musisz wyjśc za kierowcę PKS-na pewno mają jakieś zniżki dla rodziny - to moze byc małżeństwo fikcyjne-jak zmienisz miejsce pracy to sie rozwiedziecie
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-22, 17:14   #4628
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
widzę jedną szansę- musisz wyjśc za kierowcę PKS-na pewno mają jakieś zniżki dla rodziny - to moze byc małżeństwo fikcyjne-jak zmienisz miejsce pracy to sie rozwiedziecie
Poly, a wiesz, że to niegłupie?.... Poza tym na mojej trasie jeździ ostatnio nowy, młody kierowca - wygląd a la Marcin Dorociński, do tego jest miły i uczynny (mam wrażenie, że u kierowców z mojej okolicy, to cecha występująca sporadycznie, a wręcz jest w zaniku), więc jakby nie było to Fistaszek ponad przeciętną jest

Jak go zobaczyłam po raz pierwszy, to zrobiłam lekką siarę. Wsiadam do autobusu, a tam za kierownicą taaaaakie ciacho Rutynowo spodziewałam się faceta koło 50-tki, z brzuskiem i łysiejącego. A tuuuu taaaaki fistaszek Z wrażenie przez 10 sekund miałam pustkę w głowie i zapomniałam dokąd chcę jechaćMusiałam wyglądać rewelacyjnie, gapiąc się bezwstydnie i mając problemy z wysłowieniem się

Frank Zappa

Stary 2009-10-22, 17:20   #4629
Polly_
grozi wypollizowaniem

[QUOTE=madziczka;14865906]Poly, a wiesz, że to niegłupie?.... Poza tym na mojej trasie jeździ ostatnio nowy, młody kierowca - wygląd a la Marcin Dorociński, do tego jest miły i uczynny (mam wrażenie, że u kierowców z mojej okolicy, to cecha występująca sporadycznie, a wręcz jest w zaniku), więc jakby nie było to Fistaszek ponad przeciętną jest

o rrrrety! to juz sobie obmysl co powiesz następnym razem
bedzie znizka ( a moze mały niezobowiązujący romansik- moze będzie darmowo woził)
Stary 2009-10-22, 17:21   #4630
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
o rrrrety! to juz sobie obmysl co powiesz następnym razem
Znając mnie - nic

Cytat:
bedzie znizka ( a moze mały niezobowiązujący romansik- moze będzie darmowo wosził)
Fajnie by było

Frank Zappa

Stary 2009-10-22, 17:24   #4631
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Rozmowa z kierowcą podczas jazdy jest zabroniona,o seksie nic nie ma

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-22, 17:26   #4632
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość

Frank Zappa

Stary 2009-10-22, 17:31   #4633
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Stary 2009-10-22, 17:33   #4634
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Wstydźcie się - 23.00 jeszcze nie ma Dzieci na Wizażu są

Frank Zappa

Stary 2009-10-22, 17:40   #4635
Eenax
Zakorzenienie

GG do Eenax

Cytat:

Miałam cos napisać ale jak uruchomiła mi się wyobraźnia to zapomniałam co.
Dym kadzidlany. ...

czarne kredki
Eenax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-22, 17:45   #4636
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Napisane przez Eenax Pokaż wiadomość

Miałam cos napisać ale jak uruchomiła mi się wyobraźnia to zapomniałam co.
Omijaj autobusy,bo jak Ci się wyobraźnia znowu uruchomi to będzie gorrąco

Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
Stary 2009-10-22, 18:13   #4637
Eenax
Zakorzenienie

GG do Eenax

Cytat:
Omijaj autobusy,bo jak Ci się wyobraźnia znowu uruchomi to będzie gorrąco
Nie uruchomi się.

Od dziś wybieram autobusy z starymi grubymi kierowcami lub kobietami.
Albo i lepiej zacznę korzystać z tramwai.
Dym kadzidlany. ...

czarne kredki
Eenax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-22, 18:24   #4638
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
a no bo PKS to są takie co najmniej luksusa jak samoloty pewnie
Cytat:
w sumie to Cię rozumiem doskonale jednak studenckie życie znacznie się różni od nie-studenckiego, chyba ze to byliby jacyś pracujący studenci
Cytat:
Poly, a wiesz, że to niegłupie?.... Poza tym na mojej trasie jeździ ostatnio nowy, młody kierowca - wygląd a la Marcin Dorociński, do tego jest miły i uczynny (mam wrażenie, że u kierowców z mojej okolicy, to cecha występująca sporadycznie, a wręcz jest w zaniku), więc jakby nie było to Fistaszek ponad przeciętną jest

Jak go zobaczyłam po raz pierwszy, to zrobiłam lekką siarę. Wsiadam do autobusu, a tam za kierownicą taaaaakie ciacho Rutynowo spodziewałam się faceta koło 50-tki, z brzuskiem i łysiejącego. A tuuuu taaaaki fistaszek Z wrażenie przez 10 sekund miałam pustkę w głowie i zapomniałam dokąd chcę jechaćMusiałam wyglądać rewelacyjnie, gapiąc się bezwstydnie i mając problemy z wysłowieniem się
chciałabym to zobaczyć

Cytat:

Fajnie by było
no co, moja koleżanka tak miała i to nawet romans nie był tylko zwykłe flirtowania, czasem jakiś wypad na kawę a darmowe przejazdy były
Cytat:

widziałam ze jeszcze miałam coś zrobić: przytulam Agnyskę biedna kicia...

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-22, 18:26   #4639
MoniaK
Zakorzenienie

Agnysko

Cytat:
Napisane przez danaida Pokaż wiadomość

Moniu a sądziłam, że w tej kwestii jestem sama na świecie
nie jesteś sama

Cytat:
mój TZ ma dar rozpoznawania naszych sąsiadów z bloku - ja ich w ogólę nie odróżniam- chyba ze mają jakieś dzieci-to po dzieciach kojarzę. Mój TZ kojarzy prawie wszystkich, ale on ich rozpoznaje po samochodach i dopasowuje do pięter
mój TZ:- spotkałem dzis na mieście naszego sąsiada- tego z szóstego
ja-
TZ- noooo..tego co ma Vectre
ja-
TZ- no..niebieski..ze znaczkiem Opla
ja- :conf used:- -aaaaaa!...dziadka Karolka?
TZ--a to nie wiem....
dobre

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
Mam to samo...
Teraz się kłaniam wszystkim, których spotykam na klatce schodowej i przed blokiem (czyli tym co z wizytą przychodzą również).
też miałam takie akcje

Cytat:
Dowiedziałam się ostatecznie ile będzie mnie kosztował bilet miesięczny - 270 zł. Prawie zeszłam przy kasie i tchu mi brakło
o rany poszaleli czy co

Cytat:

Rany, jak nie mam słodyczy w domu i ich nie jem to mi się ich nie chce a gdy tylko wpadnę w ciąg to jadłabym i jadła Też tak macie?
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-22, 18:31   #4640
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Moniko - co do słodyczy - mam IDENTYCZNIE. Jak ich nie ma w domu, to o nich nie myślę, nie mam ochoty. Ale jak są - nie ostaną się. Mamy z mamą system - jemy je tylko w weekendy (czasem tylko w jeden dzień). W tygodniu słodyczy nie kupuję, mama też nie (choć jak ją znam, podjada w pracy). Jestem zadowolona, że udało mi się ten nałóg prawie poskromić (kiedyś dzień bez słodkiego, to był dzień stracony). Chciałabym jeszcze ograniczyć białe, pszenne pieczywo ale niestety mi się to nie udaje. Te wszystkie chrupkie pieczywa mi nie smakują, zazwyczaj je w siebie wmuszam. A pieczywo razowe czy innego typu nie zawsze dostaję w mojej wsi.

Frank Zappa

Edytowane przez madziczka
Czas edycji: 2009-10-22 o 18:34
Stary 2009-10-22, 18:35   #4641
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:

madzik tylko mi nie wmawiaj ze to był bilet- miesieczny
Stary 2009-10-22, 18:44   #4642
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
Chciałabym jeszcze ograniczyć białe, pszenne pieczywo ale niestety mi się to nie udaje. Te wszystkie chrupkie pieczywa mi nie smakują, zazwyczaj je w siebie wmuszam. A pieczywo razowe czy innego typu nie zawsze dostaję w mojej wsi.
Co do pieczywa to ja ostatnio przerzuciłam się właśnie na razowca ale takiego "ciężkiego" i prawdziwego (mam nadzieję) Znalazłam w jednym sklepie paczkowany, coś w stylu chlebów fitness Shulstadt (czy jak to się tam pisze) i od kilku tygodni jem praktycznie tylko ten chlebek. O chrupkich styropianach to mi nawet nie mów Jak się tym można najeść
Stary 2009-10-22, 18:44   #4643
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Fakt, nie był (ale za to w dwie strony) Wiem, porównanie trochę nie teges, ale tu Lądek ( nie, żeby jakieś centrum galaktyki, ale zawsze Lądek) a tu - z jednego zapupia na drugie
Dobra, koniec tematu biletowego bo jakoś wstępnie zdążyłam się otrząsnąć z tej traumy.

Moniko - jak mam wyrzuty, to kupuję pieczywo Wasa, a potem stoi mi to w gardle, i mam odruch pawiogenny

Frank Zappa

Edytowane przez madziczka
Czas edycji: 2009-10-22 o 18:45
Stary 2009-10-22, 18:47   #4644
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
Co do pieczywa to ja ostatnio przerzuciłam się właśnie na razowca ale takiego "ciężkiego" i prawdziwego (mam nadzieję) Znalazłam w jednym sklepie paczkowany, coś w stylu chlebów fitness Shulstadt (czy jak to się tam pisze) i od kilku tygodni jem praktycznie tylko ten chlebek. O chrupkich styropianach to mi nawet nie mów Jak się tym można najeść
Hm,ja też za Wasą nie przepadam,wolę kupić prawdziwy razowy ze słonecznikiem-jak byłam na diecie to tylko taki mogłam jeść i teraz białe pieczywo już mi tak nie smakuje jak kiedyś.

Stary 2009-10-22, 18:49   #4645
rachell111
Zakorzenienie

Madzik - co do kierowcy - może pojedziesz kiedys do zajezdni ( tylko wymysl po co ) mają PKS zajezdnie mniaaaaam Dorociński - szczesciara a on jest na wyciągnięcie RĘKI nie to co Krystian

chciałąm napisać w stylu Ewusi " ja bym brała" - mocne to jest

ale niestety jestem jakimś dinozaurem albo jaskiniowcem w kwestii flirtowania i nie potrafię tego zrobić, więc zazwyczaj na maślanych oczach się kończy i nogach z waty. Ale kurcze los ci podsuwa niezłe CIACHA

Winter - - coz za wnikliwa i wybiórcza znajomość przepisów toż to skarb !

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2009-10-22 o 18:54
Stary 2009-10-22, 18:53   #4646
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
all true - wszystko prawda - osobiście nie pracowałam w tych instytucjach ale bliskie osoby z rodziny i otoczenia pracują i mają identyczne jak ty doświadczenia i spostrzeżenia. Z osobami upośledzonymi pracuję, i jest to harówa ale be zporównania lepsza niż w "normalnej" szkole. JA się nie boję ciezkiej pracy, mnie nie przeraża trud, mnie dziwi bezsens i bezproduktywność, bezzasadność poczynań, wypruwania sobie flaków za nic i na nic. To ja wolę kible czyścić - autentycznie to ma większy sens. Bo efekty są realne. W więzieniu jest przynajmniej klarowniejsza sytuacja, ehhhh no nie bedę już tego ciągnąć bo powtarzałąbym tylko to co mówisz a w całej rozciągłości sie z Tobą zgadzam.
No więc właśnie - najbardziej dołuje poczucie bezsensowności, bezcelowości wysiłku.
Mnie, poza tym, zabija hałas. Jedna przerwa w szkole syna i dosłownie chce mi się płakać i walić głową o ścianę z nadmiaru niepożądanych dźwięków. Nie chodzi o decybele, tylko o ich rodzaj (na koncertach mi decybele nie przeszkadzają, pod warunkiem, że to właściwy koncert).
Cytat:
Twój post powinien być czytany co rano w Sejmie tudzież innych organach ustawodawczych gdyby to tylko miało jakiś sens.
Buahahaha! Już to widzę.
Cytat:
W liceum fakt lubiłąm ten kontakt z ludźmi młodymi i vice versa też ale jednak mimo wszystko no nie wpasuje sie w pewne ramy systemu, który uważam że jest nie tylko dla mnie krzywdzący ale dla uczniów. Nie chce się podpisywać pod czymś co uważam za krzywdzące i żenujące wobec nich. Nie chce być tego reprezentatem i egzekwować od nich rzeczy beznadziejnych ( patrz kryteria dzisiejszej oceny matury - którą zdałby mój kot podejrzewam jakby umiał trzymać długopis). Upokarzające.

wiem ze mówię ogólnie ale celowo nie chcę wchodzić w szczegóły bo zajęłoby to tyle miejsca a to forum zdecydowanie żyje lepszym zyciem bez tego.
Heh... Cięzki temat.
Ja wychodzę z założenie, że młodzi ludzie traktują serio tych, którzy ich traktują serio. I całe to gadanie, że "dzisiejsza młodzież' i tak dalej świadczy po pierwsze i odealizowaniu siebie i swojej przeszłości, po drugie o niezrozumieniu realiów, po trzecie o lukach w myśleniu - bo przecież zawsze tak było, że pisze się i mówi o ekstremach, nie o normie.

Najbardziej podobała mi się moja mama, która po kontaktach z moimi długopiórymi, niegrzecznie wyglądającymi kumplami wygłaszała zwykle odkrywcze: my byliśmy gorsi.
Cytat:
Napisane przez Eenax Pokaż wiadomość
Od dziś wybieram autobusy z starymi grubymi kierowcami lub kobietami.
Ugh! To dopiero możesz miec niefajnie, jak Ci się uruchomi.
Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
Rany, jak nie mam słodyczy w domu i ich nie jem to mi się ich nie chce a gdy tylko wpadnę w ciąg to jadłabym i jadła Też tak macie?
Tak mamy. Niestety.

Słuchajcie, co mam począć z zaproszeniem do przyjaciół od osoby, której nie znam?
Ewidentnie ktoś nowy, wpisałam się w profilu z pytaniem, czy znamy się z poza Wizażu i nic... Przecież nie przyjmę do przyjaciół obcego człowieka (znajomego, którego nie lubię tez nie przyjmę, ale tu nie miałabym dylematu ).

Edytowane przez Sabbath
Czas edycji: 2009-10-22 o 18:55
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-22, 18:53   #4647
MoniaK
Zakorzenienie

Brr aż się wzdrygam na myśl tych wasowych chlebków Jedyne jakie mogę przełknąć to takie ciemniejsze z sezamem.
Co by zmienić temat na bardziej smaczniejszy miałam dzisiaj na obiad naleśniki meksykańskie (to moja robocza nazwa ) z pieczarkami, mięskiem, kukurydzą i fasolą + sos czosnkowy.
Na dodatek dostałam wielki słój pysznego miodu, więc od jutra zaczną się wieczorne herbatki

Edytowane przez MoniaK
Czas edycji: 2009-10-22 o 18:55
Stary 2009-10-22, 19:23   #4648
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
Agnysko - - drugi kotek to na prawdę lek na całe zło, ale to kwestia indywidualna, ta miłość musi mieć ujście i obiekt kochania jest ich przeciez tyle takich potrzebujących mordek kosmatych ( sama przygarnełam ale nam sie troche jak królewna zaczyna zachowywać z pucybuta na milionera sie wychowała i ma wrażenie że jestw ciągłym spa)
rozumiem całkowicie stratę ale tak ajk dziewczyny mówią samo się ułoży, czas, nic na siłę.
Ja jestem jak najabrdziej chętna na kota Ale mój mąż jest ciągle w szoku i nie chcę naciskać.

Pamiętam, jak wzięliśmy do domu Edzika i ja bardzo chciałam żeby nie był sam. Po kilku tygodniach dorobiliśmy się, zupełnym przypadkiem, drugiego kota - wzięłam go z ulicy. Może i tym razem kot nas sam znajdzie?
Teraz ta mała "uliczniczka" zrobiła się prawdziwą hrabiną Zalega na fotelach, nosi się z godnością, jest śliczna, kapryśna i urocza. Obawiam się, że jak zostanie sama to rozpuścimy ją jak dziadowski bicz

Cytat:
Poza tym na mojej trasie jeździ ostatnio nowy, młody kierowca - wygląd a la Marcin Dorociński
A pfuj, wyjątkowo mi ten typ "urody" nie leży Ale Ty możesz brać

Cytat:

Co do kłaniania się profilaktycznie sąsiadom... Mieszkam na mojej wsi ponad 4 lata. Na mojej ulicy jest 14 domów, z czego w pięciu mieszka jakiś element mojej dalszej rodziny, tych więc znam Kompletnie nie wiem jednak kto mieszka w trzech (przy ostatnim domu jest warsztat samochodowy i za Chiny Ludowe nie znam właściciela za to już pracowników jak najbardziej).

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-22, 19:45   #4649
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
No więc właśnie - najbardziej dołuje poczucie bezsensowności, bezcelowości wysiłku.
Mnie, poza tym, zabija hałas. Jedna przerwa w szkole syna i dosłownie chce mi się płakać i walić głową o ścianę z nadmiaru niepożądanych dźwięków. Nie chodzi o decybele, tylko o ich rodzaj (na koncertach mi decybele nie przeszkadzają, pod warunkiem, że to właściwy koncert).

Najbardziej podobała mi się moja mama, która po kontaktach z moimi długopiórymi, niegrzecznie wyglądającymi kumplami wygłaszała zwykle odkrywcze: my byliśmy gorsi.

Słuchajcie, co mam począć z zaproszeniem do przyjaciół od osoby, której nie znam?
Ewidentnie ktoś nowy, wpisałam się w profilu z pytaniem, czy znamy się z poza Wizażu i nic... Przecież nie przyjmę do przyjaciół obcego człowieka (znajomego, którego nie lubię tez nie przyjmę, ale tu nie miałabym dylematu ).
TAK WŁAŚNIE MAM nie decybele - tez kocham koncerty - tylko forma no ja co dzien przezywam skret kiszek i uwazam ze jest to dla hmmm nie wiem kogo - co dzien mnie to zabija i dziwi jak mozna funkcjonowac w tak destrukcyjnym środowisku, kazdy inny hałas jest taki ze się wyłaczam

i też mam długowłose towarzystwo grono przyjaciół i znajomych i wychowałam się w takich klimatach - i zbadałam uroki życia wzdłuż i wszerz i byliśmy na prawdę mniej hardcorowi i trudni niż nasi rodzice - ale to podejrzewam rocznik i czasy maja wiele do powiedzenia jak ktos był młody w 68 ( rodzice) to nic go nie przebije

Agnysko kochana- no toż te koteczki-uliczniczki pięknie je nazwałaś moja tez taka tak chyba maja jak poczuja ze mzona - tylko my to sobie tłumaczymy w rodzinie tak ze ona nie jest bezczelna ( choc zachowuje sie jakby byla) i nie ma tupetu krolowej itp tylko zachowuje się tak bo mysli ze tak wyglada normalne zycie, ze jzu zapomniala ( nasza byla mala) ze zycie bylo okrutne i teraz mysli ze posciel kocyk i poduchy na hustawce w lato to jest normalny dzien kazdego kota. tak wyglada to. Jestem swieza kocia mamą , do tej pory byłam tylko psią, i mnie ten świat kotów fascynuje. i ich sposoby komunikacji. Minie mu, skoro to mąż to na pewno jest sposósb żeby uległ, np popatrz (kochanie ) kto siedział pod drzwiami, albo kto lezał pod oknem, albo w jakiś strasznych okolicznościach - nasza była potrącona więc nie było dyskusji. Facetom trzeba chyba zapodać ( gryx nie czytaj tego) fakty jako już zaistniałe , a nie propozycje do rozpatrzenia. Tylko że jest coś - i coś trzeba zadziałać i nie ty o to prosisz.

---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ----------

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość

Co do kłaniania się profilaktycznie sąsiadom... Mieszkam na mojej wsi ponad 4 lata. Na mojej ulicy jest 14 domów, z czego w pięciu mieszka jakiś element mojej dalszej rodziny, tych więc znam Kompletnie nie wiem jednak kto mieszka w trzech (przy ostatnim domu jest warsztat samochodowy i za Chiny Ludowe nie znam właściciela za to już pracowników jak najbardziej).
a to ? - stoję sobie na przystanku podchodzi kolo mówi do mnie po imieniu, zaczyna rozmowę od zajawki jak to gdzies tam fajnie bylo jak rozmawialismy kiedys tam. Ja juz widze ze na bank mnie zna podajac daty miejsca i imie moje, i nei wiem kto to jest, i przegadalam z nim tak 50 minut w autobusie udajac ze znam go bo juz bylo za późno się przyznać że nie i nie było gdzie uciec bo autobus.

i tak kilka razy ( z różnymi ludźmi) O ! czeeeeeść! co u ciebie? a ja :conf used:.

dla pewności - nie byłam pod wpływem zadnych środków. nigdy nie jestem.

bo sąsiedzi to norma - nie wiem who is who. kompletnie. i witam wszystkich jak leci. oczywiście oni wiedzą o mnie więcej niż ja.

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2009-10-22 o 19:50
Stary 2009-10-22, 20:06   #4650
calua2
Raczkowanie

a ja wychodzę na b.grzeczną mam słabą pamięć wzrokową i potrafię jednej sąsiadce kłaniać się parę razy na dzień,wystarczy że zmieni beret ..a ja dżendobry
calua2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości